Känner mig ganska bra ändå



Har varit ute i solen och de blev en promenad på en ca 60 min. Känner mig bättre än vad jag trodde jag skulle göra efter en att av arbete. Lite jämna plåger har man ju som vanligt. En del går väl bort i massagestolen så jag ska ta och sätta mig i den och få lite uppmjukning av kroppen.

Först får jag ta mig något att äta. Lagar något själv såklart. De blir nog inget för avanserat idag. De kommer att gå fort snabbt och ännu snabbare. Ikväll är de mera arbete. Jobba och slta de får man göra ibland också.

Igår på jobbet satt jag länge och prata med en person om renovering. Han var i full gång med att renovera ett hus och jag måste erkänna att jag blev avensjuk. Jag vill också renovera och då pratar jag inte om något hus utan min lägenhet såklart. Jag vill fixa detta. Jag vill också frossa i alla möjliga sorter av tapeter och kakel som finns i hur många varianter som helst. Jag vill också  inom en snar framtid kunna se ett nyrenoverat kök stå färdigt och klart. Men jag får inte ihop de och de kommer säkert att ta lång tid innan jag ens vågar dra igång något som har med renovering att göra. Om jag någonsin kommer att göra de? För hur jag än vänder och vrider så är de mycket pengar de handlar om och jag vet inte om jag är beredd att kämpa med en sån grej. För de krävs ganska mycket av mig för att klara detta på de sätt som jag vill ha de. samtidigt ska jag känna mig trygg i de och verkligen vara säker på att de är detta jag vill göra. 

HMMM... ???






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE