Danne - Februari đŸ€

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)







Palmeutredningen inifrÄn

P3 DOKUMENTÄR. PALMEUTREDNINGEN INIFRÅN. 7 DELAR.
 
 
 
(null)



Bilder-Snapchat

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)




Europa Top 1ïžâƒŁ6ïžâƒŁđŸ“đŸ“

 
 
 


Trodde först inte att det skulle gÄ.

Har blandade kÀnslor nu. Jag Àr vÀldigt glad över allt jag fick uppleva i början av denna veckan nÀr jag var i Stockholm. Samtidigt kÀnns det tufft för jag Àr inne i en period dÀr jag jobbar mycket och jag har just nu bara kommit halvvÀgs i denna arbetsperioden. Det kÀnns lite jobbigt, men jag Àr som sagt glad för vad jag har fÄtt uppleva och det bÀsta Àr ju att jag har mer grejer pÄ gÄng framöver. SÄ mycket kÀnns bÄde bra och tufft nu. 
 
Jag försöker ÀndÄ att bara vara helt avspÀnd och ta det lugnt. DÄ kÀnns ingenting vÀrre i alla fall. Dessutom kÀnner jag mig hyfsat pigg och frÀsch. Jag har ju inte jobbat sÄ överdrivet mycket under denna veckan. 
 
Nu börjar ju denna mÄnaden lida mot sitt slut. Jag kÀnner mig nöjd och ocksÄ lite förvÄnad över att jag lyckats fÄ ihop ekonomin sÄ bra som jag ville denna mÄnaden. Jag hade en plan och jag gjorde en budget, men jag trodde inte riktigt att den skulle hÄlla. Nu inser jag att jag satte allt som jag ville och det trodde jag först inte skulle gÄ. Jag har lite tur för jag fick ju in lite extra pengar pÄ saker som jag har sÄlt, men som jag inte kunde vara sÀker pÄ att nÄgon skulle vilja betala för. Dessutom har ju konstprojektet gÄtt magiskt bra under hela februari. PÄ det har jag nog uppnÄtt det bÀsta resultatet sen jag började med det. 
 
Nu kan jag kÀnna att jag orkar försöka göra lite mer för att komma nÀrmare den vision jag har. Att det ekonomiskt har gÄtt sÄ bra nu gör att jag har hittat lite motivation igen att jobba vidare mitt det dÀr mÄlet. Jag har ju inte brytt mig sÄ mycket om det i Är för jag gjorde ju sÄ mycket förra Äret sÄ jag ville bara ta ett "break" frÄn alla tankar kring min högsta dröm och vision. Jag pallar liksom inte med att bara tÀnka pengar och hur jag ska maxa för att tjÀna mer och sen kÀmpa in alla tuffa krav som jag sÀtter pÄ mig sjÀlv. 
 
Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag exakt ska göra för att kÀnna att jag tar mig nÀrmare visionen. Men jag brukar komma pÄ nÄgot om jag bara har pengar att bolla med. Dom finns ju nu igen och jag kan ÀndÄ leva gott och göra mycket annat i alla fall. Man fÄr ju inte glömma och leva hÀr och nu ocksÄ. Annars kommer man ju bara att mÄ skit. 
 
Det ska bli skönt nÀr denna ganska tuffa arbetsperioden Àr över som jag Àr inne i just nu. Den Àr verkligen inte rolig att ha nu, men det Àr ÀndÄ sÄ att dom tvÄ kommande arbetsdagarna Àr bÀttre Àn dessa tvÄ som jag har haft.  Dessutom har ju denna veckan ÀndÄ varit vÀldigt bra, oavsett hur söndagen blir imorgon. Jag fÄr vÀl tÀnka tillbaka pÄ Stockholm och galapremiÀren nu jag Àr inne i den tuffaste arbetsperioden som jag har pÄ mitt arbetsschema. 
 
(null)
 
 


21 FEBRUARI - Stockholm

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)





Tillbaka i vardagen.

Nu Àr allt som vanligt igen. Efter lite galapremiÀr och röda mattan i Stockholm sÄ Àr jag tillbaka i verkligheten. 
 
IgÄr hade jag en arbetsdag, idag Àr jag ledig, men sen Àr det jobb som gÀller resten av denna veckan och jag blir inte ledig förrÀn pÄ tisdag nÀsta vecka. Det Àr vÀl egentligen inte synd om mig fÄr ju ÀndÄ ledigt 3 dagar denna veckan. Dessutom var jag ju ledig 3 dagar förra veckan, sÄ nu Àr det vÀl dags att jobba pÄ igen. SÄ fÄr det ju bli, men jag hade önskat att jag hade haft en lite snÀllare arbetsperiod framför mig. 
 
Denna Ă€r riktigt tuff som kommer nu och jag vet Ă€rligt talat inte om jag kommer att kunna genomföra jobbet pĂ„ nĂ„got bra sĂ€tt som jag i efterhand kommer att kĂ€nna mig nöjd med. Jag ska göra allt jag kan, men jag lĂ€r fĂ„ bita ihop rĂ€tt ordentligt i nĂ„gra dagar frĂ„n och med imorgon. Öhh... 
 
Promenadrundor och jagandet av steg kör jag ju pÄ med, men denna veckan ska jag nog bara vara nöjd med att jag fixar 90 000 steg. Jag tror det blir för tufft att göra bÀttre denna veckan, men man vet aldrig med mig. Jag Àr ju fortfarande med i en stegrÀknartÀvling och man vill ju inte halka efter för mycket. Man kanske kör nÄgot "varv" extra, nÀr man hela tiden gÄr runt och tÀnker att varje steg rÀknas i den tÀvlingen som jag Àr med i. Lite vinnarskalle har man ju, Àven om jag nog har gett upp tanken pÄ att vinna hela skiten. Det blir nog för tufft för mig, Àven om jag kan se att chansen fortfarande finns. 
 
Konstprojektet har gÄtt sÄ jÀkla bra nu ett tag sÄ jag har inte hunnit med att sÀtta allt pÄ plats och fÄ in pengar. Fördelen Àr ju att jag ÀndÄ fÄr in alla pengar, Àven om jag tar en paus eller bara skjuter saker och ting pÄ framtiden. Jag förlorar liksom inget om jag bara fixar varje ny grej som kommer upp i min konst pÄ ett halvÄr. GÄr det lÀngre Àn ett halvÄr innan jag kommer till skott, dÄ förlorar jag pengar, men inte annars. Att jag inte ska hinna med inom ett halvÄr kan jag nog utesluta. 
 
Det som kÀnns lite tufft Àr att allt gÄr sÄ fort och nÀstan för bra. Jag vet hur lÀtt det kan vara att hela tiden vilja göra mer och slÄ pÄ för stort bara för att allt gÄr sÄ bra just nu. DÀr fÄr jag passa mig lite. Jag fÄr tÀnka pÄ att hÄlla mig till det jag kan. DÄ kommer jag att tjÀna pengar. Börjar jag göra saker som bara Àr för stora och för avancerade  inom sÄnt som jag ser som konst, dÄ kommer nog det mesta av allt jag hittills har gjort bara gÄ rakt Ät helvete.
 
 Jag inser ju att jag inte Àr nÄgon stor konstnÀr som kan hur mycket saker som helst. Jag har en grej som funkar nu och jag ska nog vara försiktig med att tro att mycket annat inom allt som jag ser som konst Àr saker som jag behÀrskar och kan tjÀna pengar pÄ. Jag fÄr ju inte glömma att mycket annat som jag provade innan, gick rakt Ät helvete. Av 10 försök med olika konstprojekt sÄ har en grej funkat nu. Jag fÄr bara vara nöjd med allt som det Àr just nu. "Mycket vill ha mer"... kommer inte att funka. "Less is more"...ska jag nog lÀra mig istÀllet. 
 
 


SÅ JÄVLA EASY GOING.

Jag gjorde ju ett besök i Stockholm igĂ„r. Jag var pĂ„ galapremiĂ€ren för filmen "SÅ JÄVLA EASY GOING". Allt med sjĂ€lva "festen" blev vĂ€l som jag hade förvĂ€ntat mig pĂ„ förhand. Det var trevligt och jag kĂ€nde mig glad och avspĂ€nd. Röda mattan, bubbel och hĂ€ng lite hĂ€ng med tvĂ„ trevliga damer (Nikki och Melina)  blev det ju ocksĂ„. 
(null)
(null)
 
Filmen har biopremiÀr den 25:e februari
 
(null)
 
 



Har jag missat nÄgot?

Har jag missat nÄgot? Jag tror inte det. Jag har gÄtt igenom massor med saker om och om igen inför min resa till Stockholm. Man vill ju inte glömma nÄgot i förberedelserna sÄ man blir stÄende nÄgonstans som ett fÄn och sen fÄr man i bÀsta fall ta en bÀrs nÄgonstans, utan att ens vara i nÀrheten av det som Àr syftet med denna resa frÄn början.
 
Jag har tĂ€nkt och jag har frĂ„gat och jag har fĂ„tt besked. Jag har tĂ€nkt sjĂ€lv och andra har förklarat sĂ„nt jag inte vet, eller behöver veta. Nej, jag har inte missat nĂ„got nu. ÄndĂ„ Ă€r jag fortfarande nervös för att sĂ„ ska vara fallet, men imorgon kör vi. En sak Ă€r ju skönt. Man behöver inte bry sig om nĂ„gra "fucking" skitrestriktioner lĂ€ngre. Nu gör man lite mer som man vill igen. Sen kommer jag ju att Ă€ndĂ„ att fortsĂ€tta hĂ„lla distans till mĂ€nniskor som jag inte vill ha i min nĂ€rhet. Detta gjorde jag före pandemin 2020. Det kommer jag garanterat att fortsĂ€tta med. 
 
 
 


Fredag (2022 02 18)

Skönt med lÄng ledighet nu. Jag ska inte jobba förrÀn onsdag nÀsta vecka. Det blir nÄgra ganska lugna dagar nu och sen drar jag till Stockholm och gÄr pÄ röda mattan ha det bra. Det ska bli kul för jag har ju inte besökt Stockholm sen 2019. 
 
Jag mÄr bra nu. Jag kÀnde mig ju lite sjuk och dÄlig och kÀnslan höll ju i sig i nÀstan 2 veckor. Men under gÄrdagen mÄdde jag bÀttre och idag har allt bara kÀnts bra.  Hoppas det dröjer lÄng tid innan jag blir sjuk och dÄligt igen. 
 
Idag har jag som sagt varit ledig. Jag gick till Frissan och gjorde mig lite fin i hÄret. Som vanligt körde jag klipp och fÀrg. SÄ nu Àr hÄret fixat lagom för resan till Stockholm ocksÄ. 
 
Jag har gÄtt en promenadrunda pÄ 12 KM idag ocksÄ. Samma runda körde jag faktiskt igÄr ocksÄ, sÄ nu har det nÀstan blivit 2,5 mil pÄ 2 dagar.
I skrivandets stund Àr jag uppe i över 95 000 steg, om jag rÀknar allt som jag hittills har avverkat under denna veckan. Jag ligger just nu 4:a i stegrÀknartÀvlingen som jag Àr med. Det Àr ju 70 deltagare. Jag ligger lÄngt efter 3:an, men jag tÀnker inte ge upp fighten om bÀttre placeringar Àn den jag har just nu. 
 
Konstprojektet gÄr just nu vÀldigt fort framÄt. Jag hinner inte riktigt med just nu. Fördelen Àr ju att gÄr det bara framÄt sÄ tjÀnar jag ju pengar pÄ det och Àven om jag inte hinner göra allt jag vill för stunden. Det gör liksom inget om inte fÄr saker ting gjorda. Det funkar ÀndÄ, för jag förlorar inga pengar pÄ att vÀnta tills jag hinner med att greja med det. Jag tar det nÀr jag har tid och dÄ rullar alla pengar in, utan att jag förlorar nÄgot pÄ det. 
 


Tror att jag mÄr illa av viknedgÄngen.

Jag har i ca 10 dagar nu kĂ€nt mig ganska dĂ„lig. Det började med att kroppen sa ifrĂ„n pĂ„ ett vĂ€ldigt obehagligt sĂ€tt. Jag kĂ€nde att om jag inte bara slĂ€pper allt och vilar sĂ„ gĂ„r det Ă„t helvete. Sen jag kĂ€nde det dĂ€r första gĂ„ngen sĂ„ har jag hela tiden kĂ€nt av att nĂ„got inte har varit bra. Jag har kĂ€nt mig bĂ€ttre och bĂ€ttre, men inte helt bra. Utmattningen och den totala trötthet som jag först kĂ€nde av har dom senaste dagarna gĂ„tt över i illamĂ„ende. Jag har haft vĂ€ldigt ont i magen och jag har tappat matlusten. Jag Ă€ter, men det Ă€r vĂ€ldigt mycket mindre Ă€n vad jag brukar göra. Jag tror att illamĂ„endet kan bero pĂ„ att ag under den senaste tiden har rasat en hel del i vikt. Jag har ju i nĂ„gra veckor rört pĂ„ mig betydligt mer Ă€n vad jag typ har gjort pĂ„ mĂ„nga Ă„r. Äter jag dessutom mindre sĂ„ Ă€r det ju inte sĂ„ konstigt om jag mĂ€rker av viktminskningen ocksĂ„. 
 
Jag tÀnker att detta med att jag rasar fort nerÄt gör att kroppen blir lite "chockad" över vad som just nu hÀnder. Det svarar genom att mÄ illa. Jag vet att nÀr jag frÄn nÄgra Är sedan tappade rÀtt ordentligt i vikt pÄ kort tid sÄ mÄdde jag ocksÄ skit till att börja med. Sen blev det bÀttre igen. Kanske Àr det sÄ nu ocksÄ. Jag vet inte, men kÀnslan jag tror starkt pÄ Àr att jag den senaste tidens rasande i vikt har nÄgot med mitt illamÄende att göra. 
 
Nu vill jag Ă€ndĂ„ inte se viktnedgĂ„ng som nĂ„got negativt. Även om jag mĂ„r illa nu sĂ„ har sen lĂ€nge velat gĂ„ ner mer i vikt. Om detta nu beror pĂ„ att jag rör mig mer och Ă€ter mindre sĂ„ sĂ„ tror jag nog att det pĂ„ sikt Ă€r positivt. Om jag mĂ„r illa nu, men Ă€ndĂ„ kĂ€nner mig bĂ€ttre för varje dag som gĂ„r, dĂ„ fĂ„r jag vĂ€l ta att det kĂ€nns som det gör nu. GĂ„r illamĂ„endet över och jag sen Ă€ndĂ„ fortsĂ€tter att gĂ„ ner i vikt eller hĂ„ller mig nere pĂ„ en nivĂ„ som jag gillar, dĂ„ Ă€r det ju bara positivt för mig. Sen vet jag inte sĂ€kert att mitt illamĂ„ende beror pĂ„ viktnedgĂ„ngen, men jag tror att det Ă€r sĂ„.
 
Jag hoppas att jag vÀldigt snart kÀnner mig bÀttre igen. Jag har ju lite grejer p gÄng och jag vill inte mÄ allt för illa nÀr jag tex snart ska ut och resa i Sverige igen. Nu fÄr det vÀl vara som det Àr. Jag fÄr se allt som positivt. ViktnedgÄng Àr vÀl nÄgot som ska vara bra, om det inte sker p.g.a. nÄgot skadligt och farligt beteende. 
 
 


MĂ„ndag (2022 02 14)

Hej!
 
Hur mÄr jag och vad göra jag? Jag mÄr bÀttre Àn vad jag gjorde för en vecka sedan. Jag kÀnner mig inte sÄ mörbultad och slut i kroppen lÀngre. För nÄgon vecka sen var jag ju med om att kroppen bara tog tvÀrstopp. SÄ kÀnns det inet nu, men jag har mÄtt ganska illa hela dagen. Ont i magen har jag haft och nÄgon matlust har jag inte haft. Jag har mest jobb att greja med fram till torsdag. Sen blir jag ledig i 5 dagar innan jag ska jobba igen. Det kÀnns ju bra. SÄ mÄnga dagar ledig har jag iet haft pÄ lÀnge. 
 
Jag vÀntar annars mest pÄ allt som jag ska göra lÀngre fram. NÄgra grejer har jag andra som fixar Ät mig. Det Àr jag inet van vid. SÄnt som jag typ alltid gör sjÀlv Àr ju att boka resor och hotell. Det gör andra Ät mig nu och jag behöver bara vÀnta pÄ mer info och bokningsbekrÀftelser. Det Àr ju bra service, men eftersom jag som sagt inet Àr van vid sÄdan "markservice" sÄ tÀnker jag alltid att nÄgot kommer att missas eftersom jag inte sköter det sjÀlv. Samtidigt vet jag ju inte allt sjÀlv sÄ risken Àr ju större att jag missar nÄnting om jag försöker fixa allt sjÀlv. Jag kan sitta lugnt och jag behöver inte bry mig Àn. Det Àr bara inet sÄ lÀtt för jag Àr inte van vid det. 
 
Jag har annars funderat lite över min sk Sverigeresa. Jag vill fortfarande detta vÀldigt mycket, men jag har börjat tveka pÄ om jag klarar av att nÄ det mÄlet jag har sagt upp. Jag Àr nÀmligen inte lÀngre sÀker pÄ om jag vill besöka alla dom platser som jag tidigare har tÀnkt pÄ. Men vi fÄ se. Jag har 2 Är pÄ mig att besöka 25 landskap. En plats i varje landskap. Det var mÄlet. Problemet Àr bara nu att vissa platser Àr jag inte sugen pÄ att besöka och frÄgan jag dÄ stÀller moig Àr om jag ska göra det ÀndÄ. Samtidigt Àr ju det jag kÀnner just nu inte nödvÀndigtvis det jag kÀnner om ett halvÄr, eller om ett Är. Jag Àr ju ocksÄ lÄngt ifrÄn mÄlet just nu och alla resor som har planer pÄ att genomföra under dom nÀrmaste mÄnaderna, vill jag ju göra sÄ in i helvete. SÄ jag ska nog inte tÀnka lÀngre fram. Först fÄr jag göra allt jag vet att jag vill göra och har planerat. Sen fÄr vi se liksom.
 


KÀnns bÀttre nu.

Jag har kÀnt mig lite risig hela denna veckan. Det började vÀl egentligen förra helgen. Jag kÀnde mig riktigt dÄlig och sen har jag bara fortsatt och kÀnt mig ganska risig, Àven om jag jag för varje dag ocksÄ har mÄtt bÀttre. 
 
Men jag har lÀnge kÀnt att jag inte orkar greja lika mycket som jag skulle vilja. Vad jag Àn tar tag i sÄ fÄr jag en kÀnsla av att det bara blir för mycket. Jobbar jag sÄ lÀngtar jag mest hem. NÀr jag Àr hemma och vill ta tag i nÄgot, sÄ kÀnner jag att jag hellre vill gÄ och lÀgga mig och sova. 
 
Mycket gÄr annars bra. Jag har under denna mÄnaden tjÀnat ganska mycket pengar pÄ allt möjligt och saker och ting har nog gÄtt bÀttre Àn vad jag först har trott att det ska göra. Jag gÄr mina promenadrundor och Àven om jag har kÀnt mig lite sjuk och dÄlig sÄ hade jag nog mÄtt jÀvligt mycket sÀmre om jag inte hade varit noga med att ta mig ut pÄ mina rundor. Jag tog en lite paus frÄn promenader i början av denna veckan, men idag (lördag) har jag ÀndÄ klarat av att nÄ det mÄlet jag har med antal steg pÄ en vecka. 
 
Jag fÄr kÀmpa med mina saker sÄ gott jag kan. Det som kÀnns bra Àr att ingenting kÀnns sÄ himla viktigt att fÄ gjort. Orkar jag sÄ kör jag pÄ, annars kan jag lÀtt leva med att jag inte fÄr vissa saker gjorda. Jag mÄste ju vara rÀdd om mig om jag kÀnner att kroppen börjar sÀga ifrÄn. Det viktigaste för mig Àr ju alltid att jag mÄr bra. 
 


Dapa Deep



VÀntans och lÀngtans tider.

Jag gĂ„r mest runt nu och vĂ€ntar, och kanske ocksĂ„ lĂ€ngtar. Just nu hĂ€nder det inte sĂ„ mycket. Jag jobbar jobbar pĂ„, men under denna veckan har jag mest suttit och lĂ€ngtat efter att arbetsdagarna ska ta slut sĂ„ jag fĂ„ komma hem. 

NĂ€r jag sitter hemma sĂ„ vill jag bara att det ska bli helg sĂ„ jag blir lite mer ledig. Jag vĂ€ntar och lĂ€ngtar till nĂ„got annat. Bara njuta av nuet Ă€r svĂ„rt just nu. 

Jag lĂ€ngtar tills jag ska fĂ„ Ă„ka till Stockholm. Jag lĂ€ngtar Ă€ven till andra Sverigeresor. Allt Ă€r ganska vĂ€lplanerat fram till sommaren. 

Men mycket Ă€r vĂ€ntans tider just nu. Vissa saker vill jag inte lĂ€ngta för mycket till.  Man skruvar ju lĂ€tt upp förvĂ€ntningarna dĂ„. Det kan ju sen göra att man lĂ€tt blir besviken efterĂ„t.  SĂ„ vill man ju inte att det ska kĂ€nnas. 

(null)

(null)



Inte lika orolig lÀngre.

Jag har haft en lÄng arbetsdag (tisdag) och man kÀnner sig ju lite mörbultad i kroppen av att bara ha haft den liksom. Sen var det ju sÄ ocksÄ att förra veckan hamnade jag ju i ett obehagligt tillstÄnd dÀr kroppen liksom stopp och jag insÄg att det just i den stunden bara va att slÀppa allt och skita i vad jag hade tÀnkt att göra. Det var ta det lugnt som gÀllde. 
 
Mycket kÀnns ÀndÄ ok nu. Den oro jag kÀnde av förra veckan har delvis slÀppt.. Jag kommer att ta en paus frÄn promenadrundor i minst 2 dagar. Dessutom behöver jag inte göra sÄ mycket annat just nu. Jag jobbar pÄ med busskörningen. Konstprojektet gÄr nÀstan av sig sjÀlv just nu. Mycket som inte var fixat förra veckan har redan nu löst sig och jag kan lugnt bara luta mig tillbaka och vÀnta in vissa datum. NÀsta resa i Sverige blir en tur till Stockholm. De mesta inför den resan Àr klart nu och ganska snart bÀr det av dit upp. Det ska bli kul för jag har inte besökt Stockholm sen 2019. Dessutom blir det ju roligt att "bocka" av ett stÀlle till pÄ min Sverigeresa. 
 
Jag kÀnner mig lite bÀttre nu, men jag vill fortfarande ta det ganska lugnt. Jag mÄste ALLTID ta kroppens signaler pÄ allvar. Att jag har taggad ner lite nu kommer sÀkert att mÀrkas pÄ min blogg och i mina andra sociala medier. Det fÄr ni som följer mig leva med. Det viktigaste för mig Àr ÀndÄ alltid att jag mÄr bra. 
 
 
 


Bianca Ingrosso 💖

 

 


Planking đŸ§Ąâ€ïžâ€đŸ”„

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)



Obehaglig kÀnsla.

IgÄr tog det tvÀrstopp. Efter att jag hade jobbat och varit ute pÄ en promenad sÄ blev jag stÄende i min hall och frÄn en sekund till en annan sÄ kÀndes det som att jag skulle svimma. Jag fick kÀnslan av att gör jag en enda grej till som Àr det minsta anstrÀngande sÄ gÄr det Ät helvete. IgÄr snudda jag nog vid grÀnsen dÀr kroppen liksom sÀger att jag mÄste vila och inte göra ett skit mer. Det var en riktigt obehaglig kÀnsla, men jag var i alla fall sÄ förstÄndig att jag bara slÀppte allt och gjorde absolut inget mer pÄ hela kvÀllen. 
 
Jag tror att jag den senaste tiden har grejat lite för mycket med allting. Dessutom har jag klÀmt in saker nÀr jag har sett att funkar att göra det. Jag har bara blÄst pÄ utan att tÀnka pÄ att det kan bli för mycket. Jag har jobbat mycket denna veckan. Under torsdagen och fredagen hade jag dessutom tvÄ riktigt lÄnga dagar som ocksÄ kÀndes ganska intensiva och tuffa. Jag har ocksÄ gÄtt promenader och under flera dagar har rundorna varit pÄ ca 1 mil. Konstprojektet tog jag till nya "nivÄer" i fredags och det jobbade jag vÀldigt hÄrt för att lyckas med. PengapÄsen blev ju ocksÄ dubbelt sÄ tung mot var den var innan. 
 
Dom senaste dagarna har jag ocksÄ kÀnt mycket oro nÀr jag tÀnkt pÄ allt som kan gÄ fel inom den nÀrmaste framtiden. Jag har mÄnga saker pÄ gÄng, men man ska ju göra saker innan för sen kunna göra allt som man sen vill fÄ gjort. Jag kan vara orolig för att jag har tagit mig vatten över huvudet. Det kanske inte gÄr att fÄ ihop allt tidsmÀssigt och ekonomiskt. Det som jag ibland jobbar vÀldigt hÄrt för att lösa allt sÄnt dÀr. 
 
IgÄr tog det som sagt tvÀrstopp i kroppen. Jag slÀppte allt och drog pÄ mig mjukisbyxor och lÄngÀrmad tröja trots att det var ganska varmt i lÀgenheten. Jag kÀnde mig frusen och skakig. Jag hade vÀldigt ont i mitt huvud och jag trodde för nÄgra sekunder att jag skulle svimma. Jag kanske överdriver lite, en kÀnslan var Ät utmattningshÄllet i alla fall. 
 Danne - Lördag klockan 18:00.  TillstÄnd: Helt slut och kÀnde mig svimfÀrdig 

Imorgon blir det skönt att börja en ny vecka med en helt ledig dag. Jag ska tagga ner, jÀmfört med denna veckan. Jag den lite obehagliga kÀnsla som jag kÀnde igÄr vill jag inte fÄ tillbaka redan nÀsta vecka. 
 
Sen har jag ÀndÄ svÄrt att lÄta bli att ta tag i saker. Mycket vill man ju fÄ fixat och jag har ju den senaste tiden uppnÄtt mÄnga positiva resultat med allt mitt grejande. Konstprojektet gick ju bÀttre Àn nÄgonsin denna veckan och alla mina promenader och jagande av steg dom senaste veckorna har gjort att jag har gÄtt ner en hel del i vikt. ViktnedgÄng Àr ju nÄgot som jag behöver och jag vill vÀl gÄ ner lite till. DÄ behöver jag ju köra pÄ. Dessutom har jag ju mÄnga saker pÄ gÄng och jag vill inte att mycket bara faller mellan stolarna. Jag vill göra mina Sverigeresor och pengar vill jag fortsÀtta att tjÀna pÄ allt möjligt. Jag jobbar fortfarande mot min vision,  Àven om den just nu ligger lite pÄ is. Jag kommer varken framÄt eller bakÄt nÀr det gÀller visionen. Jag har nog inte riktigt smÀllt allt Àn frÄn förra Äret. Jag behöver mer tid att fundera pÄ hur jag ska komma vidare, men visionen lever i allra högsta grad vidare inne i mitt huvud.
 


Natt och helgblogg

(null)
Nu tĂ€nker jag mycket. PĂ„ ett sĂ€tt Ă€r det jobbigt för jag oroar lĂ€tt dĂ„. Jag tĂ€nker ofta nu pĂ„ allt som kan gĂ„ fel. Jag har ganska mycket pĂ„ gĂ„ng och tankarna snurrar kring om jag har missat nĂ„got eller om jag behöver göra mer. Om jag gör mer...Ă€r det bra eller dĂ„ligt? Det kan ju bli kontraproduktivt om jag tex "tjatar" pĂ„ andra mĂ€nniskor för mycket och vill att dom ska göra saker snabbare för att jag sjĂ€lv ska komma vidare med sĂ„nt som jag ska göra. Jag har Ă€ndĂ„ kĂ€nt den senaste tiden att det har varit bra att jag har legat pĂ„ lite, men det Ă€r ju alltid en balansgĂ„ng. Är man för het pĂ„ gröten sĂ„ kanske mĂ€nniskor som först vill hjĂ€lpa mig vĂ€nder mig ryggen istĂ€llet. SĂ„nt tĂ€nker jag pĂ„, men nĂ€r jag mĂ„ste vĂ€nta pĂ„ att andra ska hjĂ€lpa mig och det Ă€r lite viktigt ocksĂ„, dĂ„ fĂ„r jag lĂ€tt en klump i magen som typ inte slĂ€pper förrĂ€n jag just fĂ„r hjĂ€lp och allt blir som jag har tĂ€nkt mig. Just den dĂ€r klumpen i magen har jag nu och Ă€ven det inte kĂ€nns sĂ„ illa sĂ„ att jag ligger sömnlös nĂ€tterna  sĂ„ blir jag orolig för att jag inte ska kunna lösa allt som jag vill fĂ„ göra inom den nĂ€rmaste framtiden. 
 
En sak som jag  kÀnner mig riktigt glad över nu det Àr konstprojektet. Jag just ikvÀll nÄtt ett av alla mina delmÄl som jag har med min konst. Det kÀndes sÄ sjukt jÀvla bra för jag har verkligen kÀmpat för att nÄ hit. Dessutom har jag varit vÀldigt noga med alla detaljer och inte slarvat eller haft för brÄttom med nÄnting. Det gav resultat nu och det fick jag bekrÀftat eftersom jag lyckades fÄ en bra summa pengar för detta.  
 
Nu har jag jobb hela helgen. GÄrdagen och dagens jobbpass har varit ganska tuffa. LÄnga pass och jag haft ganska mycket att göra. Jag fick bita ihop mÄnga gÄnger om. Inför helgens jobbpass sÄ kÀnns det just nu ganska bra. J>ag tycker ÀndÄ att jag har den "bÀttre" helgen nu, av dom tvÄ helgerna som jag kör pÄ 5 veckor. Normalt lÄnga dagar och sen börjar jag jag ju nÀsta vecka med en helt ledig dag. 
 
MÄlet med antal steg och promenadrundor för denna veckan har jag redan uppnÄtt. Jag kommer sÀkert att gÄ minst en mil till inte helgen Àr över. Jag Àr ju med i en tÀvling och vissa andra gÄr rÀtt mycket och lÄngt. Jag vill inte vara sÀmre. Vinnarskallen har kanske vaknat till liv nu. 
(null)
 
 


Cash, Nails and Fuck You

(null)
(null)
(null)
(null)




Laleh - Leopard



KvÀllens tankar.

Onsdag
Jag har varit ledig idag och tanken var att jag skulle avverka en promenadrunda pÄ 12 km. Nu blev det inte riktigt sÄ idag. NÀr jag tog mig ut och skulle börja pÄ min runda sÄ hade jag bara massor med andra tankar i huvudet. Jag kÀnde en inre stress över att jag hade sÄ mycket grejer att tag i och fixa. Jag kunde liksom inte samla mig och fixa en promenadrunda som jag har gÄtt tusentals gÄnger tidigare. Kanske Àr det ocksÄ sÄ att jag har gÄtt för mycket och kört för hÄrt den senaste tiden. Kanske Àr jag lite mÀtt pÄ jagandet av steg. Det kÀnns inte bra för jag har sÄ mÄnga gÄnger tÀnkt pÄ att gÄ mina rundor pÄ ett sÀtt sÄ att jag inte ska tröttna. Nu hÀnde det ÀndÄ, fast idag var det nog mycket annat som jag kÀnde att jag mÄste fÄ gjort och dÀrför kunde jag inte riktigt fokusera pÄ en promenadrunda. Jag tror inte att jag lÀgger ner helt. Jag orkade bara inte bry mig idag. 
 
Jag kÀnde ocksÄ av en viss tankspridhet  nÀr jag stannade och pratade med andra mÀnniskor  idag. Jag pratar med nÄgon om nÄgot, men samtidigt tÀnker jag pÄ nÄnting helt annat. Jag gillar inte nÀr jag blir sÄn för jag vill verkligen lyssna ordentligt nÀr nÄgon pratar med mig. Jag har saker pÄ gÄng och grejer jag mÄste fixa inför allt som jag har framför mig. Tex behöver jag ju förbereda mig lite för den galapremiÀr som jag snart ska Äka pÄ i Stockholm. Inför det "Àventyret" sÄ fÄr jag ju söka ledig frÄn jobb, kolla "klÀdgarderoben" sÄ man hittar en outfit som kan tÀnkas passa och frÄga runt bland folk om nÄgon vill hÀnga med mig pÄ denna grejen. Jag har samtidigt mycket busskörning att avverka,  sÄ nÄgonstans i slutÀndan Àr det lÀtt att tappa kontrollen över sitt egna liv. Lite överdrivet kanske, men jag kan ÀndÄ sÀga att jag har mycket jag vill fÄ gjort nu och jag har inte jÀttegott om tid pÄ mig att liksom lösa allt som kan tÀnkas behöva fixas. Jag hatar att det Àr sÄ, men man fÄr ju heller aldrig nÄgot om man inte anstrÀnger sig. 

Jag tÀnker vÀldigt mycket pÄ Sverigeresan nu. Det som har vÀxt fram inom mig under de senaste dagarna det Àr att jag nog ska vara försiktigt med att vara för lÀnge i tex en samma stad. NÀr jag tittar pÄ vissa resor och platser jag vill Äka till sÄ kÀnner jag ganska ofta att de mesta kÀnns bara vÀrt att besöka i nÄgon timme och sen Äker man vidare till nÀsta stÀlle. Jag vill liksom avverka mycket ganska snabbt och effektivt. Egentligen Àr det inte sÄ mycket jag vill göra eller se. Jag vill mest bara efterÄt kunna sÀga att jag har varit pÄ nÄgon plats i ett landskap och sen prickar jag av det som avverkat. Jag vill mer köra mot mÄlet. Det Àr ju att avverka 25 landskap pÄ 2 Är. Upplevelsen av varje resa kÀnns inte alls sÄ viktigt. För mig blir detta mycket roligare om jag avverkar platser snabbt och effektivt. 
 
Det finns undantag. Tex har jag tĂ€nkt att jag inom kort ska Ă„ka till Malmö. DĂ€r vill jag nog stanna över en helg i alla fall. Åker man till Stockholm sĂ„ kĂ€nner jag vĂ€l likadant. NĂ„gra dagar pĂ„ raken fĂ„r det allt bli dĂ€r ocksĂ„. NĂ„gra fler platser kan jag tĂ€nka mig att stanna lite lĂ€ngre pĂ„, men jag tror Ă€ndĂ„ att jag ska vara försiktigt med att ha planer pĂ„ allt för lĂ„ng vistelse pĂ„ i tex en och samma stad. Jag ska nog heller inte planera för mycket i detalj, innan varje resa. Jag tror att det passar mig bĂ€ttre och att jag kommer att tycka just detta "projekt" blir mycket roligare om jag Ă€r mer spontan och inte tĂ€nker sĂ„ mycket mer Ă€n att jag ska ta mig till alla möjliga platser runt om i Sverige.
 
Jag försöker ocksÄ tÀnka pÄ att inte resa ivÀg för ofta. Det kÀnns lagom just nu att Äka ivÀg pÄ nÄgot, ungefÀr en gÄng i mÄnaden. Fram till sommaren ska jag nog hÄlla mig till att göra sÄ. DÄ hinner jag fundera lite pÄ vad jag faktiskt vill och kan, samtidigt som jag vet att jag orkar genomföra alla resor pÄ ett sÀtt som kÀnns bra för mig. Jag vill ta det lite lugnt med detta, samtidigt som jag  Àr sjukt taggad pÄ resor inom Sverige. Jag har tÀnkt sÄ lÀnge pÄ detta och nu kÀnner jag mig redo, men jag vill ocksÄ tÀnka att ha fötterna pÄ jorden. Jag kan ju inte göra vad som helst och liksom dra pÄ för stort. Det kommer inte att funka. Jag mÄste tÀnka pÄ att skala ner och inte vilja för mycket heller. "Less is more"


 Annars Àr det konstprojektet som jag tÀnker mycket pÄ. Det gÄr sjukt bra med det. Klaga kan jag absolut inte göra. Om detta nu Àr nÄgot som blir Ànnu bÀttre framöver dÄ blir det ju nÀstan för bra för att vara sant. I slutet av denna veckan nÄr jag ett delmÄl och sen Àr det bara att fortsÀtta som jag har gjort och dÄ bedömer jag att detta minst kan bli bÀttre, men aldrig sÀmre. Det kÀnns ju coolt nÀr jag bara Àr en liten nybörjare pÄ att skapa konstverk. 
 
 Jag kör ganska hÄrt nu med nÄgra fÄ saker. Jag promenerar i snitt över 1 mil, varje dag.  Min konst som sagt gÄr ju bra och jag lÀgger ofta tid pÄ att bara ösa in mera i mitt konstprojekt. NÀr det gÀller jobbet med busskörningen sÄ kommer det ju perioder dÄ jag jobbar ganska mycket. Inget med jobbet kÀnns tufft eller jobbigt just nu, men ibland kÀnner man ju ÀndÄ att man kanske borde försöka ta lite mer ledigt Àn vad jag gör. Mycket kÀnns som sagt  bra. Promenader, jobbandet konsten och planeringen av olika resor. Men jag blir ocksÄ ganska trött av allt grejande frÄn tidig morgon till sen kvÀll. Det gÀller att ta det lugnt i allt det dÀr. Jag Àr noga med att lyssna pÄ kroppens signaler och kÀnner jag inte orkar sÄ slÀpper jag bara allt dÀr jag Àr och gör ingenting mer. Detta kÀnns viktigt att för mig att tÀnka pÄ. Jag vet hur lÀtt jag har för att ibland bara blÄsa pÄ med saker, utan att egentligen tÀnka pÄ att jag ska orka med allt som jag pÄbörjar. Det blir i slutÀndan inte bra. Man har ju ocksÄ genom Ären sett pÄ tok för mÄnga exempel pÄ mÀnniskor som har drabbats av utbrÀndhet och utamattningssyndrom, p.g.a. att man inte tÀnker pÄ att mÀnniskans kropp inte klarar precis allt hela tiden. Man mÄste stanna upp ibland. Ta en paus och vila. Göra saker som man Àr sÀker pÄ att man verkligen mÄr bra av. Ingenting annat i livet spelar ju nÄgon som helst roll och man inte mÄr bra.

(null)
 
(null)
(null)
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE