.


Videoblogg:Mycket ska man göra som är mer rätt än fel ...

Tänk var mycket man har hört att man ska göra här i livet. Detta är rätt och riktigt säger man och såhär får man inte göra för då kan de gå illa. Vem vet och vem kan säga att de man gör är fel eller rätt ?

 På morgonen ska man äta frukost för att frukost är de viktigaste målet på hela dan. Borsta tänderna är viktigt och sen använda tandråd för att inte man ska drabbas av tandlossning när man blir en gammal gubbe eller ännu värre när man fortfarande är ung. I skolan skulle man plugga för att de var viktigt att gå ur skolan med bra betyg så man kunde komma in på de man vill i gymnasiet. Därefter fick man höra att de var viktigt att fortsätta plugga för att kunna få ett jobb eller kunna plugga vidare på högskolan. När de blev intressant med tjejer så fick man höra att de var viktigt att skydda sig så man inte får sjukdomar eller gör henne med barn.  Man ska vara snäll och sköta sig. Säga tack för maten. Hjälpa mammor med barnvagnar om man ser att de behövs. I arbetslivet ska man visa framfötterna för göra man de då är de lättare att snabbt jobba sig uppåt.

Jag kan inte säga att jag alltid gör allt detta som många säger att man ska göra. Frukost de är ofta som jag hoppar över. Borsta tänderna gör jag ju såklart men jag slarvar med tandråd. I skolan var jag ingen plugghäst. Högskola har jag inte gått för jag vägrar ta ett fett studielån som kanske äter upp halva lönen och sen kanske jag ändå har svårt att bli av med de. Några barn har de inte blivit och som mitt liv ser ut idag så får man vara glad för de. Könsjukdommar har jag klarat mig utan trots att jag inte alltid har varit så bra på att skydda mig. Tack för maten har jag alltid varit helt värdelös på att säga. Fråga mig inte varför .. Hjälpa mammor med barnvagnar ja de gör jag om ser att de behövs och hinner dit. Att visa framfötterna i arbetslivet har aldrig varit något problem, men inte fan kommer man upp sig för de. Fast jag kanske inte heller intresserad av att klättra. Mycket pengar tjänar jag ändå och inga studielån har jag så visst får man vara nöjd med de man har och de finns verkligen andra som har de värre .

Vad vill jag säga med allt detta ? De vet jag inte ! men de var kul att skriva de.

Kram..

ArbetslivJobb och slit, hjälpa kunder, snacka skit med kollegor, lyda en chef, hoppas på löneförhöjning och evig längtan till nästa lön. Ja de är väl de som kallas att vara inne i arbetslivet och de är jag glad för att jag är.

 Att ha någonstans att gå att kunna säga ja när folk frågar om jag har ett jobb. De är alltid skönt ! Inte behöva be om pengar utan tjäna ihop dom själv de gör ju också att man sätter värde på de man tjänar på ett helt annat sätt än om man inte sliter för dom.

Nu på Fredag tar många studenten här i Vänersborg i alla fall. Jag vill ge alla studenter ett råd nu. På Måndag när du vaknar upp efter din party helg så sätt igång och sök jobb med en gång så du snabbt får in en fot på arbetsmarknaden. Ge dig aldrig ! Jobb är inte lätt att få. Men ger man sig aldrig så lovar jag att de ordnar sig så småningom. När du väl får ett jobb och börjar tjäna dina egna pengar då kommer du attt tycka att de var värt allt slit som du la ner på att söka ett.

Lycka till !

Kram på er...Sex..

Har suttit  tittat på lite bilder från 2007-2010. Ibland är jag ju en riktigt fin liten Danne. 

 

 
 
 
 
 
 
Ok ! Nu är de snart dags att starta den första dagen på denna arbetsvecka. Mycket jobb har jag denna veckan. Jag jobbar sex dagar och är då såklart ledig en. Så jag vet vad jag har att göra hela denna vecka i alla fall.

Kanske måste börja tänka på dom som svälter.

Förra veckan köpte jag lite nötkött jag tänkte att jag skulle göra mig några riktigt goda hamburagare. Jag fryste in de tog upp de, men av någon anledning blev de liggande i kylen lite för länge så när jag skulle göra något med de så var de såklart för gamalt. De lukta så i alla fall. Jag kasta allt och tänkte inte mer på de utan jag tänket bättre att gå till korvkiosken och köpa en hamburgare.


När jag berättade detta för en kompis så sa hon : VA ! SLÄNGER DU MAT ! TÄNK PÅ DOM STACKARS SMÅ BARNEN I AFRIKA ! Efter de blev jag tyst och lite ställd över att någon kunde göra en grej av de som jag tyckte inte var nått att bry sig om. Olika uppfattningar hade vi fast jag tror vi är kompisar ändå. Och hon höll ju med om att jag måste slänga gammal mat,men köper jag så får jag fan se till att laga maten också.

Får nog sluta köpa mat som måste lagas till. Eller inte berätta för någon när jag kastar mat .....
Fast dom som svälter i Afrika har ju ingen nytta av min slängda mat, eller ?


Dagens lunch och shopping.

Så då fick jag gjort lite till. Full fart  ! De blev lite mat idag med. har precis ätit en Biff á la Lindström.

 

Jag har även blivit av med några av mina tusenlappar jag köpte nämligen efter lite funderingar under helgen en ny liten bärbar dator.Lätt och smidig är den i allafall när man vill bära med sig den. Hoppas jag blir nöjd förövrigt. Jag vet att jag ändå måste köpa en så småningom så de var lika bra att göra de med en gång2010 05 31

Så då har jag varit på gymmet och kört ett pass igen provade några nya övningar som jag inte brukar köra och de kändes bra de också. Imorgon blir de väl likadant till gymmet och köra mer nya övningar så att kroppen chockas ännu en gång. Ny vecka, nya övningar och nya utmaningar. Träningen går bra nu och fan va roligt de är !  


 

Snart är de dags för jobb, men jag hinner väl med några saker till innan. Shopping och hämta mat !


Vad ska ni göra idag ? 31 Maj 2010

Godmorgon

Jag har sovit gott inatt och nu är de bara att ta på sig och tagga till gymmet.

Jag känner mig lite seg i kroppen. Huvudet väger några ton liksom. Men jag ska ändå orka både träna hårt och jobba idag. En annan sak som är lite jobbig är att jag går runt och tänker på en riktigt sur gubbe som jag inte får ur min skalle. Jag måste väl fan någon gång få raderat bort honom från min hjärna. Bara de inte går så långt att jag säger något Ogenomtänkt nästan gång jag ser honom. De är fan inte långt borta nu.
Men jag har de förmodligen bättre än honom. Han är sjuk och har inget jobb. Han har inte haft de på dom fyra åren som jag har känt till honom så han kan gå runt och vara bitter och sur gubbe.

Dags att dra till gymmet sen blir de favvorestaurang.

Vad ska ni göra idag ?Efter en hård dag

Efter en hård dag med framförallt mycket träning så är de inte fel att ha en massagestol. De mjukar upp mina muskler lite (eller vad man nu ska kalla dom). Imorrn är de nya tag med mera träning och då blir fan till chocka mina sk muskler.

Kram...

Kunde inte låta bli.

Jag var bara tvungen att inte diska som vanligt folk. De blev så sugen på att kasta upp en mugg och fånga den igen. De blev min Bingolottomugg som jag fick ta med mig hem efter att jag besökte bingolottostudion en gång för längesen.
                          

 Ha ha !Denna låten var de längesen jag hörde, men jag tycker fortfarande den är bra..


Full fart !Helgen snart slut ...

Hoppas ni alla har haft en trevlig mors dag ! Med eller utan mamma de spelar ingen roll bara eran Söndag och helst hela helgen har varit bra. 

Jag har haft de bra och jag är glad över att jag tränar så mycket. Jag är glad över att inte jag har en mamma som bryr sig om morsdag om ni förstår vad jag menar. Hon bryr sig inte och jag känner inte att jag måste bry mig. Hon får något saker och uppvakning hela året istället av mig så jag behöver inte göra så mycket på denna "försäljningsknepdag"

 

Träningen gick bra de har jag skrivit tidigare därför skriver jag de igen. De är en bra period att springa på gymmet nu för de är inte lika många där nu som de var i Januari när många nya börjar efter sina nyårslöften. Samtidigt är väl många ute i solen och de är ju inget fel med de.
Lediga dagar är ofta bra dagar at träna på för man har ju oftast inga tider att passa. Man kanske ska träffa någon, men man kan ju bara  säga jag kommer när jag har tränat klart.

 

 Jag har också idag på morsdag börjat läsa min fars skrivna bok. De får jag väl göra nu när min pappa faktiskt är klar med sin bok som han har snackat så mycket om.Korv problem !Jag var i korvkiosken på Torget nyss. Jag köpte mig en tunnbrödsrulle. Gubben i kiosken frågade allt de där ni vet som dom brukar fråga. Kokt eller grillad korv något på och någat att dricka till ? Jag svarar och jag var klar och tydlig med vad jag ville ha.

När jag kom hem och satte mig för att äta då kände jag att jag hade fått en kokt korv och jag är 1000% säker på att jag sa till honom att jag ville ha grillad korv....

Jag gillar inte kokt korv så denna måltid var inte go.Gym och shopping !


Körde på bra idag på gymmet. De kändes också bra. Inga problem liksom. Imorgon kör vi igen. Då ska jag fan chocka kroppen med lite nya övningar som den inte är van vid. Får passa på nu när de så bra fart på mig...De blev lite shopping också. Jag köpte en ryggsäck och en sportbag. De är alltid bra att ha  !


Snart dags för gym !

Jag var ju ute på ett litet uppvärmningsvarunda förut. Nu ska jag snart tagga till gymmet. Hoppas att de känns bra och att jag kör stenhårt..

Lite bilder från imorse


En nyttig middag !


Tänk att jag blev sugen på en nyttig middag ! Detta är så gott !


Mail från Sandra


Fick ett mail från Sandra som skrev till mig på dj78pingis@live.se

Hej Danne !

Vill bara tacka dig för en jättebra blogg. Jag läser den varje dag. Du verkar vara en jätte go kille. Kämpa på med din träning och allt annat. Och skriv gärna massa inlägg på din blogg varje dag.
Ha de så bra.

Kram Sandra.
Danne: Jag blir naturligtvis jätteglad för ett sånt här mail ! Tack tack tack...


Danne:
Jag har frågat Sandra om de var ok att lägga ut detta mailet på bloggen och hon sa att de var de.Tips på hur man blir av med en försäljare.Känns skönt att de finns fler som tänker ut knep för att slippa försäljare

Jag brukar inte göra något mig alls. Jag bara går och lossas som ingenting.
 Så får dom stå där och försöka kränga sin skit.


Uppvärmning !

Så då var man hemma igen efter en liten löprunda. tar detta som uppvärmning innan de är dags för gym.
Jag joggade hemifrån, bort till gropbron innan jag vända och joggade tillbaka hem via Vänerparken.
Allting tar inte mer än någon timme från de att man startar tills man sitter här och bloggar igen. Så den som säger att han aldrig har tid med en liten jogging - runda. Den tror jag inte på.2010 05 30

Godmorgon

Jag står i "startgroparna" för en löprunda. Lite "sjukt" att göra så kl 8:15 på morgonen. Speciellt när jag löpte 40 min igår. De värsta är att detta är bara lite uppvärmning innan gymmet i eftermiddag. Ha ha..

 

Hörs senare.

Kram...

 


Musik.Jag gillar denna låten jättemycket ! Musik kan verkligen få mig att fundera.


Pappa kan nu kalla sig författare.

Min pappa kan från och med nu kalla sig författare. Han har nu släppt sitt första bok som heter KORALLEN FRÅN BANTAYAN. Jag har frågat honom flera gånger vad den handlar om, men han säger bara att jag får läsa boken. Jag står visst med i denna bok också.

Jag har ingen aning om vad denna handlar om. Jag vet bara lite bakrund till hur den blev till. Han börja skriva den för några årsen när han satt i sitt stora hus på Filippinerna. Han bosatte sig där för han ville bort från Sverige. Slippa stress och allt annat som finns här hemma. Han vile ner till sol och värme. Sen när han hade de för bra med massa pengar att röra sig med där nere eftersom allt är så billigt där, ja då blir han sugen på att göra något och då börjar han skriva denna bok som nu då är helt färdig. Jag får väl sätta igång att läsa min pappas bok som är på 378 sidor.

Är konstigt egentligen ? Pappa drömde länge om att komma bort ifrån Sverige. Han ville ner till solen. När hans dröm sen   blev förverkligad ja då tog de inte många månader innan han längta hem igen. Nu är han hemma och jag tror han jobbar mer än någonsin tidigare. Trots att de var de han ville slippa när han bosatte sig på Filippinerna.

Min pappa kan nu kalla sig för författare vilket jag vet att han känner sig väldigt stolt över.

I DRÖMMEN FÅR FANTASIN FRITT UTRYMME ATT BLANDA SIG MED VERKLIGHETEN.
De är en mening som min far har skrivit i hans första bok...


 
 De blev gym !

De blev gym efter mycket rörande fram och tillbaka. Jag körde bra 40 min på löpbandet och sen gick jag hem igen. Men de kändes riktigt bra hela tiden när jag sprang där på löpbandet så jag disponerade väl löpandet på ett bra sätt. De kan inte kännas bättre än va de gjorde denna gång, så jag är såklart nöjd med dagens träning...Fortsättning på mitt I-landsproblem

Snurrar de i mitt huvud eller är jag bara en sån som ändrar mig fort. De positiva med detta är väl att jag är flexibel, men jag kan verkligen inte planera nästa dag som ligger framför mig utan hela tiden så lever jag i nuet. Jag hoppas att de är bra att jag är sån.

Mitt I-lamndsproblem som jag i dag hade var handlade om om jag skulle ta mig till gymmet där jag nu har varit nästan varje dag denna vecka, eller ta en löprunda. Dom senaste dagarna har jag sagt till mig själv att jag kör mycket gym denna vecka, men på Lördag (idag) tar jag mig ut på en löprunda. När jag vaknade imorse tänkte jag likadant. Jag tittade ut och jag såg inte att de regna. Då blir de löprunda tänkte jag. När jag sen skulle ge mig ut såg jag att de kom några droppar regn. Vad gör jag nu ? Jag vill inte gå ut och springa när de regnar ! Kommer de en stor skur då kanske jag är långt hemmifrån och då... Ja problem ! Mitt lilla, men för mig så stora I-landsproblem. Till slut blev de så att jag tog på mig mina löparskor och skulle precis ta mig ut när jag sen ändrade mig igen och packade en väska och tog mig bort till gymmet.

När jag kom ut ja vad händer då ?

Ninjabjörn, fuskbygge = En video med Ray William Johnson !Kör lite RayWilliamJohnson 


2010 05 29Vad ska jag göra? Dra bort till gymmet eller en ta en  löprunda ute.  De kom precis några dropppar regn och ger jag mig ut på en löprunda kommer de säkert ett störtskur, "med den turen jag alltid har" !

Nu blev de svårt att bestämma sig. Kanske jag kan ha detta som en bortförklaring om de inte blir någon träning idag?Dagens ego-pics !

Videoblogg:

2010 05 28


Idag är de Fredag ! WOW ! De är skönt sista jobbdagen för denna veckan och nästa vecka så behöver jag inte gå upp så här jäkla tidigt. Nu är de dags att tagga iväg annars blr jag sen och då blir inte resenärerna glada.
Hoppas ni alla får en bra dag

Kram...Anna är bäst ändå.

Nu ska jag sova. Tyvärr gick inte Anna Bergendahl till final. Synd för att Anna var väldigt bra ikväll och hon kunde inte ha gjort något annorlunda. Hon var grym. Jag tror inte att detta med eurovision är någon fara för Annas karriär som artist. Hon kommer i många år framöver vara en stor sjärna här hemma i Sverige i alla fall. Med den fantastiska rösten så är man inget annat än just fantastisk !


Inget gym men en bra powerwalk

Ska snart gå och lägga mig. Klockan är redan för mycket och jag ska upp 03:30 imorgon. En sista arbetsdag för denna veckan och sen är de helg ... Nästa vecka behöver jag inte gå upp så tidigt och de kan jag bara säga att de känns väldigt bra !

Powerwalk ?

Jag har varit ute på en powerwalk ! De gick ganska bra. Jag har bra fart i hela kroppen så powerwalka de skulle jag kunna göra i hela dagar tror jag. Eftersom jag inte körde så hårt idag med träningen så blir de nog ett pass imorgon. Jag skiter förmodligen iden tänkta vilanTror jag struntar i gym?

Tja ?

Jag har legat och vilat mig lite. Nu får de bli lite träning, men jag kör en powerwalk istället. De får räcka med de idag . De är ganska bra väder så de blir roligare att vara ute en stund istället.

Kram...


Mimmi säger ifrån nu !

Mimmi börjar säga ifrån nu !Bäst att göra som hon säger !!!!


Klicka gärna runt lite på min blogg !Länken till mina videobloggar !

http://www.youtube.com/user/guldkille

Nu kan ni lätt se alla mina videobloggar som jag har här på bloggen !


Mail från Matte !

Hej Danne !

Jag vill bara tacka för en helgrym blogg ! Du verkar vara en riktigt bra kille som bara njuter av livet. Jag vill ändå klaga lite..... Dina videobloggar borde du ha under dina kategorier. Du hade de förut så då var de lätt att sitta och bläddra igenom alla roliga underhållande videobloggar.

Kan du inte göra något åt detta. Annars har du fan Sveriges grymaste blogg !

Ha de super

Tjaow !

Danne - Jag kan skriva ett inlägg och sen länka till min youtube sida. Därifrån kan du sen lätt se varenda inlägg som jag har gjort via youtube.


20010 05 27Hemma från ytterligare en arbetsdag. Nu funderar jag lite på vad jag ska göra ? Träna vill jag göra, men jag borde ta en vilodag. Fast dedär ordet vila skiter vi i idag. De kan jag göra imorgon när de är Fredag !

Blir alltså gymmet lite senare...

Annars är de lite såhär

Jag borde diska upp lite, men de är för tråkigt så de skjuter jag på framtiden.

Jag måste göra rent Mimmi's bur. Eftersom de är ett måste så gör jag såklart detta idag.

Räkningar har jag och dom måste betalas.Kram..


På väg till jobbetNär jag gick till jobbet imorse så såg jag att denna sak stog parkerad ute på en gata.

Häftig eller hur ? Men om jag hade en så skulle den vara orange. Precis som bakrunden på Dannebloggen...

Ha ha..


Behöver detta

Sitter här just nu och får lite massage av min stol ! Ska snart sova. Upp 03:30 imorgon...
Telefon bekymmer

För ca en månadsen så köpte jag en ny mobiltelefon. Jag trodde den skulle vara bra. Jag tycker den är helt kass och jag vil ha en ny redan efter en månad.

Här är är en ny modell som jag är lite sugen på. X 10 mini varianten. Den släpps i butik på Fredag !

Dagens träning !

De blev löpning på bandt idag i 40 minuter och de fick räcka kände jag. Bra koncentration idag. Även bra att jag orkade springa hela tiden.Nu blir de gym !Nu ska jag tagga bort till gymmet igen. Hörs senare ..

Kram..


Lägg ner skiten !

Lägg ner skiten ! De tror jag många av dom som såg eurovision semin igår tycker. De var riktigt dåliga låtar med. Tittade lite på expressen's sida också http://www.expressen.se/noje/melodifestivalen2010/1.2001222/lasarna-om-eurovison-lagg-ner-skiten

Jag har aldrig varit något riktigt fan av eurovision. Jag föredrar den Svenska melodifestivalen sen kan de kvitta och efter gårdagens skit så har jag  inte ändrat mig.

Fast ibland så kommer de ju några låtar som man gillar även från denna tävling. Men de kommer inte att vara någon låt från gårdagens semi som jag i framtiden kommer att fastna för. De va bara så jävla dåligt !

Här är några låtar som jag ändå gillar från alla dessa år av eurovison som har varit ...


 2010 05 26
Godmorgon på er !

Man kanske skulle ta en morgon med löpning före jobbet ? Nja tror inte de. Jag ska ju jobba till 14:45 så skulle jag pröva de nu då skulle man nog vara ganska "dö" i eftermiddag ! Får vila min stackars lilla kropp och träna när jag har kommit från jobbet istället.

Hoppas ni alla får en bra dag

Kram...Ute igen !


Fläskfilè med ris och currysås...

De blev en middag ute ikväll igen. Men de är ju fan så bra ! Man slipper disken och lagandet av mat som jag varken gillar eller har tid med. De är så skönt att bara sätta sig och vänta en stund sen kommer maten . Man käkar upp den och sen har man fått vad man behöver för kvällen utan att egentligen anstränga sig alls.


Nu har hon fått sin bebis !

Ni vet hur mycket jag diggar henne ! Jag tycker hon är hur cool som helst och jag gillar de mesta hon gör och tycker de är roligt att höra henne prata, skvallra och skoja. Hennes blogg har jag också gillat och haft mycket glädje av. De var förresten hennes förtjänst att jag började blogga. Hon inspirerade mig till att börja de kan man nog säga.

Tjejen jag menar är naturligtvis KATRIN ZYTOMIERSKA ! Hennes blogg har länge nu varit mycket gravid hit och dit blogg. Inte allt men en del ... Nu har hon fått sin lilla bebis och nu hoppas jag att när hon liksom får lite kraft och ork börja greja igen att hon då börjar blogga om de hon bloggade om tidigare. Skvaller, bantning, träning och de hon pysslar med på dagarna som inte har så mycket med hennes bebis att göra. 

Jag har läst i något inlägg på hennes blogg för inte så längesen att de var just de hon skulle göra. alltså skriva om de ... Skvaller, bantning, träning osv.. I början skulle de bli en del bebis-inlägg, men sen så skulle hon minsann inte ha en mamma-blogg. 

Jag blir inget annat än glad för blir de nu för mycket mamma-blogg för länge av Katrin's blogg då är jag nog ingen trogen läsare längre. Fast jag kommer nog alltid att vara  ett stort fan av
Hennes blogg !

http://www.finest.se/katrinSchulman

Ge henne ett GRATTIS är ni snälla !
http://www.finest.se/userBlog/index.php?uid=28711&viewComments1373518=1#comments_1373518Lite videoklipp med denna coola tjej !


Jag känner redan att jag kommer att träna mer....

Jag känner redan att jag kommera  träna mer än förra veckan. Igår körde jag ju ett pass. De kändes inte bra, men jag tränade i alla fall. Idag kändes det mycket bättre ! Jag vill redan nu dra ut och köra igen, men kroppen behöver ju slappna av och jag behöver snart sova. Men jag kommer att köra på denna veckan, inga problem med motivationen här inte. Problemet med denna vecka och många andra är ju sömnen. Jag går upp 03:30 varenda morgon Måndag - Fredag denna vecka. Man jobbar på äter och går och tränar. Dessutom vill man göra mycket annat. Sömnen dessa tidiga jobbveckor är alltid ett problem. Även när jag inte tränar för de går bara inte att typ lägga sig kl 19:30 på kvällen. De är ju de jag borde göra om jag nu ska få mina 8 timmar sömn. De förutsätter ju också att jag somnar direkt. Dom veckor man jobbar eftermiddag & kväll är ju lättare. Man sover ju tills man vaknar, ingen alarmklocka ingenting och de spelar ingen roll att du går och lägger dig 02:00 på natten.

Ok ! Detta med sömnen är ändå ganska bra för min del. För går jag bara och lägger mig, ja då somnar jag och jag soooover tills alarmklockan ringer.Ska bort till gymmet igen !


 2010 05 25

Tja..

Ska ta och tagga bort tíll gymmet snart. Jag ska bara käka lite först och sen kör vi igen. Jag vill inte gå ut och gå eller springa för de känns som att de bara blir regn för att jag är ute..

Hoppas ni har haft en bra dag oavsett vad ni gör. Själv har jag jobbat, men nu är arbetsdagen slut och då är de framförallt träning som gäller. Jag borde väl vila , men nu ska vi bara köra på ett tag och då finns de ingen tid för vila !

Annars då ?

Jag kan ge ett svar på en fråga också som jag har fått !Marcus frågar:
Hur får man tag i en I <3 Dannebloggen t-shirt?Danne svarar: Jag har ingen sån t-shirt kvar, men du kan designa dina egna tröjor och t-shirt's på denna hemsida.

http://www.spreadshirt.se/designa-egen-t-shirt-C59/product/6803442

Där kan du skriva I LOVE DANNEBLOGGEN hur mycket du vill !
Videoblogg 2 för idag !En snabbisvideo om dagens träningNu blir de lite vila

 
Hemma från jobbet är jag. De har varit soligt och kallt med inslag av regn idag. Konstigt att de kan vara så kallt trots solen. men vi är ju i Sverige och de är väl inte så mycket mer man behöver säga om väder då.

Nu är de ju en ny vecka de betyder för min del att jag ska upp tidigt hela veckan. De betyder också att jag tänker köra på med träningen och till och med köra ännu hårdare än förra veckan. Jag gör ett försök så får vi se om  jag klarar de.

De blev lite mat som jag köpte på vägen hem.PASTA MED RÄKSÅS !

Nu får de bli lite vila innan jag gör ett försök på gymmet med ett riktigt hårt träningspass !

Kram...


Paket ????

Nu har de kommit ett paket till mig igen. De låg så fint där i min postbox !2010 05 24Då var man vaken i en ny vecka igen efter att alarmklockan har väckt mig. Nu är de snart dags att tagga till jobbet igen. .

De är en av dagens sysslor. Efter jobbet får de bli lite träning igen.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

OBS: Precis  innan jag vakna drömde jag en dröm om en person's son. De är bara de att personen jag drömde om är oskuld, men ändå hade han en son ...?


Lite tankar innan de är dags att sova.

Varför ser sig en del människor som offer för olyckliga omständigheter ?

Jag tror att alla någon gång har råkat ut för människor som man i efterhand har känt sig lurade av. Dom har svikit ett förtronde, löfte, dom har vart giriga och du känner direkt att varför ska jag ha sån jävla otur att just stöta på dessa människor.

Självkänslan blir låg hos dig själv och du gör dig själv till ett offer. Jag skulle själv kunna göra upp en lång lista på personer som har eller som har försökt lura mig genom åren. I takt med att man får mer erfarenhet av livet så har jag lärt mig knep för att inte bli lurad. Jag har naturligtvis också blivit sviken och känt mig utnyttjad av personer jag har litat på. Ibland händer de att man blir lurad även nu förtiden, men de gäller att gå vidare i livet trots att de händer. De låter präktigt, men de är precis så de är. Annars gör du dig lätt själv till offer och de tror jag man förlorar du bara själv på. 

Några knep som gör de svårare för den som vill lura dig att lyckas med de.

1. VÅGA SÄGA NEJ ! OAVSETT VAD DU TROR ATT PERSONEN/PERSONERNA KOMMER ATT TYCKA OM DIG EFTERÅT !

2. SKRIV INTE PÅ NÅGOT MED DITT NAMN INNAN DU NOGA HAR LÄST OCH TÄNKT IGENOM DE SOM STÅR PÅ DE DU SKA SKRIVA PÅ !

3. TA INGENTING FÖR GIVET !

4. VAR KRÄSEN NÄR DE GÄLLER VÄNNER ! BÄTTRE ATT HA NÅGRA FÅ SOM DU KÄNNER ATT DU KAN LITA PÅ !Middag ute blev de..Middag ute blev de denna Söndag också. Hade inte riktigt tänkt de ikväll.  Men nu blev de så och de smakade bara bra. De blev biffstek med pommes ...


En kvällspromenad

Jag hade tänkt kört ett pass på gymmmet idag, men de blev inte så. Där ser man viken typ av kille man är !
jag gör de jag känner för just nu, jag lever här och nu. Jag har ju kört på bra denna veckan med träningen så jag taggade ner lite idag och tog bara en promenad.

De har varit fint väder hela dagen, fast just när jag tog mig ut så kom de en liten skur. Samma sak hände igår. Fint väder större delen av dagen, men just när jag befann mig typ 6 km hemmifrån då kom de en liten skur regn.

Idag gick jag upp över Dalbobron och "down" under den, via blåsut. Fuinderade lite på den där kiosken som ligger där uppe på blåsut :

Om jag hade haft obegränsat med pengar så att jag nog köpt de lilla stället och drivit de. Hade jag bara haft råd att riskera att de kan gå åt helvete så hade jag slagit till. Jag tycker de är så roligt att med alla små mysiga kiosker. De är tråkigt när man märker att många har svårt att driva runt dom och tillslut måste stänga. Sen tar de ett tag och så öppnar kanske någon annan och de går oftast ännu sämre och sen stängs de för tid och evighet.

På dörren till kiosken på blåsut står de bara stängt tills vidare så kanske öppnar den igen ?Gillar dessa två låtar hur mycket som helst !

Frågor frågor ???????
Fick några frågor av Jasmina... 

Ska du inte ha en läsarträff någon gång? Var ligger vänersborg?
Varför umgås du inte så mycket med dina vänner?
Vad ska du göra i sommar?
Har du aldrig tänkt på att flytta till Stockholm?

Danne :

 En läsarträff är nog ganska meningslös att ens kalla till sålänge man inte har en blogg som flera hundra tusen människor läser.

Vänersborg ligger ca 10 mil från Göteborg.

Jag umgås med mina vänner, men inte varje dag. Jag jobbar ganska mycket och nu tränar jag ju en hel del och ibland är de ju så enkelt att man vill vara för sig själv. Sålänge man inte känner sig ensam så är jag nöjd. Jag vill inte skriva så mycket om vem eller när jag umgås med någon. En del saker vill jag lämna utanför bloggen..

I sommar blir väl mest jobb. Min sommarsemester har jag i princip tagit ut  redan. Jag var ju i Thailand (11 Mars - 4 April ) Jag hade tänkt åka upp till Stockholm och se KISS den 12 Juni. Men de blir inte så tyvärr. De gör inte så mycket för jag har ju sett dom förut. Får väl hoppas att de blir många soliga fina dagar i sommar jag är ju ändå ledig en hel del.

De har funnits funderingar tidigare på att flytta till Stockholm, men jag har de ganska bra som jag har de just nu, men man vet aldrig vad framtiden har med sig .. 2010 05 23YOUR FACE!!RayWilliamJohnson ! Alltid lika underhållande !


Ingen plockar en maskros

De är underbart att driva blogg. jag tog ett kort på en maskros när jag var ute och gick tidigare. Sen går jag hem. Skriver detta, lägger upp bilden och en låt med Eddie Meduza och så sitter det någon där ute och kanske skriver Keep Up The Good Work !


Har nyss kommit hem...

Har precis kommit hem från en lång "powerwalk" !

Jag börjar komma i så bra form nu så jag kan "powerwalka" i ett jävla "powertempo" i flera timmar. Jag körde Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut, och Dalbobron. De gick ruskigt snabbt detta andra tränings pass idag. 


Nu får de bli en dusch och lite mat. De får nog bli massagestolen också för nu känn de i ben och rygg.

Kram..Sommar

Hej  i sommarvärmen. !

De är helg och jag är ledig. Gott att de är så varmt då. Jag ska strax dra ut på en lång promenad. Riktigt skönt kommer de säkert att bli.

Tidigare idag var jag på gymmet och körde ett hårt pass ! De känns bra att man bara kör och inte tänker så mycket om de.Kan vi inte släppa några saker nu !
Arena Vänersborg ???? De bygget har de varit mycket "babbel" om  länge. Ständigt höra man vad de kostar. Pengar pengar pengar. Lokaltidning kör nästan kampanjartande artiklar om hur mycket pengar den har kostat och vilka som är ansvariga före att Arenan blev så mycket dyrare än vad de var sagt från början ...

Jag börjar bli lite trött på de nu. De står i princip samma sak varje dag i den lokala tidningen. De mesta är säkert sant, men de är inte de som är grejen utan de är att nu vet alla att detta bygge har skötts så jäkla dåligt av dom ansvariga så vi kanske kan släppa de nu. Plus några saker till.

¤ Arenan har kostat många miljoner, mer än vad som var sagt från början och den tickar många miljoner kronor ugifter varje år  -
Nu vet vi de, kanske dags att släppa de då ?

¤ En av dom ansvariga för bla denna felräkning är S Anders Larsson -
Nu vet vi de, kanske dags att släppa de då ?

¤ Den ena efter den andra säger att han/hon inte vill vara med och betala för detta bygge - Nu vet vi de, men arenan står ju där i alla fall så vill vi Vänersborgare slippa betala så får man flytta eller kanske börja jobba  svart !

Arenan står där den står nu. Jag är ändå ganska positiv till detta bygge ändå. Jag tycker de är kul att de händer något i denna ganska "trökiga" stad. Men jag har blivit ganska trött på allt gnäll kring denna arena.

Är de nu inte bättre att diskutera hur man ska tjäna in alla miljoner som bygget har kostat. Lägg all kraft och energi där istället för att bara klaga på den. De måste ju  finnas hur mycket möjligheter som helst kring detta bygge. Lägg nu fokus där istället, ni som bara gnäller över Arena Vänersborg. Annars är väl risken att den kommer att kosta ännu mera miljoner och då blir de ännu mera tjat om dettta ......


.2010 05 21


Godmorgon på er allla ni som läser och tittar på bilder här på Dannebloggen.

Jag har börjat förtså att ni är några stycken där ute som gör just detta. jag har ju fattat länge, men jag blir hela tiden lite förvånad när jag får veta vilka några av er är. Va ! Läser han/hon min blogg de kunde jag aldrig tro.
Naturligtvis är de jätteroligt !

Jag har sovit jättegott i natt !  När jag vakna så tog jag mig ut på en "powerwalk". De blev ingen träning igår så idag var de lite grann ett måste. Allt kändes bara bra ! De är ju Fredag så de är ju egentligen lite bättre än övriga dagar. Nu blir de mat och sen ska jag "tagga" till jobbet för en sista arbetsdag denna veckan.

Kram !

Nattblogg !

De har varit varmt ute nu i två dagar och jag tycker de är underbart ! Jag hoppas att detta sommriga väder fortsätter ända fram till höst. De är väl optimistiskt att tro, men man kan ju alltid hoppas. Jag får en lång sommar år 2010 i alla fall. Thailand med värmerekord. Nu är man i Sverige och de är inte väl inte lika varmt, men ändå varmt och skönt precis som sommaren kan vara  Juni Juli  Augusti

Dags att tagga !

Jag drar och jobbar lite. Ha nu en riktigt skön dag i de fina vädret så hörs vi i natt om ni vill.


YES !

Jag var inne precis och läste Maria Motazamis blogg. Hennes dotter Sara gästbloggar där nu och imorgon med en videoblogg. Då ska hon svara på frågor som läsarna får ställa. På svenska.
Undra om hon säger lika sköna saker som sin mor.

Detta kommer att bli kul att läsa om imorgon..

Gå in på http://www.amelia.se/blogg/maria-montazami/ massor med frågor till Sara !


Fick lite frågor av en bloggläsare som heter Lina.


¤ Läser du mycket böcker om må bra och om träning etc? Kan du isåfall tipsa om någon ?

SVAR: Prestera mera som är skriven av Jim Rosenlund den är riktigt bra för han går igenom de mesta som har med träning att göra och de spelar ingen roll vilken typ av tränings - människa du är. Kondition för prestation eller bara för att klara vardagen. De finns förslag på träningsprogram föralla typer av träning och de finns kostprogram för desamma. Vilka kosttillskott man ska ta och när man ska ta dom. Ja, de som inte Jim Rosenlund vet om träning är inte värt att veta.Sen räcker de ju inte med att läsa boken. Man ska ju göra något själv också.
¤ Kan man få veta vad din "favvorestaurang" heter ? 

SVAR:
Koppargrillen

  
¤ Vad tycker du om Ulf "Tickan Carlsson?

SVAR:
Ulf "Tickan Carlsson tycker jag är en av Sveriges bästa Pingistränare. Han har en otrolig rutin, varit med länge och han kan mycket pingis. Som spelare var han rankad som bäst nr 18 i världen. Dessutom vann han tillsammans med Mikael Appelgren VM GULD i dubbel 1985.

Tickan var även under större delen av 90- talet  och år 2000 väldigt framgångsrik
 som Svensk förbunskapten.Själv har jag träffat honom några gånger och jag kan bara säga att mycket pingis,
 ja de kan han !

Detta behöver jag nog öva på ?

De är väl tur att jag bara behöver göra vardagliga saker åt mig själv. Hade jag haft de som ett jobb åt någon annan så hade jag nog snrt fått "kicken" !2010 05 20

Usch !

Jag har emn massa trök göra att ta tag i idag. Jag ska nu ner tll tvättstugan och jag har en massa disk. Jag tar väl ett varv med dammsugaren när jag ändå håller på. Sen tror jag nog att jag torkar ur badrummet också. Sen behöver jag ju inte tänka på alla dessa trökiga, STÄNDIGT ÅTERKOMMANDE JOBB !

Får se om jag kör någon träning idag. Blir de vila så är väl de inte fel. Jag hämtar lite mat senare. För den tråkiga vardagliga saken :Laga mat ! De tänker jag inte göra.

Sen i eftermiddag är de jobb igen som gäller. Jag har precis samma pass som igår så de är bara att ta en timme i taget så tror jag nog ändå att dagen går fort.

Nu får jag sätta igång om jag ska få något gjort !

Kram...2 bilder från Trollhättan - kvällen 2010 05 19


De är inte snö här, men de ser nästan så ut...
Detta tycker jag är jättefint...


Efter 11 timmar på jobbet

Hej på er mitt i natten. Nu är man hemma igen. efter att ha varit 11 timmar på jobbet och arbetat över 9 av dom så känner jag mig ändå ganska fräsch. Jag är trött och kommer att sova gott i natt, men de hade inte varit något problem att orka köra ett par timmar till.Jag tror orsaken till att allt känns så bra är att jag tränar mycket. De finns hur mycet som helst som är bra med de.

* Man känner sig mer allert på jobbet.

* Man orkar mer och tar tag i saker och ting på ett annat sätt.

* Man är inte så jäkla trött varken på morgonen eller kvällen trots mycket att göra hela tiden.

* De är lättare att slappna av efter en hård dos träning.

* Du sover otroligt gott om natten.
IDOLBILD !Fick denna bilden från två tjejer som heter Becca och Vivvi. Läser man den lilla texten längst upp till vänster på bilden så står de: FRÅN DINA STÖRSTA FANS, BECCA OCH VIVVI<3 

Jag blir jättglad såklart när läsare skickar och skriver massa snälla saker till mig och de får ni gärna fortsätta att göra hur mycket ni vill. Tack för bilden. Den är jättefin ! Vill ni skicka bilder till mig så kan ni göra de på dj78pingis@live.se Trumpeter och försäljare.Dagens Lunch2010 05 19

Dagens träning kändes bra. De går verkligen bättre och bättre. Körde på ganska hårt så nu känner man sig ny tränad och mår bra. Jag ser redan fram emot nästa pass ! Men jag får vänta till i morgon för om ca 90 minuter så sitter jag i en buss igen och de gör jag fram till 00:30 i natt. Och riktigt så tokig är jag inte så jag tänker träna mitt i natten...

 

Jag har tvätten i morgon förmiddag och jobb på eftermiddagen, men då går ju att köra en löprunda eller något medans maskinen tvättar kläder. Tur att man inte lever på 1800-talet utan på 10 år in på 2000-talet.
För på år 2010 finns de alla möjligheter världen  till att må bra. Så de är bara att se till att man gör de.
 
Kram...Videoblogg # 2Dagens andra tränng : Powerwalk


Jag har varit ute på en powerwalk ! Blev en runda på ungefär en timme.
Jag gick en runda ganska nära mitt hem. Om de blir spöregn så ger jag upp och går hem snabbt. Nu kom de bara en liten skur så jag körde på den där timmen..


Blev ett bra pass och jag är supernöjd ! De är ju de viktigaste de...
 
100 frågor om allt från om jag sover naken till om jag är blyg.


1. Vem har du tillbringat minst två timmar med i dag?

Linda2. Vad trodde du fel om i morse ?
Att jag skulle jobba idag3. Hur lång är du?
177 cm4. Vilken är den senaste filmen du sett?

Wallanderfilmen "ARVET" tror jag


5. Vem ringde du senast?

Linda


6. Vem ringde dig senast?

Mamma


7. Hur löd det senaste sms:et du fick?

Hej


8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Beror på vem man ska prata med


9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Pappa är gift, men inte med min mamma. Mamma är ensam


10. När såg du senast din mamma?

2010 05 08


11. Vilken ögonfärg har du?

Blå


12. När vaknade du i dag?

07:00


13. Vilken är din favoritjulsång?

JUL-sång? Ingen aaaaaning


14. Vilken är din favoritplats?

De är väl något ställe i Thailand kanske .. Fast jag tror inte jag har hittat de än


15. Vilken plats föredrar du minst?

Kalla och regniga ställen och öde öar


16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
De är ju svårt att säga speciellt när man lever i nuet, men jag tror att jag bor kvar i Vänersborg, men man kan ju aldrig veta ...17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Skogen var otäck.


18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?19. Hur stor är din säng?

 Bredden 163 cm längden är 198 cm


20. Har du stationär eller bärbar dator?

Bärbar och stationär


21. Sover du med eller utan kläder på dig?

Olika


22. Hur många kuddar har du i sängen?

4 st


23. Hur många landskap har du bott i?

3 St ! Bohuslän Dalsland och Västergötland.


24. Vilka städer har du bott i?

Uddevalla och Vänersborg. När jag bodde i Dalsland så bodde jag fem mil ifrån Vänersborg.


25. Föredrar du skor, sockar eller barfota?

Barfota om de funkar, men de är ju inte alltid de är så bra.


26. Är du blyg
Ja..


27. Vilken är din favoritglass?
Big Pack vanilj


28. Vilken är din favoritefterrätt?

Vet inte för jag tror inte jag har fått den än, men banansplit är aldrig fel
29. Tycker du om kinamat?

ÄLSKAR vissa rätter


30. Tycker du om kaffe?

Ne fyfan


31. Vad dricker du till frukost?

Juice eller mjölk


32. Sover du på någon särskild sida?

Nope , men jag vaknar ibland snett över hela sängen


33. Vad heter din favvoblogg

I Love Dannebloggen
34. Tycker du om att mysa/kela?

Vem gör inte??


35. Är du en beroendemänniska?

Inte direkt, cola möjligtvis.


36. Känner du någon med samma födelsedag som din?

Nej, men de var någon på mitt förra jobb som fyllde år samma dag som jag. Fast jag har glömt vad hon heter.


37. Vill du ha barn?

De ska man ju vara två om. Men de är inget som skrämmer mig i alla fall


38. Kan du några andra språk än svenska?

Engelska, men jag pratar väl inte så bra.


39. Har du någonsin åkt ambulans?

Nej


40. Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet och bassängen fast är man utomlands så får man passa sig för alla små konstiga djur som finns i havet. I Sverige föredrar jag nog bassängen för de är ju så jävla kallt i havet här.


41. Vad spenderar du helst pengar på?

Jag spenderar nog mest pengar på mat, men helst så skulle jag vilja spendera mina pengar på resor och prylar


42. Äger du något i äkta guld
Ja de jag vet är äkta så är de min halskedja som är värd 6000 kr och denna lilla bilen.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Talang är bra när de visas


44. Kan du rulla med tungan?

Nej kan bara räcka ut den.


45. Vem är den roligaste människan du känner?

Aaaah har träffat alldeles för många roliga människor här i världen.. Ska jag välja någon får de bli Niklas Olsson.46. Sover du med gosedjur?

Jag har några , men jag sover inte med dom. Sen har jag ju en livs levande Mimmi också.


47. Vad har du för ringsignal?

Någon UFO-signal skulle man väl kunna kalla de


48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Nope, men mamma har och hon frågar ofta om jag vill ha något som ett minne.


49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

Ja.. En självförsvarsspray


50. Har du någon gång varit otrogen?
Nej 


51. Kan du byta olja på en bil?

Har aldrig behövt prova


52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nej


53. Vilken var den senaste boken du läste?

Exit Kalahari


54. Läser du dagstidningen?

Nej, bläddrar igenom lite ibland


55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej


56. Brukar du dansa när du åker bil?
Brukar inte finnas utrymme för vanlig dans.


57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?

101,1 lite FM eller heter den light FM


58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Hur mycket pengar jag hade på ett konto.


59. När var du i kyrkan senast?

Wow, länge sen.. Kan jag slippa så gör jag helst de.


60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?

UNO här är hans Facebook sida Helene var bra också.


61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?

En dag, men jag vet inte om man kan kalla de campa de jag och några kompisar då gjorde.


62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?

Pappa kanske .. Han hjälpte mig med bokhyllan och de hade jag aldrig klarat själv.


63. Vad lyssnar du på just nu?

Mimmi min fågel.

 64. Har du varit med i tidningen?

Ja i den lokala tidningen ttela några gånger.


65. Vad är det konstigaste du ätit?

Vet egentligen inte fast jag har provat bläckfisk. Fast jag vet inte om de är så konstigt.


66. När spelade du pingis senast?
De var ett tagsen


67. Vad är det för färg på din tandborste?

Vit och orange


68. Hur imponerar man på dig?

Antingen är du hur härlig som helst eller inte liksom


69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?

Ingen


70. Har du någon piercing?

Nej


71. Din största vinst?

De håller jag för mig själv


72. Civilstånd?

Singel


73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?

Facebook, min blogg, Youtube, emmelistbloggen, (Den bloggen är cool)


74. Är du fåfäng?

Lite grann


75. Ångrar du någonting du gjort?

Jodå, men skulle inte byta ut det om jag kunde mot vad jag lärt mig utav de.


76. Hur gammal är din Mmma?

Hon är 50 precis.


77. Vilket är ditt drömjobb?

Har inte riktigt funderat ut det ännu. Bussförare såklart


78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?

Jodå, men de finns nog möjligheter till allt jag vill göra. De får framtiden utvisa. Man får kämpa på.


79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?

Katter och fåglar.
80.Berätta något som inte många vet om dig?
Jag tror ni vet de mesta som är värt att veta.
Tråkigt svar men lite hemlig är jag.


81. Svär du ofta?

Ja för mycket och de är aldrig bra.


82. Sverige när det är som bäst?

Sommartid då solen lyser...


83. Kan du åka slalom?

Nej, men jag har faktiskt aldrig provat


84. Vad har du ätit i dag?

Hmm..Schnitzel Piquante  och ett äpple


85. Vad har du för utbildning?

Grundskola, gymnasium i 3 år och ett busskörkort får man väl räkna dit eftersom jag jobbar med detta.


86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?

Mina ben.. Ha ha


87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?

Vet inte ! Bryr mig inte


88. Vilken är din bästa egenskap?

Jag kämpar på med väldigt mycket . Fast den är riktigt svår att svara på.


89. Vilken är din sämsta egenskap?

Höjer rösten ibland i onödan. Jobbar faktiskt på de och jag har blivit mycket bättre på att inte göra de dom senaste åren.


90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?

Är jääättedålig på namn, men en kan jag nämna  Albert Alexander Einstein


91. Saknar du någon/några personer?

Mormor och så finns de väl en och annan vän från förr som man skulle vilja ha mer verklig kontakt med. Pratar med några bara över nätet och de är ju inte riktigt samma som att träffas och prata skit.


92. Är det viktigt att fira födelsedagar?

Ja, de är ju någons egna dag


93. Vad gör dig ledsen?

När jag får reda på att någon har sagt något om mig som inte är sant


94. Vad gör dig glad?

Mycket !! En sak kan vara  när bloggläsare skriver att man gillar min blogg och mig och allt positivt kring de. Då blir man hur glad som helst.


95. Har du varit gift eller förlovad?

Nope


96. Vad ska du göra i helgen?

Vet inte. Jag är ledig. Träna, vila i alla fall.
97. Vad är det knasigaste du gjort?

Ehm.. minns inte, är mkt grejjor


98. Vad har du för laster?

Coca Cola


99. Vem är din förebild?

J-O Waldner

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Sätta mig i massagestolen


Schnitzel Piquante
Hemma igen

Då sitter man här  hemma igen. De är varmt och soligt ute. De är sommar ute idag och de får de gärna vara varje dag. Hellre sol och värme än regn, dimma, kyla, hagel, snö och istid.Gymmet gick bra ! De kändes bättre än igår och de är ju positivt. Jag har såklart hämtat lite mat för laga något de är inget som jag vill göra och då gör jag inte de. Jag är så glad för att jag inte behöver sitta här hemma och äta mackaroner och dricka vatten. Jag är väldigt glad för att jag har råd bara skita i att laga min egen mat. Dessutom  smakar de ju bättre när man hämtar mat på restaurang än om man lagar den själv. I alla fall om jag skulle laga den...


 

 


2010 05 18 igen !

Får snurrar rätt dagen och skriva ett nytt inlägg eftersom de står fel i detta. Så kan de ju inte vara.

 Jag vill inte ljuga för er.Ny dag nya tag !


Ska ta och tagga bort till gymmet nu !


Men jag är ledig idag och de är ju skönt när de är så fint väder ! ingen busskörning idag och de är ju bra för sen har jag tre riktigt långa dagar framför mig av just busskörning .

Ha en bra Tisdag.

Kram..Videoblogg:Ibland snurrar de i huvudet rätt ordentligt !!!!!2010 05 18Ny dag och nya tag.


Jag ska bort till gymmet.

Sen är de köra buss som gäller igen...
Dags att sova !

Nu är de dags att lägga sig. I morgon är de en ny dag. De betyder mera träning  igen.. Men nu ska jag sova och de kommer jag att göra gott .

 
 Dags att dra och jobba lite.

Dag att tagga iväg och jobba lite. Har bara 4 timmar framför mig så de ska jag väl klara utan några större problem ?

Vi hörs ikväll ..

Kram..


Bild från igår.


Bild från Emma !

Fick denna bilden skickad till min mail (dj78pingis@live.se)  från en tjej som heter Emma. Tack ! Jag blir jätteglad för sånt här ! De är så roligt att de finns personer som verkar gilla mig och min blogg  !!
Vi lägger väl till denna låten med Kiss ? Passar ganska bra med bilden tycker jag...Dagens träning !

Har varit på gymmet idag och jag körde lite allt möjligt. Jag får kämpa och tungt känns de när man kör. Ingen storform inte, men jag är säker på att de kommer om jag bara kämpar på.

 De jag kan säga är att jag mår bra av de jag har startat för några dagarsen på riktigt allvar. Powerwalk, Löpning och nu lite styrke,mer powerwalk och löpning på gym. Även om jag får kämpa och de tar emot så mår man ju bra av de. Alla mår bra av att träna och de motiverar jag mig med just nu för att orka köra på stenhårt.Lunch

Sitter här mätt och belåten. Jag har percis fått i mig lite mat. Idag blev de Jägarbiff. Allt känns bara toppen. Skönt att aldrig behövastå vid spisen och  laga mat utan bara gå ut och hämta. De är så de ska va, VARJE DAG ! 2010 05 17

Hej !

Hoppas ni mår bra. Jag ska nu ta mig bort till gymmet. De ska bli kul. För nu var de längesen jag var där. Hoppas de känns bra och att jag orkar köra ett hårt pass nu.

Ha de bra.  

Kram..


12 timmars dag

Nu är jag äntligen hemma från jobbet. De gick bra och de var lugnt denna Söndag. De enda som kan vara jobbigt de är att arbetsdagen har varit så lång. Började ca 11:00 och slutar ca 23:00. Lång dag, men så är de när man är bussförare. Långa dagar, alla möjliga tider på dygnet blandat med korta dagar och sluta när många andra har timmar kvar att jobba...

Såg att jag hade fått en fråga om jag inte kunde filmaen dag på jobbet. Svaret är NEJ ! De kommer jag inte att göra.

Ni får nöja er med bilder.
'
Videoblogg:30 minuter bra - 10 minuter sådär - 20 minuter orka bara inte.

Har varit ute på en 30 minutare. Jag menar, jag orkade 30 minuter löpning i ett ganska högt tempo sen blev jag tröttre och tröttare och dom sista 20 minuterna så promenera jag. Jag var ute en timme, men de var nog bara 30 minuter som man kan kalla för träning.

Känns ändå bra, men någon dag ska jag allt orka lite längre...

2010 05 16

Ja ja.. Då ska man ute och löpa lite. Undra hur de kommer att kännas såhär sjukt tidigt ? 07:35 !!!!!!

Så tidigt är ju inte människan skapat för att gå upp ! Och de är inte mänskligt att ta sig ut och springa...*Suck*

Jag är trött på människor som hela tiden säger emot mig vad jag än säger. De spelar liksom ingen roll vad jag säger dom säger emot mig i alla lägen ändå.

Jag är trött på människor som så fort jag vänder ryggen till snackar skit om mig.

Jag är trött på snåla människor som till och med skriker när dom skiter.

Jag är trött på folk som alltid pratar dit "kappan blåser"

Jag är trött på människor som inte fattar utan att jag måste verkligen säga de jag tänker rakt ut till slut. För de finns inget annat sätt att få slut på de annars....

Jag är trött på mig själv som inte bara ignorerar dessa människor. Jag ska verkligen från och med idag göra ett  försök.....

Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem måste väl vara att jag fick äta banan trots att jag sa att jag inte ville ha banan.....RosaJag är precis som många andra. Eller jag vet inte kanske är jag knäpp,  men då får väl dom som tycker de tycka så. Jag har i alla fall sett ute att de är grönt och fint överallt. De blir extra fint när man upp i allt de gröna ser den rosa körsbärsblomningen också.


Jag har sett två bloggar idag där man lägger upp bilder på detta så jag gör de med. Här är en !


Här är en till !Sist och också minst ! Sista bilden...

Kram...


Fläskfilè med ris och curry och smak av banan.Har varit ute och käkat en middag. Nu är dagen snart slut och jag längtar redan till i morgon för då ska jag träna igen. Löpning tror jag de får bli....


,Powerwalk i max tempo ännu en gång.

Har varit ute på en "powerwalk". De blev precis som jag hade tänkt mig, och önskade för en gång skull. Jag körde på i ett max tempo och jag tryckte på hela vägen i en timme. Nu känns allt bara toppen och jag tänker fortsätta lika bra framöver. I morgon ska jag ut igen och då tvingar jag nog fram en löprunda.

Kram...

 
Denna byggnad har jag en liten historia om. Jag började nämligen spela pingis just i denna byggnad. Ni ser att de är rött vid fönstren ? Där i den lokalen där fönstret är började jag köra mina första träningspass i pingis. Vänersborgs BTK höll på den tiden till just där. Jag och brorsan bytte efter några år till Trollhättan BTK, men de är en helt annan historia.Videoblogg:Dagen gick fort !


Har kommit hem från jobbet och de känns skönt. Trodde innan jag började jobba  att de skulle kännas segt och jobbigt idag. Eftersom jag jobbar 08:09- 17:33 en Lördag, men dagen har gått otroligt fort. Undra om de känns likadant i morgon när dagen är betydligt längre. Då jobbar jag 10:53-23:15. Vill inte ens tänka på de just nu ! Men idag har de varit en bra dag...


Kram...2010 05 15

Godmorgon !

Snart dags att jobba lite.Jag har många timmar framför mig både Lördag och Söndag. De är bara att gilla läget och köra på.

Ha en bra dag !
See You Later !!!!!!!


Just nu ...

Har suttit här och kikat på data-skärmen ett tag nu.  

Jag har kollat lite bloggar och även kikat mycket på de som väl måste vara världens största TV-kanal, Youtube

Jag just nu:

Känner mig ganska trött så de är nog dags att sova nu.

Tittar på ett sista klipp med KISS från igår när dom spelade på Wembely Arena !Highlights: Eslövs AI - Söderhamns UIFSitter och slappar lite och tittar på lite "Highlights" från matchen mellan Eslöv och Söderhamn som spelades för 14 dagar sen. Gillar den tredje matchen mellan Mattias Stenberg och Jon Persson....


Dagens djupa insikt

Vissa saker gör man för att man känner att man måste. Fast de känns som ett jobbigt slitande bara. Fast när man är färdig med de så känner man sig riktigt nöjd med sig själv. Städning kan vara en sån sak och precis dom känslorna har jag haft med detta idag. JOBBIGT SLIT, MEN NÖJD EFTERÅT. 

Desamma gäller träning. De kan kännas skit jobbigt och hemskt när man håller på, men fan va nöjd man är när man tex har klarat en hel timmen i ett max tempo...

Undra om jag får samma känsla efter helgens arbete..?


Städ och tvätt

Oj ! Jag har städat hela lägenheten och jag var faktiskt ganska noga.

Har lite tvätt kvar i tvättstugan, men de är ju snart klart. Jag var även och handla lite mat. Framförallt för att ha till Lördag och Söndagens jobb. Jag gör inte mycket annat än kör buss i helgen. Jag hinner i alla fall inte med något annat om jag ska hinna äta och sova ...

Jag tror att dagens "powerwalk" har gjort att de blev lite fart på mig här hemma. Städa tvätta och handla och allt inom loppet av några timmar de är inte ofta de händer......

Nu blir de bara slappa och ta de lugnt resten av kvällen..

Kram ...

 
 
 
 


Practical Joke !

Jag ringde en person precis och så svarde hans flickvän som förövrigt är en alldeles underbar människa !
Hon berättade bla att hennes kille inte var anträffbar just nu !
För han sover ...Mattias flickvän blev väl lite förvånad när jag skojade och sa att jag kunde stanna kvar i luren
 tills han vaknar !
Ytterfilé med brunsås !När man är ute och powerwalkar, rör på sig och är en duktig pojke så är de viktigt att man får i sig god mat också !Kiss !

Igår var dom i London. Redan idag kan man se klipp på Youtube...
Vilket jag inte klagar på. Jag skulle ju åkt till Stockholm i juni månad för att se Kiss, men av olika skäl så blir de inget. Så jag får titta på Youtube istället !
Linda love Dannebloggen !För ett tag sen valde jag ut en av er läsare som skulle få min  fina I love Dannebloggen t-shirt. Jag fick massor med mail och de var svårt att välja ut en av er alla. Jag valde ut en till slut i alla fall. Vinnaren blev en tjej som heter Linda.
Jag fick ett mail från Linda idag med en bild där hon bla skrev att t-shirten passar perfekt !En timme !Blev inte så länge som jag hade tänkt mig, men väl en timme i ett max-tempo ! Nu känns de bara bra. Får se hur mycket jag kör i helgen har ju väldigt mycket busskörning, men någonting ska vi väl hinna med. Jag får inte ge upp nu. De känns lite jobbigt när man kör, men man får kämpa på lite så kommer de att vända. De är jag säker på...2010 05 14De finns mycket jag kan säga om kvällen !

De finns mycket jag kan säga om denna kväll men sparar de till ett vaknare tillfälle. Men de var trevligt mycket, mycket trevligt. Faktiskt.

Egentligen ska man inte sätta sig vid datorn när man kommer hem. Men de är de man gör i alla fall och så kommer man sent i säng. Allt pga att man har skaffat en något som heter just dator med bredband. Man har liksom byggt upp ett lite beroende och de gör att man sätter sig här och sen kommer man sent i säng.

Nu ska jag i alla fall sova och fortfarande så dunkar låtar med Johan Badh i huvudet.

Godnatt.....
Right Now !När jag inte sover som nu tex så händer de att jag sitter i massagestolen !
 Riktigt gott är de även klockan 01:15 på natten ...
Jag vill oxå !

Jag kikar runt på alla möjliga bloggar varje dag. Jag gör de av alla möjliga orsaker. De som får mig att bli riktigt avensjuk de är när jag läser om hur mycket dom tränar och rör på sig. I vissa bloggar står de i inlägg varje dag. Jag går från den ena bloggen till den andra och de står där och de står där... Överallt ser jag alla dessa hurtiga människor och vad gör jag ? Jo sitter här och beklagar mig över hur jobbigt och tråkigt de känns att inte komma igång med rörelse och träning.

I många av bloggarna jag följer så står de som sagt hur mycket som helst:

Idag har jag varit ute på en promenix..

Nu blir de gym !

Körde värsta hårda passet på gymmet...

Bra löprunda

osv osv ...

Jag vill att min blogg ska va lika dan. Ok ! DE ÄR JU BARA ATT SKRIVA DETTA VARJE DAG... 
Men de man skriver  ska ju vara sant också. Egentligen är de ju bara att inte tänka utan bara KÖRA PÅ ! UT OCH SPRING TAGGA IVÄG TILL GYMMET !!!! De verkar ju så många andra göra så varför skulle jag inte klara detta.

Idag är jag ju nöjd i alla fall för de blev ju en "powerwalk"i alla fall. Nu hoppas jag verkligen att detta är början till att jag kommer igång på riktigt ! Jag vill känna  mig nöjd med mig själv vad de gäller den biten med träning och röra på sig som jag tycker är så viktig för att må riktigt bra...!

Jag vill oxå ha en blogg där de står hur mycket som helst om hur duktig jag är som tränar och rör på mig !

Kram...   


Middag med dessert !

Jag var ju ute och käka lite under kvällen. De blev en biffstek. Unnade mig även en banansplit...Dom döper sin son till Daniel.

(Jag har frågat personen som skrev detta mail om jag får publicera de hon skrev plus mitt svar och de var ok )

Hej Danne !

Jag vill såklart tacka dig för världens roligaste blogg. Man skrattar mycket när man går in på din blogg. Du verkar vara en riktigt go kille med glimten i ögat. Jag och min sambo har precis fått tillökning. Till saken hör den att vi har bestämt oss för att döpa våran lille son till Daniel. Jag och min sambo funderade länge, men vi kom aldrig på något namn. De är verkligen inte så lätt att bara bestämma sig. Jag kikade runt på en massa mamma bloggar, men jag blev inte klokare för de. Sen gjorde jag ett knapptryck och kom in på din blogg. jag och min Sambo funderade och sen sa vi båda att den här Danne verkar vara en go kille. Sen bara vi bestämde oss för att de ska våran son också heta.

Detta är ingen märkvärdig historia, men man kan säga att du hjälpte oss lite med att bestämma namnet på våran lilla älskling. Ha de så bra och tack för en mycket underhållande blogg. Jag har bara en sak att klaga på ! De skulle vara kul om du bloggade oftare. Vi vill se fler inlägg om dagen ...

Annars är din blogg SUPER !

Kram Danne ! 

Danne - Tack så mycket för alla snälla ord .. Jag blir jätteglad när jag läser detta. Lycka till med eran lilla Danne i framtiden. Jag har försökt öka här på bloggen med att skriva fler inlägg i snitt per dag, men de är inte lätt att komma på något att skriva och de måste jag ju göra först innan jag knappar på tagenterna.

Ha de bra Kram....


Tur att man är ledig.

Tur att man är ledig i morgon också hade väl inte varit så bra att köra i morgon om man säger så.
Lördag, Söndag däremot ska jag jobba så jag har inte sån tur så att jag får vara ledig fyra dagar i rad. Brukar annars kunna få in sånt där ganska bra genom att kompa ut eller ta en semester dag och sen vara ledig dagar före och efter. Men inte denna gång. fast jag är glad att jag har två dagar samanhängade ledighet. Kul när man kan sitta med kompisar och ta en jäkligt dyr pilsner i en förbannat dyr lägenhet om man tänker på vad  insatsen har  kostat.  Sen är ändå inte hyran billig. Så har min Kristi himmel färd kväll varit dom senaste timmarna. Innan de var jag ju ute på promenad i över en timme och så blev ett besök på favvorestaurangen.

Heter de kristi himmel färd eller kristi himmel färds? I min almenacka står de Kristi hmmelfärds dag ... En del säger Kristi"flygare" Själv vet jag inte riktigt. Jag tänker inte så mycket på vad de är för dag, men de är skönt att man blir lite extra ledig.


Dagens Powerwalk

Så gött ! Idag blev de en "powerwalk". De kändes att man hade varit borta ett tag från allt va rörelse heter, men huvudsaken är väl att jag atr mig ut. Alla mår ju bra av att röra på sig. Hoppas jag kör på nu då...

Lite bilder Jag är glad at de inte blev regn och för varmt vore ju synd å säga att de va. Så härligt att gå ute i naturen och lyssna på annat fågelkvitter än MIMMI'S....

Kram...


Ray William Johnson !Ha ha... Jag lägger upp ett videoklipp med lite åsikter från Ray William Johnson. Tyckte de passa bra nu när jag själv har haft en åsikt i detta inlägg om bla "gummi"


2010 05 13De är lite mulet och de ser ut som de snart kommer att  bli regn. Efter frukost har jag tänkt att gå ut på en promenad. Känns de bra så blir de en "powerwalk" ! Jag gör ett nytt försök att komma igång med att röra på mig eller träna .....
Misslyckades helt sist gång när jag försökte pga sjukdom. Men nu jävlar ! Nu kör vi !!!!!!
Vill att de ska va lika bra som förr. Jag vill inte sitta här och säga: DE VAR BÄTTRE FÖRR


 

 

Kram... Lite snurr i huvudet

Euro ?Fick en fråga efter att jag hade skrivit detta inlägget.

Johanna frågar: Reflekterar videon din politiska ståndpunkt?
Inget bröd men limpa.


Har ätit lite idag med. De var riktigt gott idag med.
Nu ska jag sova en lite stund efter maten.
Kram...Nu är man ledig två dagar

Skönt att vara hemma. De känns så skönt att man är ledig två dagar. Nu behöver jag inte gå upp så jäkla tidigt på ett tag. Nästa vecka jobbar jag ju eftermiddag och kväll. I morrn och på Fredag är jag ju ledig och då går jag ju inte upp tidigt frivillgt. Lördag Söndag  är de visserligen  jobb, men jag behöver inte gå upp så tidigt som jag har gjort dom senaste dagarna denna veckan.

Så nu känns allt superbra !
För jag är aldrig morron pigg .....

En av mina vänner på Facebook skriver...

En av mina vänner på Facebook. Jag tyckte de var ganska kul !

HUR MAN IMPONERAR EN KVINNA - Ge henne vin,
överraska henne, ring henne, ge henne komplimanger,krama henne, ta ut
henne på restaurang, håll om henne, gå ut och handla med henne, le åt
henne, skratta med henne, gråt med henne, ge henne smycken, kela med
henne, köp blommor åt henne,skriv kärleksbrev till henne, lyssna på henne, åk till månen och tillbaka för henne.

HUR MAN IMPONERAR EN MAN -
Kom naken. Ta med dig öl


2010 05 12Sitter här och försöker vakna till liv. Nu är de en jobb dag kvar sen är jag ledig två. De känns bra ! Annars är de inte mycket som känns just bra kl 04:00 på morgonen, men jag hoppas ni alla får en bra dag....A DVD treasuer of a once-in-a-lifetime player !

För ett tag sen beställde jag en pingis - film jag har ett hundra tal, men de kan aldrig bli för mycket. Speciellt inte när det gäller spelare som Jan -Ove Waldner. Nu får den snart se till att dimpa ner i postboxen ! Danne har svårt att vänta längre !!!! Filmen har ju funnits ute ett bra tag, men jag har inte sett den och de stör mig som fan.

Lasagne

Mat mat ! Idag blev de lasagne och de var inget annat än riktigt gott !


Jävla kärring ...shyyy

Då och då händer de att jag går och handlar mat. Jag menar inte på någon restaurang nu utan i en vanlig mataffär (Ica, Hemköp) När jag står där i kön så kan man ibland tänka: Ska jag ta en bild på mjölkpaketet och skriva en hel roman om detta paket som ligger i korgen och väntar precis som jag på att få komma hemtill lägenheten. Lite underligt beteende och jag gillar de inte. Jag måste nånstans lära mig att koppla av, inte bara från jobb när jag är ledig och hemmet när jag jobbar utan även  bloggen under fler tillfällen av dagen. Jag tror faktiskt att jag får till lika bra blogginlägg även om jag bara tänker Danneblogg när jag sitter här vid Datorn.

De som också hände i denna matkö som fick mig att fundera lite om hur vissa människor egentligen fungerar när dom blir arga på någon. De kom en äldre dam till den kassan där jag och några andra stog i kö. Hon har lite bröd och ett smörpaket och lite mjölk och hon tycker väl att hon då ha  rätt att tränga sig före alla andra och hon gör också detta. Jag brydde mig inte  om de och jag funderade inte så mycket på de just i detta ögonblick. Men de som fick mig att fundera lite de var när denna dam hade packat ner sina varor och gett sig iväg ut från mataffären. Då ställer sig tre fyra peroner i kön och viskar till varandra: VILKEN JÄVLA KÄRRING, JÄVLA KÄRRING, JÄVLA KÄRRING som bara går före... JÄVLA KÄRRING.

Själv brydde jag mig inte. De var som sagt inget att göra någon grej av. Men visst är de konstigt hur vissa är. Tycker folk illa om något med en annan person så pratas de skit när den personen inte hör. (Eller när dom tror att personen inte hör)  Om man inte ville att denna "Jävla kärringen" Skulle ha gått före i kön då hade de ju bara varit att säga till henne de direkt. Istället står man och viskar.  JÄVLA KÄRRING, JÄVLA KÄRRING när hon har gått därifrån.

Undra om detta är ett typiskt Svenskt beteende eller är de lika vanligt i andra delar av världen ????


Nej till euron - Ung vänster riktigt bra låt !

Igår var de Europadagen och jag kan inte påstå att jag fira de den. De finns kanske några som firar att vi en gång i tiden röstade nej till euron.

Jag minns tillbaka lite av den perioden. Jag hade ingen aning om vad jag tyckte. Och jag tror inte jag brydde mig om att sätta mig in i de heller. Jag minns att jag åkte bil ner till Göteborg och de var kanske en vecka in valet om ja eller nej till euron. Mannen som körde hade en väldigt klar bild över vad han tyckte och de ville han att jag skulle veta för han pratade inte om något annat under dom 10 milen ner till Göteborg.

Han var klar nej anhängare av euron och var man av en annan åsikt så blev han minst sagt förbannad. De gick reklamkampanjer i radion på löpande band där den ena kända politikern efter den andra var för euron. När han hörde detta så stängde han av radion i  vad jag uppfattade de som i ren protest. Samtidigt sa jag att jag inte visste och var för dåligt insatt i denna fråga så jag kommer att rösta blankt. När han hörde de blev han ännu argare och hade en lång predikan som jag aldrig trodde skulle ta slut..

Jag vet fortfarnde inte vilket som är bäst för Sverige och de tror jag inte någon kan veta. Jag vet personer som röstade ja till euron, men som idag skulle ha röstat nej om de var val idag. Jag skulle nog ha röstat blankt även idag, mest för att jag inte vet vilket som är bäst, men också för att jag inte ville rösta på de som min bilkollega tjatade på mig om dom 10 milen den där gången vi åkte till Göteborg.

Ni måste bara lyssna på denna låten ! Jag tycker den är jättebra  Så jävla nice ! Så jävla Nice !Nej till euron - Ung Vänster Örnsköldsvik


2010 05 10

Hej !

Jag har tidig vecka jobb vecka nu. Jag jobbar även Lördag Söndag, men jag får vara ledig Torsdag Fredag så jag ska bara klaga på att jag måste gå upp 03:30 på morgonen. Jag har fortfarnde lite ont i halsen och hostar. Jag har gjort de länge nu, men för första gången på länge så känner jag att de har blivit bättre.
Annars då ? Jag håller på med att byta ut all gammal skit som jag har av de som kallas möbler här hemma till lite nyare grejer. Bokhyllan  var de i helgen. Ut med min gamla och in med en nyare och defentift snyggare.
Nästa möbel som jag vill ut med är soffan.  Stereon har jag flyttat tillfälligt in i sovrummet, men de är bara tills jag har en annan lösning. Jag vet bara inte vad lösningen är än.

Du får "ligga" runt hur mycket du vill !

En av tre ungdomar svarar i en undersökning att de sällan eller aldrig ser till att använda kondom när dom har sex.

 Var fjärde kille i åldern 20-24 år riskerar hellre att dra på sig en sexuellt överförbar sjukdom än att avstå från sex om det inte finns någon kondom tillgänglig.

Vad är de som får så många att "skippa" kondomen ? Förra året drabbades tex nära 500 personer av HIV och  nära 40.000 personer förra året smittades av klamydia. Nationella hivrådet ska mot bakrund av detta nu satsa stort på en informations kampanjer. Allt detta och hur mycket mer som helst kan man läsa på DN debatt idag.

 

I mitt liv har jag hört vikten av att använda kondom. Könssjukdommar är inget som går över på en gång om man väl har fått en. HIV är inget som går att bota de dör folk av. Jag har själv aldrig haft och jag har ingen erfarenhet av dessa sjukdommar. Jag har klarat mig och de är jag inget annat än glad för. Detta trots att mycket har hänt på fyllan....

 

I skolan började all denna information. De jag minns att min lärare sa var att om man inte använder kondom så kan de bli barn och de var väl inget som jag inte visste. Men jag kopplade direkt med att även tillfällig sex kan göra att de blir barn och då kanske man sätter ett barn till världen som man egentligen inte vill ha. De kan bli flera hundra tusen kroner i underhåll under en 18 års period. Kommer man inte överens med sin sexpartner så kan de ju bli jobbigt och dyrt under en väldigt lång period.


Denna t-shirt fixade vi som en "avslunings-grej" i 9:an. De tyckte man då var en anledning till att använda "gummi" 


Jag är inte emot att man har många sexpartner's. Ingen ska bry sig om hur många man har eller har haft. De är ingen skillnad om du är kille eller tjej. Gammal eller ung. Man får pippa hur mycket  man vill och med hur många som helst så länge alla är med på de sker på lika villkor. Du får aldrig skada någon.

Fast vill du minska riskerna hur mycket som helst så tycker jag nog att man ska använda kondom. Visst finns de undantag som när båda vill ha barn tex. Men man får verkligen leva med konsekvenserna eller kanske dö av de för att man inte använder kondom.
Och de är inte mycket skönare utan kondom som de säkert gör ont att få en sexuellt en könssjukdomKram på er....


Funderat.se

Ibland har man en ingenting-dag. Man är ganska liten och ganska ensam, väntar på inget särskilt. Man har sina funderingar och planer men man gör upp dom men man vet att inget kommer att hända med de man tänker på, så varför tänka på de ? När man ändå inte vill. Inte just nu. Jag vill bara vara  ifred ett tag. Sova. Inte behöva tänka, planera, fundera eller oroa sig för de som förmodligen inte händer i alla fall.SÖNDAG-MIDDAG !Ja då har man fått mat idag också. De blev en fläsfile med två olika såser !2010 05 09

Godmorgon på er !

Idag har jag sovit riktigt länge. De är jobbigt att bära bokhylla och försöka få ordning på allt som ska stå i den. Skönt att sova ut ordetligt  Jag går väl snart ut och käkar lite igen. Tre gånger på ca 24 timmar blir de ju då som jag besöker favvorestaurangen. "To Much, Mabe"... Men tycker man inte om att laga mat så är de såhär jag gör.

Från de ena till de andra !

I Fredags uppträdde  Lady Gaga i Stockholm. De tar inte många dagar innan de ligger hur många klipp som helst på Youtube.  Hoppas ni alla får en riktigt skön Söndag !

Kram ...


Lördagen's * Dagens

Dagens vill ha: En finare soffa än den jag har ! Har ju en fin bokhylla nu....

Dagens jag, när jag var ute på Lördag kväll:

 

Dagens händelse:
Fick reda på att pappa har slutat dricka kaffe ! Själv har jag aldrig börjat.Dagens    
             Var ska jag ställa min stereo ?

Dagens sjuka: HOST HOST!!!! Ont i halsen ....


Dagens låt: 

 

 

Dagens kram:
Fick jag av Mamma.

Dagens puss: Också Mamma.

Dagens köp: Har inte köpt något, men jag var ju på favvorestaurangen och spenderade pengar.

Dagens "food": 

 

Dagens snälla människa: Får bli Carro som ibland jobbar på min favvorestaurang. Hon är Alltid  snäll och trevlig.

Dagens humör: Jag har varit GLAD !

Dagens ord: BACKA FRAM !Nattblogg ! Natten mellan Lördag och Söndag.

Hela lördagen har jag bara grejat med min bokhylla. Oj vilken tid de tar för mig, men nu är de så gott som färdigt och jag tyckte de blev riktigt fint ! Jag är nöjd nu och ska inte ändra, ta bort eller lägga till något. Nu ser de fint ut !!!!!!
Jag har lite saker som ska ner i källaren, men de får göra i morgon.

 Favvorestaurangen ????

Jag har inte varit där en gång idag. Jag har varit där två gånger. De blev en lunch vid vid tolvtiden och nu ganska sent på kvällen (typ kl 22:00).2010 05 08Då var bokhyllan på plats !Då var bokhyllan inne och alla delar sitter nu ihop. Nu är de bara ställa böcker och allt annat som jag vill ha de så ska nog detta bli fint så småningom.


Nu är de natt !


 Jag kom hem för ca 3 timmar sen. Jobb jobb har de varit hela veckan, men nu är de äntligen helg.

Min vägg är tom ! De stog något här i rummet som kallas bokhylla, men nu är den väck för alltid. I morgon ska jag ställa in min nya bokhylla på den nu tomma platsen. Sen börjar de svåra. Var ska jag ha mina böcker, DVD filmer, fotoalbum, stereon, glas och flaskor med en viss dryck i. Jag har ju nämligen en bokhylla till: och jag tror jag måste flytta över saker från den till den nya som kommer i morgon. De kan bli ett helvete för jag vet aldrig hur jag vill ha de i förväg. 

 


Vilka stora problem man har här i livet.... Ha ha

Svar på fyra frågor !

Maria skriver:

Hej Danne !
Jag vill först tacka dig för en bra blogg med mycket underhållning och humor. Dessutom är ju du väldigt söt ..
Jag har några frågor till dig.
1. Trivs du med att köra buss ?
2. Du var i Thailand på semester för inte så länge sen. Vart bär de av härnäst?
3. Hur vill du att din tjej ska vara. Har du några krav och vad attraheras du av ?
4. Vad är de roligaste med att blogga ?
Ha bäst killen ...
Jag skulle bli jätteglad om du svara på mina frågor.


INFERNAL - I Won´t be CryingDenna låten tycker jag är riktigt GRYM !!!! Klippet är ju rätt coolt att titta på också ....


2010 05 07

 

Hej !

Jag ska tagga iväg redan nu. Sista arbetsdagen för denna veckan och de är ju aldrig fel.
Innan de ska jag ta mig något att äta. jag sätter mig väl nånstans ute i solen. Efter de ska jag klippa mig och sen är de då dags att jobba lite igen.

Kram..Nattblogg !


 

De är skönt att vara hemma igen. Är som vanligt jättetrött efter en lång dag, men jag har fått mycket gjort så allt känns bra. I mitt hem ser de just nu ut som om jag ska flytta härifrån. Jag har plockat ner lite foton från väggen. De ligger lite böcker och annat på golvet, i soffan och på bordet. Dessutom står de lite flaskor med dryck i samt glas på diskbänken i köket. Min bokhylla är tom. De finns inte nånting kvar i den. Till helgen åker den ut och ersätts med en annan. De blir toppen de !!

   

Rethostan har jag kvar. De har varken blivit bättre eller sämre. Förra natten hade jag ju den, men de positiva är att jag sov grymt gott den natten trots min hosta. Hade ju lite bekymmer för några nätter sen pga just rethostan.

Nu är de dags att krypa i säng jag har nya rena lakan så de blir extra skönt att gå och lägga sig nu.
Jag såg precis att jag har fått lite frågor. Jag svarar på dom i morgon i ett videoinlägg. 

Kram och godanatt....


 Snart dags att köra buss igen.

  Ok ! Nu har jag väl fått gjort så mycket som de bara går på 6 timmar. Nu är de snart dags att "tagga" tll jobbet och köra blå buss igen. Känns bra att jag har hunnit göra allt som jag hade tänkt mig från början. Nu är de bara att påbörja där jag slutade, men de väntar jag med till i morgon. Jag har ju arbete att sköta också mitt upp i allt annat som man vill hinna med innan den dagen kommer när man knappt orkar göra nånting för att man har blivit en gammal gubbe.

Ni får ha en trevlig dag ! Hitta på något kul !

Glöm inte att kika in på min blogg många gånger till !

Kram...6:e Maj - videobloggFisk

      

Fisk får de bli idagfår slänga i mig den snabbt och sen är de bara att fortsätta och greja. Jag har hunnit diska, tvätten är snart klar, hämtat mat har jag gjort. Dessutom har jag kört ut lite tunnor så att sopgubbarna kan ta dom lätt imorgon . Efter maten ska jag ta upp tvätten och röja ur bokhyllan för den ska ju ut till helgen.2010 05 06Då var man vaken igen. Jag har haft en god natt sömn utan att vakna och hosta.
De har inte gått över för jag hostar fortfarande får försöka att inte tänka på de trots att de är jobbigt.

Jag ska snart ner i tvättstugan och röja lite och jag ska ta och plocka ur min bokhylla.
Den åker ju ut till helgen och ersätts med en finare !

Nu är de dags att vakna till liv och jag gör de med denna låten !
Sova nu.


Snart dags att sova. De har varit en ganska lång dag och de blir samma i morgon. Jag ska upp tidigt för jag har tvättstugan på morgonen. sen får vi se vad jag hittar på. jag har jobb i morgon också, men jag börjar inte förrän 15:08 och de är skönt de.

 

 
Dagens lunch: Kyckling...

Den förbannade rethostan håller i sig. jag hoppas de snart går över för de är lite jobbigt ibland. De gör omnt i halsen när man hostar och ibland tappar jag nästan rösten. Jag kopmmer inte att löpa eller powerwalka sålänge de känns såhär. Möjligtvis kan de bli nån promenad i ett lugnt tempo någon dag.Var hos optikern idag.

 Dags att jobba lite.

På med den blå uniformen igen och iväg för dagens arbete.

Hoppas ni får en bra dag

Kram..

 Blue (Da Ba Dee)


2010 05 05

De är så typiskt. När jag just kände att jag började komma igång att röra på mig då får jag så ont i halsen så jag knappt tror de är sant. De gör bara ont när jag hostar, men jag ostar ju fan hur mycket som helst. Har hört nånstans att de inte är bra att träna med ont i halsen och inte om man har något annat virus. Men jag vill ut bara de är en konstig känsla. Hur kan man längta till att få gå ut och "powerwalka" eller springa. 

Jag har sovit hela natten fram till klockan 05:00 ungefär. Jag vaknar till och kan inte somna om, en orsak til de är alla dessa host attacker. Nu ska jag väl inte klaga för mycket för de känns bättre än vad de gjorde igår för då hade jag till och med problem att prata. 

Jag ska ta och gå och lägga mig och försöka somna om annars blir denna dag alldeles för lång. Idag ska jag till en optiker och sen är de jobb som vanligt. 


 


Leva i nuet..


 

Snart dags att krypa i säng för min del. Jag skulle behöva greja lite med saker och ting, men nånstans så inser jag att jag är för trött och man behöver inte ta tag i saker och få allt gjort på en och samma gång. Om man sparar lite till morgondagen så slipper jag ju ha något annat att göra om ni förstår vad jag menar.

Dessutom föredrar jag att leva i nuet och just nu är jag trött och är man trött då är de bästa man kan göra att gå lägga sig. Så mycket som jag tänker på de där med att leva i nuet så vore de fan om jag nu inte kan göra de också. Jag vill inte oroa mig för framtiden. För jag tycker alltid att de är så att när man verkligen har problem så är de saker som händer i ens liv som man aldrig har tänkt ska kunna hända just mig. De man går och oroar sig för de händer förmodligen inte och om de nog förmodan skulle hända, de som man har oroat sig för då blir de ändå aldrig som har tänkt sig. Man blir dessutom snurrig i huvudet av att tänka på de jag just skrev några rader om. (Om att oroa sig)

De där var ett skäl till att leva i nuet. Du kan säkert komma på hur många som helst själv ! De som har hänt kan du inte förändra. Vad som kommer att hända i framtiden de kan du aldrig vara säker på. De enda som du egentligen vet de är de du har nu. Så ta vara på de du har nu för du har bara nu.

Lev i nuet.....

Nu är jag trött och då ska jag sova.

Kram..Frissan - Polisen - Banken - Inga skor ...
Paket !Nu har jag paket att hämta igen. Börjar bli van vid att de är julafton varje vecka här hemma !


2010 05 04

Godmorgon !

Då var man vaken igen. Jag mår inte så bra. Jag har den jobbiga rethostan och de gör riktigt ont i halsen när jag hostar.

Men jag gör som alltid, försöker tänka på något annat. Jag gör något annat och väntar på att de ska gå över. Jag hör att sopbilen är här utanför. De betyder att jag snart kan gå ut och köra tillbaka tunnorna bakom planket. De är min vecka denna veckan. Idag ska jag även börja lite försiktigt med att plocka ur min bokhylla. Till helgen åker den ut och ersätts med en lite nyare. Alltid roligt med lite förändring här hemma.
Lite mat får de bli senare idag innan de är dags att jobba lite.

Kram...
Inte helt frisk.


Ja då var denna arbetsdag över. De har gått bra och de kändes som om denna dag gick förbi väldigt fort.
 
De som känns mindre bra är att jag nästan enda sen jag kom hem ifrån Thailand så har jag inte känt mig riktigt hundra procent frisk. När jag satt på planet hem hade jag feber och de satt i några dagar efter de att jag hade kommit hem. Efter de så kände jag en klump i halsen och de gjorde ont i just halsen. Nu har de gått över, men då har jag fått såndär jäkla rethosta istället.

De är värdelöst när man inte får vara helt "hundra" frisk !

Kram på er .....


2010 05 03Solen skiner och de gör mig alltid glad ! 
Idag börjar en ny arbetsvecka. Skönt att jag jobbar eftermiddag så att jag slipper att tänka på att jag måste gå och lägga mig på kvällarna eller stiga upp tidigt på morgonen. Skönt att slippa dessa bekymmer denna veckan.

 Vill ha så lite som möjligt av bekymmer för då mår man som bäst. Jag ska snart dra till "favvorestaurangen", de blir inga bekymmer. Ungefär klockan två börjar jag jobba och jag har svårt att se att de skulle vara något bekymmer.

Hoppas ni får en bra och bekymmerslös dag !

Kram...Dagens T-shirt

Jag gör en Julia Skott. Lägger upp en bild på dagens T-shirt...Jogging ! Söndags middag och I-landsproblem.


 
Dagen har varit bra !
 Jag har bla varit ute på en joggingrunda och de var inget annat än behövligt.Söndagsmiddag har de såklart också blivit !


Dagens I-landsproblem är väl min nya mobil. jag hittar inte var jag ska ändra inställningarna för hur länge ringsignalen varar innan jag måste svara. Nu ringer den i 20 sekunder och har jag inte svarat på den tiden så får jag ett missat samtal.Kram..
Name - Goo Goo Dolls


Hit skulle vara kul att resa !Jag har faktiskt funderat ganska länge på att åka till Jamaica. De kanske är något att titta närmare på till nästa semester ? Visst ser de härligt ut ?Jag kanske har fel, men hur kan du säga de ?

De är nu drygt en månad sen jag kom hem ifrån Thailand. De var en fantastisk resa och de fanns mycket att se och göra. Om jag åker igen de får vi se. Livet är ju fullt av möjligheter.

Jag får frågor fortfarande. Jag har inget emot just de.  Ni får fråga vad ni vill så länge ni accepterar att jag svara på de jag vill. Jag får ungefär samma frågor hela tiden, fast självklart då från olika personer.
Hur var de i Thailand ? Reste du runt ? Ska du dit igen ?
De är dom frågorna jag får av alla. Sen kommer lite olika  frågor om tex mat, de Thailänska folket osv...

De som jag stör mig på de är att när jag svarar på vissa frågor så säger en del att att jag måste ha fel så är de inte alls. Detta tycker jag är jobbigt för jag har ju varit där till skillnad från många andra av er som har frågat mig. Har ni varit där då är de ok att säga nej så är de inte, men när man inte ens har varit i Thailand hur kan folk då säga att jag har jätte fel.

Jag har tex sagt att frukostarna i Thailand smakde så äckligt så jag hoppade över den nästan varje dag i tre veckor. Direkt så säger då flera personer: Nej ! Så kan de ju inte vara. De är ju frukostbuffe på hotell och de smakar ju alltid bra. Jag svarar: Jo jag tyckte att de var äckligt jag vill ha Svensk frukost och någon kontrar då med att säga: Men dom har ju ägg, mjölk, juice och de smakar väl samma som här hemma. Så håller de ofta på tills jag bara skiter i de. Om dom inte tycker att jag har rätt trots att jag har varit där. Om jag tycker att de smakade äckligt så blir de ju inte gott för att en person som aldrig har varit där tycker att jag har fel !

De samma gäller när jag säger att en pizzeria i Patong gör mycket godare pizzor än en pizzeria här i Sverige. Då sitter de någon och säger att jag har fel. Säger jag att fiskfile är bättre tillagad än här i Sverige. Då säger någon som inte har varit där att:  Nej nu har du fel ! Jag har ätit på ett ställe här i stan och de går inte att få de bättre.  Jag bara suckar och tänker att de spelar ingen roll vad jag säger...

Om vi ska vara kvar på ämnet mat och sånt så kan vi ta de med frågorna jag har fått om vilka restauranger man ska gå på. När jag säger att om du går på en pizzeria i Patong (Thailand) så är den mycket renare och frächare än en många  bra restauranger här hemma. Säger jag de så säger någon som tror sig veta: Nej ! Du har fel för här har vi ju hälsovårdsmyndigheten som kollar sånt. 

Säger jag något om skräddare i Thailand att dom är tjatar minst 5ggr om dagen om jag vill köpa en kostym, och de kan jag tycka är jobbigt så säger någon att de var väl inget att bry sig om.
 SUCK SUCK ... Ibland undrar jag varför vissa har frågat mig överhuvudtaget. Har man inte varit där, hur kan man då säga att jag har fel om så mycket ?????Tracy Chapman - Talkin bout a revolution !30 minuter..

Har varit ute på en löprunda för första gången på länge. Jag hoppades på att jag skulle klara 40 minuter, men jsg vsr helt slut efter en halvtimme... Men den halvtimmen kändes annars bra. De var bra löpförhållanden tyckte jag. Sol 4-5 plusgrader och inte många människor ute denna Söndagmorgon !

Ha en trevlig dag ! Nu ska jag snart till "favvorestaurangen".

Kram ...OMG !OMG ! Jag bara älskar denna låten ! Luka med Suzanne Vega. Den kan jag höra hur många gånger som helst och har också så gjort genom åren.


Tänk er för !

Detta får jag tydligen skriva med jämna mellanrum. Tänk er för innan ni skriver en kommentar till mig och framförallt läs detta.

Din IP - adress sparas .  Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära polisanmäler jag om ja finner de nödvändigt.  Spamkommentarer tas bort. Alla kommentarer granskas av mig och jag ensam bestämmer om jag publicerar en kommentar. Kommentarer som innehåller hot eller kräkning publiceras inte. Din kommentar kan komma att anmälas

Jag menar allvar med detta ! De verkar finnas vissa som inte riktigt fattar de....2010 05 01 VideobloggKöttbullar !Maj månad är så välkommen !

Maj månad är bra. Nu känns de som man kan börja räkna ner till sommaren. Nu kanske man börja tänka på att ta på sig en tunnare jacka, mer sommarskor på och sitta ute och äta. Träden blir grönare och fåglarna kvittrar.  
Mycket är bra med att lägga april månad bakom sig.

Hoppas ni har haft en Nice Valborg och att ni nu på maj månads första dag inte vaknar upp idag och mår allt för dåligt. Medans ni låg där i sängen i morse så var jag ute och "powerwalka" lite. Jag tänkte promenera, men jag gick på ganska fort på mitt vanlig varv runt Brätte, Öxnered osv, så de blev mer "powerwalk" än promenad idag.

 

 
De var inte många man mötte i morse. Dom få personer man möter hälsar man på och dom hälsar tillbaka. De är precis som vi som är ute tänker att: FAN va duktiga vi är som är ute och rör på oss när många andra inte verkar göra de denna första Maj.

 


Pingisligan - Final

 
Sitter här och tittar på finalmatchen i pingisligan mellan Eslöv och Söderhamn.Pangbrud och skjutjärnsjournalist !

Jag har hittat en ny "favvoblogg". Julia Skott verkar vara en riktigt rolig och bra tjej. Hon har i alla fall en mycket läsvärd och bra blogg. Kolla i den !!!

http://juliaskott.wordpress.com/


1 MajGodmorgon

Idag är de första Maj. Jag ska inte ut och demonstrera, men jag ska ut och promenera.

See You Later ....Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE