Natten mellan lördag och söndag


Hemma igen efter en kväll och natt med arbete. Jobba nätter är lite annorlunda på många sätt. De är speciellt dagen efter som man på riktigt känner av de. Jag blir lite "mörbultad i kroppen", snurrig i huvudet och allmänt slö. De är liksom som att kroppen säger ifrån på något sätt. Natten går ju ofta bra att köra bussen för de är ju nästan ingen trafik. Däremot kan de ju vara mycket folk och så som åker. Fulla och tjatiga. Ni vet väl hur vissa kan vara då så de behöver ju jag inte gå in på..

Denna natten har annars varit ganska lugn. Jag tyckte tiden gick väldigt fort under kvällen. Helt plötsligt var de natt och de kändes som jag precis hade startat. Natten däremot var lite segare, men som jag sa. De var ganska lugnt och de är ju aldrig någon rusningstrafik på vägarna direkt under natten. Nattbussen kan många gånger vara ganska behaglig att köra,






Men de är de där med dagen efter som kan vara jobbig.

När jag funderar mera på hur jag jobbar så kan jag nog säga att jag trivs med detta,  även under helger med mycket jobb. Men de som kan oroa mig ibland de är om de kan vara farligt att jobba på så mycket olika tider som jag gör? Denna veckan kör jag mycket eftermiddagar och  kvällar. Slutar någonstans runt 23:00. Nu idag blev klockan 03:00 på natten innan de var dags att gå hem. Nästa vecka har jag en tidig vecka där jag går upp 03:00  för att någon timme senare ta mig till jobbet. Samma jobb som jag gick hem ifrån ungefär den tiden som jag går upp på hemma , ja ni fattar. Jag jobbar nästan vilken tid som helst på dygnet, Så är de många gånger för en bussförare och de som kan oroa mig är om de just kan vara något som är farligt för kroppen i en framtid  när jag jobbar på ett sätt som aviker från de normala? I perioder blir de lätt också brist på sömn. Kroppen ställer in sig på nytt varje vecka och jag funderar ofta på hur länge jag kommer kunna hålla på såhär innan kroppen liksom säger ifrån på allvar. Eller hur undviker man de.

Nu är de ju så att de är inte så fysiskt krävande jobb så när man väl kommer hem och får sin vila så återhämtar man sig ganska snabbt. Dessutom så tror jag inte att jag jobbar mer timmar i månaden än andra vanliga arbetare, fast ibland känns de så. Men risken att bli typ utbränd för att man jobbar för mycket de känns ganska långt borta pga att de 1, inte är så fysiskt krävande 2 , jag jobbar ju inte mer än dom flesta andra.

Nu är de dags att sova ! Jag har en arbetarsöndag kvar också.  Sen kommer de en ledig dag igen.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE