.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Får ta med mig de som var positivt.

 
 
Jag lirade lite pingis ikväll. Det gick inte bra. Jag föröorade alla matcher jag spelade. Jag vet egentligen inte varför jag inte lyckades vinna någon match, men allt har ju med träning och att göra och jag har väl inte träna på nästan 3 veckor.
 
De var inte mycket som var bra ikväll med min pingis. Jag är liksom för ojämn i spelet. Ibland kan jag bixtra till och göra några riktigt bra bollar. Men i dom där perioderna när man inte göra så bra bollar, då har jag för bråttom. Kommer man sen i underläge så gör man felet att man försöker komma ikapp för snabbt och då missar man för mycket bara för det.
 
De som kändes bra idag det är att inte blir för trött. Jag förlorar inte matcher på att jag inte orkar spela. Dessutom gör jag ändå under mina bra perioder i matcherna några riktigt bra bollar.
 
Jag får hoppas det blir bättre från min sida på tisdag. Då ska jag träna igen och då vill jag verkligen göra ett bättre pass än vad jag gjorde ikväll.
 
 


Vad ska man göra med allt?

Genom åren har jag samlat på mig massa autografer från alla möjliga kändisar. Jag har en samling nu som börjar bli lika stor som den slipssamling jag börjat skaffa mig. (jag väntar förresten på att jag ska få 4 nya slipsar i min postlåda idag)
 
Vad ska man göra med allt man samlar på sig? Man vill inte slänga och sälja känns för tråkigt. Har det varit värt att bry sig om att få någons namn på ett kort, en eller nåt liknade för de är personer som har gjort massa coola grejer som dom sen har blivit kända för. Jag har själv skrivit autografer till bloggfans. Undra hur många av dom som har sparat min autograf som jag har varit snäll och gett dom på en papperslapp.
 
Jag har massor med autografer och signerade böcker och annat. Jag har ingen ordning på dom. Några böcker ligger väl i källaren och signerade kort och sånt har jag också där. Några har jag såklart uppe i min lägenhet också, men dom liger huller om buller. Jag funderar ibland på om jag ska rama in och sätta upp på väggen, men sen tänker jag återigen om det är värt att bry sig. Dessutom vill jag inte ha så mycket som sitter uppsatt på väggen. Lite I-LANDSPROPLEM kanske...
 
Här under är några av alla dom autografer som jag har samlat på mig genom åren. Fler lär det väl bli. De ständiga frågorna jag ställer till  mig själv är: Är det värt att bry sig? Vad ska man göra med allt man samlar på sig?
 
Blanka Vlasic  -  https://sv.wikipedia.org/wiki/Blanka_Vla%C5%A1i%C4%87
 
Fotboll: Lisa Dalhkvist. OS-SILVER i RIO 2016
 
Christer Fuglesang.
 
 
Skitsnygga Izabella Scorupco!!
 
 
 
 


2016 World Champion Challenge.

 


Vad säger man?

 
Titta vad man kan hitta när man städar och rotar lite i någon burk eller i någon gammal spargris eller liknade. En tia, fast i sedelform. Man kan väl knappast gå till affären och handla för den, men ett visst samlarvärde för någon borde den ju ha så man kanske kan sälja den och få mer än en tia för den? Fast det är nog roligare att spara den än att få några tior för en tia.
 
CASH I KING!!
 
 
 


Höstmörker är ju rätt mysigt.

Jobb och snart mera jobb. Jag har redan gjort halva arbtesveckan. Eftersom jag bara jobbar 4 dagar och redan har gjort 2 så är det ju så redan nu. Det känns som jag är inne i en liten mellanperiod. De roliga som jag vill göra och har sett framemot under detta året händer inte förrän i slutet av detta året eller i början av nästa år. Under höst tänker jag mest att jag får jobba på med busskörning och skrivandet med självbiografin.
 
Jag biter ihop lite för jag har ju lite mål med sparande av pengar och annat.  Ska jag lyckas med allt jag vill fixa så har jag liksom ingen mer chans att göra något sen för att fixa sånt jag vill åstakomma i slutet av detta året och början av nästa år. Det viktigaste är egentligen bara att jag drar in mer pengar. Jag behöver mer pengar och det som känns bra är att allt rullar rätt bra så jag beöver nog inte vara orolig över något misslyckande. Men man måste ju ändå göra saker för att kunna fixa det jag vill. Jag vill få klart mycket innan detta året är slut.  Detta året är ju snart slut liksom. Det är nu det gäller på nåt sätt. Det är liksom nu jag måste lösa allt annars blir det inget med nåt.
'
Man får bita ihop lite i höstmörkret och mest jobba på med sånt man har att jobba med. Fördelen nu är ju att jag tycker att hösten och höstmörkret är rätt mysigt att vara i, oavsett vad jag har att göra.
 
 
 
 
 


Promenad, glasunderlägg och ny bok.

 Ville hinna ta mig ut på en promenad idag. Jag ska ju snart "tagga" till jobbet så jag fick ta den där rundan med ganska raska steg. Man kunde liksom inte gå dagdrömma på promenadrundan idag. Klockan går ju liksom.
 
Nu är jag i alla fall nöjd med att jag har hunnit vara ute på runda innan jag måste ta mig till jobbet igen.
 
 
 
 
 
Kolla förresten vilka coola glasunderlägg jag hittade på Tradera.
 
 
Jag har också äntligen köpt Sandra Beijers senaste bok "Allt som blir kvar"
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Musikhjälpen 2016

Miljontals barn runt om i världen kan inte gå i skolan på grund av krig och konflikter. Att gå i skolan är en mänsklig rättighet och kan för många vara skillnad mellan liv och död. Temat för årets Musikhjälpen är i år: "Bran i krig har rätt att gå i skolan".
 
 
Förra året stöttade jag Musikhjälpen genom att skänka några av mina tusenlappar. Klart att jag kommer att stötta Musikhjälpen även i år.
 
 


För oss pingisnördar.

Jag kan sitta och kolla på pingis i timmar. Spelar ingen roll och det jag tittar på är nästan 30 år tillbaka i tiden och kommenteras på franska. Det funkar det med. Detta är ett klipp från OS i Seoul 1988 då pingisen var med i OS för första gången.
 


Jan-Ove Waldner - Joo Se Hyuk

 
 


Chinese National Championships

 
 
 


Jag minns inte att jag har sett dom.

 
 
 
 
 
 
 


Söndag

Hej!

Allt är som vanligt när man har suttit uppe en hel natt. Dagen efter blir förstörd. Det känns som man typ har festat som fan, men jag satt bara här hemma och skrev självbiogrfi till klockan 04:00. Jag skrev hela dagen igår och halva natten till denna söndag. Det är ju bra att jag jobbar på med självbiografin, men man blir jäkligt sunkig.

Idag har det blivit en promenad på över en timme. Skönt att få komma ut och bara gå runt lite. Jag har ju mest jobbat och skrivit självbiografi hela veckan så det kändes viktigt att gå ut och promenera idag i alla fall. 

 

 
 
 
Nu håller jag på nere i tvättstugan och jag ska ikväll... skriva mer på min självbiografi.
 
Ha en trevlig kväll!
 


Skrivit hela dagen

Hoppas ni har haft enbra lördag. Jag har jobbat på med min självbiografi hela dan. Jag har naturligtvis inte suttit här och skrivit och grejat med självbiografin utan att ta pausar. Pausar tar jag ganska ofta. Efter att man bara har suttit 20- 30 minuter och jobbat med självbiografin så snurrar det rätt bra i huvudet och då måste jag resa på mig och tex gå ut i köket och dricka vatten eller bara vara någin annanstans än vid mitt skrivbord bakom dataskärmen.
 
 
Jag är nöjd över att jag jobbar så hårt med självbiografin och jag har ju gjort det ett tag nu. Jag skriver mycket varje dag och jag blir bättre och bättre på själva skrivandet ju mer jag liksom håller på med det. Jag tar liksom inga långa uppehåll längre mellan de gånger jag skriver. Jag har den senaste tiden köttat på nu och ska jag inom en rimlig framtid bli färdig med detta så må¨ste jag ju jobba hårt med det.
 
Detta är jobbigt och lite tråkigt just nu, men när jag är färdig så vet jag ju att det kommer att kännas så sjukt bra att jag klarade av att skriva min självbiografi och få den färdig.
 
 
Jag får se hur länge jag sitter upp i natt och skriver. Det känner mig ändå nöäjd med den dagens skrivande så jag komer att sova gott i natt, om jag nu går och lägger mig innan det blir morgon igen.
 
 
 


Iron Maiden

 


Skriver självbiografi och kör buss

Idag är det fredag igen. Dagarna och veckorna går fort nu. Denna veckan har jag mest skrivit självbiografi och kört buss. Jag har inte fått mycket annat gjor. Alla vardagliga saker jag har att göra kommer jag efter med, men jag prioriterar skrivandet på självbiografin nu och köra buss måste jag ju göra ibland liksom.
 
 
 
 
 
Jag är ledig i helgen och det är ju skönt. Jag sökte ledig nästa helg och det har jag fått. Förra jobbhelgen som jag skulle ha haft fick jag ju också ledigt på. Ledig, ledig och ledig liksom.
 


Peg Parnevik - Sthlm Nights

 
 


Människan och rymden

Jag har sedan jag var riktigt liten alltid varit intresserad av vad männsikan har åstakommit ute i rymden. Jag tycker det ser coolt och häftigt ut när man kollar bilder och filmer. Ibland när jag går hem från jobbet mitt i natten och tittar upp mot månen som lyser så brukar jag ofta tänka på att de faktsikt är männsikor som har varit på månen och vandrat.
 
Ibland kan jag sitta här hemma i timmar och läsa någon bok, eller kolla något Youtbe-klipp som handlar om vad männsikan har åstakomit uppe i rymden. Jag kan också fundera på vad människan kommer att göra i framtiden och om det finns liv på någon annan planet än det liv som jag själv lever här på jorden. Man får inte fundera för mycket bar aför då blir man snart knäpp.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 


Nya arbetskläder

Jag fick lite nya arbetskläder på jobbet igår. Det funkar så att man få beställa lite allt möjligt av sånt man vill ha. Beställler gör man i januari och sen får man kläderna i september. Det är så det funkar liksom. Man får ett visst antal poäng som man använder när man beställer. Om du betsäller en jacka så kostar det dig mer poäng än en skjorta. En slips kan kosta jättelite poäng, men när man har beställt upp alla sina poäng så får man alltså en lite packe med kläder i september. Lång och korbyxor brukar jag bestäla så att jag har något extra par i reserv för det verkar ofta som man sliter på det mest. Tänkt om jag komer att köra buss i hela mitt liv. TÄNK VA MÅNGA "BYXRÖVAR" JAG DÅ KOMMER ATT SLITA UT UNDER ALLA DESSA ÅR.
 
 
 
 
 
 
 


Veronica Maggio - Dom sa

 
 


Volvo Bussar - Dynamic Steering Studie.

 .
 
 
 
 
 


Har mest skrivit på självbiografin.

 Idag har jag mest suttit bakom min dataskärm och skrivit självbiografi. Jag hade väldigt mycket sk skrivlust när jag vaknade i morse. Jag har börjat på en ny berättelse som känns ganska svår att skriva och formulera rätt, men kämpar jag med den så ska jag nog ändå snart kunna bli färdig på ett bra sätt. En grej som jag tänkte på när jag satt och skrev det är ju att jag skriver om en händelse som handlar om något som  när det hände gjorde mig  väldigt arg och ledsen, men hade samma sak hänt idag så hade jag nog inte brytt mig. Men det är ju också svårt att jämföra då och nu. Nu förstår jag varför jag då  blev arg och ledsen. Samtidigt som jag nu inte alls skulle kunna förstå om jag hade blivit arg och ledsen om typ samma grej hade hänt idag. Tiderna förändras sägs det ibland, men jag tror snarare att det är folk som förändras, och det är väl bra det.
 
 
 


Ikväll och nästa vecka.

 Jag har suttit hela kvällen och skrivit på min självbiografi. Jag ville bli färdig med några berättelser nu, så jag slipper hålla på med dom nästa vecka också. Jag skulle bara bli klar nu så jag köttade på med skrivandet och det blev några riktigt bra skrivna berättelser som jag är nöjd. Nu kan jag börja på några nya nästa vecka och jag hoppas jag känner likadant nästa söndag också.
 
Jag har också tvättat under kvällen. Skönt att få gjort det för jag har inte tvättat på hela veckan.
 
Imorgon börjar en ny dag och en ny vecka. Jag har arbete hela veckan, men är ledig helgen. Jag hoppas att jag tar mig ut på många promenader och att jag får skrivit mycket på min självbiografi.
 
 
 
 
 
 
 


Promenad - Mat - Svar på frågor

 Jag kröp i säng tidigt igår kväll och fick 12 timmar av sömn. Dygnet innan hade jag ju typ varit vaken i 25 timmar innan jag gick och la mig för att sova. Igår kväll struntade jag bara i allt och kröp i säng och nu känns det som att det var bra att jag gjorde så.
 
Idag har jag haft en lugn dag. Det blev en promenad under förmiddagen och sen fixade jag mig lite mat. De är typ det enda jag har gjort idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Köttbullar och stuvade makaroner.
 
Nu ska jag ta mig ner till tvättstugan och samtidigt ska jag sitta här och skriva självbiografi. Måste ju få gjort lite på den också. Jag har fått några frågor om självbiografin i kommentarfältet på bloggen.
 
Hanna:
 
 Hej Danne!
Jag är lite nyfiken på vad det var som fick dig att börja skriva på din självbiografi.
Jag tror att vi är många som har tänkt tanken, men aldrig kommit till skott så att säga :)

Lycka till med ditt fortsatta skrivande! Ser mycket fram emot att läsa den när den publiceras :) Vet du redan nu hur/var den kommer att publiceras?


 
 
Exakt vad som fick mig att börja skriva på min självbiografi vet jag inte, men jag fick ideên och började lite och sen tänkte jag att jag gör detta fullt ut liksom.
 
Jag vet inte om jag kommer att publicera min självbiogrfi så att någon kan läsa den. Jag tänker att jag ska skriva den först och sen får jag se vad jag gör med den.
 
 
 
 


3-åringen kommer fram i mig ibland

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Fredag!! Ledig i helgen!!

 
 


Upp och skriva 07:00

Jag gick upp 07:00 idag.  Jag har så många berättelser i mitt huvud nu som jag måste få skriva ner så fort som möjligt. Jag har skrivit hela morgonen på min självbiografi och jag ska försöka jobba på med den idag fram till lunch i alla fall. Sen får man ju börja förbereda sig för jobb och så.
 
Självbiografiskrivandet går nog bättre nu igen. Bättre "flow" och jag tror inte att jag kan jobba så mycket mer och snabbare med den än vad jag just nu gör. Det är ju bra att jag tar mig upp på morgonen för att jag vill sätta mig  och skriva. Man får fortsätta "kötta" på med skrivandet. Ska jag känna "flow" och se ett slut på detta skrivandet på min självbiografi så måste jag ju bara skriva, skriva och skriva. Det finns inget annat man kan göra ju.
 
 
Ha en bra dag!
 


2016 09 14

Hej!
 
Snart är det arbetet igen. Jag var ute på min lilla runda i förmiddags. Skönt att bara promenera runt lite. Har fått in det som en liten rutin nu som jag typ gör varje dag. Får se bara om jag vill gå ut så mycket när det blir lite kallare. Nu går det ju bra när det är över 20 grader varmt ute.
 
 
Annars har jag mest skrivit på min självbiografi idag. Jag har hunnit sova lite middag och nu ska jag snart ta mig till jobbet. Jag avslutar alltid dagen med jobb, och det trivs jag med. Innan jag går till jobbet så ska jag hämta ett paket som ligger och väntar på mig.
 
Ha en bra dag !
 
 


TTX

Detta skulle jag vilja prova. Rack utan skruv, större och tyngre boll. Pingis utomhus, typ var som helst i hela världen. TTX...
 
 
 


Ledig -promenad - pingis

Skönt med en ledig dag igen. Jag har mest slappat denna dag. Nu känner man lite för att hitta på något. Åka ut på nåt och hitta på något i natten liksom. Det skulle kunna bli så, fast troligvis blir det inte så. Hela tiden har jag det där i bakhuvudet att jag måste jobba på med min självbiografi så jag får väl ägna mig åt det några timmar nu.
 
I morse var jag ute på en promenad. Det blev den gamla vanliga rundan uppe på Blåsut. Jag tog den titt uppe på Dalbobron och under den. Rätt skönt att få röra på sig och inte känna någon stress över att man snart ska ta sig till jobbet.
 
 
 
 
 
 
 
Nu under kvällen har jag spelat lite pingis. Det känns ganska bra även om jag inte riktigt hittar rätt känsla och tajming i mitt servande. Men jag har ju ändrat lite i teknik och uppkast så det tar väl ett tag att träna in. Annars tycker jag att träffen är bra och jag rör mig ganska bra. Jag spelar med mycket fantasi och variation i spelet. Jag har ett ganska bra självförtroende när jag spelar för jag vågar ju testa och göra svåra slag. mNa får vara nöjd för mycket bättre för min del kan det ju inte vara just nu.
 
 
 
Ha en trevlig kväll!
 


ITTF Nittaku Pongcast - Augusti.

 
 


Har mest skrivit självbiografi

Då är det en ny vecka igen. Jag ska snart börja jobba igen efter 4 dagar av ledighet. Jag jobbar idag och sen är jag ledig imorgon igen. Känns rätt lagom att ha en period på 6 dagar där man bara jobba en av dom och är ledig resten.
 
Idag har jag mest skrivit på min självbiografi. Det har känts bra och jag har fått mycket gjort. Jag har nu äntligen börjat skriva på en berättelse som jag länge har tänkt på att jag ska skriva ner. Nu äntligen skriver jag på den och redan nu käns det som en stor sten släppte från mina axlar. Jag håller på med två berättelser parrarellt och jag tror att båda blir klar till imorgon.
 
Jag har väldigt mycket kvar av skrivande, men jag känner ett betydligt bättre "flow" nu än vad jag gjorde för några månader sen. Jag har liksom lärt mig att bara börja skrivandet, och sen bara fortsätta att "kötta" på med skrivandet. Det kan vara tråkigt, men jag känner att det ändå kommer att vara värt det. När allt är klart så kommer jag ju att vara hur nöjd som helst och dessutom är det många männsikor under detta året som har peppat mig i att bara fortsätta att skriva´. Att jag kan känna stödet i ryggen gör att jag orkar kämpa på med skrivandet. Dessutom vet jag att när jag är klar så kommer jag och nå den där känslan som inte går att beskriva, men så är så underbar att känna när man väl lyckas med någonting som man har kämpat länge för att klara.
 
 
 
 
 


Den reklamen går jag alltid på.

 Jag såg ett erbjudande i mataffären idag när jag var där och handlade. Sånt ser amn ju typ hela tiden och allt som oftast skiter jag i vad jag ser. Jag bara köper sånt jag vill ha och bryr mig inte så mycket om prislapp osv.. Men det finns en grej som jag alltid trillar dit på. Jag tänker först att jag ska bara skita i det, men det gör jag inte. Det är när man får något för att man handlar en viss vara. Idag fick jag se att man kunde få en plåtburk (O'boy) om man köpte en valfri produkt från O'boy. Jag köpte en liten produkt av något som jag typ nästan aldrig dricker och sen var jag glad över att jag fick en stor (tom) burk på köpet. Den reklamen går jag alltid på.
 
 
En annan gång köpte jag kaffe, fast jag aldrig dricker det. Men jag köpte det för att det typ var något som jag ville ha som jag fick på köpet. Kaffe kan ju vara bra att ha hemma om man får besök av någon som gillar kaffe. Fast jag kan säga att även om jag ibland har gäster hemma hos mig så vil dom sällan ha kaffe, även om det är något som dom kanske dricker. Själv har jag aldrig börjat dricka kaffe och jag kommer aldrig att börja heller, men jag har det alltid hemma för jag har ju gått på reklamen om att jag får något på köpet.
 
 
 


Söndag

Jag kan säga hur många gånger som helst att det är så skönt att vara ledig. Speciellt när man vet att man egentligen skulle ha jobbat i helgen.Då är det extra skönt att få slippa.
 
Igår hade jag ett bra "flow" på skrivandet av min självbiografi. En berättelse som jag skrev på gick betydligt fortare att skriva än vad jag trodde satt den skulle göra.Kul att man kan känna så ibland också. Annars brukar det ju vara så att allt tar så ,mycket längre tid än vad jag har trott från början.
 
Idag hade jag hoppats på att "flowet" från igår skulle hålla i sig. Jag gick ut på en promenad tidigare idag och försökte samtidigt skriva lite, men det låste sig liksom. Jag kom inte på nånting och dessutom började det regna. Försöker man då skriva när det regnar så blir ju skärmen direkt alldeles blöt och det funkar liksom inte att försöka författa när jag samtidigt känner regn som piskar mot ansiktet. Jag får se om jag kan få skrivit något ikväll istället.
 
 
 
 
 
 
 


11 september

 
 


Jag skulle egentligen...

Skönt att man är ledig. Jag skulle egentligen ha jobbat om man ser till schemat, men för några månader sedan så sökte jag ledigt just den helgen och det känns just nu bra att jag gjorde det. Det ju aldrig roligt att jobba helgen. Kan man vara ledig istället så är jag gärna det.

 

 
Att jag tog ledigt denna helgen berodde ju på att jag hade tänkt åka till Stockholm. Jag skulle ju egentligen ha varit i Globen och kollat in VidStar Festival, men de som jag hade köpt biljettt till blev ju inställt. Som jag fattade det så berodde det på för få sålda biljetter. Därför valde jag att stanna hemma denna helgen och det funkar ju det med. Masn hade ju kunnat åka till Stockolm ändå, men nu blev det ju inte så.
 
Jag var borta på Erikshjälpen Second Hand idag och kollade om jag kunde fynda något för en tia eller två. Jag köpte en slips för 15 kr så nu har jag en till att lägga till min samling och samtidigt har jag skänkt några kronor till välgörande ändamål.
 
 
 
 
 


Min slipssamling.

Jag samlar på och får en och annan slips med posten. Den senaste fick jag med posten idag i detta lilla gulliga brev.
 
 
 
...och slipsen såg ut såhär
 
 
Jag har taggad ner köpandet av slipsar nu. Jag har ändå en lite samling och jag ska fortsätta köpa någon ibland. Minst en ny i månaden vill jag kunna hänga till min samling. Ibland kanske jag köper någon och ibland kanske man får någon.
 
 
 
 
 
Slipsar funkar bra att samla på. Det är inte dyrt, tar inte mycket plats och frågar någon vad jag vill ha i present så kan jag ju snabbt och enkelt bara säga att jag vill ha en slips. Vem som helst som vill ge mig en present kan ju ge mig  en slips. Det billigaste jag har köpt sen jag började samla på slipsar kostade mig 5 kr och jag tror det var denna:
 
 
Jag gillar dom enfärgade slipsarna bäst. Många av dom kan jag tänka mig att använda, även om jag inte är någon storanvändare av slips. Vid något enstaka tillfälle kanske någon annan slips än en enfärgad passar också, men jag gillar som sagt dom enfärgade slipsarna bäst.
 
 
 
Jag lär nog inte bli någon storanvändare av slips  heller, men det är bara kul att kunna säga att man samlar på någonting. Jag samlar på slipsar !!!
 
 
 


Det som ändå motiverar.

Igår körde jag min första pingisträning på flera månader. Det kändes ganska bra för att vara ett träningspass där man försöker hitta träff och tajmingen och  så. När man har varit borta från pingisträning ett tag och sen bölrjar igen så kommer man oftare sent på bollar. Returspelet funkar inte riktigt som det ska och man är ganska stillastående och orölig. I alla fall är det så för mig. Men jag vet ju om allt detta innan jag ställer mig vid bordet och ska träna och därför brydde jag mig inte så mycket utan jag bara tränade på.
 
Jag ändrade också en liten detalj i mitt servande. Jag höjde uppkastet i serven lite. Det gör att bollen kommer med mer fart mot racket och jag tycker att det blir lättare att sätta mer skuv och fart på bollen. Det är heller inga problem att göra oskruv på bollen om det är det jag vill göra när jag servar. Jag ska jobba in det där högre uppkastet så jag inte tänker på att jag gör det. Det ska bara sitta i ryggmärgen liksom. Det som också kan vara bra med ett lite högre uppkast det är att många pingisspelare tror att bara för att man kastar upp bollen högt så tänker man göra mycket skruv. Sen behöver det inte vara så och läser motståndaren fel på en skruvad serve och en icke skruvad serve då kan man ganska lätt utnyttja det till sin fördel i en match. Det kan ju sen vara avgörande om jag vinner matchen eller inte.
 
 
Annars kan jag säga att känslan efter igår är att jag tycker inte att det är så jätteroligt att spela, men nu var det ju första passet på flera månader igår och jag ska nog inte överanalysera ett sånt pass. När man mer och mer kommer igång så kanske det känns roligare att lira. Hittar ,an bara den där sköna träffen utan att man behöver ta i. Då är det ju aldrig tråkigt att lira pingis.  Det som också kan motivera mig til at ändå ta mig till pingishalen och träna, oavsett hur jag käner mig det är att jag efter et pass käner att pinisträningen är vldigt bra för min hälsa. Det spelar ju ingen rol för mig om jag spelar bra eler dåligt. Bra träning för mig är det ju oavsett och då känner jag att det är värt att bry sig det där bordet som jag har stått tusentals timmar vid och haft så mycket roligt med .
 
 
 
 


LALEH- Aldrig bli som förr.

 
 
 


Väntar på ledighet

Hej!
 
Det har inte varit mycket annat än jobb de senaste 2 dagarna. Jag har börjat vid lunchtid och kommit hem vid midnatt. Mycket annat hinner man inte med.
 
Just nu grejar jag mest med jobbet  och samtidigt längtar man till att man ska få 4 dagar ledigt på raken. Jag ska bara jobba idag också och sen är jag ledig resten av denna veckan. Det ska bli skönt.
 
 
 
 


Innan jobbet och idag.

Ny vecka har det blivit och snart ska jag "tagga" till jobbet igen och köra lite. Innan det vill man ju hinna med lite grejer.
 
1. Jag har kört lite soptunnor nu på morgonen. Det är ju min vecka nu igen. Detta vill man fixa innan jobbet för jag har ingen lust att köra soptunnor när jag kommer hem från jobbet mitt i natten.
 
 
2. Jag har ringt ett företag nu på morgoen som bla har ägnat sig åt att skicka reklam till mig. Dom erbjuder något som jag aldrig har nappat på, och jag kommer ALDRIG att nappa på den skit dom erbjuder. Det var jag väldigt noga med att påpeka för killen jag pratade med på detta företagets kundservice. Jag blev lovad att dom aldrig mer skulle skicka någon reklam till min adress igen. Det står ju också EJ REKLAM på min postbox och då vill man ju inte ha någon reklam i alla fall. Nu är det ju så att sånt som står min adress på läggs i min postbox i alla fall, men nu har jag fått bort lite mer av sån skit som jag inte vill ha.
 
 
 
3 Idag känner jag at jag ska försöa få klart en berättelse på min självbiografi som jag egentligen ville vara klar med redan igår. Jag kämpade med det igår, men jag orkade inte riktigt skriva klart den. Jag får försöka bli klar idag istället.
 
 
 
 
 


Söndag

Jag känner mig fortfrande lite sjuk, men det är väldigt mycket bättr nu i alla fall Jag var ute på en långpromenad tidiagre idag. Det belv ca 12 km igen. Skönt med sommarvärme i september.
 
 
 
Jag fick även under denna promenad skrivit mycket på min självbiografi. Jag får ändå inte gjort så mycket som jag skulle vilja för när jag går så långt som 12 km då tar ju batteriet slut på min telefon efter typ 8 km. Det tar ju slut eftersom jag skriver typ hela tiden samtidigt som jag går. Jag har ju liksom ingen möjlighet att ladda min telefon när jag är ute på promenad  så jag får inte gjort  så mycket på min självbiografi som jag egentligen skulle vilja. Men jag känner ändå att jag får gjort en hel del. Och sen är det ju också bra att jag rör mig samtidigt som jag skriver istället för att bara sitta still och skriva. Man får se de som är positivt och skita i att telefonen laddar efter ett tag. Det är ju inget problem så. Jag blir nog klar tids nog med min självbiografi i alla fall.
 
 
På den rundan som jag är ute på ibland över 12 km så är det någon som har satt upp en skylt som varnar för igelkottar. Det sitter en i näreheten av Onsjö  och sen har jag sett en skylt och två klistermärken uppe på Blåsut. Nyfiken som jag är så undrar jag ju vem eller vilka  som har satt upp dessa skyltar och klistermärken. Jag tycker inte att det är fel att man vill göra folk uppmärksamma på att det kan komma igelkottar springades på vägen.
 
 
 
 
Det bästa med att gå denna rundan på 12 km det är när man kommer till toppen på Dalbobron i Vänersborg. Då känner jag alltid att det ska bli skönt att snart få komma hem samtidigt som det känns bra att jag får en ordentligt utförsbacke att promenera nedför. De finns några jobboga backar på denna rundan som jag har gått många gånger. Uppför går dom också. Då blir man bara lite extra glad när man efter dryga milen får en nedförsbacke.
 
 
Nu håller jag på nere i tvättstugan. Imorgon börjar en ny arbetsvecka, men den blir nog riktigt soft. Jag jobbar bara 3 dagar och sen när jag har gjort det så är jag ledig torsdag-söndag. En sådan soft vecka har jag inte haft på länge så det ska bli skönt.
 
 
 
 


Sjuk.

Hej!
 
Jag är lite sjuk och dålig idag och jag har varit det i några dagar nu. Jag hostar och är förkyld. Jag har haft en jobbig huvudvärk, men nu har den släppt lite. Jag tog några Treo under dan igår. Undra vad det är som gör att en huvudvärkstaplett ändå har den effekten som den har? Allt som oftast känner man sig ju bättre bara ett kort tag efter att man har tagit en tablett. Man får vara glad för att den tabletten finns liksom.
 
När jag kom hem från jobbet igår så hade jag tänkt att gå ut på lite party. Jag var lite sugen, men sen tog jag mit förnuft till fånga. Jag hostar och är förkyld och jag kände av huvudvärken igår. Dessutom hade jag jobbat melan klockan 15:00 och 23:30.  Det hade inte varit kul att vakna upp idag. Jag hade defentivt inte varit friskare efter en natt av festande också. Det blev alltså inget och det är jag glad för.
 
Jag sitter här nu och funderar på om jag ska gå ut på en långpromenad och samtidigt skriva självbiografi. Man blir ju så fruktansvär effektiv i skrivandet och dessutom för jag röra på mig bra. Jag tänker fram och tillbaka och kan inte riktigt bestämma mig, men det komer nog inte att bli något. Jag har ju en sån jobbigt rethosta och förkyld är jag. Jag orkar liksom inte bry mig och kanske är det inte så bra heller att röra på sig när man inte känner sig riktigt frisk. Jag får sitta här hemma och skriva självbiografi istället.
 
Jag håller nu på med 4 berättelser som jag ska lägga in i min självbiografi. Först tänkte jag att dessa 4 berättelser  bara skulle bli 1 berättelse. Men jag märket gaska snabbt att det kommer att bli för segt att läsa det jag har skrivit om jag inte delar upp berättelsen i 4 olika delar. Det blir liksom lite mer fart på det och jag utgår ju ifrån att det är någon annan än jag själv som kommer att läsa vad jag har skrivit när allt är klart. Jag måste sätta berättandet i läsarens perspektiv och då är det ju bra om det inte blir för segt att och tråkigt att läsa vad jag har skrivit. Målet nu är att vara klar med dessa 4 berättelser till imorgon.
 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 


Vad tänker jag och hur har jag tänkt mig?

 
Egentligen var det ju tänkt att jag skulle åka till Stockholm nästa helg. Jag hade tänkt att gå på VidStar Festival. Men allt de som jag hade köpt biljet kommer ju inte att genomföras. Jag fick erbjudande om att byta min biljett till att kunna gå på de som kommer att genomföras, men jag väljer istället att avstå helt och avboka allt och få pengarna tillbaka. Jag skulle ju kunna välja att åka upp till Stockholm nästa helg ändå, men jag har valt att stanna hemma och helt fokusera på att göra andra saker i slutet av det här året och i början av nästa år. Nu kan jag lägga dessa pengar till de jag vill göra om några månader istället och det är ju bra att man kan göra det i alla fall, även om jag gärna att åkt till Stockholm för att gå på Vidstar.
 
Jag harsom sagt saker jag vill göra längre fram. Jag har tittat på det länge och jag behöver mer pengar. Jag sparar och det rullar in bra med pengar så jag har inga problem med att kunna spara. Jag kan se att mina sparmål är möjliga och det känns väldigt bra för jag slarvade ju en del med pengar i början av året, men jag har tagit mig i kragen och nu är jag rätt säker på att jag kommer att kunna dra in dom pengar jag behöver i slutet av detat året och börjanb av nästa år.  Jag vill göra dom där grejerna som är lite utöver det vanliga. Det är ju ganska lätt att fixa om man bara har cash. Det går så bra nu med min ekonomi så är jag bara noga i månader till så är det iat liksom. Jag kan göra mycket nu med, men jag kan se att det finns en chans att göra ännu mer än de jag kan göra just nu. Den cansen vil jag ta och den möjlighen att jag ska kunna ta den kan jag se. Jag är till och medrätsäker att jg fixar det. Så allt käns bra där.
 
Renovering?
Vad ska man säga. Dom jag har pratat med om de renoveringsplaner som jag har i mitt hem har inte hört av sig på länge och ärligt talat så skiter jag i det jst nu. Jag tänker att hör dom av sig så kör jag om det inte händer något inom det närmaste halvåret så kanske jag börjar att prata med några andra. Jag borde väl strunta i dom jag har pratat med eftersom det aldrig händer någonting, men samtidigt orkar jag inte bry mig just nu så "bollen" får ligga hos dom hantverkarna som jag har pratat med ett tag till. Jag har också lite tappat lusten för renovering av mitt hem. Jag kanske struntar i det även om dom jag har pratat med hör av sig. Jag kan ju bara säga att det tog så lång tid och därför är jag inte intresserad längre. Men just nu vet jag inte vad jag komer att göra eller hur det komer att bli. Vi får se liksom.
 
 
 
 
 


Torsdag

 Har haft en lång dag. Jag började med en ca 12 km lång promenad.
 
 
Jag provade samtidigt ett nytt arbetssätt med min självbiografi. Jag skrev p¨den samtidigt som jag var ute och promenerade runt. Det var ett riktigt bra och effektivt sätt. Allt gick mycket snabbare än vad det brukar göra att skriva berättelser.
 
 
Man har ju inte så mycket annat att göra när man är ute och promenerar så man kan ju ganska lätt bara skriva och få mycket gjort på kort tid. Sitter jag hemma och skriver så kommer man ju alltid på att man ska göra något annat. Dessutom sitter man ju för mycket still vilket inte är bra det heller. Nu författar jag och rör på samtidigt. Skitbra och effektivt ju. Dessutom slipper jag allt för mycket stillasittande. Jag vill ju röra på mig och jag vill skriva och komma framåt med min självbiografi. Nu gjorde jag båda sakerna samtidigt och det kändes bara så jävla bra för jag fick ju så otroligt mycket mer gjort med det arbetsättet. Tänkt om man hade gjort så tidigare bara. Då hade jag väl varit färdig med självbiografin nu.
 
 
 Jobbat har jag gjort idag också. Jag hade en ganska tuff arbetsdag, men det tänkte jag innan att det skulle bli idag. Dtt kändes bra där under en period när jag  fick jobba riktigt tufft och samtidigt visste att jag hade 12 km genomförd promenad bara några timmar tidigare. Det blev liksom lättare att bita ihop och sånt som var jobbigt tyckte jag ändå att jag fixade att reda ut på ett så bra sätt som jag bara kunde. Jag var liksom bra igång opå jobbet och det hade nog inte känts lika bra utan den där promenaden i kroppen. Jag kan ju få tro det i alla fall.
 
 
Nu blir det lite slappa och varva ner innan jag ska sova. Imorgon är det fredag och då kör vi igen.
 
 
 
.
 
 
 
 
 
 


Monster in the darkness!

 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE