.

(null)
 
 


Ett tandläkarbesök.

Jag har varit hos tandläkaren idag. Jag fick veta att jag skulle borsta lite bättre längst in i munnen. Det är en tand där som jag inte riktigt har kommit åt ordentligt. Tandläkaren sa också att om det blir hål i den tanden så kan den bli svår att laga. Det kommer då att vara bättre att dra ut den. Jag får väl bara försöka borsta den så gott det går. Tänker jag bara på det så ska det väl inte bli några problem. 
 
Annars sa tandläkaren att det såg ganska fint ut, fast det blir ett besök till för det var något mer hon ville få gjort innan hon släpper mig för detta året. Jag hade inga hål i alla fall. Det är ju skönt att veta.
 
 


ITTF Nittaku pongcast - January 2018

 


Jag vill bara nå mina målsättningar.

Nu går ett fort. Att jag har haft lite tålamod i några veckor lönar sig nu. Jag betar av saker och hela tiden tar jag mig ett litet steg närmar det mål jag i slutändan vill nå. Denna veckan kan jag göra lite varje dag. Sen får jag bara vänta och ha tålamod igen. 
Jag kämpar en del med mig själv. Jag är så jävla inställd på att jag inte ska göra om de misstag som jag ansåg att jag gjorde förra året. Jag vill hela tiden göra mer och bränna mer pengar. Samtidigt tycker jag just nu att det enda rätta för mig är att göra mindre och spara mer pengar. Jag får alltså kämpa med mig själv och den abstinens som jag hela tiden känner på att göra mer. Lite jobbigt är det, men samtidigt är det skönt att känna att man hela tiden tar några steg framåt mot dom slutgiltiga målsättningar som jag har. Att jag märker att det lönar sig att ha tålamod hjälper ju säkert mig att bibehålla motivationen som jag känner att jag behöver för att kämpa emot abstinensen på att göra mer och mer grejer som jag nånstans innerst inne känner att jag egentligen inte kommer att orka med i längden.
 
 


V 9 - Måndag (2017 02 26)

V 9
Ny vecka har det blivit. Jag har en hel del som jag vill få gjort. Jag har ju tex ett ekonomiskt mål som jag kämpar med att nå. Denna veckan får jag ju in pengar lite varannan dag och då kan jag ju lägga undan lite mer. Nästa vecka kan jag konstatera att jag har tagit ett ganska stort steg närmare det jag kallar mitt slutgiltiga ekonomimål. 
 
Jag kan känna nu, precis som i januari och februari att jag under mars månad inte kommer att kunna klara att spara så mycket pengar som jag nu lägger undan. Men jag har känt så under hela detta året nu, men jag har ändå inte misslyckats med att hålla sparplanen. På nåt sätt klarar jag det ändå. Det känns därför motiverande att försöka maxa sparandet gång på gång. 
 
En annan grej som också känns bra med detta att det förmodligen inte gör något om jag inte lyckas med att hålla sparplanen under en viss månad. Det viktiga är ju att jag får ihop pengarna till ett visst datum detta året. Hur jag har fixat fram pengarna och hur mycket jag har sparat månad för månad kanske i slutändan inte kommer att spela någon roll. Jag tycker ju bara att det är viktigt att jag når mitt slutgiltiga mål med sparande av pengar. 
 
Måndag (2018 02 26)
Kallt som fan var det i morse. Hoppas inte att det blir mycket kallare under resten av veckan än vad det var i morse. Jobbat nu på morgonen har jag gjort och det var lugnt. Jag har en ganska lång rast snart ska jag hämta lite mat på "Kopparn" igen.
Jag hoppas också att jag redan idag kan få lite besked om några saker som jag ska göra till våren. Det skulle vara kul att snart kunna få något betsämt och helt klart liksom. När det är fixat så kan man ju bara längta och hoppas att allt var värt att: Trycka in pengar i, och  värt att vänta på. 
 
Det blir nog en bra vecka detta. Jag känner det på mig.
 
 
 


Söndagsmiddag ❤️💖

(null)

(null)

(null)Bra sömn under natten

 Jag kröp i säng tidigt igår. Jag kände mig bara så trött och är man trött så är det ju bara att sova. 
 
Har varit uppe ganska tidigt idag och jag har känt mig hur pigg som helst. Får se vad man hittar på idag. Alltid finns det något att göra, men jag struntar nog i promenaden idag. Jag kollar väl en hel del OS idag. Bra hockeyfinal förresten. 
 
Det får väl bli Koppargrillen idag också. Annars får man se vad man hittar på. Det finns alltid nåt att göra.  
 
 
 


Bra promenad!

Idag kändes det riktigt bra när jag var ute på en långpromenad. Jag hade liksom tryck i stegen och det kändes skönt. Fint väder var det också. Det enda som kändes lite jobbigt var att jag höll på att stå på arslet varannan kilometer. Det var halt som f*n på massor med ställen idag. Jag ramlade i alla fall inte. 
 
Ett annat rådjur korsade  min väg under dagens promenad, men då hann jag typiskt nog  inte med att få upp kameran. Fast några bilder knäppte jag. Är man bloggare så vill man ju ta bilder på allt och ingenting. 
 
 
 
 


Känns lite tufft nu igen.

Idag är det fredag i alla fall. Snart får jag den där lediga helgen igen. Känns som jag bara har jobbat denna veckan. Jag har jobbat på och sen har jag varit så jävla trött när jag har kommit hem på kvällarna så jag har nästan somnat i trappuppgången. Jag har typ känt mig som en klubbad säl.
 
Jag kämpar på med dom målsättningarna jag har. Jag tänker hundra gånger per dag att jag egentligen inte orkar, men samtidigt är jag för trött för att jag ska orka bry mig om nåt annat än sånt som jag har bestämt mig för sen länge att jag vill fixa. Mycket handlar ju dessutom bara om att jag ska ha tålamod och vänta in vissa datum.  Är jag för trött för att orka bry mig om annat och dessutom ser till att ha tålamod så borde jag logiskt sett fixa allt som jag har som mål med hela detta året. Svårare än så är det ju egentligen inte. 
 
Annars mår jag ganska bra, fast jag har lite ont på alla möjliga ställen. Känns det inte i armen så är det foten och när dom där känningarna har gått över på båda ställena då känner jag av magont eller illamående. Men jag mår i alla fall bra av att gå riunt hemma i t-shirt och kalsonger. Speciellt när färgerna matchar.
 
 
 
 


Tisdag (2018 02 20)

Jobbeli jobb. Idag och hela veckan är det så. Jag kollar också en hel del på OS. Det coolt att se vad människor kan prestera och lyckas med. När jag är hemma så grejar jag med att få ordning på saker och ting. Jag bara grejar och grejar. 
 
Det är ganska lugnt på jobbet nu och jag tror det kommer att vara så hela veckan. Det är ju en sportlovsvecka och det märks alltid på hur man behöver jobba. Allt blir liksom lugnare och man får ibland hålla igen när man kör så man inte köra förbi vissa hållplatser för tidigt.

 
Jag är hemma nu på rasten och jag gjort rent hela badrummet. Något mer gör jag ikväll när jag kommer hem. Denna veckan ska jag bara få ordning och rent överallt. Jag tar lite i taget. Jag gör lite varje dag och då får ajg ju mycket gjort när det typ har gått en vecka eller två.
 
 
 


Massor med vardagligt "trökgöra".

Ny vecka har det blivit och jag känner att jag denna veckan vill få gjort massor av sk vardagligt trökgöra". Jag har en del som jag verkligen behöver städa upp. Jag behöver få lite ordning på mitt hem. Jag har inte brytt mig på ett tag och nu kan jag inte riktigt se denna röra längre. Dags att ta tag i allt denna veckan. Jag ska göra allt som jag sen länge har tänkt att jag ska ta tag i. Tänka att man ska göra nåt räcker ju inte. Man måste göra nåt också.
 
 


Söndag (2018 02 18)

 Idag fick det bli en långpromenad. Jag tvingade mig ut i morse. Jag vill ju hålla igång med promenaderna. Jag gör ju inte mycket annat för att röra på mig. Jag orkar nog inte bry mig om nåt annat heller. Men det är ju inte dåligt att gå långpromenader på över 1 mil, flera gånger i veckan.
 
Man kan ju också leka lite planking så blir det lite extra kul att vara ute. Ännu roligare blir det ju när man hittar ett nytt "plankingställe"
 
Lite mat på "kopparn" blev det idag också.
 
 
 
Annars idag har jag mest suttit i massagestolen och kollat på OS. Det blir lite dumt det där. Jag sitter i flera timmmar och kollar på idrottare som jag både blir imponerad och inspirerad av. Men samtidigt så rör jag ju mindre och idrottar ingenting. HMMM....
 
 
 
 
 
 


Dagarna passerar - Åren går så fort.

Dagarna passerar och åren går så fort. Tidigare idag så fastnade jag i tanken om hur jag ser på de senaste 10 åren.
 
Jag startade en blogg för 10 år sedan. Jag startade en blogg i början av 2008 och tänkte att jag ska ge bloggandet en chans i några månader i alla fall.Innan 2008 så hade jag typ bara startat bloggar och sen slutade jag blogga nästan direkt efter att jag hade startat en.  När jag sen bestämde mig för at jag skulle ge blogandet en chans innan jag väljer att sluta så tyckte jag att det var ganska roligt eftersom lyckades blogga lite varje dag i flera månaders tid. Sen slutade i typ oktober 2008 för att sen börja igen i den 4 december 2008. Jag har sen den dagen fortsatt att blogga och nu är jag inne på mitt tionde år. Jag har ibland tänkt tanken att jag ska sluta med detta, men det har inte blivit så än i alla fall.
 
Om jag funderar över hur jag levde mitt liv för 10 år sedan så tänker jag nog att jag faktiskt inte lever något annat typ av liv nu. Jag har samma jobb som jag hade för 10 år sedan. Jag tjänar ungefär lika mycket pengar (om man ser till dåtiden och dagens penningvärde) Jag bor i samma lägenhet och jag har samma "favvorestaurang" som jag regelbudet besöker.
 
Egentligen har mitt liv inte förändrats så mycket under dessa 10 år. Jag har bara blivit några erfarenheter rikare. Jag har gjort några resor och jag har träffat några sk kändisar. Jag har nog blivit mer hårdhudad och jag litar nog mindre på folk idag än vad jag gjorde för 10 år sedan. Dom personer jag faktiskt litar på har nog i alla fall blivit betydligt färre.
 
Vad som kommer att hända dom närmaste 10 åren i mitt liv kan jag ju inte riktigt veta. Man vet ju aldrig hur livet blir. Jag kanske vet vad jag vill, men inte vad jag kommer att få. Jag hoppas i alla fall att jag får vara frisk och må bra. En sak känner jag mig väldigt säker på: 10 ÅR GÅR VÄLDIGT FORT.
 
Arkivbild: 2008.
 
Bild från igår (2018 02 16)
 


Torsdag (2018 02 15)

 Mycket arbete har jag haft idag. Jag tror att dagens arbetspass är det klart jobbigaste av alla de arbetspass jag har på mitt schema. Det är liksom mycket med allt möjligt. Det krånglar och man blir ofta försenad. Mycket trafik och mycket folk hela tiden. Jag skulle kunna skriva en lång lista på allt som kunde kännas lite tuffare än normalt idag.  Skönt att dom flesta arbetsdagar inte är som denna har varit idag. Öhhh...!!!
 
 
 
Kvällen har annars varit väldigt lugn. Jag har kollat lite på TV och funderat lite på hur bra jag har det. Jag kände mig nåt sätt nöjd med mycket och jag är glad för det lilla jag har. Jag är inte ledsen för sånt jag inte har. Jag har under långt tid nu fattat (som jag tycker) rätt beslut. Jag är inne i en period just nu där k'ämpar med mycket, men det vill jag göra. Jag tror på mig själv och jag tror att jag kommer att lyckas med dom målsättningar som jag har satt upp för detta året.
 
 
 


Kämpar med mitt sparande.Tisdag (2018 02 13)

Har haft en ledig dag igen. Jag unnade mig en sovmorgon och sen har det blivit en långpromenad idag.
 
 
Annars har idag har jag mest bara försökt slappa och ha en skön ledig dag. Så mycket annat vill jag inte göra, och då gör jag bara sånt som jag vill göra.
 


Hålla sparplanen - Inte göra om misstagen

 Ny vecka har det blivit och denna måndag så började jag med att genomföra en halv arbetsdag. Efter detta arbete så har jag typ bara käkat lunch och sovit. Jag ville ta igen några timmar av sömnbrist. I natt sov jag ganska dåligt. När jag under natten hade vaknat ett flertal gånger så kändes det inte jättetrevligt när klockan ringde 04:00 i morse. 
 
Just nu känns det annars bra i kroppen. Jag tror att alla mina långpromenader de senaste veckorna börjar ge resultat nu. Det känns liksom skönt i hela kroppen. om det gör ont nånstans så är det ju förmodligen bara träningsverk och sånt kan man ju ta. Det gör ju lite "götteont" liksom.
 
Jag hoppas jag kan hålla i detta nu så jag inte slutar med mina långpromenader. Nu när det börjar kännas så bra i kroppen så vill jag ju inte att den känslan ska förvinna. Det är ju bara att köra på och när jag känner att det ger resultat så blir det ju inga problem att fortsätta.
 
Hålla sparplanen.
Jag sparar ju ganska mycket pengar just nu. Både under   januri och nu i  februrai så har jag många gånger tänkt att den sparplan jag har för dessa månader kommer inte tat hålla. Under hela januari trode jag inte på det alls, men jag fixade. Samma sak har jag tänkt under denna månaden, men nu kan jag ändå se att jag förmodligen klarar att hålla min tänka sparplan. Det löser sig och jag är nog bra på att anpassa mig till vad jag har. Dessutom är jag grymt fokuserad på nuet. De eventuella problem som uppstår med sånt som kan göra att jag spräcker min sk budget har jag hittills lyckats lösa. Dessutom vet jag att även om ajg skulle göra en felräkning nångång så kan jag kompensera det felet till en annan gång. Det viktiga är ju att jag når mitt slutgiltiga mål med sparande. Om jag får ihop allt i slutändan så spelar det ju ingen som helst roll hur jag gjorde för att fixa mina mål med sparandet av pengar. Jag kan se nu att jag  kommer att lösa allt. Det känns ju bra och jag har full koll på läget liksom.
 
 Inte göra om misstagen.
 Jag har saker på gång, men jag ligger lågt just nu. Dessutom är jag noga med att inte planera in för mycket grejer. Jag minns hur förra året bokade upp mig på för mycket grejer och sen kom man ju till en punkt där man bara kände att allt blev för mycket. Ett misstag jag gjorde förra året var att jag försökte fixa sånt jag hade på gång för snabbt. Jag hade liksom inget tålamod. Det jag nu tänker på är att jag just ska ha tålamod och jag vet ju också nu att mycket av sånt man försöker få fixat, löser sig tids nog ändå. Ibland räcker det bara med att vänta och inte göra nåt annat. Misstaget att jag gör för mycket gör jag inte om nu.
 
 
 


Söndag (2018 02 11)

Det blev en lång dag detta. Jag var ju uppe tidigt i morse. Jag skulle börja jobba klockan 05:14. Detta är den tidigaste tjänsten jag har på mitt nuvarande schema.
 
 
Det är en bra söndagstjänst jag har. Det är den enda söndagstjänsten jag har på mitt schema. Man börjar med att köra en tur som tar ca en timme att köra från första hållplatsen till sista. Sen får man en paus på 45 minuter. Sen kör man  tillbaka till samma plats där man började på morgonen igen. Sen har man en paus till på över 20 minuter. Allt är lugnt. Söndagmorgon, lugn körning och mycket pausar.
 
Sen får man en liten matrast.
 
 
Efter att man har gottat sig lite slappat så kör man 3 timmar till. Lugn och bra körning då också. Sen har man gjort sin dag, och idag är jag nöjd med hur jag genomförde min arbetsdag.

 När jag kom hem sen så ville jag inte sitta still mer. Jag gick ut på en promenad. Det blev det där varvet som är på 12 km. Som vanligt kan man väl säga nu. jag är ju ute flera dagar i veckan. Det känns bra.
Mot slutet av varvet hann det bli mörkt och lite trött och frusen kände jag mig också. Men jag tar mig hem i alla fall. Nu känner man sig riktigt nöjd med denna söndag. Efter denna långa dag med både jobb och långpromenad så borde jag väl sova extra gott i natt.
 
 


Lördag (2018 02 10)

Skönt med en ledig dag igen. Jag sökte ledigt denna dagen och fick det. Jag skulle ha jobbat, men jag kände när jag såg just denna "arbetsperioden som jag är inne i just nu att jag ville bryta av med en ledig dag. Det var bra att jag gjorde så. Jag har haft lite ont magen under hela dagen och stundtals har det varit ganska jobbigt. Skönt att man inte jobbar då när man tex har ont i magen.
 
Jag var ute på en promenad i morse. Det går lite långsammare nu än förut. De två senaste rundorna som jag har varit ute på har jag avverkat betydligt långsammare än vad jag brukar göra. Men det är ju alltid bra att man rör på sig och det är skönt att vara ute och bara fokusera på sin långpromenad och inget annat.
 
 
Imorgon har jag arbete och jag ska upp sjukt tidigt. Jag har bra körning hela dagen och jag slutar tidigt.
 
 


Fredag (2018 02 09)

Jobbat har jag gjort idag, men bara 4 timmar. Jag har varit ledig i 2 dagar, jobbar 4 timmar idag och imorgon är jag ledig igen. Det känns rätt lugnt bra just nu. Det var ju lite därför jag en gång valde detta schemat som jag nu kör efter. Man jobbar lite ibland och sen blir man ledig lite då och då, utan att man har jobbat speciellt mycket innan ledigheten kommer en gång till. Typ så är det och det känns bra.
 
Annars känns det mesta bra. Jag grejar på och jag kan se att jag kommer att fixa allt som jag nu kan tänka att jag vill göra och uppleva under året. Jag kanske inte fixar allt på dom sätt som jag har tänkt att fixa grejerna på, men i slutändan så kan jag se att jag kommer att bli som jag ville från början.
 
Jag känner mig lugn och avspänd och jag har gjort så en länger tid nu. Jag har en behaglig känsla i kroppen och det är bara skönt att leva i nuet och samtidigt känna att man har saker på gång, men inget är för stort eller för mycket. Allt känns bra både fysiskt och psykist
.
Ha en trevlig helg!
 
 
 


Skönt med promenad (2018 02 08)

(null)
Jag har inte gjort så mycket under dagen. Men jag har i alla fall avverkat en promenad. Jag gick varvet på 12 km. Det gick väldigt långsamt. Jag lyssnade på flera avsnitt av P3 DOKUMENTÄR.
 
 
 


Onsdag (2018 02 07)

Har haft en ledig dag. Jag har mest pillat med min självbiografi. Det är inte så roligt, men i dag har jag i alla fall fått gjort en hel del. Jag har ändrat meningar och vänt och vritt på några berättelser. Egentligen känner jag mig ganska dålig. Jag började ju med självbiogrfin för flera år sedan och jag håller på än. Sen ska jag kanske inte vara för hård mot mig själv. Jag är ju liksom ingen författare och arbetet med självbiografin har ju vissa likheter med att skriva en bok. Det är svårt och jag har ju aldrig tidigare skrivit en bok eller gjort nåt som liknar allt arbete som jag har lagt ner på min självbiografi. Detta med att skriva tex en bok eller jobba med skrivandet på ett sätt som liknar att författa en bok kanske inte riktigt är min grej, men jag tycker ändå att jag har blivit bättre på att skriva och formulera mig efter allt skrivande på självbiogrfin. Sen är det ju också så att berättelserna jag skriver är ju väldigt personliga för mig. Mycket kan ju också vara jobbigt för mig och då påverkar det ju också skrivandet. Jag tycker det har varit svårt att vara vara kreativ och "kötta" på med skrivandet eftersom detta skrivandet av självbiogrfin innehåller många berättelser om händelser som för mig är ganska självutlämnade. Men oavsett hur mitt arbete med självbiogrfin går och har gått, så ska jag fan bli färdig med detta. Jag hoppas jag kan kötta på och känna mig färdig ganska snart.
 
 
Annars då?
 
Jag har varit och klippt mig idag. Jag tänkte färga det blont, men nu sa även min frisör som jag har klippt mig hos i många år att jag borde behålla min naturliga hårfärg. Många har sagt till mig efter att jag klippt mig förra gången (då jag heller inte färgade håret) att det ser bättre ut när jag har min naturliga hårfärg. Nu när min frisör sa samma sak så kände jag att jag inte ville säga emot. Det blev så att jag klippte mig bara och jag är nog nöjd med resultatet.
 
 


.

(null)
 
 


Vill bara vara avspänd.Söndag (2018 02 04)

Denna söndag blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ändå har jag tänkt väldigt mycket idag. Jag kan inte riktigt beskriva vad jag har funderat på, men om jag bara fick leva om denna söndag så hade jag valt att göra tvärtom eller bara något annat av de jag har valt att göra idag.
 
1 Strunta i promenaden - Jag skulle istället ha valt att ta den där promenaden, men jag valde att sova länge under morgonen och sen under eftermiddagen orkade jag bara inte bry mig.
 
2. Äta något annat istället för söndagsmiddagen som jag åt idag - Det var inget fel på själva middagen, men jag var egentligen inte sugen på fläskfilê, men jag åt ju detta ändå. Dessutom fick jag massor med gröna ärtor på tallriken.
 
3. Jag skulle inte ha suttit hela eftermiddagen massagestolen och glott på TV. Om jag hade valt att göra något annat,typ vad som helst så hade det varit ett bättre alternativ
 
Nu är denna helgen snart över. Jag fick en fråga tidigare idag om jag har gjort något roligt denna helgen. Jag kunde då inte svara något annat än att jag inte har gjort nånting.  Det roliga har väl bara varit att jag har varit ledig i tre dagar på raken. Jag har  ju inte gjort så mycket av sånt som jag skulle säga är roligt. Jag har mest tänkt på sådana saker som skulle vara roligt att få göra och som jag också kan tänka mig att kämpa för att få göra i framtiden.
 
 
 
 


Lördag (2018 02 03)

Lediga dagar är svårt att klaga på. Det känns ju bara bra att få vara ledig och inte behöva bry sig liksom.
 
I morse var jag ute på en promenad igen. Varvet på ca 12 km är ju det varv som jag brukar gå och detta avverkade jag denna lördag. Det var några minusgrader och det blåste kallt. Det kändes jobbigt de första kilometrarna och jag tänkte då flera gånger att jag skule strunta i det och bara vända och gå hem igen. Sen är det ju ändå så att jag ger mig aldrig så lätt, oavsett vad jag bestämmer mig för att göra. Varvet som jag gick i dag har jag har jag säkert gått tusentals gånger tidigare. Jag vet nu att det stundtals kan kännas jobbigt, men den känslan vänder alltid och till slut kommer man till en punkt där det bara känns bra att vara ute och gå den där sträckan. Dessutom känns det ju alltid bra efter efteråt. Därför kan det väl vara så att jag inte ger mig och bara vänder hem igen utan att göra det jag har tänkt att göra när jag tar mig ut.
 
 
 
Annars har jag mest sovit idag. Det är ju "mellon" i kväll, men den kommer jag inte att se. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Jag känner bara att jag vill slappa och ta det lugnt, och då är det väl det jag ska göra.
 


Fredag (2018 02 02)

 Skönt med en ledig vardag. Skönt med ledig helg. I dag har jag besökt trafikverket upp på Trestad center. Jag var där för att ta en bild och skriva min namnteckning.
Jag ska ju förnya mitt körkort och jag har ju tidigare gjort den där läkarundersökningen som man måste göra när man som jag har körkort för buss också.
 
När jag var färdig så valde jag att promenera hem från Trestad center. Jag åkte buss dit upp, men jag har ju sagt att jag regelbundet ska försöka avverka några långpromenader. Då passade det ju bra att göra detta efter besöket på Trafikverket.
 
 
Jag frös lite för det blåste kallt i vinden, men det kändes ändå skönt att få röra på sig ordentligt. Dessutom gick jag ju "bara" 7 km. Jag har ju de senaste gångerna gått ca 12 km. Därför kändes dagens promenad ganska lätt att genomföra.
 
 
Nu ska jag ta tag i lite vardagliga saker. Jag behöver få lite ordning i mitt hem. Allt ligger lite huller om buller och det gillar jag inte.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 
 


Torsdag (2018 02 01)

Jag avslutade denna arbetsvecka redan i dag. Rätt skönt att veta att man är ledig i 3 dagar nu.
 
Denna arbetsdag kändes också bra för jag fick ju ta en lite tur til Vänersnäs. Det är alltid trevligt.
 
Fläskbog med rotmos. Jag tänkte först äta fisksoppa till lunch, men när jag fick reda på att det var lax i soppan då var jag inte sugen på den lunchen längre. 
 
Semlan som jag åt i dag smakade bra.
 
Ni får ha en trevlg helg!
 


Vad kan syftet vara att publicera?

Jag sitter och "pusslar" lite då och då med min självbiografi. Den senaste tiden har jag mest gått igenom de berättelser som egentligen var färdiga, men som jag kände att jag behövde ändra lite för att dom ska stämma med hur mitt liv är just nu och hur jag i dag ser på sånt som har varit. På ett sätt känns det lite jobbigt att nu igen ta upp vissa händelser till ytan, men samtidigt så känner jag att jag mår betydligt bättre bara för att jag har många av de lite jobbiga händelserna nedskrivna.
 
Det är nog så att det är de jobbiga händelserna som gör att jag funderar på om jag vill publicera och visa min självbiografi för typ alla som är intresserade av att få läsa den. Jag är inte säker på att jag vill visa den för någon, men jag vet inte om jag vill elller om jag inte vill. Jag vill få den färdig så jag en gång för alla känner att nu behöver jag inte ändra något. Sen kanske jag bara arkiverar den och väljer att inte visa den för någon. Att jag tänker att jag inte vill beror kanske mest på att jag inte kan se något syfte med att publicera. Jag har ju ändå skrivit vad jag har skrivit och jag känner att jag mår bra av det. Men jag kan också tänka att för jag ska känna mog helt färdig med detta skrivande så behöver jag publicera. Annars kanske jag inte känner att jag får något avslut på detta arbete som jag nu börjar känna att jag vill få ett avslut på.
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE