Hej då !


 Går och funderar på en sak som jag inte kan få ur min hjärna. De känns jobbigt  Vad gör man då ?

Nu är de dags att jobba lite

Kram..Fläskfile dagen innan diet.Ska snart börja med dieten, men innan de Får jag gotta mig med lite fläskfile....


2010 01 31


Hej på er ! Här sitter jag är ganska trött efter gårdagen arbetspass. Mycket folk, helg och allt vad de kan innebära när man är bussförare. Lite snurrig i huvudet idag och se får de väl vara. Jag ska snrt iväg och jobba igen och sen är de ny vecka. Jag har tänkt att börja min Diet nästa vecka. Får se hur jag gör. Jag har köpt lite naturdiet. Ganska dyrt e de så jag hoppas de funkar. Får se hur jag gör om jag byter ut några måltider eller alla mot naturdiet. Får se hur detta känns ? Hur kommer de att kännas när man tränar, jobbar och lever livet ??? Ingen aning, så jag får testa och se...

De är lite mindre än 1,5 månad kvar till jag reser till Thailand. Jag ska köpa mig en ny resväska i morgon. På Tisdag är de pingis på tv4sport och jag hoppas och tror att Kristian är med när BTK Record möter Österlens BTK.

Hoppas ni får en bra dag. De vill säga en bra avslutning på denna vecka och Januari månad.

Kram....
- 13

Jag har jobbat hela kvällen och natten. Det har varit kallt som fan ute. -13 grader... När jag går hem så känns de att de är kallt. Jag fryser inte , men jag får lite tårar i ögonen och de beror inte på att jag gråter utan de är bara kallt. När jag går hem efter kvällen och nattens arbete så får man konstigt nog många tankar i huvudet. Inget viktigt och de är inget av alla dessa tankar som löser livets mysterium direkt. Jag tänker att va kallt de kan vara. Jag går förbi en bil och tänker att de är skönt att ingen ha för usch va kall den kommer att vara när man ska ha den efter att den har stått ute en hel natt och dessutom får man skrapa rutor.

 En annan tanke jag fick och som jag aldrig någonsin tidigare hade funderat på var att hur kommer jag att tänka kring allt jag är med om i detta bussförar jobb om 10 kanske 15 år. Kommer jag att tänka att jag begick många fel eller kommer jag att tänka på vad bra jag hade de eller ja jag vet inte. Ibland funderar jag tillbaka hur jag hade de när jag spelade och höll på med pingisen som mest. De finns jättemycket saker där som jag ångrar, men jag tänker också på att jag hade inte varit den jag är idag om jag inte hade gjort som jag gjorde då. Om de är bra  eller dåligt de vet jag inte. De enda jag vet är att  ju mer jag tänker på pingisen och allt jag gjorde och fick uppleva då, de kan jag sakna som fasen. Får se hur jag tänker kring detta jobbet  i framtiden ??

   Nu är klockan 04:00 så jag tror de är dags att sova.  Hoppas nu inte plogbilen kör utanför mitt fönster som den ibland gör tidigt på morgonen.
 
Kram och god natt...Taket rasade

Skrev i morse att de aldrig händer något i Vänersborg. De får jag äta upp nu. Fick höra att taket rasat in på Lottas sparköp. 300- 400 kvadratmeter tak rasade. De är ju ungefär en tredjedel av hela butiken. De rasade pga för mycket snö....

http://ttela.se/start/vanersborg/1.718684SkadeglädjeDe sägs att skadeglädjen är den enda sanna glädjen. De stämmer väl inte alltid, men visst kan de vara kul att se andra misslyckas i ett litet videoklipp.... !!!!??????


Synd att jag inte kan prata med fåglar

Jag gör allt jag kan, men ändå skriker Mimmi hela tiden. Jag fattar inte vad de är ?????? Hon har fått mat, buren är ren, jag har möblerat om i buren så de ska bli mer trivsamt och jag har kliat henne på huvudet. Vad ska jag göra nu ???Ingen naturdiet än

Har inte börjat med någon naturdiet än, men jag tror jag startar på Måndag. Jag vill pröva och se hu de känns. Men jag får ta och gotta mig lite fram till Måndag.

Nostalgitripp !


One more Time - Highland

Jag gillar denna låten jättemycket.....


Naturdiet... ?

Jag funderar på att prova naturdiet. Ni vet de här pulvret som man kan byta ut vissa måltider med. Man kan välja lite hur man vill göra. Byta ut ett, två eller alla måltider som man har under dagen. Jag har funderat ett tag, men jag vågar inte riktigt ta steget och prova.
Jag läste lite på denna sidan . Får se hur jag gör ????


http://www.naturdiet.se/faq.asp?Q=14#14


Mår man bra av de så varför inte prova ett tag. .... Om man vill hårdköra så kan man ju byta ut alla måltider under två veckors tid. Vill man fortsätta längre än två veckor så ska man prata med sin läkare först. De står i alla fall så på hemsidan.


2010 01 30

Godmorgon !

Undra vad de blir för väder idag. Någon storm har jag inte märkt av här omkring i alla fall. Dom senaste dagarna har man ju bara hört att de har drabbat många andra, men i Vänersborg händer de aldrig nånting. Får se de kanske kommer en storm lagom till man ska börja jobba i kväll. Fast de tror jag inte för nu är de ju solsken så jag får nog försöka ta en promenad. synd bara att jag inte gick upp lite tidigare. Fan va ofta jag känner så. Just att jag borde ta mig UPP från sängen lite tidigare. När ska jag lära mig att göra de trots att jag är ledig. De blir väl den dagen jag skaffar hund, småbarn eller båda. 

Hoppas ni får en trevlig dag.

Kram...

Hoppas ni har haft en bra Fredag

Nu är de dags att sova. Jag har haft en bra ledig Fredag. Jag har fått gjort så mycket och de känns bra för de är vardagliga saker och de är bara så skönt att ha fått gjort allt. Jag ska nu krypa ner i min nybäddade säng där jag har rena fräscha lakan och jag tror jag kommer att sova gott.

I morgon kan man säga att jag är både ledig och har jobb. Vad menar jag med de ??
Jo ! Jag börjar inte förrän 18:54 så man kan ju säga att jag är ledig dagtid i alla fall.

Sov gott alla.
Hoppas ni har haft en bra Fredag !

Kram ...

Pingis Fredag

Jag har suttit här i kväll och fått lite massage av stolen och så har jag tittat på en direktsänd pingismatch som visas på TV4 sport. De är Falkenberg som möter Göteborgslaget Warta. De var många bra matcher med fint spel. Lukas Ryden spelade bra. Kineserna spelade en fin match med mycket sevärda dueller.

De som är roligt är också är att Ulf "Tickan" Carlsson får mycket TV tid för att kunna ge sin analys av matchen. han är ju en av Sveriges absolut bästa tränare. Falkenberg vann matchen med 3-2.


Kineserna hade en fin match


Kul att "Tickan" (till höger på denna bild) hade mycket TV tid för analyser av matcherna...


Lukas gjorde en bra singelmatch.


Jag skriver av lite tankar


Gör jag rätt eller fel ? Människor omkring mig säger  ofta vad som är rätt och fel. Eller vad dom tycker är rätt och fel. Jag är försiktig med alla råd jag får och jag försöker ha tålamod med dom personer som ger mig dom. Råd kan man säga är något som man ofta väljer att lägga i en sil, de som går igenom de använder man som värdefull information. Om jag nu själv vill de såklart.

De mycket man ska vara enligt va andra tycker, undra vad jag själv tycker att andra ska vara. Jag funderar på de och sen kanske jag skriver ner de senare i kväll. Hur vill jag själv vara ??? Vet jag de ??? Ja kanske ....

Jag tycker i alla fall man ska njuta av livet, för de går inte i repris om man inte tror på något religöst. Själv tror jag inte på  gud, men jag hoppas att jag respekterar dom som gör de. Man lär så länge man lever. De jag verkligen har lärt mig de är att politiker ljuger och priset stiger. Jag väljer att leva i nuet. De funkar alltid hur tiderna än förändras. Egentligen är de inte tiderna som förändras utan de är ju folk som gör de.

Kram !

 FirreFisk med äggsås....


Städ och tvätt

Hej. Jag är ledig i idag och de har varit städ och tvätt  hela morgonen. Skönt nu är jag snart färdig. Jag ska bara bädda sängen med nya fräscha lakan och vika tvätten. De är så skönt när detta är gjort nu kan jag liksom slappa hela dagen lång utan att behöva tänka på att jag behöver få ordnng här hemma. Jag ska även gå och handla lite. Jag behöver köpa lite rengöringsmedel, tvål, tvättmedel, toapapper och sånt. Jag vill ha ganska mycket av detta på lager för de är så jobbigt när man verkligen behöver de och så finns de inte hemma,. Bättre att köpa så att man har lite för mycket istället.Inga mardrömmar nu

Jag ska gå och lägga mig. Jag hoppas inte jag drömmer en sån där otäck dröm som jag hade igår natt. De var typ någonting med att en mördare sprang  efter mig, men precis när han kom ikapp mig och skulle göra de han tänkte så vakna jag. För en sekund trodde jag att detta hade hänt. Undra vad jag drömmer om i natt. Jag kommer att drömma om hur mycket som helst. Jag har hört någonstans att vi människor drömmer alltid när vi sover, men vi kommer bara ihåg de vi drömde om precis innan vi vaknar.

Nu är de dags att sova. Imorgon är jag ledig från jobbet som bussförare, men jag har mycket annat att göra  på min lediga dag. Tvätt bla..

Kram...


Fabian Åkerström

I pingis finns de mycket märkliga skruvar. En spelare som verkligen spelar med mycket luriga skruvar är Fabian Åkerström. I denna matchen från EM 2009  möter Fabbe  Dimitrij Ovtcharov och han har väldiga problem stundtals med fabbes luriga skruvar. Fabbe måste man säga är en skicklig spelare. För de är svårt att spela med den racketen som han har och behärska den så jäkla bra...Hoppas man får se Fabbe i många stora tävlingar framöver. Alla vi som älskar pingis kan inte få nog av en spelare som Fabian Åkerström...


Vem köper sånt här ?

Riktigt roligt klipp detta. De finns allt mycket konstig reklam. Och jag håller med, vem köper sånt här ? Finns de någon som går på denna reklam ?

Tack !

De är helt otroligt att de går att tjäna pengar på att blogga. Bara denna månaden har jag tjänat 18 000 kr på denna Danneblogg.
De beror delvis på er läsare så de är bara att säga TACK !Detta åker in på "Thailandkontot"2010 01 28

Hej igen ...

Blogg.se gör en del uppdateringar jag försökte blogga igår natt, men de gick inte. Fast nu ska de väl funka. Jag har precis stigit upp och jag ska om några timmar vara tilbaka på jobbet 

Men innan jobb så får jag ta och lämna in min ena kamera. Den är stendöd, menjag köpte den bara för några månader sen så jag lär ju få en ny eller så lagar dom denna. Vad dom än gör så går ju detta på garantin.

 Live från Resta Gård.

16d33d9f219b63ee474b3eb85edde460.png

Kolla varifrån!

Live från Resta Gård.Live utanför bussen

0-359a4823752499b6872fd6ba403749cf.png

Kolla varifrån!

Live utanför bussenLive från rasten

5e281ab45e248b011455f58206e6ab78.png

Kolla varifrån!

Live från rastenLive ute på gården.

4f25f3c7d18e42d5115e7e5a58c499bd.png

Kolla varifrån!

Live ute på gården.Limpa

Har fått gjort lite ute på stan. Nu känns de bra i kroppen och ja behöver inte sitta på jobbet och tänka på allt jag inte har fått klart idag för de är redan klart . Jag börjar jobba Klockan 15:08 så jag kan slappa lite nu. Ätit har jag precis gjort de blev köttfärslimpa idag.

Hoppas ni får en bra Onsdag..

Kram....Kommer de något oväder ?

Godmorgon ! 

Sitter här och tittar ut genom fönstret. Jag kan konstatera att änsålänge har inte ovädret kommit hit. Dom varnade flera gånger på radion igår och i tidningar och TV. De var varningar som : STANNA INNE, SMHI VARNAR och OVÄDER VÄNTAS I HELA SVERIGE. Änsålänge är de lugnt, men de ligger ju liksom i luften.......

Något annat man blev uppmärksammad på i media igår var att SAAB förmodligen kommer att leva vidare. Spyker får köpa och de är ju Kul Kul ...

Nu ska jag gå ut på stan och göra lite ärenden. Ha de bra

Kram...


Riktigt bra film

Såg den senaste Wallanderfilmen precis. Jag tyckte den var riktigt bra och spännande. Den tycker jag ni ska se..Dödsängeln

Paketet innehöll den senaste Wallanderfilmen "DÖDSÄNGELN"De blir nog ett bra sätt att avsluta denna Tisdag på ??? Jag skriver vad jag tyckte om filmen innan jag går och lägger mig.

Kram..Ska snart runda av Tisdagen

Hej på er..

Jag har kommit hem från jobbet och de var väl varit lugnt. Jag är trött, men de blir inte sängen riktigt än. Jag har lyssnat på nyheter hela dagen i bussen och jag tycker de är jätteroligt att de verkar lösa sig för SAAB. Ingenting är väl 100% klart, men de verkar ju som att SAAB kommer att leva vidare och de är ju bara att hoppas på att de blir så nu. Alla här omkring känner väl någon som jobbar där så visst vore de tråkigt om SAAB läggs ner. De verkar inte så nu, men i denna cirkus som har varit kring SAAB  så kan man ju aldrig veta. Den som lever (i nuet) får se vad som händer.

Paket till migAlltid lika spännande !!Live från Drottningtorget

79ab231557dfdfca547538f050caa17d.png

Kolla varifrån!

Live från DrottningtorgetLive från busslivet.

0-42f0f8ec8b5f38d7ffb15bd03480452d.png

Kolla varifrån!

Live från busslivet.Köttbullar !Köttbullar ! De var min "favvorätt" när jag var litet barn och de är inte fel nu heller....


Slovenia Open Final 2010 - Lee Sang Su vs Jens LundqvistKul att Jens Lundqvist tog sig hela vägen fram till final i Slovenia Open som avslutades i helgen.


Godmorgon på er

Här sitter jag och bloggar lite snurrig i huvudet för att jag precis har klivit upp. Jag sitter här i bar (tatuerad) kropp med ett hus mitt emot som har insyn rätt in i min lägenhet och jag kan också se vad dom gör denna morgon. Jag ska snart tagga iväg till favvorestaurangen och köpa köttbullar. Deras ledning har gott sönder så man kan inte betala med kort idag, CASH ONLY ! Tur att jag har så mycket av de då !! Jag har tittat lite på hur mycket pengar denna "Danneblogg" har dragit in denna månad. Om jag inte räknar helt fel så blir detta den klart bästa månaden i bloggens historia. Bra de med tanke på att jag snart åker till Thailand .......  

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram ..


Live från Drottningtorget

0-3d3f2f48e620668923887fab0219e6d4.png

Kolla varifrån!

Live från DrottningtorgetPanbiff

Panbiff med lök får de bli idag.


Ny vecka

Godmorgon på er.

Nu är de måndag igen och ny vecka. Jag sitter här och känner att jag har huvudvärk och ont i halsen. De hindrar mig väl inte från att göra de som jag har tänkt att göra utan de är väl bara att ta en huvudvärkstablett och sen låtsas som ingenting.

Usch usch ... Jag ville göra så mycket när jag vaknade i morse, men de blev att jag somna om istället och jag har sovit gott tills nu. Jag ska snart ta och gå ut och hämta lite mat och sen är de snart jobb som gäller. Jag har ganska mycket jobb denna veckan. Jag tror jag bara är ledig en enda dag. Planerna denna veckan förutom jobb är väl att jag ska träna på lika bra som jag har gjort. De är så skönt efter ett hårt pass för man blir så lugn, avspänd och härligt slö. Dessutom blir de extra skönt att sitta i massgestolen.
En fråga
Otto:
Tjena Danne!! :) När åker du till Thailand och vart i Thailand ska du? Hur länge kommer du vara borta, och kommer du uppdatera bloggen under tiden?:D

Svar : Jag åker i Mars till Phuket. Jag kommer att vara i 3 veckor. Jag tror jag kommer att uppdatera bloggen när jag är där .Sitter och tittar på kineserna

Riktigt bra är dom. Jag blir alltid sugen på att spela när jag ser såhär bra lirare....


Banasplit

Jag gjorde precis en banasplit. De är bara att vispa lite grädde skära en banan och blanda allt med glass och chokladsås.Another SundayHär sitter man och tittar på lite film. Jag funderar på om jag ska titta på en till eller ska jag ta ett tag med dammsugaren. Tar jag inte tag i de nu så lär de inte bli gjort på ett bra tag...

Ha en bra Söndag.


Live från favvorestaurangen

0-209b6e71aceaf92a92a90daf3c08b1a7.png

Kolla varifrån!

Live från favvorestaurangen2010 01 24

Godmorgon på er ...

Hoppas att ni mår bra. Jag mår jätte bra och de är alltid skönt. Får se vad jag hittar på idag ? Jag har inte bestämt något, men jag ser att jag behöver göra lite vardagliga saker som att städa och så. De får bli ett besök på favvorestaurangen. Jag tror inte de blir någon träning idag utan jag kör hårt nästa vecka istället.

Jag mår som jag sa jätte bra och de har jag gjort så länge nu. Undra vad de beror på ? De finns säkert många orsaker till de. Jag har ju lite saker som jag ser fram emot så som SM i pingis, resa till Thailand och Kiss  konsert i Stockholm i sommar.

Att jag har mått bra en längre tid beror säkert också på att jag i flera år har försökt utveckla min personliga styrka genom att bla sträva efter de som jag tycker är väsentligt och värdefult för just mig oavsett vad andra tycker. Jag gör de jag tror är bäst för mig. De handlar också att lära känna sig själv för annars kan man ju inte veta vad man mår bra av.

Jag misslyckas ibland och utsätts  precis som alla andra för prövningar och motgångar , men de lär man sig ju något på de också. De är ju så att de gäller att resa sig och  gå vidare. Lära sig av de som händer och ta med erfarenheten när man går vidare  i livet. De låter präktigt och de kanske inte alltid är så lätt, men de har funkat för mig när de gäller utvecklandet av min personliga styrka.

Ingen går igenom livet utan sorger, bekymmer och besvär. Men tänker man mitt upp i allt som händer att de kommer att ordna sig och bli bra ändå så tror jag att de blir de till slut. Dessutom är de alltid viktigt att man lever i nuet.... Så man inte går och oroar sig för saker som inte har hänt än.

Kram ..Äntligen !!!


Äntligen får man se lite nya klipp med Katrin från vakna med The Voice !!!DEL1DEL 2Lite pastasalladVardagliga "öh" saker

Har gjort en del vardagliga saker. De är aldrig roligt före,(öh...) men de känns bra efteråt....

This time i'm freeJag har sovit lite mest för att denna veckan har varit så jäkla jobbig, men nu är jag äntligen ledig och då hoppas jag min ledig helg blir lugn.

KramLive ute på fältet.

0-505a65e0dd29f82b9decd395d19539a3.png

Kolla varifrån!

Live ute på fältet.Önskemål

Fick ett litet önskemål om bilder på Mimmi. Här kommer dom.Live från gym

2642afa7f56a7565d7a27eefd65ca052.png

Kolla varifrån!

Live från gymFår inte glömma.....De fick bli fisk idagFisk med citronsås


Nu är de bara en arbetardag kvar

Idag är de Torsdag. De innebär att jag bara har en arbetardag kvar sen är jag ledig och skönt ska de bli efter en tidig "morgonvecka".


Fick en fråga


Olle o Hanna:
Tjena Danne! Hur är det?
Vi satt här och kolla in din blogg, så såg vi bilden längst upp i din "header". Vi undra om det är tre bilder på dig, eller om det är två bröder som vi inte har hört talas om. Blir sjukt förvånad om jag missat att du har två bröder efter all denna tid.
Kram 

Danne -
Dessa bilder i min "header" är ingen annan person än Danne !


Glid på pingisbord


För säkerhet skull. Spela pingis istället för att glida på bordet.


Jag lade ett filmklipp till i ett av mina inlägg

Jag tittade ju på idrottsgalan i måndags kväll. Jag blev så glad och även rörd när Wolmer Edqvist fick.  Sportspegelns årliga pris. Om ni inte såg när han fick priset så kan ni bara KLICKA HÄR !!!! Och sen på videoklippen. En riktig hjälte är han !De är inte min vecka denna veckan

Vecka 3 2010 är inte riktigt min vecka.2 saker som inte brukar hända mig har hänt denna vecka.

1. Vi har sophämtning här där jag bor varje Tisdag och Fredag. Dom gröna tunnorna kör vi som bor här fram till porten sen tar sopmänniskorna hand om resten .... Vi är fem stycken som har ett rullande schema. Just denna veckan är de min vecka. Jag ska köra tunnorna till porten men jag har glömt de så nu är de ganska fullt i sopbåsen och i tunnorna bakom planket ! Får inte glömma nästa tömning nu ....!!!

2. De är inte mycket att skriva om. Men gissa vem som försov sig idag????

Inte riktigt min vecka denna veckan och den är ju långt ifrån slut . HJÄLP !!! Hur ska detta sluta ?


Danne kommenterar detta ...!


Fick en kommentar i detta inlägget från Ninne.

Vore det inte bättre att faktiskt jobba på dina fel och brister, så du kan vända det till något positivt, istället för att jobba på att acceptera dem?


Danne - Du kanske har rätt, men jag tror att går man runt och tänker för mycket på sina fel och brister som man själv tycker att man har så blir de lätt att man ältar dom för mycket.

 Om man tex har haft en dålig dag på jobbet eller i skolan och så kommer man hem och tänker : Hur kunde ja.... varför gjorde jag sådär ....? Jag borde ha klarat de där bättre... bla bla bla !!!! Då mår man inget annat än dåligt. Alla människor har fel och brister och de är mänskligt att ha de ... Hur duktig och bra man än e på något så kommer man ju aldrig att vara på topp jämt. Ingen är på topp jämt så därför tycker jag att de är viktigt att acceptera och inse att man har sina fel och brister.

Däremot tycker jag att man ska försöka lära av sina fel och misstag, men för mig är de inte riktigt samma sak som att jobba med dem. Jag kämpar på hellre på med att tala om för mig själv att jag är bra ,fantastisk och hur härlig och underbar som helst  !!! De är ju precis så man säger till någon som man tycker väldigt mycket om och då är de inte fel att säga de till sig själv heller.Live ute på fältet !

0-6b5903472708afb26bd68c68ea766147.png

Kolla varifrån!

Live ute på fältet Sitter med bussen på Näl...
 Kram.Live från Lunchen.

-1e4a28565cba2665a3cbe5b3925b91f.png

Kolla varifrån!

Live från Lunchen.zzzz...

Nu är de dags att sova. Jag kommer att sova gott denna natten de är jag ganska säker på. För jag var ju uppe tidigt i morse efter att inte ha sovit många timmar alls. Jag har varit på gymmet och dessutom har jag varit med och skänkt pengar till jorbävningsoffren på Haiti. Så jag tror att jag med gott samvete kan gå och lägga mig.
Glöm inte att skicka ett litet sms nu.Skriv: Akut till 72 900 så skänker du 50 kr. Det är bara 50 kr. Var ingen snål människa nu. Tänk på att de räddar liv.

Kram på er och godnatt...Akut till nummer 72 900


Bra pass !Löpning 40 minuter
Styrke 60 minuter
Roddmaskin 20 minuter.

De var bara skönt att träna idag. De gick även jättebra. jag är jätte nöjd.


Ska snart dra till gymmet
Nu får de bli lite gym. Kör väl på lika bra som tidigare pass... Eller jag hoppas att jag orkar de i alla fall. Blir 30- 40 minuter på löpbandet och sen lite styrke. Ska sitta lite på roddmaskinen också.

Kram  !Skriv akut

Snälla !!!! Hjälp jorbävningsoffren på Haiti. SMS:A ordet Akut till nummer 72900 så är du med och skänker 50 kr !!!! 50 kr,,, de klarar du dig väl utan ??? Tänk på att din gåva räddar liv !!! Jag har gjort de  3ggr idag. Skänk pengar du med. Du kan läsa mer på www.redcross.se

Dagens planer

* Jobb
* Favvorestaurang
* Gym
* Må bra

Ha de bäst

Kram !


Vad du har

Se till vad du har och inte till de du inte har just nu.....

GodnattWolmer Edqvist

Jag sitter och tittar på Svenska idrottsgalan i SVT 1. Jag blev så glad och rörd när Wolmer Edqvist fick de pris som Spotspegeln delar ut varje år. Han fick de för den här insatsen. 

Just An Ordinary Monday


Vaknade och gick upp kl 03:30. Slöade till lite med alla mina morgonsysslor så jag fick skynda mig på till jobbet. Kom dit och fyllde på min vattenflaska och gick rakt till en buss. Började med att köra linje 39 till Stallbacka och sen körde jag linje 64 i som de kändes hur många timmar som helst. Sen var de rast och efter de 4 timmar med linje 61. Efter de lite utbildning 1,5 timme och sen var den arbetsdagen slut.

Gick från arbetet direkt till favvorestaurangen och köpte lite Lasagne.Får se vad jag gör nu. i kväll tittar jag nog på idrottsgalan .

Det är ju bara en helt vanlig Måndag.

Kram ...


Live från lunchen

0-486f6e680442876777ba9a69d4685aa1.png

Kolla varifrån!

Live från lunchen2010 01 18

Godmorgon på er ! Uppe tidigt är jag och de kommer jag att vara hela veckan. Helgen gick fort och nu får jag jobba på till nästa helg.

Ha en bra dag

Kram !


Fighting SpiritThe Top of the TableTennis-World ! Dom gör några makalösa räddningar. Dom gör allt dom kan för att vinna poängen. Fighting Spirit kallas väl de....???


7 meningar som jag ska tänka på när jag nu kryper ner i sängen

1 Jag har alltid ett val.
2 Jag väljer hur jag vill vara beroende på vilken situation jag befinner mig i.
3 Jag accepterar mig själv som jag är.
4 Jag uppskattar mig själv.
5 Jag tar hand om mig själv.
6 Jag ser till att göra roliga saker.
7 Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt i morgon.De har blivit lite massage i stolen ikvällMiddag a lá Danne...!

Jag har varit på min favvorestaurang för andra gången idag. Jag käkade fläskfile med ris och curry...I love it !Många riktigt bra bolldueller i detta klippet.....
Hemma igenHär hemma igen. jag har varit på gymmet och jag körde väl inte något hårdare pass, men jag är nöjd ändå-

Löpning 30 minuter
Armar
rygg
ben
bröst


Nu blir de lite gym
Jag ska ta och dra bor till gymmet lite annars blir de lätt att man slöar till här hemma och de vill jag inte.


Kram ....


Power vs ControlProva att spela pingis på golvetJag tittar bara på pingis......


The Power of Top SpinDe är så kul och se alla toppspelare ...


Live från favvorestaurangen

0-4ea1e93c3fd9daeb1a6fce351af78091.png

Kolla varifrån!

Live från favvorestaurangen !Live från favvorestaurangen !

0-77e4bc440cedf083f97726eb8db612cc.png

Kolla varifrån!

Live från favvorestaurangen !ToppspelareSitter här och tittar på lite toppspelare i yppersta världeliten. Vilka otroligt bra pingisspelare !


De är så roligt !

Tänk att de finns personer som klickar sig in på min blogg och läser fast dom inte gillar varken mig eller de jag skriver. Tänk va bra att jag ändå kan tjäna pengar på folk som inte gillar de jag gör.

De tycker jag är roligt !STUDIELÅN NEJ TACK !

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG HAR EN INKOMST SOM JAG FÅR GENOM ATT ARBETA. DE ÄR BUSSKÖRNING, DENNA BLOGGEN OCH HEL DEL ANNAT. JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG ALDRIG HAR BEHÖVT ELLER HAR STUDIELÅN. JAG DISKUTERADE DETTA TIDIGARE IDAG MED EN KOMPIS.

OM MAN LEVER PÅ STUDIELÅN SÅ KANSKE MAN KAN FÅ UT 9000 KR SOM MAX I MÅNADEN. ( NI SOM VET FÅR GÄRNA KOMMA MED ANDRA UPPGIFTER OM DE ÄR SÅ ATT MAN KAN FÅ UT MER) 9000 !! DE ÄR INTE ENS TVÅ SIFFRIGT BELOPP NÄR MAN HAR ETT ARBETE MED NORMAL LÖN SÅ FÅR DOM FLESTA UT MELLAN 15 - 20 000.
ATT PLUGGA OCH KÄMPA PÅ MED DE ÄR JU OFTA BRA, MEN DE FINNS INGA GARANTIER ATT DU FÅR NÅGOT JOBB FÖR ATT DU HAR PLUGGAT I MÅNGA ÅR. DESSUTOM ÄR DE JU INTE SÄKERT ATT MAN KLARAR AV ALLA UTBILDNINGAR OCH TENTOR OCH ALLT VA DE HETER SOM MAN GER SIG IN PÅ.

LÅT OSS SÄGA ATT MAN EFTER SKOLAN FÅR ETT JOBB. JA DÅ STÅR MAN DÄR OCH FÅR BETALA TILLBAKA DETTA STUDIELÅN.FÅR DU ETT VÄLBETALT JOBB GENOM DIN UTBILDNING SÅ STÅR MAN ÄNDÅ DÄR MED ETT STUDIELÅN SOM KAN VAR TUFFT ATT BETALA TILLBAKA... HOPPAS JAG ALDRIG KOMMER PÅ TANKEN ATT TA ETT STUDIELÅN.  JOBBA OCH TJÄNA PENGAR  ÄR DE SOM GÄLLER OCH JAG ÄR GLAD FÖR ATT JAG GÖR DE.....


Välja - val

Att välja är ett val. Att inte välja är också ett val. Det är ett val som är helt okej att välja.......

Kram och god natt


Innan jobb blir de videobloggNu är de lunchRestaurang ha ha...Vad pinsamt

Jag sitter här och titttar igenom lite gamla inlägg. Jag ser att jag ibland har skrivit lite väl snabbt och de har medfört att jag skriver ganska dåligt och jag gör ett och annat stavfel. Det är inte för att jag inte kan utan de är för att jag vill skriva inläggen så fort som möjligt.

Men de finns ett ord som återkommer mycket på min blogg. Det är inte så konstigt för det är ju något som är en viktig del av mitt liv. Nu ser jag att varje månad, jag ibland nästan varje dag så skriver jag "FAVVORESTURANG" !!! När jag läser detta om och om igen och slår de mig att resturang inte stavas så utan de stavas ju restaurang. Är de inte så ???? Jo de måste de väl vara ???? Konstigt att ingen bloggläsare har påpekat detta om de nu stavas så ? ( Restaurang )Fisk i dag ocksåFörr var jag morronpigg

Nu är de morron igen !

Det är ytterliggare en morgon där ja sitter här och trycker på tagentbordet. Jag har sovit jättegott i natt också. Jag somnar när jag går och lägger mig och jag vaknar när klockan ringer.... Eller jag öppnar ögonen i alla fall. Jag brukar inte vakna till liv med en gång utan de måste gå en och två timmar innan jag kanske är vaken.

Undra varför jag på senare år har blivit sån ?  Förr var de nästan tvärtom. Jag var jättemorron pigg. Jag kunde gå upp skit tidigt och jag fattade inte varför andra bara ville sova. Jag tar de lugnt i alla fall och de kan jag skriva hur många gånger som helst. Lugn avspänd och allt jag gör ordnar sig ofta till de bästa. Jag  lyckas med de helt enkelt !

Just nu grejar jag med tvätten  och jag får väl ta och gå här hemma och plocka lite innan de är dags att köra buss igen.

Kram Kram....


Lång dag

Hej på er mitt i natten ! Jag har precis kommit hem från jobbet. De har varit en lång dag igen. De gick allt bra och de var lugnt, men nu är jag jättetrött. Att jag är såhär trött beror ju inte bara på att jag har haft en lång arbetsdag utan jag tränar ju ganska mycket nu också. Då ska man och jag är väldigt trött, inget snack om de... 

Jag har känt ett behagligt lugn hela dagen och de är skönt. Maximalt avspänd, lugn och jag lever i nuet så mycket bättre kan jag inte må ! I morgon har jag samma körning som idag så de blir ännu en lång dag. De blir ingen träning i morgon, men jag har tvättstugan klockan 8-12 så de blir upp tidigt i alla fall.

Kram ....De vill gärna gå bra

Jag har varit på gymmet och kört ett hårt pass igen ! De går jättebra varje gång. Riktigt skönt och inte jobbigt.
Nu ska jag snart i väg och jobba och de går säkert bra de med.

Kram på er ...Fisk med örtsåsSka hänga lite på låsetMustasch - Double NatureDen här låten var längesen jag hörde. Den är riktigt grym !!!!!!!


Kör fortfarande på bra

Jag var på gymmet idag och de gick som vanligt bra. Jag körde löpning i ett rasande tempo på löpbandet och de blev även ett bra styrkepass där jag i vissa övningar pressade mig ganska hårt. Jag avslutade med lite roddmaskin. Nu känns allt toppen. Jag vill bara att de ska bli onsdag nu så jag kan tagga dit igen.

KRAM...Live från favvoresturangen !

1eaaeac8b1810909949523f33b1200ef.png

Kolla varifrån!

Live från favvoresturangen !Oj !Tar de lugnt

Sitter här igen. Idag är jag ledig och de är aldrig fel. Jag har mycket att göra i alla fall, men som vanligt tar jag de lugnt. De är så skönt att jag i princip när som helst eller när jag vill kan just ta de lugnt. Jag har i flera veckor nu kännt att bara man tar de lugnt så löser sig de mesta. De är så skönt att känna sig lugn och avspänd även när man har mycket att göra. Stressa behöver man aldrig göra för man får inte mer gjort för de.

Skönare att köra på kvällen

Jag har varit på gymmet och de gick väl bra fast jag tycker de är skönare att köra sent på eftermiddagen eller kvällen. Mn känner sig lite stel och konstig för tidigt på dagen. Fast jag ska inte gnälla för de gick ganska bra i alla fall. Om någon timme ska jag vara på jobbet igen, men först ska jag slappa och ha de så bra som möjligt.

Kram  !Nu blir de gym !

Nu ska jag ta och dra bort till gymmet. Känner inte riktigt för de, men de blir bra sen när jag kommer dit och kör i gång. Jag ska köra lika bra som jag har gjort dom senaste passen och efteråt kommer de att kännas toppen.´Pannbiff

Boom boom boom !Nu ska vi bli lite glada ! Hoppas alla ni som är lika sura som tanten i förra inlägget va tittar på detta. Så får ni känna hur de känns att skratta lite ..... 


Arg tant
Tänk va många sådana här människor de finns som är arga sura och  bittra. Ibland kan jag skratta på mig när jag hör sånt här eller träffar på någon som aldrig verkar vara något annat än just sur.
Undra hur dessa människor tänker ? Mår dom bra av att vara såhär sura ?

Jag kan inget annat än skratta åt de...

HA HA HA HA !!!!!!!!!!!!!


Klotter i snöPå väg hem från jobbet i går så roade jag mig med att ta lite bilder på "klotter i snö"10 01 11

Godmorgon !

Hoppas ni har sovit gott ! De har jag ... De är svårt att inte somna som en sten efter en så lång arbetsdag som jag hade igår. Sitter här lite trött i huvudet, men annars mår jag bra. De får bli lite gym idag. Jag vet bara inte när jag ska gå bort. Nu med samma eller efter lunch ??????

Jag har dom vanliga vardagliga sakerna att göra och sen i kväll ska jag jobba igen.

Ha en bra Måndag !

KRAM.....Live från Trollhättan.

0-7b1fe57775299ab22d99f782b7e5c309.png

Kolla varifrån!

Live från Trollhättan. Nu är de snart time för sista turen för idag. KramLive ute på fältet

5c0f134122d61047688009dcce2a0267.png

Kolla varifrån!

Live ute på fältetLive ute på fältet

355fd24cc2574062647f152abf988d0a.png

Kolla varifrån!

Live ute på fältetLive från rasten del 2

300029d39c9e2537106359e563a5edbd.png

Kolla varifrån!

Live från rasten del 2Live från rasten

1b35923c89b2f50808f2761c3af3db86.png

Kolla varifrån!

Live från rastenLive från lunchen

0-2ee7d7979078f545470ba2eda1ba9244.png

Kolla varifrån!

Live från lunchenLive ute på fältet

0-3bbccd48774d40054423d407dd1d9785.png

Kolla varifrån!

Live ute på fältet10 01 10Såg ni Gudrun i Let's Dance ?

Något år va de Peppe Eng, ett annat var de Lasse Brandeby. Svenskarnas nya "favvo" av dom som jag inte tror vinner, men hon blir nog omtyckt av många det blir nog Gudrun Schyman. Jag skiter i hennes politik där kommer jag nog aldrig att hålla med henne, men när jag såg henne i Let's dance igår då var de svårt att inte gilla Gudrun.
Hon spred glädje och vilken fenomenal show hon bjöd på ! Kul att hon bjuder på sig själv och inte alltid är den där bittra femenisten som hon ibland kan vara. Go GUDRUN !!!!!!!!Klockan närmar sig midnatt

Har jobbat idag, fick kliva upp vid sju på morgonen. De var lagom roligt att gå upp så tidigt även om de var sovmorgon om man jämför när jag har gått upp den senaste veckan (typ 03:30 varenda dag). I morgon är de jobb igen, men jag behöver inte gå upp så tidigt och de ska bli skönt. Jag börjar 10:53 och sen har jag en lång arbetsdag framför mig. Jag slutar 23:06. Fast jag tror de kommer att gå bra. Man tänker varje gång att herregud hur ska detta gå, men när arbetsdagen väl är över så känns de bra i alla fall och de är ju Söndag och då brukar de vara lugnt.

Annars då ? Ja livet går vidare och allt känns toppen. Förutom att jag har träningsvärk och en stor blåsa under foten. Fast jag har ju tränat som bara fan denna veckan så de är helt normalt. Jag ska fortsätta såhär för de är en sådan jäkla skön känsla.

En annan ska som får mig att måbra är ni läsare. Jag har fått några kommentarer idag som är så snälla så jag tror nästan inte att de är sant. Tack Tack Tack ! Ni läsare kan vara så goa, gulliga och snälla. De ska jag aldrig glömma !

IDA JOSEFIN skriver:

Hej Danne!!! Vill bara säga att vi älskar din blogg, du har en sån positiv anda!! du gör oss glada och nöjda för de vi har och du piggar upp oss.. !!
Ha det jätte bra, coh en god fortsättning! /ida o jossan

Anonym skriver:

Du verkar vara en så otroligt go kille danne.. glöm aldrig aldrig det!!!Det finns så mycket negativ anda ute i världen och runt omkring oss med det är människor som du som får det att fungera. så kul att se någon som njuter av livet så som du gör, tar hand om sig själv, motionerar och mår bra! du utstrålar en sån bra energi.. Fortsätt med detta!!! och tack för att du bloggar coh delar med dig av detta, du är en inspiration till folk!!

Winter Outside !
2010 01 08

Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut. Helgen har börjat och många är lediga. Men inte jag inte. Jag har mycket jobb att se framemot både i morgon och på Söndag. Jag kommer inte att hinna med så mycket mer än att jobba. Livets hårda ..... Eller vad ska man kalla de ????

Idag har de varit en bra dag. Jag har fått gjort jättemycket. Gymmet idag gick bra. jag köpte ett nytt gymkort så nu har jag för ett år till. Jag har städat upp lite här hemma och jag var och handlade lite så nu är allt iordning inför helgen och jag behöver bara tänka jobb, jobb, jobb och då brukar de gå bra även där.

Nu får de bli sängen för min del.

Godnatt alla ! Ha en trevlig helg !

KramLive från gym !

0-34d800c9003ce1c0e4dff259103bbb03.png

Kolla varifrån!

Live från gym ! Kör lite styrke och allt känns toppen ! KRAM ...Live in the gym !

0-6b2828c0e2e3787f8839d6e967cba36b.png

Kolla varifrån!

Live in the gym ! Har precis kört 40 min löpning.... Nu blir de styrke i en timme. Kram !@ Videoblogg @.com
Ytterfile

Har varit och hämtat lite mat.Rapport från vardagen

Hej på er !

Jag gick upp enligt min mening alldeles för tidigt (08:00). Jag vet,  ibland går ja ju upp ännu tidigare. Fast de måste jag ju då för att jag börjar jobba. Idag är jag ledig och då är 08:00 tidigt ! Fast vill man få något gjort så är de bra att stiga upp först. Jag håller på att tvätta kläder och jag har diskat upp lite. Jag ska ta mig till affären och handla lite och jag ska såklart hämta mat på min favvoresturang. Massa vardagliga saker som ständigt återkommer och som måste göras. Inte så roligt, men gott när de är färdigt ! 

En sak som också ständigt återkommer och som är rolig de är gymmmet. Jag ska tagga dit idag också de ska bli kul. Jag måste köpa ett nytt gymkort idag så nu blir jag av med några tuenlappar igen.

Ni får ha en trevlig dag !

Kram !


zzzzz ......

Nu är de dags att sova. I morgon är jag ledig....  Skönt de !

Kram och godnatt.....
Ni skidåkare kan vara lugna

Ni som är ute och åker mycket skidor nu.

Jag vill bara säga till er att ni kan vara lugna för jag kommer inte att gå ut och promenera på dom ställen där era skidspår ligger.Putt och bli glad

Snacka om att lägga ner tid på att pricka hålet.
Får jag tipsa er om min dessert

Jag provade att göra dessert idag ! Den blev jättegod och de går ju så enkelt att göra och så jäkla gott blev de.Gör små små bitar av Marabou Daim !Skär 2-3 klyftor apelsin i bitarLite vanilj glass och.........Här har du en enkel att göra och en jättegod dessert !Jag kan inte göra något annat än tummen upp för detta !Blev en liten middag idag

Jag kände för en liten middag på "favvoresturangen" efter mitt besök i Trollhättan. 
De var lite annat folk där också och jag funderade lite på varför vissa glodde på mig så.Maten var jättegod !!!!!!!


Jag var i Trollhättan och tog en spruta

När man snart ska åka till andra sidan Jordkliotet och ha de bra så gäller de att göra vissa saker för att skydda sig mot både de ena och de andra. Idag var jag och vaccinerade mig mot HEPATIT B.


In här för att ta spruta !


Sitta ner och vänta !


Jag hade naturligtvis tossar på fötterna !


Sen var sprutan tagen och de kändes lite, men jag överlevde och samtidigt fick jag med mig 2
doser DUKORAL !


En litet plåster och sen var de klart för denna gången. Om 5-6 månder ska jag dit igen och ta den spruta nr 3 mot HEPATIT BEn bra uppfinning !Detta med tossar på fötterna. Det är en underbart bra uppfinning. Undra vem som har kommit på den ??

Jäkla paparazzi !!!!!!!!DANNE på Drottningtorget en kväll i Januari.......


Lite "firre" !


Fisk med skarpsås alltid lika gott.....


Mot Trollhättan

Jag ska ta och dra till Trollhättan och ta min andra vaccinspruta som man behöver ha innan man ska dra till andra sidan jordklotet.

Ha en trevlig kväll !

Kram !Gym 2010 01 06
Var på gymmet och tränade idag också. Precis som i går så kändes de bra och jag hoppas att jag bara fortsätter nu. Jag tror inte de blir några problem för jag mår ju så bra av de.

Kram !


Grillad fläskfile

                      
 
Grillad fläskfile med potatismos.....Frågestunden ???
Charlie: 

Tjena Danne! Grejen är att din blogg den är bara suuuper!
Jag tänkte kolla om du kanske har lite kärlekstips till mig,
jag träffar världens finaste tjej men hon är lite blyg, har du några tips om hur jag kan få henne att sluta vara så blyg och tjurig mot mig? Jag funderar på att skicka ett brottogram där hon förhoppningsvis får brottas med Musse (från TV) men det kan bli lite svårt! för hennes del
Emmelist 
Hur bor du? Lägenhet? hus? sambo? husdjur?

det är min / mina frågor
Svar:

Jag bor i lägenhet, två rum och kök, bostadsrätt. Jag är singel och har en morhuvad papegoja som heter Mimmi !

Sebbe 
Varför lyckades jag aldrig slå dig i julhandikappen i Trollhättan:)? Haft en skön Jul?

Ha de gött

SVAR:
 Ha ha .. Ja min Jul har varit bra hoppas du också har haft de. Ha de bra Sebban, hoppas vi ses någon dag. Kanske på Pingis SM i Halmstad i Mars i år,  de vore kul !

Ha de bra....Emmizzz
På ett ungefär, hur många besökare har din blogg per dag. 10-20, 20-100, 100-200, 200-500, 500-1000, 1000-?

Tjänar du något på din blogg?

Svar:august
Vad ville du bli när du var yngre?

SVAR:

Bussförare !!!


Peter

Vad har du för mål?
långsiktigt och kortsiktigt
Svar: Jag vill må så bra som möjligt de är viktigt för mig. Jag vill spara pengar så jag kan ha till att resa för längre fram. Träna på och jag gör allt jag kan hela tiden för att känna mig pigg och fräsch och jag hoppas att jag kan hålla mig frisk. De är väl några av alla målsättningar som jag jobbar med dagligen och jag hoppas att jag aldrig slutar med detta.


JULLEBULLE  
Hur mkt väger du?
Svar:
 


JULLEBULLE


Vad älskar du mest hos dig själv?

Svar: Vet inte, får fundera på den ett tag till.Anonym
Har du msn, och va heter du isf? :-)
SVAR : Ja de har jag, men det är :

 Emmizzz:

Vad gillar du mest hos en tjej?

Svar : Detta är svåra frågor, men jag tror att jagbla gillar  tjejer som pratar mycket.

 Vad faller du för?

Svar: När man ser henne göra något som hon är bra på. De kan jag falla för....

Vad spanar du in?
 ...nyfiken på svar!


De kan va allt möjligt .... ha ha.... !  Nej ansikte och ögon kanske.Lovisa 

Är du född & uppvuxen i Vbg? Om inte, varför flyttade du till Vbg?


Svar: Dom frågorna är så jobbiga för mig att svara på så jag avstår.

Fråga mig inte varför !Ha de bra alla.

Kram på er.....De är bara att frågaFick ett önskemål i en kommentar om en frågestund här på bloggen. Här har ni de inlägget.  Frågan är fri !

Kram !
Nattvideo


Får väl vara som alla andra bloggare

Jag får väl göra som så många andra bloggare. Fotografera mig själv med en mjukisdress !!!Bra pass på gymmet

* 45 minuter löpning
* 1,5 timme styrketräning


Nu får de bli gymNu ska jag ta och tagga i väg till gymmet. De ska bli skönt att köra lite. Jag ska ta god tid på mig och inte tänka på något annat. Hörs senare.....

Kram ! Frikadeller med ris och curry

BakåtvoltTjej gör en backflipÄr hemma en stund på rasten

Jag har gått hem en stund på min rast.de kan ibland vara  skönt att komma ifrån lite mitt i "tjänsten". För i fikarummet snackar man ju mest jobb även på rasten. Dagarna känns heller  så långa om man har möjlighet att gå hem en liten stund. Lugn,bra körning och även en varm buss så allt är bara toppen.

Nu får de bli en lång frukost

Kram !

2010 01 05

Godmorgon på er igen. Oj vad kallt de är ute !Hur blir ett videoinlägg klockan 4 på morgonen ?
Biff à la LindströmDagens Lunch !Vilken skit

Tänk va dålig tv det är på förmiddagen. På sexan är de den dåliga serien Night Rider. Jag tittar på en annan kanal och då är de reklam för något städverktyg som gör din städning helt problem fri och med som dom själva säger  de blir ett bra resultat. Ja jag måste nog köpa de, eller kanske inte. Förmiddagstv suger ! Fy fan va dåligt och tänk att de finns människor som vill sitta och titta på detta. De måste de väl vara så ? Annars hade man väl inte sänt.

I väntans tider

Jag går i väntans tider. Jag väntar på att dessa filmer ska komma ut på DVD.


 Releasedatum: 2 Februari 2010Releasedatum: 3 mars 2010


Fick lite frågor

Camilla Olofsson

Hejsan dannebloggen....Jag gillar din blogg jätte mycket :D tycker du är en stört skön kille :D
jag har några frågor och om det inte är för mycket begärt så skulle jag bli toppen glad om du svarade på mina frågor i en video blogg :D

1. Hur firade du din nyår?
2.Har du någon flickvän?
3. Varför lagar du aldrig mat själv?:D
4. Varför nämner du aldrig dina vänner i bloggen?
Ta inte illa upp för jag gillar dig och önskar dig ett gott 2010 kramixxar :D


Lite foodIdag har de blivit lite mat också. Fläskfile med pommes, lökringar, tomat och bearnaisesås.Det har varit en fin vinterdag

Jag vill egentligen gå och lägga mig  men jag kände för att sitta och skriva lite.  I morgon hoppas jag att jag sten -sover vid denna tiden för på måndag ska jag upp 03:30 igen och då håller de inte att sitta uppe såhär. 
Jag har ganska mycket jobb nästa vecka, men jag kommer ju hem tidigt dom flesta dagarna och de är ju aldrig fel. Det är väl bara helgen som de blir jobb från tidig morron till sen kväll. Fast de vill jag inte tänka på nu.

Det har varit en fin vinter dag idag. jag var ju ute på en långpromenad och jag gick på lite vägar som defentivt inte någon bryr sig om att ploga. De blåste lite kallt på sina ställen, men jag hade en varm och go vinterjacka på mig. Jag sa innan snön kom att den inte behöver komma fast nu är jag ändå glad att den kom för de är så fint i skogen och de är jätteroligt att se så många barn som är ute och åker pulka.

Ha de bra ! 
Kram från mig !  


Kanonkulan på vinternDetta hoppet i en frusen sjö hade kunnat sluta illa.


Var ute och promenera lite


Mycket snö var de ......


Gick varvet "favvovarvet". Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered,  Blåsut och över Dalbobron...
Lite vinter bilder mellan Brätte och Öxnered


Öxnered stationKram !
2010 01 02

Hej på er !

De snöar rätt ordentligt, men de är inte så kallt så jag ska ta och dra ut på en lång promenad. De ska bli skönt. Tänkte att jag dra ut i 2 - 3 timmmar.
Vi hörs när jag kommer hem.

Kram !Jag jobbar på en anmälan

De finns tydligen några som fortfarande inte begriper att de går att anmäla och ta reda på vem som skriver kränkande kommentarer.  Fick en kommentar  för några timmarsen och jag jobbar på en anmälan. De finns något som heter IP ADRESS. Den kan jag se och den sparas när du skriver en kommentar  Den är till för att bla polisen ska kunna spåra användaren. Skriver du en kränkande kommentar på min blogg (som nu någon har gjort) så kommer jag att gå vidare med detta . Anmälan kan komma att ske.

 De viktigt att påpeka att alla kommentarer som är redan är  publicerade på min blogg är okej och dom kommer inte att anmälas.


Gratis rengöring

Om du vill ha gratis rengöring av din skärm så KLICKA HÄR och ge sen skärmen en puss !

1 Januari


Godmorgon på er. Snöar gör de igen. Jag ska snart iväg och jobba. Lång dag kommer de att bli, men tar man de bara lugnt så löser sig de mesta av sig själv. Ha en bra dag ! 

Kram !


Gott Nytt År !

Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE