Nu får de bli en film

Nu ska jag ta och sätta mig i massagestolen och se på en film. Egentligen vill jag gå ut lite, men min kropp tror jag mår bäst av att bara koppla av med lite film och massage. De får bli som kroppen vill och inte huvudet. Ibland vill huvudet mer än va kroppen tål.
 
Hoppas ni alla underbara får en trevlig kväll !!
Kram.. !!





skajagprova@hotmail.com

Denna låten känns som jag just nu. Mycket av de Emmy sjunger känns som jag just nu.
Jag har provat att nå en person ett tag, men jag får aldrig tag på människan...

skajagprova@hotmail.com



Var är du nu ? Varför svarar inte du ???

Åhh !! Får inte tag på dig !
Åhh !! De irriterar mig .
Du svarar ingenstans,
 var är du nånstans,
 du går ju inte att nåååå !
Jag skickar vibb på msn .....

Kan du svara någon gång - eller skajagprova@hotmail.com


Jag är glad att jag tagga dit !

Jag har varit på gymmet. Jag körde mest armar för jag kände att jag ville vila benen lite. De blev ju en hel del steg igår även om jag misslyckdes med min målsättning.
Fast de skiter jag i nu. På gymmet kändes de bara bra och nu har jag en riktigt skön känsla i kroppen. Jag är glad att jag taggade iväg till gymmet. Det känns ofta jobbigt innan, men efteråt känns de alltid toppen.









Dagens frukost


Juice, yogurt, grovt bröd och stekt ägg ...


Godmorgon !

Idag har jag tänkt dra bort till gymmet. Jag får väl strunta i att köra ben för de känns som jag gjorde de tillräckligt igår.
Sen ska jag hämta mat på min favvoresturang. De är väl ungefär dagens planer. Känns som de kan bli en riktigt skön slappar dag.

Jag tittade precis på aftonbladet.se och fick se att de var ett flygplan nu igen som har störtat ... Ush ! Jag vet att de är långt kvar, men  frågan är om jag kommer att våga dra till Thailand i Mars nästa år. Tycker jag läser om flygplansolyckor hela tiden.

Nu är det snart dags för lite gym.

Ha de bra

Kram...



En ganska kul blogg !

Får jag tipsa om en ganska kul blogg ?

Jag var precis inne på en ganska rolig blogg som heter ARGA LAPPEN ! En rolig lapp jag läste var :

Hej !

Någon har lyckats med bedriften att SKITA PÅ RINGEN !
Sök läkare och be om  centrering av rövhålet eller skit hemma.

Stackars städerskor.....






En ganska stor väckarklocka

Tänk att bli väckt på detta sättet. Vilken mardröm !



Blev lite glass

Har precis ätit lite glass . De äter jag mycket i denna värme. Nu blev de lite för mycket så nu har jag ont i magen. Inte riktigt min dag denna dag, men glassen smaka bra.



Videoblogg



Min lilla promenad

Hej på er ! Jag har varit ute i den stek heta solen och promenerat. De blev en promenad från Vänersborg till Trollhättan....



2009 06 29

Godmorgon ! Nu är de dags för min lilla promenad . 60 000 steg Here I Come !


Dagens mellanmål


Kräm, kyckling och mackor...


2009 06 28

Tjena i solen....

Sitter här i min kokheta lägenhet och svettas. Jag gillar när det är varmt och soligt så det är inget bekymmer.
Funderar på om jag ska ta något att äta och sen kanske titta på någon film. Vill ta de så lugnt som möjligt för imorrn har jag tänkt att försöka gå ut på en 60 000 steg runda !

Egentligen helt vansinigt ! Blir de lika varmt då så är de frågan om jag pallar de. Kanske inte de som är problemet ? Jag tror jag måste nog mer fokusera på hur jag ska kunna få ihop 60 000 steg på en och samma dag.
Jag tror att mitt gamla rekord (46 197) inte är något problem att slå ... Det är detta som kan bli ett problem att slå

Klicka här  klicka här !

På bilden där ser ni att det krävs över 50 000 steg får att klara dessa två tjejer. Men jag fick ytterliggare en kommentar av en av tjejerna att dom hade gått nästan 58 000 steg på en och samma dag. (Klicka här och titta på den översta kommentaren.)

De är de jag ska försöka slå, och jag har tänkt göra de försöket imorrn. Förstår ni mig om jag säger att jag inte är helt säker på att jag fixar de ?


Jag bara slappar !

Jag bara slappar och njuter av att det är sol. Jag bara slappar och jag njuter av att jag njuter. Jag slappar i solen och njuter av att jag slappar i solen !


Dagens sallad, lunch och dessert !







Veckans Danne

Här har ni eran Danne hela v 26 från Måndag - Söndag !

Mån...



Tis....



Ons...




Tors...



Fre...



Lör...



Sön...



Dagens Danne



R.I.P Michael Jackson

 

God natt alla ...


Kvällsmålet

Sitter här och myser .. Jag vet inte riktigt om jag ska sova eller se på en film. Har iallafall fått i mig lite mat och de är aldrig fel.



Tänk ...

Tänk att de kan vara så gott med vatten !!!



En cykeltur på säkert 2 mil

Tjena i värmen. För de va väldigt va varmt det är. Jag har nästan 30 grader inne och  25 grader är de ute.

Jag har precis varit ute på en liten cykeltur. Jag trampade runt på llite småväger bland annat ute på Onsjö och jag har även varit uppe i Öxnered. Jag har varit ute större delen av dagen. När det är så varmt och när solen skiner så älskar jag att vara ute. Det har blivit ett besök på min favvoresturang. Jag har även varit och handlat lite mat så nu bör jag väl klara mig ett tag. De enda som jag måste se upp med när jag går in och handlar i mataffären nästa gång är att jag tar en titt på osten innan jag köper den. När jag kom hem med den så fick ja se att den var möglig så de va bara att slänga skiten i soptunnan....

Nu funderar jag på om jag ska ta och titta på någon DVDfilm. Jag har ganska många som jag inte har tagit av plasten på. En del har jag ju sett förut jag har ju mest köpt dom för att jag vill ha en samling av tex Beck eller James Bond. Men de klart man har ju inte köpt dom för att ha dom i bokhyllan även om de lätt blir så. Nu håller jag på att samlar på alla Wallanderfilmer. Jag vet inte riktigt hur många de finns, men ska ja ta reda på. De är ju även några nya på gång så de kommer att bli en del köp av DVDfilmer i framtiden.

Om tio år kommer jag väl att ha en stor DVDsamling som jag är lika ointresserad av som min CDsamling. Jag vet inte hur många skivor jag har, men jag lyssnar typ aldrig på dom. De är bara kul att ha samlingen. Lite knäpp är jag eller hur ?





Dagens Danne



Godmorgon

Godmorgon ! Då var man vaken igen. Jag sitter här och tittar på lite andra bloggar. Det är väldigt många som skriver om Michael Jackson. 

Hans musik var älskad av många och han har berört miljoner människor världen över. Han vigde sitt liv åt att ge oss musik som kommer att leva kvar länge.


Videoblogg




Dagens Danne

Dagens Danne ! Iallafall 04:39 - 13:30



Dagens Lunch



Jag är chockad !

Idag har jag gått runt i ett chocktillstånd. Jag vet inte om jag fortfarande har förstått att Michael Jackson är borta för alltid.

The king of pop Michael Jackson det är knappast någon överdrift. Han var en gigantisk artist . . Albumet Thriller kom 1982 och är världens mest sålda album. 

Jag ska inte ihåg komma Michael Jackson för dom omtalade skandalerna utan istället minnas den enorma musikmaskinen .

                                      Michael Jackson - THE KING OF POP








 

 

 



Gud va jag är trött !

Nu är det dags att sova. Jag känner mig så jäkla trött. De har varit en lång dag . Imorrn är det sista arbetsdagen innan min semester. Det ska bli skönt att kunna stiga upp ur sängen när man vill och de kommer att kännas så bra att man inte behöver fundera på jobbet på fyra veckor. En dag kvar sen är man ledig  ! GÖTT SKA DE BLI !!

God natt på er...









Dagens middag - Kycklingrulle ...



Dagens middag i den stekheta solen nere vid vattnet !





Hårdrock hela kvällen !

Under hela kvällen har jag spelat hårdrock på på hög volume ! Tänk va bra vissa låtar blir när man inte har hört dom på länge, och dom blir inte sämre LIVE !




Det snurrar runt i huvudet

Ja då sitter man här igen. Har massor med tankar som snurrar i huvudet. Vet inte om jag får något riktig ordning på allt.
Fast jag tror nog att allt ordnar sig om man låter allting ta sin tid. Jag tog en sveng ner till hamnen får att titta på lite båtar och äta gott. Sen taggade jag bort till mataffären för att handla lite. Jag vet inte om jag köpte allt jag skulle ha. Det kändes som jag nästan gick i sömnen där inne. Snurr i huvudet kombinerat med trötthet är väl en ganska bra förklaring på hur  jag känner mig just nu.

Det finns lite att göra här hemma. Sitter just nu och pillar med lite räkningar. Igår städade jag upp lite, men nu bara på en dag är de nästan lika rörigt igen. Jag har ytterliggare en kamera som jag ska försöka lära mig. Har iallafall batterier till den nu Jag ska ta och sätta mig ner en dag och se va de finns för finesser !



Idag har jag även ringt till ett företag för att fråga om ett abonemang som jag har haft sen länge.

Jag - Hej jag heter Daniel.

Den andra killen - Hej

Jag - Hur lång uppsägningstid har jag på detta abonemang

Den andra killen - 1 månad

Jag - Bra då vet jag

Den andra killen - Varför vill du säga upp de ?

Jag - Jag behöver spara lite pengar

Den andra killen - Ja ha men då kan vi göra så att du får av mig ett billigare månadspris än de du har nu. Vi binder på ett år och så får du betala 299 kr istället för 349 kr.

Jag - Nä tror inte de då kan jag ju inte säga upp de på en månad .

Den andra killen - Nä ... de förstås, men du sparar ju .....

Jag - HEJ DÅ !

Jag tyckte de var lite fult av han att försöka lura mig att binda abonemanget för den enda frågan som jag ville ha svar på va hur lång uppsägningstid jag hade. Men så är de alltid när man ringer eller på annat sätt kontaktar folk som egentligen bara är ute efter att tjäna pengar.





Kram på er alla andra !!!


Videoblogg



Dagens lunch


Revben...


Dagens - Danne





Time to go to work !


Nu är det dags att tagga iväg till jobbet. Nu är de bara idag och imorgon kvar sen är de semester !

Ni får ha en underbar dag !

Kram !



Två diskborstar



Den ljusgröna använder jag till Mimmi*s( Min fågel) skålar och den blåa till mina ...


Oj !!



Ett glas gick i kras !


igen !



11404 steg !!!!!!
Det var den marginal jag vann Swebus stegräknartävling med. Jag lyckades gå 417 015 steg totalt.
Även denna gången så blev Therese 2:a. Hennes resultat blev  302 611 steg totalt.

Nu ska jag börja att ladda upp för nästa Måndag.(Tänkte först Lördag ) Då ska jag dra ut på jakt efter 60 000 steg på en och samma dag.

Kan nog behöva ett LYCKA TILL !





Dagens Danne





Dagens lunch



Panerad schnitzel


Sleep !

Nu är de dags att sova ! Hoppas jag somnar direkt ...



Vill bara säga god natt och sov  gott !

Detta säger Danne från Vänersborg !

Kram !


Blev en liten kvällslåda

Blev så himla sugen på något att äta ! Jag hade ingen mat hemma så jag taggade iväg till stan för att köpa något .






De blev inget vegetariskt direkt...



Skit !

Jag är så trött på min dator. Det bara strular, Den hänger sig, musen går inte att flytta och ibland så lever alla knappar ett eget liv.

Behöver jag säga att denna gamla saken snart åker ut ...



yterliggare semesterplaner

Under semestern blir det säkert en tur till Falkenberg. Det är ju en jättefin sommarstad och sen är det ju roligt att bra åka dit och få slappa med brosan...



Mera semesterplaner !

För ett tag sen så fick jag en KOMMENTAR. Det var två tjejer som hade slagit mitt stegräknarrekord på 46 197 steg.

De dessa tjejer gick på en och samma dag var 50 118 steg närmare 58 000 steg.

De rekordet ska Danne slå  !!! Ska försöka redan nu på Lördag....




Ska ta och handla en liten pryl !

Snart är de semester och jag har väl inga större planer med den. Känner att jag måste ta de lite lungt, men jag ska se om jag inte kan handla lite prylar så att jag kan göra min kära Danneblogg ännu bättre.



Funderar på denna typen av bärbar (mini) dator . En bärbar fin liten sak som man kan ta med sig överallt ...


En lite cykeltur !

Har varit ute på en liten cykeltur... De blev inte långt, men fort gick de !!


4 Fingrar ?? Vet inte riktigt va de skulle betyda, de bara bleeee så........



Dagens lunch



Dagens - Danne



Är ni vidskepliga ????

Hur är de med mina bloggläsare är ni mycket vidskepliga ? Ni vet .. De där man hela tiden går och är rädd för ska hända :

* Krossa en spegel (sju års olycka)

* En svart katt får inte korsa ens väg

* Lägg inte nycklar på bordet

* Gå inte under en stege

* Aldrig döda en spindel

Bryr du dig ??????



Själv kan jag inte säga att jag bryr mig !!!


Videoblogg



Videoblogg



Dagens lunch !

Har varit och hämtat lite mat på favvoresturangen.


Pannbiff...




Lite efterrätt...



En löprunda !

Har varit ute på en liten runda  skogen. De gick väl inte så bra som jag hade väntat mig, men jag är ändå nöjd med att jag håller ganska hög fart under hela varvet. ... Fast jag orkar bara 3 km ...





Jag har några övningar på morgonen...




På väg home from work !



Kvarglömda saker på en hållplats !




Två långa dagar !

Nu sitter jag äntligen här igen. De har varit två riktigt långa arbetardagar, men de har varit lugnt och glad är ja för de.
Mycket slappa´och en och annan tur med några få personer.

Imorrn är jag ledig sen jobbar jag fyra dagar och sen vilar jag upp mig med fyra veckor semester.
GÖTT !









Svar på kommentar

Vem tar alla bilder på dig? Har du typ stativ eller en okänd vän med dig hela tiden du som inte har med i bloggen?!

Danne svarar :

Jag har inget stativ och ingen okänd vän som är med mig och tar alla bilder. På kameran finns det något som heter självutlösare. Sen är de bara att hitta en bra plats att ställa kameran på. Det kan vara  staketstolpar, räcken, papperskorgar
, fönsterbläck mm .... Vad som helst egentligen ! I hemmet använder jag ibland ett stativ, men de går även bra med bord eller så funkar bokhyllan.





Nattblogg

Hej på er ! Är det någon bloggläsare som är vaken ?

Det har varit en lång men ganska lugn arbetsdag.  Jag har samma tjänst imorrn så jag behöver inte fundera så mycket på vad jag ska göra då. Jobbar man 10:53 - 23:10 så gör man ...

Sen är jag ledig på måndag. Efter de jobbar jag fyra dagar och sen är det semeeeeeester !!!!!!!!!!!!!

God natt !





2009 06 20

Tja ... Här sitter jag och lyssnar på fågelkvitter både ute och inne. Ska snart tagga iväg till jobbet. Jag har nu 2 riktigt långa dagar framför mig (10 :53 - 23:15) Undra om jag orkar ? 

Hoppas ni får en bra Lördag och Söndag. Nu får jag sätta lite fart men vi hörs när vi hörs.

Kram...



10 anledningar att blogga

1. Roligt !

2. Du får kontakt med andra människor genom bloggen !

3. Du övar upp ditt skrivande !

4. De du skriver om ofta,  lär du dig mer om !

5. Du tjänar lite pengar på de !

6. Det är roligt med alla snälla, gulliga och roliga kommentarer !

7. Du lär dig en hel del om detta med internet !

8. Du  får möjlighet att framföra dina åsikter !

9. Det är bra för kreativiteten !

10. Det är en spännade process att se hur bloggen bara växer och blir bättre och bättre för varje dag, månad och kanske år som går !



Glad Midsommar

Ja här sitter man och kan man tänka sig jag har en midsommarkrans på huvet ! Nej kanske inte, men solen skiner just nu utanför mitt fönster undra om de kommer att vara fint väder hela midsommar ??

Hursom helst så får de bli lugnt för min del idag. Jag har massor med jobb hela helgen så de blir inget större party för mig . Men jag är glad ändå. 

 För fy fan va jag är trött på :

Sill
Färskpotatis
Äckliga jordgubbar och
Brännvin !!!

Hoppas ni alla får en Glad midsommar !!! Dansa nu små grodorna och skåla, även om ni väljer som ja de alkoholfria alternativet.

Kram och Glad Midsommar !




Små grodorna


Dagens frukost

Klockan 11:35



zzzz









Nu är de dags att sova. Jag har käkat lite kyckling så imorrn får jag upp tidigt och springa av mig den. Hoppas att det inte regnar då ...

Nu ska jag ge mig in i drömmarnas värld.

Natti natti !!





När jag klagar som mest !

Kan man tänka sig !  När jag klagar som mest då tittar solen fram. Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag var så trött på det dåliga vädret. Det var väl inte superbra idag heller, men solen tittade fram och de är jag så glad för.
Jag blir på mycket gladare humör när solen tittar fram. Blir inte ni de ?

Har just kommit hem ifrån jobbet och nu tänker jag ta mig något att äta. Det får bli kyckling och potatismos.

Vi hörs lite senare om ni vill .

Kram !









2009 06 18

De blev inget gym ! Jag kände att jag hinner nog inte de före jobbet. Det blev en löprunda i skogen istället. Jag stannde till för många gånger för att jag ska vara helt nöjd med rundan, men jag tog mig runt och det är bra de.











Tänkte på en sak : Jag fick väldigt mycket beröm av en granne idag. Hon gav mig de för att jag hade varit så duktig att komma ihåg att soptunnorna skulle ställas ut idag. Vanligtvis så kommer sopbilen på Fredagar, men imorrn är de ju midsommar så då kommer dom idag istället.

Detta fick jag mycket beröm för. Jag skäms lite när jag får beröm. Jag vet inte varför ?? Jag blir jätteglad innerst inne, men jag har svårt att ta de till mig .

Nu får de bli en dusch och sen ska ja vara en duktig pojke som taggar iväg till jobbet ...

Ha de bra  !

Kram !!


Nu ska jag klaga på vädret igen !

Egentligen borde jag väl inte bry mig för de blir ju inte bättre. Men jag kan inte låta bli att tycka det är skit med regn när vi är mitt i sommaren.  Kan de aldrig bli den sommaren som de va när jag var mindre. Konstant sol varenda dag, man käka hur mycket glass som helst och de fanns sjukt mycke dagar att tillbringa på stranden.

Alla säger att de ska bli varmt, men det känns som de aldrig blir så. De känns som det nästan är vinter. Ja menar vintern är ju nu för tiden snöfri och full med slask och regn och sommaren blir typ likadan...... Fast mindre slask då ! SUCK !

Fattar inte,  om jorden nu är varmare och de är därför ingen snö blir liggande på vintern så borde de väl bli varmt och soligt på sommaren. om två veckor har jag semester och  väljer man att ha semester hemma i Sverige så vill man ju ha sol, så enkelt är de !
Jag vill kunna betämma mig en dag:  Nu taggar jag ut och är ute hela dan för att de just är soligt och fint !!! Men de bara regnar och regnar, så jag blir tvungen att sitta här vid bloggen och klaga i stället...

Men nu skiter jag i detta. Man blir trött i huvudet på att bara klaga över saker som man inte kan göra något åt.
Nu ska jag tagga iväg till gymmet och sen måste jag försöka hinna med att handla mat innan jag ska.... ja jag tror ni vet vad ! JOBBA JOBBA JOBBA !!!

Kram på er ...


Oj då !



Min plackertråd gick sönder !


Videoblogg



Dagens lunch



2009 06 16

Solen skiner och de mesta känns bra. Hoppas bara min huvudvärk går över så att allt kan vara bra !
De har blivit lite gym under förmiddagen. Jag körde igenom mina små ben. Jag kör fortfarande ganska lugnt. Lite mat har jag hunnit äta och jag har även varit och handlat.

Nu är de snart dags att tagga iväg till jobbet igen. Såg att jag ska köra linje 62 hela dagen. Inte mycket till variation direkt, men de går nog bra de med .

Ni får ha en jätte trevlig dag .

Kram !















idag

Vaknade ungefär nu och jag har fortfarande världens huvudvärk. De vill aldrig släppa de där. Sova på morgonen när man bor mitt i stan de är inte lätt . Speciellt inte när det kör en bil här utanför varannan minut, sen kommer en sopbil och har man tur så går kommungubbar utanför och klipper gräs eller något .  Idag ska jag försöka hinna med 2 saker . Handla mat och gymma sen är de jobb och mera jobb hela dagen.


Nu ska jag dra och jobba

Nu ä rde dags att jobba igen. Får se hur de känns , har inte jobbat sen i Torsdags.


Sitter och tittar lite på pingis

Sitter här och tittar lite på pingis igen. Blir såklart en match med  J - O  Waldner.


 

Jan - Ove Waldner - Andreas Törnqvist


Dagens Lunch



Pannbiff med lök..


2009 06 15

God morgon ! Idag fick de bli gymmet. Jag körde mycket armar. Kändes lite segt att ta sig dit i morse,men när man väl e där så känns det som alltid väldigt bra. Jag körde ganska lugnt eftersom de va första passet  "In The Gym" på ett tag.
Körde ganska lätta vikter och inte för många upprepningar. Jag ökade lite mot slutet för jag har svårt att köra ett pass där jag inte kör max.
Det är bra att köra lugnt ett tag tror ja och sen när musklerna tror att nu kommer de att vara såhär då jävlar ska jag chocka dom med max körning igen.







Nu ska jag tagga iväg till min favvoresturang får se om jag tar spätta eller pannbiff.

Vi hörs

Kram...


Jag har varit väldigt seg denna Söndag !

Ja Har precis ätit lite och nu sitter jag här och har fortfarande huvudvärk. Jag hoppas att jag inte börjar bli sjuk.
Under kvällen har jag suttit och tittat på lite Tv. Jag har även varit och lämnat bilen som jag har haft hela helgen. När jag tankade upp den så passade jag även på att köpa mig en väska som jag tyckte verkade väldigt lätt och behändig att bära med sig. Jag har ju snart semester och då vet man ju aldrig var de bär av, men då är det skönt att ha en bra väska.



Nu tror jag de får bli sängen. Jag får försöka sova bort min huvudvärk de kanske funkar. ...

Kram och god natt...



Somna visst !

Jag somna visst ! De blev några timmar i sängen istället för att göra något. Inte helt fel fast jag har fortfarande huvudvärk.
De blir nog ingen löprunda tyvärr. Får köra stenhårt nästa vecka istället . Jag ska nu ta mig lte mat och sen ska jag åka och lämna tillbaka bilen som jaghar lånat denna  helgen. Får försöka hitta en bra tid att åka så jag hinner ta bussen tillbaka, har ingen energi alls så jag vill inte ens promenera.


Videoblogg



Det strular med de mesta.

God morgon på er ! Sitter här och försöker beställa lite varor på nätet. Jag trycker in uppgifter och går vidare, jag bekräftar. Ja jag gör de jag ska göra men de bara strular med beställningar. Jag tror jag ska sluta handla över nätet. För om man inte misslyckas med beställningen så är de fel vara när man får den och så får man skicka tillbaka och fast dom lovar snabb leverans så tar de en jäkla tid. Ha ha lite bitter, men de är ingen fara jag tänker i fortsättningen skita i att handla på nätet. De är bara de....

Annars då ? Jag ska om ca 1 timme tagga iväg till min favvoresturang med min syster och senare idag ska jag försöka ta mig ut på en ganska lång löprunda. Får se om de händer något mer idag. Ja tar ju lite dagarna som dom kommer nu för tiden...

Hoppas ni får en trevlig dag !

Kram...


Har lite svårt att varva ner !

Har haft lite svårt att varva ner idag. Jag blev så himla sugen på en kvällspromenad så jag satte mig i bilen och taggade iväg upp till Dalsland för att ta en promenad i skogarna där. Minns när jag var lite då kunde jag springa runt på dessa ställen i timmar...

















Videoblogg

OJ ! Fy va mycket hår jag har. Trivs inte alls med detta !!!!



Vinnaren av talang 2009

En som nog var väldigt glad i går var nog denna mannen som blev 500 000 kr rikare och framförallt årets talang 2009.




Har varit på vattenpalatset !

Lite bilder från vattenpalatset.









om jag börjar titta....

God morgon  ! Jag sitter här och tittar på lite pingis. Det blir den ena matchen efter den andra med bolltrollaren Waldner. Typiskt mig ! Har jag väl börjat att titta då sitter jag länge framför skärmen.










Nu är allt klart !

Fan va bra de känns ! Jag har hunnit med allt som jag ville få gjort och de är så skönt för nu kan jag i fortsättningen konsentrera mig på de jag vill göra.

Idag har jag kört en massa saker till soptippen och varit iväg med min dator igen. Jag köpte en lite grej till hårdisken så nu kan jag videoblogga igen.  Jag har även skickat iväg några mail och de har även blivit några telefonsamtal ....

Nu ska bara tänka på några saker. Dom saker som just nu känns väldigt viktiga för mig. Det är att träna och hålla igång och se till att prioritera mina snälla och goa vänner. Jag älskar att träna träna träna .... Idag har de blivit en löprunda och nu under kvällen  var jag ute på en långpromenad med min kompis Therese och hennes hund Atlas. Innan de satt vi och titta på finalen av TVprogrammet Talang.

Allt känns bara toppen för jag kände under kvällen att jag kunde slappna  av  fullständigt och bara vara hemma hos en vän utan att sitta och tänka på allt som jag måste få gjort, de kändes bra. Sen blir de ju mycket lättare när Therese är en så snäll och go människa på alla sätt och vis. 

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag orkar inget mer just nu. De har varit några långa och intesnsiva dagar. Med mycke att göra. Nu känns de som jag äntligen är färdig med allt .Nu blir det slappa dagar en lång tid framöver.

God natt !


Lite lunch och efterrätt !



Ytterfile med pommes och bearnaisesås !



Glass med frukt och chokladsås !


Min löprunda



Har varit ute i den blöta skogen och kört en löprunda. Blött som fan va de och de sista så brydde jag mig inte om jag stampade i vattenpölarna. det regnade ju så ja var ju redan blöt.
 Ett tag kändes de som om jag sprang 3000 m hinder ! Fast jag hoppar över nedfallande träd, diken och ibland hamnar man i vattengraven. 

 











Nu blir de en löprunda.

Nu får de bli en löprunda i skogen. Idag börjar jag träna hårt igen. Jag kör igång direkt , inget att sitta och vänta på de är bara och ut å köra !

Efter detta blir de full rulle hela dan igen har massor med saker att  fixa. Men efter denna dag så har jag nog fixat allt som jag skrev upp på min långa lista ... NU KÖR VI !

Ni får ha en  underbar dag i regnet.
Kram !


Nu är man seg.

Ja ha, då sitter jag här igen. Jag han med allt som jag hade planerat idag med. Jag har städat,  fått iväg några viktiga mail och har suttit i telefonen. Nu känner jag mig lite seg, både i kroppen och i huvudet.

Nu får de bli lite glass och en film, självklart sitter jag i massagestolen. Imorrn blir det full rulle igen sen kan jag förhoppningsvis ta de lugnt och bara göra de jag vill, Träna, vara med  vänner och bara vara närvarande i nuet.



Roxette - Fading Like A Flower.


Vill bara visa vad ja kan !







Kanske ska börja att köra  lite med något som kallas dammsugare !



Sen fyller jag en hink med vatten !

















2009 06 11










Idag har jag hunnit med att jobba lite och jag har dessutom ätit. Jag har ätit alldeles för mycket så nu mår jag bara illa. Det gör jag jämt när jag proppar i mig för mycket mat. Efter detta så har det blivit en tupplur och för en gångs skull så vaknade jag innan klockan hann och slå 18 :30.

Jag hade en väldigt otäck mardrömm ! Den handlade typ om att alla som jag kände hata mig och nu var de dags för alla att komma och slå ihjäl mig. Jag vaknade ungefär när jag sprang för mitt liv som allra mest...

Nu känner jag mig lite stressad för jag har ganska mycket som jag vill få gjort idag. Skicka lite mail, ringa några samtal, städa upp här hemma och fixa Mimmi's bur är väl några saker som står på listan för idag.

Imorrn har jag ännu mer att göra så nu gäller de att sätta fart. Känner också att jag behöver komma igång med träningen igen. Kan inte riktigt beskriva hur det känns i kroppen, men den skriker efter alla löprundor, powerwalk's. pingis, gym och cykelturer. Imorrn ska jag försöka komma igång me detta. Annars tror jag snart jag dör.

Vi hörs senare , i mellan allt jag har att göra  . Kram !




2009 06 10



Hej på er ! Nu börjar jag få färdigt alla saker som jag har på min berömda lista. Jag räknar med att vara klar med de mesta på Fredag. Jag kör stenhårt varenda dag för att hinna allt och det känns som jag kommer att hinna.

Jag vill verkligen bli klar med allt för då kommer jag att kunna lägga ner mer energi på de jag vill ha tid att göra nämligen träna och vara med vänner. Jag börjar få lite abstinens nu efter träning. Jag har dom senaste veckorna medvetet taggat ner mig lite för att sen orka ta nya tag. Jag har tänkt att försöka öka doserna i framförallt minuter. Det betyder att jag ska försöka lägga ner mer tid på de jag gör. När jag styrketränar så kör jag max 60 min och det är egentligen mindre. Jag tror inte att effektiv tid är just 60 min.  När jag kör på crosstrainer så har jag alltid kört 40 min.  Är jag ute och löper så är det max 20 - 25 min. Cyklar jag så blir de för de mesta 60 min.

Allt detta ska jag öka träningsdosen på :
Jag ska försöka göra såhär:

60 min effektiv tid vid styrketräning.

Crosstrainer 50 - 60 min effektiv tid.

Löpträning ökar jag tiden på ibland . När jag gör de då blir de max 40 min . Mer kommer jag inte att orka !!

Samma blir det med cykel:  Jag ökar ibland och då cyklar mer än 60 min ...


Det är drygt 1,5 månad kvar till vi jag drar igång med pingisen igen. Mina tankar kring min pingis är att jag kommer att träna på så mycket som möjligt. Som jag har sagt många gånger tidigare så är det träning som gäller. De betyder att jag är tveksam till  seriespel, möjligen kan det bli så att jag spelar några roliga tävlingar. Men jag känner ändå att träningen är de viktigaste hur de blir med allt annat håller jag lite öppet...

Alla dessa långa promenader som jag brukar gå i snitt 2-4 ggr i veckan kommer jag att dra ner på betydligt.
Det är bra att gå ut och promenera i flera timmar. Hjärtat mår bättre och man känner sig ofta piggare och fräschare bara någon timme efter.
Men eftersom jag ska börja träna efektivare och hårdare så kommer jag inte att orka gå så många långpromenader.

Det är oxå så att jag kommer att med denna effektivare och intensivare träningen få med att hjärtat mår bra och jag kommer ändå att känna mig pigg och fräsch.
Med promenader är det oxå så att man går inte ner i vikt eller fettförbränner om man inte får upp tillräckligt hög fart på promenaden. Jag vill inte gå så fort när jag promenerar, gör jag de då känns det som jag lika gärna kan springa !

Jag kommer inte att lägga ner promenaderna, men det kanske bara blir 1-2 ggr vissa veckor...




Så de kommer att bli perfekt med mitt nya träningsprogram ! Jag känner mig jätte laddad och vill bara dra igång nu, men jag kommer att vänta till Fredag.
 Nu ska jag snart göra mig klar för natten. Jag har en  arbetsdag kvar denna veckan och de är imorrn. Jag kommer att ha super mycket att göra i ca två dagar till, jag kommer att köra stenhårt. När jag sen är klar så kommer jag att ha mycke tid till de jag verkligen vill göra och dessutom så kommer jag att gå runt i 9 månader och bara tänka.

NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILL THAILAND !!! Riktigt skön känsla . 9 månader går fort, de är så jag ska tänka i alla fall !

God natt och sov gott ! Kraaaaam !!!!!!!!!!



Keep Driving -  Woodale


Kul kul

Det är så roligt när jag kan inspirera andra till att gå ut och röra på sig. Jag fick en kommentar i ett av mina inlägg från en tjej som skrev såhär :

Hej Danne :) Jag och min vän Erica blev så imponerade av ditt dagsrekord för antal steg, så vi bestämde oss för att slå det, Idag gick vi en promenad på 7,5 timmar och det blev 50 000 steg! Vi gick från onsjö, mariedal, vargön, nordkroken, stan, blåsut, öxnered, korseberg och sen onsjö igen. Vi gick lite omvägar föar att det skulle bli längra och det blev totalt 2,9 mil. Tack för inspirationen! Här har du länk till bildbeviset från stegräknaren.

http://img41.imageshack.us/i/dsc00107x.jpg/



Jag är imponerad ! 50 000 steg på en och samma dag det är ju hur sjukt bra som helst !  Bra jobbat !



Samtal från frissan

Jag fick ett samtal från frissan idag vilket jag tyckte va märkligt för jag hade ingen tid där just idag.

Jag sa att jag inte hade någon tid idag ...

Då sa hon:



2009 06 09

Tjena ! Nu Får de bli en film och lite massage i stolen. Har varit en lång dag så nu ska jag slappa lite.
Jobb har de varit. Upp tidigt som fan och så är det två dagar till innan jag tar ledigt tre dagar.
Jag har även varit och fixat en bil som jag ska ha i helgen. Jag tog en sväng till Trollhättan och köpte bla lite dvd filmer och parfym.
Brände ganska mycket pengar idag, men de kan vara kul ibland...



Nu fick jag ett meddelande på mailen ... Hej på er !!


The Power Of drop shot

En stopboll kan många gånger räcka för att vinna en poäng. Det behöver inte alltid vara en stenhård smash.




Den skönaste bollen är på slutet (4,26 in i klippet) Fantastiskt vilken bollkänsla J - O Waldner har...


Nu är det klart !

Efter mycket vrida och vända på olika saker så blir de Phuket i Thailand i Mars 2010.

De blir att " fritera" runt bla... på Patong Beach, äta gott och mycket mycket mer...



jag och legenden är nu vänner

Idag är det en stor dag. Jag kom hem och fick se att jag var vän med min idol och käre klassföreståndare  från högstadiet .

Uno "kula " Andersson har accepterat min vänförfrågan på facebook... 

A Legend Never day's !








Bilder från  http://www.dalbo.vanersborg.se/bilder/uno2008/index.htm



Nu hoppas jag att ja kan sova

Ja ha, då var det dags att sova. Nu hoppas jag att jag sover bättre denna natten.

Jag har lika mycket att göra imorrn som jag har haft idag. Börjar nästan känna mig lite stressad. Hoppas inte jag kommer in i någon ond spiral och bara stressar stressar för att försöka hinna med så mycket som möjligt på kortast möjliga tid.  Känns inte som jag riktigt kommer att orka de i de långa loppet.

Nu ska jag sova och jag ska verkligen sova gott i natt. Hoppas ni gör de också !

God natt på er... Kram !



Lite kyckling

Nu får de bli lite kyckling och sen tror jag det är det  dags för sängen. Jag är sjukt trött för jag sov för det blev inte mycket sömn förra natten.



Nu börjar de närma sig

Snart  vet jag nog hur jag ska göra med min resa som jag har planerat till nästa år. Börjar få alla pusselbitar på plats. Ge mig 2-3 dagar till sen så tror jag att de är klart.


Lite kvällsunderhållning

Såg detta klippet precis



Det är så gott !

Det är bara så gott med glass och chokladsås...



Vet att detta inte är så bra för min mage, men det smakr inte dåligt för de....


Hos resebyrån !

Hej på er ! Hur mår ni ? Själv mår jag toppen som vanligt när solen lyser.

Jag har jobbat några timmar nu på morgonen . Nu har jag rast i 2 timmar så jag taggade hem en stund för att blogga lite. Om de finns någon som blev orolig när jag skrev mitt lilla inlägg om att sluta blogga så behöver ni inte vara de längre .
Jag kommer att fortsätta för det händer ju nya roliga saker varenda dag.

Nu tex har jag varit på en resebyrå för att snacka lite med dom om min resa som är väldigt väl planerad inne i mitt huvud.
Gick mest dit för att få lite mer kött på benen. Man kan väl säga att det krävs en del för att de ska bli som jag ville från början.
Jag har varit lite väl överambitiös, men det är ingen omöjlighet. Man kan säga att de blir ett riktig utmaning.

Även om det inte går som jag har tänkt mig så känns det ändå väldigt bra för jag vet att de blir en resa, men det kanske inte blir som jag tänkte från början. Spelar ingen roll egentligen hur det blir alla destinationer ligger ju kvar oavsett om jag åker dit eller inte så fler möjligheter kommer säkert.

Jag ska fortsätta räkna vända och vrida lite till och sen får vi se hur de blir.


Kram...



Funderar på att ...

Jag har en fundering på att sluta blogga. Får se hur jag gör. Jag börjar tröttna lite och de tar väldigt mycket tid. 
Vet inte om jag riktigt orkar detta mer, men vi får se ? Förmodligen så fortsätter jag. Har svårt att bara lägga av sådär. 

Nu säger jag god natt för andra gången ikväll.


 


2009 06 07





Nu ska jag snart gå och lägga mig. Jag har fått gjort mycket idag och det känns bra. Kommer ni ihåg att jag hade en lista över saker som jag ville få gjort. Nu börjar jag närma mig slutet. Nästa vecka blir en eller två långa dagar, men sen är jag nog klar med allt.

Efter detta så ska jag inte göra så mycket mer än att försöka hinna med de som jag oftast när jag har mycket att göra skiter i, nämligen säga ja till mina vänner lite mer. Kanske gå ut och ta den där fikan i en kvart eller hälsa på någon som jag inte har träffat på länge..  Träna, vara med vänner de är de jag helst vill, och nu ska jag ta mig tid till detta.

Jag har så mycket snälla goa vänner som så ofta säger till mig att jag är duktig på både de ena och de andra. Men jag vet inte riktigt hur jag ska ta de till mig när någon säger något som är bra med mig. Konstigt nog så skäms jag lite fast jag blir ju jätteglad såklart.

Nu är det dags att sova ! Hoppas jag somnar direkt.

God natt på er ....



Känns bra !

Har fått mycket gjort idag och jag har även hunnit med en promenad på 2,5 timme. Jag har städat lite här hemma och de är så sköööönt att känna att de har blivit klart. De är inte så mycket jobb me de, men det ska ändå göras.
Nästa vecka börjar jag jobba sådär sjukt tidigt igen. Just nu förstår jag inte hur jag ska orka, men på något sätt gör man de ändå.
















Nu ska jag bara slappa och ta de lungt. Lite mer bloggande blir det nog ...

Vi hörs

Kram...


Long Live Uno kula

Jag blir så glad när jag ser att det finns en grupp på Facebook för alla oss som minns Uno"kula" Andersson.
Jag hade honom som klassföreståndare i högstadiet och det är helt klart en av mina favvolärare.

"Frändevi Stadium" "Dalbo high by the river" och "Highway fortyfive!
 Det var något som Uno sa väldigt ofta. Något som jag också minns var när han ställde frågan:
 Är matte ett ämne att räkna med ???
Han berättade ofta om hur de hade varit tidigare år på "Dalbo High"... Han hade namn på allt : En period kallade han för "Vilda västern tiden "och en annan,  "Tiden före kristus"  

Uno kom uppklädd i kostym, skjorta och slips en hel vecka för att "demonstrera" mot vissa elevers ohyffsade klädstilar, den veckan lever länge än! Heder åt Uno!
Han har även myntat utryck som "corridor running!" och corridor fighting!"..:)
Sikal Beatch.. Listan kan göras oändligt lång!!!! Jag tror att alla som känner Uno har massor av glada och posetiva historier om:
 
The Man The Myth och framförallt The Legend, Uno Kula!!    

                                           http://www.dalboskolan.se/alfa/personal/uno.htm

                                           http://www.dalbo.vanersborg.se/bilder/uno2008/index.htm


                                           

LONG LIVE UNO KULA !!!!!!


God morgon !

God morgon på er !

Har ni sovit gott ? Jag gick och la mig rätt så tidigt  inatt, vaknade nu så det är bara att stiga rakt upp och in i duschen.
Efter de får de bli ett besök på min favvoresturang och därefter en promenad. Hade tänkt en löprunda men känner inte riktigt att jag vill de ....

Nu måste jag skynda mig, vill komma precis när dom öppnar. *gäsp*



Jag drar ut ...

Nu ska jag dra ut lite... Vart och med vem är hemligt eller privat välj själva. Jag vill bara önska alla en trevlig kväll och så hörs vi i morrn !

Kram....


svar på en kommentar

Fick en kommentar från Emma som frågade om jag inte kunde göra fler videobloggar.

För tillfället kan jag inte göra de för när min dator gick sönder så byttes modekortet ut och mitt faierwaier - uttag försvann.
De går att fixa de där, det är bara en liten montering i hårdisken de handlar om så de kommer säkert fler videobloggar så småningom.



Har tagit en liten paus

Nu har jag tagit en liten paus, men då passar jag på att blogga lite.





 Jag har hunnit med en hel del dag. Det känns skönt och ta tag i saker och ting. Det är alltid bra att vara kreativ och effektiv. Har ganska mycket kvar, men jag ska nog bli klar så att jag kan få den där känslan av befrielse.
Får se om jag taggar ut i kväll. En kompis frågade precis. Det skulle vara skönt om jag blev färdig med allt för då är det lättare att slappna av när man är med vänner.

Nu ska jag fortsätta med de jag höll på med. Jag vet att jag ofta är lite hemlig, men jag  pratar ogärna om saker som inte är klara. Men d känns som att de kommer att bli "great"  hur jag än gör !
 
Nä nu ska jag fortsätta ...

Tjaaa 4 Now !


2009 06 06

Har varit uppe en liten stund, men jag har inte fått så mycket gjort. Jag har en lång lista på saker som jag vill få gjort så snart som möjligt.
De är väl bara att börja och beta av den direkt ! Viktigt är att jag inte kommer på en massa nya saker för då blir jag aldrig färdig.

Kommer jag bara igång så tror jag att mitt kreativa ja visar sig. Har känt denna veckan att jag inte har brytt mig så mycket om dessa vardagliga ting, jag tänker hela tiden : De där kan jag göra i morrn !

Inte bra att hålla på så för länge, för tillslut blir det för mycket att göra på för kort tid. Bra att jag inser de så nu ska jag börja ta tag i allt. Just nu har jag den värsta kreativa stormen i huvet. Jag vet precis vad jag ska göra dom närmaste dagarna och när jag har blivit klar med allt så tror jag de kommer att kännas fantastiskt bra !

Nu börjar dagen och nu ska de köras stenhårt !

Kram...



Ny dag och mera jobb

Nu är det snart dags att tagga iväg till jobbet igen. Nu på morgonen har jag hunnit med en löprunda i skogen, ätit lunch  och tagit upp min tvätt från tvättstugan som ja glömde kvar för några dagar sen. Oj ! Kom på de idag... Ha ha !

Har inte hunnit med så mycket denna veckan för de har varit långa arbetsdagar och nu är det snart dags för en dag till ... Jag har en lång lista på saker som jag måste ta tag i frågan är om jag fixar de nästa vecka ? Ni vet telefonsamtal, mail och lite ärenden som ligger och nöter i huvet, men som går fort att fixa bara man tar tag i de.


Får jag gjort allt jag går och  tänker på så tror jag att allt kommer att kännas lättare sen. Jag ska inte komma på fler saker denna veckan utan jag ska fixa de jag behöver fixa först. Fan va lätt de låter, hoppas de är de okså.

Nu är det snart dags att tagga iväg till jobbet. Jag mår toppen och känner mig pigg och fräsch efter maten och morgonlöpningen.

Ha de bra

Kram...









2009 06 05

God morgon  ! Har ni sovit gott ? Jag har sovit gott fram till kl 08:00 sen vaknade jag av att mimmi skrek och en massa studenter som sjunger och har kul på studentflak. Ingen sömn här inte. Blir nog fullt ös för en del hela dagen för många. Själv jobbar jag ikväll så jag får säkert va beredd på en hel del.....





 Grattis till alla som tar studenten ! Många tycker säkert det är skönt att sluta skolan och komma ut i verkligheten ....

Nu ska jag dra ut och löpa i skogen. Vi hörs,,,,

Kram !


Nattblogg

Inget kändes skönare än att sluta arbetsdagen och gå hem mitt i natten i kortbyxor. Det gick med lätta steg för jag vad så glad att min lååååååååånga !!!!!! arbetsdag var slut...











Nu igen

Då va de på de igen . JOBB JOBB JOBB....

Ni får ha en trevlig dag ! Kram...


Funderar på ...

Funderar på vad jag ska äta till lunch.


Marinerad karrê med potatissallad              eller        Friterad spätta med skarpsås


sommartoppar

Nu är de väl sommar !  De måste de vara. Jag går i kortbyxor varje dag oavsett väder och följande låtar spelar jag väldigt ofta.









Försöker pigga upp mig lite

Sitter och tittar lite på detta klippet för att bli på lite glatt humör . Ronden ja, nej eller tveka skulle jag aldrig klara av jag skulle åka ut på en sekund...




2009 06 04

Det första jag gör när jag vaknar är att sätta mig här. Varför vet jag inte. Det är väl bara att konstatera att vi människor är vanevarelser. Sen när jag har suttit här ett tag så blir de duschen. Sen kanske jag äter lite frukost. Fast inte idag när jag har vaknat nu. Om en timme måste jag ändå äta lunch.

Jag måste i alla fall äta innan jag går till jobbet får jag inte  i mig något, då blir jag sur. Just nu har jag lite huvudvärk, men det går snart över bara jag kommer igång. Det tar nog en timme till innan det är full fart på Danne.
Även om jag har lite huvudvärk och har lite ont i kroppen så blir det säkert en bra dag ändå.


Inte lika fint som igår

Det är inte lika fint och varmt som igår, men det var ändå skönt med över 1 mil på cykel.

Jag har vart uppe en stund som ni säkert förstår, men jag har inte ätit något än. Sköter inte de där med kosten så bra längre, men jag tror ändå att det är tillräckligt bra för att jag ska orka träna och ligga i så mycket som jag gör.
Samtidigt är jag trött på att gå och tänka på vad och när jag ska äta. De blir ju för mycket tankar kring vad man inte får äta och de är jobbigt... Jag tror att det viktigaste är att jag rör på mig. Då vet jag att jag mår bra och de är så jag vill ha de.

Jag har hittat en bra balans mellan träningen och vilan. Kroppen har liksom vant sig vid allt nu så de är bara att köra på. Så kommer allt att bli hur bra som helst. Bara det funkar för mig så är jag nöjd.








För att må ännu bättre så har jag faktiskt börjat planera min drömresa som jag hoppas blir av nästa år. Det är sjukt häftigt att titta och tänka vidare. Jag har kommit en bra bit på väg i mitt planerade, men det är mycket kvar att göra och det kan hända mycket till nästa år. Men resmålen finns ju alltid kvar.

Nu ska jag ta en dusch sen blir det favvoresturangen och sen är det jobba jabba igen. Thats my plan 4 2 day !

Vi hörs !

Kram..


2009 06 02

Ska ta och dra ut och cykla lite ...

God morgon på er....


Home sweet home

Jag har precis kommit hem ! Det har varit en skön och varm dag. Jag gillar detta ibland är det lite för varmt, men bättre än för kallt. Fast fan, jag har hört att kylan snart är tillbaka igen. Faan ! Jag som bara vill ha sol och värme. Tänk va gött de är när man bara behöver ta på sig kortbyxor och t - shirt och dra ut. Den känslan man får är helt underbar... Men varje gång man börjar tänka att nu är sommaren här för att stanna så förstörs de och man blir istället påmind om att de är i Sverige man bor. Sommaren e kort, hi hi !



På väg hem från jobbet så gick jag förbi biografen och fick se 2 filmer som snart har biopremier. Den ena filmen var en ny Terminatorfilm, ( biopremier 3 Juni) och den andra var Johan Falk, Gruppen för särklida insatser (biopremier 26 Juni )  Jag skulle jättegärna vilja se båda, får se om de blir så ?





TERMINATOR, SALVATION.... kLICKA HÄR FÖR ATT SE TRAILER....


Dags och dra !

Nu ska jag tagga iväg till jobbet. Varmt och soligt är de och det blir det nog i bussen också ... Ha ha !

Mycket vatten blir de ....

Ni får ha en underbar dag alla..

Kram...


Det är så bra att bo mitt i stan

Det är skönt att bo mitt i stan för de är bara att gå ut och gå några hundra meter och sen får man med sig hem en fantastisk go pannbiff med pepparsås.



Nu ska jag ta och dra ut igen  ! Gå några hundra meter och se om jag hittar ett batteri till min kamera. Sen får jag börja tänka på att jag också har ett arbeta att sköta.







Vi hörs säkert snart igen...


Promenad i solen

WOW ! Vilket väder ! Klarblå himmel och över 20 grader såhär tidigt. I LOVE IT !!!

Jag har varit uppe ett tag och har varit ute på en promenad i den härliga underbara solen.
Nu får det bli en dusch och sen ska jag tagga iväg till min favvoresturang.

Jag hade tänkt  dra till gymmet idag, men när solen lyser och det är sjuk värme så vill jag bara vara ute så mycket jag kan. Idag börjar jag jobba igen efter en veckas ledighet och de kommer nog att gå bra. Nu är det bara en månad kvar till jag har semester, så det är bara att hålla ut.

Kram...















Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE