.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Em 2015Ni kan få tjuvtitta lite.

Jag sitter ju och skriver på min självbiografi. Ni kan få tjuvtitta lite. Detta är en liten del av min berättelse om mitt liv. Mitt enda liv. Det enda liv jag kommer ha och få. Mina texter kommer att ändras och liksom renskrivas innan jag är helt fädig, men detta är i alla fall en liten del av ett grovmaterial då.
 
 
 
Jag oroar mig ofta för saker som inte har hänt mig än. Ändå vet jag att jag inte ska göra detta för dom riktiga problemen som man i framtiden kan tänkas få blir ändå alltid såna som man idag aldrig ens kan föreställa sig. Och man nog förmodan ändå skulle få ett problem som man har råkat oroa sig för innan det dyker upp, så är det ändå osannolikt att det får dom konsekvenserna som man trodde från början att det skulle få. Därför är det ju meningslöst att oroa sig för framtiden. Jag blivit bättre på att inte oroa mig, men jag gör det ibland ändå. Jag gör det för att jag inte är mer än människa och för att jag inte alltid lever som jag lär. Jag lever mer som jag känner, och det är inte alltid som man lär.
 
 Vem är jag egentligen? Är jag Danne Dannebloggen eller bara Daniel. Jag har alla dom där 3 namnen om man lyssnar på hur folk tilltalar mig. Alla 3, varken mer eller mindre. Om man sen räknar alla möjliga andra namn som jag har blivit kallad för av folk genom åren, eller som är i mitt liv just nu så pratar vi säkert om 100 olika namn. Några namn har jag hört mer än andra, men många namn har jag haft. Dannepojken, Daniel San och Stålmannen för att bara nämna en bråkdel. Jag vet inte vad jag föredrar, men Danne går väl bra även om jag helst vill att man ska kalla mig Daniel. Mitt jobb är idag att köra buss. Jag har också jobbat som städare, men jag ville bli pingisspelare, men jag tänkte samtidigt att om inte den drömmen om att kunna leva på pingisspelande kommer att funka så kan jag väl få bli tränare. Pingis var länge min dröm, men aldrig ett jobb. Även om jag höll på med pingisen under en period som om de vore ett jobb och där det fanns hur mycket som helst att göra på ÖVERTID.
 
Vem är jag idag då? Jag ser mig själv som en bloggande bussförare som inte vill blogga så mycket om mitt arbete, men har gjort det en del, fast nu har jag i princip slutat eftersom jag bara valde att beskriva arbetsdagen som antingen en lugn eller en tuff dag. Inget mer än så och då skriver jag nog hellre om något annat. Jag är väl nånting mer, fast bara en vanlig människa som tycker livet är ganska meningslöst, men jag vill ändå göra något meningsfullt av det meningslösa livet. För jag finns ju och lever på denna jord och ett sämre alernativ hade ju varit om jag inte hade funnits, även om allt man gör egentligen är ganska meningslöst om man tänker efter. Vem bryr sig om 100 år om vad Danne har gjort idag liksom. Detta låter som en deprimerande tanke, men för mig är det inte det. Det är rätt skönt att tänka på att de mesta av allt man gör är ganska meningslöst för då kanske man inte tar livet på så stort allvar. Och varför ska man ta livet på allvar när man ändå inte kommer levande ur livet? Det enda livet man har.
 
 
 
Många tror att jag är anställd av ett företag som heter Västtrafik, men jag är anställd av ett bussföretag som  Man kan säga att Västtrfik har anlitat företaget för att dom vill ha hjälp med att få trafiken att rulla. Det är ungefär samma som när du anlitar  en målare. Man anlitar en målare för att man vill få färg på någonting, eller kanske en tapet på en vägg. Jag är alltså "målaren" och Västtrafik har anlitat det företag som jag jobbar för. Men nu ska vi inte snacka jobbet mer. Jag är ju hellre bara Dannebloggaren som inte skriver om jobbet.
 
 
 
Jag bor i Vänersborg, men jag bodde mina första år på ett ställe som heter Näverdarget. Fast det vet ju nästan ingen var det ligger. Typ 5 km utanför Vänersborg. Fast jag minns ju så klart inte mina första år i livet och dom åren där man typ börjar vara liten, men ändå så stor att det är möjligt att minnas något av det livet  idag, då bodde jag i Uddevalla. Men när någon frågar mig om var jag är uppväxt någonstans så säger jag nog oftast Vänersborg. Frågar någon var i Vänersborg och jag säger Näverdraget så vet jag att nästan ingen vet var det ligger och då väljer oftast att säga 5 km utanför Vänersborg. För där ungefär ligger Näverdraget. Pratar man med någon i Göteborg eller Stockholm  så är det väldigt vanligt att dom inte ens vet var Vänersborg ligger. Jag kan fråga om dom vet var Trollhättan ligger, fast oftast brukar jag bara säga att det ligger 10 mil från Göteborg när jag ska beskriva var Trollhättan eller Vänesborg ligger. Då brukar det ringa en klocka för dom flesta storstadsbor i alla fall. Men var jag egentligen kommer ifrån vet jag knappt själv, fast under större delen av min barndom växte jag upp i ett hus på Näverdarget, 5 km utanför Vänersborg och ca 10 mil eller mer från Göteboorg. Fast om jag ska ta det där med förklaringar på var Näverdraget ligger ett steg till så har jag varit med om att dom som typ bor några km och 1 mil bort, på samma väg som Näverdraget ligger vid, ibland vet inte ens dom var Näverdraget ligger. Snacka om att Näverdraget ligger mitt ut i "ovetebygden".
 
 Näverdraget är annars fint. Jag växte upp i ett stort hus med en väldigt stor trädgård och mycket mark utanför själva trädgården. Det fanns en fotbollsplan på våran mark och såklart ett pingisbord ute i ett litet rum så låg bredvid garget som en gång tiden för länge sedan var en ladugård. 
 
När jag typ började med pingisen så hade jag drömmar om att bli bäst i världen i den sporten. Den drömmen hade jag länge. Jag tror att jag höll den drömmen vid liv under hela min tonårstid i alla fall. Jag blev också tränare under tonårstiden, fast jag var för ung och hade mycket kvar att lära själv, både om pingis och om hela livet. Men drömmar får man ju ha och det hade jag. Jag trodde kanske att jag kunde bli världsmästare samtidigt som jag var tränare. Jag vet inte om jag tänkte så, men det är inte omöjligt. Jag fick inse sen när jag slutade skolan att jag nog förmodligen inte kommer att kunna förverkliga de drömmar jag hade. Jag vet när jag var riktigt liten att jag ville bli världens starkaste man.
 
Jag kommer ihåg det ögonblicket, känslan jag fick då jag kom till insikt med och tyst bara kunde se på när alla mina drömmar bara krossades. Det kändes riktigt tufft och tog säkert lång tid för mig att komma över. Men man kom ju på nya saker att drömma om, och det var väl tur det.
 
 
 


Det går upp och ner.

 
 
Tränade lite pngis ikväll. Det kändes inte så bra. Dessutom mötte jag ju spelare som spelade ganska bra. Dom kämpade liksom ner mig och jag kunde inte svara med något.
 
Mina servar stämde dåligt och min backhand funkade inte heller. När jag spelar bra då brukar just servar och backhand stämma ganska bra. Nu var det inte så och då går det betydligt sämre, men sån är ju pingisen. Det går upp och ner hela tiden. Ena dagen kan man spela skitdåligt och sen helt plötsligt spelar man hur bra som helst. Jag har aldrig kommit på någon bra förklaring till varför det är så. Det bara är så. Tycker jag i alla fall.
 
 


Köttbullar

 
 
 
 


Kopiera och klistra in.

Känns ganska lagom att ha haft tre lediga dagar en jobbdag för att idag bli ledig igen. Hela  denna veckan har aslugn och jag ska verkligen inte försöka hitta mer och göra bara för att jag har gott om fritid denna veckan. De jag har att greja med ska jag få gjort, men annars ska jag bara ta det lugnt liksom.
 
Jag har blivit lite effektivare i mitt skrivande på min självbiografi. Vissa berättelser som jag vill få med i den har jag ju tidigare skrivit om här på min blogg. När vissa berättelser redan finns så behöver jag ju inte sitta här skriva ner dom en gång till när jag iställert bara kan kopiera texten och klistra in den på den plats där jag skriver om hela mitt liv. Man behöver ju inte göra detta svårare och krångligare än vad det egentligen är. Det är ju fan så mycket enklare att kopiera och klistra in text som för mig annars tar flera timmar att skriva ner. När jag kopirera och klistrar in tar det några sekunder. Det spelar ju ingen roll för slutresultatet av detta om jag jobbar på det sättet. Om jag en gång har skrivit en berättelse och är nöjd med den. Då kan jag ju använda mig av den igen. Dessutom är ju alltid händelsen densamma. Om jag skrev om en händelse på min blogg för tex två år sen där berättelsen handlar om något som hände när jag  var tex 5 år gammal, då har ju den berättelsen om just den händelsen inte ändrat sig bara för att jag återberättar den i min självbiografi 2 år senare. Det som har hänt har ju hänt och då behöver jag ju inte skriva om så mycket. Det blir ju effektivare om jag inte lägger ner timmar på en text när jag istället kan använda mig av verktyg som kopiera och klistra in som gör att jag blir färdig med samma text på några sekunder. 
 
Det känns bra att jag nu känner att detta med skapandet av min självbiografi går ganska lätt (i alla fall just nu). De som var jobbigt rent känsllomssigt med skrivandet tidigare känner jag inte av längre. Många historier som jag har att berätta är ju på ett sätt helt sjuka och det var kanske jobbigt under den tiden det begav sig och kanske en tid efter. Men idag har  jag fått distans till de mesta och då känns inget  jobbigt att berätta om längre. Just nu kan jag bara känna att det blir jobbigt att veta att jag har så jäkla mycket kvar att göra med detta. Jag har ju gjort så mycket hittills, men ändå känns det som jag bara är i början av min historia om mitt liv. 
 
Det är ändå fortfarande väldgt roligt att skriva och greja med detta. Jag tycker att de jag hittills har skapat har blivit bra och jag tänker hela tiden att detta ska bli skitbra när jag väl är färdig. Den inställning gör att jag hittar motivationen att fortsätta med skapandet av min självbiografi. 
 
 
 


Em 2015

 
 


Em 2015

 


Em 2015

 
 


Vill hinna "tagga" ner lite

 
 
 Har haft en lugn helg och jag har egentligen inte gjort nånting. Man kan ju alltid hitta något att göra, men jag bryr mig inte ens om att fundera på vad jag skulle kunna få gjort. Jag behöver den vilan som jag nu har fått i helgen.  
 
Man skulle lätta kunna få lite hybris nu. Jag hade ju bra cashflow ett tag. Då är det lätt att få för sig att man bara kan strunta i att ha koll på pengarna och så slösar man och bränner mer än normalt. Jag fick den där känslan i går. jag fick en tanke att jag kan göra lite mer spontana saker nu. Det där andra som jag har planerat och som ligger lite längre fram i tiden löser sig ändå. Dom senaste dagarna har ju varit lyckade rent inkomstmässigt. 
 
Fast den där tanken om att slarva lite slog jag snabbt bort. Det kommer ju perioder igen som blir tuffa och där man kommer att få klia sig i huvudet och fundera på hur fan man ska lösa det man då håller på med. Dessutom behöver jag alla extrapengar som jag kan få. Jag har mycket imnredningsprylar som jag vill köpa. att redan nu Desutom får jag väl snart lite hjälp med den renoveringen av mitt hem som jag sen länge har velat göra, men som jag alltid va en eller annan anledning alltid har prioriterat bort. Man tänker hela tiden att jag gör det där sen. Men nu är det sen och jag ska fan fixa detta snart. Dessutom sitter jag och tittar lite på en resa som jag vill göra senast nästa år i alla fall. Renovering, inredning och en semsterresa. De är saker som gäller för mig nu. Jag kommer att behöva alla extrapengar jag kan få. Jag är nöjd med min ekonomiska sitution, och det har jag varit sen länge. Men jag kan för den saken skull inte börja slarva och spontant bara göra något direkt när jag känner för det. En liten plan vill jag alltid ha.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nästa vecka blir det betydligt lugnare med arbete och så. Jag jobbar lite varannan dag igen. Det ska bli skönt. Det får gärna dröja ett tag inna den här tuffa perioden dyker upp igen. Jag vet att den kommer att göra det så jag funderar inte på om den gör det. Jag vill bara hinna "tagga" ner lite innan nästa intesiva period drar igång, när det än blir.
 
 


Skönt att denna tuffa perioden nu är över.

Nu är den tuffa perioden över som jag har haft sedan förra fredagen. Mycket jobb och annat gör att jag nu känner att jag är så jävla förtjänt av att vara ledig i tre dagar och inte bry mig om nåt av de jag har gjort den senaste 7 dagarna. När jag avslutat arbetspasset i går så tänkte jag typ bara ÄNTLIGEN ledig.
 
 
 
 
Fredag 2015 09 25
Det har variut en bra dag. Jag har klockan 12 i natt fått in pengar. Både pengarna från mitt lilla Stockholmäventyr i tisdags och lönen som jag får för att jag kör buss har jag nu på mitt konto. Känns riktigt bra. Lite sjukt bara att man kan tjäna lika mycket pengar på att tillbringa 6 timmar i Stockholm som man tjänar på att jobba ca 160 timmar på att köra buss. Men det känns väldigt bra som sagt. 
 
Jag har bara slappat under morgonen. Efter alla bekymmer och problem som jag tycker att jag har haft den senaste tiden så känns det skönt att jag  i dag bara fick fundera en extra gång på om jag skulle köpa 4 eller 6 st bananer. Jag köpte tillslut 6 st efter att ha haft lite beslutsångest.
 
 
 
 
Jag köpte lite nybakat bröd också. Det var grekiskt, men gott var det inte. 
 
 
Efter frukosten så slängde över halva limpan. Nu blir väl säkert någon arg över att jag kastar mat, men det skiter jag i. Min doktor har ju dessutom sagt att jag inte ska äta för mycket. Och jag ska definitift inte äta för mycket bröd. På något sätt var det ju bra att detta brödet inte var så gott, för då äter jag ju inte för mycket.
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Stockholm (2015 09 22)

 
Jag tog snabbtåget upp till Stockholm i går. Tre olika möten. Varje möte var helt oberoende av varandra. Två av dom mötena jag var på ska ju vara så jäkla hemliga med de mesta så jag får ju inte säga så mycket om dom.  Men det jag kan säga det är att jag kommer väl att tjäna några tusenlappar extra på att jag åkte upp till Stockholm i går. Hur mycket vet jag inte, men minst en extra månadslön i alla fall. En månadslön för en heldag på snabbtåg och i Stockholm, det måste ju vara helt ok.
 
 
 
 
 Jag gillar att vara i Stockholm. Hinner man så kan man ju göra vad som helst där. I mellan dom mötena jag hade så gick jag måste runt och titta i affärer. Eller så satte jag mig bara på någon bänk och tittade på folk. Jag tycker alltid om att komma till Stockholm. Det blir aldrig tråkigt även när man inte gör så mycket när man är där.
 
 
 
 
Egentligen struntar jag i pengarna som jag tjänade på dennna resan. Hade det bara varit för dom så hade jag kanske inte brytt mig om att åka upp til Stockholm överhuvudtaget. Jag var nog mest i Stockholm för min hälsas skull.  Ett möte hade jag nämligen med Mouna på Scilife Clinic. 
 
Jag trodde tidigare att jag hade fått en annan läkare, men så var det tydligen inte. Jag fick sitta med Mouna och en doktor till (som jag har glömt namnet på ) Dom visade mig ganska svart på vitt ett flertal olika värden. Man kan väl kortfattat säga att vissa värden på ett år har antingen blivit sämre eller så är dom samma. Vissa värden bör jag försöka göra något åt ganska omgående och. Andra värden ska jag vara uppmärksam på så att dom inte blir sämre. Och vissa värden är bra som dom är. 
 
Jag kommer att av avsluta mitt sk medlemsskap hos Scilife nu. Jag känner inte att jag kan få ut så mycket mer av att vara kvar. Jag har lärt mig massor och jag har fått mycket hjälp med vilka steg jag själv ska ta för att minska riskerna i framtiden för att få allvarliga sjukdomar. Jag har gjort, och jag gör så mycket som jag oorkar och kan . Nu får det i framtiden bli som det blir. Jag kommer väl förhoppningsvis att ha nytta av det jag har lärt mig och sen kommer jag säkert att lära mig ännu mer ju mer jag håller på att kämpa med min hälsa.
 
 Jag sa till Mouna att jag ville avlsuta medlemsskapet. Hon sa då att jag kan avsluta det, men hon vill ändå hjälpa mig med att få ordning på de värdena som just nu måste fixas ganska omgående. Det kommer ju inte att kosta mig något. Sen kan jag ju alltid återkomma om jag vill förnya mitt medlemskap igen. En viss kontakt vill vi ha med dig ändå oavsett vad du väljer att göra, sa Mouna.
 
 
 
 
 
 Alla andra möten i jag hade i går kändes inte så viktiga efter att jag hade besökt Scilife, men jag är nöjd med vad jag fick ut av att ändå ta dessa möten också. På ett ställe fick jag ett glas bubbel. jag var väldigt nervös innan för allt, men alla som jag träffade i igår var verkligen jättesnälla och trevliga. Så det kändes bra efteråt.
 
 
 
När jag sen satte mig på snabbtåget hem från Stockholm så hamnde jag bredvid en gammal klasskamrat. Vi gick i samma klass under tre år på lågstadiet. Konstigt sammanträffande att vi två var på samma tåg hem från Stockholm. Han bodde nu i Uddevalla så han skulle åka med tåget hela vägen eftersom slutstationen för tåget var just Uddevalla. Jag kände först inte igen honom, men han kände igen mig direkt. Han frågade mig om jag inte var Daniel. Jag tänkte först han var någon bloggläsare som skulle säga att han läser mig min blogg, men sen när han sa vad han hette så trilla liksom poletten ner för mig och dessutom kände jag då igen honom. 
 
Han var en väldigt trevlig kille som berättade för mig att han jobba med något inom regionpolitik. Jag frågade inte så mycket om det, men han pratade på om sitt jobb och jag tyckte ju bara att det var trevlig att jag hade fått lite oväntat resesällskap på tåget. Vi pratade om mycket annat också än hans jobb. För mig och förhoppningsvis för han också så blev det en trevlig resa hem från Stockholm. Mycket roligare än att sitta ensam i flera timmar liksom. Dessutom blev ju tåget försenat med en halvtimme och då var det ju rätt skönt att ha någon att prata med. 
 
 


Drar till Stockholm

 
Dags att ta sig till Stockholm. Möten och förhoppningsvis en trevlig dag. 
 
 


Jag försöker bara vara i nuet.

 Rätt tuff helg detta, men jag försöker att inte bry mig så mycket om att det var så. Jag gör vad jag ska göra om jag har mycket att göra och får jobba arslet av mig så får det väl vara så. Nattens arbete mellan fredag och lördag var lugn, men i lördags och i går hade jag fullt upp från tidigt morgon till sen kväll. Jag försöker bara att leva i nuet. Tänker jag en en timme framåt på vad jag har att göra så blir jag bara sterssad över att jag kanske inte hinner med.
 
 
 
Jag har jobb idag också och  i morgon blir det en tur till Stockholm. Jäklar!!! Nu tänkte jag för långt fram i tiden igen!!  Men man vill ju blogga om något och då blir det svårt att skriva om nuet. man måste ju gå tillbaka i tiden eller tänka framåt. Eller ska jag bara skriva att jag just nu sitter vid datorn och bloggar? Det ju inget jag behöver skriva liksom...
 
 
Jag tänker en del på att jag ska renovera här hemma. Men tanken slår mig samtidigt att jag ska strunta i det. Jag kan ju fortfarande göra det. Inget är ju bestämt än. Så jag kan ju ändra mig. Men jag har ju funderat på detta i flera år och jag har så många gånger prioriterat andra grejer i stället.
 
Jag massor av saker nu med som jag vill göra, men jag kan ju bara göra en sak i taget. Jag kan ju inte dela på mig liksom. Man får försöka tänka på vad som känns mest rätt att proritera just nu och sen får man väl vara grymt fokuserad på nuet. Det är ju i nuet som det dyker upp saker som man kan påverka för att man sedan ska kunna göra det man verkligen vlll få gjort. 
 
I helgen har jag skrivit en hel del på min självbiografi. Ganska jobbigt har det varit för jag har skrivit berättelser som handlar om händelser som satte ganska djupa sår i mig under lång tid. Jag kanske hade förträngt de mesta, men när jag nu skriver så tar jag ju upp händelserna  till ytan igen. Det blir jobbigt då, men det positiva är att jag tycker att det känns bra efter att jag har fått skrivit ner mina berättelser. Tänk va bra allt kommer att kännas när jag är helt färdig med detta. Mitt mål är att jag ska bli det. Känslan jag har är att detta med mitt skrivande kommer att bli skitbra och känslan man får av att bli färdig med ett sånt arbete måste vara helt fantastisk och går säkert inte att jämföra med någon annan känsla som jag har upplevt tidigare i mitt liv.
Jag vill komma åt känslan av att i alla fall ha försökt gå igenom hela mitt liv försökt hitta så många förklaringar och svar som möjligt. Det är bara att köra på med detta och samtidigt ha intsällningen att detta kommer att bli skitbra.
 
 
 Ha en trevlig dag!
 


Lättförtjänta pengar

Jag jobbade i natt och det var nog en av de lugnaste körningar jag någonsin haft under de åren som jag har kört buss. Jag trodde ju att jag hade några tuffa dagar framför mig, men dessa dagar började inte i går i alla fall. Jag kunde ha haft en tuffare dag, kväll eller natt på en ledig dag än vad jag hade i går och i natt. 
 
 
Det var lättförtjänta pengar. Man kör runt på ett fåtal personer under ett helt arbetspass. Dom  enda gångerna som jag fick tänka lite extra var när jag körde igenom något av alla dessa vägarbeten som finns lite överallt nu. Hur står konerna och var ska jag passera med över 10 meter lång buss? När jag körde under natten så hade jag 4-5 personer på varje tur och när klockan var halv tre på natten så var bussen tom och jag hade ca en halvtimme kvar av mitt arbetspass.  Snacka om Easy Money. 
 
 
 
I går tänkte jag återigen på hur mycket jag trivs med dom arbetstiderna jag har och att jag ofta jobbar när många andra är lediga.  När jag i måndags fick gå upp sjukt tidigt för att ta mig till jobbet och sen känna mig helt slut klockan fem på eftermiddagen pga att jag inte fick min sovmorgon utan var tvungen att kliva upp ur sängen när jag i normala fall befinner mig i min djupaste sömn. Jag förstod då mer än någonsin hur skönt det att slippa gå upp tidigt på morgonen för att ta sig till jobbet och knega. I morse när jag kröp ner i min säng så tänkte jag också på hur skönt det var att gå lägga sig klockan fem på morgonen i stället för att göra tvärtom. 
 
 
 


Dagens Shopping !

 
Jag har köpt en ny rakapparat och jag är jättenöjd med denna.
 
Nu kan jag fortsätta göra mig i fin i fejjan på ett snabbt och enkelt sätt.
 
 


Fredag ❤️

 
Om några timmar ska man ta tag i arbete och sen får man jobba på i några dagar på raken. Känns lite tufft, men man får ta en dag i taget. i 6 dagar från och med nu så har man och greja med. Jag är både glad och ledsen för det på en och samma gång.
 
 
Idag ville jag få mycket gjort. Jag är ju ändå ledig fram till ikväll. Jag har gjort massor av vardagligt "trökgöra". Handla, städa mm.. 
 
Jag har också käkat lite god fisk och unnat mig lite gott efter måltiden också.
 
 
 
Jag har fått hem två paket idag.
 
 
 
 
 
Det känns som jag shoppar mycket mer på nätet än vad jag gör ute på stan. Undra när jag kommer att börja handla all min mat på nätet. Det känns som att den tiden snart är här. Beställ på nätet och sitt hemma i soffan och vänta. Känns inte så hälsosamt, men det är rätt bekvämt. Fast jag vill nog helst handla min mat ute på stan i en butik. Man vill ju se vad som är färskt och så innan man lägger det i varukorgen liksom.  
 
Fast man kanske kan hitta en nätbutik som har en kamera som visar mig runt live i butiken. Typ något som jag kan styra runt här hemma från min dator. Sen kan jag sitta här och välja och vraka bland äpplen, mjölk, kyckling och färskt bröd. Sen trycker man på lite knappar och så får man sin mat i kasse levererat till dörren. 
 
Ha en trevlig dag och Happy Friday 
 
 


Speed

 
 
 
Jag sitter här och kollar på filmen SPEED som visas på TV3 nu. Ganska bra film med många bra skådespelare som tex: Sandra Bullock, Keanu Reeves och Dennis Hopper. 
 
 
 
Det finns en scen i filmen där Annie (Sandra Bullock) kör på en barnvagn med en buss. Barnvagnen visar sig innehålla massor av panburkar och ingen bebis. Ända sedan jag såg den scenen första gången så har jag alltid tänkt den där tanken att hoppas aldrig det där händer mig. Risken är ju inte så stor att det är som i filmen. Om jag skulle köra på en barnvagn när jag är ute och kör buss, då skulle jag nog aldrig mer köra en meter hela mitt liv efter det. Risken är ju som sagt inte så stor att en påkörd barnvagn skulle innehålla en massa pantburkar eller något annat än en bebis. Jag skulle fan inte kunna leva med det och jag hoppas verkligen att aldrig det händer mig. När jag ser den scenen i filmen Speed så är det för mig som värsta skräckscenen i en skräckfilm, fast jag vet att den där jävla barnvagnen är full av pantburkar. 
 
 
 


Pingisträningen.

 
När jag var på pingisen i kväll så kom det in en kille som jag trodde att jag aldrig hade sett förut. Jag spelade  lite med honom och han var rätt bra. Han kunde lira och han hade ett ganska bra spel i sig liksom. Jag funderade inte så mycket på vem han var eller om jag hade träffat honom förr utan jag tränade bara på med alla möjliga spelare under kvällen. 
 
Mitt spel stämde bra och återigen körde jag fullständigt skiten ur mig. Jag fick byta t-shirt en gång eftersom den första blev helt pisseblöt. Jag gjorde misstaget en annan träning att jag bara spelade på med en genomvåt t-shirt och dagen efter blev jag förkyld. Det är ju inte bra. Bättre att byta så man håller sig torr liksom. 
 
Som vanligt när jag spelar ganska bra så stämmer min backhand och mina servar väldigt bra. I kväll stämde också min forehand väldigt bra. Mitt problem kan annars ibland vara att jag missar alldeles för mycket med min forehand, men inte i kväll.
 
Jag jobbade också in många av motståndarnas långa servar. En grundregel i pingis är att man ska som det heter loopa med överskruv på ALLA långa servar som man får på sig.  På så sätt får motståndaren mindre tid och dessutom hamnar han/hon som får loopen på sig direkt i ett försvarsläge. Att motståndaren får för mycket tid är något man ska undvika i pingis. Det kan man väl säga är en annan av alla grundregler i pingisen.
 
Jag är nöjd med min träning i kväll. Det kändes betydligt bättre än i tisdags. Två grejer i kväll som annars blev för tuffa för mig var att mjölksyran började komma mot slutet. Och dessutom fick jag en känning i ryggen. Med massor av mjölksyra är det inte mycket att göra. Man får bara försöka hålla bollen på bordet och hoppas på att den man möter gör sk enlka missar. 
 
Jag körde kanske för hårt i kväll, men det är samtidigt jävligt bra för min hälsa. Jag tränar ju inte heller för att jag ska komma i form till någon tävling eller för att jag ska orka spela seriespel eller liknade. Jag behöver ju därför inte fundera så mycket på hur jag lägger upp pingisträningen. För min del är det bäst att bara blåsa på och köra skiten ur mig.
 
Tillbaka till han som jag trodde att jag aldrig hade sett förut. Jag kände inte igen honom och jag funderade väl inte så mycket över det heller. Inte förrän han sa att jag och han hade spelat i samma serielag en gång när vi båda hade spelat i Trollhättans BTK. Sånt känns lite otäckt. Man har spelat och tränat ihop under flera år och sen har man varit bort från varandra ett tag, och då känner jag inte igen den människan. Som tur är blev han inte arg för det.
 
Det är roligt att träffa många av dom spelare som man på ett eller annat sätt har haft med att göra på den tiden då man höll på med pingsien som mest. Både denna säsongen och den förra så har jag träffat ett flertal av dom lirarna som var med på den tiden då jag inte tyckte att något annat än pingis var det viktigaste som fanns. Detta tycker jag är bland det roligaste med att hålla på med pingisen nu, men det är lite pinsamt när man inte alltid känner igen folk.
 
 
 


Zara Larsson - Never Forget YouSnart är alla "softa" dagar över

 Känner mig lite illamående och yr. Har känt så hela dagen. Skönt att man har varit ledig igen. Jag jobbar lite 50 50 nu förtiden. Typ, hälften ledig och hälften jobb, fast från och med i morgon så ändras det där. Mycket jobb och vissa dagar blir ganska tuffa. Sen ska jag upp till Stockholm en dag. Jag hoppas att jag kan tjäna lite pengar på att göra den resan. Jag vet inte om jag kommer att göra det, men funkar det så funkar det liksom. 
Om resan inte går med vinst utan kostar mig en tågbiljett så har jag förhoppningsvis  en trevlig dag i Stockholm. Jag vill gärna komma upp dit en gång om minst en gång varje år. Jag gillar Stockholm. Jag skulle gärna vilja bo där, men det är ju så mycket man måste lösa rent praktikst för att kunna ta det steget. Sälja allt här hemma, hotta en bostad och ett jobb där uppe. Det gör man ju inte hur lätt som helst. Dessutom skulle jag nog inte våga ta det steget även om jag såg möjligheten att kunna göra det. 
 
Efter Stockholm ska jag hem och jobba på igen. Man kan säga att från och med i morgon och precis en vecka framåt så är det fullt upp för min del. Efter att ha haft ganska många "softa" dagar den senaste tiden så är det snart dags att köra hårt ett tag igen. Det går kanske att ta ledig någon dag nästa vecka. Få ett "break" mitt i allt är kanske inte fel, men någonstans måste man ju jobba på också. Tyvärr kan man inte "softa" jämt.
 
 Dagens bilder (2015 09 17)
 
 
 
 
 
 


Spring! I Vänersborg

 


Tisdag ❤️

Har haft en sån där dag där man känner sig lite pinsam. Ni vet när man gör något som man direkt ångrar att man gjorde. Sen tänker man på det man gjorde under flera timmar. Hur kunde jag? Varför gjorde jag? Jag borde väl ha fattat innan? De där ältar man och självkänslan är kanske  inte den bästa. Det bästa man kan göra är väl att bara glömma? 
 
Det har i alla fall varit skönt att få vara ledig i dag igen. Jag passade på i dag och köpa en ny liten fin kamera. 
 
 
Jag har också spelat pingis ikväll. Det gick inte så bra som jag ville att det skulle göra . Jag var mest irrierad på allt runtomkring och jag hade svårt att hålla fokus. Om jag ändå ska hitta något som var bra i dag så var det väl at jag hela tiden försökte spela bättre. Man kämpar på och sen är det ju bra att man rör på sig. Pingisspelamndet gör ju i alla fall att man får sig en ordentlig genomkörare av kroppen. Träningen är ju brfa oavsett om jag spelar dåligt eller bra. Men jag hoppas ändå att jag spelar bättre på torsdag då jag ska träna igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag sätta mig i massagestolen och kolla på någon gammal hederlig film.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 
 
 


乒乓球Måndag ❤️

Jag har varit på kurs i idag. Det kallas YKB. Från 10 september 2008 tillämpas en lag för förare av buss, som ska säkerhetsställa att alla förare har den komptens som är nödvändig för yrket. jag som förare måste enligt lagen genomgå detta. Fortbildning på minst 35 timmar inom 5 år.
 
 
Kravet för att bli godkänd är 100% närvaro. Man får betalt för hela dagen och företaget bjuder också på mat under hela utbildningsdagen. Även om jag inte är överförtjust i att behöva sitta på utbildning så tycker jag ändå att det är bra att företaget jag jobbar åt står för allt och dessutom bjuder på mat.
 
 
 
 
 
Jag fick gå upp sjukt tidigt. Det var jobbigt, trots att jag kröp i säng ganska tidigt i går så var det inte roligt när klockan ringde fem i morse. Jag har ju inte klivit upp så tidigt på många månader, men i dag var jag tvungen. Ut i regn och mörker. Inte en människa så långt man kan se på bilden, typ.
 
 
 
Skönt att man är helt ledig i morgon.
 
Ha en trevlig kväll!
 


Terminator GenisysMy Darkest Days

 
 
 


Hela dagen har jag suttit här och skrivit.

Hela denna dagen har jag suttit och skrivit på min självbiogarfi. Nu har jag verkligen fått skrivit jättemycket, men ändå känns jag bara har gjort en bråkdel av det arbetet som jag vill göra. Jag är fortfarande kvar i berättandet om mina första 10 år av mitt liv.  Tänk att man kan ha så mycket att berätta om från en tid som man egentligen inte borde komma ihåg speciellt mycket av. Man var ju för lite liksom. 
 
Det går ändå att ta reda på mycket och jag tycker att det är viktigt att jag lägger ner ganska mycket tid på dessa inledande berättelser när jag skriver min självbiografi. Det är ju början som sen ska bli som en röd tråd genom hela min berättelse om mitt liv. 
 
Det är svårt detta. Jag skriver lite grann, men sen måste jag resa mig, tänka efter, samla nya krafter och sen skriva igen. Viljan över att gör färdigt detta och skapa något riktigt bra driver mig till att inte lägga av med skrivandet. Men det är svårt och att det inte funnits något som känns meningsfullt med att göra detta så hade jag lagt av för länge sen. 
 
Ha en trevlig kväll. 
 
 


Belgium Open 2015Belgium Open 2015

 


Austria Open 2015Fredag ❤️

 Har haft en lång arbetsdag, men nu är den över och jag är ledig i helgen. Rätt skön vecka med bara tre arbetsdagar. 
 
 Dagens bilder.
 
 
 
 
 
Jag har sökt lite mer ledigt även nästa vecka. Jag vill spela mer pingis och jobba mindre. Jag vet inte om jag får ledigt för jag skrev ju ett meddelande nu ikväll och personalplaneraren lär inte se min ledighetsansökan förrän på måndag och jag önskar att få ledigt på tisdag. Jag kommer att förstå om jag inte får ledigt, men fråga kan man ju alltid göra. "Frågan är fri".
 
Nu ska jag sätta mig och skriva på min självbiografi. Jag har massor av berättelser som jag precis har börjat tänka på. Om jag sover på saken och inte skriver ner de jag tänker på nu direkt så lär jag ha glömt hälften när jag vaknar i morgon. Man kanske skulle ta några bärs samtidigt som man sitter här och skriver. Fast risken är väl då att man börjar skriva väldigt obegripligt.
 
 
Ha en trevlig helg.
 
 
 


Torsdag ❤️

 Har ganska softa dagar nu. Inget jobb i dag. Jag har har bara varit ledig och jag har nästan inte gjort någonting. Det känns jättebra. Jag har bara softar, fast samtidigt vet jag att om någon vecka då börjar en tuff period med ganska mycket arbete och mitt i det där jobbandet så ska jag tagga till Stockholm också. Men fram till att allt blir mer intensivt igen så försöker jag softa nu så mycket jag bara kan. Det är en riktigt skön känsla. 
 
På ett sätt känns det fel att jag inte gör så mycket. Idag har jag varit ledig, men ändå bryr jag mig inte om att göra så mycket mer när jag har mer tid.  Det känns som jag slöar för mycket och av någon anledning så känner jag mig så onyttigt och otillräcklig.
 
Fast samtidigt så tycker jag inte att det är fel att inte göra ett skit om jag inte behöver det. Varför ska man göra något när det kanske ändå inte spelar någon roll om man antingen skiter i det eller bara tar det en annan dag?  Dessutom finns de ju så mycket som jag är nöjd med så jag behöver liksom inte ha någon panik över att vissa saker inte  blir gjort så fort som möjligt. 
 
Jag har ansträngt mig lite i dag. Jag har kört ett träningspass i pingishallen. Det gick ganska bra. Jag är nöjd över att jag inte ger upp utan jag kämpar på, och dessutom kände jag efter passet att jag lätt hade kunnat orka med att spela mer än vad jag gjorde. Det tyder väl på att man är hyffsat i form och att sommarens alla löppass inte var helt bortkastade. 
 
 
 
 
 
 


Det är verkligen fantastiskt

 
 
 
Igår under kvällens arbetspass så kom det fram lite roliga och coola människor och sa att dom gillade mig och min blogg. Jag får beröm för något som jag tyckler är roligt att hålla på med och naturligvis gillar jag det och blir jätteglad. Så är det verkligen. När jag var med bussen vid  i Vänersborg sa en tjej att hon tycker att min blogg är underhållande. När jag var uppe på Näl (sjukhuset) så sa någon annan något  som var bra med mig och att jag hade världens bästa blogg, i Trollhättan kom var det en tredje person som sa något annat snällt. Jag vill bara säga till alla er fina människor att jag naturligvis blir jätteglad och att det inte finns något som är jobbigt med att vissa människor alltid vill säga något snällt till mig. Tack, tack tack...
 
 
 
 


Onsdag ❤️

 
 
 
 


Tisdag ❤️

Skönt att man har haft en ledig dag. Denna veckan jobbar jag ju typ varannan dag. Rätt gott att jobba mindre och vara ledig mer. 
 
Det var så skönt också när jag vaknde i morse för jag kände inte att jag hade något som jag måste få gjort. Just nu har jag väl en period där jag inte har så mycket att göra. Jag har mina vardagliga saker, men dom tar man ju tag i när man känner för. "De jag inte gör idag kan jag göra i morrn" och förövrigt gör jag inte speciellt mycket. Jag går ju mest och väntar på att mera renovering ska dra igång här hemma. 
 
Jag spelade pingis ikväll. Det gick ganska bra. Jag körde ett ganska långt pass. Jag ville köra skiten ur mig och det gjorde jag. Mina servar stämmer bra och jag hängde väl med ganska bra mot dom spelarna som jag mötte idag. Några är ju fan så mycket bättre än mig, men jag tyckte ändå att jag i alla fall kunde störa alla. Med lite tur och bra spel från min sida så tror jag nog att jag kan vinna även mot dom spelarna som just nu ändå tycker är mycket bättre än mig. 
 
Jag gör ett jävla fel ikväll som kommer att gräma mig länga (till nästa träning) Jag tog ut en seger i förskott. Jag spelade mot en spelare. Hela avgörande set så ledde jag 2, 3 bollar och jag hade också 3 matchbollar, men ändå förlorade jag tillslut. Någonstans i settet så tänkte jag att matchen var klar och att jag skulle vinna den. Det där är ett misstag som ofta straffar sig. Man tänker att man är nära och vinna eller att det liksom är klart innan matchen faktiskt är klar. Matchen vänder för att du tänker på något som ligger längre fram än nuet, och bara för det så förlorar du. Fan va orutinerat av mig, men det misstaget ska jag fan inte göra om på torsdag när jag ska träna igen.
 
 


Nittaku ITTF Pongcast - August 20157 september

Idag (MÅNDAG, öhh)
Morgonpromenad
Ringde zoobutiken och berättade om det fellevererade paketet
Ätit fisk med bulgur 
Kollat på fler filming location videos
Idag har jag jobb 8 timmar och 36 minuter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 


Jobba 3 och ledigt 4

 
 
 
 
Nu är denna helgen över. Jag har tagit det väldigt lugnt. Jag orkade liksom inte göra så mycket när arbetsveckan har varit ganska tuff. Fredagen var värst, fy fasen. Nästa vecka blir betydligt bättre tror jag. Jag jobbar ju bara 3 dagar och ätr alltså ledig 4. Jag har tagit ledigt för att jag ska få spela mer pingis.
 
Idag har det annars varit en lugn dag. Det blev en pizza och fortsatt skrivande på min självbiografi. Jag fick klart en berättelse som jag har hållit på med ganska länge. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska gå vidare, men det löser sig.
 
Jag har också gjort lite små ärenden på stan. Handlat hem lite sånt som man inte köper varje dag, men som man måste köpa ibland. Tex: Toapapper, tvål och diskmedel... 
 
Jag har också gjort något som jag ibland undrar varför jag gör. Jag fastnar ibland framför någon film. Det kan vara något som jag har sett hundra gånger förut. Så varför tittar man igen? Jag tycker ju inte att det finns något som är värt att se så många gånger. Ibland kan jag också sitta och kolla på massa bakom filmen-filmer. Ni vet sådana där filmer där man får se lite hur dom gjorde filmen. Vad lär jag mig av det? Jag vet inte, men börjar jag titta så kan jag inte sluta. Man fastnar där liksom. 
 
Det finns också en annan typ av filmer som jag har börjat kolla på, och när jag börjar så kan jag inte sluta. Jag har börjat fastna för något som kallas: FILMING LOCATION VIDEO. Det typ filmer där man får se någon som gör ett besök på de platser där någon känd och oftast gammal film spelades in. Man esöker liksom platsen och dokumenterar var det var som scenerna spelades in.  Söker man på youtube så kan man hitta ganska många sådana filmer.  Filmerna har jag fastnat lite i nu. Jag vet inte varför jag sitter och tittar på sånt här, men börjar jag titta så blir jag lätt sittande...och efter ett tag så nördar man loss och vill veta mer.
 
 
 
 
 
 
 


Scandalbeauties!!

 


OMG WOW WOW!

 
 
 


Austrian Open 2015FelleveransJag gillade detta.

Nu har jag lyssnat ut den här boken: DET SOM INTE DÖDAR OSS. Jag gillade detta. Detta var något jag inte ville missa och jag är glad över att jag nu har tagit mig igenom denna boken som är skriven av David Lagercrantz. 
 
 
 
 


Det får räcka med tidig morgon till sen kväll.

Idag är det fredag! För mig blir den väl inte så festlig. Jag har ju bara massor av jobb hela dagen. Fredagarna på detta schema är alltid ganska tuffa. Antingen kör jag natten eller så kör jag en sjukt lång dag. 
 
Igår när jag kom hem från arbete så gjorde jag misstaget att jag började greja med allt möjligt. Klockan tolv på natten ska man ju sova. Jag hade grejat hel morgonen och sen hade jag jobbat resten av dagen. När jag sen fortsatte greja så insåg jag mitt i detta att jag kan inte hålla på så. Det blir för mycket. I fortsättningen så ska jag lägga mig och sova när jag kommer hem mitt i natten efter en dag av arbete. Gör jag inte det så kanske jag kommer att bli liggande väldigt mycket längre än vad jag egentligen vill.
 
Nu ska jag snart jobba då, men sen ska jag inte göra något mer. Det får räcka med grejande från tidigt morgon till sen kväll. Inte mer grejande mitt i natten också.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 
 


Czech Open 2015Just nu behöver jag inte gelê

 
Jag har fått hem en låda med hårgelê. Just nu har jag ju inte så mycket hår, men det växer väl snart ut igen. Jag vill ha tillbaka mitt hår. Jag trivs inte med mitt hår som det är just nu. Jag vill kunna greja lite med det. Nu är det bara för kort och jag trivs inte med det. Just nu har jag inte någon nytta av att jag har fått hem 5 gelêburkar i ett paket. 
 
 
 
 


Torsdag ❤️

 Jag har en rätt skön känsla i kroppen av att jag den senaste tiden har kört två pingispass. Det blir ganska bra fart på mig direkt och mitt pingisspelande gör att jag känner att jag är igång med någon form av träning i alla fall. Pingis är bra för min hälsa och det är ju därför jag spelar. Vardagen blir så mycket lättare och jag det är roligt när man får gå runt och längta hela tiden till nästa pingispass. Fan va jag tycker det där och roligt.
 
Jag har skickat iväg en ledighetsansökan på min jobbsida till personalplaneraren. Jag har sökt ledigt 2 dagar nästa vecka och jag om jag får ledigt så kan jag lira pingis dom 2 dagarna nästa vecka. Jag har inte sökt ledigt på länge. Man får liksom inte ledigt när det är semstertider, men nu kan det nog funka igen. 
 
 
 
Idag på morgonen har jag skickat tilbaka ytterligare ett paket som min tv och bredbandleverantör har skickat till mig. Fattar inte varför dom skickar ut en massa skit till mig siom jag aldrig har beställt, men det är ju bara att ringa ett samtal och sen sitta 40 minuter i telefonkö för att sen säga att man inte vill ha det som dom har skickat. 
 
Jag har handlat lite idag också. Jag köpte frukt, fikagott och ingredienser till piroger.  Nu när jag fått gjort lite vardagliga saker så kan jag sitta här hemma ett tag nu och fortsätta skriva på min självbiografi. Jag lägger ungefär en timme om dagen på detta. Jag känner att jag vill lägga mer tid, men man orkar ju inte riktigt hur mycket som helst. Vissa berättelser kräver att man lägger mer sträcktid på. För att vissa av mina historier måste jag nog på något sätt få in i mitt blodsystem för att jag ska uppnå ett bra resultat.
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Korsdrag i huvudet.Erfarenheten från alla år och förra året.

Jag har tränat lite pingis ikväll igen. Det finns mycket som kan bli bättre, men ikväll stämde min backhand bra. Mina servar var ganska vassa också. Det var kul också att så många ganska bra pingisspelare hade tagit sig till pingishallen för att lira idag. Jag känner också att dom nya gummiplattor som jag nu har börjat spela med är bätre för mig än dom plattorna som jag spelade med förra säsongen. Mycket känns bra med pingisen och framförallt är det roligt att lira. Det är ju det viktigaste av allt.
 
 
 Jag fick den där frågan igen. Den där frågan som jag har vetat hela sommaren att jag ska svara nej på. Jag fick en fråga om jag ville vad med i ett serielag (B-lag typ) denna säsongen. Jag sa nej direkt utan att tveka. Jag bryr mig inte om det behövs folk eller om någon vill att jag ska vara med. Jag vill inte och då är det som gäller. Det kommer inte att ge mig någonting att åka iväg någonstans och spela seriematcher. Och jag kommer inte heller att tycka det är roligt. Det är inget som jag vill ägna mig åt. Den erfarenheten av pingis har jag så att jag vet att det var rätt av mig att bara bestämt säga nej till seriespel. Jag vill bara träna och jag vet också av den erfarenheten jag har att man inte behöver säga ja till allt som man får frågan om. Det bästa för mig är att jag håller mig till en grej och ger hundra procent på det. Efter alla mina år i pingisen så var det att jag ville vara med överallt det absolut största misstaget jag gjorde. När jag höll på som mest med det så var tränare spelare domare på en och samma gång. Det går ju aldrig att göra något riktigt bra. Det blir liksom för mycket med allting. Det misstaget gör jag inte om idag. 
 
En annan erfarenhet som jag bär med mig från förra säsongen det var att jag skulle gå in och ta för mig mer när jag spelar. Jag kände under många träningar förra året att jag inte vågade släppa loss. Jag kände mig ofta låst i mitt spel och jag tror att jag var mer rädd för att jag skulle spela dåligt istället för att tänka åt andra hållet att jag verkligen skulle göra allt jag kan för att spela så bra som möjligt. Man måste ju släppa loss systemet liksom. Man kan inte vara låst. Det gäller att få bollen i spel och hålla sig kall i de avgörande lägena och sätta snurr på bollen. Det där med att jag kände mig låst i mitt spel låg som ett spöke över mig förra säsongen, men i år har jag liksom tagit för mig mer och vågat spela ut. Det spelar ju ingen roll om allt de jag testar går åt helvete. Jag tränar ju bara pingis för att det är så jävla roligt. 
 
 
 
 


Tisdag ❤️

Detta börjar bli en rätt jobbig dag. När jag vaknade i morse så visste jag direkt vad jag ville få gjort, men jag kände inte för att göra nånting. Då känns det jobbigt när man vet vad man borde göra, men inte orkar.
 
Men jag är ju en sån person som inte kan låta saker bara vänta på att bli gjorda om det är sånt som jag kan fixa och få färdigt själv. Jag kan kanske leva med att jag skjuter saker framför mig några dagar, men sen måste de bli gjort om jag kan fixa det. Om jag bara skiter i saker så känner jag mig bara slö och helt värdelös. Jag vill greja och få gjort saker, sån är jag liksom. Men idag var det nära att jag bara struntade i allt. Det är ju bara vardagliga saker. Diska, tvätta gå ut med sopor mm. Man kan ju strunta i sånt på en ledig dag, men struntar man i att tex gå ut med soporna så börjar det ju snart att stinka. Struntar man i tvätten så få man ju vänta en vecka innan man får en ny tvätt-tid. Mycket annat också blir ju bara värre om man väntar för länge. Vet man vad man har att göra och kan fixa det så är min åsikt att man ska försöka ta tag i det så fort som möjligt. 
 
 Jag har tagit tag i mycket idag. Det känns lite rörigt just nu, men ingenting är rörigare och svårare än att jag kan fixa det. Jag tror inte det i alla fall.
 
Samtidigt som jag går här hemma och grejar så har jag börjat att lyssna på en ljudbok. Millennium 4 eller "DET SOM INTE DÖDAR OSS" av David Lagercrantz. Jag ville inte köpa boken för risken är att jag aldrig börjar att läsa, men lyssna på den kan man ju göra precis när som helst och man kan ju även lyssna samtidigt som man gör någonting annat. Jag vill ju inte missa detta förmodliga mästervärk. Jag hoppas att detta är riktigt bra och är det bra, då hoppas jag att det blir en film också.
 
 Nu ska jag fortsätta greja och röra till det, för att sen få ordning på det och ikväll ska jag lira pingis.
 
 
 
 
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE