Glad Påsk🥚🥚🐣🐣💛💛

(null)
 
(null)
 


.

 
 
 


En längre fredag

Vad gör man på en (långfredag) längre fredag . Det är skönt att få vara ledig i alla fall. 
 
Jag har mest tagit det lugnt hela dagen. Det behövs nu efter denna intesiva vecka som jag har haft. Tar jag inte ett litet "break" nu så pallar jag inte med. 
 
I morse "softade" lite i masagestolen, framför TV.n. Runt klockan 12:00 gjorde jag ett besök på "Kopparn"
Cordon Bleu..
 
 
Efter maten gick jag en liten runda på stan. Jag gjorde det mest för att jag ville sträcka på benen och hålla igång cirkulationen . En runda på stan känns oftast skön efter man har avverkat den. 
 
Det blir nog en ganska "soft"kväll. Sen vet man ju aldrig med mig. Man kanske får ett ryck och tar sig ut ikväll. Spontan utgång liksom. Fast förmodligen blir det lugnt. Jag ska nog lyssna mer på förnuftet än på den spontana delen av hjärnan. Med tanke på hur denna veckan har varit så är det nog bäst att bara vara hemma ikväll. Blir det tråkigt kan man ju alltid ta en runda på stan igen. 
 
 


”Kvälls-PW” 💙💖

I 4 dagar har jag grejat och jobbat som fan. Igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig så sunkig och sliten. Jag ville bli av med den känslan fort. Jag har lärt mig nu att det inte hjälper att tex bara sätta sig soffan och kolla på TV. Det bättre att röra på sig om man känner sig trött och snurrig i huvudet. 
 
Jag kändes tufft att vara ute på en POWERWALK (PW) efter att denna veckan har varit som den har varit för mig. Det blev snabbt mörkt också så jag tappat nog lite energin av det. Jag känner mig alltid bättre på morgonen när jag ska ut och röra på mig. Jag var ute i två timmar. Jag gick förbi en macka och köpte en dricka som jag halsade snabbt. Efter det blev jag stum i benen. Jag kände att jag fick lite ont i kroppen. Förmodligen var jag jävligt trött också. 
 
Den sista halvtimmen på gårdagens PW kändes väldigt tung. Jag längtat då mest hem. När jag kom kröp jag typ i säng nästan direkt. Idag (långfredag) känns det annars bra. Jag tror att gårdagens PW gjorde nytta. Jag känner mig betydligt piggare och mindre snurrig i huvudet nu. Jag fick väl ur mig mycket under gårdagens PW.
(null)
 
(null)
 


Snart ska jag ta det mer lugnt.Slowmotion Analysis - 3rd Ball Attack

 


Två deklarationer.

 
Jag fick min deklaration med posten igår. Jag fick även min mammas deklaration. Eftersom min mamma avled förra året så blir det jag som får se till att godkänna hennes deklaration för inkomståret 2017.
 
Mamma fick kvarskatt, men jag får skatteåterbäring. Allt är precis så som jag sedan länge har räknat med at det skule bli. Man kan säga att jag i princip går plus minus noll. Den skatteåterbäring som jag får täcker lätt den kvarskatten som mamma har fått. Det blir en liten slant över till mig efter att jag har betalat in, och fått tillbaka, men i stora drag kan man säga att jag går plus minus noll på deklarationerna denna gången. Det känns ju i alla fall bra att jag inte behöver lägga ut mer pengar än vad jag får in när det kommer till skattepengar.
 
 


Onsdag (2018 03 28)

 Jag var  uppe skuttade klockan 04:30 i morse. Sen "taggade" jag till jobbet en timme senare. Jobbade på i den blå bussen och det kändes väl ganska lugnt. Soligt och fint var det, och är det. Snart kan man nog säga att våren är här på riktigt.
Jag har haft rast sedan klockan 10:00. Nu i skrivandets stund så är kl 12:00 och jag har rast i ca 2 timmar till. Jag har grejat med nånting hela tiden sen jag tog rast för två timmar sedan. allt går i ett och i varandra. Jag gör vad jag ser, eller så tar jag tag i det jag bara tänker på och sen rullar det bara på liksom. Öhh...
 
Jag känner nu att jag behöver få sova lite. Ta någon timme och bara inte göra nånting. Under eftermiddagen har jag ju mera jobb och har man lyckats att sova någon timme mitt på dagen  så är det något som känns skönt för kroppen under jobbtimmarna under eftermiddagen.  Man känner sig då inte så jävla trött när man är på jobbet. Tröttheten kommer på kvällen istället och då ska man ju sova för att sen orka upp till nästa dags arbete. 
 


Håller budget och grejar mycket.

Tuffa två dagar har det varit. Sen igår så har jag typ hela tiden haft något att göra. I alla fall när jag är vaken. Jag tar tag i det jag ser och jag gör nåt direkt som jag kommer på att jag behöver fixa det. Det kommer att vara såhär i några dagar till. Det är bara att bita ihop och köra. Jag får vara lite som en maskin nu, och sen får jag ta det lugn under påskhelgen. 
 
Jag kan nu konstatera att jag även under mars månad har lyckats att hålla den budget som jag satte upp i slutet av februari. I februari sa jag till mig själv att jag skulle lyckas spara en viss summa pengar. Jag kanske inte riktigt har lyckats spara pengrna på det sättet som jag hade tänkt mig från början. Men skitsamma!!! Jag har ju lyckats trycka in rätt summa i mitt sparande även denna gången. När det nu blir aprilsnart så ligger jag precis där jag vill vara just nu. Sen kan jag ändå tänka att jag inte kommer att klara av den budget som jag nu sätter upp för april när det gäller sparandet. Fast detta har jag nu tänkt månad för månad sen i december förra året, och ändå har jag varje månad lyckats få det som jag vill ha det. Jag löser hela tiden allt på något sätt. Förklaringen till det är säkert att hela tiden försöker leva i nuet. Det är ju i nuet som man verkligen kan lösa dom problem som uppstår om något uppstår. Före det händer kan man inte alltid exakt veta vad som kommer att hända. Efter något har hänt så kan man inte ändra på det som redan har varit.
 
Jag ska försöka nu att lösa allt och mer tro på att jag faktiskt fixar april månad också. Sen är det ju så att även om jag skulle misslyckas med mitt planerade sparande under någon månad i år så finns det ju alltid en chans att jag kompenserar upp den summan till en annan månad. Vissa månader dra jag in så sjukt mycket mer pengar än  andra månader. Får jag ihop alla pengar som jag nu tänker att jag vill få ihop under 2018, då spelar det ju sen ingen roll på vilket sätt jag fixade det, eller hur mycket pengar jag lyckades spara månad för månad. Det är ju den slutgiltiga summan jag vill komma åt i slutändan, och fixar jag den så är jag nöjd liksom.
 
Ibland kan jag tänka att jag kanske ska dra ner ambitionerna lite. Jag kanske kan sätta upp ett mål där det inte handlar om att jag behöver kämpa så mycket för att nå ett specifikt resultat. Men samtidigt så ser jag ju alltid möjligheter. Om jag ändå känner att jag orkar och det finns en chans, så vill jag gärna göra ett försök. Sen kan det ju vara lite jobbigt, men man får ju sällan något utöver det vanliga om man inte anstränger sig lite. Det ofta värt allt slit, både det fysiska och psykiska. När man uppnår nånting som man har kämpat för länge så är känslan av att ha lyckats helt enorm. Det är väl kanske den längtan av att nå den känslan som gör att jag har ett driv att lyckas med mina målsättningar som jag sätter upp. 
 
 
 
 
 


V 13

 Ny vecka har det blivit och jag är uppe tidig och skuttar som vanligt. 
 
Denna veckan är väldigt välplanerad ända fram till torsdag. Sen är jag lite påskledig och unfder långfredag, påskafton och påskdagen har jag inget planerat överhuvudtaget. Förhoppningsvis får jag mycket gjort under dessa 4 första dagar. Blir det som jag vill så kommer det ju bara att bli skönt att få en mer spontan påsk.
 
Nu kör vi!! Jag ska strax ta mig till jobbet..och sen är det bara att fortsätta med jobb och allt annat som jag har på min "v 13-lista"
 
 


German Open - 2018Jag glömmer ofta en grej.

 Jag vet inte om jag är slarvig eller bara glömsk. Kanske är det båda delarna. Jag missar ofta en detalj i typ allt jag gör. Det är typ oftast inget som är någon stor sak i mitt liv, men ibland kan det ändå störa mig att jag typ alltid missar en detalj som sen gör att jag får fixa det vid ett senare tillfälle. När jag handlar i affären så glömmer jag nästan alltid att köpa en vara som jag innan tänkte att jag skulle få köpt. Ibland kan jag tänka att jag ska få gjort 10 saker på jobbet, men när jasg har gjort min arbetsdag och kommer hem så kommer jag ibland på att jag kanske fick gjort 9 saker och missade nr 10. Då får jag lägga den på minnet och fixa den dagen efter. 
 
När jag var åkte till Stockholm i maj förra året så glömde jag: Tandborste, tandkräm, parfym, gelê och hårborste. Jag skulle den gången ut och festa med kanske några av dom coolaste tjejerna som finns. Det var ju bara att gå ut och handla Stockholm när jag glömde  dom grejerna hemma. När jag var ute i Stockholm för att handla sånt jag hade glömt då¨glömde jag ändå att handla hårborste. Jag glömmer alltid en grej när jag ska göra något. Typiskt mig liksom.
 
Att jag är lite glömsk eller slarvig är ändå något som jag kan leva med. I typ allt jag gör så grejar jag och fixar själv. Jag orkar liksom inte planera allt in i minsta detalj och dubbelkolla allt innan gör något. Jag kan ta att jag glömmer något en dag som jag sen fixar jag det kanske till nästa dag. Det kanske inte är så konstigt att man är lite snurrig i huvudet ibland. Jag vet inte hur många gånger jag tex går ut genom dörren och nedför trapporna, för att sen gå tillbaka för att känna att jag verkligen låste dörren. Det man inte har i huvudet får man fan ha i benen.
 Undra vad jag glömmer nästa gång jag gör nånting? Undra vad jag har glömt att göra under tiden jag skrev detta blogginlägget.
 


Sista timmarna är lite tuffa.

Jag har haft två jobbdagar denna helgen. Upp tidigt som fan under två dagar. Idag (söndag) blev det ju ännu tidigare eftersom klockan flyttades fram en timme mitt i natten. 
Jobbet gick annars bra i helgen. Förmiddagarna var inga problem. Däremot kändes det tufft att jobba på de sista 2 -3 timmarna av helgens arbetspass. Jag kände liksom att jag räknade ner och längtade hem.
 
Det var tufft ibland att jobba denna helgen, men under större delen av helgens jobbande så har det gått bra. Väldigt lugnt, inga större problem och jag kör många sk "gröna" kilometer
 
 
 
 


German Open - 2018

 


Helgjobb och lite om nästa vecka.

Jobbar på gör man hela helgen. Jag tänker nu att tex denna lördag kommer att bli lite tuff. Men så tänkte jag innan gårdagens körning också, fast gårdagen kändes hur lugn som helst. Så man vet aldrig. Man får jobba på i helgen och jag hoppas att det kommer att kännas lugnt. Med tanke på hur nästa vecka ser ut för mig så vill jag inte har för mycket att kämpa med på jobbet i helgen.
 
Nästa vecka har jag massor att göra. Jag ska ta tag i saker som gör att jag tar ett stort steg närmare mitt ekonomiska mål som jag har för detta året. Det blir varje dag fram till helgen. Jag har att göra från tidigt morgon till sen kväll. Det kommer att kännas bra att jag vet att jag kommer att ta några ordentliga kliv framåt med mitt ekonomiska mål. Jag känner mig nästan lite obehagligt övertaggad redan nu. Jag måste tänkta på att inte gå för snabbt fram och tro att allt bara går av sig själv. Jag måste tagga ner lite, stanna upp och tänka efter också.  
 
Nästa vecka är det ju påsk också. Jag vet inte alls vad jag ska göra då. Man får se vad man hittar på helt enkelt. 
 


Det är en fredag.

Jag har varit ledig i två dagar, men nu börjar snart en jobbhelg. Jobba äta sova är det livet man kommer att typ ha under några dagar nu. 
 
När jag vaknade i dag så var jag lite småförbannad över en grej. Jag får hoppas inte detta tar över hela min fredag och liksom förstör denna dagen fullständigt. Mycket är ju ändå bra nu... och då ska ju inte en liten sketgrej ( men ändå störig) få mig att inte orka fortsätta med allt som går bra, och kommer att bli bra när jag väl når mina målsättningar. 
 
Ha en trevlig dag...och en lika trevlig helg.
 
 
 
 
 


Nu tar jag en sak i taget!

 


Nittaku Pongcast - Februari 2018Måndag (2018 03 19)


Man jobbar på. Jag fick köra Vänersnäs nu på morgonen. Jag skulle egentligen ha kört något annat, men chefen ringde mig förra veckan och fråhade om jag kunde byta. Det har jag ju inget emot eftersom jag tycker att Vänersnäs är den bästa linjen att köra av allt jag har att köra under veckorna. I dag var det nog den lugnaste körningen också. Två personer åkte med mig på första turen och några fler på andra, men lugnare körning får man leta efter. Det är lätt att köra "grönt" då.
Jag har jobb senare i eftermiddag också.
Nu blir det mest mat och slappa. Nu är veckan igång.
 
 


V 12

Ny vecka och det är bara att resa sig upp och köra på igen. Jag har rätt mycket jobb denna veckan och jag tror stundtals att mycket med arbetet kommer att kännas jobbigt. Mitt psyke just nu, kombinerat med vad jag tycker om veckans schema när det gäller: Tider, dagar och körning, gör att jag kan känna som jag gör kring veckans arbete. 
 
Annars denna veckan så har jag bara tänkt att fixa lite med vardagliga saker som jag länge har tänkt att jag ska ta tag i. Jag hoppas jag fortsätter att skriva mycket texter. Förra veckan fick jag skrivit en hel del, och jag hoppas att det "flow" jag har känt bara fortsätter denna veckan. Jag har många tankar om allt möjligt. Mycket kan jag säkert få en hel del ångest över. Annat känns bara hur bra som helst att tänka på. Många tankar jag har snurrar runt i huviudet på mig. Hur ska jag hantera allt? Vad är bäst att göra när man befinner sig i en viss situation? Ibland känns det som jag vill så mycket, men jag lyckas med så väldigt lite. Samtidigt vill jag inte ha för mycket saker på gång. Jag vill inte göra för mycket så jag går in i väggen. Det kan vara svårt och veta vad man ska tänka. Man vill mycket, men man kan inte göra allt. Jag vill inte göra allt för då blir det för mycket. Det är ju inte konstigt att det snurrar lite i huvudet ibland.
 
 
 


Ett kort inlägg om en söndag.

1.Vaknade vid lunchtid och kände mig extremt illamående. 
2.Tog en lite lugn promenad runt i stan. Det hjälpte mot illamåendet. 
3.Käkade köttbullar med äkta potatimos. Väldigt gott.
4. Sov en hel del under sena eftermiddagen.
5. Körde live på Instagram under kvällen. 
 
Det blev ett kort inlägg detta. Man har sällan något att berätta om en tom söndag.
Nu ska jag sova. 
 


Utgång - Ja eller Nej

 
(null)
Jag har just nu en liten omröstning på min "INSTAGRAM" när det gäller min aplaner för kvällen.
 
Man behöver ju inte vara något större snille för att förstå vad dom flesta som hittills har röstat  tycker att jag ska välja när det gäller utgång ikväll, eller icke utgång ikväll.
 


Balanserar på linjen.

Jag kämpar ju med min sparande av pengar. Jag har mina målsättningar som jag vill nå. En viss summa pengar ska jag bara lyckas spara. Lätt är det verkligen inte. 
 
Jag kastar mig hela tiden mellan två tankar: Orka hålla i detta, eller släppa på kraven jag har på mig själv och istället spara betydligt mindre pengar. Att ge upp och bara strunta i precis allt som jag nu kämpar för tänker jag inte göra. 
 
Ja orkar fortfarande hålla i, men jag känner att jag hela tiden ligger på gränsen. Det är tufft att hela tiden behöva fundera några extra gånger på om man har råd att unna sig, eller om man spräcker "sparplanen" som jag har, om jag väljer att unna mig något utöver det vanliga. Gränsen mellan att strunta i hur jag först tänkte att jag vill ha det, och istället sänka kraven och spara mindre pengar är hårfin. Jag får typ fatta beslut om hur jag ska fortsätta, minst en gång i veckan. Många gånger tänker jag nog att jag ska släppa på kraven, men samtidigt känner jag att i slutändan är det värt att bara hålla mig till planen  och kämpa in den. När man fixar allt och når en större målsättning som man har, så är ju av att man lyckades rätt häftig.
 
Det jobbigaste med detta är väl att man ibland får avstå från saker som man tycker är roliga att göra, men jag tror som sagt att det är värt det. Jag sparar ju pengar för att kunna göra något ännu roligare. Det är mycket tålamod det handlar om. Jag känner mig ändå just nu ganska duktigt som hittills har klarat av att hålla min sparplan, även om känslan av att inte ha råd med saker suger. Jag har ju råd fast ändå inte. Jag prioriterar ju sparandet,så pengar har jag ju. Jag försöker ändå att hitta balansen mellan att unna mig och spara. Jag vill mest spara, men ändå inte snåla. MAN BALANSERAR LIKSOM HELA TIDEN PÅ DEN DÄR TUNNA LINJEN.
 
 
 


ISA - Perfect

 
 


Ledig - Avspänd - Snart vår.

(null)
Skönt med 3 dagar ledigt nu. Ledig långhelg är ju inte fel. 
 
Mycket känns bra nu!! Jag har i flera dagar hittat min max när det gäller avspändhet. Det känns bara så underbart. I vad jag än gör så känner jag ett behagligt lugn. Ingen stress eller press med nånting. Bara lugn liksom.
 
Nu har jag börjat känna på allvar att våren är på väg. Jag får vårkänslor på alla möjliga olika sätt. Mycket av sånt jag har tänkt att göra i vår närmar sig nu. Man märker av mer att det bli ljusare och ljusare. Solen skiner mer och längre på dagarna. Jag blir mer sugen på livet igen. Jag har säkert varit lite nere, negativ och trött under vintern. Med våren känner jag mig gladare och piggare. Jag får på nåt sätt ett mer levande liv när våren närmar sig. 
 
 


Nu vill jag bli bättre på det "gröna".

På jobbet blir jag varje dag påmind om att det finns något som heter: "DEN GRÖNA RESAN". Med några få ord så kan man säga att "DEN GRÖNA RESAN" handlar om att man inte ska bromsa bort för mycket fart. Alltså man ska hålla en sådan hastighet att så att man så lite som möjligt ska behöva använda bromsen
 
När jag är ute och kör så har jag en bl.a en liten dataskärm som visar mig hur jag kör. På denna skärm visas en behållare med en grön vätska i. Vätskan i behållaren stiger eller sjunker beroende på hur jag kör. Målet är att så mycket vätska ska finnas kvar i behållaren efter varje avslutat körpass. En helhetsbedömning görs på hur man kör och sen är man grön, gul eller röd förare beronde på körsättet. Grön förare är ju alltid det man ska sträva efter att bli. Röd ska man inte vara.
 
Detta har vi haft på jobbet i några år nu och jag har varierat lite mella det gröna och det gula. Målet är alltid grönt. I dag när jag kollade mina sk värden mer ingående. Då fick jag se att det inte såg så bra ut som jag för att jag själv skulle känna att det var ok. Därför bestämde jag mig just i dag för att sträva efter att ha hålla behållaren så jävla grön det bara kan. Jag ska nu tänka på detta mer än tidigare.  Jag berättar om några veckor hur mycket bättre jag har blivit.
 
 
 
 


Stockholm ping pong

 


Två steg fram och ett steg tillbaka.

 
 Tisdag (2018 03 13)
Jag sov dåligt i natt. Jag gick upp redan klockan 03:00. Jag gjorde mia sysslor som jag normalt sett brukar börja med 2 timmar senare. Jag fattar inte hur jag ens klarade att ta mig upp så jävla mycket tidigare, men jag var hur pigg som helst. Sova var bara en omöjlighet.
 
Jag har haft en dag av arbete. Jag var ju som vanligt hemma på min ast och då blev det mycket texter skrivna. Jag sov också någon timme. Jag var ju FAN uppe klockan 03:00 och skutatde i natt. 
 
Jag har fått lite ont i min ena sida. Jag lyckades ramla för några dagar sedan och det känns fortfarande. När jag ramlade slog jag i både arbågen och en sidan. Dessutom lyckades jag få ett skrubbsår på min ena hand. Jag vet inte varför jag berättar detta, men bilden här ovan passade ju bra till detta stycke. Dessutom vill jag väl att ni ska tycka lite synd om mig..eller så tycker jag bara synd om mig själv. 
 
 
Jag grejar och grejar. Såklrt vill jag nå mina mål som jag har med min ekonomi, men just nu känns det som att när jag har tagit två steg framåt så tar jag direkt ett steg tillbaka. Ska sanningen fram så går det inte så bra just nu som jag hade hoppats på.  Det är som att någon högre makt vill jävlas med mig hela tiden. Jag tycker mig se en lösning på att nå mina mål för varje månad som går, men sen kommer det ett problem. Problemet uppstår ofta när jag liksom har fått upp farten och kan se att jag kommer att fixa något som tar mig ett stort steg närmar det jag kämpar för. När jag sen märker att allt mitt grejande med något inte får det resultatet som jag har förväntat mig, då känns det som jag tar ett steg tillbaka. Sen står jag där och stampar. Jag får liksom inte grepp om allt som jag försöker fixa., och mest kämpar jag med att kunna spara så mycket pengar som jag faktiskt vill spara nu.
 
 Jag kommer bara halvägs, och där tar jag ett steg tillbaka. Jag måste hitta ett bättre grepp och inte släppa taget. Jag kan ändå se att jag i slutändan ska kunna fixa det jag kämpar för just nu. Om jag inte minns fel så hade jag svårt även i början av förra året att få fart på allt. Jag tog även då två steg fram och ett tillbaka. Sen mot slutet löste sig allt bra ändå. Det gäller bara att jag får ett bra grepp om allt. När jag sen har det, då löser allt sig till det som är bäst för mig. Det får jag tro på nu.
 
 


Allt känns bättre nu.

Fick massor att göra direkt denna veckan. Nu är det så igen. Allt som jag vet att jag kommer att ha att fixa med, kommer nu och allt kommer typ på en och samma gång. Det är väl inga problem? Jag kör på och funkar det så kör jag på lite till och öser in mera i det jag grejar med. Kommer man tioll en punkt där man inser att det inte alls funkar då lägger man ner det. Svårare än så är det ju egentligen inte. 
 
I dag fick jag i alla fall en känsla av att mycket går bra nu igen. Jag känner mig också gladare och mer pepp och tagg på att göra saker än vad jag har gjort tidigare i år. Jag vet inte vad det beror på. Allt känns bara bättre.
 
Nu ska jag sova. 
 


Måndag (2018 03 12)

 
Då var det måndag och en ny vecka igen.  Jag har massor att göra och jag ska greja med allt möjligt, Förutom att jag ska ta mig till jobbet i 4 dagar så har jag tänkt att jag ska skriva en hel del texter.
 
Jag började "megaskriva" I helgen och jag hade så bra "flow" så jag ska försöka hålla uppe under denna veckan. Jag har massor med tankar på vad jag ska skriva och jag vill inte att allt bara ska stanna vid tankar. Jag vill skriva ner dom. Helst ska jag skriva ner dom precis när jag kommer på dom. Då tycker jag att texterna oftast blir som bäst. 
 
Mycket skrivande är det som gäller för mig denna veckan. Jobba ska jag naturligvis också göra, men jag har som det känns nu en ganska soft vecka med mycket bra körning och "bara" 4 dagar av jobb. 
 
 


Qatar Open 2018 - FinalernaQatar Open 2018

 
 


Tankar denna morgonen (2018 03 10)

Ska ha en bra ledig dag. Jag har tänkt att jag ska skriva mycket texter under dagen. Hoppas jag få ner alla tankar jag har i text. Jag har länge bara gått runt och tänkt att jag ska skriva detta och detta, men allt stannar vid tankar och när jag inte skriver ner något direkt när  jag tänker att jag vill få ner en tanke i text, då glömmer jag minst hälfen om jag försöker att skriva ner sånt jag tänkte på för kanske en eller två dagar sedan. 
 
I dag har jag tänkt att försöka sitta och tänka och skriva mycket. Texterna kan landa i blogginlägg eller mer självbiografiskrivande. När det gäller självbiografin så har jag nog nu kommit till den punkten där jag känner att jag vill publicera den, men det händer inte just nu. Det kommer att dröja ett tag till. Men jag känner att sånt jag har tänker att jag har kvar att göra kommer nu att vara slutet på det arbetet med självbiografin. Jag tänker inte komma på mer saker att skriva om eller fundera mer på om jag ska göra si eller så. Jag ska komma till ett avslut och inom en snar framtid lägga fram allt de som jag tänker att jag vill publicera. Jag kommer att få ta bort texter. De finns absolut berättelser som jag inte känner att jag är redo att berätta för någon om. Vissa berättelser är ju också av ett sådant slag att jag nog aldrig kommer att vilja berätta precis allt. 
 
Annars då?
 
Jag längtar efter våren och kanske också sommaren. Jag tycker vintern har varit för lång nu. Jag vill ha vår. När våren väl är här då kommer också sommaren av bara farten. Dessutom brukar jag komma på massor med saker under våren som vill göra under våren och sommaren. Vårkänslorna liksom sätter fart på hjärnan. Under vintern har man ju mest varit negativ och jag tycker ofta  att mycket bara känns jobbigt att ta tag i. Det är för kallt för att göra det, eller det är för mörkt för att göra så. 
 
Jag hoppas snart att snön förvsinner snart. Jag ångrar nu att jag inte har tagit några veckor och försvunnit från snön. Det hade ju passat bra nu att vid denna tiden på året dragit på någon solresa. Typ Thailand hade inte varit fel. Under dessa första månader på detta året  har jag ju tänkt mycket på att jag inte ska göra om alla dom misstag som jag gjorde förra året. Till nästa år kan jag ju tänka på att jag inte ska göra om samma misstag som jag nu har gjort. Det vill säga att vara kvar i vinter och kyla. Bättre att dra till någon plats där man kan bada i poolen eller gå ut och lägga sig i solen,  under just denna tiden på året. Den här j'vla vintern har jag tröttnat på för länge sen, och då har ändå årets vinter varit ganska mild, om jag nu ska jämföra med andra j'vla vintrar som jag har hunnit vara med om i mitt liv.  
 
Hoppas ni får en trevlig helg och hittar på mycket av sånt som ni tycker om att göra.  En tanke som har "ploppat" upp hos mig det är att jag kanske ska kolla "Mellon" ikväll. Jag vet att jag typ förra året sa att jag aldrig mer sak kolla på det programmet, men denna lördag kan jag nog tänka mig att titta i alla fall. Bristen på annat att göra och att jag känner att jag vill ta det betydligt lugnare denna helgen än vad jag har gjort tidigare under denna veckan kan göra att jag kollar Mellon ikväll.
 
Om jag ska hoppas på en vinnare av "Mellon" så skulle jag tycka att det skulle vara kul och Mariette vann hela skiten. Hon har ju en fantastisk röst och är en otroligt bra artist. Det är nog inte mitt tips att hon vinner, men jag hoppas på henne.
 


Massor med jobb och annat.

Nu har jag en ledig helg. Nu ska jag ta det lugnt hela helgen. Jag har jobbat mycket med busskörningen och när jag har haft raster eller kommit hem efter en dag av arbete så har jag grejat med massor av saker. När jag nu tänker tillbaka denna veckan så har jag typ bara kört  på med allt som en maskin. Jag har fått gjort mycket i alla fall. Jag är nöjd med att jag inte bara har grejat mycket utan också fått klart så mycket. Nu har jag massor med roliga saker på gång och jag behöver i princip bara vänta in en massa datum. 
 
 


💙💖💜

 
 
 


J-O Waldner - A-C Ahlquist

 


Skönt när man får grejer klart.

Bra dag detta. Hdelt klart har massor med grejer blivit nu i dag. Jag  fick ju lite besked i går. Och i dag var det bara att fixa allt som jag i typ två månader nu har väntat på att få fixa. Jag har ju varit tvungen att vänta påatt andra ska göra sitt, innan jag kan fortsätta med mitt. Nu när mitt är klart så behöver jag bara vänta in rätt datum och är jag med om den ena upplevelsen efter den andra, som typ är för bra för att vara sann. Det blir ungefär lika otroligt som om jag skulle gå hemma i kalsonger som matchar färgen på min t-shirt. 
 
Det känns i alla fall grymt bra nu när jag bara har kunnat blåsa på med grejer, utan att jag behöver vänta på att någon annan ska göra nåt. 
 
 


Tisdag (2018 03 06)

Sitter här hemma och jag kan bara konstatera att jag känner mig ganska nöjd med denna tisdag. Jag fortsätter att hålla mig ganska lugn och avspänd. Det känns bra när man bara befinner sig i nuet. 
 
I dag fick jag också lite besked om roliga saker som händer längre fram. Med roliga saker menar jag typ: Stockholm, bubbel, limo, tjejer, restaurangbesök, utekvällar och säkert massor av överraskningar som jag egentligen inte vet nåt om just nu.  Det sjuka i dag var att jag fick lite olika: mail, telefonsamtal eller SMS från olika personer. Allt har ju med olika (roliga) saker att göra. Jag har väntat på många oika besked så att jag nu får dom kommer inte som en överraskning för mig. Jag trodde bara inte att jag skulle få så många olika besked just på en samma dag. Det är roligt närdet händer lite. Framförallt när man har så mycket roliga saker på gång som jag nu äntligen kan sätta mig med och bara göra klart så mycket som det bara går att få klart. Sen får jag vänta in vissa datum, men det gör jag ju så gärna. Allt jag har på gång nu är värt att vänta på. 
 
 
 


Jobb - Tandläkaren - Ärtsoppa

En ny vecka har börjat och en hel del arbete har man såklart att ta tag i. Jag trodde att dagens arbetspass skulle kännas tufft och jobbigt, men det kändes typ som vanligt. Jag har känt mig maximalt avspänd under hela dagen. Och jag tänker på att bara befinna mig i nuet. Jag har inte känt mig spänd eller stressad. Så himla skönt ju.
 
Jag körde på med  några timmar jobb under morgonen. Sen hade jag några timmar rast, och då besökte folktandvården igen. Om jag minns rätt nu så skulle jag få bort lite tandsten och få lite flourlack. Jag tror att det var detta som tandläkaren gjorde på mig idag.
 
Skönt att veta att man har fina tänder nu. 
 
Till lunch i dag käkade jag ärtsoppa. Jag är inte så förtjust i det, men jag var sugen på soppa idag. Då fick det bli ärtsoppa, även om jag inte tycker att det är jättegott. Det dröjer nog inan jag äter ärtsoppa igen. 
 
Sen var jag tillbaka på jobbet och körde några timmar till. Och detta var min måndag. Nu har man startat denna veckan också.
 
 


10 punkter om denna söndag.

1. Vaknade sjukt tidigt och kunde inte somna om. 
 
2. Gick upp och gick ut och kollade en grej, men blev besviken när jag inte fick se vad jag ville se.
 
3. Gick till mataffären. Pantade burkar och handla lite av sånt som jag egentligen redan hade hemma, men som typ snart skulle vara slut. Jag var där så tidigt så jag var typ enda kunden i affären just då.
 
4. Käkade kyckling med ris och currysås.
 
5. Kollade några filmer. 
 
6. Körde en live på INSTAGRAM.
 
7. Vek min tvätt 
 
8.  Bloggade
 
9. Lyssnade på två låtar från årets Mello. Första gången jag hörde dessa två  just i dag. 
 
10. KÄNNS BARA BRA ATT HA HAFT MED EN LEDIG DAG.
 


Arbete och övrigt denna lördag.

Har haft ett arbetspass denna lördag. Detta var ett ganska bra pass eftersom jag hade körning som jag oftast gillar att ha. Dessutom är det ju rätt lugnt att köra de första timmarna under morgonen. Det kändes också som dagen gick ganska fort  
 
När jag hade avslutat min arbetsdag så köpte jag mig en pizza och gick hem. Nu under kvällen har jag tvättat. Jag hade tänkt att gå ut lite ikväll också. Krogen, hänga med lite folk och ta några bärs, men jag känner mig ganska trött och dessutom lite mörbultad i kroppen. Jag gick ju upp klockan 05:00 i morse. Sen: Jobbade jag mellan 06:00 och 15:00. Kom  hem och försökte varva ner efter att ha ätit på tok för mycket pizza. Det gick inte så bra med att varva ner. Det fick ju bli tvättstugan och full "speed" där. Jag har bäddad rent i sängen och jag tror nog att det bästa jag kan göra nu är att snart gå och lägga mig.  Utgång får det bli någon annan helg. Jag kommer inte att orka i natt och jag kommer att ångra mig i morgon om jag ändå skulle göra ett försök på en utgång i kväll. Har jag lärt mig något från förra året så är det ju att jag ska stanna upp och fundera på vad kroppen tål. Vad jag helst vill får ibland komma i andra hand.
 
Det ska i alla fall bli skönt med en ledig dag i morgon.
 
 


Torsdag - Fredag.

Torsdag
Detta var en ganska vanlig dag. Jag jobbade, käkade lunch och slappade.
 
Jobbet känns bra varenda dag nu. I går var det hur lugnt som helst att jobba. Hela veckan har varit lugn. Bra vecka ju. Jag jobbade på under morgonen och körde linje 62. Hade några timmar rast innan jag gick tillbaka till jobbet och körde linje 66. 
 
När jag var hemma på rasten blev det lite slappa och sen lagde jag till en soppa. Gulachsoppa för att vara mer exakt. Riktigt god blev den. 
 
 
När jag inte körde buss eller höll på med mat så slappade jag i massagestolen. Och detta var min torsdag.
 
Fredag
Liknade dag som i går. Jag jobbar, slappar och äter. 
 
Jobbet kändes ännu lugnare. Jag var helt avspänt och var bara i nuet. Jag körde Vänersnäs på morgonen. Bästa linjen är ju den. 
 
N'är jag var hemma på rasten så lagade jag bara till några fiskpinnar. Inte bästa maten kanske, men jag tycker att fiskpinnar kan vara gott ibland. Efter "pinnarna" så blev det mer slappa i massagestolen. Jag hade inte samma kalsonger som i går. 
 
I morgon är det lördag, men jag är inte ledig då. Jag jobbar ett pass, men sen kan jag slappa i massagestolen igen. Då har jag nog en annan färg på kalsongerna, plus en bärs i handen.
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE