Vad ska man hitta på efter resorna?

Godmorgon !

Hoppas allt är bra. Jag har vaknat igen och jag har nog gått upp lite för tidigt så jag kanske borde gå och lägga mig igen. Sådär känns de med alltting just nu. Jag menar, SKA JAG eller SKA JAG INTE ?

Gå och lägga mig ( ska jag eller inte)

Ta mig ut och promenera (ska jag eller inte )

Ta tag i lite vardaglig "trökgöra" (ska jag eller inte)

Belsuts ångest och de enda jag vet är att jag har jobb i eftermiddag och i kväll. Där behöver jag inte fundera så mycket på ska eller inte ska.


Min resa till New York är en ständigt pågående tanke och de är något som jag planerar mycket. Hela detta resprojekt har jag lagt ner väldigt mycket tid på. Framförallt när de gäller att räkna på vad de kostar. Jag vet inte om jag någonsin tidigare har lagt ner så mycket tid på att förbereda och planera något i hela mitt liv som jag nu har gjort och forfarande gör. Budgeten denna gången har varit svår att hålla. Efter att jag hade betalat räkningar och lagt undan pengar på sparkontot så har jag inte haft så mycket att leva på. Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle klara de. Men nu med bara några dagar kvar tills de är dags att göra ny budget så tror jag ändå att jag klarar de. De känns bra, men samtidigt lite jobbigt. De är verkligen inte roligt att bara spara och snåla med pengar. De känns bra att jag är så nära slutmålet nu. Snart är de time att göra ny budget, planera och kämpa lite till. Jag vet inte rik´tigt hur mycket pengar jag ska spara denna gången. Men jag bestämmer mig väl för något och så kämpar jag på igen. Efter New York resan så får jag nog ta en funderar på vad jag ska hitta på efter detta. Att spara såhär mycket pengar och planera direkt efter detta de tror jag inte jag pallar med riktigt..

Vad ska man hitta på efter resorna ?








Halfway round the world


Vet väl inte riktigt. De kan bli en resa till. Jag vill ju tillbaka till Thailand och jag har väl tänkt att om jag har pengar kvar efter New York så de räcker  till resan och hotellet så kan jag ju lätt spara ihop lite fickpengar. De behöver jag inte ens kämpa in.

Annars har jag mycket tankar och funderaingar. Framtida saker handlar mycket om att försöka göra mer som man vill och inte ha så mycket "måsten". Något som kan vara värt att ägna tankar åt nu kan vara om jag tycker att de är värt att kämpa nu för att kanske om några år få de 100 gånger bättre än vad jag har nu och någonsin har haft,  Sen ska de vara så resten av livet ...






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE