Ligger i soffan!

 Jag kom precis på att jag har legat i soffan på detta sättet i typ 10 minuter.
 
Det är en lugn söndag kan man väl säga. Jag är fortfarande väldigt trött. Jag har lite att göra, men jag orkar inte bry mig idag. Jag tror faktiskt att jag ska bli ännu slöare och gå och lägga mig i sängen. Läsa lite och baar känna ännu mer lugn liksom. Idag har jag inte ens tänkt att gå ut och äta. Jag har några pannbiffar som jag kan värma och jag har lite potatis som jag kan koka och sen göra mos av. Någon sås kan jag lätt fixa också. Det ska jag se till att fixa idag, men det får bli senare.
 
 


Ännu ett I-LANDSPROBLEM !

 
Jag är så trött på mina fula lampor. Jag vill verkligen ha nya, men jag hittar inga. Var finns det snygga underbara taklampor som man blir lite kär i typ? Detta stör mig, så ända in i helvete !!!
 
 
 
 
 


Tänkte bara berätta.

Jag har börjat äta lök! Jag har aldrig gillat lök. Eller jag har trott att jag inte kan äta detta i alla fall. Jag har ofta skrapat bort lök när det har funnits på min tallrik. Men den senaste tiden har jag ätit ganska mycket lök till alla möjliga olika maträtter. Stekt lök, rå lök eller rödlök det spelar ingen roll. Jag har börjat tycka detta är jättegott och det trodde jag aldrig skulle hända. Vem vet, kanske börjar jag snart tycka att grönsaker är gott också??
 
 
 
 


Egentligen är det ju inte svårt att fixa.

Jag har ju hur länge som helst funderat på min drömmar och hur jag ska hitta sätt att förverkliga dom. Förra året funderade jag inte bara över de utan jag gjorde något i praktiken och sen dess har detta fortsatt. Jag sparar pengar så jag nästan blir knäpp, sen ger jag upp när allt inte var som jag trodde. Det mesta blir inte som jag har tänkt mig, men jag är ändå nu i ett läge där jag kan nå mina drömmars mål på 2 olika sätt. Det finns en ganska enkel väg att gå och så finns det en svår väg man kan välja också. Väljer jag den svåra vägen så blir det väl typ fortsättning följer eller nåt. 
 
Det som gäller för mig är att jag vill bli skuldfri och jag vill bo ett nytt och fint hem som jag känner mig nöjd med. Fixar jag dessa saker så kommer jag att vara nöjd med allt sen. Detta har jag funderat så länge på så¨jag kan lätt säga att några andra drömmar om hur mitt liv ska se ut de har jag inte.
 
Egentligen är detta inte så svårt att fixa. Man skulle ju kunna sälja denna lägenhet och flytta till en hyreslägenhet som jag känner att jag skulle trivas i. Resultatet skulle bli att jag når min dröm. Jag blir ju direkt skuldfri om jag säljer detta som jag nu bor i och flyttar till en hyreslägenhet. Min dröm är ju då fixad om jag nu hittar ett hem som är på ett sätt som jag kommer att trivas med. Jag har ju dom möbler jag vill ha. Jag är supernöjd med allt nytt som jag har köpt dom senaste månaderna. Dom tar jag ju bara med mig till ett nytt boende om jag skulle flytta. 
 
 
Ett annat sätt är att göra är att bo kvar här, men då får man kämpa på. Det blir till att gå den svåra vägen då. 
 
* Bli skuldfri. Det krävs att jag sparar massa pengar och löser bolånet. Det svåra är att göra det valet att trycka in en massa pengar för att lösa ett lån. Det kommer ju att kännas som man inte får något för pengarna på något sätt.
 
* Spara pengar. Utan pengar kan man inte göra mycket. Låna dom vill jag inte göra för då drar man ju bara på sig mer skuld och det är ju skuldfri jag vill bli.
 
* Nytt kök. Jag gjorde ett försöka i år att spara ihop till detta, men jag lyckades inte. Det som krävs är att jag sparar mycket pengar och är jäkligt målmedveten.
 
* Nytt badrum. Det är något som också kostar, mne min förhoppning är att föreningen kommer att inom snar framtid göra en stamrenovering av alla badrum här i huset och då kommer jag inte att behöva betala lika mycket för badrummet som jag får göra om jag ska fixa de själv. Ska jag fixa det själv så är det ju samma som med köket. Spara mycket pengar och vara väldigt målmedveten
 
Tapetsera om överallt. Det är ju inte så svårt att fixa. Får se när man gör de bara.
 
Mer än så är det inte och jag kan känna nu att egentligen är det inte så svårt att fixa. Fast kollar man lite på hur mycket pengar som faktiskt krävs att jag får loss till de jag vill fixa så pratar vi ju om minst 200 000 kronor till. Då är det helt plöstligt inte så lätt längre. 
 
Fast så kan man vända och vrida lite till och igen tänka att så svårt kan de väl inte vara. Jag sparade ju i år över 60 000 kronor det första halvåret. Gör man de några gånger till så är man ju snart uppe i 200 000 kronor. Förra året använde jag över 120 000 kronor till bara resor och ett halvår senare hade jag sparat ihop 60 000 nya cash. Om jag en gång har fixat så mycket med mina förutsättningar så borde jag logiskt sett kunna lösa de där med typ 200 000 kronor också. Men det är som sagt en svår väg att gå och det är tufft jobb som gäller. Det är inget som jag bara kan fixa sådär, men jag tror ändå att jag inom snar framtid har nått mina drömmars mål.
Egentligen är det ju inte så svårt att fixa..
 
 
 Man kan ju också tänka sig ett tredje sätt, men det blir ju lite som att ge upp.
 
Man bryr sig inte om att spara utan man "bränner" dom pengar som jag nu istället  parar och tänker inte på att man vill renovera eller lösa bolån så fort som möjligt. Visst skulle man kunna ha det ännu bättre om man inte vill spara så mycket varje månad, men min dröm går ju lite ut på att  jag ska få det bättre än vad jag har idag och samtidigt kunna "bränna" dom pengar jag nu väljer att spara.
 
I mitt huvud snurrar det dygnet runt. Det tror jag ni märker när ni läser min blogg.
 


2012 09 29

Tjena !
 
Hoppas allt är bra med er. Jag är ledig, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag kan ju bara titta mig omkring så finns det ju saker att göra. Men jag vill ju koppla av ordentligt för att då kanske jag blir av med den trötthet som jag har känt av en längre tid nu.
 
Jag har ju lite ett tänk också som säkert bidrar till att det är svårt att koppla av. Jag vill få gjort så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Jag vill aldrig skjuta något framför mig om det går att ta tag i direkt och jag tänker ofta också att vill jag få något gjort så får jag fixa det själv annars blir det inte av. Jag avskyr att gå och vänta på saker och ting. Bara de att jag måste vänta innan jag får mina nya möbler är inget som är roligt, men jag får ju förstå att de finns leveranstid på detta. 
 
Med allt detta tänk om att vara så effektiv som möjligt under dagarna och bara köra på    så blir det lite svårt att koppla av. Nu är det väl positivt att jag ändå är en person som vill få saker och ting gjorda och att det ska gå undan. Dessutom blir man ju inte så slö av att vara igång och greja och jag har dessutom fått bevisat för mig själv flera gånger att vet man att något  behöver fixas så kan det många gånger vara bättre att fixa det med en gång. 
 
 
Men man blir också trött för man behöver ju vila och med bara 4-5 timmars sömn per natt och massa jobbande och annat grejande från tidig morgon till sen kväll under en lång period så känner man sig tillslut för trött och det är just de där jag vill komma ur nu och det borde ju inte vara så svårt att liksom bara koppla av. Fast när de gäller mig så tror jag det är  lättare sagt en gjort.
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 
 
 
 


Äntligen helg !

Det känns som det har varit en lång vecka, men nu tar jag helg. Jag ska väl inte göra något speciellt utan de blir väl bara att slappa och ta de lugnt. Jag vill försöka komma ur den här ständiga tröttheten som jag går och bär på.
 
Nästa vecka jobbar jag bara halva veckan sen har jag tagit ledigt 2 dagar och så hade jag ju 2 ordinarie lediga dagar också.
 
 


2012 09 28

Godmorgon!
Jag är igång och jobbar igen. Jag lyckades ta mig upp i morse och jag har redan hunnit söka ledigt nu på morgonen. Jag har också redan fått svaret ja på min ansökan om ledighet. Jag har såklart hunnit köra ett varv på linje 65 också. Ha en bra dag ! KramHur ska jag hitta tid till att sova mer?

Jag har någon typ av känsla i kroppen som är svår att beskriva. Jag går nu och är ständigt trött, men ändå grejar jag mycket hela dagarna från tidig morgon till sen kväll. Det är kanske därför man blir trött, men när jag inte grejar så grubblar jag ju mycket och då blir man trött av det. Problemet är väl att jag har svårt att koppla av. 
 
 
Jag minns en person som jag var med väldigt mycket  för några årsen. Jag förstog först inte hur hon alltid kunde se otroligt fräsch ut och hon verkade även vara ständigt pigg. Jag frågade såklart hur hon gör och hon svarade bara att hon sover mycket. Hon berättade att hon går och lägger sig redan klockan 19:00 på kvällen. När klockan sen ringer vid 05:00 eller 06:00 på morgonen så har hon ju sovit i typ 10 timmar. Varje vardag såg ut såhär och sen var hon ledig varje helg. Hon sov sig snygg helt enkelt! 
 
Jag kanske måste börja göra typ så? Jag har ju sett ett levande bevis på att det funkar.  Gå och lägga mig så att jag ofta får 10 timmar av sömn. Är det för mig ens möjligt? Jag jobbar ju på så olika tider och tex det passet som jag jobbar natten på så fattar jag inte hur jag ska klara en 10 timmars sömn när jag går och lägger mig 03:30 på morgonen efter ett pass av kväll och nattarbete. Sen ska jag typ 2 dagar senare gå upp klockan 03:30 på morgonen. Dagen innan där måste jag då lägga mig på en helt annan tid på dygnet än vad jag gjorde veckan innan. Typ klockan 18:00 eller nåt. Det var ju då (klockan 18:00) jag började jobba när jag skulle köra kvällen och natten.  Det känns svårt bara jag tänker på detta. Hur ska man då kunna fixa de där i verkligheten? Man vill ju leva ett liv också och inte sova bort det.
 
 
Jag ska verkligen gå på djupet i detta för jag vill verkligen försöka fatta hur jag ska göra för att fixa att sova mer. Det känns ändå som en viktig del av ens liv. Så det är nog värt att hitta en lösning på min mina bekymmer med sömnen.
 
 
 
 


2012 09 27

 Lite bilder från en vanlig arbetsdag. Jag har inte så mycket att skriva ...
 
 
 
Det är inte så mycket att skriva ju. Man kör sin buss. Man jobbar och sliter med detta och idag hade jag en ganska lång arbetsdag. Några passagerare säger att dom läser min blogg. Ibland regnar det och ibland tittar solen fram. Jag kör fram och tillbaka mellan Trollhättan och Vänersborg och sen är arbetsdagen slut. En vanlig dag på jobbet.
 
Imorgon är det fredag och det innebär att det bara är en jobbdag kvar, sen tar jag helg. Slutar tidigt  på en fredag och det kan man inte klaga på.
 


Danne då och nu.

September år 2011 och jag försöker se lite cool ut.
 
 
 
September 2012 och jag försöker igen...
 Lyckas sämre här tycker jag ..


Stiftelsen -Vart jag än gårJag letar efter känslan OMG WOW LOVE !

 
 Jag springer ju och kollar på alla möjliga ställen efter  nya taklampor. Jag hittar inte något som jag kan tänka mig att köpa. Absolut ingenting¯\_(ツ)_/¯ Jag vill se något där jag tänker typ: OMG, WOW LVE: MÅSTE HA osv... 
 
 
När det gäller möblerna så är jag nu supernöjd med allt nytt somjaghar köpt och vissa fall så tänker jag just WOW och LOVE tex. Men lampor är ju fan så svårt och jag hittar inte ens en bild på nätet som föreställer en lampa som jag  gillar.
 
Men jag kollade precis på INSTAGRAM där jag bla följer PETRA TUNGÅRDEN (PETRA TUNGARDEN). Denna lampan som hon har tagit en bild på skulle jag skulle jag verkligen vilja ha i mitt hem också.
http://instagram.com/p/QCx_laDSBf/
 
OMG WOW LOVE ❤❤❤❤
 


Vad gjorde jag då?

Jag sittter är och blickar tillbaka lite på bloggen. Vad gjorde jag tex i september 2011?
 
Jag "taggade" till New York. Fick ett blått öga innan jag skulle åka för jag råkade skjuta mig själv i ögat när jag skulle öppna en skumpa flaska. Denna olycka hände innan jag åkte till New York, men det blåa ögat hade jag med mig under hela resan. Det var inte roligt när de där hände, mne nu såhär efter så kan jag skratta lite åt detta
Resan var iallafall en fantastisk upplevelse som jag aldrig kommer att glömma sålänge jag har ett minne som fungerar. Jag får inte skjuta mig för många gånger i huvudet med skumpakorkar bara för då kanske man tappar minnet och det vore ju inte så bra. Glömmer man kan man ju alltid kolla Dannebloggen och alla bilder från New York. 
 
 
Jag taggade ju även till Amsterdam. Det var andra gången det året och bara 5 dagar efter att jag hade kommit hem från New York. Jag fick liksom bara ett ryck och så bokade samma dag som jag kom hem från New York. 
 
Underbart kul hade jag där också och jag klarade mig utan "skottskador"...
 
 
 
 


Dagen såhär långt!

 

 
Ännu en jobbdag är över. När jag sitter här nu så funderar jag inte så mycket på något som har med jobbbet att göra. Jag går till jobbet gör min dag och sen när arbetsdagen är slut så lämnar jag den bakom mig tills det är dags nästa gång. 
 
Lite mat har det nu blivit och sen har jag också varit och köpt 2 nya byråer. Det är ju leveranstid på detta så det dröjer innan jag får hem dom, men allt är betalt och klart. Nu är jag nöjd med mina möbler och jag kommer inte att köpa så mycket mer eller fundera mera kring allt som har med möbler att göra. Det känns jättebra! Nu blir de annat att fundera kring.  Vad ska man göra sen? Det finns pengar kvar såklart och nya kommer ju in också.  Det blir nog bra vad jag än bestämmer mig för, bara jag just bestämmer mig. Det känns som det kan vara det svåra. Att sen fixa det man har lyckats bestämma sig för är ju oftast väldigt enkelt.
 
 
Avslutar med...
2 bilder från denna eftermiddag !
och en kram
 
 
 
 


Det första jag tänkte på idag var Gud.

Då var man uppe igen. Klockan är 03:30 och jag behöver inte säga ett ord om vad jag tycker om att stiga upp då.
 
Jag kliver upp iallafall och det första jag tänker på är Gud.
 
 


Dsquared2 - Spring Summer 2013.I morgon ska jag köpa möbler igen.

Nu är jag äntligen färdig för idag. Det blev lite städ och tvätt här hemma. Den där fläkten som ska göra att kläderna torkar snabbare är trasig så jag har fått hänga upp en del kläder här i lägenheten. Den har varit trasig i flera veckor nu. Undra när vi får en ny? 
 
I morgon ska man upp tidigt igen. Jobba och slita och sen ska jag ta mig bort till möbelaffären och slå till på två nya byråer. Jag vet precis vad jag ska ha så det blir bara att gå dit och säga den och en likadan och sen är man äger man två nya möbler till. Efter detta så är jag nöjd med alla mina möbler och jag ska inte köpa några fler nu. Fast jag ska ju ha en taklampa också. Räknas de som en möbel? Jag säger bara lampa liksom...
 
 
 
 


Petra Marklund - Händerna mot himlen.Nu blir det vardags fix.

 
Lite mat har jag fått i mig (Frikadeller) efter en arbetsdag där det jobbigaste momentet idag var att kliva upp ur sängen.
 
 Det snurrade rätt mycket i huvudet när jag gick upp i morse. Jag kommer aldrig lära mig att tycka om att kliva upp på morgon. Det finns ingen mening med att försöka tänka positivt kring en sjukt tidig morgon. Det är hemskt! Man är bara så jäkla trött och enda lösning kan ju bara vara att  lägga sig typ klockan 18:00 på kvällen och sen sova fram till att det är dags att kliva upp till en arbetsdag där man börjar klockan 04:40. Tror aldrig att detta kommer att hända så tidiga mornar kommer alltid att vara så jobbiga att gå upp i.
 
Det som inte är lika jobbigt det är att fråga chefen om jag kan ta ledigt snart igen. Det är bara att ta ledigt sa han när jag frågade. Bara du säger till innan så fixar vi detta, inga problem osv.. Grymt coolt!! Man säger bara till att man vill vara ledig och sen får man de utan att ens behöva diskutera det. Är jag lite lurig nu så kollar jag upp en vecka där jag har ganska mycket ordinarie ledighet och sen söker jag några dagar före eller efter den ordinarie så kanske det samanlagt nästan kan bli en vecka. 
 
Jag ska sätta mig och kolla på detta plus att jag har lite vardags fix. Städ, tvätt och betala räkningar bla.. 
Sånt måste göras ibland och det finns ingen som gör de åt mig så det är bara att sätta fart nu då.
 
Ha en bra dag !
 


Årstider och de positiva med hösten?

Gillar ni att det börjar bli höst? En del säger att dom blir deppiga under hösten och sen blir det vinter och det är inte mycket bättre då. Det finns ju dom som lämnar kalla Sverige under vintern så dom gillar nog inte vinter kan man gissa.  
 
Själv kan jag säga att jag har inget emot att det blir höst, men jag gillar sommaren bättre. Vinter är det värsta jag vet och jag kan mycket väl tänka mig att åka bort till ett varmare land under den årstiden. Fast jag har ett litet bekymmer. När jag åker bort så längtar jag hem så fort och då spelar det ingen roll att jag befinner mig i ett annat land där det är varmare. Jag vill hem ändå, trots att vinter är det väsrta jag vet.
 
 Det är höst nu! Det positiva är att den hets som finns runtomkring på sommaren att man ska sola, bada och aktivera sig  försvinner ju mer när det blir höst. En del tycker ju att man måste ta vara på det fina vädret och sin semester under sommaren. Jag tycker inte det är något fel, men det blir på något sätt lugnare när det närmar sig höst och det tror jag är bra. Dessutom är det väl inte mycket festivaler och annat som jag ibland kan hata att jag missar eller måste välja bort. 
 
Jag blir inte deppad av hösten. Det blir aldrig för varmt som det kan bli på sommaren. Det blir inte heller för kallt bara man har rätt så varma kläder på sig. På vintern kan man ju frysa som fan trots att man har tagit på sig varmt.  Hösten är är allt en helt ok årstid. Fick jag välja bort en så skulle det lätt bli vintern, men hösten vill jag ha kvar. Precis som dom andra två årstiderna vår och sommar.
 
 
 
 
 
 


Middag och nu blir det snart sängen.

Snart dags att sova. Jag ska ju upp så sjukt tidigt i morgon. Nu börjar en sån vecka igen. Tur att jag är trött nu för då lär jag somna ganska snart bara jag går och lägger mig. Jag har varit ute lite och käkat en middag.
 
Schnitzel med pommes..
 
Nu ska jag göra några mackor som jag ska ha med mig till jobbet i morgon sen är det bara att krypa till sängs. 


Videoblogg.se

 


Såtenäs !

Jag var ute på Såtenäs igår. Jag fick se lite flygplan som jag såklart fotade. Jag ska försöka gissa vad det är för typ av flyg. Jag kan ha jätte mycket fel nu, men jag tar några vilda gissningar och sen sitter det ju alltid någon bloggläsare som kan rätta mig om jag nu skulle ha fel. 
 
SAAB 37 Viggen
 
SAAB J35 Draken
 
SAAB J32 Lansen
 
 


Äta jobba och sova

 
Godmorgon !
 
Känns bra att börja en ny vecka med en ledig dag. Jag är glad över att den förra är förbi. Jäklar vad jobbade mycket. Det var natten i helgen och under hela förra veckan var det ganska långa pass, plus mycket annat också. Bokstavligt talat var det väldigt mycket jobba, äta och sova förra veckan. Sånt är livet ibland.
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 


Don't Drink And Drive !

Idag är det ju fredag och då är det ofta full fart mot helgen som gäller. Sen blir det helg och då kan det ju vara utgång allt vad det kan innebära. Det finns saker man verkligen ska tänka på och kanske framförallt  inför helgen. Denna polisen säger mycket kloka saker som verkligen är värt att lägga en extra tanke på.
 
 Kör INTE berusad ! Aldrig någonsin !!!
 


Petra Tungården visar underkläder !

 
 
 


Hur har min sommar varit?

Jag sitter här och funderar på hur min sommar har varit. För nu kan man väl säga att sommaren är över och hösten är här. Det är ju mitten på september och det är gränsfall om man kan gå i kortbyxor ute fortfarande.  
 
Det första jag tänker på när jag funderar över hur min sommar har varit så tänker jag  att det har varit väldigt lugnt.  Jag jobbade förvisso ganska mycket i början, men det var ju så otroligt lugnt så det kändes på något sätt som att,ha semster fast man var på jobbet. Jag lärde mig att köra till Vänersnäs med typ 10 meter lång blå sak(buss). Jag var lite nervös innan jag skulle prova detta för smalare väg är svårt att hitta på någon annan busslinje och med bred och lång sak på något väldigt litet och smalt känns näst intill som en  omöjlig prestation att klara.  Men det gick ju bra  och under en sommar kan jag väl nu säga att jag gärna kör denna linje igen.
 


Sen blev det ju då semster och det började ju med att jag kollade mycket på OS. I samband med de blev det väldigt mycket slappa och sitta i massagestolen. Jag har aldrig vårdat min rygg så mycket som jag då gjorde.
Som vanligt blev ju ändå inget som jag hade tänkt mig, men lugnare semster tror jag aldrig någonsin att jag har haft även om de där har funnits med mig hela detta året att verkligen inget blir som jag har tänkt mig.
 
Det vände lite sen och nu tycker jag att det mesta blir som jag vill i allafall. Jag började redan under semestern att byta ut mycket möbler. Började med skrivbordet och sen soffan. Efter detta blev det ju en tv och bokhylla också och mer ska jag ha.  Jag är nöjd med min sommar även om mycket gick emot mig, men nu känns det som de vänder och nu blir det mesta som jag har tänkt mig och som jag vill. Jag kan nu bara se tillbaka på de som var bra med sommaren och strunta i allt annat som inte var bra. Jag bara hoppas på att de mesta blir som jag vill resten av året. Sen jkanman ju alltid tänka att det är helt underbart med sommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2012 09 16

Tjena !
 
Det är en bra söndag. Det är underbart väder med skinande sol. Jag är ledig och jag vet redan nu att trots att jag har massor med jobb och mycket annat nästa vecka så kommer jag att kunna ha sovmorgon varje dag i en hel vecka till. 
 
Jag har varit ute och käkat lite. Jag lovar att jag inte ska lägga upp en bild på den mat jag åt idag. Jag vet minst en som blir provocerad av detta. Det finns verkligen människor som bryr sig om vad jag äter och då är det liksom inte min morsa utan det är människor som jag egentligen tror fullständigt skiter i om jag dödar mig själv med den kost jag stoppar i mig.  Ändå vill vissa ändå prata och gnälla om vilken onyttig mat allt jag äter är och att jag borde ändra på mitt dåliga levene. Jag ska inte lägga upp någon bild på fläskfilê, sås och pommes idag, men jag kanske kan få visa att jag har ätit en glass? Det är ju en sån fin solig dag och jag blev sugen på en glass.
 
Jag lovar att detta kommer att bli den enda glassen som jag äter idag. Jag ska inte äta någon mer. I promise...
 
Ha en bra dag !
 
 
 


Jag har en ganska avspänd kväll.

Jag har en ganska avspänd kväll. Jag slappar mest och har det bra som vanligt. Det är underbart skönt precis som alltid. Man kollar lite på stor tv. Jag fascineras fortfarande av att program som jag tyckte förr var ganska dåliga nu har blivit bra pga av att jag har en så jäkla stor tv. Jag leker lite med Mimmi också så nu mår hon bra resten av kvällen.
 
 


Jag vet inte hur många potatisar det är.

Jag har varit och hämtat lite mat. Nu sitter jag här i mitt kök som jag sällan använder till något annat än att äta i.  Jag äter maten ur min folielåda som jag så omsorgsfullt har tagit ett kort på. Ibland undrar folk hur många potatisar jag har under själva schnitzeln. Denna gången är det schnitzel, men det händer att det finns annat i lådan också. Jag vet inte exakt hur många potatisar som ligger under det andra som jag har i min låda. Ibland kan det var ris och pasta också och själv funderar jag nog då mer över hur mycket jag har av de i min folielåda än hur många potatisar som kan finnas i lådan.
 
 


2012 09 15

Tjena ! 
 
Jag hoppas det blir en fin dag. Det ser så ut när man kollar ut genom fönstret. Får ta mig ut och hämta mat och sitta här och gotta mig lite. Sen blir det väl som vanligt att man sitter här och slappar. Man sitter i massagestolen, funderar över mina drömmars mål, har de gött och är ledig. 
 
Roligare än så blir det inte idag. Kanske blir det roligare ikväll. Det är ju ändå lördag !

 
 


Idag !

Hej ! 
 
Det börjar bli sent och trots att jag har sovit mycket idag så är jag nu väldigt trött igen. Jag gick upp ganska tidigt idag och röjde i min garderop i sovrummet. Jag hittade allt möjligt som jag visste att jag hade, en ändå har jag liksom glömt bort det iallafall. Förutom att jag hittade massor med sängkläder som jag aldrig använder så hittade jag även en kameraväska. Den är ju som ny. Det har liksom blivit köpt och sen bara liggande där i garderoben. 
 
 
Jag hittade även en väska full av pingisrack. Gummiplattor som jag inte ens har klippt till och tagit av plasten på och jag hittade även racketfodral som aldrig har blivit använda. Det spelar ju ingen roll och detta är ju inte så konstigt att jag hittar saker från pingistiden. Så mycket som jag under mitt liv har hållit på med pingis så kommer jag nog alltid på något sätt bli påmind om det som en gång betydde nästan allt för mig. 
 
Jag har som sagt sovit mycket idag. Upp tidgt och röja och sen sover jag lite för att sen hämta lunch. Efter lunchen så går jag och lägger mig igen. Jag går sen upp kollar lite på tv. Jag grejar lite med allt möjligt, men sen går jag och lägger mig igen. Jag sover verkligen tungt och i flera timmar igen. Rätt skönt och även om jag är väldigt slö så är det ju underbart att man bara för en dag kan strunta det mesta och bara sova när man vill. Det är unerbart att kunna ta sig den friheten och det får inga negativa konsekvenser.
 
Jag gick sedan ut för att handla lite. Det blev en liten kasse med bröd, mjölk och lite kvällsmat. När jag var påväg hem med min mat så träffade jag ett gäng tjejer som frågade om dom fick ta en bild tillsammans med mig. Det var ju såklart inga problem. Det blev en bild och jag undrar hur den ser ut. Vore kul att få se den bilden någonstans. 
 
 
Det har varit en ganska lugn dag. Det är skönt att ha varit ledig i några dagar. Nu är jag detta i två dagar till sen börjar en vecka med väldigt mycket jobb och även en hel del annat.  
 
 
 
 


Skönt att dom är hemma!

 Dom är fria och hemma igen efter allt dom har varit med om dom senaste 14 månaderna. Martin Schibbye och Johan persson kan nu äntligen berätta sin historia om vad dom har varit med om.
 
Jag såg presskonferansen tidigare idag. När dom under en timme svarar på frågor och berättar om vad dom har varit med om så känns det som att dom har varit så nära döden man kan komma, inte bara en gång utan flera gånger om. Skönt att denna historia fick ett lyckligt slut och att dom nu äntligen är fria.
 
 


2012 09 14

Jag klarde mig undan regnet. Det har ju regnat mest hela förmiddagen och nackdelen med att gå ut och hämta mat istället för att laga hemma den kanske finns där. Man blir genomblöt varje gång det regnar då man ska gå ut och hämta mat. 
 
Jag klarade mig från att bli blöt det slutade spöregna lagom till lunchen. Ibland har man tur. Det finns ju paraply annars så något större bekymmer kanske detta inte är, men det blir ett inlägg på Dannebloggen om allt och inget om jag gör detta till ett bekymmer.
 
 


Nu åker mer skit ut!

Jag fortsätter att rensa här hemma. Jag har ju en garderob i sovrummet också. Där ligger allt möjligt och skräpar. Jag har denna morgon rensat lite där. Det var mycket gammal skit som nu ska försvinna. Lakan, örngott, täcken och filtar. Nu åker detta ut! En hel del har jag aldrig använt under dom åren som jag har bott här. Bättre att nu kasta ut allt för jag ska ju snart köpa nytt och då vill man ju ha plats för detta någonstans. Ut med det gamla in med nytt. Skönt att bli av med mera gammal skit som jag ändå aldrig använder.
 
 
 
 
 


Jeremy Scott - Spring Summer 2013Ibland är det bra att tänka mycket.

 
 
Det är bra att att man funderar lite extra ibland istället för att bara blåsa på. Jag vill fortfarande köpa två nya byråer, men jag kanske väljer att behålla en av mina gamla. Istället för att köpa en ny möbel till hallen så kanske jag ställer en av mina gamla byråer där. Den hallmöbeln som jag funderade på att köpa kostar ju 3000 kronor och dom pengarna kan jag ju ha till något annat. Dessutom om jag köper två nya byråer, men sparar en gammal också då har jag ju 3 och automatiskt mer utrymme för ännu mer kläder. Jag skapar liksom mer plats, och samtidigt får jag 3000 kronor över eftersom jag inte köper någon ny möbel till hallen.
 
 Ska fundera lite på detta för det känns som att det är bättre att göra så. Bra att man funderar lite extar ibland. För tänk nu om jag hade åkt till tippen med mina två gamla byråer och sen ångrat mig. Hade inte varit bra ju. Funderingarna går nu vidare och sen får vi se hur det blir.
 


Spagetti med köttfärssås

 


Dukar och gardiner.

 
Jag städar lite bland mina dukar och gardiner. Jag slänger en hel del. När det gäller mina gardiner så kan jag ta och göra de. Dom har legat en hylla i flera år och jag har aldrig haft en tanke på att hänga upp om i fönstren. Jag har sparat några, men det mesta slänger jag nu.
 
 
 
 
 
Jag har väldigt mycket dukar också. Dom har länge legat huller ocm buller på en annan hylla. När jag nu röjde lite där så hittar jag ganska fina dukar som jag liskom inte visste att jag ägde. Blev lite som när jag städade bland mina kläder. Man hittar ganska mycket fint, men man slänger en en hel del också. Rätt skönt att bli av med massor kan jag säga. Det bästa är att jag får mer plats på mina hyllor till förvaring av lite nytt. 

 
 
 


2012 09 13

Godmorgon.
 
Jag har inte sovit så bra i natt. Jag har vaknat ganska mycket under hela natten. Skönt då att vara ledig denna veckan när man inte riktigt kan sova som man ska. Bara jag inte blir väldiogt sjuk så får nätterna vara som dom är. Men jag vill inte åka på någon höstsjuka nu eller nåt. Det hoppas jag att jag slipper.
 
Jag håller på här hemma nu med lite "vardagligt fix". Jag har tvätt i tvättstugan och jag går här och mäter så att jag sen vet att dom möbler som jag har tänkt köpa är möjliga att ställa in här hemma. Det är inga problem. Det kommer att bli perfekt! Jag kan slänga ut mer gammal skit och få in lite nytt. Jag får mer plats för förvaring, men ändå får jag mer yta att röra mig på när jag får in det nya. Egentligen vill jag åka och fixa allt nu med direkt, men jag känner att det fortfarande är bättre att vänta. Jag vet inte exakt vad jag har mer i utgifter denna månaden och jag har också beställt lite grejer som jag väntar på och jag vet inte där heller exakt  vad det kommer att kosta. När jag har "hundra" koll på allt och har fått in ännu mer "cash", då kör vi. Då kan jag nog göra så mycket mer än vad jag kan göra nu. När jag vänder och vrider på detta så kommer jag hela tiden fram till att det är bättra att vänta lite. Allt kommer jag ju ändå att fixa under denna månaden så jag ska nog klara av att vänta.
 
Nu får det bli lite städ också. Jag ägnar mig åt allt sånt där denna förmiddag. Städ och tvätt och annat vardagligt fix. Sen har man hela eftermiddagen och kvällen att göra vad man vill på. Man kan ju tex gå ut i solen. Tänk att det fortfarande är lite sommar ute i mitten på september. Underbart!
 
 


Fick en fråga om doft.

Jag fick en fråga om vad jag använder för dofter (parfym). Jag vet inte exakt hur jag ska förklara vad jag använder för dofter, men jag provar lite olika och det är ju kul att förse sig med lite olika dofter vid olika tillfällen. Det jag använder luktar fräscht tycker jag. Här är en av dom dofter jag kör. 
 
 
 
 
 
 


Mycket lampa i mina tankar.

Jag har varit i en lampaffär för att bla hitta ett typ något som ser ut som ett litet lysrör till min lampa som står bakom tv:n vid skrivbordet. Det var inte så svårt att hitta det jag skulle ha och sen fixa det. Så nu funkar detta igen. 
 
 
 
Jag var också och kollade  om jag kunde hitta någon lampa som jag gillar och som jag kan ha i hallen, men där hittar jag ingenting.  Det hittaringa lampor som jag vill ha i hallen liksom. Jag kanske ska kolla efter något som jag vill ha i sovrummet istället. Jag låter den som sitter i  hallen nu hänga där och kollar efter en ny till sovrummet. Det är väl bara att kolla till båda rummen så kanske man någon dag en lampa till något antingen sovrummet eller hallan. Vilka bekymmer man har! Jag tror ändå bara att det är en taklampa jag letar efter och inte två längre.
Den som hänger i vardagsrummet ser ju inte så tokig ut iallafall.
 
 
 


Fläskkarré med äppelmos !

 


Petra Tungården med nyaste modetrenderna !

 
 
 
 


2012 09 12

Det är underbart härligt att vara ledig! Man sover länge på morgonen och sen går man upp tar en härlig dusch. Man känner sig ren och fräsch. Man tittar  ut genom fönstret och ser att det kommer att bli en underbar dag med mycket sol! Sämre start på dagen kan man ha. 
 
 
 
 


Ska jag slå till nu eller sen?

 
 
 
 
 


Svar till Anna.

Anna:
 
Hej Danne! Borde inte du lägga pengar på en ordentlig dator som du kan ha som en slags bloggstation istället, då vad jag har sett på dina bilder så ser dina möbler jättefina ut! 

Tack för en riktigt bra blogg!! Ha en bra dag!
 

 
Jag har ju en del möbler som jag har haft i flera år som jag tänker behålla och inte byta ut. Så en del av de jag har haft i flera år är jag nöjd med. Men det finns typ en byro i sovrummet som jag vill byta ut och så är det någon ny möbel  i hallen också som jag tänker köpa. Sen kommer jag att vara helt nöjd med de jag har i möbler här hemma. 
 
Vad det gäller min dator så blir det säkert så att jag byter ut den någon dag, men jag är nöjd med denna som jag nu har. Den får duga liksom.  Fast någon dag blir det nog en ny. Det är ju inte så svårt att fxa den dagen jag vill köpa detta.
 
 
Kul att du gillar min blogg !
 
Ha en bra dag !
 
Häls Danne..


9/11 2001.

 
 
 
 
 
 


Kollade på Överby också.

 
 


 
 
Jag har varit ute på Överby några timmar. Jag köpte inget. Jag vill vänta med alla möbelinköp. Jag tänker att om jag kan hålla på utgifterna i typ två veckor till så hinner jag få loss så mycket pengar så det faktiskt täcker kostnaderna för dom nya möbler som jag har kollat in nu och som jag har kvar att köpa innan jag blir nöjd. Det betyder att jag kan göra ännu mer om två veckor när jag då investerar vidare i min dröm. Dessutom får jag lite tid på mig att faktiskt fundera över allt detta med hela min dröm.
 
Egentligen är jag ganska säker på vad jag ska köpa mer i möbelväg, men det känns bättre att vänta. Det är ju bara två veckor, sen kan jag börja handla igen och göra alla möbelinköp klart. Då behöver jag nog inte så mycket mer tid att fundera . Jag har bara lite kvar innan jag är helt nöjd med allt vad det gäller möbler som ska stå på golvet här hemma. Sen finns det en och annan lampa i taket som ska bytas ut till något nytt. Det kanske jag också kan fixa om två veckor, men vi får se. Jag har inte hittat något som jag vill ha än så jag får jag leta vidare på lampavdelningar i sådana typer av affärer. Vet inte riktigt var jag ska kolla mer nu, men något som jag verkligen vill ha det borde jag väl hitta någonstans.
 
 
 
 


Har kollat på mera möbler.

Det är skönt att vara ledig. Jag har varit ute kollat på lite mera möbler. Jag har inte slagit till på något utan jag vill fundera lite mer först. Jag vill ju också spara lite mer innan jag investerar i mer nya möbler. Fast skulle jag hitta något som känns 100% rätt att ha är hemma efter lite funderingar så kommer jag att slå till och då kan det bli redan i morgon. 
 
Det fanns en del del i möbelväg som jag ville ha idag, men jag funderar lite till på de. Känner man att man verkligen vill ha de lika mycket när man tycker att man har funderat klart då är det bara att slå till. Det är ju min dröm jag investerar i och när den är förverkligad då kommer jag att vara nöjd med allt i hela livet typ. Därför kan jag känna att det bara är att slå till nu om det är något jag verkligen vill ha. Jag kommer aldrig att ångra det. 
Det jag framförallt kollade på var en byrå som jag kända att jag absolut kunde tänka mig att ha här hemma. Jag fick med mig en katalog som jag kan kolla i och det är bara att fundera vidare tills man känner sig säker.
 
 


Where Were You When the World Stopped Turning

 


9/11

Idag är det elva årsen som terrorister attackerade USA på Amerikansk mark. Med hjälp av fulltankade flygplan  slog de ut World Trade Center, världens då finansiella centrum. Man skadar Pentagon ordentligt, världens millitära centrum och dessutom är det nära att man också lyckas att störta ett plan i Vita huset.. 
 
När jag var i New York förra året besökte jag ju den plats där World Trade Center en gång stod. Jag tror att jag kom så nära som det var möjligt för mig som turist. 
 
 
 
 
 
 
 


Det kom en skur precis när jag var ute.

Tjena !
 
Sitter allt känns ganska lugnt och avkopplande. Jag gick och handla förut. Lite vardagligt fix liksom. Jag blev så glad när jag kom hem och fick se att jag faktiskt hade tagit rätt sorts glödlampa till min läslampa över sängen. Jag chansade när jag stod i affären, men det blev rätt. Jag kan glädjas åt allt, även det pyttelilla positiva i vardagen. 
 
Jag hade ändå lite otur. Det har varit en fin dag hela denna dag, men när jag hade handlat klart och jag hade kommit halvägs på min väg hem så kom det en jätteskur av regn. Kändes inte alls kul för jag blev hur blöt som helst och det rann ner liksom sådär hemskt  under skjortan. Hade jag gått ut lite tidigre så hade jag hunnit hem innan skuren. Nu kom den precis på halva vägen när jag var på väg hem. Min vanliga otur:(
 
 
 


Det blir ledigt resten av veckan.

 
En dag av arbete har det varit, men nu blir det inte mer denna veckan. jag sökte ledigt idag och jag blev beviljad ledighet vilket innbär att jag nu är ledig resten av veckan. Jag ska inte göra något speciellt utan det blir mycket slappa bara.
 


2012 09 10

Godmorgon !
 
Idag är det nya tag på jobbet som gäller. Jag jobbar på idag och sen får vi se vad som händer.  Jag kommer att lämna in en ledighetsansökan idag så får vi se vad min chef säger om detta. 
 Jag kanske skulle ta och gå och träna lite sen efter jobbet. Känner att jag skulle behöva de och det kanske tar bort min snurrande skalle som nu inte snurrar pga att jag tänker mycket utan det verkligen något jag känner att det gör typ rent fysiskt.   
 
Såg lite bilder på brorsan i helgen när han lyfter skivstång. Ser rätt mäktigt ut så jag känner nu att även om jag inte på något sätt kan jämföra mig med brorsan och hur han tränar så kan jag ju ändå köra lite mer än vad jag gör nuförtiden. Fast vi får se hur det blir.  jag kör ju mycket PW och promenader och det känns ganska bra i kroppen bara av detta. Jag hoppas min snurrande skalle går över för det känns lite "scary" de där. 
 
Ha en bra dag alla !
 
Bilder från igår ..
 
 
 


En promenad.

Jag har varit ute på en liten runda. En promenad, men det var väl mest för att jag skulle hämta mat. Fast visst är det bra att jag inte lagar egen mat? Jag kommer ju ut och får mina dagliga promenader istället för att stå hemma (inne vid spisen) . Tummen upp för den.
 
Jag känner mig lite sådär snurrig i huvudet igen. Precis som jag kände mig när jag kom hem från jobbet i fredags. lite oroväckande är det. Jag hoppas inte jag blir sjuk eller nåt nu.
 
 


Detta borde funka bättre.

I början av året ville jag spara ihop en massa pengar för jag skulle ha till renovering  av köket. Jag bestämde mig för att försöka spara ihop allt och sen fixa köket.  Jag har ju under en längre tid fattat nu hur tufft det är att först spara ihop allt och sen göra något. Det är farmförallt mentalt jobbigt. Logiskt sett så går det ju för jag lyckades ju  på det första halvåret få ihop nästan 60 000 kronor. Hade jag bara fortsatt på samma sätt ett halvår till så hade jag ju fått loss över 100 000 kronor som jag hade kunnat lägga på sparande. Men det funkade inte riktigt även om jag forfarande tycker det var bra gjort att kunna spara ca 10 000 kronor varje månaden i ett halvår. Även om jag klarar att på ett år spara ihop över 100 000 kronor som jag kan använda till min dröm så är det jäkligt tufft spara först hur mycket som helst utan att röra någonting på tex ett helt år. Det har jag inte fixat utan jag har nu under en period bränt lite pengar och det har blivit på nya möbler.
 
Kanske har jag nu hittat ett sätt som ändå kommer att funka. Jag sparar lite och bränner lite, men inte allt och sen fortsätter jag att spara igen. Denna strategiska planen känns betydligt bättre och är säkert roligare än att försöka spara ihop allt och sen spendera.
 
Det jag har gjort!
 
1 Jag har under den första halvan sparat ihop nästan 60 000 kronor.
2. Sen har jag spenderat lite extra under sommaren.
3 Det blev lite nya möbler efter detta.
 

Jag har nu pengar kvar från de jag sparade ihop under det första halvåret och jag kan ju fortsätta att spendera tills jag är på noll och sen börja om, men det ska jag inte göra. Jag har ju nu fortfarande en buffert. Jag har ju spenderat lite av det jag hade, men jag har kvar och för att det ska kännas lättare att fortsätta kämpa på  och inte bli så mentalt jobbigt så sparar jag nu lite igen och sen om 1-2 månader så kör vi igen och investerar mera i min dröm. Det låter bättre att säga investera än spendera och jag är ganska säker på att detta är en bättre strategi att köra på än den jag provade i början av året. Det känns ju som jag ändå är nära nytt kök, en lösning av bolånet, mer nya möbler och renovering för jag har ju en buffert som nu inom 1 och 2 månader kommer att växa med typ 20 000. Även om det är mycket kvar så har jag mina delmål och kämpa mot och ju fler delmål jag fixar ju närmare kommer jag det slutgiltiga målet. Känner mig "taggad" att köra på detta nu och det ska jag göra!
 
Det kommer ju att bli betydligt lättare att nå det stora målet om jag har små delmål på vägen. Att spara ihop allt och sen göra allt funkar inte och då ändrar jag bara. Jag ska fixa det här med min dröm och jag slutar fan aldrig förrän detta är fixat !
 
Pengar kommer till pengar och Danne når sin dröm. Låter inte helt fel !
Nu kör vi !!!
 
 


Hon flyger inte så mycket.

 
Rosa:
Hej Danne! Får Mimmi flyga fritt ?
 

 

 
Jag plockar ut Mimmi ur buren varje dag så hon får hoppa runt fritt i lägenheten. Man kan säga så för flyger gör hon gärna inte. Hon har inte så bra kontroll på sin flygning så jag ser till att få henne vingklippt med jämna mellanrum. Det är så lätt annars att hon typ flyger in i ett fönster eller på annat sätt skadar sig. Klippar man vingarna så händer det förhoppningsvis ingen allvarlig olycka.


Hittar och slänger lite kläder.

Jag har ägnat någon timme denna söndag åt att rensa lite bland mina kläder. Jag kastar en hel del, men jag hittar också mycket fint som jag inte visste att jag ägde. 
 
 
 
 
 
Jag har väldigt mycket jackor, men egentligen ingen riktigt fin. En fin rock har jag som jag gillar jättemycket, men den kan man inte ha på sommaren eller våren. Möjligtvis kan man ha den en ruggig höstdag och såklart när vintern och kylan kommer.
 
 
Jag hittade även ett par arbetsbyxor som jag aldrig har använt. Skönt att se att jag hade ett par i reserv. Det visste jag inte heller. 
 
Jag har inte så extremt mycket kläder, men jag har ändå så jag klarar mig för vardag och när jag vill vara fin. Det är väl någon fin jacka som jag behöver annars saknar jag nog inget.  Känns ganska bra för då kan man i lugn och ro kolla runt i klädbutiker och verkligen köpa det man faktiskt vill ha. Man behöver inte handla något för att man behöver det.
 
Skönt att jag röjde lite ! Nu ska jag bara hitta en låda och få ner alla gamla kläder i källaren. Sen får jag väl ta någon dag och röja i källaren också. Men det tar vi en annan gång.
 


Den ständiga diskussionen !

Jag har varit ute  och ätit lite gott denna söndag. Jättegott med bacon, pepparstek, brunsås och pommes !

 

 

 Jag har genom åren fått mycket kritik för att jag inte lagar mat. Min icke matlagning, den maten jag äter och vad jag istället borde göra de har ganska många människor haft åsikter om sålänge denna bloggen har funnits. Det har inte slutat än och jag svarar som jag alltid har gjort.

 

Laga mat är faktiskt bland det tråkigaste jag vet att hålla på med. Varför ska jag göra de då? Jag har egentligen aldrig lagat mat sådär regelbundet. Det har aldrig varit något som jag har lagt speciellt mycket tid på i hela mitt liv. Jag minns att jag någon gång förra året lagade en del mat några dagar i veckan under en månad. Det var för att kunna hålla en den budget som jag hade planerat innan. Den var tuff och det krävdes ett jättesparande som jag försökte fixa. Jag minns inte hur det gick, men jag kom ju iväg på mina resor i alla fall. 

 

Många tycker att jag borde laga egen mat för att den maten jag äter inte är så god. Det är ju så att jag tycker den maten jag äter är god och jag kan inte laga bättre mat och det är många av alla dom som kritiserar mig för den maten jag äter som jag är helt säker på inte heller kan laga bättre mat. Det kan jag säga utan att egentligen veta något om detta. 

 

En del har sagt att dom aldrig skulle betala för den maten jag äter ute. Själv säger jag att jag skulle ju aldrig betala något för den maten som man lagar hemma. Jag betalar ju hellre för mat jag äter på någon restaurang som jag gillar. Det kostar ju att köpa hem maten man lagar också. Man betalar för den, men ändå får man slita med att gå och handla, bära hem den, laga den och sen måste man diska också. Dessutom kanske man misslyckas med det man lagar och då får man ju kasta skiten och börja om och även misslyckandet får man betala för. Allt detta slipper man om man skiter i att laga mat hemma och istället låter någon kock laga ens mat på någon restaurang. 

 

Jag har inget emot att andra lagar mat. Vissa måste ju och sen finns det ju många som tycker det är roligt också. Men jag behöver inte laga mat för jag har råd att äta ute och dessutom tycker jag att det är tråkigt. Så varför ska man då lägga någon energi på att stå vid en spis när jag istället kan göra så mycket annat som jag tycker är kul?

 

För några månadersen gjorde jag en video på detta spännade ämne som så många har haft åsikter om i flera år. Jag kan "damma" av den igen. 

 

 

 Svar på tal!

Jag såg att jag hade fått en kommentar där det stod att jag inte borde ha köpt en ny tv eller ett skrivbord för så mycket pengar. Så höga priser köper man inte för tyckte någon.  Dom pengarna skulle jag typ skänka till välgörenhet istället. Ungefär så stod det, plus en massa annat som jag inte brydde mig om att läsa. 
 
Jag får ibland denna typen av kommentarer där någon tycker att jag inte ska spendera mina  pengar på mig själv utan jag ska typ skänka dom till Afrikas fattiga istället. Det provocerar tydligen att man gör något för pengar som man istället kan skänka bort till bättre behövande.
 
 
 
Denna person som nu har skrivit säger att man inte köper en tv för ett så högt pris. Det går inte att motivera detta utan dom pengarna borde jag skänka till välgörenhet istället. Vad det gäller priset på min tv så kan jag bara säga att jag har inte någonstans på min blogg skrivit vad jag har betalat för min tv. Alltså kan inte personen som skrev till mig veta om jag har betalat ett högt eller lågt pris för min nya tv. Det var något som bara denna personen vräkte ur sig utan att ha läst mina inlägg. Bara för att kunna fylla ut sin kommentar liksom.
 
Jag tror att jag skänker mer pengar till välgörande ändamål än tex personer som skriver till mig och tycker att jag inte borde unna mig prylar, resor och skumpa för mina pengar. Det känns som en ganska hopplös uppgift att driva frågan om att alla människor som har pengar till att unna sig något mer än mat och bostad borde skänka sina pengar till tex fattiga  i Afrika. Dessutom finns det massor med otroligt rika människor som skänker miljoner kronor varje år till  välgörenhet och det gör dom för att dom redan kan unna sig allt och lite till.
 
Det finns ganska många människor som unnar sig tex bilar, resor, festande och annat utöver mat och bostad. Det gör även många av er som kritiserar tex mig för att jag köper saker för mina pengar som ni tycker att jag  istället borde skänka bort till välgörenhet.
 
Jag unnar mig och köper det jag vill ha för mina pengar, samtidigt skänker jag pengar till välgörenhet och det är mycket smartare än att inte unna sig någonting och skänka alla pengar till välgörenhet. Det tror jag dom flesta håller med om.
 
Det är lätt att säga till andra vad dom borde göra, men ni som kritiserar tex mig för slöseri av pengar borde kanske tänka på vad ni själva gör för "världen" istället för att bry er om vad andra borde göra. 
 
 
 
 
 
 


Glamourama !

Jag har fått lite kritik för att jag gör inlägg om GLAMOURAMA. Vilka tråkiga människor ni verkar vara som kritiserar dessa inlägg. Man behöver naturligtvis inte gilla programmen, men jag fattar inte hur man inte kan gilla något som visar party, skumpa och coola tjejer???  Jag tycker detta  är ett underbart program!  Det är ju hur fantastiskt som helst med människor som  lever livet, har ambitioner,  är hur snygga som helst,  jobbar  hårt och tjänar bra med pengar.  Allt på en och samma gång, underbart!  De måste ju bara finnas massor med sånt här på min Danneblogg. 
 
 
 
 


Vem är Mimmi?

Sofie:
 
Hej Danne! Jag läser din blogg varje dag, men vem är Mimmi?
 

 
Mimmi är min fågel ! En papegoja ! 
 

 


Kvällens djupa tanke.

Ibland tänker man att någon annan har alla svar och lösningar. Ibland tänker man att en annan plats kommer att vara bättre och längre fram kommer allt att ordna sig.
 
Ingen har ju alla svar och "gräset är ju inte grönare på andra sidan". Vet man vad man vill och vad man  drömmer om. Då är det bara att köra stenhårt mot målet. Allt har redan ordnat sig och jag har det bra. Den plats jag nu är på vill jag ha lite "grönare gräs på" och det vet jag att jag kommer att lyckas med. 
 
Lite "peppblogg" denna lördag är inte  fel !
 
 
 
 


Petra Tungården visar höstmodet.

 


En sista strimma av solljus.

Skönt att man har har haft en riktigt lugn dag. Jag har bara slappat och tagit det lugnt. Dagen har gått fort och ändå har jag inte gjort speciellt mycket. Rätt skönt att bara vara för en dag. Det blir säkert så i morgon också.
Jag var ute lite förut. Mest för att jag skulle hämta mat. Men jag gick också ut för att få se en sista strimma solljus innan kvällen och naturligtvis ville jag då gå i mina sköna skor.
 
 
 
 
 
 
 
 


Lampan på kontrollen ?

Jag sitter här och försöker lära mig alla finuligheter med min nya tv. Det finns en och annan knapp på kontrollen som man får pröva och se vad som händer. Det är ju bara att pröva för den exploderar nog inte.
 
Den där knappen med lampan på tog mig nog en halv minut  för mig att fatta vad den hade för funktion. Är den till för att tända lampan i taket eller???
 
 
 
 
Knapprna på kontrollen var det visst. Fast det hade varit lyxigt om man hade kunnat tända och släcka i taket med den knappen. Men så bra var det inte. 
 
 
 
 


2012 09 08


Hoppas allt är bra med er. jag mår bra även om jag känner mig lite sunkig och trött. Det blir till att slappa och bara var idag liksom.
 
 
Jag har lite intällningar kvar att göra på min tv. Jag tror jag har det i alla fall. Jag vet egentligen inte vad man kan göra med tv:n. När jag kollar lite i instruktionsboken så ser man ju att man kan använda tv:n till så mycket mer än att bara kolla tv-program på den. Fast så är det ju med allt. En mobiltelefon kan man ju tex ha till så mycket annat än att ringa med. Det är 2012 liksom och jag säger bara att gud vad glad jag är för utvecklingen. Det var inte bättre förr. Det kommer det aldrig att bli.
 


Grymma nattbloggen !

Petra, Michaela och Anna. Coola, grymma och sjukt roliga tjejer! Känns som jag har sagt detta 100 gånger. Jag kan nog  säga det 100 gånger till utan att tröttna.
 
 


Nu blir det lugnt hela helgen !

 
 
 
Arbetsveckan är nu gjord och nu får jag vara ledig två dagar.
 
 
Jag kom hem här och kände mig lite svimmfärdig eller det var väldigt mycket snurr i huvudet i alla fall. Jag har ju grejat väldigt mycket denna veckan och ibland har man varit stressad också.. Lägg därtill jobb och mycket grubblande så är det kanske inte så konstigt att kroppen börjar reagera. Det kanske var så nu att kroppen liksom sa ifrån. Man får en signal om att man ska ta det lugnt nu.
 
Bäst att lyssna på kroppens signaler. Genom åren har jag lärt mig att det är de bästa. Inget är viktigare än ens egen hälsa. Hur mycket man än har att göra. Dessutom är det ju så att skulle man typ drabbas av utbrändhet så är det inget som bara går över på en dag eller två. Jag känner folk som har bränt ut sig för tio årsen som än idag på ett eller annat sätt kan  känna av detta.  När jag tänker på detta samtidigt som min kropp ger mig en signal om att jag är nära gränsen för hur mycket jag tål nu så är det lätt för mig att bara strunta i precis allt. Nu blir det slappa och ta det lugnt hela helgen. Jag har ju ändå svårt att bestämma mig för vad jag ska göra framöver så slappa och ta de lugnt blir ju nästan dom  enda alternativen då.
 


Vad gör man nu?

Den senaste tiden har jag köpt hem lite nya möbler. Mitt vardagsrum börjar bli ganska fint nu och jag börjar få allt som jag vill ha de. Jag har lite kvar innan jag är helt nöjd, men jag har ändrat en hel del och det är jag glad för och jag ångrar ingenting.
 
Skrivbordet är jag nöjd med. Med tanke på hur jag satt innan jag fixade detta så går det inte att vara något annat än nöjd. Soffan som jag köpte av mamma är jättego att både sitta och ligga i. Den är som ny trots att den nog är 10 år gammal. Bokhyllan var underbar att få in. Jag fick helt plötsligt massor med mer plats. Plats på andra hyllor som jag kan använda till förvaring. Dessutom fick jag ordning på mina böcker. Sist men inte minst så är jag såklart supernöjd med min tv. Det sägs att storleken inte har någon betydelse, men de har den ju. Man får verkligen en WOW-upplevelse när man kliver in i rummet och det är väldigt lätt att bli sittande framför ett program som man i vanliga fall inte är intresserad av. Känns bra nu liksom... 
 
Alla dessa förändringar ingår ju i min lilla dröm som jag har. Jag tar mig lite närmare mot målet, men det är ändå sjukt mycket kvar. Man inser vad mycket man behöver göra mer för att jag ska kunna sluta drömma och leva i min dröm istället. Hur jag ska gå vidare nu det vet jag inte. Efter semstern sa jag att jag skulle bromsa utgifterna lite, men så blev det ju inte. Nu kan jag säga detta igen och så får vi se om det blir så. Jag ångrar inte mina inköp av nya möbler. Jag har tänkt igenom detta. Sen är det såklart så att det var lite för tråkigt att spara så sjukt mycket pengar så jag valde att göra vad jag kunde just nu istället.
 
Vad gör man nu då?
Egentligen vet jag inte. Jag tror det bästa är att jag nu försöker få "loss" kanske 20 000 - 25 000 till. Sen kan man hitta på något igen. Jag måste kämpa på lite igen efter allt spenderade. Jag har sagt det förut, men nu tror jag att det måste bli så. Jag skulle naturligtvis kunna åka redan idag köpa in mer nya möbler som jag vill ha. Jag kanske inte har funderat klart än?  Nästa vecka står det kanske mer nya möbler här hemma, man vet aldrig. Men jag tror jag vill kämpa på ett tag nu. Det kommer inte att bli någon utlandresa i år. Det tillåter jag inte mig själv att göra just nu och där är jag stenhård. Däremot kan det bli Stockholm i slutet av detta året eller så blir det att jag gör något mer för att komma närmare mitt slutgiltiga mål med min lilla dröm om att vara skuldfri och bo i ett hem som jag är 100% nöjd med. Funderingarna inne i min skalle går vidare. Det kan jag vara säker på. 
 
Kämpandet går vidare, men någonstans är allt detta ganska roligt också. Man får inte glömma att ha kul ändå. Dessutom måste man se till så att man mår bra. Viktigt att tänka på också såklart.


Paralympic pingis !2012 09 07Tre brudar i natten.

 Måste bara ha tre brudar i natt. Får kolla på detta då.
 
 
 


Stressad, men jag hinner.

Det har varit full fart hela morgonen. Köra bilar och upp ner i tvättstuga har det varit. Dessutom har jag haft några ärenden på stan och jag har även suttit här och pillat med inställningar på min nya tv.
 
Så skulle man ju äta något också samtidigt  har jag tvättstugan. Fortfarande är maskinen i torkrummet trasig så lite tvätt får man hänga upp i lägenheten. Jag har gjort det nu samtidigt som jag tuggar i mig mat typ.. Lite stressad är jag för jag vill hinna med så mycket som möjligt innan jag ska jobba hur mycket som helst. Stressad morgon har det varit, men jag hinner i alla fall. Hoppas jag kan ta det lite lugnare resten av dagen.
 
 Ha en bra dag !


Man blir ju helt slut bara av denna morgonen.

Jag har fått ut den gamla tv:n. Fasen va gött och bli av med mer gammal skit. De var ju bara de att pappa hjälpte mig och som jag har sagt förut när man är med far då händer nåt när som helst och man vet aldrig innan vad.
 
När vi hade kört min gamla tv till tippen så skulle den bilen vi hade köras upp till Trestadcenter. Jag fick då ta en annan bil.


En bra Volvo och köra med pappa sittandes i en annan bil och köra dit upp. Sen trodde jag att vi bara skulle åka hem igen, men så blev det inte. När vi kom till Trestadcenter så skulle pappa helt plötsligt köra en bil till Vänersborg. En Demobil splitterny Volvo. När vi kom till Vänesrborg då trodde jag att jag att allt var klart, men pappa skulle ta en bil och köra fram och tillbaka till Landvetter också så han fick förbereda detta innan han äntligen körde hem mig igen. 
 
Jag trodde att vi bara skulle slänga tv:n idag, men det blev lite mer än så. Jag var ju lite stressad också för jag har tvätt i tvättstugan och det är ju tider att passa där. Sen vill jag ju hinna äta innan det är dags att jobba. Jag har ju massor av busskörning idag så man vill liksom bara hem och ta de lugnt innan dagens arbete.   Detta var ändå en lugn morgon jämfört med hur det kan vara när man är med min pappa. 
 


2012 09 06

Godmorgon !
 
Idag blir det lite mer pill med min nya tv. Kanske kör jag bort min gamla tv till tippen. Skönt att man börjar bli av med massa gammal skit här hemma. Det är bara in med nytt och så ska man få ordning och reda. Sen blir jag nöjd. 
 
Jag ska såklart hinna hämta lite mat idag också. Sen ska man jobba igen. 
 
 
Bara att köra på liksom. I helgen är det ledigt. Där har man något att längta efter.
 
Ha en bra dag !
 


Glamourama i natten.

 
 
 


Nästan som jag ville !

Igår skrev jag att jag helst bara skulle vilja resa bort och sen när jag kommer hem så den här röran typ fixad och klar. Idag när jag kom hem från jobbet så såg det inte ut som igår. 
 
 
Jag åkte till jobbet och någon anna städade upp hemma hos mig. Nästan samma som att resa bort och sen när man kommer hem är det (nästan) fixat och klart. 
 
 
 
 
 


Hawaiigratäng!

Jag lämnade biografen (den jag har i mitt vardagsrum) och gick ut i solen istället. Måste ju hämta lite mat för snart ska man ju jobba också.  Idag blev det  Hawaiigratäng med kassler och ananas.  Ett tag til kan jag slappa, men snart är det dags att "tagga" till jobbet. Måste arbeta också, mitt upp i allt annat.
 

 

Ha en trevlig dag !
 

 


Nu kan jag titta på tv.

Nu har hjag fått igång tv. Det första som kommer upp är ett program om unga bortskämda personer. Nu kan jag skämma bort mig själv i alla fall. Sitta i massagestolen och kolla på skitstor tv. Jag har lite inställningar och sånt kvar. Jag vill ju att alla kanaler ska vara på rätt plats tex. Just nu har jag tex svt1 på typ kanal 7 och tv3 på kanal 1. Lite rörigt, men jag kan ju kolla nu.
 
 
Skönt att man är igång med att ställa in allt. Jag är jättenöjd redan och bättre blir det när allt är i ordning.
Jag får ta lite i taget och bara ta det lugnt.
 


2012 09 05

Godmorgon på er. 
 
Jag kände mig så trött det sista igår kväll och jag är ganska seg nu också. Frågan är om jag ska orka pilla med min tv idag? Fixa alla intsällningar och sånt. Frågan är också om jag orkar göra någonting idag. jag känner mig som sagt rätt seg.  Helst vill jag bara dra iväg och när  jag sen kommer hem tex från någon resa så är allt fixat och klart både med tv.n och allt annat som nu bara ligger i en enda röra här hemma. 
 
Men allt får väl ta den tid det tar. Det ordnar sig liksom. Det gällar att ta de lugnt och se till att må bra.
 
 
Ha en trevlig dag !
 


Älskar ju detta, men det vet ni nu.

Idag har jag fått en kommentar med kritik för mina inlägg om det jag bara älskar hur mycket som helst. Någon tycker att jag ska sluta tjata om det fantastiska programmet Glamourama.  Det  kommer jag såklart inte att göra. Det måste finnas massor av detta på min Danneblogg !
 
Coola tjejer, god mat, party, nightlife, och massa skumpa. Älskar detta !! 
 
 
 
 


Tröttblogg...

Dags att sova nu. När man är så trött så man knappt orkar göra sig i ordning för natten då är det bara att på ren vilja gå borsta tänderna och sen natta Mimmi plus släcka alla lampor. Godnatt och sov sött.Ordning, men ändå inte.

Nu börjar man varva ner lite. Har haft en ganska behglig ledig dag, men nu under kvällen har det varit full rulle. 
Det kom två killar hit med min bokhylla. Nu står den på plats och alla mina böcker som förut låg huller om buller har jag nu fått ordning på. Nu har jag helt plötsligt tomt i lådor och på andra hyllor vilket innebär att jag har mer plats till förvaring av annat än massa böcker.
 
TV:n har jag nu äntligen fått. Jag är nöjd och man får verkligen en sån här "WOW känsla" när man kliver in i rummet och ser den stora grejen. Jag har inte fått igång den än. Jag har fått upp den på stället, men jag orkar inte "pilla" mer med tv:n ikväll. Allt får ta sin tid. Tv:n står den ska nu och det får räcka för ikväll liksom.
 
 
 
Nu har jag också en stor låda som täcker upp en stor yta av mitt vardagsrum. Får ta en tur till tippen en dag.  Det finns också några stolar som jag måste kasta ut pga att jag köpte ny bokhylla. Jag ska ju slänga min gamla tv också såklart.  Det ska  bli skönt att  såsmåningom bli av med mer gammal skit . Lådan, stolarna och min gamla tv står lite överallt och jag har ingen ordning. Det ser ut som jag ska flytta eller nått. Men får jag bara iväg allt någon dag till tippen så ser det snyggt ut igen.
 
 
 
Man skulle ju kunna ställa allt i förrådet i källaren, men då blir det överfullt där och då måste jag snart ändå köra massa skit till tippen. Men jag är glad för min nya bokhylla och min tv som är hur "big" som helst. Idag fick jag ordning på mina böcker som förut har legat överallt här hemma. Fast nu när jag har ordning på mina böcker så har jag istället ingen ordning för övrigt. Låda, tv och gamla stolar som tigare stog snyggt och fint  på respektive plats är nu spritt över hela lägenheten. Får se när jag får ordning på allt. Det lär väl ta sin lilla tid, men jag är ändå nöjd och glad ikväll och det ska jag vara. Ny tv och ny bokhylla och jag tar mig närmare målet på min dröm.
 
 


Jag har fått fram den.

 
Då har jag fått ut tv:n ur lådan. Känns helt ok att äga en sådan här. Fast en tanke slog mig precis. Behöver jag verkligen ha en tv? Jag tittar inte så mycket på tv. Fast en del film blir det ju och det är ju skönare att sitta och kolla film på tv än vid datorn.
 


En låda och en bokhylla !

Jag har fått hem min bokhylla.ö Jag är redan i full gång med att ställa böcker i den. Skönt att få lite ordning på den fronten. Jag har även fått lite hjälp av pappa med att få hem en väldigt stor låda. Vad kan det vara i den? En tv såklart. Bara att börja packa upp och få i alla sladdar. Ny bokhylla och ny tv på en och samma dag. Där tog jag min dröm ett steg närmare målet igen.  Vad ska jag göra härnäst??
 
 
 


Väntar på bättre tider.

Jag har lite svårt att sitta still. Idag ska jag få hem min tv. Det kommer även en bokhylla. Jag vill ha allt nu, mne jag måste ha lite tålamod och vänta lite. Det är svårt för jag har så mycket spring i benen just nu. Vill bara fixa allt själv, men det funkar inte alltid så ute i verkligheten så jag måste vänta på andra.
 
Jag har i alla fall gjort lite ärenden på stan och jag har ju såklart också hämtat mat. Idag blev det Schnitzel Piquante
 

 

 

 
Får försöka slappa lite nu och bara vänta. Får se om jag klarar de i mer än fem minuter.
 

 
 


Hamilton Scotts lyxgarge !

Det finns så mycket lyx på olika platser runt om i världen. Ett sånt här garge vore coolt att ha. 
 
 
 


2012 09 04

Ledig från jobb, men jag har en hel del att göra ändå. Jag ska se om jag kan få iväg min gamla tv idag. Ut med en gammal tv och in med en biograf typ.Det blir lite att plocka med här idag. Sen kommer ju bokhyllan idag också. Det blir "nice" och jag kan redan nu säga att detta blir en bra dag. 
 
 


Glamourama !

Lite Glamourama denna natten såklart ! Det är som ett beroende. Kan inte vara utan, men jag vill heller inte var utan detta underbar program med dom coolaste tjejerna. 
  
 


Jobbar gör man ofta.

Då har man kämpat på nu efter den semester jag hade. Nu får jag en vilodag i morgon. Det ska bli väldigt skönt.
Jag får min bokhylla i morgon. Då får jag mer ordning på alla böcker och allt annat som jag har tänkt att ställa där i den. Kan kanske göra en videoblogg närden har kommit så man har något att underhålla sig med ibland när man bara är på jobbet, men inte jobbar typ.. 
 
 


Pasta med kycklingsås!

 
 


2012 09 03

Jag startade denna dagen med någon timmes PW igen. Nu känner man sig mer frisk och stark liksom. Jag kommer att ha mycket energi hela dagen och orka med den på ett bra sätt. 
 
Jag gick förbi jobbet och frågade om jag kunde få ledigt nästan när som helst bara jag bestämmer mig för när. Min närmsta chef sa då att det inte var några problem. Boka en resa om det är något du vill göra, det är lugnt fick jag till svar och det känns för mig väldigt bra. Jag måste jobba ibland, men på något sätt gör jag ändå lite som jag vill. Det hade varit lite svårare att planera något om man inte riktigt kan vara säker på att man får ledigt eller inte. Får se vad jag hittar på? Det kanske inte blir någon resa. Jag har ju massor med tankar som snurrar fritt i huvudet och nu kan det bli precis vad som helst. Verkligen, precis vad som helst !
 
 
 


I morgon är det jobb igen.

Har kommit hem från denna arbetsdagen också. Mycket jobb har det varit och det känns nu. Man är lite lätt mörbultad i kroppen.
 
I morgon är det jobb igen. Det blir inte mycket ledigt här inte. 6 dagar av 7 denna veckan med jobb och redan imorgon nya tag på jobbet igen. Sen vänder det lite och jag är ledig  tisdag, jobbar 3 dagar och sen ledig helg.  
 
Får bita ihop lite till och köra på imorgon också, men det går allt bra. Jag är ju Danne !!
 
 


Mina nattbloggar ser bara ut såhär nu ett tag.

 Fan vad jag älskar GLAMOURAMA! Det får mig på så gott humör. Coola tjejer, full fart och skumpa.
 
 
 
 
 


Glamourama - Up And Away !

 


Sköna skor och så är det bara !

 
 


Vad ska jag göra efter, typ efter något annat?

Ser att jag kan slappa ett tag till innan det är dags att jobba. Dom senaste dagarna har jag tagit min dröm några steg närmare målet. Jag älskar att kämpa med detta nu för jag behöver inte spara så mycket "cash". Mitt vardagsrum byter jag ut möbler i och det går av bara farten. Under semestern skaffade jag nytt och fint skrivbord och en fin soffa.
 


 
Under denna veckan har jag gjort massor för att ta stegen mot det slutgiltiga målet. Jag har kommit  ännu närmare. Det man märker när man går här hemma och planrerar och mäter och sen går till typ en möbelaffär och kollar det är att allt som jag från början ville göra för att nå min dröm kan jag inte göra. Jag bor ju i en liten tvåa och det är liksom minimala ytor.
 
Dessutom när jag går och tittar lite så finns det saker här hemma som jag lätt kan ha kvar. I början var jag mycket såhär att jag ska kasta ut allt och bara nytt nytt nytt !!! Men med tanke på vad jag har sett för möbler i vissa möbelaffärer och hur fult det är för ett  pris som är ett skämt  så finns det alla skäl i världen att behålla en del av det jag redan har. Det är inte för att jag är snål utan jag faller liksom inte för stilen på en del grejer. Men även om jag inte klarar allt så kommer jag att bli nöjd. Jag vill ju bo kvar här och fixa denna lägenhet så optimalt som det bara går. Om det finns saker som inte går att fixa här så är det ju bara att släppa de och bara förska göra detta på bästa sätt. Bara jag blir nöjd så är ju allt perfekt liksom. 
 
I början av nästa vecka kommer två förändringar att ske som gör att jag kommer ännu närmare min levande dröm. Jag får min bokhylla på tisdag. Det ska bli skönt att få ordning på alla böcker som jag nu kan ha på ett och samma ställe. Snyggt blir det också. Den andra lilla (stora) förändringen är att jag har köpt en ny tv. Jag slog till igår innan jag gick till jobbet och jag ska hämta den i nästa vecka. Den är betald och allt är klart jag ska bara hämta den för jag kunde inte ta med mig den under armen igår och bara gå. Den är verkligen skitstor så någon bio behöver jag ju aldrig mer gå på !  Nu jävlar så går allting väldigt snabbt mot målet "living in a dream"
 
Jag ska nå dit någon dag. Det har jag bara bestämt och då ska det bli så !
 
 
 Vad jag sen ska göra när både bokhylla och tv är på plats det vet jag inte riktigt, men jag känner att jag är värd en resa typ. Man behöver inte jobba mer än vad man absolut måste. Inte jämt i alla fall. En liten utlandstripp kanske är nästa grej, men vi har ju detta med Stockholm också. Det har ju blivit en lite tradition att åka dit minst en gång per år och varför inte fortsätta med detta? Det är alltid sjukt kul och riktigt häftigt att komma till huvudstaden. 
 
 
Vi får se hur det blir med allt jag måste först få hem grejerna som jag har fixat denna veckan. Det känns rätt, det känns jäkligt bra och allt går väldigt fort . Underbart !!!!
 


Middag ute denna söndag.

Har varit ute på restaurang (den gamla vanliga) och jag har käkat  
 

 
Det blev fläskfilê med två såser och för mycket grönt... 
 

 


2012 09 02

Godmorgon !
 
 Igår hade jag en lång arbetsdag. Över 12 timmar på jobbet ! Det var en lång arbetsdag och det kändes lång också. Man kan säga att dom sista 3 timmarna var väldigt sega och dom klarar man bara av för att man liksom vet att man måste ju göra sin plikt. Jobba på typ... 
 
Lite mörbultad i kroppen idag, men jag har faktikt varit ute på en riktigt skön PW. Någon timmes PW på morgonen. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blir det mycket slappa och säkert också fundera mera över allt och inget. Jag mår mycket bättre nu än på länge och det känns skönt att jag regelbundet rör på mig och att det faktiskt överhuvudtaget är bra fart på mig sådär. Jag jobbar,  fixar och grejar hela dagarna. Skön "feeling" och bra "flow" nu. 
 
 


Det är bara så jäkla bra !

 
Hur underbar serie som helst! Jag bara älskar detta! Coola tjejer som glider runt och tar för sig av livets goda.  
 


Gick upp ganska tidigt.

Jag har försökt dra i mig lite frukost. Jag har en lång dag framför mig med mycket arbete. Jag försöker klura ut om denna arbetsdagen kommer att bli tuff, lugn, seg eller gå fort. Kanske blir det en blandning av allt? Jag har faktiskt ingen aning hur det kommer att vara denna lördag, men det bästa är bara att själv ta det lugnt i alla lägen. 
 
Hoppas ni alla får en bra dag !
 Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE