Är ledig idag.

Godmorgon !

Är ledig idag och de är skönt efter en lång dag igår. Jag har en del att göra, ganska mycket. Att de blir mycket beror på att jag har så svårt att se saker som behöver göras men inte blir gjort. De är alltid så nu att jag har masor att göra. Jag kanske borde planera upp de lite bättre ? Jag kanske borde skriva upp allt och bara börja gå efter listor hela dagarna så kanske jag blir mer effektiv och får mer tid över för att göra precis vad jag vill.

Ok ! Man kan ju skriva upp de roliga också. Jag kan ju faktiskt skriva upp när jag ska gå till gymmet, när jag ska promenera, vilka tider jag ska blogga och ja precis allt. Som mina dagar ser ut nu så går jag och grejar hela dagar och de blir lite små plock här och där och inget känns liksom klart. Sen blir de kvällen dags att sova och när jag vaknar har jag att göra igen. När jag dessutom har svårt att se saker som behöver göras så blir de ju ett evigt grejande som jag aldrig blir färdig med.

Får försöka lösa mitt problem på något sätt. De är bara mitt problem. Man kanskle kan ha två städtimmar i veckan sen skiter man i de. Man diskar bara högst en gång om dagen. Gym, powerwalk eller promenad varannan dag som man skriver upp minst en vecka innan. Man tappar ju lite de spontana då, men för att få allt att "funka" på ett bra sätt så kanske de ändå krävs att man planerar skriver upp mer. Förändring är ju bara jobbig i början, sen blir man mer van och sen sätter de sig i ryggmärgen.




Bilder från igår  












Jag lagade mat igår. De tillhör ju inte de vanliga i Danne's liv. Igår blev de makaroner .. Kokade dom själv !!!!


 
 

 

Kram..





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE