Czech Open 2015

 


.

 
 
 
 
 
 
 


Får försöka hitta mig själv igen.

Jag har haft en ganska tuff jobbhelg. Det blev nästan för mycket och jag hade på förhand inte räknat med det, men tidigare erfarenheter av det jobbet jag har gör väl att man pallar med på något sätt i alla fall. Men jag fick mycket frågor om allt möjligt och när man jobbar helgen så får man ju många frågor som man typ aldrig får när man jobbar vardagar. Men nu är helgjobbet över, men klockan tolv idag ska jag sitta i en buss igen och jobba på.
 
 
 
Under en kort period nu så har jag tagit en paus från skapandet av min självbiografi. Jag har funderat mer kring renovering och inredning av mitt hem och jag slitit mig i håret för den grejen istället, men nu finns det inte mycket mer att göra där. Jag kan bara vänta på att detta ska fixa sig nu. Jag har gjort vad jag kan göra just nu och jag har tänkt färdigt på hur jag vill att mina  rum och min hall. Det kommer att bli så jävla bra, men det är ingen stor grej längre som jag behöver grubbla mer på det. Jag vet att det löser sig nu.
 
När det gäller skapandet av självbiografin så måste jag nu efter en liten paus från det sätta mig ner igen och hitta mig själv. Jag har ibland tänkt på historier från mitt liv, men jag har just då inte suttit ner och skrivit och skapat något. Det har gjort mig lite arg när jag märker att jag inte kan skriva ner dom tankar som jag har haft. 
 
Nu ska jag hitta mitt liv och min historia igen. Jag känner att jag vill slutföra detta för jag kommer annars att leva ett liv där jag fastnar i för mycket grubblerier. Skriver jag ner allt så vet jag att jag komer att släppa mycket av de tankjar som jag alldeles för länge har gått och burit på. Efter en kort paus från skrivandet så känner jag mig redo igen att fortsätta min resa. 
 
 
 
 
 


Johan Falk

 
 
 
Det känns lite tråkigt att det förmodligen inte kommer att släppas fler filmer med Johan Falk (Jacop Eklund) mer. Jag tycker ju som säkert många andra att dom flesta filmerna av de 20 som har gjorts genom åren var väldigt bra. Sen är ju jag lite nördig så jag sitter och letar små detaljfel och tänker på saker som skaparna av dessa filmer kunde gjort annorlunda. Jag hade tex velat veta vem som körde ihjäl Johans flickvän Maria. Jag hade velat se Frank Wagner (Joel Kinnaman) i dom avlsutande fem filmerna också. Och jag hade velat uppleva ett annat slut av den sista filmen "SLUTET" än det som är.
 
 I den första filmen Noll tolerans så får man reda på under filmens gång att Johan Falk var förlovad en gång när han var 19 år med en tjej som hette Maria, som förövrigt också var 19 år. Maria blev påkörd och dog. Den personen som gjorde detta smet från olycksplatsen. Den berättelsen med Maria och hennes död från den första filmen Noll tolerans kommer upp lite då och då även i den andra filmen (Livvakterna), men efter filmen Livvakterna så blir det tyst om detta. Det tas upp igen i en kort scen i någon av de filmer med Johan Falk som gjordes år 2012, men man får aldrig reda på i någon av filmerna vem den där smitaren är. Jag hade velat se i någon av dessa filmer en historia där Johan Falk på något sätt får veta vem smitaren var och vad han sen gör när han vet vem det var som körde ihjäl hans dåvarande flickvän som han var förlovad med och som dessutom var med barn i nionde månaden. Nu får jag själv fundera på vem den där smitaren kan ha varit. Jag kommer ju aldrig att komma på det, och det gillar jag inte riktigt. 
 
En och annan scen i ett flertal Johan Falk-filmer är tagna från luften. Dom har typ haft en kamera på en helikopter och filmat ner över tex Göteborg.
 
 
 
 
I filmen Noll Tolerans är ganska många sådana scener. Det kamerateamet som tog de bilderna i den filmen kostade då (enligt regissören Anders Nilsson) 100 000 kr om dagen att anlita.  Producenten Joakim Hansson som hade fixat detta kamerateam  fixade även så att kamerateamet åkte iväg och tog några andra bilder över Göteborg. Sen sålde man dom bilderna till olika folk som ville köpa sådana bilder för 100 000 kronor och på så sätt så hade Anders Nilsson och Joakim hansson skapat sig de resurser som krävdes för att kunna anlita det kamerateam som filmade de scener som är filmade från luften i filmen Noll Tolerans.
 
Jag har hittat två små "fel" i filmen Noll tolerans. Jag är ju lite nördig  tittar ju och funderar bla på sånt när jag tittar på film. I en scen som söker Anja (Jacqeline Ramel) upp Leo Gaut (Peter Andersson) för att informera honom om att Johan Falk har rymt. Den scenen hade jag velat se karaktärerna närmare kameran än vad dom är i filmen. En annan liten miss som jag har hittat i filmen är en scen som finns i slutet på Noll tolerans. Det är när polischefen Sellberg (Lennart Hjulström) går med några av sina kollegor och säger: Nu tar vi en fika. Tittar man riktigt noga på den scenen så ser man hur en mikrofon som förmodligen sitter på ett stativ faller in i bilden. 
Noll tolerns tycker jag i alla fall är en riktigt välgjord och bra snutaction.
 
 
 
 Livvakterna och Den tredje vågen tycker jag också är riktigt bra och välgjorda filmer. Jag känner ganska många av dom statister som skymtar förbi i dessa två filmer. Lite coolt är det också de flesta scenerna i dessa två filmer är inspelade i Vänersborg och Trollhättan. I filmen Livvaktrena så finns det en scen där Johan Falk står och övningsskjuter. De coola med den scenen tycker jag är att han faktiskt skjuter skarpt. Han skjuter med en riktig pistol och det är på polishuset här i Vänersborg, fast i själva filmen ska det vara polishuset i Göteborg. 
Det finns också en scen alldeles i början av filmen där det ösregnar. Där använder man väl vattenkanoner för att skapa regn, men för att jag som tittar på filmen ska uppleva att det faktiskt ösregnar så har man också lagt på digitalt regn. 
 
I båda filmerna så känner jag igen många platser där man kan se att det är I trollhättan eller i Vänersborg, men i filmen utspelar det sig i andra länder som tex Tyskland och Holland. Någon scen från Den tredje vågen är inspelad mitt i vintern, men i filmen ska det vara sommar. Lite coolt att filmskaparna kan lyckas skapa en helt annan årstid än vad det på inspelningsplatsen är.
 
 
 
 
 
 
 
Jag gillar de tre första filmerna med Johan Falk bäst, men de 17 övriga filmerna är ju inte dåliga. Det är bra snutaction som tar svensk film till en riktigt hög nivå.
 
 
 
En sak som jag gillar med alla 20 Johan Falk-filmerna det är att man ofta visar en närbild på en karaktär och direkt efter det så  får man i filmen se vad den personen ser och det gör ju att man följer med karaktären och ser vad han/hon ser. När det filmas på det sättet med närbild och sen ur karaktärens synvinkel så tycker jag att det blir lättare för mig som tittare att leva mig in i filmen och hänga med i handlingen. Man ser vad någon karaktären ser och bara det göra att en film blir betydligt bättre än om man inte filmar på det sättet.  
 
Frank Wagner som spelas av Joel Kinnaman spelar ju en karaktär som är baserad på en verklig person.  Det är ju lite coolt och jag hade velat se Frank Wagner i de avslutande fem filmerna också.
 
 
 
 
Jag tycker som sagt att dom tre första filmerna som kom i slutet av 90-talet och i början av 2000-talet är bäst. Sen tycker jag att de fem sista filmerna också är riktigt bra, men jag hade velat se ett annat slut på den sista Johan Falk-filmen. Men i det stora hela så tycker jag detta är riktigt bra.
 
 


Lördagens funderingarFredagstjötTorsdagsmys

Om det inte är fredag så kan man ju alltid ha torsdagsmys.
 
 


När man börjar igen.

När jag nu börjar spela igen så gäller det ju att hitta träffen och sitt spel. Jag har nu kört ett pass ikväll och jag får nog säga att jag är nöjd. Man är lite orölig och man förivrar sig lätt. Jag försökte tänka på att ligga kvar med racket i utgångsläge längre än normalt. När man inte har spelat på några månader så är det lätt att man chansar lite för mycket istället för att faktiskt titta noga på var motståndaren faktiskt lägger bollen. Man får också mer kontroll över sitt eget spel om man inte bestämmer sig för tidigt vad man ska göra för slag. 
 
Jag är nöjd med kvällens pass, men ännu bättre spel än vad jag har just nu ska jag hitta.
 
 
Nu kommer man att ha värsta träningsvärken imorgon. Jag får omt bara jag tänker på det, men bara man får spela pingis så kan man ta att man får lite ont av det.
 
 


Torsdag ❤️

Jag känner att jag vill hinna med att göra så mycket å min lediga dag. Dessutom vill jag ju se lite friidrott från Peking.
 
 
 
Jag har fått gjort en hel del i alla fall och just nu håller jag på nere i tvättstugan.
 
Jag har varit ute i regnet och gjort lite ärenden. Handla, handla och handla... 
 
 
 
Jag har limmat på lite nya fräscha gummiplattor. Ikväll ska jag spela pingis igen. Nu drar säsongen igång för min del. Det ska bli kul, även om jag känner mig lite nervös inför detta första passet. Men samtidigt känns det skönt att få dra igång detta igen.
 
 
 
 


Table tennisSnoozade i morse.

Snoozade alldeles för länge i morse, men gosar man med Mimmi så blir det lätt så.
 
 
 


Onsdag ❤️Tisdag ❤️

Jag har grejat med lite småsaker hela morgonen. Städat lite, fixat mat, varit och klippt mig.
 
 
 
 Annars går jag mest runt och tänker på renoveringen här hemma. Inget med denna grejen känns för stort längre. Jag vet precis vad jag behöver göra och vad jag vill. Varenda yta i min lägenhet har jag tänkt igenom in i minsta detalj och det känns som allt händer väldigt snart. Ingenting är klart än, men jag väntar egentligen bara på ett telefonsamtal och sen kör vi. 
 
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Snutaction

När jag kom hem från jobbet igår så satte jag mig i massagestolen och kollade på den sista Johan Falk-filmen. 
 
 
Jag tyckte inte att denna sista filmen var så bra. Den var inte dålig och filmen får ett oväntat slut efter att ha fått en oväntad vändning. Jag kanske hade för stora förväntningar på denna filmen och därför blev jag lite besvilken.  Jag hade hoppats på att få vissa svar som jag har undrat över länge. Alla svar fick jag inte så vissa frågor som jag har kommer väl att förbli obesvarade eftersom detta förmodligen är den sista Johan Falk-filmen som kommer att göras. 
 
Jag har gillar dom flesta Johan Falk- filmerna. Det är bra snutaction och de finns mycket i dessa 20 filmer som har gjorts som är riktigt coolt. 
 
 
 


Millennium 4Nu känns det bara bra.

Jag har grejat under hela helgen. Jag röjer mest. Flyttar ner mycket skit i källaren och tanken är att jag inte ska behöva bära upp det i lägenheten igen. Nu är det ut med det gamla och in med massor av nytt. Nu kör jag hårt med detta!! Full speed liksom. Jag är nu så säker jag kan bli på att det  blir mer renovering här hemma. Jag kände igår att jag  kom på hur jag skulle göra för att få det precis som jag vill ha det. Det känns inte för stort för mig längre. Jag fixar detta. Jag vet inte exakt när allt blir klart än, men det är inte långt kvar nu i alla fall. Det har aldrig känts så bra med denna grej som det gör just nu. 
 
 
I morse när jag vaknade så började jag greja direkt. Jag hade tex en flera meter lång telefonledning som sen länge inte fyller någon funktion här hemma. Jag vet inte hur många meter det var, men jag klippte av ledningen i ena ändan och bara drog till. Sen var den gamla skiten borta. Rent och snyggt blev det. Jag gick här hemma helt utan kläder på mig och med en tång i handen. Tänk om någon hade ringt på dörren just då. Det hade kunnat bli kul.
 
 
 
Jag har fått ordning på min tv-box nu också. 54 kanaler och allt möjligt annat har man nu. 
 
 
Jag har dom paket som jag vill ha nu. Telefon, teve och internet är så som jag vill att de ska vara nu.
 
Det har blivit en lite härva av kablar. Från uttag till tv, till tv-boxen, till DVD-spelaren, till router, till datorn och där är det massor av kablar som går till allt annat som man tycker att man behöver för att man ska kunna leva ett roligt liv här hemma.
 
Jag har koll på vilken kabel som går till vad. Ju rörigare man har det, ju bättre koll har man själv på det känns det som. Den viktigaste sladden jag har är den som gör så att jag har ljus i mitt barskåp. 
 
 
 
 


Bulgaria Open 2015Bulgaria Open 2015Nu unnar man sig!

 


Nu har jag fått igång det nya.Timo Boll2015 08 19

 
 
Tja!
 
 Varma dagar nu. Man dricker vatten som en häst och svettas hur mycket som helst, men jag tänker inte klaga. Man klagar ju fan på allt annat väder som inte är solsken och då ska man ju inte klaga när det är sk fin väder med sol och värme. 
 
Idag har jag röjt och rensat min lägenhet igen. Jag är ganska säker på att det snart blir mer renovering här hemma och för att slippa göra allt de sista dagarna innan hanverkarna kommer hit så börjar jag att röja redan nu. Mycket bär jag ner i källaren och dom grejerna ska jag aldrig mer ta upp i lägenheten igen. Nu är det nytt som gäller. 
 
Ingenting med hanterkarna är ju klart än, men jag väntar bara på ett samtal och där ska jag ju bara säga att vi kör och sen är det igång. Jag har liksom redan bestämt mig. Det är detta jag ska köra på nu. Jag vet att jag har med bra hantverkare att göra, så vad ska man vänta på mer liksom? Go, go go, go...
 
 
 


ALL I NEED IS U

 F CK 
ALL I NEED IS U.
 
 
 


Ont i magenOMG WOW WOW!

 
 
 


Trött i huvudet

Idag har jag tänkt mycket på vad el-gubben som var här sa. Jag har svårt att komma ihåg allt eftersom han sa så mycket. Nu är jag mest blivit trött i huvudet efter allt tänkande.
 
 Det känns ganska bra. Nu drar man igång något som tar mig ett stort steg närmare min dröm om att få det hem som jag alltid har velat ha. De mesta av allt jag vill göra går att fixa. Jag vet att hantverkarna är bra så jag behöver inte vara orolig för att dom inte kommer att göra ett bra jobb. Sen känner jag ju som jag alltid har känt när det gäller detta med renovering och sånt att det egentligen är för stort för mig. Jag kan ju inte så mycket om sånt här. Ibland står man som ett fån när någon som kan sin grej bara babblar på om det. Men det är ju bara att lita på dom som ska hjälpa mig. Då är det ju störst chans att detta som jag har gått och tänkt på så länge nu blir gjort någon gång. 
 
Annars kan jag säga om denna dan att jag har ätit exakt så som min doktor har rekomenderat mig att göra. Jag har verkligen inte slarvar med nånting. Jag känner att jag lätt kan fortsätta så nu för jag mår ju illa bara jag tänker på allt annat av sånt som min doktor tycker att jag ska äta mindre av eller låta bli helt. Börjar man må skit av nåt så borde man ju logikst sett  klara att avstå från det.
 
Nu är det väl dags att sova.  God natt.
 
 
 
 


When writing the story....

 Jag fortsätter att skriva på min självbiografi. Ibland tänker jag att jag ska sätta mig ner och streckskriva, men det är svårt. För varje berättelse jag skriver så är det massor av tanskar som far i huvudet på mig. Jag funderar mycket på varför och om saker inte har varit så roliga så tänker jag mycket på om jag får skylla mig själv eller inte.Det går helt enkelt inte sitta här och skriva hur mycket som helst. För myc,ket känslor sätter stop för det. Jag skriver lite varje dag i alla fall och när jag har kommit en bit till på min självbiografi så kanske jag kommer på något sätt som gör att jag orkar skriva mycket mer i ett streck. Just nu går det inte att bara stänga av alla känslor kring detta och vara som en maskin. Men jag fortsätter i alla fall att skriva och jag tänker göra färdigt detta.
 
 
 
 
 
 
 


Måndag ❤️

Nu börjar jag göra lite mer igen. Jag har varit så jävla trött och slö under en tid nu, fast idag har jag fått mycket gjort. Även om allt jag gör tar ganska lång tid så gör jag ju något i alla fall. 
 
Jag har haft en el-gubbe här som har räknat lite på den renovering som jag ska göra här hemma. Nu vet jag vad som går att göra och då är det ju bara att köra på med denna grejen. Jag tänker inte så mycket längre utan jag gör nåt istället och det känns bra. 
 
Jag äter lite bättre mat nu också. Idag blev det lax. Jag gillar egentligen inte lax, men det är ju bra käk och jag måste skärpa till mig och inte ha så många dåliga perioder där jag äter för mycket skit. 
 
Bra start på veckan och nu ska man snart jobba. Idag börjar jag köra på höst och vinterschemat igen. 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 
 


Vad ska man äta?Gillar inte att jag har slösat min tidEmil Berg - Du swipa högerStruntar i tvätten

När jag kom hem efter jobbet i natt så gick jag ner till tvättstugan och tog bort den tiden jag hade där. Jag kände att jag inte orkar bry mig om att gå upp tidigt som fan bara för att jag ska tvätta. Det kände som ett rätt beslut när jag vaknade i morse. Sovmorgon är allt jävligt skönt. Tvätta kan jag göra en annan dag. 
 
Idag har jag gjort en massa småsaker bara. Typ: Hämtat ett paket, betalat en faktura, lagt ett brev på postlådan, fixat med maten mm.. Jag har grejat med sådana där småsaker hela förmiddagen. Ärenden och mera ärenden.
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Det måste ha varit en brud här.

 
 
 
 
 
 
 
 


Orkar man sitta upp ett tag till?

 
Det blev en lång dag detta. Upp tidigt, greja hela förmiddagen och jobba eftermiddag och kväll, tilöl sent på natten.
 
Första arbetsdagen avklarad. Jag kände mig lite ringrostig. Man är lite osäker, får tänka lite mer än vanligt. Jag känner att jag har tappat i tempo. Man vet inte riktigt hur man får ordning på grejerna, men de mesta sitter ju i sen flera år tillbaka. På onsdag slår jag vad om att allt känns som vanligt igen på jobbet. Jag behöver bara någon dag till på mig för att få upp tempot lite. Finns fortfarande lite "semsterlunk" kvar i mig tror jag.
 
Jag ska inte gå och lägga mig riktigt än. Det får bli en film nu. Orkar man sitta uppe ett tag till så kanske man få se en bra film i natt. Sen ska jag sova. Hoppas inte filmen är för otäck bara för då kanske jag inte kan sova i natt. Fast har man varit uppe sen klockan sex i morse så är väl en sömnlös natt en fysisk omöjlighet?
 
 


Ask A Pro Anything: Ding NingTill Göteborg och hem igen

 
 
Då var det måndag igen och slut på semstern. Idag gick jag upp tidigt för jag skule ner till Göteborg. Ta lite prover och så,. Nu är det äl sista gången på bra länge som jag ska göra detta. Om man inte hittar något allvarligt fel på mig så behöver jag inte fortsätta med detta mer. Jag behöver ju inte låta någon överarbeta något som ändå inte går att göra bättre. 
 
Jag har varit ganska effektiv idag. Uppe klockan 06:00  och sen tåg ner till Göteborg klockan 07:00. Jag var nere i Göteborg klockan 08:00 Från Centralen i Göteborg  tog jag en taxi upp till labbet där provtagningen skulle ske. Man kan gå också, men jag ville varra säker på att hinna med tåget tillbaka redan klockan 09:00. Provtagningen gick snabbt. Jag var färdig på 10 minuter och sen gick jag tillbaka till centralen och tog tåget hem igen.
 
 
 
 
 
 
Hemma igen klockan 10:00. Efter morgonens lilla äventyr så har jag hunnit handla, köra soptunnor och äta lunch. Nu känns det att semstern är slut. Upp tidigt greja som fan från tidig morgon till sen kväll. Nu är det så igen. Om någon timme är det dags att ta sig till arbetet. 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


China Open 2015China Open 2015

 
 


Årets semester är snart slut.

Inför varje semester så tror jag alltid att jag ska hinna med att få gjort så mycket. Man jobbar ju typ häcken av sig under 11 månader varje år, men under en månad behöver man ju inte jobba. När man har semester så borde man ju logiskt sett hinna med och orka mycket mer än vad man i normala fall gör, men det blir ju aldrig så. Nu är snart min semester över och den blev inte riktigt som jag ville, men det gör väl egentligen ingenting. Jag har ändå haft det bra. Det har varit mycket slappa i solen, lite skumpa och mycket gott att äta.
 
 
Precis innan semestern så tänkte jag att jag skulle köra massor av löprundor och skriva mycket på min självbiografi. Jag har gjort detta, men inte så mycket som jag hade tänkt att jag skulle göra. Löprundorna var många under första halvan på min semester. Jag trodde att det skulle kännas väldigt bra i kroppen efter alla löprundor som jag genomförde. Helt ledig från jobb och gott om tid för vila. Man borde bli grym på löpning och komma i sjukt bra form då, men jag har mest fått ont i benen och blivit jävligt trött. Jag fick också mest kämpa mig igenom varenda runda. Jag slog mitt personliga rekord i alla fall, men efter den "rekordrundan" så tappade jag helt motivationen att gå ut och springa. Jag fick känslan av att jag inte längre hade något att kämpa för. 
 
När det gäller min självbiografi så har jag skrivit ganska mycket på den under min semester. Men jag tror att jag hade skrivit precis lika mycket även om jag inte hade haft semester. Man får liksom inte mer gjort för att man har semester. Man känner ju aldrig att man har någon bråska med något. Och det har defentivt aldrig varit bråttom med att bli klar med mitt skrivande om hela mitt liv. Det får ta den tid det tar. Så enkelt är det med det.
 
Jag har haft en bra semester ändå. Det är inget fel med att slöa till och inte få så mycket gjort som jag hade tänkt mig.  Kan man leva det "softa" livet ibland så är ju det bara rätt "gött". Ta ett glas skumpa i solen, käka god mat, kolla på film eller bara gå och lägga sig och sova mitt på dagen för att man blev trött av att gå till affären och handla mat. Det har varit sköna dagar och jag gillar så klart att ha semester.
 
I morgon har jag en sista ledig dag och på måndag ska man tillbaka och jobba igen. En dag kvar och sen börjar den vanliga vardagen igen med jobb och evig längtan till nästa semester.
 
 
 


China Open 2015Torsdag ❤️

Blev påmind idag om att jag ska börja jobba nästa vecka. Jag fick ett SMS från jobbet där det stod att jag skulle visa upp mitt yrkeskompetensbevis. Det som ett extra körkort som alla förare måste ha och bla bla bla...
Jag blev mest irriterad över att behöva bli påmind och att jag snart ska börja jobba igen. Jag har vant och lärt mig acceptera att folk tjatar buss med mig när jag tex gör ärenden på stan. Det måste jag acceptera för oavsett vad jag än tycker om det så kommer folk att babbla med mig om busskörning på min fritid. Men jag vill inte vänja mig vid att jobbet hör av sig på min fritid.
 
Vad har man gjort idag då? 
 
Jag har hämtade ett litet paket på Ica. Det var en poster som jag sen gick hem och ramade in. Jag har under min semester sprungit fram och tillbaka hur mycket som helst och hämtat paket. Det är ju så enkelt att shoppa på nätet och har man semester så har man ju tid att gå igenom tusentals produkter. Får jag renoverat rummen och hallen så kommer det att bli fint med alla nya prylar som jag har fått hem under semstern. 
 
Idag har jag också tagit en fika med Karin. Jag får passa på och träffa henne när hon är hemma. Hon drar väl snart någonstans för att hon ska utbilda sig eller jobba en kort period. Hon brukar ju göra så. Den där tryggheten som jag aldrig vågar släppa så mycket på släpper hon på varenda år. Hon släpper bara allt och drar iväg. Pluggar eller jobbar. Vara kvar i Sverige eller dra utomlands verklar aldrig spela någon roll för Karin. Hon gör det hon känner för bara och hon är ju beviset på att det funkar att leva så. Jag är i alla fall glad att Karin är en av mina bästa vänner. Det är liksom aldrig tråkigt att vara med henne.
 
Snart är det fredag! Spelar ju ingen roll när man är megaledig, men att bara säga att det är fredag känns ganska skönt. Går jag ut på kvällen så brukar det vara roligare för att det är fredag. Kommer jag på att jag vill ha något att äta väldigt sent så är ju i alla fall korvkiosken öppen till 3 på natten eftersom det är natten mellan fredag och lördag. Hoppas ni alla får en trevlig helg.
 
 
 
 
 
 
 


Onsdag ❤️

Lika lugn dag har man haft som vanligt. Sovmorgon, lunch och slappa. Man kan käka nån fruktsallad också.
 
 
 
 
 
Scilife Clinic hörde av sig idag. Jag har fått en ny doktor som jag ska kontakta om det är nåt. Hon verkar bra. Hon har varit väldigt nogrann med detaljer märkte jag. Det är ju bra. Jag ska göra några sista provtagningar nästa vecka. Jag gjorde ju en provtagning i vintras och en i våras och nu ska jag göra den sista nästa vecka i Göteborg. Om en månad eller två så blir det ett besök i Stockholm där jag ska få veta resultaten av alla provtagningar och om mina "värden" har blivit bättre, oförändrade, eller sämre under de år som jag har haft hjälp av Scilife Clinic.
 
Men efter detta så är jag klar hos scilife för nu och jag tror jag är det oavsett vad jag får för dom av Lovisa ( min nya doktor heter så). Jag känner att jag har tagit detta ett varv och kanske två och det är bara onödigt att fortsätta.
 
Det känns att "Semesterlunken" börjar lida mot sitt slut nu, fast jag har ju några lediga dagar kvar.  Jag ska försöka att bara njuta av allt och vara så mycket i nuet som det bara går. Det är lugnt liksom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


China Preparing for the China OpenTisdag ❤️

Slöa dagar nu. Jag sover för länge och gör för lite. Känner mig mest trött och seg. Sista semterveckan nu och kanske är det därför man är lite extra slö. Man känner att man skulle vilja vara ledig mer, men samtidigt är det ju bar att man kommer igång med jobb och att att blir som vanligt igen. 
 
Jag har varit på ett möte idag där en kille från telia snackade lite bredband, telefoni och tv. Nästa vecka kommer ju allt det där nya in i min lägenhet och det blir mycket bättre än vad jag har nu. Om allt blir så mycket billagre än förut det vet jag inte. Jag kommer inte att tjäna en massa pengar på att min bostadsrättsförening byter, men allt blir lite modernare och bättre i alla fall. Nästa vecka kommer jag ett steg till närmare den där drömmen om att få ett hem så som jag vill ha det. 
 
 
 


Nittaku ITTF Pongcast - Julay 2015Söndag ❤️

 
 
Igår satt jag halva kvällen och hela natten och jobbade med min självbiografi. Jag grejade typ bara med ett kapitel, men det tog lång tid. Jag ville kolla upp lite saker så att jag inte bara skriver utan att veta exakt hur det egentligen ligger till. Tricket kanske är att dels veta vad andra tror sig veta, men det viktigaste av allt är hur det egentligen ligger till.  Jag ska inte skriva vad jag tror, jag måste veta att det jag påstår stämmer. Känns sjukt viktigt när det gäller denna grejen med skrivandet om mitt liv. Allt jag har skrivit hittills är jag  nöjd med. Det svåra är nu bara att fortsätta att göra detta lika bra som jag hittills har gjort.
 
Sovmorgon har jag ju såklart haft. Jag kom ju inte i säng förrän klockan fyra i morse. Annars har jag haft en vanlig dag och nu ska jag väl fortätta skriva mer om mitt liv.
 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 


Lördag ❤️

 
 
Jag har varit väldigt trött idag. Sovmorgon hade jag sen var jag bara vaken några timmar och sen ville jag bara gå och lägga mig igen. Allt jag har gjort idag är några ärenden på stan. Annars har jag mest sovit. Piggheten kommer nu och då känns det som att jag kan greja hur mycket som helst. Tröttheten kommer väl tillbaka efter att jag har suttit uppe halva natten. Man kanske skulle ta och gå ut festa ikväll . Då kommer ju inte den riktiga tröttheten förrän tidigt imorgon bitti. När man kommer hem och öppnar kylskåpet och ser att man inte har någon mjölk att lindra bakfyllan med.
 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE