Inget vettigt !

Idag har de varit en riktigt "päsar" dag. De enda vettiga jag har gjort är att jag har jobbat. Annars inget vettigt !
Allt som jag hade att göra har jag fortfarande kvar att göra och de som jag tänkte göra de blev aldrig gjort. Man får ha sådana här dagar ibland . De tror jag är bara är bra. Vi lever ju i ett samhälle där alla bara kräver mer och mer, känns de som i alla fall. Tempot skruvas upp och blir bara högre och högre.  Inte kostigt om man ibland inte känner för att bry sig om något överhuvudtaget.

De är nog bara bra att stanna upp ibland och inte göra någonting. Problemet med mig är väl att jag är lite för bekväm av mig så känns detta för bra för ofta att inte göra någonting så kan de bli många "päsar" dagar framöver. De kanske inte är så bra ? Eller så är det de ?  

Kram...
Danne - dannejohansson.blogg.se - Videoblogg

2010 08 31

Tjena !

Hur mår ni ? Med mig är de bara bra. Jag har kommit hem från jobbet. Jag måste säga att de är en väldig tur att man kör buss och inte flygplan för klockan 05:00 imorse så körde jag rakt in i ett askmoln.. De var en bil som någon hade tänt eld på och den var placerad under en gångtunnel. De från bilen hur mycket som helst och där kommer jag med bussen och jag kör bara rakt in i röken. Hade de varit ett flygplan då hade de väl störtat. Nu är de buss man kör och den klarar vilka hinder som helst. Eller man kanske ska säga : Om Danne kör så klarar bussen vad som helst !

Kram...Dags att sova då.

Dags att gå och lägga sig. Nu är de upp tidigt i några dagar igen. 03:30 ringer klockan och då är de bara att ta sig upp så gott man kan .

Sov gott ...

Kram...Me Right Now !

Sitter just nu och slappar. Jag älskar att slappa och bara vara. Just nu gör jag detta i massagestolen. 
Bara så  "Danne Style" !

Kram...


Hemma från gymmet !

Sådär jag ! De var skönt att träna lite. Nu kan jag slappa resten av eftermiddagen och kvällen. Jag känner en stor inre frid och ett behagligt lugn för nu har jag fått gjort allt som jag i morse funderade på att jag skulle göra idag.

Kram..

  


Dags för lite gym !

 
Ska ta och tagga bort till gymmet.

Kram...


Jobbigt när man inte kan betämma sig.
Jag var på resebyrån förut och frågade lite om en resa som jag funderar på att göra. De var nog lite udda och annorlunda för tjejen som jag pratade med på resebyrån sa att hon skulle kolla några saker och sen hör hon av sig till mig.

Jag vet inte om jag ska boka något. Får se om jag kan bestämma mig efter att hon har ringt. De är jobbigt med beslutsångest. Man vet inte. Vill jag eller inte. Kommer jag att bli besviken eller blir de jättekul ??? De kan vara en anledning till att man har svårt att bestämma sig, man är liksom rädd för att man ska bli besviken efteråt.

En annan sak som jag har svårt att bestämma mig för om jag vill göra eller inte de är att renovera min lägenhet. Den är i behov av de, ingen tvekan om detta. Men jag känner bara inte för att starta ett sånt stort projekt som de faktiskt är. Pengarna är inte  problemet utan de är allt jobb med de som säkert kommer att ta tid och jag vet inte riktigt om jag har någon lust att förvandla min lilla 2:a till "renoveringsröra"  Men de behövs och visst skulle de vara både kul och lite häftigt att fräscha upp mitt boende lite.
Kram...


Panbiff's måndag !Har precis käkat lite pannbiff. Fortsätter i samma stil. Utan sås och lite morötter. Jag börjar faktiskt vänja mig nu och är inte så jätte sugen på  sås till maten.Måndag !Denna måndag har jag hunnit med att vara ute på en "powerwalk". De kändes riktigt bra ! Nu ska jag fortsätta dagen med att ta en dusch, ta mig till resebyrån, hämta mat och gå här hemma och plocka lite med allt möjligt.
Jag hoppas att jag orkar ta mig bort till gymmet också.

Ni får ha en trevlig måndag !

Kram..Bild från igår.Godmorgon !

Jag börjar denna vecka med att vara ledig från busskörning. Jag har haft en helg av mycket arbete. Bla nattbussen som går bra att köra, men man blir känner sig lite sliten och framförallt lite tom i huvudet.

Skönt att ha en ledig måndag såhär efter helgen. Jag kan i lugn och ro göra lite ärenden och jag hinner nog träna lite också.

Kram..[ Lyrics on Screen ]
Katy Perry - Teenage Dream...


Darin - LovekillerKänner mig lite stressad !

Hej !

Jag får försöka varva ner lite nu. Jag känner mig lite stressad och de är inte riktigt bra. Jag vet egentligen inte varför, men de är väl bara så att jag vill hinna med så mycket som möjligt här hemma innan de är "time" för jobb igen.

Igår vad de ju ganska lugnt trots att de var mycket folk ute som valde att ta bussen under kvällen och natten.

 
 

 Jag ska jobba några timmar idag också. Sen får jag vara ledig i morgon. Då hoppas jag att jag kommer igång med lite bra träning igen och samtidigt så känner jag att jag vill bli lite aktivare med min blogg. Jag känner att jag har säckat ihop lite här inne på min kära blogg och de är inte bra. Jag vill kunna blogga hur mycket som helst. Jag tycker också de är väldigt roligt !!! Men de är många av alla inlägg som  tänker skriva som blir kvar som en dagbok inne i mitt huvud. Vissa saker händer, men jag vill inte alltid skriva om de. De finns väldigt mycket som jag vill hålla privat för mig själv. De känns bäst att göra så just nu i alla fall. (Hålla vissa saker privat för mig själv) Kram... 


 


Rock You Like A Hurricane !Oskar Linnros - Från Och Med Du .2010 08 29

Hej !

Solen skiner  ! De är fint ute idag till skillnad från igår när regna, hagla, oska och blixtra. De blir mest slappa idag med för jag ska om några timmar sitt i en buss igen. Vissa veckor känns de som de är de enda man gör. Sen finns de en sak till som just nu känns som jag ägnar lite för mycket tid åt och de är att tänka.

Jag har skrivit tidigare att jag har svårt att bestämma mig. Vissa saker vill jag göra och de bästa är väl att göra de nu och inte sen. Problemet öär vad vill jag göra nu ? Är de bättre att göra de där istället för så eller tvärt om.
Sådär går jag runt och funderar och när man tänker på detta sätt så kan de ju inte göra något annat än snurrar i huvudet.

De som känns bra är att de är inget problem om jag kan göra de. Pengarna har jag och tiden kommer jag att få så småningom. Frågan är bara om jag ska ... När jag ska ...... Vad ska jag göra först.....

Kram...


Fy f*n klockan är 03:30

 
Klockan är 03:30 och här sitter jag och gör en video...


Dags att jobba lite då.

Bara slappar.Jag sitter här och bara slappar och slappar. Om några timmar är de dags för arbete. Så just nu vill jag inte göra så mycket. Bara så skönt att slappa i massgestolen och läsa boken INGEN
MANS LAND 
( No Man's Land )

Fortfarande ingen sås.Panerad schnitzel... Sjätte dagen i rad ! Lunch  med morötter och utan sås..


2010 08 28Idag blir de nog en riktig slappar dag. Jag ska gå och handla lite för ikväll. Lite mat på "favvorestaurangen" får de väl bli.

Ikväll är de arbete som gäller och de är mycket därför jag bara vill slappa, ta de lugnt och bara vara

Ni får ha en trevlig Lördag !

Kram..Fredagkväll

Hej !

Sitter här och funderar lite. Tänker inte på något speciellt egentligen. Bara att jag är glad och känner mig frisk och stark. Dessutom får man vara tacksam över de man har och att de lilla jag har inte medför några bekymmer.

Jag är glad för att jag inte bor i en villa med ett banklån som äter upp hela min lön.

Jag är glad för att jag inte har en ny Ferrari där bara en reservdel kanske kostar 100 000.

Jag är glad för inte har skaffat barn med tre olika tjejer.  


Jag är tacksam över de lilla som jag har och jag saknar faktiskt inte de jag inte har. Och är man inte rädd om de man har så är de väldigt lätt att förlora de... 

Så var framförallt rädda om dom ni tycker om  för annars kanske ni mister just dom. 

Kram... 


Fisk


Min lunch idag bestog av fisk. Ingen sås, men en hel del morötter.... Nu har jag klarat detta med att äta grönsaker och mat utan sås i hela 5 dagar. Jag tycker själv jag har varit jätte duktig !


2010 08 27

.Lång sommar 2010..

De börjar snart närma sig hösten. Sommar och varma dagar är snart ett minne blått år 2010. Själv har jag haft som de känns en väldigt lång sommar på många sätt. Den började  med semester i Thailand i hela mars månad. Sen kan man väl säga att i var ett litet "break" från sol och värme innan de blev en Svensk sommar i juni. Nu är de snart september och då är de i alla fall för mig snart hösten. Sommar för mig i år har varit Mars och såklart juni, juli augusti.
 

Detta klippet är ju inte från i år, men låten funkar ändå. Som jag sa har de varit en lång sommar på många sätt. Jag åkte i värsta snöyran här hemma för att få sol och värme istället. Sen har jag varit hemma och jobbat hela sommaren här hemma i Sverige. Mycket sol och värme vilket = en lång sommar. Jobb Jobb Jobb i juni, juli och augusti utan semester känns såklart också de som en lång sommar. Så här när hösten kommer så finns de säkert  några frågetecken kring vad jag egentligen har gjort under denna långa sommar. De finns frågor ni kanske vill ha svar på och jag kan väl bjuda på några skvaller - svar då .
 

Har du druckit tills du spytt? Nej inte i år !

 

Sårat någon? Jo :( 

 

 Rensat i dina vänskapsrelationer? Ja !  Jag mår verkligen toppen av de ! 

  Träffat nya människor? Yes !

 

  Kysst en främling? Ja, alla är främmlingar i början, haha? 

 

Tagit droger? Nej men jag blev erbjuden i Thailand, men jag bara gick och låtsades som jag inte hörde idioten som fråga. Gråtit? De tror jag, men jag minns inte på rak arm när de var!

 

 Skrattat så du gråter? Haha ja!  

  Tältat? Nej!
Varit vaken en hel natt ? De var många sena nätter i Patong där jag kom tillbaka till resortet i vid typ 5 på morgonen under dom 3 veckor som jag av där..?

 

 


 
 Solat? Nja.. Jag har legat mycket vid poolen när jag var i Thailand, men jag skyddade mig ganska bra från solen.Badat?
Ja jättemycket! Älskar bada! Speciellt i poolen !

  

  Haft ett förhållande denna sommar? De beror på vad man räknar som förhållande !

 

Gjort dig riktigt illa? Nej inte speciellt
Gjort några nya  tatueringar? Nej de hände väl inte i år..

Haft en sommarflört? Ja.. 

 

 

Läst en bok? Håller alltid på med detta. Just nu:

 
Skickat pinsamma sms på fyllan ?
Haha nej usch sånt vill jag inte göra!

 

 

 

Suttit vid datan en hel natt? De har nog hänt.

 

 

Dejtat ? Jodå! 

 

 

Solat något i solarium i Januari, Februari, april, maj månad ? Nej !

 

  Blivit hotat med sparken.  Neeej !!!

 

 

 

 

  

Varit i slagsmål? Jag? Nej, haha

 

 

Har du haft en homosexuell erfarenhet ? Inte vad jag vet..

 

 

Kysst någon ? Ja..

 

 
Kysst någon i Thailand ? Ja..


Kysst någon du inte borde? Ja kanske..

 

 

Varit sjuk ? Jag blev riktigt dålig på hemresan från Thailand. Sen var jag de i några dagar här hemma i Sverige.

 

 

Varit på festival? Yeep! 

 

Gått upp i vikt? Nej, varken upp eller ner... 

 

 

 

 

Bränt dig? Ja sista dagarna i Thailand !

 

 

 

 

Varit utomlands? Yes ofc!

 

 

Gjort ett bra köp? Ja

 

 
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Nej ! Men de var en som tog upp kontakten med mig för ett tag sen ... 

 

Haft skadeglädje? De har jag ofta ! Skäms för de.

 

 

Sovit under bar himmel? Nej, jag vill bara sova med tak över huvudet. Gärna på ett lyxhotell eller ett bra resort.

 


 
Vad kommer du sakna mest av sommaren och din semester nu när hösten kommer ? Utlandet ! Med sol,värme och dom "party partyn" som hör till på dessa resor till utlandet.


  
Har du svarat ärligt på alla frågor?
Ja så ärligt jag känner att jag kan !Nu ska jag ta mig till jobbet !3 minuter videoblogg !En liten tanke om detta som står på lastbilen.

 

De står en lastbil utanför mitt fönster med budskapet En frukt om dagen är bra för magen. 

 Dom gör lite reklam föra att vi ska köpa frukt. (eller i detta fall en frukt till en bakelse)

Ibland står de 6-8 brödskivor om dagen är bra för magen och de är inga andra än brödbrachen själva som har kommit på den meningen. De finns ingen vetenskaplig grund som visar att det är så. De finns också någon som har sagt att man ska äta ett halvt kilo med frukt och grönt varje dag. De är samma där. Det är frukt och grönsaksbrachen som har sagt detta, men man vill få oss konsumenter att tro att dessa meningar är baserade på vetenskapliga studier och att de ska vara livsviktigt att äta precis så,  de är de inte.

Sen får man självklart äta tex ett halvt kilo eller mer av frukt och grönt, men man går inte mot en säker död bara för att man inte gör de.


Kyckling !
Idag blev de kyckling med potatis ...


Torsdag !

Godmorgon !

Sovit gott? Jag somnade nästan med kläderna på och ljuset tänt ! Fast jag kom på mig själv efter typ fem minuter av "helt borta tillståndet". De var i alla fall jätteskönt när jag väl gick och la mig för natten. Jag somnade i princip direkt och har sovit till nu.

Vad ska ni göra idag? Själv ska jag inte träna, men de får bli ett bankärende och jag har ganska mycket räkningar som måste betalas och de ska jag fixa idag. Hämta lite mat ska jag såklart också göra senare och sen blir de att dra på sig uniformen och tagga till jobbet.   En vanlig dag.

Hemma igen efter en helt vanlig dag på jobbet !Jobba jobba..!

Dags att ta sig till jobbet då. Jag har fått gjort de jag ville ha gjort när jag vaknade i morse.

1. Städat upp här hemma

2 Kört ett bra pass på gymmet

3 Ätit lunch

4 Fått sova en timme
Nu är man redo för en ny arbetsdag och kväll ..

Vi hörs kanske kring midnatt ?

Kram..


2010 08 25

Har precis käkat lite. Idag blev de kotlett med potatismos. De smakade ganska bra och de gick att äta utan sås,
men för att jag skulle få i mig dom sista morötterna så fick jag doppa dom i mos....

Kram..


Gott med lite muskeldarr.

Har varit och kört ett väldigt hårt pass på gymmet. Skönt att få känna lite muskeldarr framförallt i armarna. Jag är jättenöjd och allt kändes bara jättebra !

Kram..

  


Topmodelz - Your Love2010 08 25

Jag är glad för ganska mycket !
Hej !

Då var man hemma igen. sitter här och ännu en gång får jag lyssna på när regnet smattrar mot fönsterbläcket. I kväll är kommer de mycket mer regn än vad de gjorde i går och de är bara att vara glad för att man har tak över huvudet.

De har varit mycket regn större delen av dagen. Lite solsken ibland... Nu börjar jag låta som en meteorolog.
Ok ! Regnat har de gjort idag, och jag är inte bara glad för att jag har tak över huvudet här hemma. Jag är också glad för att jag har de när jag jobbar ! Tänk om man hade varit takläggare tex...


De har varit en ganska lugn arbetsdag annars och de finns väl inte mycket att berätta om under en lugn bussförar dag i Danne's liv. Men de kom på en jätte trevlig tjej som hade en "outfit" som likande något av de man har sett på Disneyland eller nått. De var vad hon sa själv i alla fall och jag var beredd att hålla med.

När jag stog på torget i Trollhättan med bussen så kom de fram en kille och frågade om han inte kunde få min autograf.
Jag tänkte att ska jag nu skriva den igen. Jag som är så dålig på att få till de där snyggt. Men jag skriver såklart om de är någon som vill ha den. Fast de blir inte något konstvärk direkt.


Denna fick jag väl till ganska bra ändå. Fast riktigt så bra var inte den som jag skrev till grabben idag. 

Nu ska jag lägga mig och läsa lite sen är de dags att sova.

Kram och natti natti !


Fisk utan sås...

Har käkat lite fisk och de var jättegott !2010 08 24Ut på en påskpromenad !Ska ta mig på en promenad igen. Vill inte vara inne i de fina vädret.
Är väl ute någon timme sen får jag ta tag i lite vardagliga saker
 som disk, vika tvätt och sånt som man måste göra ibland.Ska lägga mig ..


  

Hej jag har kommit hem från jobb och de enda jag vill är att gå och lägga mig. De får bli sängen och en bok samtidigt som jag hör regnet smattra mot fönsterbläcket. Jag gillar att krypa ner under täcket då när de är lite ruggigt höstväder ute. Är dessutom boken man läser bra så blir de riktigt mysigt trots att jag är ensam.

Kram..


Dags att tagga.
Nu är de snart dags att tagga till jobbet för att ännu en gång köra lite blå buss. Soligt och fint är de ute, men jag hoppas att de inte kommer att kännas allt för varmt bakom rutan.

Ha en fortsatt trevlig dag alla !

Kram..


2010 08 23

Godmorgon

Jag har börjat dagen med en "powerwalk". De är många ute nu igen. Skolan börjar för många och fler och fler börjar jobba efter sin semester. De syns tydligt när man tar sig ute på en "powerwalking" i solen.

 

Jag håller samtidigt på nere i tvättstugan också. Nu ska jag försöka proppa i mig lite nyttig mat och sen ska jag gå här hemma och plocka i ordning lite. Mat på favvorestaurangen får de bli innan de är dags för jobb.

Hoppas ni alla får en bra dag.

Kram.


RayWilliamJohnson !Är de inte jobbigt när man inte kan bestämma sig ?

Jag har inte bara bekymmer med att lära mig äta nyttigare. Min andra "last" är att jag har så jävla svårt att bestämma mig. Ska jag göra de eller något annat ? Jag kan inte göra allt på en och samma gång de inser jag. Däremot kan jag nog  göra allt jag går och funderar på, men bekymmret är ju att jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska göra först. Är de inte jobbigt när man vill så mycket, men inte kan bestämma sig för vad man vill egentligen.

Ja... Ett rörigare skrivet inlägg är nog svårt att skriva, men jag tror ni fattar hur jobbigt jag tycker detta är. Ni kanske inte kan förstå hur jag kan tycka att ett så angenämnt problem som valmöjligheter ändå är kan vara ett problem för mig??? De som jag ser som positivt de är att jag lätt kan få hop cash till de jag vill göra. Jag har redan dom pengarna. Så dom har jag lagt undan i en stor hög i väntan på att jag framförallt ska betämma mig. 

 De känns också bra att jag förmodligen  kommer att göra något av allt de jag går och funderar på. Problemet är ju bara att jag just nu  inte kan bestämma mig för vad.

Kram..


Gymmet går bra, men äta nyttigt ....


Jag var på gymmet idag också allt kändes bra och jag tycker verkligen de är kul att träna. Kämpa på med detta, svettas och få den där känslan att fan va jag kör. De är precis så de ska vara.

Något som jag också kämpar med är maten. Jag vill lära mig att äta lite bättre. Men de finns ju ett ordspråk som säger att man kan inte lära gamla hundar att sitta. Jag ska försöka kämpa på några dagar. Framförallt ska jag prova att byta ut sås till grönsaker när jag käkar. Bara de kommer att bli svårt. Plus de faktum att jag tycker de är så äckligt med grönsaker och de finns även mycket annat nyttigt som smakar "äckel päckel".

Min inställning till detta med att ändra mina matvanor är inte speciellt bra och jag har svårt att se mig själv orka kämpa på med de någon längre period. Jag har försökt en gång tidigare, men då var jag lite väl överambitiös. Jag försökte ändra allt ! Ni vet , träna  hårt som fan, ändra varenda måltid till något nyttigare och dessutom proppa i mig alla möjliga kost tillskott. Jag höll på ett tag, men sen tröttnade jag fast jag fortsatte att träna.

Jag tror att de är så enkelt att jag har rört på mig i princip hela mitt liv så de är så naturligt och så självklart att jag ska göra de. Men äta nyttigt de har jag verkligen inte gjort och som jag sa. De är svårt att bara ändra bara sådär och lära sig som gamal hund att sitta..

Jag lovar att jag ska göra ett ärligt försök med att ändra lite i kosten. De jag lyckas med att ändra och hålla en längre tid de är ju hur de än går bara bra. Träna kommer jag att göra även om jag skulle börja leva på pizza, hamburgare och korv, för träna är ju så kul. Dom resultat jag redan får ut av detta är ju att jag har mindre ont i kroppen och jag känner mig pigg och fräsch oavsett vad jag käkar och de är ju positivt. Jag tror de blir för tufft för mig att ändra något nämnvärt på mina matvanor. 

Ok.. Min inställning är inte den bästa här jag vet de. Men jag har i alla fall funderat över de och jag ska försöka, men jag har redan börjat må illa av de för att jag inte kan äta de jag vill och för att kroppen inte är van vid de nyttiga än. Detta med att äta rätt är verkligen någon som jag måste öva på. Frågan är bara om jag vill och orkar kämpa på med de ? Jag tvivlar som fan, men jag ska göra ett försök till. De lovar jag.

Kram..


Snart blir de gymmet !

Jag ska snart tagga iväg till gymmet. Eller om ca 90 minuter, men de är väl ganska snart. Fram till de så sitter jag nog här och slappar riktigt ordentligt i min underbart sköna massagestol.

Kram..Lunch !

De blev lite mat idag också. Jag har varit på "favvorestaurangen" och käkat slottstek. Jag lyckades även äta morötter. Vem vet imorgon kanske jag tar bort såsen och lägger på extra mycket grönsaker. Ha ha .. Nja kanske inte ... Hur jag gör de får den som lever se.


Kändes som de var dags för en videoblogg.Kände mig ensam..


Jag har varit ute på en "powerwalk" under 60 min. De kändes bra och de gick ruskigt fort.
 Men jag kände mig lite ensam också ! Godmorgon !

Jag fick en bra start på denna morgonen. Jag vaknade upp och som vanligt så kollade jag min mail
(dj78pingis@live.se)  Där fanns några mail om hur mycket ni läsare gillar min blogg och de är bara för mig  att buga och bocka. Tack !! Tack !! Tack !!

Jag blev dessutom extra glad över denna bilden som jag fick från Ruth.2010 08 22

Godmorgon

Jag ska ta mig ut på en liten "powerwalk" i minst en timme. Sen ska jag försöka få i mig något nyttigt, jag lovar ..
Mûsli eller havregrynsgröt vi får se? Jag ska göra ännu ett försök att äta lite nyttigare än vad jag gör och har gjort. Jag har svårt att se att jag kommer att klara de i någon längre period, men jag ska göra ett ärligt försök, ett tag i alla fall. Jag tränar ju så mycket och när jag lägger så mycket tid på de så varför inte tänka lite mer på vad jag stoppar i mig ?

Jag får väl önska mig själv lycka till med denna omställnings process som startar NU !

Kram..


Behöver food..
Var på favvoresturangen och fixade lite mat. Idag fick de bli Schnitzel Hubertus...

Nu ska jag ta mig bort till mataffären och handla ännu mer mat. För de behöver fyllas på lite i kylskåpet.Regnar gör de..


Regnar gör de hela tiden. Tur att man inte planerat någon "picknick" idag. De några arbetskollegor som åker till SKARA SOMMARLAND idag. Men om jag får höra på måndag att dom hade samma skitväder som här i Vänersborg så tror jag att jag är tacksam för att jag inte åkte med.Jag har varit på gymmet och kört ett ganska bra pass. Jag tog mitt nu väl använda paraply bort eftersom de regnar ute hela tiden. Men jag tröttnade på att jag blev genom blöt i alla fall så jag slängde mitt skit paraply i en soptunna.


Jag är ganska nöjd med detta passet. De kändes inte alls jobbigt och de var inga problem med att orka med hela passet. Trots i mitt tycke ganska tuffa övningar. Kanske är ett tecken på att jag kanske ska börja köra ännu tuffare och hårdare ??


Vad jag än tänker göra i framtiden så känns de just nu väldigt bra att jag tog mig till gymmet. Om jag kör på som jag gör eller försöker ändra de får vi se. Jag är nöjd i alla fall och jag tycker de är kul att träna. Nu är klockan typ halv tolv och jag har hela dagen på mig att göra massa saker om jag nu vill de. De blir nog mycket "mys och pys" eftersom vädret är som det är .. Men jag ska också ta mig bort till "favvorestaurangen" och hämta lite mat. Jag måste även handla ganska mycket idag. Ni vet bröd, mjölk och sånt.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram...


2010 08 21

Godmorgon !

Har varit uppe ganska länge. jag har gått här hemma och plockat och städat lite. Storstädade tex hela badrummet och jag har även fått undan disk i köket. Gott att få gjort så mycket som möjligt på morgonen så kan man göra roligare saker under resten av dagen. Som tex gå till gymmet, favvorestaurangen och  sitta och "päsa" i massagestolen.

Allt de där har jag tänkt att hinna med idag och de känns inte som att bli några problem.Nu ska jag tagga bort till gymmet. Får ta min väska och även ett paraply tror jag. För regnar här i Vänersborg, de kan man verkligen säga att de gör.

Kram..2010 08 20
Tjena !


Äntligen fredag och jag är leeedig helgen. Känns jättebra fint väder är de också. De märks att hösten är riktigt på gång nu för när jag knallar till jobbet så är de inte längre 18 grader varmt klockan 04:15 på morgonen.
De har varit ännu en lugn arbetsdag. Rasten blev hemsk får då hade jag bara några torra mackor att käka och de var inte ens gårdagens utan går går dagens. Kan ni tänka er att jag åt den skiten !!!! BLÄÄÄÄÄÄÄ !!!!!!


 Jag ska just nu ta mig något att äta. De blir lite fisk och sen får vi se vad jag ska göra. Jag lever i nuet så jag vet inte vad jag ska hitta på sen. Jag har väl egentligen ett bankärende, men de kan vänta till nästa vecka. Nu är de lunch ! Den kommer jag nog att bli intelligent av. De blir man ju av fisk är de någon som har sagt.

Kram...


Dags att sova igen.

Jag har haft en bra torsdag. Imorgon är de fredag och de är skönt för de är sista arbetsdagen. Jag börjar som vanligt sjukt tidigt, men jag slutar ju redan klockan 13:00. Sen är jag ledig helgen och de är ju aldrig fel.

Näsat vecka är de tidtabellskifte. De innebär bla :Fler bussar ute samtidigt på "rulle", mer folk som åker eftersom fler och fler kommer tillbaka från sin semester och många har ju redan haft sin lediga tid på sommaren. Skolan börjar väl också nästa vecka så nu blir de snart full rulle igen eefter en riktigt lugn sommar.

Jag har ju kämpat på och jobbat mycket hela sommaren, men de har varit väldigt lugnt att köra . Precis som de är och ska vara på sommaren.

Dags att sova. Vi hörs väl imorgon ? 

Kram...


Fick denna gulliga bilden precis.

Ni läsare är  väldigt snälla. En läsare fixar en facebookgrupp och nu precis fick jag en jätte söt bild skickad till mig från en bloggläsare.( dj78pingis@live.se)

Tack ! Jag blir naturligtvis hur glad som helst...En snabbis !

Har varit en snabbis på gymmet. Jag körde bara lite löpning på bandet i 30 minuter och sen gick jag hem igen. Jag kände att de räcker idag. Jag körde ganska hårt igår. Så de var skönt att köra lite enkelt idag. De hade väl kanske varit skit samma idag, Hade kanske inte ens behövt gå dit. Men jag kände ju att jag ville träna så då gjorde jag de..

Danne på facebook !


De finns en fanclub till min blogg som någon har startat en gång i tiden på facebook.
http://www.facebook.com/group.php?gid=124201750961300&v=info&ref=mf#!/pages/Danne-Johansson-Blog-fan-club/114968395192500Skönt att träna lite.

Har varit på gymmet lite. De kändes ganska bra.
Skönt att känna att man orkar köra på utan att tänka
på hur jobbigt de kan vara.Himlen är oskyldigt blåI Love Dannebilder !

Många blir så sura på mig.

De finns en sak som jag vet att att jag gör många arga med. Jag hade en diskussion senast idag med en person. Jag har haft de tidigare med andra personer och de är nästan samma visa varje gång. Men jag står för vad jag säger tills jag fan blir överbevisad om motsatsen !

Vad handlar detta om ? Jo politik !!!!! Jag står för att jag är blå och kommer att rösta på moderaterna i valet. Så fort jag säger detta så är de nästan ingen som är på min sida. Jag får fiender bara jag säger orden JAG HOPPAS ALLIANSEN VINNER VALET 2010. I förrgår blev jag till och med kallad för jävla idiot bara för att jag sa detta. Ok ! Varflör gillar jag moderaterna så mycket.

Jag kan inte mycket om politik och nu kommer väl någon fyndig person säga att de är därför du gillar moderaterna . Många har svårt att stå för vad dom röstar på. Varför vet jag inte , men de kanske beror på att man är rädd för att bli placerad i ett "fack". Men bara för att jag tycker om ett parti så betyder ju inte de att jag delar alla åsikter som partiet står för. Dessutom så går de ju alltid att ändra sig. Tittar man riktigt noga för vad många partier egentligen står för så skiljer de inte mycket mellan dom olika partierna. I en liten mening i moderaternas partiprogram så står de ungefär såhär. Alla som har ett jobb ska kunna leva på sin lön... Detta står även i Vänsterpartiets partiprogram.

Dom senaste fyra åren har moderatena fått hård kritik. De började med att man avslöjade fuskande ministrar nästan direkt efter valet. Dom hade  anlitat svart arbetskraft. De var någon regeringsmedlem som söp sig full och kysste en journalist när hon egentligen skulle ha varit på sitt arbete.Journalister sa då att hade Sverige drabbats av en allvarlig kris då vid detta tillfälle så hade de verkligen blivit en allvarlig kris för landet pga detta. De har varit många turer upp och ner. Man har haft en tendens också att skylla finanskrisen på moderaterna fast de har varit detta i hela världen. Och jag tror inte att om vi hade haft en annan regering så skulle vi inte haft en finanskris.
 Om man tar de här med att anlita svart arbetskraft så är de ju så att de är inte bra att sitta i en regering och samtidigt ha anlitat svart arbetskraft. Lagen säger att vi inte får de. Politikerna är dom som stiftar lagar därför ska dom föregå med gott exempel. De tror jag att många är överens med mig om. Men skulle man göra samma granskning på en socialdemokratisk regering så är jag ganska säker på att de kan avslöjas lika många personer där. Samtidigt så skulle man ju kunna granska alla dessa journalister som gräver fram detta. De finns nog en och annan där ochså som har anlitat svart arbetskraft. 

Någonstans i allt detta så gillar jag ändå dom blåa. Dom går hårt åt dom arbetslösa. De är idag ett heltids jobb att söka jobb. Många tycker att regeringen ska göra mer för att fler ska få jobb. Jag tycker ju att de är just de dom gör. . Dessutom tror jag inte att  de kommer att vara annorlunda om vi skiftar regering. När SAAB vara nära att gå omkull så sa många att regeringen borde göra mer för att hjälpa SAAB. Jag tyckte att Fredrik Reinfeldt hade bra svar till oss skattebetalare. Han  sa att regeringen ska inte bygga bilar. Om inte SAAB själva kan bygga konkurensskraftiga bilar hur ska då regeringen klara detta. Dessutom om man hjälper SAAB i Trollhättan så måste ju logiskt sett regeringen hjälpa alla företag i Sverige som är på väg att gå omkull. Jag gillar att regeringen inte sa att vi går in med några miljarder av skattebetalarnas pengar för att rädda SAAB. De måste ju vara bättre att ha miljarderna som de kostar till tex skola och sjukvård.

Jag hoppas att alliansen tar hem detta valet nu i september, Och att dom får regera minst fyra år till. Jag tror tyvärr inte att de blir så för folk vill ha en förändring efter tex finanskrisen. Dessa argument och några fler har jag retat ganska många med, men de skiter jag i för jag står för att jag gillar den politik som förs av våran nu sittande regering. Jag väcker lite känslor hos folk med mina åsikter. Jag blir till och med kallad för idiot, men jag står för att jag kommer att rösta blått i september.Tja !!

Tja..

Sitter här och har kommit hem från jobbet. De har varit ännu en ganska lugn arbetsdag och de är väl bara att gilla detta denna veckan ut. Nästa vecka börjar barnen skolan och fler och fler börjar komma tillbaka till sina jobb. Får se hur många lugna pass jag kan räkna upp då när allt kommer igång på allvar. Jag tror ändå att jag kommer att kunna säga att idag var de lugnt att köra för jag försöker ju att hålla mig ganska lugn även om de är full rulle runt omkring mig. Jag har lärt mig genom åren att de är de bästa..

Kram...

2010 08 18

Godmorgon

Hoppas ni har sóvit gott ! De har i alla fall jag gjort. Nu är klockan "tidig morgon" och snart är de dags att tagga till jobbet igen.

 

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram...Solsidan upp !

Ska snart gå och lägga mig. Känner mig ganska trött och de är ju bra de nu när jag går upp så tidigt varenda dag. Omorgon är de så igen. Upp halv fyra. Tagga iväg till jobbet och göra ännu en arbetsdag bakom ratten.

Jag har stekte några ägg till kvällsmat som jag precis har käkat. Jag vände inte på dom utan de blev solsidan upp. Äggena blir så tråkiga när dom är vändstekta och jag vill bara ha roliga ägg.  

Nu är de dags att sova.

Kram..Lyssna - Annars skär jag mig själv !

Jag tittade precis in på denna bloggen  (jonesythekatt.blogg.se). 
Jag läste detta inlgget


Självskade beteende så som att tex skära sig själv är något som väldigt många, framförallt barn och ungdomar gör. Frågan jag ställer mig är: VARFÖR ???
Varför gör man detta ? Vill man visa något med de för sin omgivning.  Varför vill man i så fall visa de på detta sätt ? Vill man skicka en signal till någon/några att inte allt står rätt till, kanske är de så. Man kan säkert säga i alla fall att de är något fel när man förmodligen mår så dåligt att man till och med tar till något vasst och skär  sig själv. Vad kan de vara som man mår dåligt för då ? Säkert en hur många saker som helst och är man dessutom osäker tonåring så blir ju inte de något som underlättar.

Kan de vara så att vissa ser detta som en innegrej ? Jag skär mig själv för att jag  vet andra som har gjort de. Dom gjorde de för att pojkvännen gjorde slut eller för att deras föräldrar precis som mina fattar ingenting och jag får bara utgångsförbud så fort gör något som mina föräldrar tycker är fel. Livet kan inte bli värre nu , därför kan jag lika gärna ta en kniv och göra detta också så kanske någon fattar någonting. Jag tror faktiskt att detta kan vara en del av förklaringen till att så många ungdomar skadar sig själva. Sen finns de säkert en så lätt förklaring som att många mår så jäkla dåligt och behöver helt enkelt poffesionell hjälp. 

För ca ett årsen pratade jag lite med en tjej som skar sig själv när hon var 14 år. Hon är idag 24 och de hon säger är att hon ångrar att hon skar sig för de hjälpte inte att lösa dom problem, de hon hade ångest över och mådde dåligt för. De blev deffentift inte bättre. De blev ju istället så att hon behövde hjälp för att komma ur sitt självskade beteende . Först när hon insåg själv varför hon gjorde som hon gjorde då slutade hon att ta kniven eller rakbladet och skära sig själv med.

Jag minns att jag även för ca ett årsen frågade denna tjej varför hon började göra de. Hon sa då att de började med att hon satt hemma en lördagkväll. Alla hennes vänner var på fest, men ingen hade frågat henne om hon ville följa med. Man börjar då genast anklaga sig själv och funderar vad är de för fel på mig ? Man gråter och gråter när man själv tycker att man inte räcker till och duger för att de varit så  hade ju någon frågat om jag ville hänga med till festen. När man har funderat och tryckt ner sig själv  i flera timmar så att man nästan spricker. Självförtroendet är dessutom i botten då är de inte svårt att gå till badrummet, hämta något vasst och sen skära sig.

Hon fortsatte att berätta att detta har gett henne fula ärr på armarna. Hennes mamma fick en dag se vad hon hade gjort. Sedan sa hon: Sluta med detta ! Det är bara psykfall som håller på med sånt. Efter detta blev de inte bättre. Tjejen jag pratade med säger att hon blev väldigt ledsen av att höra de. Tusen tankar började snurra i huvudet.

* Ser ni inte att jag mår dåligt !

* Varför är så många blinda trots att dom ser ärren !

* Varför varför varför ..

Ska kanske tillägga att denna tjej som jag träffade då för ca ett årsen gjorde detta under en kort period för ungefär 10 årsen. Hon mår idag jättebra. Hon är gift och har ett barn. Hon älskar sin familj över allt annat på jorden och hon mår väldigt bra. Ärren finns kvar efter de hon gjorde och jag tror att hon ger alla rådet att inte göra detta för de löser inga bekymmer och problem.

Hur ska man då få tag i dessa barn som mår så dåligt som dom gör ?

Persoligen tycker jag att man måste lyssna mer på vad dom har att säga. Man ska inte ge till svar och säga att allt kommer att bli bra och de ordnar sig. De tror jag inte hjälper. Lyssna på barnen, prata med dom och berätta för dom hur livet en dag kommer att bli bättre för just dom . Tala om för dom att dom duger precis som dom är. Säg de gärna 100 gånger eller mer så dom inte får för sig något annat.


2010 08 17

Tjena !

Har varit hemma ett tag och slöat och slappat. Blev väldigt trött bara efter att jag hade kommit hem ifrån jobbet och fått i mig lite mat. Dagen har varit bra. Imorse när min alarmklocka ringde så trodde jag som vanligt att de är någon som ringer till mig för jag har samma signal på alarmet som jag har ringsignal på telefon. Jag tänker en hundradels sekund klockan halv fyra på morgonen att det är något som har hänt och nu ringer någon för att berätta något hemskt. I nästa sekund kommer jag på att de är mitt alarm som säger att jag ska ta mig upp för att jag har ett jobb att sköta. Jag tar mig upp efter att ha legat kvar en stund till i sängen efter att alarmet är avstängt, eller som mamma alltid sa förr när hon försov sig : Jag vaknade av alarmet, men jag var så trött så när jag hade stängt av de så la jag mig och vila en stund...

Jag försov mig inte utan när jag hade"legat och vilat en stund" så tog jag mig upp. Kände mig lite stressad, men jag visste att jag skulle hinna bara de blev lite fart på mig. In i duchen, på med uniformen, jobba lite på fåfängan och ge Mimmi mat och sen iväg. Hade ett litet bekymmer bara

* Hur gör jag med mat på frukostrasten ?

* Jag har bara några torra mackor här hemma ?

* Godis och smörgåsmaskinen på jobbet är ju nu lagad ? 

* Då kan jag strunta i att ta med något ?

* De finns ju annars en mataffär väldigt nära jobbet, kan ju gå dit också.

Efter dessa funderingar så taggade jag iväg på min sju minuter långa promenad till jobbet. Väl där så blev jag påmind om två saker. Dels att jag igår hade startat  en diskussion som bla handlade om att de kan vara väldigt dumt att göra gifta kvinnor med barn när man inte som partner till den gifta kvinnan själv är gift. Kollade också godisautomaten som jag också trodde skulle bli en smörgåsautomat. Va bra tänkte jag då behöver jag inte springa iväg på min rast och köpa något för smörgåsar finns de nog sen när de är dags för min rast.Tog mig sen ut till bussen och började med att köra några "knegare" till bla SAAB i Trollhättan. Fortsatte sedan med att köra ett fåtal personer från Onsjö och in till resecentrum i Vänersborg. När jag sen efter ca 3,5 timmes körnig hade rast så får jag till min besvikelse se att de inte finns några smörgåsar i den sk smörgåsautomaten, får gå till mataffären i alla fall. Samma mataffär som jag den 4 Augusti fick se att de inte fanns någon brist på bananflugor där i den affären.

Var där och köpte några mackar och sen tillbaka på jobbet för att käka. Några kollegor skojar lite med mig och säger att jag lever som en kung. Jag bara äter och ligger på soffan och dom fattar inte hur bussföretaget kan betala någon som bara sitter i fikarummet.  Efter detta var de "time" för körning igen. Körde folk till NÄL (sjukhuset) Trollhättan och Vänerborg. Efter fyra timmar av detta fram och tillbaka så var de dags att tagga hem.

  På vägen hem gick förbi favvorestaurangen för att fixa lite mat som jag sen satt här hemma i lugn och ro och käkade Jag har efter allt detta mest bara slappat och slöat fram till nu.

Nu sitter jag mest här och tänker att jag skulle vilja höra Where The Roses Grow med Charlies magazine Trodde jag lätt skulle hitta den på YouTube, men de har jag inte gjort. De får bli denna  låt  istället med Charlies magazine.
Ha en bra kväll .

Kram.


Time To Sleep

Jag ska snart gå och lägga mig och sova. Skönt att man känner sig trött redan klockan 21:00 på kvällen. De är upp tidigt imorgon igen som gäller.

Ni får ha en godnatt så hörs vi imorgon.

Kram...Hemma från gymmet !

  


Har varit och kört ett ganska hårt pass på gymmet. Jag tvingade mig själv att köra lite länger än vad jag brukar och nu känns allt bra. De var en somfrågade mig om jag har semester. Jag tycker jag har svarat på den frågan hela sommaren.

NEJ !!!!! JAG TOG UT EN STOR DEL AV MIN SEMESTER I THAILAND ! SÅ NU FINNS DE INGET KVAR !Man svälter ju inte !

 

 


Jag har precis käkat lite. Idag blev de pasta med räksås. Har kommit hem från en ganska lugn arbetsdag. Skönt att ha sådana dagar. Nu ska jag slappa några timmar innan de är dags att tagga bort till gymmet.

Ha en bra dag.

Kram..2010 08 16

Godmorgon

Då var klockan tidig morgon igen. Dags att kliva upp göra sig iordning för att sen ta sig till jobbet. Jag har några mackor i kylen som jag inte får glömma. Tro de eller ej, men de är faktiskt såhär jag vill ha de. Ta sig upp och veta att man har ett jobb och gå till. Ok, jag kan inte påstå att jag gillar att bli väckt i en dröm när alarmklockan ringer kl 03:30 på morgonen. Men de hade inte varit bättre om den hade ringt tex 06:00. Jag hade varit lika trött i alla fall.

Men allt känns ändå någonstans bra. Jag går upp, ska iväg för att jobba och sen kommer jag att få en lön i slutet av månaden som ändå är på en sådan summa att man förmodligen inser att vara arbetslös är inget bra alternativ. Ni kan kalla mig trist och tråkig om ni vill, men jag är en vanlig "svensson" som heter Johansson och jobbar och sliter för att kunna leva, må bra och ha hälsan.  

Kram...


Söndagkväll

Tjena !

Går här hemma och "plockar" lite. Jag har lite tvätt som jag tvättar. De är inte så mycket, men de är skönt att få rent de i alla fall. Vill få lite ordning och reda så slipper jag inte ha så mycket att göra med tvätt och städ nästa vecka. Nästa vecka börjar man jobba igen. De blir upp tidigt, men man kommer ju hem tidigt i alla fall. Träna ska jag göra en hel del som vanligt. På något sätt känns de skönt att man att börja jobba igen efter denna lediga helgen. Även om de är upp tidigt så känns de bra att ha rutiner i sin vardag och veta att de kommer in pengar för de man gör som man senare kan ha roligt för om man vill. Egentligen vill jag väl inte tänka så: Tjäna pengar för att ha roligt sen. Nej,  man ska ha roligt medans man tjänar pengar.

Hoppas ni alla får en trevlig fortsättning på denna söndag

Kram...


Fler tankar denna söndag

Ingen vet vad som händer imorgon, i nästa ögonblick eller om två år. Det enda vi vet med säkerhet det är att vi ska dö. Ta dig en liten stund i ensamhet och fundera på vad som är värdefullt för just dig. Tänk noga igenom vad som är viktigt för dig. Vilka saker vill just du göra med ditt liv...Vill du ägna ditt liv med att endast drömma om saker du vill göra, eller tänker du ta steget och faktiskt våga prova. Risken finns att du misslyckas, men tänk på att du också lär dig något medans du försöker. .
Sådär känns de som jag tänker varje dag just nu.63 frågor till mig
1.
Jobbar du som bussförare om 10 år? Ingen aning
2.Vem var den sista du träffade? En av mina vänner 
3.
Hur lång är du? 177cm
4. Vilken var den senaste film du sett? SNABBA CASH
5. Vem pratade du med i telefon senast? Lillasyster
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Haha... bör inte skrivas här ...
7. Vad har du för planer om två timmar? Då ska jag tvätta.
8.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda 
10.
När såg du senast din mamma? De var väldigt längesen 
11.
Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du idag? 11
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Bland bra människor
15. Vilken plats föredrar du minst? Bland elaka människor
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Där i livet jag vill vara
17. Vad skrämde dig som barn? När jag satte ett fiskben i halsen och fick åka in på sjukhus 
18.
Vem fick dig att skratta senast? En arbetskamrat 
19. äger du några vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator?  2 Bärbara och 1 stationär
21.
Sover du med eller utan kläder på dig? Utan
22. Hur många kuddar har du i sängen? 6
23. Hur många landskap har du bott i? 3
24. Har du någon gång spytt på någon?? Tror inte det
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Jag föredrar strumpor och skor
26.
Är du social? Nja, de får andra bedömma
27. Vilken är din favoritglass? Cornetto brukar smaka bra
28.
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Skulle säga till mig själv: Se för fan till att ha båda fötterna på jorden nu. 
29.
Tycker du om kinamat? Ja både kina och thai
30.
Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? vatten, juice
32.
Sover du på någon särskild sida? Nej, upptar gärna hela sängen
33. Kan du spela poker? Nej, tack och lov
34. Tycker du om att mysa? Ja, med rätt person
35. Är du en beroendemänniska? Ja när de gäller vissa saker
36.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner vet jag inte fast jag känner till personer som fyller på smma dag som jag
37.
Vill du ha barn? De ska man vara två om
38.
Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? poolen för där finns de inga hajar
41.
Vad spenderar du helst pengar på? Mat, filmer, fåfänga, resor och hälsa
42. Äger något i guld? Ja
43. Har du någon gång testat narkotika?  Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett äpple
45.
Vem är den roligaste människan du känner? Känner några vill inte nämna en bara 
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett på min högra hand 
47. Har du en bra mobiltelefon? Nej, har aldrig haft en sämre
48.
Har du kvar något klädesplagg från när du var liten? Ja, de ligger säkert något i mitt förråd i källaren
49. Finns de någon du är nyfiken på just nu? Ja
50.
Vart togs dina tre bilder som du har i din header ?Två ute på stan och en här hemma
51. har de en bil? Nej
52.
Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? Pappas bok. Korallen från Bantyan
54.
Läser du dagstidningen? Aftonbladet
55.
Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Kommer du att börja spela pingis igen. Nej de tror jag inte
57.
Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit rock 106,9
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En inköpslista
59. När var du i kyrkan senast? Minns inte
60. Njuter du av livet? Ja, jag försöker göra de och oftast går de bra.
61.
Har du någonsin varit gift? Nej  
62
.Har du hemligheter. De har väl alla 
63
.Saknar du någon person i ditt liv. Ja, min mormor Ser ut att bli en fin dag hela dagen.

Sitter här och gör inget speciellt. Jag har precis vaknat och när jag sover såhär länge så snurrar de llite grann i hvudet. De gör de väl när man går upp tidigt också, men går jag upp tidigt då ska jag ju oftast göra något typ jobba eller något annat. Idag behöver jag inte tänka så mycket utan bara göra de jag känner för. Jag behöver ju inte ha kläder på mig för de är ju varmt både ute och inne...

 

De är skönt att solen och värmen har kommit tillbaka. Skulle önska att de var såhär året om. Tänk sommar för alltid. Slippa tex snö som bara betyder bekymmer. De blir svårt att ta sig fram, man måste ta på sig mer kläder  när man ska ut och de värsta är att de ofta fryser i alla fall.
2010 08 14


Panerad Schnitzel...Fick ett jättesnällt mail !

Malin :

Hej Danne !

Vill bara säga att jag älskar din blogg. Den är riktigt bra och de är kul att du delar med dig av vad du gör på dagarna. Roligt att se att du njuter av livet och mår bra. Ha de bra och sluta inte blogga.

Kram ...


Danne:


 


2010 08 14

Idag skiner solen, men de är ändå inte för varmt ute. Härligt va?

Jag har varit på gymmet nu under förmiddagen körde på ganska bra även om jag måste säga att de går ofta bättre på eftermiddagen eller kvällen. Fast jag är glad att jag fortsätter att orka med de. De var så många i början av detta året sa sa till mig att dom hade fixat gymkort  för hela året och nu skulle dom kämpa på med detta. Tyvärr har många nu sagt till mig att dom har slutat helt. Synd tycker jag, men jag är glad att jag själv orkar köra på även om de ibland blir mycket träning och ibland, inte lika mycket...

Hoppas ni alla får en trevlig dag

Kram..

Filmen om Facebook.Nu kommer de snart en film och Facebook på bioduken. Om jag inte är helt fel underrättad så kommer den att visas i Sverige den 22 oktober. Jag kan inte påstå att jag är så nyfiken på den och jag känner inte att de är en film jag måste se. Men den kanske är riktigt bra ?


Hej !

Hemma igen efter en sista dag på jobbet denna Fredagen den trettonde. Inget har hänt på denna dag som många kallar otursdag.
Man  kan ju alltid försöka stanna inne en sån här dag. Men de hjälper nog inte för de blir säkert så då att man krossar en spegel och får sju års olycka bara för att man är hemma en sådan här dag. Vare sig ni är ute eller hemma så går du aldrig säker.2010 08 13På väg hem från jobbet ..


Stötte på den här lille rackaren när jag var på väg hem i natten..
Lång dag.
Hej har haft en lång dag idag med mycket vardags fix och väldigt lång arbetsdag. Känns skönt att vara hemma nu. Jag sitter är och funderar lite. De har smugit sig in en liten tanke om att jag kanske inte mår så himla bra. Fast jag tänkte bara i någon sekund sen slog jag bort den tanken.

Jag mår bra och de finns mängder med orsaker till de.

* Jag har ett jobb som jag trivs med.

* Gott om cash har jag som jag kan spara eller spendera.

* Jag har snälla och goa vänner. Jag kanske inte har så överdrivet många. Men dom jag har tycker jag väldigt mycket om.

* De finns många saker som jag ser framemot och jag är helt övertygad om att de jag går och längtar efter eller drömmer om kommer att bli av. Bara de är ju en häftig känsla och de får mig självklart att må bra.
De gillar jag...


Lite svettigt.

Tjena tar en liten paus i allt och bloggar lite. Jag har fått gjort hur mycket som helst och de går i en jävla fart.


Tvättar : Hoppas jag kan köra över så jag hinner köra klart de jag har i tumlaren.

Banken: Lång väntan för ett litet ärende.

Handla: Personen som satt i kassan var väldigt trevlig.

Möte: Träffade en man på stan som frågade om de var slö-dag idag. De vill man ju höra när man springer runt och gör hur mycket som helst.

Hämta mat : Idag blev de köttfärslimpa.2010 08 12

 
Blev väckt i en dröm. Klockan ringer. Gick upp är inne i  nyvakenhetsyran. Skulle lätt bara kunna somna om i 2-3 timmar till. Har en del att göra nu under förmiddagen så de är bara att sätta fart. Tvätta kläder, handla mat och hämta på favvorestaurangen ... Efter allt detta är de jobb.
 Jag börjar redan klockan ett och håller i ratten till nästan tolv på till natten. Lång dag blir de idag. Så nu är de bara att sätta fart, utan att stressa och så får man inte glömma att leva i nuet.

Kram...Roligt med lite extra pengar !
2010 08 11

Klockan är ungefär tolv. Har varit igång hela förmiddagen. Som en arbetsvardagsdag typ. Fast jag arbetar med mig själv. Men nu tror jag att jag bara ska slappa fram till att de är dags att tagga till jobbet. 

Jag har:

- Städat  lägenheten.
- Skrivit lite...
Tränat !!! Kroppen var inte tränings - sugen idag, men de blev änd att jag gick dit och körde ungefär en timme. Jag kände mig ganska oinspirerad och energilös och så är de ju bara ibland utan att de finns någon förklaring till varför.
- Babblat lite i telefon.
- Hämtat mat på favvoresturangen ! Idag blev de oxstek...

  

Detta ska jag oxå göra idag .
- Sitta i massagestolen
- Jobba jobba ...

Ha de bra alla ..

Kram..Vad ska jag göra i Borås
Lina : Men Danne, vad ska du göra i Borås och när ska du åka dit om jag får fråga?
Kram.
Jag ska bara ha en liten "mini- semester" över en helg. Äta gott, shoppa och göra stan osäker på en lördag kväll...

Åker mest för att komma hemifrån lite, jag ska inte göra något speciellt.


Danne-bilder
Svårt att välja !

Jag har varit på gymmet nu under kvällen så idag har de blivit både promenad och gym. Gymmet kändes väl inte speciellt bra. Fick mest kämpa idag så då får man vara glad över att man tar sig dit och att denna långa promenaden kändes mycket bra !

Annars då ?

 Jag går och funderar lite på några saker . För mig är de några riktigt svåra val att göra. Jag har ingen aning om vad jag ska välja. Det ena blir en utmaning fast jag tror jag klarar de.  Det är något jag vill göra för jag tror att de kan vara bra att ha gjort de inför framtiden. Det andra betyder party, ha kul och få mängder med upplevelser !!!! De blir en dröm som jag förverkligar och något jag har tänkt på i många år att jag ska göra. Hmmm... hur vet man vad som är rätt val? Är de bättre att investera i sin framtid eller ha kul för stunden och få två veckor av ett "once in a life time" ?


Efter regn kommer sol.

Jag har varit ute på en powerwalk. De blev de gamla favvovarvet Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron. Allt kändes perfekt och jag var också glad över att de inte öste ner en massa regn.

Gott med en powerwalk. De är så skönt att stoppa musik i öronen,gå in i sin lilla bubbla och fundera över dagen ska bli. Samtidigt funderar jag på massa andra saker. De är mycket jag drömmer om, och man bör ju förverkliga sina drömmar så man får plats med nya..

Kram..SNABBA CASH !

Nja..

Bättre filmer har jag sett. Jag hade velat se lite mer action. De var lite för mycket tjafs fram och tillbaka, de blir bara segt att hänga med när de är så. Fast jag tycker att man kan se den i alla fall en gång. Lite spännade är de ibland.
Nu ska jag sova ! 

Godnatt...Kanske håller på att bli sjuk ?Ska avsluta dagen med de som finns i paketet !Idag har de regnat.


Regn och massa regn har öst ner idag. Jag funderar på hur mycket regn finns de egentligen ? De är skönt att vara hemma nu i alla fall. Jag har varit en kreativ och duktig pojke idag tycker jag själv i alla fall. Imorgon är jag ledig och då vill jag träna mycket. Får se hur de blir med detta.

Några punkter om idag.

* Himlen är oskyldigt blå ! Men när regnet faller så kan de vara "paraply or die" som gäller.* Jag blev glatt överraskad att en tur och retur biljett till Borås bara kostade 179 kr. Fast de klart SJ har några krav också. Biljetten kan inte ombokas, utnyttjas av någon annan än mig och jag får inga pengar tillbaka om jag inte skulle ha möjlighet att åka. Fast jag ska åka så allt detta blir inget problem. Hoppas bara att SJ nu håller var dom lovar. Nämligen se till att de går som på räls ända ner till Borås och hem igen.* När jag ringde och bokade hotellrum idag så fick jag reda på att på detta hotell där jag ska vara under min vistelse i Borås så har dom enkelrum som är enklare än dom dyrare enkelrummen. öhhh, vad menar hon nu. Danne don't understand ??? Jo om man bokar ett enklare enkelrum istället för ett enkelrum som är lite dyrare då får man lite lägre standard, de skiljer ungefär 300 kr per natt och de blir längre att gå när man ska käka frukost.
Jag är inte snål jag betalar gärna för ett rum med högre standar, vem bryr sig om de blir 300 kr dyrare och de blir skönt att slippa gå för långt när man ska käka frukost efter en galen natt på något roligt ute ställe.


* Om man inte har några rättigheter då har man fan inga skyldigheter heller. De var en tanke som slog mig idag. Man har kanske rätt mycket som man är skyldig att göra. De gäller väl bara att bestämma sig för om man själv tycker att just de som någon påstår är ens skyldighet är viktigt att göra.. Detta får jag försöka tänka mer på så kanske jag kommer på vad just jag är skyldig att göra .....Dagens lunch och dryck !


Pannbiff med pepparsås...
2010 08 09

Har hunnit med en promenad nu under förmiddagen. Skönt att ta sig ute lite. Blev en runda på ca en timme.
Jag gick även in på tågstationen och köpte en tågbiljett till Borås. De är ju någon månad kvar, men eftersom jag vet att jag ska iväg så var de lika bra att köpa en redan nu.Emma Emma..Söndag kväll, jag tar de jävligt chill. Håller låg profil. En signal och jag hajar
till och greppar min mobil........


EMMA EMMA !!!!!!!


Svar på en fråga.


 Fick en fråga angående min videoblogg om massagestolen.

Marie:

Men har inte du någon garanti kvar på stolen eller reklamationsrätt på 3 år. Då skall du inte betala något.

Kram Marie.


Nej jag har ingen garanti kvar.  Två år är de som gäller för mig på den om något skulle gå sönder eller om jag av någon anledning skulle behöva reservdelar. De var tre månader sen min garanti gick ut den gick ut. Jävla otur man kan ha ibland...

Nu löste jag ju detta ändå och de var ju bra, men de känns som den kan gå sönder när som helst. Hoppas inte de händer bara.

Kram...Ett SMS !Skönt att jag klarade de själv !In i dimman !

In i dimman!!!! De säger man ibland när man ska ut och festa eller nått liknade. Jag som är bussförare lkan bokstavligt talat säga de ibland. Här är några bildbevis på.Kanske bäst att påpeka att bussen står still när jag fotograferar....


2010 08 08

Tja... !

Nu är denna arbetarhelg över. Har jobbat både lördag och söndag och trots att jag har haft ganska långa pass så känns de som timmarna under arbetstiden gick väldigt fort. Imorse fick jag en ganska bra start på denna arbetarsöndag. Jag började med att få se två människor som nog hade festat lite väl häftigt inatt. Dom såg väl ut ungefär som man gör när man har varit igång bra med alkohol hela natten. En av dom stog där och spydde och då var jag någonstans glad för att detta inte var jag. Även om de hade varit kul om jag hade kunnat festa så denna helgen...Efter att ha passerat dessa två partygrabbar så gick jag vidare mot min arbetsplats och när jag passerade apoteket fanns de några i en av alla lägenheter i närheten av just apoteket som inte tyckte att de var dags att gå och lägga sig än trots att klockan var fem på morgonen. De var värsta (som jag förstår de) efterfesten. Dom spelade jättehög musik så man säkert kunde höra de även om man skulle befinna sig tre kvarter därifrån. KUL att man fick lite underhållning på väg till jobbet.

När jag var borta vid resecentrum kommer de en kille som säger godmorgon och sen fortsätter han att säga något om att han gillar min blogg. De var lite oväntat att få höra de klockan fem på morgonen, men samtidigt KUL att få höra de såklart.

Väl på jobbet så gick som jag tidigare sa denna dagen väldigt fort. Jag körde lite sjukhus personal till Näl, några shoppande söndags folk till Överby och sen jobbade jag även lite på magstorleken genom att äta en liiiiiten... chokladbit. Sen var dagen slut och allt kändes som om jaqg hade varit ledig, men ändå befunnit mig på jobbet.Tänker så mycket just nu.

Hemma från en ny arbetsdag. Tiden på jobbet gick väldigt snabbt idag trots att jag hade en lång arbetsdag. Skönt att en lång arbetsdag inte alls känns jobbig utan tiden bara flyger förbi och man hinner knappt att säga orden hej då till Mimmi (min fågel) innan de är dags att säga hej nu är jag hemma till henne igen.Jag är lite inne i en "tänkarperiod" nu. Jag tänker och tänker. Jag vet inte om jag gillar de eller om jag tycker de är jobbigt. Jag går ju lite emot mig själv just nu för jag är ju av den åsikten att man inte ska tänka för mycket. Ändå gör jag de , men de känns ändå som jag grubblar och funderar på de positiva och allt kul som jag vill göra. Pengarna behöver jag inte fundera speciellt mycket över .. Ni vet : Hur ska jag ha råd, klarar jag detta ekonomiskt osv..De känns som de minsta problemet just nu. Jag gillar att fundera, längta och drömma om mycket av de jag går och tänker på. Fast återigen. Är de så viktigt att fundera och planera inför framtiden. Kanske , kanske inte ? Jag tror inte jag vet längre ???? Jag trodde att jag hade klart för mig och visste, men jag måste erkänna att jag vet inte !! De viktigaste är ju att man har de bra och mår desamma. Samtidigt är de också viktigt att de funkar med nära vänner och så.
 
De gör de för mig. Jag tycker jättemycket om mina närmaste vänner och jag vill verkligen inte vara utan dom. Jag har de väl bra eftersom jag inte känner att jag har några bekymmer som jag inte kan hantera. Jag tror verkligen att allt kommer att lösa sig till de bästa och de är rätt häftigt att känna så. Jag mår bra och de beror mycket på att jag tex tränar, rent fysiskt menar jag när jag säger så . De mår vem som än gör de alltid bättre av.  Samtidigt så tycker jag ju de är så roligt och de gör ju inte saken sämre precis !

Jag har mycket nu att se fram emot och de är så roligt. Jag tror faktiskt att de mesta som jag funderar och drömmer om kommer att bli av inom en ganska så snar framtid. Fast jag säger de igen. Jag vet inte längre något av de som jag trodde mig veta tidigare och bara de gör väl att jag ibland tänker för mycket. Jag vet inte vilket som är bäst. Tänka grubbla och planera. Eller inte fundera så jäkla mycket utan bara köra på och sen se om de funkar. Vad som fungerade och var rätt de vet man alltid efteråt. kanske ska de vara så, jag vet inte... Funderar jag mer på detta nu då kommer jag att bli snurrig i huvudet.

Kram...
 

 2010 08 07

Godmorgon !  

Jag är upp tidigt fast de är Lördag. Dags att tagga ut och titta på den röda himlen när man tar den vanliga promenaden till jobbet.

Hoppas ni alla får en bra dag ..

Kram..


Snart ska jag sova

Jag ska snart gå och sova. Jag ska ju upp så tidigt imorgon. Jobb jobb och mera jobb. Jag sitter just nu och äter lite kvällsmat.

- Müsli
-Avokado
- Yogurt
- Grovt bröd
- MjölkNär jag har ätit klart är de dags att sova. Hoppas jag gör de gott.

Kram...Verklighet.

Att man skapar sin egna verklighet kan låta banalt och underligt. Eller så är de självklart. Hur går det till ? Kan man säga de ? Är de så enkelt ?  Hur blev de som de blev ? Funderar jag på min egen verklighet så är jag nog en inpirations människa som gör de jag känner för just för stunden. I min verklighet så ska man veta vart man är på väg, men sen vara grymt fokuserad på nuet. Det är i nuet som de dyker upp möjligheter, problem och hinder som man måste passera. Jag vet att allting jag gör sparas i universums “sanna i histora". Allt jag har gjort och gör är den "sanna verkligheten” och alla pinsamheter kommer alltid existera. Jag kommer alltid att då och då göra saker som jag sen kommer att ångra. Jag har idag förlåtit mig för mina synder, jag inser att jag  trots allt bara är människa.
 

Dom  som tror på gud  pratar ofta om  han bestämmer hur du ska leva osv. Jag måste säga att jag tror defentivt inte på gud. För mig är allt  det är struntsnack. Jag hoppas att jag respekterar dom som tror på gud och massa övernaturligt. Men verkligheten visar ju inte den rättvisa som en del påstår att gud vill att vi ska leva efter fungerar så i verkligheten... Ja nu ska jag inte fördjupa mig mer i detta med gud och övernaturliga saker som jag ändå inte tror på. Jag vill bara väcka tanken för att komma till insikt med att lever man i verkligheten så är inte livet så rättvist.

 
Det är viktigt att förstå att det går inte att tycka illa om saker de ondaste själarna som styr denna jord, för ur ett större perspektiv är allting tillåtet genom den fria viljan. Mänskligheten låter de styra genom fri vilja att inte bry sig om sitt liv fullt ut, även om du  hjärntvättas varje dag av allt möjligt och människor i din omgivning talar alltid om och har åsikter om hur du ska välja att leva. Jag tycker givetvis man ska lyssna till alla råd man får, men samtidigt ska man vara försiktig med vad man gör med dom. Lyssna till personer man litar på är säkert bra, men i slutändan är de alltid dig själv de hänger på. Din vilja, vad du gör och hur du hanterar saker blir i framtiden din verklighet. Enligt vad jag själv tror/tycker.
METALLICA - Enter Sandman ..Slappar Fredag

Tjena !

Är lite tom i huvudet och de känns i kroppen efter gårdagen. Jobbade, tränade och de blev även lite utgång med snälla vänner. Tog de ganska lugnt, men de känns idag i alla fall. De gör de när jag har haft en späckad dag.

Så ! Nu är de mycket slappa som gäller. Jag gör de med bla Yogurt och jordgubbar.


JAG HAR NÄSTAN GLÖMT HUR GOTT DE ÄR MED JORDGUBBAR !!!Lite tankar ur min hjärna.


Sätt inte dina mål efter vad andra människor tycker är viktigt. Bara du vet vad som är bäst för dig. 
Ta inte för givet de saker som du har närmast hjärtat. Kläng dig fast vid dem, så som du håller dig fast till själva livet. Tänk vad lätt de är att ta saker för givna, men när du står inför risken att förlora dom då inser du vad viktiga dom är. 
Låt inte ditt liv glida genom dina fingrar genom att leva i det förgångna eller för framtiden. Genom att leva ditt liv i nuet. Du kan ändå bara leva ditt liv en dag i taget och så kommer ditt liv alltid att vara. 
Ge inte upp när du fortfarande har någonting att ge. Ingenting är över förrän det ögonblick du slutar att försöka. Kämpa med vad du har.
Var inte rädd för att medge att du är allt annat än perfekt. Det  är något som du har gemensamt med alla. 
Var inte rädd för att ta risker. Genom att ta chanser lär vi oss hur mycket som helst. 

Acceptera två sanningar. Politiker ljuger och priset stiger.


 
Avfärda inte dina drömmar. Att vara utan drömmar är att vara utan hopp. Och hoppet är väl de enda de sista som överger männikan, så utan de finns de inget kvar. 
Spring inte genom livet så fort att du glömmer inte bara var du har varit, utan vart du är på väg. Livet är inte bara ett lopp som man måste vinna till varje pris. Vill du tävla eller leva ?Inget äckel päckel idag !

Hej !
Hemma från jobbet och nu känns de att jag inte har sovit många timmar under den senaste natten. Vet inte om jag orkar gör något mer idag. De jag ska göra oavsett om jag känner att jag inte orkar: KLIPPA MIG

 

 
Jag var och handlade idag också. Men idag blev de en helt annan mataffär. Igår skulle jag ju köpa bla advokado, men de var ju mer banan flugor än de finns människor på jorden just där dom låg så jag backade ju 75 meter och 5 centimeter och avstog naturligtvis från att köpa.

Gott att man slapp den skräck äckel päckel upplevelsen idag !

 2010 08 05


Godmorgon !

Jag ska tagga till jobbet. Har ett ganska bra pass idag för jag slutar redan klockan 13:00. Får se hur jag gör med träning och framförallt  den tänkta utgången med lite party i kväll. Jag vet inte om jag vill. Jag vet inte om jag vill. De jag vet säkert  är att jag ska klippa mig i eftermiddag och de ska bli riktigt nice de.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram...Flugor , usch !

Tankar och feelings !

Jag sitter still idag. Måste vila från allt vad träning heter. Jobbat har jag gjort. De blev även lite mat från min favvorestaurang som jag drog i mig på rasten. Mycket blir som jag vill nu och jag mår dessutom väldigt bra. Jag har tre olika grejer på gång. Just nu är de bara planering av detta, men de känns som att allt kommer att bli av och därför känns det väldigt spännande och jag tror att de kommer att bli roligt.
Tankar och känslor idag.

- Upp tidigt idag, men kände mig ändå piggare än vanligt.
Jag blev sen pga i tid ! Detta är ett internskämt på jobbet. 
- Fick en annan sås än var de var tänkt från början till min fisk. (citronsås)- Mimmi (min fågel) kommer att bli glad för jag har en ny leksak till henne.
- De är underbart när solen lyser !
- Kanske dröjer de innan man känner att de är höst på riktigt ? Hoppas det !
- Livet leker - Hoppas de känns så en lång tid framöver. 

- Vilodag - Det kan ni skriva upp !!2010 08 04

Godmorgon !

Vaknar upp med lite träningsvärk, men annars känns allt perfekt. Jag har sovit jättegott inatt och jag kom i säng tidigt så de har blivit många fler timmar av sömn än vad de brukar.

Jag ska snart iväg till jobbet och köra ett ganska långt pass idag. Men de är ju inga problem när man tränar och sover bra. Ha ha..

Kram..Blev träning idag.
Jag vet .. ! Jag skriver mycket om att jag tränar, men jag gör de ju mycket nu och de är så kul ! Jagvar inte säker på om jag ville ta mig till gymmet idag, men de blev så. Jag körde ett hårt och bra pass igen. De är lite jobbigt, men mest är de kul ! De känns som att ju hårdare jag kör och ju mer jag tränar, ju mer vill jag träna och jag orkar bara mer och mer hela tiden. Lite häftig känsla. Nu får de bli lite mat, film och massage.

Kram..


2010 08 03
Alla har vi dagar då man kanske känner sig lite extra trött. sin. Jag har en sådan idag. Dom senaste dagarna har jag varit full med oändligt mycket energi, men idag är den som bortblåst. Sovit helt ok inatt, humöret är bra, och de är ju väldigt lugnt på jobbet. Inte alls många som åker buss så att köra känns som rena semestern. Så jag har funderat hela dagen på varför jag är så seg. Då slog det mig att jag jag har ju tränat mycket och väldigt hårda pass ganska länge nu. Jag vet inte om jag borde vila idag ?? Jag är sådär så jag inte kan bestämma mig. Ska jag tagga bort till gymmet , eller inte ? Vi får se hur de blir.

Trots tröttheten så ska jag försöka få mycket gjort idag ändå. Jag har några telefonsamtal att ringa. Mest för att jag vill ha lite info, men de kan vara nog så viktiga samtal känner jag.  

Nu får de bli lite vila i någon timme, sen ska jag ta tag i de jag ska göra. Kanske blir de gymmet kan fortfarande inte bestämma mig. 

Ha de bra alla.. 

Kram.. Småfix och gym ..

Fotsätter med lite fix här hemma. Igår städade jag ju och grejade med tvätt och sånt.
Igår och idag har jag, då och då, hunnit med/gjort sådant som gör att jag, NU, kan njuta mer när jag väl är ledig . Fattar inte hur jag hunnit med allt för jag slappar, slöar och sover ganska mycket på min fritid. Tur att jag kan vara effektiv om jag vill":)

- Gjort rent Mimmi's bur 
- Betalat en räkning
- Städat badrumsskåpet
- Städat kylen

Skööönt!Nedan finner ni text & bild på senaste ....

De blev lite gym idag också. Jag var inte så säker på att jag skulle orka, men väl där så kändes de riktigt bra och jag hade massa energi kvar i kroppen som bara ville ut. Överskott av energi de måste jag ha för jag har ju inte sovit många timmar den senaste natten och ändå efter jobb och allt små fix hemma så orkar jag ett stenhårt pass på gymmet.
Nöjd , supernöjd är jag med detta !!
Nu ska jag unna mig en middag ute..


Kram..

  
2010 08 02

Hej på er !

Jag är hemma från en ovanligt lugn arbetsdag. Märks att många fortfarande har semester. Många frågar mig oxå. När ska du ha, har du haft eller när hade du ? Jag börjar bli lite trött på att svara på detta nu. JAG FÅR INGEN SEMESTER FÖR JAG HADE JU MITT ROLIGA I THAILAND CA ETT HALV ÅRSEN !!!!!!

Nu har jag käkat lite och sen får de bli en tur bort till kära gymmet igen.

Inatt somnade jag gott, men jag fick inte sova så länga för de var någon som lyckades slå fel nummer när han skulle ringa. Så de råkade visst ringa på min telefon. Efter detta var de svårt att somna om. Jag lyckades ändå ta mig upp imorse efter att min nattsömn hade blivit rubbad, och de har ju varit en ovanligt lugn dag så jag förlåter den människan som lyckades ringa Danne mitt i natten.

 


Dags att sova nu kanske ...7 tankar om idag - Kanske för många ?

Tankar hittills idag. :)


1. Jag har sovit länge idag, men jag har oxå powerwalkat och gymmat  !

 

2. Känns jobbigt just när jag vet att jag måste gå upp 03:30, 4 vardagar nästa vecka och även jobba helgen. Inte upp lika tidigt då dock. Jag får sova en extra timme.... 

3. 2 månader kvar, sen så!

4. Friidrotts-EM är inne på sin sista dag. Undra hur de kommer att gå för Emma ?

5. Har träffat ganska många människor idag. En del känns som robotar. Dom jobbar, jobbar och verkar inte stanna upp och känna hur dom mår. Hoppas dom mår bra, skulle vara tråkigt om de inte va så.
 
6. Jag håller på och tvättar lite. Planerar lite, tänker mycket. Kanske bara ska köra på och inte fundera så mycket ?

7. Jag mår bra och jag ser ljust på framtiden, tummen upp för de.
Ska tagga till...

Jag ska ta och tagga bort till gymmet !

De ska bli kul !   


Blev lite mat idag också !

Gott att bara slappa och inte ens behöva laga mat. För den äter jag ute !!! Idag blev de fläskfilê med kantarellsås och stekta potatis...


Blev en rask powerwalk !

De blev en rask powerwalk idag också. Kul att solen titta fram de gör de roligare att vara ute ju. Nu blir de att bara ta de lugnt och slappa/chilla och sen är de dags för gymmet..

Kram...Godmorgon !Vaknar upp  och jag blir så otroligt glad. De regnar inte och de är skönt att se för jag ska ta mig ut på en powerwalk tänkte jag. Det är konstigt hur mycket vädret gör, allt blir så mycket roligare att gå ut när de håller upp.

Blev mycket sent i säng i natt, så så jag har inte vaknat till förrän nu. De blir powerwalk nu och sen vill jag hinna med ett gympass också. Jag tränar för att jag vill de och inget annat.  Jag gör ofta de jag vill och jag säger väldigt ofta nej till saker jag inte vill, oavsett vad andra tycker om de ...Jag lyssnar mer till mitt inre och gör vad jag vill då mår jag som bäst ! äldre jag blir desto mer lyssnar jag på kroppen signaler och man gör mer av de man faktiskt vill. Idag ville jag sova länge.  

Nu får de bli lite fart på mig ! Idag vill jag hinna med: 

POWERWALK

FAVVORESTAURANG

GYM

TVÄTTA

Sen vill jag hinna handla lite också de får jag inte glömma idag.

Kram..Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE