Gott Nytt År!✨✨

  (null)

 
 
 
 
⬅️2019. ➡️2020 - 2030

2019:
När jag funderar tillbaka på detta året så känner jag att det i slutändan blev ett bra år. Jag fick ju ordning på min ekonomi. Jag gjorde vad jag kände att jag måste göra för att sen få som jag vill ha det. Detta med grejandet med ekonomin är nog det starkaste minnet jag har ifrån 2019. 
 
Annars kan jag väl bara säga att jag lärde mig mycket om mig själv under 2019. Jag vet mer än någonsin vad jag vill och under detta året har jag också hållit mig till att göra mycket av sånt som jag vet att jag gillar att göra. Jag har heller inte låtit mig påverkas av de som andra ibland tycker att jag ska göra. Vissa tjatar och pressar ganska mycket, men jag bryr mig inte om jag inte vill. Det är bra för börjar jag göra saker för att andra tycker att jag ska göra det, då kommer jag nog på sikt att må ganska dåligt. I år har jag varit jättebra på att bara köra på min grej rakt av och lita på mig själv och min inre känsla. Jag säger inte nu att jag alltid har rätt. Jag har absolut gjort fel, men jag försöker ändå göra sånt som jag tycker känns mest rätt för mig. Gör jag det som jag känner är mest rätt, då behöver jag ju inte tänka efteråt att jag borde gjort så mycket annorlunda. Jag kommer inte alltid att göra det som är bäst och mest rätt, men man kan ju alltid göra sånt som känns mest bäst och mest rätt. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
  (null)
 
2020 - 2030:
 Jag hoppas att jag får ett roligt år och jag hoppas att jag dra nytta av allt jag har lärt mig under de 10 senaste åren. Det är ju inte bara ett nytt år snart. Det kommer ju också ett nytt tiotal. Jag får ibland frågan om hur jag tror att mitt liv ser ut om 10 år. Jag tror att jag för ca 10 år sen sa att jag om inom 10 år kommer att förverkliga alla mina drömmar som jag har. Det har inte hänt och det jag inte tänkte på för 10 år sedan det var att allting kanske inte alltid går så bra. Livet går ju upp och ner. Man har framgångar, men också motgångar. för 10 år sen tänkte jag nog att jag inte kommer att drabbas av några motgångar. Ekonomin gick jävligt bra och jag  kände att jag hade bra flow.  Livet var bra, så såg inte att något kunde orsaka några problem överhuvudtaget. 
 
Nu har det gått ca 10 år och jag kan ju lätt säga att alla dom drömmar jag hade då har jag inte förverkligat nu. Man vet aldrig hur livet blir och det kanske är bra det för vissa saker mår man nog bättre av att inte veta någonting om. Det enda man egentligen kan vara säker på är nuet. Jag var övertygad för 10 år sen att något som typ alltid funkar det är att leva i nuet. Är det något jag vet något om så är det att det som känns väldigt bra det är att leva nu, inte fundera för mycket på sånt som har varit och inte oroa sig för framtiden.  Om ni frågar mig idag om hur jag tror att mitt liv ser ut om 10 år (2030) så säger jag som jag sa för ca 10 år sedan (2010) Jag hoppas att jag har förverkligat alla mina drömmar. Att fullfölja sina drömmar, det är ändå vad jag tycker att livet går ut på. Drömmen jag har  är väl egentligen att jag ska kunna sluta drömma och istället leva i min dröm. Jag vill göra detta i nuet för då vet jag att jag mår bra. Om man ska hårddra det så är väl må bra det enda man egentligen vill göra.   
 
 
Gott Nytt År!
 2020?

Nu är det bara kvällen kvar av 2019. När jag tittar tillbaka på detta året så känner jag mig ganska nöjd. Jag lyckats ju få bra snurr på ekonomin igen. Det var kul att träffa Peg på Liseberg och Bokmässan i september var mysig. Jag hade avspänd helg i Stockholm och Musikhjälpen levererade ett riktigt bra program i år. 
 
Jag är ganska förväntansfull inför 2020. Jag har inte så mycket planerat just nu, men jag vill ju  väldigt mycket med 2020 och jag har bestämt mig för att göra mer och tänka mindre. Med tanke på vad jag har för nyårlöfte också, så får man ju försöka vara driven och kreativ. 
 
Jag kommer säkert att besöka Bokmässan även nästa år. Jag har i alla fall redan köpt ett kort så att jag kan springa ut och in på mässan 2020 i 4 dagar. Det kommer ju också ett Musikhjälpen i slutet av året och jag har svårt att tro att jag inte kommer att bry mig om det. 
 
En sak som jag har på gång och som förmodligen blir av i början av året det är att jag ska träffa Alexandra Nilsson igen. Jag budade  ju hem hennes auktion som hon bidrog med i årets Musikhjälpen.  Jag har träffat Alexandra en gång förut. (hösten 2018) Det ska bli kul att få träffa henne igen. 
 
 
Hoppas ni alla får ett grymt bra 2020. Jag kommer att fortsätta med min blogg. Jag tycker fortfarande att detta med att blogga är väldigt roligt. Dannebloggen får följa med mig in i 2020-talet också. 
  (null)
(null)

 
 Nyårslöfte🤔

 
Brukar ni ha nyårslöften. Jag brukar ha det. Jag har inte alltid lyckats hålla vad jag lovar mig själv, men jag har alltid gjort ordentliga försök med att lyckas fullt ut med alla nyårslöften som jag genom åren har haft. Denna gången är jag långt ifrån säker på att jag kommer att lyckas, men jag ska verkligen försöka. Detta är ju verkligen något som ajg gör för min egen skull och för att jag ska må bra. 
 
Under 2020 så har jag tänkt att mitt nyårslöfte är att jag minst en gång per månad ska göra nånting utöver alla dom vardagliga och ständigt återkommande sakerna som man tex gör flera gånger i veckan, året om. Detta kan handla om allt från att bara åka till en annan stad i Sverige och ta in på hotell,  till att kanske förverkliga någon av alla drömmar jag har.  Egentligen kan det vara vad som helst...bara det är något som inte är ständigt återkommande i mitt liv. 
 
I år har jag ju tex: Hängt backstage med Peg Parnevik på Liseberg, Besökt Bokmässan i Göteborg, Haft en helg i Stockholm och varit i Karlstad på dop. Sådana saker är ju för mig inget som typ händer flera gånger per vecka och mitt nyårslöfte får bli att jag helt enkelt gör nånting utöver allt de vanliga som jag typ alltid gör. Det kan också handla om att jag köper en sak som jag länge har tänkt att jag ska köpa, men det blir liksom aldrig av. Man har ju drömmar även när det gäller sånt. 
 
Jag tror att det kan bli ett väldigt roligt 2020 om jag håller mitt nyårslöfte. Jag har och kommer att ha mycket att se fram emot, samtidigt som jag hoppas att jag kommer att må väldigt bra av att jag unnar mig saker med jämna mellanrum, under en helt år.  Det blir liksom oftare nånting annat än den vanliga "vardagslunken" som man ofta hamnar i för mycket och är länge. Till 2020 så ska jag i alla fall försöka ändra lite på det där med att bara göra sånt som jag typ alltid gör.  
 
 


Bokmässan 2019💜💜

I slutet av september i år gjorde jag ett besök på Bokmässan i Göteborg. 
 
 
Martin Shibbye
 
Sandra Beijer.
 
Fredrik Belfrage och Jan Gulliou.
 
Molly Sandên
 
Prinsessan Madeleine
 
 
 
 Hängde backstage med Peg Parnevik!

Precis i början av sommaren 2019 så åkte jag ner till Göteborg för att träffade Peg Parnevik. Hon skulle köra ett gig på Liseberg och jag hade under Musikhjälpen-veckan år 2018 budad hem en auktion som innebar ett backstage häng på ett av Pegs alla gig, nånstans i Sverige. Jag valde då Göteborg och Liseberg eftersom det blev närmast för mig. 
 
(null)

(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
I detta videklippet pratar jag mer om mitt backstage häng med Peg Parnevik och hennes crew.
 
(null)
 
 
 
 


Jobbelijobb

Jag jobbar på. Detta har jag skrivit många gånger förut och så är det fortfarande. Jag har haft en bra jobbår med många fler lediga dagar än vad jag någonsin har haft som bussförare. Det har varit skönt för när man väl har haft jobb att slita med så har jag kört mest långa pass under detta året. Sen har jag fått ledig en längre period. Det har funkat bra. Jag har fått köra mycket av sånt jag vill köra och jag har ofta fått ledig när jag väl har ansökt om det. 
 
Jag kan väl också erkänna att jag under året har varit ganska mycket ledig under många av dom dagarna då jag skulle ha haft sådan körning som jag gillar mindre att köra. Ju mer erfarenhet man får i det är jobbet,  ju mer lär man sig nog hur man ska göra för att man ska få en behglig och bra arbetssitutaion. 
 
 
Vi får väl se hur nästa år blir. Jag har inga planer på att sluta eller typ göra något annat än att köra buss. Jag har eller ALDRIG haft några planer på att typ göra något annat i själva företaget än att just köra buss. Jag trivs bra med att bara köra.  Efter att arbetsdagen är slut så är det den lättaste saken i världen att bara parkera bussen, gå hem och inte bry sig om jobb förrän det är dags för en ny arbetsdag. Jag tror att detta med att köra buss passar mig ganska bra även om jag känner att jag har massor kvar att lära. Allt kommer jag ju heller aldrig att lära mig, men jag vill alltid försöka få koll på så mycket saker som möjligt. Har jag bra koll på läget då känner jag ju att jag i alla fall gör så gott jag kan... och det är då också tillräckligt bra. 
 
 Jag kommer väl att köra på även nästa år. Jag kör ju på ett schema som innehåller 9 olika veckor. Jag har rätt så mycket av sådan körning som jag gillar att " rulla" med. Jag blandar med korta och långa pass, men jag jobbar inga sena kvällar och nätter. Det är rätt skönt att slippa. Jag vet inte om jag kommer att ta lika mycket ledigt nästa år som jag har gjort under detta året, men jag hoppas att jag fortsätter att trivas med jobbet som bussförare. Det är ett bra jobb på många sätt. Jag har liksom inga planer just nu på att göra nånting annat. 
 
 
 
 


Nyårsafton

 Då var det detta årets sista dag igen. Jag kommer att ägna dagen på min blogg åt att publicera några inlägg som handlar om hur mitt 2019 har varit. Jag ska även ägna några inlägg åt at fundera över vad jag vill med 2020. Jag har saker på gång som jag i alla fall tänkte "andas" lite om här på bloggen.  
 


Jag blev helt slut. (2019 12 30)

Det blev en ganska tuff måndag. Jag har jobbat en ganska lång dag och jag hade bara en rast. Det kändes bra att jobba på, men när jag kom hem efter jobbet så orkade jag typ ingenting. Jag blev liggande när jag kom hem och sen har jag typ bara legat i soffan eller sängen under hela kvällen. Jag kanske skulle ha vilat mer när jag var ledig i helgen. Jag har ju jobbat tufft under jul och i mellandagarna. När jag sen blev ledig i helgen så kände jag mig lite rastlös och då blev det utgång. Det blev kanske lite för mycket efter allt jobbande idag.
 
Jag fattar inte hur folk orkar som typ är i farten och har mycket mer än vad jag har att göra om dagarna. Hur orkar folk leva ihop med en annan, ha familj och kanske hus och jobb som ska skötas, plus massor med ansvar att försörja sin familj. Jag kan ju spontant känna att något sånt skulle jag aldrig orka med. 
 
Nu blir det i alla fall skönt att få vara ledig i 3 dagar. Sen kommer det en ganska tuff arbetsperiod igen, men nu ska jag bara njuta av ledigheten och ha ett riktigt "gott nytt år".
 
 


Lite nya fina kläder.

(null)
Gult är inte fult. Köpte denna jackan för bara 290 kr ... och det är inget fel på kvaliten😊💛

(null)
Köpte en fin tröja och pengarna som detta kostade mig gick till Musikhjälpen💚❤️
(null)
Hittade en cool t-shirt och jag fick den där känslan: Jag vill ha!!! Jag köper den bara. 
(null)
Helgen - Vecka 52

Jag hade en helg där jag brände en hel del pengar.   I lördags åkte jag ut till Överby och meningen var väl at jag skulle hitta grejer att shoppa, men efter några timmar letande av olika saker att köpa så insåg jag att ska jag shoppa och hitta bra grejer så är det lättare att handla på nätet.  
 
När jag kom tillbaka till Vänersborg så hade jag typ köpt några par med strumpor och en tröja.
Jag shoppade lite mer grejer i Vänersborg och dessutom hämtade jag lite olika paket med kläder som jag naturligtvis har shoppat på nätet. 
 
(null)
 
(null)

Under lördagskvällen kände jag mig lite rastlös  och därför fick det bli lite utgång. Jag åkte till Göteborg, brände mer pengar och under söndagen kände jag mig ganska tom i skallen.
(null)
 
Söndag
Kände mig som sagt lite tom. Det blev i alla fall en promenad på några km och detta gjorde ju att jag satte dom där 70 000 stegen som jag varje vecka vill nå. 
 
Under söndagkvällen satte jag mig för att skriva lite olika blogginlägg.  Många av dessa inlägg kommer upp imorgon på nyårsafton. 
 
 
 
 


PewDiePiePewDiePieSkön ledig helg!

(null)

(null)

(null)
(null)PewDiePieSlappar i massagestolen.

(null)

(null)Asian Championship 2019

Liu Shiwen - Sun Yingsha
 
 
Xu Xin - Lin Gaoyuan


Annandag jul 🎄

Jag har haft en dag av mest arbete. Det kändes bra att jag lyckades vara maximalt avspänd under hela arbetspasset. Ingenting gjorde mig stressad idag. Detta kändes väldigt bra. 
 
Mycket annat har jag inte gjort idag. Det är "jobbelijobb" som gäller.  Imorgon har jag också ganska mycket jobb att ta tag i. Sen får jag en ledig helg och det ska bli skönt. 
 
 
 
 
(null)
(null)
 


Juldagen

Jag har haft en ledig dag och jag började denna juldag med att sova ut ordentligt. Sen gick jag en promenad på ca 5 km.  Närjag var ute på min runda så lyssnade jag på ett jättebra P3 MUSIKDOKUMENTÄR som handlde om Molly Sandên. 
 
 
Annars har jag grejat en del idag med städ och tvätt. Jag hade och har fortfarande massor med smutstvätt kvar att tvätta upp. Äntligen har jag också tagit tag i rengöringen av dom rör som sitter under diskbänken i köket. Det hade gått så långt nu att inte en droppe vatten rann ner i den ena diskhorn. Vad händer med vatten som liksom bara står still? Det skit äckligt ju!! Jag kände bara att jag inte hade något val. Jag fick ta tag i den där äckliga rengöringen för det blir ju ännu äckligare om jag låter bli.
 
Jag håller fortfarande på nere i tvättstugan. Jag ska också bädda rent i sängen med nya lakan. Sen blir det väl dags att sova. Jag har två ganska tuffa arbetsdagar framför mig, men sen får jag en ledig helg som jag faktiskt längtar till redan nu. Jobba känner jag inte alls för, men det är ju något jag ibland måste göra. Jag har varit lite sjuk och dålig sen i fredags, men jag börjar känna mig bättre nu i alla fall. 
 
 
 


Jag fick som jag önskade.

Julafton börjar lida mot sitt slut. Jag sitter här hemma och just nu slötittar jag lite TV. Jag fick en mysig jul och det känns skönt att jag är ledig imorgon även om de arbetsdagar jag har kvar inte känns megasköna att behöva göra.  
 
Jag har jobbat idag. Typ 3-4 timmar. Det var lugnt att köra och det är ju skönt att ha ett kort pass när man hade ett megalångt pass igår.  
 
Jag har ätit på tok för mycket mat idag. Det blir väl lätt så på jul.  Jag försökte sen bli av med lite julmat genom att gå ut på en promenad i julmörkret. Det blev en runda på 5 km. Det kändes mysigt och bra. 
 
Jag tänkte på en annan sak. För ca 10 år sen så skrev jag ett inlägg på min blogg att jag skulle vilja se Andreas Weise som julvärd i SVT på julafton. Så blev det ju inte år utan det var ju  Marianne Mörck som var julvärd.
 
Men jag tyckte i alla fall det var kul att Andreas Weise gästade idag.  Det jag tänkte när jag skrev det där inlägget för typ 10 år sen var att man skulle kunna behålla traditionen med att få se Weise som julvärd i TV-rutan varje jul. Då blir det lite som det var förr i TV:n på julafton. Weise, fast Andreas istället för hans pappa Arne. Det var ju inte riktigt så nu, men lite så ändå.  
Man kan väl säga att jag fick lite av det jag önskade mig för typ 10 år sen. 
 
Jag har haft en mysig och bra jul i min ensamhet. Jag har tittat mycket på TV, ätit mycket och tänkt på massor av saker som inte tjänar någonting till att tänka på. Ibland är det ju så. Man börjar tänka på något och sen när man har tänkt färdigt så har man ändå ingen lösning på dom eventuella problem som kanske har ägnat 10 minuter åt att fundera kring. 
 
GOD JUL!!
 
(null)
(null)
 
 


Julafton

God Jul på er. Hoppas ni får en bra och mysig jul.  Många får en bra jul med fina minnen att se tillbaka på. 
 
För min del så har jag några timmar av jobb denna julafton. Mycket känns ändå bra med detta. Jag har ju haft sovmorgon, jobbar bara 2,5 timme och sen kommer jag ju trots allt hem ganska tidigt på idag. 
 
Jag kommer att vara ensam hemma på jul, men jag vet att jag kommer att må bra och kommer  sitta här och  slappa och vara nöjd med allt som jag har lyckats åstakomma i år. Dessutom känns det skönt att jag inte är en av alla dom människorna som kommer att få en jobbig jul. Jag känner ingen stress, ingen ångest eller oro. Allt är bra, mysigt och lugnt. 
 
Var rädda om er. Jag önskar er alla en GOD JUL!
 
 


Vecka 52

Ny vecka och jag har ganska mycket jobb, men jag är ändå ledig tre dagar. Julhelgen är väldigt nära nu. Jag har inga planer direkt. Det blir nog mycket slappa och äta gott. Jag har i alla fall massor hemma. 
 
Jag kommer att vara ganska mycket ensam över jul, men det är inget som jag är ledsen för. Jag är inte så mycket för att fira jul överhuvudtaget. Jag har haft massor med julhelger i mitt liv där jag har varit helt själv och där jag har gjort saker och ting som vanligt. Jag grejar på med mina vardagliga saker och jag jobbar. Jag kanske tar en promenad. Jag tänker sällan på att det just är julhelg. Jag mår bra och har det bra. Det är det viktigaste. 
 
Jag tänker ibland på att många barn far illa på jul. Alldeles för många barn runt om i Sverige kommer att få en julafton där dom tex får se att pappa super sig full och sen slår mamma. 
Jag känner i alla fall till en person som typ varje jul dricker på tok för mycket och sen slutar julafton med att han somnar under köksbordet. Hur roligt är det att som barn behöva se sin pappa däcka på julafton. Usch...vad jag hatar sånt. 
 
 
 
 Fre, Lör, Sön. 💖🖤❤️

Jag har känt mig lite sjuk och dålig dom senaste dagarna. Jag har varit förkyld och haft ont i halsen.  Jag känner mig varken bättre eller sämre just nu. Fredag, lördag och söndag har varit några lugna dagar. Jag har lagt fokus på promenaderna jag har fixat 70 000 steg denna veckan. 
 
Fredag 
Jag hade jobb, men det var ganska lugnt eftersom barnen som går i skolan hade gått på jullov. Dessutom hade jag en dag där jag började ca 05:00 på morgonen och sen slutade jag typ kl 13:00. Så tidigt har jag varken börjat eller slutat på över ett år.  
 
Efter jobbet blev det en långpromenad på ca 12 km. Det var nog mer POWERWALK än promenad för jag gick varvet 30 min snabbare än vad jag normalt brukar göra.
 
(null)
(null)
 
(null)

 Lördag
Det blev en långpromenad igen. Ganska tidigt på morgonen gick jag ut. Jag gick samma varv som jag gjorde under fredagen och då var det mer i mitt normala tempo. 
 
Annars orkade jag inte så mycket annat under lördagen. Jag hämtade lite paket och handlade en hel del mat. Jag kände ju att jag få handla lite extra så man har över jul. Det är ju inte roligt att inte ha någon mat hemma under julhelgen. Då blir det ju ingen "god jul".
 
Söndag
Idag blev det en kortare promenad. Efter detta blev det en middag ute. Under eftermiddagen har jag vilat ganska mycket och nu sitter jag här skriver. Jag ska under kvällen skapa en rad blogginlägg som kommer att publiceras runt nyår. Jag brukar ju varje år se tillbaka på året som har varit i en rad olka blogginlägg. Dessutom försöker jag blicka framåt det kommande året. 
 
 
(null)
 


.

(null)
(null)
(null)

(null)

(null)Snapchat👻👻 2019👻👻

Här några av alla bilder från min Snapchat under 2019. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om ni vill följa mig på Snapchat så heter jag dannebloggen där👻👻

Gott Nytt "Snap" År 👻💛
(null)
Kvällens tankar (2019 12 19)

Då ska jag snart krypa ner i sängen igen. Imorgon ska jag upp kl 03:30. Jag börjar jobba så jäkla tidigt för första gången på länge så slutar jag tidigt också. Det ska bli skönt att få sluta mycket tidigare på en fredag och sen veta att man är ledig hela helgen. 
 
Idag skänkte jag lite mer pengar till Musikhjälpen. Jag köpte en cool tröja som jag tror jag kommer att gilla jättemycket. Detta var väl dom sista slantarna som jag trycker in i Musikhjälpen 2019. Ca 11 000 kr skänkte jag i år och det är inte dåligt.  Jag har i budade hem:
 
* En ljudbok 
* En snygg hoodie (tröja) 
* En upplevelse med en snäll och cool tjej.
 
Lägg därtill att jag skänkte några 50 i lappar i alla möjlga digitala bössor. 
 
Jag budade också hem en bärbar dator, men sen visade att säljaren inte ville att pengarna som datorn såldes för skulle skänkas till Musikhjälpen. Jag fick då tillbaka mina pengar och sen kontaktade jag säljaren av datorn och sa att jag inte ville köpa den längre. Jag vill ju att pengarna skulle gå til Musihjälpen. Det var ju lite därför jag köpte den. Jag tänkte att om det nu hade varit så att datorn inte hade fungerat så bra, då hade jag känt att det kanske inte spelar så stor roll när jag  pengarna ändå gick till Musikhjälpen och en bra sak.  Men det blev ju inte så. 
 
Det kändes litet konstigt att sitta under sista dagen av Musikhjälpen och under ganska lång stund veta att man bara hade skänkt några 50-lappar på hela vecka 50. Jag har laddat för Musikhjälpen i ett år. Massor av pengar har jag att bolla med, men ingen auktion har jag budat hem.  Jag höjde ju i och för sig upp Miram Braynts auktion med mer än 4000 kr, men den vann jag ju inte. Till slut satte jag ju en cool auktion i alla fall och då kände jag att jag var nöjd sen. Det blev inte bara några 50 lappar utan i slutändan blev det faktiskt 1000-lappar som går till en bar sak.
 
En annan grej som jag har tänkt på när det kommer till Musikhjälpen det är att jag varje år sen 2015 har haft mer och mer pengar att bolla med för varje år. Jag kanske inte alltid bränner alla pengar som ja har på "Musikhjälpenkontot", men för varje år har jag som sagt haft mer pengar att bolla med än dom tidigare åren.  
 
 
Ekonomin känns stabil, fartfylld och bra.
 
 När det gäller min ekonomi just nu så går det väldigt fort. Jag försöker vara i nuet, tagga ner och göra en sak i taget.  Jag vill inte göra fel nu när jag är så nära målet med att få en ekonomi som är bättre än vad den någonsin har varit tidigare. Jag vill inte blåsa på för mycket utan och tänka. Det känns bättrre att bara glida med farten. Det går ädå jävligt fort nu.   Nu kör vi!! Full fart mot ett riktigt häftigt 2020.!!! Snart lämnar vi ju också ett helt 10-tal bakom oss.  Det bara att gå in i nästa med 100% postiv energi.
 
 


Me Time 💙🤗

Sitter i massagestolen och mår bra. 

(null)

(null)Global Home of Table Tennis.Danne - 2019 - 8 bilder 🧡🧡

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)Blogg har jag för min egen skull.

 
 


Detta blir en lång dag.

Jag är upp tidigt. Jag hade ju i alla fall kunna ligga kvar i sängen en timme till, men jag vaknar till och hur jag än försökte så kunde jag inte somna om. 
 
Detta kommer att bli en lång dag. Jag massor av jobb och sen vill jag ju ändå hinna med en kvällspromenad. Jag är fortfarande lite mörbultad i kroppen efter förra veckans höga tempo, Musikhjälpen, jobb och allt grejande. Jag börjar fundera på om jag kommer att kunna återhämta mig under denna veckan.
 
Jag ska nog inte tänka så mycket på det nu. Det är bara att jobba på och greja vidare. Lever jag i nuet och slappnar av  så mycket jag kan så kommer det tids nog att kännas bättre i kroppen också. Jag vill ju så mycket nu och jag mår trots allt bra så varför inte ta vara på mycket av den posiiva energi som jag ändå känner. 
 
Jag har också sett det senaste dygnet att jag har fått massor med besökare på min blogg. Inget rekord är slaget än, men fortsätter det uppåt nu under förmiddagen då kan jag nog sen säga att jag under det senaste dygnet har haft fler besökare på ett dygn än vad jag någonsin har haft tidigare. Men jag är inte riktigt där än så jag väntar och ser. 
 
Ha en trevlig dag!  
 
 
 En kort uppdatering om läget..

 


Bildbombar lite.

Har lite dålig energi idag, men man kan ju alltid "bildbomba" lite. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Vecka 51

Jag har varit så trött hela denna måndag. Skönt att jag har haft en helt ledig dag i alla fall. Jag känner mig annars gansak tom och trött. Förr veckan var det ju full "speed". Egentligen grejade jag för mycket. 
 
Denna veckan ser ut som följer.
 
Tisdag: Utbildning på jobbet. 
Onsdag: Busskörning (avslutar med Såtenäs) 
Torsdag: Samma som Onsdag. 
Fredag: Jobbar på med busskörnigen, men jag slutar väldigt tidigt och det har jag väl inte gjort på över ett år. 
 
Lördag och söndag är jag helt ledig.  Idag är jag helt ledig och just nu vårdar jag kroppen i massagestolen. 
 
(null)
 
(null)
 


BÄSTA MUSIKHJÄLPEN❤️💚

Musikhjälpen är slut för i år och även om jag inte vill fortsätta kolla på Musikhjälpen just nu så längtar jag ändå till nästa år. Jag tror inte att jag någonsin kommer att tröttna på detta programmet. Hela grejen med Musikhjälpen och den apparat som är så sjukt bra på att få massor av människor att engagera sig och skänka pengar till bra saker och en bättre värld är bara så cool att följa.  Jag tycker att årets Musikhjälpen var det klart  bästa av alla dom program som jag har sett och lyssnat på.  Kvaliten på de mesta i programmet i år  hade liksom höjt sig från tidigare år. Det tycker jag i alla fall.  
 
 
När det gäller auktionerna så vet jag inte om jag tycker att dom var bättre i år. Det kanske inte var sämre, men det var mindre av sånt som jag var intresserad av att i slutändan buda hem. Sen kan det väl också vara så att jag har lärt mig ganska mycket från tidigare år. Jag har bättre koll på vad som kan vara värt att buda på och inte idag. Jag har ju fått en viss rutin och erfarenhet av tidigare år och jag vet mer vad jag vill idag än förut. Jag känner också att jag ofta ganska tidigt in i en budgivning kan räkna ut om jag kommer att kunna ta he en viss auktion eller inte. 
 
Jag skänkte ca 10 000 kr denna gången. Det är inte lika mycket som jag tidigare har skänkt, men det är mer än vad jag skänkte förra året. 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 


#mh19 🎤💚❤️

 
 
 
(null)
 


💚❤️

(null)
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)


.

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)

Lördag (2019 12 14)

 
 
 
 


Klockan är tidig morgon (05:00)

 
 
 
 


Det gör lite ont i mitt (Musikhjälpen) hjärta.

 
 
 


Fredag (2019 12

Jävlar vilken dag jag har haft och den är ju inte slut än. Jag har ju tänkt skriva detta blogginlägget och sen kommer det nog upp en video innan jag kryper i säng. 
 
 
 
Jag har haft en dag i ett högt tempo och jag har grejat med massor av saker. Det vardagliga saker blandat med att dra in pengar och sen följer jag ju också Musikhjälpen som fasen.
 
 Sen har jag jobbat med busskörningen idag också. Jag kan ha fel, men jag tror inte att jag någon annan dag under detta året har kört så hårt och grejat med så mycket saker under en och samma dag. I ett väldigt  högt tempo dessutom. OJ OJ.. Öhhh..
 
Det blev ändå en kvällspromenad efter att jag hade avslutat dagens arbetspass. Jag var hemma ca 19 :30 och då bytte jag bara om och gick ut på en promenad i över en timme. Det kände faktiskt bra, trots denna höga tempot och som jag har haft sen tidigt i morse. Det var nog bra att bara promenera runt lite. 
 
 


Jobb - Musikhjälpen - Lite annat.

 
 


Fullt blås på mig nu.

Oj! 
 
Nu kör jag ganska hårt med allt nu. Igår fick jag in ganska bra med pengar. Jag har jobbat mycket idag och jag har mycket jobb kvar denna veckan. Mitt i allt jobbande så kommer det ju snart en  ledig dag, men den dagen är det ju dop för min systers dotter som gäller. Då blir det ju full ös upp till Karlstad.  Sen efter den dagen ska jag hem och jobba igen. Då börjar jag på ett helt nytt schema.  I 1 år framåt ska jag jobba på det.  
 
 
Musikhjälpen är ju också i full gång och jag följer det ganska mycket. Jag tycker att programmet håller hög kvalitet i år. När jag ser eller lyssnar på programmet nu så tycker jag att mycket i  har blivit bättre mot hur det har varit tidigare år. Jag har svårt att förklara vad exakt som är bättre, men på något sätt  känns allt med programmet tyngre och större i år. Ddet känns lite som om man är med där på torget, fast jag sitter hemma eller i bussen. 
 
Det är fullt blås på mig denna veckan. Mycket Musikhjälpen som sagt. Mycket pengar har jag att bolla med. Det också december och jag som många  andra tänker väl en del på hur man ska hinna allt inför jul och nyår. Jag har lite plner, men jag vet inte om jag får ihop allt. Jag får ju se också hur mycket energi, tid och orka jag har. Jag tänker inte spela med min hälsa bara för att jag vill få gjort så jäkla mycket nu. Jag prioriterar fortfarande mina promenader och jag vill nå dom där 70 000 stegen varje vecka, även under dessa veckor i december.  
 

 
 Molly Hammar 💖💖

 
(null)
 


Tisdag (2019 12 10)

 Jag har haft en lugn och avspänd dag. Jag har kollat och lyssnat en del på Musikhjälpen. Jag har gått en bra promenad på 8 km. Jag har också käkat gott på Koppargrillen i kväll. 
 
(null)


Annars har jag tänkt mycket idag på saker som jag vill göra i framtiden. Ibland vet jag precis vad jag vill och i nästa sekund så tvekar jag. Jag tänker att det bästa är att bara ta det lugn och vara i nuet. Jag mår ju bra nu och har gjort det sen länge. Ingenting är ju egentligen viktigare än det. 
 
 
 Nittaku Pongcast - November 2019Nattblogg.

 Det som är skönt är att jag känner mig helt avspänd. Jag tar det så lugnt med allt. Jag har mycket pengar och bolla med och på ett sätt känns det otäckt, samtidigt som det känns bra att allt mitt tålamod och kämpade under hela detta året nu betalar sig. 
 
Nu är det ju mycket Musikhjälpen som gälller för min del. Det känns skönt att jag inte sätter någon press på mig själv när det kommer till att jag ska skänka pengar. Jag kommer att försöka buda hem någon eller några auktioner om jag själv känner att det är något jag verkligen vill ha. Misslyckas jag är det lugnt.  Jag kommer inte att känna mig ledsen för det. Jag vet vad jag vill och jag kommer inte att göra något som jag inte vill göra. 
Jag är också glad att jag redan i början av Musikhjälpen känner att jag vill följa detta under hela veckan. Jag har haft en känsla nu innan att jag kanske inte kommer att gilla detta programmet lika mycket som jag har gjort andra år.  Dessa tankar kan jag redan nu säga att jag kan lägga åt sidan. Jag tycker redan nu att programmet är minst lika bra som det har varit tidigare år. 
 
Imorgon har jag en ledig dag till. Jag längtar nu till långpromenaden. Det känns också skönt att jag nu är helt säker på att allt kommer att kännas bra under morgondagen också. Känslan i kroppen är riktigt skön nu och den tror jag att jag kommer att kunna behålla inom mig länge. Jag hoppas det i alla fall. 
 
(null)
 
(null)
 


Miss Li - Lev nu dö sen.

 


Slappar i ”stolen” och kollar mh19.

(null)(null)
Snart börjar #mh19

 
 
 


Vecka 50

Ny vecka och full fart. Jag har massor med saker att göra denna veckan. I slutet av denna veckan är jag bjuden på dop. Det är min systers dotter som ska döpas i Karlstad och självklart ska jag åka dit på lite kalas.
 
Jag har massor av jobb denna veckan, men det är skönt att starta denna veckan med 2 helt lediga dagar. Jag är totalt ledig 3 dagar denna veckan. Jag jobbar tufft dom andra dagarna och på söndag börjar det nya schemat att gälla. Då ska man börja vänja sig vid detta också, men det ska nog gå bra. 
 
 
Musikhjälpen drar ju igång idag och detta gillar jag ju jättemycket. I slutet av veckan vet jag hur mycket pengar jag valde att skänka i år.  Om man tar ett snitt på alla dom tidigare åren som jag har skänkt pengar till Musikhjälpen så hamnar det ungefär på 17 500 kr per år. 
(null)
 
Annars blir det väl en del promenader också denna veckan. Förra veckan misslyckades jag faktiskt lite. Jag missade målet på 70 000 steg med ca 4000 steg. Det var så att i lördags var jag så jäkla trött efter allt jobbande som jag har kämpat med den senaste tiden. Jag orkade bara inte bry mig. Det gjorde i sin tur att det var för mycket kvar att göra med dessa steg under gårdagen. Jag gick ett varv på 12 km igår, men sen fick det liksom räcka.  Jag ska försöka vara bättre denna veckan. Jag ska göra så gott jag kan. 
 
 


Mina tankar om Musikhjälpen.

I morgon börjar Musikhjälpen och  jag tänkte så här dan före dela med mig av mina tankar och erfarenheter av detta programmet. Det är ju ett program som jag gillar och jag har ju också dom senaste åren bidragit med en hel del pengar.  
 
Min grej har väl blivit att jag genom åren har budat på Musikhjälpens auktioner på Tradera. Jag har ofta tänkt att jag får en chans att träffa en eller flera personer som jag kanske länge har tänkt att jag vill träffa. Samtidigt får jag uppleva nånting roligt och dom pengar som jag betalar för det jag gör går ju till en bra sak. I stora hela så kan jag säga att jag i slutändan alltid har blivit nöjd med allt som jag har budat hem. Dessutom har jag alltid känt att jag har en bra kontakt med dom personerna som jag kan kontakta på Radiohjälpen om det skulle vara så att jag får några problem med tex en givare av en auktion. 
 
Jag har som sagt i slutändan alltid varit nöjd med alla auktioner som jag har lyckats buda hem, men allt har inte varit problemfritt och vid ett tillfälle så fick jag inte ens uppleva det som jag hade budat hem. Jag fick då tillbaka alla pengarna, så i slutändan kan man väl säga att jag blev nöjd ändå. 
 
Många har frågat mig om vad jag kommer att bidra med till Musikhjälpen i år och säger bara som jag alltid har sagt att jag vet inte alls. Jag gillar programmet, men jag har sagt att jag aldrig kommer göra detta till en tradition att jag varje år skänker pengar till Musikhjälpen. Vill jag göra något för Musikhjälpen så gör jag det, men känner jag inte alls för att bidra på något sätt, då kan jag lätt strunta i det. Jag tycker inte jag behöver ha något dåligt samvete när jag totalt sett har pumpat in ca 80 000 kronor i Musikhjälpen. Det känns bra och det är inget jag ångrar.
 
Det kommer inte att bli så i år att jag åker och upplever Musikhjälpen på plats. Det gjorde jag ju förra året, men i år känner jag inte att jag varken har tid, lust eller ork. Jag gjort det en gång och jag nöjer mig så. Jag känner inget behov av att få mer av just den upplevelsen igen.
 
Jag vet egentligen aldrig innan hur mycket jag kommer att bidra med till Musikhjälpen. Jag vet heller inte hur mycket jag kommer att följa Musikhjälpen på Radio och i TV i år. Jag vet bara att jag gillar Musikhjälpen. Jag tycker att det är coolt att man ställer en bur på ett torg och kör detta i 144 timmar. Man samlar in pengar till en bra sak och på söndag nästa vecka så har man säkert fått in  in minst 50 miljoner kronor. 
(null)
 
 


Nea - Some Say

 


11 år - Nuet - Må bra.

 
 
 
 
 


Skönt med lite ledighet.

 Har jobbat färdigt för denna veckan.  Nu blir jag ledig i 4 dagar. Dubbel ledig helg kan man ju säga. Det behövs!!! Sen förra fredagen har jag bara varit ledig en enda dag. 
 
Denna veckans arbete har annars känts bra, men självklart är det skönt  att nu få bli ordentligt ledig.  
 
(null)
(null)
 Avicii Tribute Concert

Avicci Tribute Concert. Live från Stockholm. 
 


Bästa låten enligt Rolling Stone.

Robyns låt "Dancing on my own" är decenniets bästa låt enligt amerikanska musiktidningen Rolling Stones topp 100-lista. Kul att en Svensk artist, och supercoola Robyn blir rankad som nummer 1 på en sån lista som ges ut av självaste Rolling Stone Magazine. Så jäkla coolt ju!!
 
 


Onsdag (2019 12 04)

Jobbat har jag gjort idag och jag har två dagar kvar av mycket jobb. Sen blir jag ledig hela 4 dagar kvar på raken. Det känns skönt att jag har detta att se fram emot. 
 
Skönt att snön förvann så snabbt. Jag gillar ju inte snö så jag blev glad när jag redan igår kände att det hade blivit varmare  och att det inte var vitt ute längre. Det får gärna vara snöfritt hela vintern. 
 
Jag tog en liten kort promenad ikväll. Efter dagens arbete så kände jag att det räckte med att göra 3000 steg. Jag känner mig inte jättetaggad på att gå ut och promenera denna veckan. Men jag vill ändå göra 10 000 steg varje dag. Därför ser jag till att i alla fall fixa detta, dag för dag. 
 
När jag var ute på promenad så lyssnade jag på en P3 Dokumentär som handlade morden på Stureplan i Stockholm 1994. Idag är det på dagen 25 år sedan detta hände. 
https://www.youtube.com/watch?v=JBW7NUHAC_o&t=10s
 
 


11 år med Dannebloggen.

Idag fyller min blogg 11 år. I 11 år har jag nu suttit och pillat med denna Danneblogg. 
 
Jag har gjort massor med saker genom åren som jag inte är säker på att jag hade gjort om jag inte hade hade haft min blogg. Ibland tänker jag också att jag nog inte hade kunnat sätta upp vissa av dom målsättningar som jag ständigt sätter upp för att lyckas med saker och ting om jag inte hade haft min blogg. Jag har genom åren bloggat mycket om målsättningar som jag vill nå och när jag har kämpat för att nå dessa mål så har det varit ganska naturligt för mig att skriva ner specifika strategier som jag sen tänker ska hjälpa mig att nå dom mål som jag exakt sätter upp. Jag är helt säker på att jag inte ens hade kommit på att göra vissa saker om jag inte hade haft bloggen. Skrivandet om vad jag behöver göra för att nå mina mål har säkert underlättat för mig.  Bloggen har många gånger varit avgörande för att jag har lyckats med vissa saker. 
 
Jag tycker fortfarande att det är roligt att blogga och jag har inga planer på att sluta. Jag har känt så många gånger att min blogg har fört med sig så mycket som har varit positivt för mig. Jag har just nu svårt att se att jag en dag kommer att sluta med detta. Den dagen jag inte tycker detta med att blogga är roligt längre, då slutar jag. Men fram tills dess så kör jag på med DANNEBLOGGEN. Det är ju kul att blogga liksom. Nu har jag gjort detta mer eller mindre varje dag i 11 år. Jag tänker ofta på att jag aldrig vill sluta, fast samtidigt vet jag att den dagen kommer, men när det blir vet jag inte och jag tänker inte bestämma det nu heller. Det blir mer känslan inom mig som får avgöra hur gammal Dannebloggen kommer att bli. 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)     
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)


Tisdag (2019 12 03)

Jag har haft en skön ledig dag. Jag har känt mig ganska mörbultad i kroppen och det blir ju så när man har jobbat tufft dom senaste 4 dagarna. 
 
(null)
I morse blev det en promenad. Det kändes väl ganska bra. Det blev ca 5 km. Jag luckades ramla för första gången den ghär vintern. Jag halkade på en isfläck och sen kunde jag inte hålla balansen. Jag hade en tjock jacka på mig så den funkade väl lite som en airbag när jag ramlade. Den där "rymddräkten" jag köpte förra året är bra att ha på sig av många anledningar. 
 
När jag var ute på dagens runda så lyssnade jag på en dokumentär som handlade om den den stora gruvtrejken (1969 - 1970).  https://www.youtube.com/watch?v=lWz1P2H6Pgc
 
 Ikväll har det blivit lite god mat på min "favvorestaurang".
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Nu håller jag på nere i tvättstugan. Tvättmaskinen är en bra uppfining. Tur att den finns så att jag inte behöver slita med tvätten med mina bara händer. Det är ju roligare att köra planking medans maskinen tvättar mina kläder. 
 
 


Happy Tuesday

Jag har en bra tisdag. Jag är glad över att vara ledig och på min lediga dag kan jag tex ägna lite tid åt att köra "planking" 
 
 


Morning💛🧡

(null)

(null)

(null)Junior-VM - 2019 - Final

Xiang Peng vs Truls Möregård


Vecka 49

Ny vecka och jag ska jobba ganska mycket, men jag blir också ledig en hel del. Alla arbetspass jag har gillar jag att köra och det känns nu skönt att den senaste helgens arbete är över och jag nu vet att nästa gång jag ska jobba helgen så är det ett nytt schema och jag börjar då med att bara jobba en söndag. 
 
Jag ska också försöka köra på med mina promenader, men nu när det har blivit så mycket  kallare och snön har lagt sig så är jag inte så sugen längre på att gå ut kämpa med att nå 70 000 steg per vecka. Fast jag kanske kan gå några korta promenader varje dag och på så sätt nå mitt mål i slutet av veckan ändå. Jag behöver ju inte avverka typ över hälften av alla steg på 2 dagar när jag alltid har 7 dagar på mig.  Jag kan dela upp det mer liksom.
 
Annars får vi se hur denna veckan blir. Jag har mycket planer för framtida veckor. Om en vecka är det musikhjälpen och den laddar jag för redan nu. Om två veckor  får jag in mycket cash. Om 3 veckor är det julhelg. Om 4 veckor är det nyår och 2020 och fan va bra det året, och årtiondet ska bli!
Avslutningsvis vill jag ju också berätta att min Danneblogg fyller 11 år nu på onsdag.
 


Har en avspänd kväll.

(null)

(null)
(null)
1:a december.

Hej!
 
Jag har jobbat tufft hela dagen. Det har blivit december och massor med saker kommer ju med den månaden. Jobba tufft ska jag ju göra som vanligt. Jag ska ju också byta schema. Det kommer ett Musikhjälpen. Julafton och nyår får man ju inte glömma heller. Lite planer har jag för allt möjligt och det känns som att det är väldigt mycket i december. Min systers dotter ska ju också döpas och jag är naturligtvis bjuden på dopet. 
 
Jag sitter ju också och försöker summera detta året. Vad har varit bra och dåligt. Vad ha jag gjort för roliga saker osv... Jag sak försöka att mest se tillbaka på allt som har varit positivt. Det mår man väl bästa av? 
 
Jag tänker också att jag nu kan börja titta tillbaka på hela detta årtiondet. Efter denna månaden så börjar det ju ett nytt och som jag tänker nu så vill jag något sätt rensa ut allt inom mig och lite börja om med livet. Ok, det funkar inte alltid med allting. Men jag tänker ändå att jag borde på ett ganska naturligt sätt kunna släppa många av sådana tankar som lätt låser sig i mitt huvud. Vissa saker kommer man inte vidare med och ibland fastnar jag i grubblerier. Ibland måste bara inse att vissa saker måste man släppa. Vissa tankar som jag lätt fastnar i är fan helt omöjliga att vinna över och sådana tankar är det ju ganska meningslöst att älta och fastna i.
 
Många tankar handlar ju om mina drömmar, men just nu kommer jag inte vidare med många av dom.  Jag kan släppa mer på alla tankar för jag kan ändå se jag i framtiden kommer att kunna förverkliga många av dom drömmar jag har.  Jag vet så jävla väl vad jag vill och vad som krävs, därför behöver jag inte tänka och grubbla mer på allt de. Min tid kommer.  
 
Nu har det som sagt blivit december och jag tycker att jag har ovanligt mycket i planerat just denna månaden. Dessutom vill jag nu göra allt jag kan föra att hela jäkla 2020 ska bli ett riktigt bra år för mig. 
 
Julpyntet är uppe, jag ligger på (bokstavligt talat) och nu kör vi!!!
 
 
 
 
 
 


World Cup -2019

Ma Long vs Tomokazu Harimoto
 
Ma Long vs Lin Yun-Ju
 
 
Fan Zhendong vs Tomokazu Harimoto


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE