Morgonlöpning och sen får det bli vila.

Jag har jobbat under natten. Jag kände mkig utvilad och fräsch. Jag sov väldigt mycket under gårdagen. Jag ville att det ska kännas bra på jobbat. Jg prioriterar jobb mer än mycket annat denna helgen. Det kan lätt bli för tufft att jobba annars, en helg som denna liksom.
 
Det var inget ovanligt så med nattens arbete. Det blev så som jag hade förväntat mig. Ganska mycket folk, men väldigt lugnt. Det flöt likosom på och inget krångel med nånting. Jag kom hem 03:30 på morgonen, sov några timmar för att sen kliva upp kl 08:00. Jag har ätit lite frukost för ovanlighetens skull och jag har ockxå varit ute på en löprunda. Ca 4 km blev det. Nu jag ta en dusch. Bort med nattens baciller och dagens svett. Sen ska jag nog bara vila. Mycket vila idag med för det känns så mycket på jobbet, när det väl blir dags att tag i busskörningen igen.
 
BILDER FRÅN MORGONENS LÖPRUNDA.
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jobb och allt är under kontroll.

Jag har jobb både idag och imorgon. Det är väl bara att bita ihop. Jag har under denna veckan känt mig lite kluven under arbetspassen. Stundtals känns det ganska bra och jag har bra energi. Det känns bara bra att jobba. Sen kan vända från en minut till en annan. Inför helgens jobbande känner jag väl inte supermotiverande. Det är tråkigt att jobba helg, men jag har ändå ganska bra pass nu i 2 dagar. Ska jag behöva jobba helgen så har jag inget emot att jobba just dom passen som jag nu kommer att ha. Sen är helgen aldrig rolig att jobba, oavsett vilket pass man har. Det kan jag lätt erkänna att jag känner så Sen kan man ju ändå nu tänka på att jag jobbar ju bara dessa 2 dagar nu i helgen - Blir ledig 2 dagar på raken  - Jobbar 2 dagar - Blir ledig i 3 dagar. 
 
Annars tar jag det mest lugnt. Så mycket annat kan jag inte göra, och man bör väl inte göra något annat än ta det lugnt heller, oavsett vad man gör. Det känns ganska behsgligt i kroppen. Jag tänker inte så mycket på nånting egentligen Det finns inget som oroar mig. Jag längtar efter en del saker, men mycket av de jag längtar efter händer ju snart och då slipper man ju längta. Då blir det ju bara kul!! Det är roligt att ha saker på gång, och jag vet ju redan nu att jag fixar dom liksom. Jag har typ allt under kontroll.
.
 
 
 


EN P3 DOKUMENTÄR

Jag har lyssnat på alla P3 dokumentärer. Massor med bra och intressant lyssning ju.
 
Igår fick jag se att det fanns en ny dokumentär på P3 dokumentärs hemsida som jag inte hade hört. Den handlade om 
 


Torsdag (2017 04 27)

 Som sagt:
 
Skönt med en ledig dag mitt i veckan. Det blev en löprunda under förmiddagen. Jag ska försöka köra på nu under våren och sommaren. Bara vädret tillåter liksom. Jag tycker ju att det har blivit tråkigt att promenera och gymmet har jag ingen lust att gå till. Pingisen har jag ju slutade med och jag vet inte om jag någonsin kommer att börja spela igen. Just nu känner jag bara för löprundor och inget annat. Röra på mig vill jag ju göra.
 
Idag kändes det väl lite tungt, men det blev 4 km löpning i alla fall, och efteråt kändes det bara bra. Dessutom tar det ju inte så lång tid. Det tar liksom inte några timmar utan vi pratar minuter från det att man springer hemifrån till att man är hemma igen, och det hinner man ju alltid med under en dag, oavsett om man har mycket annat som man vill få gjort.
 
 
 Annars har jag idag fixat och föreberett lite saker för framtida grejer som jag har på gång. Jag är så klar jag kan bli med min utlandsresa som jag snart ska åka på. Jag behöver bara vänta in tiden. Dessutom  har jag idag fixat och bokat allt de roliga som jag ska göra Stockholm om några veckor. Det finns mycket annat occkså som jag har försökt fixa idag. En grej med allt detta fixande och förberedande stör jag mig på. Denna grej har jag tagit upp förut på min blogg, och nu ska jag upprepa detta en gång till.
 
Som sagt:
Jag tänker ofta att jag kan inte göra mer än vad jag själv kan göra. Jag göra så mycket jag kan och ska någon annan göra nåt åt mig så får jag vänta till dess att någon annan gör sitt så att jag kan återgå till mitt. Idag har jag varit lite där igen. Jag gör vad jag ska göra och sen får jag vänta på att någon annan ska göra nåt så att jag sen ska kunna fortsätta fixandet och grejandet.
 
Jag ringde några samtal idag och frågar varför det liksom inte händer mer. Jag har ju blivit lovad det då och då, men det händer ingenting på utsatt tid. Man får någon bortförklaring till svar och säger att man ska titta på det och om några dagar ska jag få besked eller få något fixat så att jag sen ska kunna göra det jag vill eller få det jag vill ha. Sen väntar man och så kanske det händer nånting mer, eller så får man ringa eller maila och påpeka ännu en gång att typ ingenting har hänt eller händer. Då kan man ju också tala om när man blev lovad senast att det skulle hända något. Jag kan liksom kritisera mer och mer, och sen ska jag ändå vara ärlig och säga att oftast löser det sig sakerna till det bästa tids nog ändå.
 
Men.. Jag får oftast själv göra så in i helvete mycket för att andra överhuvutaget ska göra nåt. Det har jag tröttnat på nu och jag har haft hur många grejer som helst, bara i år där jag har fått göra massor för att någon annan typ bara ska ta tag i en enda sak. Ändå är det jag som betalar  för alla upplevelser och roliga saker, som jag har gjort och ska göra framöver. Jag kan liksom tycka att jag inte ska behöva göra så mycket själv för att få nånting som jag har betalat för, men någonstans har jag insett att så här är väl livet. Man får inget om man inte anstränger sig och ska det bli något gjort så får jag göra adet mesta själv, och jag måste se till att det händer.
 
Allt de där låter så fel, men under detta året har jag upplevt att det för det mesta stämmer till puntk och pricka. Sen att jag tycker att det inte ska behöva vara så, det hjälper inte. Det är så jag upplever att det är i alla fall.
Men... som sagt: Det mesta löser sig oftast til det bästa ändå. Det har jag upplevt idag och många andra gånger tidigare också.
 
 
 


Bättre energi igår.

Skönt att vara ledig från jobb idag. Gårdagens jobbande kändes bättre än på länge. Jag har fått lite ny motivation. Vet inte varför, men mycket kändes bara bra igår. Allt flöt på utan några problem. 


Jag tänker mycket på saker nu som jag har på gång framöver. Det gör kanske att allt känns lite lättare när man grejar med allt de gamla vanliga, som tex busskörningen. Man vet samtidigt att det snart är dags igen för att göra lite roliga saker och det gör att man redan nu känner lite extra positiv energi även om man bara grejar med vardagliga saker. Man ska ju snart få komma bort från den vanliga vardagen och leva mer i drömmen. 

Jag har en hel del jobb kvar att göra med busskörningen denna veckan, men känns det fortsatt bra så kommer ju dagarna säkert att gå fort och sen kommer nästa vecka där jag bara jobbar 2 dagar och sen är jag ledig de resterande 5. Det ska bli skönt. Löprunda och snart jobb.

Jag ska snart "tagga" till jobbet. Nu under förmiddagen har jag hunnit med en löprunda. Det blev ca 4 km. Skönt att man tog sig ut på en runda idag. Jag tänket föst att jag inte hinner. Jag ska ju snart jobba och jag behöver ju äta nåt, men va fan . Man ute kanske max en halvtimme, det hinner man ju. Dessutom kommer ju arbetsdagen att kännas mycket lättare för att man några timmar innan man började jobba var ute på en springtur i solen. 
Vädret var på bra och då finns inga bortförklaringar som håller. Det är bara att köra liksom.
 
 


Detta har jag varit trött på sen länge!

Jag talar sällan om för folk vad jag har på gång eller vad jag ska göra. Det finns många skäl till det. Ibland har man ju saker på gång som aldrig blir något med och då behöver ju liksom ingen veta att något ens var på gång. Jag lyckas ju långt ifrån med allt som jag tänlker att jag vill göra. Jag vill ofta för mycke, men ur detta "fför mycke", så får jag ju i alla fall gjort nånting som jag kan glädjas åt i framtiden.

Ett annat skäl till att jag inte vill säga så mycket om vad jag ska göra när jag har något på gång som för mig kanske är lite utöver det vanliga det är att vissa människor direkt hittar en massa negativa saker med det jag gör eller ska göra. Det är något som jag sen länge har varit jäkligt trött på. Man säger ofta: Varför ska du göra det ?? Du har väl ingen glädje av det där?? Eller så tycker man att jag lägger för mycket pengar på en viss sak. Alla dessa saker är jag jäkligt ttrött på att höra, och framförallt när någon börjar tjata med mig om priser, pengar och hur mycket mer jag skulle kunna fått för mina pengar  om jag gjorde något annat istället för att göra det som jag har talat om att jag ska göra eller har gjort.

Det där med pengar kan det bli ett jävla liv om ibland. Jag har många gånger "fått bita mig i läppen" för att inte be folk dra åt helvete. Igår tex så råkade jag ju (vilket var ett misstag av mig) tala om för en person vart jag ska åka på min nästa resa som det snart är dags för. Efter att jag hade berättat så frågade han direkt::  Vart, hur länge och vad resan kommer att kosta mig. Som vanligt i dessa lägen så är jag ganska ärligt och jag svarar på allt han frågar mig om. När jag sen svarar på den sista frågan om hur mycket allt kostar med resa och hotell så får jag (som vanligt) höra det där som jag bara är så JÄVLA TRÖTT PÅ ATT FÅ HÖRA: Varför betalar du så mycket för en sådan resa. Det är ju bara en helg och för dom pengarna som det kostar kan du ju få en hel vecka någon annanstans.

Jag blev bara förbannad, men jag höll mig från att säga nånting och jag tror inte heller att jag visade hur förbannad jag blev. Jag tänker liksom så här. Jag vill åka till ett ställe och jag vill uppleva vissa saker. Jag har pengar och jag har inget emot att betala för sånt jag vill göra. Jag skiter i om jag tex skulle kunna åka någon annanstans för pengarna och stanna betydligt längre, eller lägga om min planering och resa på ett annat sätt för att få det billigare. JAG SKITER ALLTID I SÅNT, OCH JAG HAR BLIVIT JÄVLIGT TRÖTT SEN LÄNGE PÅ FOLK SOM HELA TIDEN SKA PÅPEKA FÖR MIG HUR MYCKET JAG HADE TJÄNAT OM JAG HADE VALT ATT ÅKA NÅGON ANNANSTANS ELLER BARA GJORT PÅ ETT ANNAT SÄTT I PLANERINGEN.

Det är inte bara resoor detta gäller. Det kan vad precis vad som helst. Så fort jag råkar säga vad något har kostat, eller kommer att kosta så vet jag hur många människor som helst som tar  fram det negativa och gärna berättar för mig att jag minsann lägger för mycket pengar på vissa saker.

Jag vet att jag lägger mycket pengar på vissa saker, men det är också så att jag är övertygad om att MAN FÅR VAD MAN BETLAR FÖR. Betalar man lite mer för något så får man i det stora hela oftast mer för pengarna och i längden tror jag man tjänar på det istället. Inte minst om man tänker på dom hälsomässiga skälen. Dessutom orkar jag inte alltid lägga ner en massa jobb på att hålla på och ta reda vad jag hela tiden kan göra  inför varje grej jag ska köpa för att få allt så billigt som möjligt. ag betalar gärna för att slippa bry mig liksom. Vad fan soelar det för roll om man har pengar ändå!! Dessutom tycker jag att jag ändå får vissa saker billigare, utan att jag ens bryr mig om att försöka fixa något billigare. Vissa saker har man tur att få billigare och andra saker får man betala lite mer för och sånt tror jag livet är, oavsett om man jagar det billiga eller inte. Men återigen: Man får vad man betalar för. Betalar man lite mer för något så upplever jag att man oftare blir nöjd med det man har köpt och jag sätter större värde på det än att försöka spara så mycket pengar som möjligt på allt jag gör köper.

Jag har funderat en del på vad ska göra för att slippa höra folk som hela tiden påpekar att jag betalar för mycket för det jag gör. Har jag pengarna och blir nöjd med vad jag köper så skiter jag i vad något har kostat!! Jag kanske bara ska bli förbannad och säga precis vad jag tycker och tänker. Precis det jag just skrev i detta blogginlägget kanske jag ska säga till folk när vissa talar om för mig vad dom tycker att jag skulle ha köpt istället. Eller så ljuger jag och säger att det jag köpte typ kostade 1 spänn. Då kan ju ingen säga att jag har betalat för mycket. Man kan ju liksom inte betala mindre än en spänn om man inte får något gratis.  Jag är bara så jävla trött på att vissa männsikor påpekar att man kan få saker billigare om man bara gör på ett annat sätt. Jag får ofta bita mig i läppen för att inte be folk dra åt helvete när man just påpekar att jag betalar för mycket för vissa saker och upplevelser. Bla, bla och bla.....liksom.

 


Min nya resväska.

 
Nu har jag fixat en ny resväska. En röd fick det bli och den ska jag ha på med mig på min nästa utlandsresa som jag snart ska göra. DET SKA BLI KUL!!!
 


Mycket jobb är det, men mindre blir det.

 Jobbat på har man gjort idag. Det kändes väl ganska bra så även om jag kan tycka att det blir lite för mycket. Denna veckan är det ju så i alla fall. Jag har ju andra grejer på gång och då blir jag ju mer ledig, men just nu händer typ ingenting. Jag har typ bara jobb. Så är det hela denna vecksn. Mycket jobb är det nu, men nästa vecka har jag väldigt mycket  mindre jobb och mer ledigt. Redan nästa vrcka vänder det, och det är ju snart om man vill tänka lite positivt.
 
Nästa vecka jobbar jag bara 2 DAGAR!! Därför får man försöka att stå ut nu och med dessa 6 dagar som jag har denna veckan. Jag får njuta av den lediga dagen som jag har sen får man väl bara hoppas att denna veckan ändå bara blir några vanliga dagar på jobbet.
 
 
 
 
 Imorgon trodde jag att jag skulle göra lite annat på jobbet än att köra buss. Så var det betsämt från början i alla fall, men nu ser jag att man har ändrat och jag ska tydligen göra det jag till största del är anställd för att göra på mitt jobb, nämligen köra buss hela dagarna. Det blir tydligen inget annat imorgon som jag först trodde, men  på torsdag är jag helt ledig i alla fall.
 
 


Skönt att man fick lönen idag!

 Idag har jag fått min lön för det arbete jag lägger ner bakom bussratten.
 
Jag har längtat extra mycket ett tag just efter denna lönen. Jag har haft mycket utgifter ett tag. Jag har ju massor med saker på gång. En del har jag gjort, men mer ska jag göra. Allt kostar en del pengar och ofta får man ju betala först och ligga ut med en hel del, sen kommer upplevelserna liksom. Så är det, och så ska det väl vara.
 
Men när jag nu har velat göra så mycket och också har hft pengar till att göra en hel del så har man ju också gjort saker, eller bara fixat så att man kan göra saker längre fram. Därför har jag under en tid nu inte haft så mycket pengar att "bolla med". Det går ingen nöd på mig. I den vanliga vardagen har jag det nog bra. Det vore bara löjligt att klaga, men man vill ju hela tiden mer, emn det gäller ju också att man har pengar så det räcker. Jag har gjort saker, jag har grejer på gång och jag ska fixa mer grejer som jag först ska ha på gång, men sen cckså göra. Massor med mer roliga upplevelser väntar på mig. Därför var det skönt att få in lönen idag så jag nu kan fixa ännu mer. YES!!!
 
 
 


V 17

 Jag har mycket busskörning denna veckan. 6 av 7 dagar med arbete i den blå bussen, men på onsdag såg jag att det såg lite annorlunda ut. Jag ska var apå jobbet klockan 15:00 och där ska jag tydligen göra något annat än att köra buss. Det är nåt med jobb för jag har betalt, men jag börjar två timmar senare än vad jag egentligen skulle gjort och det är inte busskörning. I 3 timmar ska jag tydligen göra något anna, men jag vet inte vad än och det är två dagar kvar till onsdag. Lite spännade ..
 
Får se om man orkar med en vecka av mycket jobbande. Det brukar ju inte vara några problem, men motiverande känns det ju inte. Jag har lite annat att göra som känns betydligt roligare att greja med. Jag ska planera lite inför min två små resor som jag har inplanerade om några veckor. Det är ju något som känns motiverande och roligt. Jag har ju lite vardagligt grejande också att ta tag i. Tex känns det som jag någon dag denna veckan måste ta och göra rent rören som är under diskbänken i köket. Vattnet rinner liksom inte ner som det ska och jag får ju plocka isär där och göra ett äckeljobb för att det inte ska bli totalt stopp i rören. Det är inte roligt. Skitjobb, men någon dag måste jag ju ta tag i det där.
 
 Nu är det vecka 17 och jag är redan ganska nöjd med detta året som det har varit. Jag skulle egentligen kunna strunta i allt och bara vara nöjd och glad, men istället fortsätter jag och fixa och greja. Jag kommer att greja med saker som jag helst inte skulle vilja bry mig om, men typ måste (om jag inte vissa saker ska gå åt helvete) Jag kommer också att greja och göra saker som kommer att bli så grymt roliga. Det är lätt att tag tag i sånt som sen kommer att bli kul att få göra. Att det är vår och typ sommar i luften gör ju att mycket blir betydligt lättare för mig att ta tag i sker, oavsett om jag vill göra något eller inte. Tack för vår och sommar och fuck vinter och kylan.
 
 
 


Söndag (2017 04 23)

 Det är lugnt idag också. Jag slappar mest och söndag är det och så mycket att göra har jag liksom inte. Jag tänker mest eller så ligger jag sover. Det är bara skönt att vara ledig. Jag säger ofta att det är skönt att vara ledig. Jag tycker ALLTID att det är skönt när man blir ledig. Jag vill aldrig jobba eller greja  så mycket så att jag inte känner att jag inte jag kan vara ledig. 
 
Idag har det blivit en löprunda på några km. Det kändes ganska bra. Jag hade löiksom bättre "flås" och jag kunde hålla ett högre tempo än vad jag tidigare har gjort i år. Hoppas att det bara kommer att kännas bättre och bättre för varje springtur som jag ger mig ut på. Jag vill köra på med detta nu. Promenader har blivit för tråkigt och pingisen vill jag inte tillbaka till. Men jag vill ju röra på mig och svettas på något sätt. Löpning funkar väl bra då??
 
 
Middag ute blev det idag också.
 Jag käkade en fläskfilê med ris och currysås.
 
Jag unnade mig också lite dessert som efterrätt.
 
Ikväl har jag några blogginlägg aom jag vill skriva.. Jag hoppas bara jag kan komma på vad dom ska handla om. Jag har fastnat lite. Det är blogginlägg som jag vill publicera lite längre fram i tiden. Jag vill skriva några nu och lägga ut på dagar då jag kommer at ha fullt upp med annat så att man knappt hinner bry sig om att blogga. Jsg vill ju hela tiden uppdatera min Danneblogg med något, eller några inlägg varje dag. Det är ju roligt att hålla denna blogg levande hela tiden.
 
 


Ledig och slappar mest.

Jag har haft en väldigt avspänd och lugn lördag. Det känns som jag mset har sovit. Jag har väl fått gjort lite också, men det är mest lite småplock. Jag har städat och fint i mitt hem och snart har jag massor med nytvättade kläder också. Jag håller just nu på nere i tvättstugan.

Jag käkade lite lasagne till lunch. Jag får försöka lära mig hur man gör just denna lasagne som jag nu har ätit två gånger, men jag köper den färdig. Jag vill liksom kunna laga just denna själv. Allt är bra med med just denna köpta, men jag vill ha lite mer ostsmak på den bara. Då får man ju försöka laga den själv, men det svåra är ju att få till den så att det nästan smakar samma. Jag vill bara ha mer ost ju, annars vill jag inte ändra nånting.

 Så är det ofta för mig. Tex när jag äter ute eller köper något som typ bara behöver värmas när man kommer hem så vill jag kunna laga till en maträtt så att den smakar så som jag upplevde den ute eller som någon annan gjorde den. Det kan bli gott när jag försöker laga sjäv också. Vissa rätter kan jag laga och få att smaka bättre än det jag äter ute, eller köper hem och värmer. Men ofta blir det så också att jag upplever något annat av icke egen lagad mat och så vill jag kunna göra den maträtten själv hemma också, men  jag lyckas liksom inte. Maträtten kanske jag får till, men den smakar helt annorlunda mot hur jag upplevde den som den var när någon annan lagade den åt mig, typ. Det stör mig. Det är ju egentligen ite så svårt om man tänker till lite. Jag kan nog om jag bara orkar bry mig och jag lär mig mer och mer om jag bara provar igen och igen. Men problemet är att man ite alltid orkar bry sig.

Det blir lugnt ikväll. Jag har lite texter och skriva och jag får se om jag blir nöjd med dom. Allt är som vanligt. Jag lever i nuet och väntar samtidigt på att få göra lite roliga saker, men ajg får vänta ett tag till innan något utöver det vanliga händer. Till dess får man bara vara, och det är rätt skönt det också.

 


Lite omotiverad just nu.

Jag kände igår när jag jobbade att jag inte var så motiverad. Jag har känt detta en längre tid nu så jag får väl försöka ändra inställning på nåt sätt. Jag kan ju inte under varje arbetspass känna att jag vill att klockan ska gå fort så jag snart kommer hem igen. Jobba måste jag ju göra och det blir ju bara jobbigt om jag är så motiverad på arbete. Sen är det väl så att man har ju kört i några år nu så man hittar ju sätt som gör att man får det att funka rätt bra på jobbet ändå.
 
Jag längtar till mycket just nu. Jag vill få in min lön, jag vill dra på min utlandsresa som jag har bokat och jag vill "tagga" upp Stockholm. Lönen kommer nästa vecka. Utlandsresan och min Stockholmtur får jag vänta några veckor till på och därför känns det lite tufft att ingenting händer just nu. Jag vill göra allt jag har på gång redan nu, men jag får istället göra andra saker som inte känns så motiverande.
 
Jag kan inte göra så mycket mer heller. Jag har saker på gång och de som ligger närmast i tiden är deom där resorna. Jag har mycket annat också som vill och planerar att göra under detta året. Mycket mer orkar jag inte nu. Det har på gång vill jag fixa och jobba på får jag göra, men kommer jag på något mer eller ser fler möjligheter att kunna göra ännu mer grejer så känner jag just nu att jag får strunta i dom.
 
Ett exempel är när jag idag fick ett erbjudande om en grej. I slutänden kunde jag se att denna grej kan generera lite pengar. Jag såg möjligheten, emn jag orkar bara inte bry mig. Ska det finnas någon meningen med det så måste jag ju ha motivationen ta tag i det. Jag kan hoppa över det även om jag kan se dom ekonomiska fördelarna. Jag orkar liksom inte ha en grej til på gång. Dom grejer jag har på gång får räcka. Just nu tänker jag så i alla fall.
 
Just nu har jag ju ändå inte så mycket att göra. Jag väntar ju mest på att tiden ska gå. Jag vill att tiden ska gå fort. Jag vill att tiden under mina arbetsdagar ska gå fort. Jag vill att tiden dagarna sak gå så dom datumen kommer där jag ska ut och resa och dra till Stockholm mm..
 
 
 
 
 


Nuet är bara det som återstår.

Jag är inne i en period nu där jag inte grejar så mycket med nånting. Jag går mest runt och väntar på olika datum.
Det är ganska skönt att inte ha så mycket att göra just nu. Mycket är ju så klart så att jag bara kan vänta in tiden. Det är roligt att man har saker på gång, men att man inte bejöver greja så mycket för att fixa sånt som man har på gång.
 
Det som ligger närmast i tiden och som är lite annat än det gamla vanliga är att jag snart ska dra på en utlandsresa.. Det var länge sen jag var utomlands.. Jag har inte prioriterar några resor. Dessutom var ju min senaste utlandsresa "katastrofdålig". Det gjkorde nog att lusten gick ur att resa nånstans. Det är också så att jag är ganska nöjd med många resor som jag har gjort. Jag har liksom inte känt något behov av att resa nånstans. Under mitt liv har jag besökt de länder som jag har velat besöka. Någonstans är jag nöjd, samtidigt som jag var så jävla missnöjd med vart jag reste senast, så jag har helt enkelt inte brytt mig.
 
Men nu bär det snart av igen. Det är ingen märkvärdig resa och jag blir inte borta länge, men det ska bli skönt att bara komma till ett annat land för att få ha en liten minisemster. Efter den resan är jag ju hemma några veckor igen och sen bär det av till Stockholm, för tredje gången i år. Massa coola grejer ska jag göra då, men just nu väntar jag bara in dessa datum för mina resor.
 
En annan grej som också känns rätt bra nu är att jag börjar inse att jag nog är klar med min självbiografi. Jag är inte säker på att jag är klar med allt ¨, men finns det något kvar så kan jag alltid göra det när jag väljer att färdigställa den, om jag på något sätt kommer att färdigställande. Med färdigställande menar jag att jag gör något med alla texter och bilder som nu bara ligger arkiverade. Ett färdigställande för mig innebär att jag släpper min självbiogrfi så att den som vill läsa den kan läsa den. Jag kanske aldrig känner mkg färdig förrän jag har färdigställt den?? Är det så så blir jag kanske aldrig färdig för jag vet inte om jag vill släppa den.
 
Jag tänker inte så mycket på nånting just nu. Jag försöker bara leva i nuet. Även om jag inte har så mycket att göra just nu så känns det ändå som jag bara tycker att det blir för mycket och för stressigt för mig om jag tänker för mycket på sånt jag har på gång. Att tänka på sånt som har varit känns bara meningslöst. Bättre att bara leva i nuet. Jag har gjort vad jag har gjort och jag har mycket på gång som jag bara behöver vänta in tiden på. Det känns som att det enda som finns kvar är att leva i nuet.
 
 


Det blev en löprunda.

Jag var ute på en liten runda tidigare idag. Är det bara över 10 grader varmt så funkar det ju att vara ute på en springtur. Skönt att göra det innan det är dags att ta tag i jobb och så. 
 


Älskar mina nya skjortor.

Jag tycker jättemycket mina skjortor som jag köpte när jag var uppe i Stockholm.
Stay fresh with style, liksom.
 
 
 


Efter ledighet.

Det har blivit en ny vecka igen. Det blev det ju redan igår, men det känns efter påskledigheten som denna nya veckan börjar idag. Man får ju börja ta tag i nya arbetsdagar (busskörning) och lite annat igen efter att jag har haft några dagar av ledighet.

Jag väntar på att få hem lite saker som jag har beställt. Denna veckan får jag in lite pengar från alla möjliga saker. Jag har som sagt arbetsdagar att göra denna veckan.

Vårkänslorna har jag börjat få. Jag gillar när jag vaknar på morgonen och ser solen skina. Jag gillar att jag kan tänka att om det bara är någorlunda varmt så kan jag ta mig ut på en löprunda. Jag gillar att jag igår tog mig ut på en löprunda och att jag idag mår mycket bra av det. Det känns likosm bara bra i kroppen.

Jag har under en längre tid att haft många saker på gång. Så är det väl fortfarande, men lite av sånt som jag hade på gång har jag ju redan gjort. Sen finns det saker jag ska göra som snart händer, och annat ligger längre fram i tiden. Det känns roligt att jag har gjort saker och ska göra saker som är lite annat än sånt jag normalt gör i min vardag. Det känns också roligt att ha saker på gång som redan nu är så klart att det bara är att vänta in ett datum, sen kör man liksom. Jag har också andra saker på gång som jag bara behöver fixa litegrann med sen är jag i samma "läge" som jag är med de saker som jag nu bara väntar in datumet på. Mycket känns bra och våren gör att man känner sig pigg och orkar med.

 
 
 


Annandag påsk!

 Tiden går fort när man har det bra. Tre dagar av ledighet är snart förbi och imorgon ska man börja jobba igen. Jag behöver väl inte säga att jag helst att varit ledig ett tag till, fast jag vet ju att jag samtidigt måste jobba på för att dra in pengar så jag är väl ändå nånstans glad över att jag har några dagar av jobb denna veckan också.
Får hoppas att jobbdagarna dena veckan går lika snabbt som dom lediga dagarna denna veckan har gjort. Då är jag ju snart ledig igen.
 
Idag har jag var ute på en löprunda. Den kändes tung och gick inte alls bra. Jag hade inte en tanke på att springa långt idag. Jag ville bara ta ett kort varv och komma runt. Några km fick räcka, jag tror jag sprang 4  km, men det gick inte fort och det kländes inte bra. Men en löprunda är ju bättre än ingen löprunda alls. Det är väl så man får se det liksom.
 
 
 
Lite mat har det också blivit idag. Jag unnade mig en god pepparstek på "Kopparn".
 
 Nu får kvällen bli lugnt. Jag matar väl på med massagestol och DVD-filmer. Slappar, har det bra och njuter av att man är ledig i många timmar till.
 
Ha en trevlig kväll!!
 


Riktigt sköna skor - x 3 par

När jag var i Stockholm och shoppade i torsdags så köpte jag bl.a tre par fina skor. Ett par av märket Vans.

Dessa skor är riktigt sköna att gå i.
 
Sen köpte jag också ett par av märket Divided. Dom var sjukt billiga. Bara 249 kronor.
Man kommer att få kämpa som fan för att hålla dessa skor vita och fina, men man behöver inte kämpa för att man ska gilla att ha dom på sig när man glider runt på stan.
 
 
Detta var annars "favvoskorna av de tre paren jag köpte i torsdags.
 
Ett par riktigt sköna av märket  Eytys. Bara så sköna och så snygga och mer behöver man inte säga. När jag ska upp till Stockholm nästa gång så ska jag absolut ha dessa på mig för en av de grejer som jag då ska göra där då. Det blir nice..
 
 


Påskdagen!

 Ännu en ledig dag. Bara så skönt att få säga det.
 
Jag slappar och tar det lugnt. Jag har städat och gjort lite ärenden på stan. 
 
Man sitter ju också i masaagestolen och betar av en annan gammal hederlig film.
 
Jag har också gjort något som varje man bör kunna. Stryka skjortor.Framsidan tycker jag är viktigast för den syns ju mest för andra när jag har skjortan på mig. När man har strukit skjortan så är det ju också viktigt att man hänger upp den på en galge, eftersom den är våt och varm efter strykningen. 
 
VAD SKA MAN GÖRA MER IDAG?
Det blir mest slappa. Jag sover säkert bort lite av eftermiddagen. Ikväll kan man ju bara njuta av att jag har ett nystädat hem och att jag är helt ledig från allt va nånting heter.
 


Denna outfit🖤🦅

 
Dennna outfit gillar jag jättemycket. Min "favvot-shirt" med örnar på som jag köpte på Oktober marknaden förra året och som är av riktigt bra kvalitet! Jackan köpte jag i Stockholm i torsdags på Zara klädbutik på Drottninggatan (tror jag). Svarta byxor och skor av märket Vans. Jag gillar som sgat denna outfit jättemycket. Jag har ju någon tatuering som matchar så nu fattas väl bara en motorcykel, fast jag måste ju ta körkortet först.
 


Glad Påsk🐣🐣

 Jag tar det bara lugnt denna påskafton. Jag har ju lovat mig själv att vila odentligt under min ledighet och det har jag också gjort. Under eftermiddagen nu så har jag sovit ganska mycket. Nu under kvällen har jag lite tvätt i tvättsugan som jag ska fixa med.

Jag var ändå uppe och skutta ganska tidigtt i morse, men jag gick då mest runt här hemma och småplockade lite. Jag har inte hunnit med så mycket av alla vardagliga saker de senaste två veckorna så lite sånt tog jag tag i under förmiddagen, och nu håller jag alltså på med tvätten. 

Det har blivit kallare igen. Nästan vinterkyla ju. Löprundorna ute vill jag vänta med tills det blir lite varmare. Jag är sugen på att ta mig ut för det ger ju så mycket tillbaka till nig, men det är bara för kallt för mig nu. Jag väntar liksom. Väntar jag så blir jag väl förhoppningsvis ännu mera sugen sen.

Lite mat fick det bli idag. Det blir man ju sugen på ibland.  Som påsklunch har jag ätit en riktigt god lasagne. LASAGNE AL FORNO, om man ska säga exakt.

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig helg. Själv har jag det bra nu. Jag tar det lugnt och är helt jävla ledig!!

 
 
 


Wood Wood.

Älskar min nya sommarjacka som ser ut som en skjorta!!!
 
 
 
 


Liu Shiwen 🏓🖤❤️

 

 

 Äntligen ledig!

Nu får jag äntligen en längre ledighet. 3 dagar på raken. Jag ska verkligen bara försöka att vila. Det kanske inte går för jag känner mig ju ofta lite rastlös, men samtidigt så har jag ju inte så mycket att göra just nu. Jag är så gott som klar med min självbiografi och saker som jag har på gång att göra händer liksom inte nu. 


Så man kanske klara att bara göra vad jag just nu verkligen behöver. VILA MIG.Långfredag!

Jag är ganska trött nu. Jag har jobbat mycket dom senaste två veckorna. Jag har grejat mycket dom senaste två veckorna. Och när jag har varit ledig någon dag de senaste två veckorna då har jag varit i Stockholm och gjort fett coola grejer. Men nu är jag trött och därför ska det bli skönt att bli helt ledig efter denna långfredag.
 
Jag har en arbetsdag kvar, men sen är jag ledig  i 3 dagar på raken.  Då ska jag ladda "batterierna". Det kommer att behövas för jag har ju mer grejer på gång under detta året. Jag har någon utlandsresa som jag snart ska göra, Jag ska upp till Stockholm igen och göra fett coola grejer. Det blir ju förhoppningsvis så att jag besöker Bokmässan i Göteborg i höst. De finns fler grejer jag har på gång, men jag orkar inte nämna allt nu. Eller så vill jag kanske inte??
 
Idag på förmiddagen blev det en promenad och sen har jag mest vilat under dagen. Nu ska jag snart "tagga" till jobbet.
 
Ha en trevlig dag... och Glad Påsk på er!!
 
 


ITTF Nittaku Pongcast - Mars 2017

 


Kanske är jag klar nu.

Mitt självbiogrfaiskrivande kan vara klart nu. Jag känner att det skulle kunna vara så, fast jag är inte säker. Det kan vara så att jag har något mer kvar att skriva om. En berättesle som jag känner måste finnas med, en just nu finns det inte där.. Fast allt kan man ju aldrig berätta ändå. Då skulle jag ju få hålla på i all evighet. Så kanske är jag klr nu då.
 Jag tänker så här nu. Jag ska bara gå runt och fundera i några veckor till. Jag tänker och eventuellt skriver mer, typ denna månaden ut. Sen är jag klar, oavsett om jag känner mig klar eller inte. Jag kan liksom inte komma på mer och jag har skrivit tillräckligt mycket för att jag ska kunna göra något med allt material. Jag har skrivit början och jag har skrivit slutet. Det finns massor av berättelser mellan början och slutet, och mycket mer finns verkligen inte att berätta.. Jag kan alltid jobba mer med det, men jag måste ju komma till punkten där jag bara betsämmer mig för att avsluta detta skapande av nya berättelser. Allting har ju ett slut liksom, fast detta kanske bara är början?
 Jag känner just nu en tomhet.  Jag tänkte när jag höll på med detta skrivandet att när jag bara blir klar då kommer jag att vara hur nöjd och glad som helst. Jag kommer att vilja gå ut och fira att jag lyckades skriva min självbiografi. Jag känner inte så nu, och vad det beror på vet jag inte. Men kanske är  så att jag har känt många gånger att skrivnadet har varit svårt och jobbigt. De är också många olika känslor som har snurrat runt i mitt huvud under skrivandets gång. Man har förväntat sig innan att en viss känsla ska infinna sig. Något annat än tomhet liksom. Fast jag kanske heller inte är klar än. Jag tvekar ju. Dessutom kommer ju säkert många tat tycka att jag inte är klar förrän jag väljer att visa detta för allt och alla på något sätt. Jag måste släppa den för att detta ska räknas som helt färdigt. Kanske är det så, kanske inte...
 Det kommer ju också en tid efter att man har blivit klar med självbiografiskrivandet. När man som jag har hållit på under så lång tid  och typ tänkt på detta skrivandet av självbiografin varje dag så är det ju inte bara  att jag kan avlsluta den i tanken, även om jag i praktiken är klar med själva skapandet av nya berättelser. En tid efter kommer jag att på något sätt behöva "fasa" ut detta arbete ur mina tanker. Hur det i praktiken ska gå till vet jag inte. Just nu tänker jag ju mycket på om jag är klar eller inte. Hade jag något mer att berätta om? Kanske har jag det, eller så har jag inte det, men jag känner mig färdig nu i alla fall för jag kan inte komma på något mer att skapa.
 
Jag känner däremot inte att jag vill fira att jag har blivit klar på något sätt. Jag känner bara en tomhet. Det har liksom varit svårt och tufft att jobba med detta och nu när jag har tagit mig igenom det och känner mig färdig så finns inte energin att avsluta detta med någon form av firande, trots att jag borde vara hur glad som helst över att jag lyckades bli klar. 
 
Sen är det ju också så att beroende på vad jag tänker göra med alla texter så är ju det jag sen väljer att göra också ett arbete som jag har kvar att göra. Fast oavsett vad jag väljer att göra med mina texter så kommer ju inte det arbetet att vara någonting som tar någon längre tid att bli klar med. Det är ju skrivandet och grejandet med bilder som har varit något som man kan kalla för arbete.
 Vi får se om jag släpper detta arbete. Jag behöver nog fundera på det också. Just nu har det ju bara blivit tomt efter en lång tid av mycket jobbande med självbiogrfin. Och kanske är jag ändå inte riktigt färdig än??
 


Det var svårt att ta in.

När jag var uppe i Stockholm under gårdagen blev det ju så att jag gick förbi där som den sk lastbilsattacken ägde rum i fredags. Det var väldigt många känslor som kom över mig när man stod där och tänkte. På ett sätt kändes det fint att stå där och titta på allt och tänka, men samtidigt tycker man ju att det är fasansfullt att en sådan här ska behöva hända.
 
Vad man än tänker på så vill man inte att det som har hänt ska ha hänt. Men nu har det hänt och det finns ingenting man kan göra åt det för att förhindra det som redan har hänt.
 
 


Men With..

Idag har jag varit uppe i Stoockholm igen. Jag träffade Markus Fowler och Daniel Frank - männen bakom den ofattbara livstilssuccen MenWith på Instagram.
 Markus och Daniel driver Instagramkonton med miljontals följer över hela världen. När jag var i Stockholm så var jag där för att shoppa kläder och fotograferas. En bild kommer vid ett senare tillfälle att publiceras på Intstagramkontot @Menwithstreetstyle
 
 
 https://www.instagram.com/menwithstreetstyle/
 
 
 
 
 
 


Promenad och körningen på Vänersnäs.

 För ett tag sedan var jag ute promenerade på Vänersnäs. Jag brukar ju köra turer till Vänersnäs flera gångar i veckan med bussen. Jag gillar att köra den linjen. Det är min "favvolinje" på jobbet.
Men en gång för ett tag sedan så körde jag inte själv. Jag åkte istället  med bussen som passagerare ut till vändplatsen på Vänersnäs och gick jag av bussen där för att sen ta en promenad tillbaka på den lila smala vägen ute på denna halvö som ligger utanför Vargön och Vänersborg.

 
Från vändplatsen där allmän väg slutar klev jag alltså  av bussen och sen promenerade jag till Vänersnäs kyrka. Det blev nästan en mil av promenad. Sen tog jag bussen tillbaka till Vänersborg igen.
 
Vänersnäs är fint och den gången jag var ute och promenerade så kände jag att det var skönt att bara komma ifrån Vänersborg. Det var liksom skönt att promenera på något annat ställe än i, och närmare Vänersborg. I Vänersborg känns det som man har promenerat på varenda promenadväg som finns. Lägg därtill Dalbobron ett par hundra gånger så kan ni säkert förstå att man ibland vill promenera någon helt annanstans ibland.
 
 När man tex promenerade här på denna smala vägen så kände man att man var långt hemifrån och man vill inte missa sista bussen från Vänernäs tillbaka till Vänersborg. För då kommer det att kännas som är strandsatt eller nåt liknade. På bilden över ser ni hur en del av vägen ute på Vänersnäs ser ut på våren och på bilden under kan ni se hur det ser ut när det är vinter.
Denna väg kommer efter Bygdegården på Vänersnäs. Man kan säga att ju längre ut på Vänersnäs man kommer, och ju längre bort från Vänersborg man kommer, så ser man att vägen bara blir smalare och smalare. Ibland tänker jag att det är otroligt att man kan köra buss här. Möte med typ ett liknade fordon som buss vill man inte ha på fel plats. Man vill ju helst slippa att backa med en buss.
Tur att det finns ganska många platser med en sån där mötesficka, annars vet jag inte hur man skulle klara av att möta andra fordon på vägen till och från vändplatsen på Vänersnäs.
 
Här under är en del av vägen vintertid. Detta är närmare Vändplatsen på Vänersnäs.
 Ungefär samma ställe under som bilden över visar, fast under våren. En soligt och en regnig dag. Visst är det fint??
Varje gång jag går eller kör förbi Vänersnäs Byggdegård så tänker jag alltid att man skulle kunna starta upp en pingisverksamhet där. Vänersnäs pingisklubb liksom. Undra hur bra den klubben hade blivit? Förmodligen hur bra som helst, bara man hade gort som jag säger :)
 
 Som sagt: Det är fint ute på Vänersnäs. Mycket djur ser man altid när man kör där med bussen. Man ser ofta älgar och rådjur i flock. Det finns en skylt uppsatt på ett ställe där de står:
Jag har fått information om att den skylten ahr suttit där i många år. Jaktmarkerna är det nog inget fel på ute på i skogen runt Vänersnäs. Jag ser ju som sagt ofta djur när jag kör busslinjen 641.
Denna bilden på bussen tog jag den dagen som jag var ute på Vänersnäs och promenerade där. Det är en kollega till mig som jag åkte med ut. Jag promenerade ju några timmar medans min kollega åkte fram och tillbaka på Vänersnäs. Han frågade mig hela tiden om jag skulle åka med tillbaka när vi möttes, men jag sa bara att jag åker med på sista turen. Jag tycker det blev en riktigt fin bild.
 
Här är en fin lite skylt som någon boende ute på Vänersnäs har skrivit för att upplysa alla om att man såklart ska köra försiktigt.
 
 Det finns ett och annat jakttorn. Något står och något har ligger.
 
Här har någon ställt en gammal hederlig mjölkpall.
 
Det finns något slags naturvårdsavtal också.
 
Här är en skylt som upplyser om att man befinner sig vid en artrik vägkant
 
Vill man gå en bit från själva vägen på Vänersnäs så kan man hitta ett utsiktstorn.
 
I samma område är det ett sk naturreservat.
 
Ja, det blev en bra promenad på Vänersnäs den där gången som jag var ute och gick där. Jag gillar när jag kör linjen också. Man kommer ju bort lite från stadstrafiken, och man får liksom jobba med lite annat.
 


Mycket blev mer!

Jag sitter just nu på jobbet. Jag har rast så jag tänkte att jag kan uppdatera med ett blogginlägg. 


Jag slutar typ mitt i natten och sen måste jag ju snabbt komma hem och lägga mig för att sen ta mig upp tidigt imorgon. Jag ska ju upp till Stockholm igen. 

Allt jobbande och grejande, förra veckan, plus allt jag har gjort idag börjar kännas nu. Det blir liksom så uppenbart att jag måste tänka på att vara i nuet, ta en sak i taget och absolut inte stressa eller ha för bråttom. Jag kan inte heller skynda mig med något för jag har ju sån jäkla träningsvärk i båda mina ben. På framsidan av låren gör det "götteont" Ser nog ganska roligt ut när jag går i trappor. 

Jag har haft mycket att göra de senaste dagarna och fram till helgen har jag alltså fullt upp med jobb och annat. Dessutom kom det upp mer grejer idag som jag typ inte visste tidigare att jag skulle behöva ta tag i denna veckan, men som jag idag förstod att jag måste fixa typ så snabbt som möjligt. Nu har ju vissa andra personer gjort de dom ska göra och då måste ju jag göra de jag  ska göra. Typiskt bara att allt de jag tänker på ska komma upp just nu när jag redan hade mycket att göra. Mycket hade jag och idag blev det mer!! Snart är det påsk också, men då har jag inga planer alls. V 15

Ny vecka har det blivit och en vecka har gått på den här tuffa perioden av mycket grejnade som kommer att pågå i en vecka till.
 
Gårdagens löprunda känns idag. Jag har ont lite här och var, men jag kan ta att jag har ont när et handlar typ beror på att jag har kört ett bra träningspass. Det gör ont , fast "götteont".
 
Idag har jag en ganska lång dag av arbete. Jag kommer hem ca mitt i natten. När jag kommer hem så måste jag bums i säng för imorgon ska jag upp till Stockholm igen. Jag ska upp sjukt tidigt, ta tåget upp och sen är jag några timmar i Stockholm för att sen återvända hem igen. Sen har jag varit två gånger i underbara Stockholm på mindre än en vecka. Dagarna som sen följer så är det busskörnig som gäller, men jag får en ledig helg i alla fall.
 
 


Söndag med jobb och annat.

Fick en bra start på denna söndag. För min del avverkade jag detta årets första löprunda. Rundan  blev på 10 km. Från början tänkte jag löpa 12 km, men efter 6 km tog det emot ordentligt. Efter 10 km så gick jag in en kiosk på blåsut och köpte en vatten som jag typ halsade. Det skulle jag nog inte ha gjort för jag kände när jag skulle springa vidare att jag bl i benen stum. Då struntade jag i attt springa vidare. Jag gick dom sista 2 kilometrarna.

Jag är ändå nöjd med min runda. Det är ju bra att jag tar mig ut och springer igen liksom. Hur tungt det än känns när man är ute och springer så vill man ju alltid komma till den där sköna känslan som är helt oslagbar efter man har avverkat en runda.

Efter rundan blev det en dusch och sen mat på "Kopparn"

. Det har varit en bra söndag så här långt. Nu blir det lite vila och ikväll ska jag köra lite buss.

Ha en trevlig dag!Astrix - Beyond The Senses

 
 
 


Orkar inte riktigt idag - Öhhh...

Jag har jobb snart. Jag har inte så mycket ork idag. Jag har mest sovit. Lite synd när det har varit så fint väder ute. Men jag har inte orkat nånting. Kanske har jag varit både fysiskt och psykist slut. Jag hoppas att det kommer att funka att jobba senare idag i alla fall. Man har ju fått någon rutin på det där som gör att det funkar, oavsett hur "livet" känns hemma.. Jag får bita ihop. Det där bita ihop gäller nu med ganska många saker framöver. På något sätt har det varit bra att jag inte har orkat göra så mycket idag för då har jag fått tid att tänka.
 
Jag har egentligen bara tänkt på en sak idag. Jag har tänkt: Att jag måste jobba rätt hårt med väldigt mycket framöver.   Öhhh...
 
En ska som ändå känns ganska bra det är att mycket av sånt som jag länge bara har haft på gång, nu inte är saker som jag bara har på gång. Jag har ju börjat genomföra dessa saker. I torsdags var jag ju tex i Stockholm för att bla träfa Peg. och många andra grymt coola personer.
 
Nästa vecka ska jag upp till Stockholm igen och göra något annat som jag tidigare bara har haft på gång.Det känns bra att jag börjar göra alla grejer igen, fast samtidigt är det ändå så där fortfarande att jag har mycket grejer på gång, och mer än så är det inte än. Öhhh...
 
 
 
 
 
 
 


Tänker naturligtvis på dom drabbade.

Vi har idag kunnat se och höra om det fasansfulla som hände i Stockholm idag. Mina tankar just nu går naturligtvis till dom drabbade och deras anhöriga. För min egen skull så är jag lättad över att jag inte befann mig i Stockholm idag. Jag var ju där igår. Jag har tänkt att det kunde ha hänt igår. Jag har tänkt tankar som att detta hemska som nu har hänt kunde ha drabbat mig, men det gjorde inte. Jag kunde ha befunnit mig i Stockholm  idag istället för igår osv.. 


Allt detta är bara hemskt och förfärligt. Man blir påmind om att det öppna samhället är väldigt sårbart. 


Fina presenter som jag fick av Peg!

 
 
 


Lite tankar efter träffen med Peg!

Dagen igår var ju som jag har sagt tidigare väldigt rolig. Jag fick träffa många roliga och intressanta personer. Jag fick se lite hur man skapar musik och hur otroligt mycket jobb det faktsikt är att överhuvudtaget skapa någonting av någon låt, som man sen inte vet om man kommer att släppa. Peg berättade för mig att hon och dom andra med henne jobbar med massor av låtar hela tiden, men sen finns det mycket av de man har jobbat med som typ aldrig släpps. Men ur allt man jobbar med så skapas det typ alltid nånting som sen i slutändan blir till en låt. Så det är mycket pyssel med att gå att gå från ingen låt alls till en färdig låt och få den släppt. Sen ska den ju funka för en publik också.  Lite tänkvärt. Folk som jobbar med musik är defenitft värda varenda krona dom eventuellt kan tjäna på sina låtar. Det fatatde jag mer än någonsin när jag igår litegrann fick studera man jobbar.

En  grej som jag tar med mig från gårdagen det är just det där att det på något sätt är bättre att jobba med mycket saker. Allt man gör, oavsett vad man håller på med blir inte alltid perfekt. Men ur allt grejande så växer det fram saker som sen kan bli så perfekt som man bara vill att det ska bli. Många av dom personer jag träffade igår fick mig på något sätt att förstå att man behöver inte sterssa runt även om man har mycket att göra. Man kan lätt vara lugn avspänd och bara vara en riktigt skön person, trots att man har många "bollar i luften". Det är nog en gej som jag får jobba med lite mer när det gäller min personlighet. Jag kan hamna i ett sånt jäkla tunnelseende där jag tänker at det är bara det här som gäller och under den period som jag grejer med det så får typ inget annat störa. Detta är något som jag vet är en svaghet hos mig. Kanske lärde jag mig något igår på hur jag i framtiden ska kunna få bort tunnelseendet och likosm bara lappna av mer. Man kan greja mycket med allt möjligt ändå. Ur allt grejande så växer det ändå alltid fram nånting som sen visar sig bli helt perfekt. Allt annat som inte  blir perfekt blir ändå bra, och BRA räcker gott nog.

 


Mycket skrivande under tågresan.

Igår var jag uppe tidigt. Jag skulle ju ta första bästa tåg til Stockholm. Jag kände mig ovanligt pigg för ha tagit mig upp klockan 04:30 på morgonen. Fast vem hade inte känt sig pigg när man vet att man några timmar senare skulle kliva in i en musikstudio och träffa coola och snälla Peg Parnevik och massor med andra coola och rolga personer.
 
 
 
 På tåget (både till och från Stockholm) så fick jag skrivit väldigt mycket. jag hann med ett flertal berättelser. Så nu är jag verkligen snart färdig. Jag har ju snart en resa till som jag ska göra till underbara Stockholm. Sätter jag mig bara och skriver under tågresan då också så kanske jag skulle kunna säga att jag blev snabbt klar med självbiografin eftersom jag befann mig på snabbtåget. Skrivandet gick ju som på räls.
 
 
 


Bra dag igår!!!

Hade en ledig dag igår och den tillbringade jag ju i Stockholm. Sóligt och fint och massa grymma träffar med coola personer. The life is good!!!
 
 
 
 


Myshäng med Peg!!

Idag har jag varit i Stockholm. Jag har haft lite myshäng med coolaste och snällaste Peg Parnevik.
 
Jag har varit i Stockholm hela dagen och där har jag besökt den musikstudio där Peg Parnevik jobbar med sin musik. Jag fick träffa massa grymt coola männsikor. The Kennel music studio ligger i Solna, i en villa och uppe på en kulle typ. Fint och mysigt liksom.
 
 
Vi käkade lunch på en närliggande restaurang. Riktigt god fisk hade dom där.
 
 Sen var det tillbaka för lite mer myshäng i studion. Jag fick se lite hur Peg jobbar med sina låtar, och som jag sa så träffade jag många fler coola människor. Jag hängde också mycket med två personer som jobbar mycket med Peg och just hennes musik.
Från vänster:: Erik Lewander som idag hade kommit med ett plan från LA. Längst til höger på bilden ser ni en så sjukt cool tjej som heter Josefin Glenmark. Bara så rolig och grym tjej!!
 
Allt detta är en "Musikhjälpengrej" Jag budade hem denna grejen undder Musikhjälpenveckan 2016. Peg Parnevik är verkligen en så sjukt grym tjej. Det verkar vara  full fart i hennes liv med nya grejer på  gång hela tiden och jag blev bara så imapad av henne och flera andra som jag fick träffa under dena dagen Stockholm. OMG WOW WOW!!
 
Jag gav Peg en present. Det fick bli en flaska bubbel och av Peg fick jag lite kläder i present.
 
Detta har varit en sjukt grym dag för mig. För Peg var det väl en vanlig dag på jobbet. Hon är en hårt arbetande tjej som bara var grymt rolig att hänga med.
 
 
 


Dom sista berättelserna.

För ett tag sedan tog jag en paus från skrivandet av självbiografin. Jag kände att jag ville hitta inspiration till fortsatt skrivande. Jag kände också att jag var klar med de berättelser som typ ligger längre tillbaka i tiden än 10 år.. Jag känner att jag bara har ca 10 år kvar att skriva om. De finns väl några berättelser till att skriva om från mer än tio år tillbaka, men de flesta av de berättlser jag har kvar att skriva ligger närmare nutid. Jag börja nu kunna se på allvar att jag faktsikt snart kan bli klar.
 
Jag vill att dom sista berättelserna som jag har kvar att skriva ska hålla bra kvalitet. Det ska vara ett bra berättande där jag är noga med skrivandet. Det är så lätt att börja slarva nu när man ser att man börjar närma sig ett slut på självbiografiskrivandet. Det finns liksom en längtan över att bli klar. I denna längtan så kan det lätt smyga sig på en känsla av att man inte behöver vara så nog och jobba så mycket mer med detta. Får jag en sådan tanke så fötränger jag den stenhårt. Jag vill jobba på med detta in i det sista. Inte slöa till och inte slarva. Jag vill innerst inne känna att jag verkligen gjorde detta färdigt, från början till slut. När jag verkligen är färdig sen så är det helheten av självbiogrfin som räknas. Har man då slarvat tex mot slutet så faller detta arbetet. Självbiografin kanske inte faller till 100%, men till 40% tror jag nog att den faller i alla fall. Det kanske inte är så som jag säger att den faller om inte de sista berätteserna blir bra, men jag säger så till mig själv för att jag just inte ska börja slarva nu när jag börjar bli färdig.
 
Det jag gjorde under den paus som jag hade från skrivandet var att jag gick igenom  hela min blogg och letade och sparade ner bilder. Det var ett segt skitjobb som jag inte orkade med att pyssla med varje dag. Det blev lite då och då, men jag har sedan länge känt mig helt klar  med det skitjobbet som genomgången av gamla bloggbilder fakstikt var. Tanken är att jag lägger in en del bilder som jag har på min blogg i de texter som jag har kvar att skriva på självbiografi. Efter att jag hade gått igenom alla bilder och kände mig färdig med allt grejande med bilderna så blev det en liten paus till på några dagar där jag inte alls jobbade med självbiografin. Sen började jag skriva lite, sen blev det lite mer och nu har jag hitta et grymt bra "flow.
 
Först tänkte jag läsa igenom hela min blogg, men det insåg jag ganska snabbt att det funkar inte. Det blir bara massor av onödigt arbete och slöseri med tid. Jag vet ungefär vad jag har kvar att skriva om. Jag behöver liksom inte sitta och läsa om allt jag har bloggat om sen i december 2008. Jag kommer inte att ha nytta av speciellt mycket av de texter jag genom åren har skrivit i bloggen. Det blir liksom inte bättre skrivande sen, snarare tvärtom tror jag. Man kommer att tappa motivationen om man börjar ägna sig åt ett för stort arbete som inte direkt handlar om att skriva nya berättelser till självbiografin. Det får räcka med att "skumma" igenom allt bloggande efter bilder som jag skulle kunna använda. Av alla bilder jag nu har "arkiverade", (som jag kallar "självbiografibilder"), så är de mycket som jag inte kommer att använda. Men jag behöver ju ha en del av dessa bloggbilder för att kunna få min självbiografi precis så som jag vill ha den. Nu skriver jag väldigt bra. Jag känner ett bättre "flow" än någonsin tidigare. De sista berättelserna som jag har kvar att skriva tror jag kommer att bli dom bästa av alla berättelser som jag har skrivit
 
Man kan säga att jag har tre saker kvar att göra med självbiografin.
 
1.Tanken är att jag nu ska skriva några berättelser om åren 2008-2017. Var och en av dessa årtal blir en berättelse. Genom åren av bloggande så har jag ju ofta i slutet på december varje år samanfattat året som har gått. Jag tänker nu att jag kan läsa vad jag skrev då, och sen skriva en berättelse till självbiogrfin som är baserat på vad jag har läst om dessa årtal. Detta är en tanke som jag känner att jag vill gå igenom.
 
2. Jag har några små berättelser om hur jag tänker i vissa situtationer som jag hamnar i. I livet står man ju inför saker som man ska hantera på olika sätt. Ibland har jag kunnat hanterat saker på ett bra sätt, och ibland känner jag att jag inte har hantera saker och ting på ett bra sätt. Jag har ju mina brister och jag gör mina fel, men jag har också mina styrkor. Jag kan göra saker ibland där jag inte fattar själv hur det ens är möjligt att lilla jag kan fixa det. Allt detta har jag lite tankar om. Jag ska inte vara för djupgående i dessa tankar. Några rader räcker liksom.
 
3. Början och slutet?? Jag har egentligen inte skrivit den första berättelsen än. Jag tänker ju att jag ska börja självbiogrfin genom att berätta hur arbetet med självbiogrfin har gått. Den berättelsen måste jag ju då vänta med tills jag är färdig med allt annat. Jag kan ju inte veta innan jag har skrivit klart och därför får jag vänta med att skriva början på min självbiografi.  Jag vet inte heller hur jag ska avsluta min självbiogrfi än. Jag samanfattar väl på något sätt hur jag ser på mitt liv och sen tror jag något om framtiden. Jag vet inte än hur slutet kommer att se ut exakt. Men när jag har gjort det arbetet som jag skriver om i punkt 1 och 2 så kanske jag vet hur slutet kommer att se ut också. Oavsett vad jag vet och inte vet så vet jag nu att jag börjar närma mig slutet och det går i en rasnde fart mot färdigställandet av detta arbete.
 
 
 
 
 
 
 
 


Från tidig morgon till sen kväll.

Jag försöker att bara ta det lugnt och vara i nuet. Hela dagarna tänker jag på det nu. Tänker jag för långt fram så blir jag lätt förvirrad.  Nuet tycker jag funkar  bäst att befinna sig i.
 
Jag känner efter hur jag mår, och jag vill försäkra mig om att jag mår bra. Finns det något som inte känns bra så försöker jag hitta en lösning så att jag mår bra igen. Det kan räcka med att bara tänka på att det är fint väder ute så mår man bra igen.
 
Jag tycker jag har hittat en bra balans mellan jobbandet (som jag har mycket denna veckan) och fritiden. Det enda som jag kanske skulle vilja "tagga" ner på lite det är att jag går upp ganska tidigt på morgonen och grejar sen från tidig morgon til mitt i natten. Jag borde väl kanske sova längre på morgonen. Jag har lite svårt att ligga still. Jag har så mycket nu som jag vill få gjort. Om jag tex sover bort en förmiddag då blir jag bara stressad över att jag inte har hunnit med sånt som jag inser att jag hade hunnit med om jag bara hade tagit mig upp ur sängen. Men även om jag går upp tidigt och på sätt får lite väl långa dagar, så tar jag det ändå lugnt och bara är i nuet. Det är bra.
 
Ha en bra dag, och va rädda om er..
 
 


Veronica Maggio💖💖

 


Avspänt och lugnt.

Jag tar det bara lugnt. Igår när jag jobbade på så kände jag mig hellt avspänd. Jag gick hem en stund på min rast. Jag har gjort så ett tag nu. Man kommer ifrån jobbet lite mer och dessutom får man ju två extra promenader om dagen. Jag ska jobba igen senare idag och jag ska ta det lika lugnt som igår, vara helt avspänd och jag går väl hem en stund på min rast.
 
 
 
Jag fick en ny slips igår att lägga till min slipssamling.
 
Idag har jag varit ute på en promenadrunda. Det blev ca 5 km. Det är inte jätteroligt att vara ute och promenera nu. Det känns liksom lite segt och jag tänker typ att jag ska strunta i att gå ut.  Att jag ändå tar mig ut och promenerar beror på att jag vill komma åt den känslan jag får efter att jag har varit ute och gått min runda. Efterår känns det ju bra i kroppen, och då ångrar man ju heller inte att man gick ut, även om det just nu är lite tråkigt med dessa promenader.
 
 
 


Måndag (2017 04 03)

 
Ny vecka och nya tag. Jag hoppas jag orkar. Man får ta det lugnt och vara i nuet så ska det nog funka.
 
Nu under morgonen har jag grejat lite med mina vardagliga saker. Vika tvätt och så. Jag har lite ärenden att uträtta på stan. Får göra det om någon timme när typ alla affärer har öppnat
 
I eftermiddag är det jobb som gäller. Bara denna veckan har jag jobb under 6 dagar. På min lediga dag ska jag åka till Stockholm. Nästa vecka har jag bara jobb 4 dagar. På en av mina lediga dagar nästa vecka är det en tur till Stockholm som gäller igen.
 
Jag vill hinna greja med mitt vardagliga, jobba på får man ju göra och sen ska man göra lite roliga saker också. Dessutom händer väl massor av saker också som man inte riktigt har räknat med på förhand, och sånt ska man orka med att hantera också. 
 
Jag hoppas  att dom närmaste två veckorna nu kommer att kännas bra. Hoppas inte att dom blir så tuffa som jag just nu kan tänka att dom kan komma att bli. Jag får tänka på att ta en sak i taget och vara i nuet. Jag känner ändå en stor inre frid som betsår i att jag känner att jag gör precis allt jag kan för att allt jag gör ska bli så bra som möjligt. Jag behöver därför inte oroa mig eller efteråt tänka att jag har gjort så mycket fel, eller borde gjort så mycket annorlunda. Den känsla finns där att jag gör så gott jag kan. Mer kan jag ju aldrig göra. Dessutom behöver man ju inte göra allt perfekt. Att göra något bra är gott nog.
 
 
 


Söndag (2017 04 02)

 Jag har haft en lugn och avspänd dag. Jag har sovit mycket. Jag drömde en dröm där jag fick känslan efteråt av att om man iinte kan behärska sig själv så kan det få vissa konsekvenser som man inte vill ta. Jag fick någon insikt direkt när jag vaknade till. Lite otäckt, men ändå tänkvärt.
 
Jag har varit ute på en skön promenadrunda idag också. Jag tog samtidigt lite bilder på några hus och på en av vägarna som jag promenerade på. Jag gjorde detta mest för att kunna ha nåhgra bilder att lägga i n i detta blogginlägg.
 Det blev en runda på ca 6 km.
 
Annars har jag gått här hemma och småplockat lite med allt möjligt. Man röjer upp lite liskom. Jag har tvättstugan ikväll. Mycket tvätt har jag. Tur att det finns bnågot som heter tvättmaskin. Tänk vad jobbigt det skulle vara att tvätta med sina bara händer. Tvätta alla kläder själv liksom. Tack för att någon uppfann tvättmaskinen!
 
Imorgon börjar en ny vecka och den där tuffa perioden som jag för ett tag sedan skrev om börjar imorgon. Jag har massor med busskörning nästa vecka, och när jag får ledig så ska jag göra andra grejer. Helt ledig är jag inte en enda dag nästa vecka. Veckan därpå är det ganska mycket jobb också. Jag är då ändå ledig tre dagar, men på en av dom lediga dagarna ska jag göra en annan grej som precis som det jag ska göra nästa vecka är lite utöver det vanliga som jag typ gör var och varannan dag.
 
Jag har ju under en tid nu sagt att jag har en hel del roliga saker på gång. Nästa vekca ska jag äntligen börja göra lite av allt de som jag nu under ganska lång tid bara har väntat på att få göra. Lite nervös är jag. Har jag tänkt på allt osv.. Men det ska bli kul också.
 
 


.

 
 
 


Hamburg 2012🇩🇪

 

 


New York 2011🇺🇸🗽

 
 
 
 


Amsterdam 2011 🇱🇺

 

 


🇹🇭🇹🇭Thailand 2010🇹🇭🇹🇭

 


Jag försöker prioritera.

Jag tänker ofta nu på allt jag vill göra nu i år. Allt är inte klart. Jag har det på gång. I tanken har jag haft en hel del grejer som har snurrat i mitt huvud. Det gäller att omvandla det där till verklighet.
 
Jag försöker prioritera. Jag har tex några turer inplanerade tll Stiockholm under den närmaste framtiden. 3 st närmare bestämt. Vad jag ska göra i Stockholm vid dessa 3 tillfällen skiljer sig från gång till gång. Den första blir nog mysig, den andra blir fett cool och när jag tänker kring den tredje så tror jag att jag kommer att känna lättnad över att jag fixade alla tre resorna, fick gjort det jag skulle och att pengarna räckte. De är många tankar som far genom huvudet bara för dessa tre tillfällen. Jag har redan nu spenderat en hel del pengar och jag kommer att behöva spendera mer pengar. Jag måste prioritera vad jag "bränner" pengar på. Jag måste kanske vänta tills jag får in mer pengar. Hela tiden måste jag tänka på vad jag behöver fixa till varje enstaka tillfälle. Jag får inte fixa det för tidigt och inte för sent. Jag kanske också kommer på något mer också när någon resa tiill Stockholm närmar sig. Något jag inte har tänkt på innan och då får man ju omprioritera. När jag hamnar i ett läge att jag måste omprioritera, då är jag glad över att jag inte har haft för bråttom med att spendera för då kanske hela min grej faller på det.
 
Finns pengar till allt? Jag tror jag har eller kommer att få in pengar till allt jag verkligen vill göra. Till mina stockholmturer känns det lugnt. Och det finns väl någon mer grej av allt jag har på gång som också känns lugnt, men sen får jag vända, tänka och vrida lite. Jag känner att jag inte får komma på något nytt nu. Jag får avverka "Stockholm 3ggr". Sen får jag väl sätta mig ner och fundera på om det går att lösa mycket annat, av allt som jag tänker på att jag vill göra. Jag har lite sk apstinens på att göra mycket annat också. Mycket annat som liksom inte är så genomtänkt och planerat, utan mer spontant och naturligtvis också väldigt roligt. Fast jag kan ijte göra allt och dessa saker som jag bara kommer på mer för stunden och egentligen kan göra bara jag har någon ledig dag eller två, det får jag nog prioritera bort. Om jag kör på dessa grejer då faller något annat av allt som jag verkligen vill göra. Det känns som jag sabbar för mycket för mig själv, även om jag ibland vill vara mer spontan på att göra roliga saker också.
 
Det är verkligen inte lätt. Jag funderar vänder och vrider. Jag stöter på saker som hindrar mig i mitt grejande och fixande. Men jag ser också en och annan möjlighet. Det viktiga är väl att befinna sig i nuet. Det är i nuet som man faktiskt vet om man stöter på ett "hinder"eller får en möjlighet. När möjligheten finns då gäller det att ta den, fast man måste hela tiden ha i bakhuvudet att man ska göra rätt prioriteringar.
 
Det blir nog bra i slutändan. Det kommer säkert att finnas saker att fira framöver. Bara jag gör sånt jag vill göra och prioriterar rätt.
 
 


🇹🇭🇹🇭Thailand 2011🇹🇭🇹🇭

 


Ny månad.

Idag är det 1 aprl. Jag lovar aatt jag inte ska köra några aprilskämt i något blogginlägg där jag kanske skriver att en tjej ringde precis och sa att hon är med barn och att det är jag som är pappan. Jag ska heller inte påstå att jag har vunnit på en lott och att vinstbeloppet är på miljoner.  Nej, något sånt ska jag inte påstå. Däremot  funderar jag på om jag ska berätta någon om en grej jag snart ska göra. Om jag berättar just det jag tänker på nu  så kanske många kommer att tro att det är ett aprilskämt, fast det inte är det. Eller så skriver jag om något som jag ska göra, fast jag överdriver sanningen lite, och så har det på ett sätt blivit ett aprilskämt i alla fall. Ibland vet man inte vad som är snart elller påhitt. Ibkand flyter allt bara samman.
 
IDAG?
 
Jag har varit ute på en promenad. Jag tänkte först strunta i det. Jag har en hel del texter jag vill skriva under helgen. Kände att jag ville sätta igång med detta direkt när jag vaknade i morse. Först tänkte jag alltså strunta i promenaden, men sen knner man ju att det behövs och jag tror ändå att jag blir klar med  de texter jag vill få skrivit i helgen i alla fall. Det blev en pronenad på några kilometer. Det kändes lite segt och tråkigt. Vädret var väl inte det finaste, men jag tog mig runt och en promenad gör väl någon nytta för kroppen.
 
Nu ska jag sätta mig och skriva lite texter. Jag har många tankar om allt möjligt. Jag ska skriva både blogginlägg och självbiografi. Hoppas på bra "flow" idag. Tänkt att självbiografin snart är helt färdig. Så känns det nu i alla fall. Helt sjukt bra ju!!
 
 
 
 
 


Hederspris 2017.

 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE