Allt känns på något sätt.

Det är skönt att arbetsveckan redan var över igår kring lunchtid. Jag har börjat tidigare och tidigare för varje dag. Igår kände jag mig väldigt trött och det är ju inte konstigt att man känner så när man kliver upp klockan 03:30 på morgonen, 4 dagar på raken. Det sjuka är att jag hela veckan har vaknat lite tidigare än just när klockan ringer. 
 
Jag känner att jag tänker mycket nu. Vad vill jag ska hända i mitt liv framöver? Vad har jag för planer och är jag på rätt väg i allt jag försöker fixa? Jag känner att jag inte riktigt får grepp om mina tankar, men samtidigt så ligger ju många av dom mål jag vill uppnå lite längre fram i tiden. Det är inte nu. Ändå försöker jag leva i nuet och ta dagarna som dom kommer. Sen har jag också börjat fundera på varför jag egentligen envisas med att säga till mig själv att jag ska leva i nuet. Det är något jag säger ofta, men kanske gör jag det bara för att jag egentligen inte klarar av det. Ändå vet jag att dom gångerna jag verkligen har lyckats bra med saker och ting som jag har kämpat med ett tag, just har blivit riktigt bra för att jag då har klarat av att vara fokuserat på nuet. Samtidigt har jag väl också varit fruktansvärt målinriktad. Kanske är det också så att alla misslyckanden som jag har haft med saker och ting dom senaste åren beror på att jag inte har lyckats leva i nuet. 
 
Jag skulle vilja gå runt och vara mindre orolig. Jag har känt den senaste tiden hur jag har oroat mig för massor av saker. Jag vet innerst inne att det är fel, men jag kan ändå inte sluta med det. Det är ju ändå så att saker som man oroar sig för händer oftast inte. Skulle det ändå hända så blir det förmodligen ändå inte på ett sådant sätt som man oroar sig för. Jag vet att jag inte ska oroa, men jag gör det ändå. Jag låser mig i dessa tankar och hur mycket jag än tror mig veta om hur jag skulle kunna få bort min oro så tankarna på sånt som jag oroar mig för. Här är det väl leva i nuet också som gäller, men det är ju något som man inte alltid klarar av. jag är ju bara en människa och alla har vi ju våra fel och brister. Man är också mer eller mindre bra på olika saker. 
 
Saker som jag känner mig nöjd över är ändå ganska många. Ekonomiskt går det ju bra och jag tycker att jag tar riktiga och mogna beslut när det kommer till hur jag ska fördela pengar varje månad. För varje "rätt" beslut jag tar så märker jag tydligt hur det betalar sig en månad senare. Det känns skönt att dom enda problemen jag kan ha med min ekonomi är att jag inte klarar av att spara så mycket pengar som jag vill göra, men ändå kan jag spara en ganska bra slant om jag vill det. Problem som att få pengarna att räcka till eller tankar på hur jag ska göra för att kunna betala alla räkningar, dom finns inte i mitt liv. Inte just nu i alla fall. Sådana problem minns jag knappt när jag hade senast. Jag skulle heller inte orka ha ekonomiska problem. Eftersom jag känner att jag oroar mig för så mycket annat, så skulle det ju vara fruktansvärt påfrestande mentalt att oroa sig över pengar också. Dessutom har jag ju inte så mycket av sånt som väldigt många andra har. Jag har inte: Hus, bil och familj. Det är ju lite därför jag har lätt för att få loss pengar. Har man små utgifter så finns det ju pengar över och tänker man lite moget och "vuxet" på hur man bör hantera pengar så brukar det i slutändan bli riktigt bra. Denna månaden har ju varit min bästa ekonomiska månad på mycket länge...och jag tänker redan på hur jag ska få nästa månad minst lika bra. Sen vil man ju ändå vara i nuet också. Allt får ju inte hela tiden handla om pengar. Det blir ju för jävla tråkigt liv om allt om nästan allt kretsar kring pengar, oavsett om det går bra eller dåligt. 
 
En annan grej som framförallt har känts bra denna veckan det är att oavsett hur mycket jag har haft att göra med jobb och andra saker så har jag varit noga med att gå mina promenadrundor och jag har gjort minst 16 000 steg, dom 4 dagarna denna veckan som jag har varit ute denna veckan. Idag tog jag en vilodag från det, men jag tror ändå att jag kommer att sätta dom 90 000 steg som jag har som mål att klara till på söndag. Det får ju steg i kroppen, även om jag inte går en promenadrunda. 
 
Jag kämpar vidare med konstprojektet och min vision. Dom sakerna känns bra att jobba på med även om jag har långt kvar till dom slutgiltiga mål som jag helst vill nå. Jag är bara nöjd över att jag liksom gör min grej och att jag sen länge har slutat att jaga andra människor och be dom om att göra saker åt mig. Jag brukar ofta upprepa en tanke när jag känner att mycket inte blir som jag vill. Jag säger till mig själv: Jaga inte människor. Jag gör bara min grej och sen kommer jag att få rätt människor omkring mig som bara gör saker åt mig för att jag håller mig till sånt jag vill göra. Jag behöver egentligen inte säga nånting till någon. Det löser sig ändå. Jag tror på allt detta stenhårt. Jag har gjort det i flera år, men det stör mig som fan att det tog så lång tid för mig att inse och sen leva efter det. 
 
Idag är det fredag. Jag har som sagt varit ledig och jag är också ledig i helgen. Imorgon bär det av mot Stockholm. Jag ska träffa lite människor som jag ser upp till och sen ska jag bara  trivas och må bra. Njuta av livet och försöka att inte oroa mig för något. Jag tror inte jag kommer att lyckas med att få bort all min oro, men trivas och njuta av livet kommer nog att klara av. Det är ju alltid roligt att befinna sig i Stockholm. Det känns bra att få göra en andra resa i år till den staden som jag gillar så mycket att vara i.  
(null)
Bild från 2018.
 


Magnus Uggla - Våran stad



Jag tror detta är bättre än på länge.

Det börjar bli kvällen och jag går in i den med lite blandade känslor.  Jag kanske borde kolla upp om jag har ADHD eller nåt likande. Ibland kan jag nästan tro det. 
 
Känslorna är många just nu. Jag är lite förbannad på vissa personer, samtidigt som jag är väldigt nöjd och glad över flera saker som går bra i mitt liv just nu. Jag är också full av förväntan inför sånt som jag ska göra senare i veckan, men jag vill inte ha för stora förväntningar för då blir man lätt besviken. Jag kan ibland känna mig rädd över att jag har missat nånting i dom saker som går riktigt bra just nu. Samtidigt kommer jag inte på vad det skulle vara. Jag har förmodligen inte missat nåt, ändå oroar jag mig. Jag hatar den känslan. 
 
Jag sa ju att jag var lite förbannad på vissa personer, samtidigt är det inget som tar över och får mig att må dåligt. Dessutom kom det fram några s.k. fans till mig igår och ville ge mig varsin kram. Jag fick 7 kramar på mindre en 1 minut. Om jag är förbannad så kan man ju tex tänka på alla dom igår som jag fick en kram av. Då är det lätt att skita i dom personerna som har gjort mig förbannad någon timma tidigare. Sen är det ju så man allt som oftast inte  ska bry sig om människor som inte verkar ha en enda hjärncell i huvudet. Samtidigt vill jag bli förbannad när någon/några jävlas med mig på något sätt. Blir jag riktigt arg då får jag ju ut allt negativt som jag känner inom mig i den stunden.  Det är nog bättre än att hålla mycket av den skiten inom sig. I längden kommer jag mentalt att må bättre.  Det är jag säker på. 
 
En sak som jag är riktigt nöjd över det är att jag nog idag har fått ett bättre ekonomiskt läge än vad jag har haft på mycket länge. Jag har tjänat väldigt mycket mer pengar under april än vad jag har gjort tidigare under detta året. Dessutom vet jag inte om jag tjänade mer någon månad förra året, än vad jag nu har gjort denna månaden. Det kan vara någon månad som var bättre förra året, men jag tror inte det. Dessutom jobbade jag ju mycket förra året med att komma över vissa ekonomiska spärrar. Det gjorde ju att jag fick vara mer noga med sparande och hålla igen lite med saker som jag kunde se som investeringar. Nu har jag mer pengar att bolla med och jag kan därför riskera lite mer och då ökar ju också möjligheten att det kan gå riktigt bra. Nu kommer jag att ha mycket pengar att röra mig med i maj och jag kan ändå spara en hel del. Det känns sjukt bra! 
 
Jag vill ändå "tagga" ner detta lite. Det har varit en bra månad och just nu ska jag vara riktigt nöjd med det. Men jag får inte "vaggas" in  i någon tro om att det i framtiden bara går av sig själv. Jag måste ju fortsätta greja och kämpa mot mina ekonomiska mål. Jag är långt ifrån det målet jag vill nå detta året. Men jag tror ju stenhårt på att det är möjligt att uppnå. Så allt med det ekonomiska känns ju bra som fan nu. Jag gör min grej, är ödmjuk inför allt som jag ska ta tag i framöver och sen går det säkert bra. Det hoppas jag i alla fall. 
 
 När det gäller mitt konstprojekt så känner jag att allt går lättare nu än tidigare. Jag är liksom mer inarbetad i det. Jag tjänar inte mer pengar än tidigare. Det ligger ungefär på samma summa varje vecka. Men allt jag gör går snabbare och det blir ändå lika bra som tidigare. Jag har "slängarna" i mig nu på ett sätt som känns. Det känns som att jag utför mitt jobbande med konsten på effektivare sätt än tidigare. Även om jag inte tjänar mer och mer pengar på min konst, så är jag nöjd att jag i alla fall får in det som jag från början ville tjäna på detta. Det går så bra som jag har tänkt mig och det är ju häftigt att jag kan tjäna pengar på min konst. 
 
Nu fortsätter vi denna näst intill perfekta veckan. Jag har bara en arbetsdag kvar nu och sen blir det en 3 dagars ledighet. Då händer det mycket coola och förhoppningsvis roliga saker. Det är ju planen i alla fall. 


Advokatsnack



Linnea Henriksson - Champagne



Vecka 17

Ny vecka har det blivit och man kan väl hoppas att det fina vädret håller i sig ett bra tag till. "Sommarfeelingen" känns redan i mitten av våren och det bästa är ju att det inte är någon jävla pandemi. Den har varit borta länge nu och det känns bra. 
 
Jag har en vecka av 4 dagar med jobb. Det är ganska normala dagar och jag kommer hem tidigt varenda arbetsdag. Skönt också att man sen har en 3 dagars ledighet. Jag har lite grejer jag sak göra då och hänger ni med mig här på bloggen och i andra sociala medier så lär ni se vad jag sak göra. Jag har inte jättestora förväntningar på helgen, men det går säkert bra och blir roligt. 
 
Annars får man ju försöka sätta dom där 90 000 stegen som jag alltid har som mål att klara av varje vecka. Det kommer ju också in en hel del pengar denna veckan och dom ska jag ju fördela på någon klokt och vettigt sätt. Kul att det går bra med "cash" igen i alla fall.  "Flowet" är liksom tillbaka nu!! Jag har också kämpat väldigt hårt under denna månaden för att nå den punkten jag är på nu. 
 
(null)
(null)
 


Förändringar som är bättre.

Skönt att man har den där lediga helgen. Ändå är jag inne i den "bättre" arbetsperioden" nu. Denna veckan och nästa tycker jag är dom klart 2 bästa av dom 5 som jag har på mitt schema. Antingen är körningen bra eller så är tiderna bra. Lediga helger har jag ju också. 
 
Jag börjar annars få ordning på väldigt mycket nu. Under dom 3 första månaderna på detta året har jag ju känt att mycket inte har blivit som jag vill eller som jag har planerat. Det har varit rörigt och jag har mest fått kämpa med att få ordning på saker och ting. Jag har nog klarat av det mesta, men det har kostat mycket kraft och trött har jag blivit. Sen orkar man inte göra lika mycket och då kommer man ju efter med saker. Det blir liksom en ond cirkel som man bara går runt i. 
 
Men nu i april har det vänt lite. Jag har haft gått om pengar att röra mig med och ändå har jag lyckats spara en hel del. Det ser också ut att fortsätta så under resten av våren i alla fall. Det är bara att köra på nu när jag har fått ett bra "cashflow" igen. Det har inte varit dåligt tidigare, men jag har för många gånger i år slarvat bort dom möjligheterna som jag har haft. Jag borde ha kunnat gjort saker och ting mycket bättre. Jag vill ju fortfarande nå min vision och jag hade ju varit mycket närmare om jag i början av året hade vetat vad jag vet idag. Sen är det ju ofta så...det är lättare att veta efteråt vad man borde ha gjort. Det är alltid lätt att vara efterklok. 
 
Nu har det som sagt ändå vänt lite och jag är väldigt nöjd med att april blir min bästa ekonomiska månad, hittills i år. Jag tror ju också att det bara kommer att fortsätta så. Varje månad framöver kan jag nog få till lite bättre än den förra. Om jag sen ska titta lite längre fram så kan jag se att det finns en möjlighet att komma upp på den nivån med pengar som jag anser att jag behöver för att i alla fall ha en chans att nå min vision. Just till den punkten är det inte så långt kvar. Sen gäller det ju ändå att jag vågar göra dom förändringar som krävs, med dom pengar som jag eventuellt har då. Det är ju en "spärr" som jag måste på något sätt komma över då. Om jag inte når den där "nivån" av pengar inom ca 2 år, då kan jag nog ge upp den vision jag har. Det kan jag nog säga då. Jag måste ju ha någon slags tidsram att jobba inom. Annars kan man ju lätt få hålla på hur länge som helst och slutändan sker det ingen förändring i alla fall. Då blir ju egentligen allt man har gjort helt meningslöst. 
 
När det kommer till andra saker så kan jag väl bara säga att konstprojektet går fortfarande bra. Jag är också sugen på att snart sätta mig ner och planera lite mer resor som jag vill göra inom Sverige. Motivationen försvann lite, men nu känner jag att jag snart vill åka igen. Efter nästa vecka så har jag tänkt att i alla fall få klart nånting som jag ska åka på längre fram i vår, eller åtminstone i början av sommaren. 
  (null)

 
 




Snart ska jag lägga mig.

(null)
Jag har egentligen inte så mycket att berätta. Eller så känner jag bara så för att det inte händer så mycket nytt just nu. Jag gör sånt som jag har gjort sen länge. Alla vardagliga saker är ju ständigt återkommande. Allt går runt i en cirkel. När man tycker att man har fått gjort alla vardagliga saker så känner i alla fall jag ofta att jag får ta tag i den vardagliga saken som jag började med. Sen kör jag ju på med mina sociala medier. Konstprojektet tjänar jag precis så mycket pengar på som jag från början har räknat på. Jag går promenadrundor och jag är nöjd med att nå 90 000 steg per vecka. 
 
Allt känns ganska lugnt, men också lite tråkigt. Jag vill göra mer och jag önskar ibland att jag kunde samla lite mod till mig och börja göra något som kanske i slutändan förändrar livet ganska ordentligt. Jag har ju en vision och kämpar med att komma närmare den, men det behöver nog snart hända mer där för att jag inte ska tappa motivationen att fortsätta kämpa på med det. Jag tänker mycket på vad jag vill, men jag vågar inte göra så mycket av allt som jag tror krävs. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det upp klockan 04:00 som gäller. "Jobbelijobb" och sen är det skön ledig helg som gäller. 
  (null)

 
 
 
 




Inget nytt.

 Jag grejar på med samma saker som jag gjort under ganska lång tid nu. Kör buss gör jag ju 4 -6 gånger i veckan, 11 månader per år. Konstprojektet drog jag in mer pengar på igår och så har det varit under snart ett år nu. Jag går mina promenader och målet är alltid 90 000 steg. Jag äter gott, kollar film, läser böcker och sen publicerar jag ju lite inlägg på alla möjliga s.k. sociala medier. 
 
Mycket annat gör jag inte och inget nytt händer heller. Jag har några få saker på gång, men jag orkar inte bry mig om att sätta igång med något helt nytt. Jag har försökt att tex kolla på någon resa jag vill göra. Eller kanske bara köpa något som jag typ har funderat på under lång tid att jag ska slå till på. Ibland kanske man tänker på att man bara ska bestämma sig för att försöka få till något som kanske förändrar livet på något sätt, men ärligt talat så orkar jag inte bry mig om något nytt just nu. Allt snurrar bara på som vanligt. Kanske känns det lite tråkigt, men jag vet samtidigt att startar jag upp något nytt nu så är risken ganska stor att jag inte avslutar det. Dessutom vill jag så mycket och jag har ju inte pengar till allt. Jag måste ju välja vad jag ska prioritera och just nu vill jag spara en hel del. Jag vill komma igång med det igen för i år har jag egentligen enbart lyckats spara dom pengar som jag har tjänat på min konst. Det vill jag i alla fall ändra på. 
 
Det kanske också är så att jag behöver ha mer hjälp för att kunna få klart saker och ting. Jag är väl lite dåligt på att fråga andra om hjälp och även om jag skulle fråga så tänker jag alltid innan att det inte är någon mening med att fråga för svaret blir nog ändå nej. 
 
Jag mår ändå ganska bra. Det är skönt att inte ha för mycket att göra. Jag blir ju mindre stressad och jag sätter mindre press på mig själv. Kroppen känns bra och jag har kontroll på allt de jag faktiskt grejar med.. 
 
(null)
          
(null)
 


Så "gick" det

Jag har ju i ca 3 månader varit med i en stegräknartävling. Den är nu avslutat och jag blev 6:a. Jag tycker det känns helt ok, även om det är första gången som jag inte vinner en stegräknartävling som jag är med i. 
 
Jag är i alla fall nöjd med hur mycket jag har promenerat. Jag har gått mycket mer och längre än vad jag gjorde före denna tävlingen. Jag har ju nu fått bekräftat att jag klarar av, hinner med och att jag mår bra av att röra på mig så mycket som jag har gjort.❤️ Det blev inte för mycket och jag har inte tröttnat. 

Jag kommer att fortsätta vara ute och ta mina promenadrundor. Målet 90 000 steg i veckan. Det känns som en lagom nivå för mig att ligga på, men jag vet ju också nu att jag kan göra det dubbla om jag bara vill det. 
 
Får se om det blir någon mer tävling i framtiden. Då får jag väl lägga upp det på något bättre sätt så att jag kan vinna en stegräknartävling igen. 😊😊
 
 



P3 MUSIKDOKUMENTÄR - Avicii

 


Övertrött

Jag är så jäkla trött på kvällarna och jag har känt så i flera dagar nu. Jag har ju mycket jobb denna veckan och påskhelgens jobb har ju bara börjat. Nu har jag ändå ganska "snälla" pass att köra. Dom är inte så långa och körningen blandat med vissa tider gör att det känns ganska lugnt att jobba på. Problemet är bara att jag vaknar på tok för tidigt på morgonen och sen kan jag inte somna om. Jag skulle vilja vakna när klockan ringer och inte 1,5 timme innan. Det har ju nu gjort att jag känner mig övertrött på kvällarna. Jag orkar ingenting, men det är ju heller inga problem med sömnen när jag väl har gått och lagt mig. Varje gång jag får känslan av att jag är övertrött så tar det inte många minuter för mig att somna, efter att jag har krupit ner under täcket.
 
Långfredag
Idag har jag som sagt jobbat. Sen blev det en promenad på ca 7 km. Det är ju sista dagen på stegräknartävlingen och jag vet väl redan nu vad jag hamnar på för placering. Om inte någon som ligger efter mig nu gör ett en riktigt "megarunda" ikväll.  Det blir första gången som jag är med i stegräknartävling som jag inte lyckas vinna. Det får man acceptera och jag tar det väl ärligt talat inte så hårt. Vissa andra har varit supergrymma så skulle jag haft mot dom så hade jag fått överträffa mig själv både en och två gånger. 
 
Jag har idag också grejat lite med konstprojektet . Ni som undrar om detta kommer inte att få några svar. Jag vill bara köra på detta. Jag tjänar ju pengar på det och skulle jag berätta så finns det massor med människor sen som kommer att vilja förstöra denna grejen för mig. När ingen vet så kan jag jobba på med det i lugn och ro. När det sen är klart (om jag nu någonsin blir klar) så kan ingen ta det ifrån mig. Då har gjort det och samtidigt dragit in en massa cash på min konst. Det är så jag vill jobba. Jag gör det jag gör och när jag sen lyckas, då berättar jag och sen är jag raskt inne i nästa grej. 
 
Nu ska jag sova. Jag är verkligen övertrött ikväll också. God natt...och Glad Påsk!🐣
 
 
 



PLANKING 💛🖤


(null)

(null)

(null)
(null)




Jag vill skriva mer blogginlägg.

Onsdag är det och jag har haft en avspänd och skön ledig dag. Jag har tagit det väldigt lugnt. En promenadrunda har det blivit och sen har jag laddat kylskåpet med mycket mat inför påskhelgen. Jag har ätit gott och sen har jag kollat lite film och faktiskt lyckats sova några timmar under eftermiddagen. 
 
Jag fortsätter väl under kvällen att ta det lugnt. Det blir väl massagestol och tv. Sen får jag se om jag skriver lite blogginlägg som jag sen publicerar under dom kommande dagarna och nästa vecka. Jag har mycket som jag skulle vilja skriva om. Jag har tänkt hur mycket som helst på allt möjligt den senaste tiden. Jag har bara svårt att få allt jag tänker i skrift. Jag vill skruva mer blogginlägg om sånt jag har funderat kring den senaste tiden, men det blir liksom inte av. Jag vet ju att jag lättare kan få ner mina tankar i skrift om jag skriver ner dom direkt i stunden. Om man tänker något och sen säger att man ska skriva ner allt om några timmar, då glömmer i alla fall jag lätt över hälften av allt jag tidigare tänkte på och kanske också ville få publicerat på min blogg. Någon dag, snart får jag väl sätta mig ner och verkligen tänka och samtidigt skriva. Jag gillar ju att blogga när allt annat som inte har med det jag ska skriva bara försvinner och man är som inte rus när man skapar ett blogg inlägg som man så in i helvete vill få ner. Jag saknar den känslan och har gjort det under en längre tid. Jag har säckat ihop lite med mitt "bloggjobbande". Jag vet jag vill och hur det ska kännas med mitt bloggande. Det gäller bara att komma åt den känslan och få till allt som jag verkligen vill ha det. 
 
 


Vecka 15

Vad händer i mitt liv under denna veckan. Det känns som jag mest har jobb att ta tag i. Jag ska inte klaga allt för mycket. Jag har ganska bra pass hela veckan och jag kommer hem tidigt nästan varje arbetsdag. Sen känns det ändå tufft för jag har väldigt mycket jobb nästa vecka också. Denna veckan har jag 6 dagar av jobb. Nästa vecka har jag bara 4 dagar, men 3 av dom är väldigt långa. Hur jag än vänder och vrider på det så kommer jag att få jobba tufft. 
 
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det känns som jag slappar en hel del på fritiden. Jag väntar mest på saker som ska hända längre fram och sen funderar jag kring vad jag ska göra mer, utöver sånt som inte redan är bokat och färdigplanerat. 
 
Sen kan jag ju alltid jobba mot visionen och fortsätta med min konst. Promenadrundor kör jag på med och denna veckan som typ alla andra så är det minst 90 000 steg, på 7 dagar som gäller. Det ska jag se till att fixa även om jag har mycket jobb denna veckan. '
 
Jag kan känna att jag borde ta tag i mer grejer. Tänker jag efter så finns många saker som jag borde försöka fixa, men jag vill inte hamna i ett läge där allt bara blir för mycket för mig. Jag vill inte ha för mycket att göra för då kommer jag ju också att känna mig väldigt stressad. Det kommer i sin tur göra att jag inte mår bra. 
 
Ha en bra vecka....och glad påsk:)
 
 
 


Man hinner ändra sig

Igår (fredag) vet jag inte om jag fick till kvällen som jag hade planerat. Jag tydligen väldigt trött. Det jag hade tänkt var att sitta uppe till ganska sent och kolla lite film, men istället blev jag liggande i sängen med en bok. Sen har jag förmodligen bara somnat. 
 
Det är skönt att vara ledig denna helgen i alla fall. Jag får njuta extra mycket av denna helgen för mot slutet av nästa vecka har jag jobb så gott som hela påskhelgen. Jag har väl ganska bra pass, men jag jobbar 6 dagar av 7 och jag vet att minst ett pass kommer att bli riktigt tufft att jobba på med. Hade det varit en "vanlig" vecka och inte påsk, så hade jag varit ledig den dagen som jag nu har fått ett sjukt långt pass på istället. Jag är ju ledig en annan dagen före istället, men hade jag fått välja hade jag nog hellre haft det som vanligt. 
 
Idag har jag gått en promenadrunda. Jag har inte riktigt nått 90 000 steg än så det får bli en runda på minst 5 km imorgon så jag inte misslyckas med min målsättning. Jag har grejat lite med konstprojektet och försökt förbereda lite saker som jag har planer på att göra i sommar eller till hösten. Det är ändå inte så mycket jag kan göra. Mycket är så gott som klart och då behöver jag ju inte hålla på att överarbeta det. Däremot har en tanke slagit mig och den handlar om att jag tidigare år har haft mycket planer för saker och ting, men väldigt mycket av allt som jag då tänkte på har bara inte blivit av. Det är väl inte så konstigt för man vill ju så mycket hela tiden och man tänker och vänder och vrider på allt. Man ser mer eller mindre möjligheter. Antingen så vågar man göra ett försök, eller så stannar det vid att man bara har tänkt på något som man vill ha eller uppleva. Dessutom kan det ju vara så att det jag ville göra för några år sen kanske inte känns lika motiverande och inspirerande idag. Man kan ju ändra sig och har man dessutom kollat upp saker så kan man ju komma till insikt med att det inte är något för mig. Man förändras ju som människa, förhoppningsvis till det bättre.
 
 
 


Dialogiskt - Kajsa Ekis Ekman.



Vad har hänt och vad händer.

Det blir inte mörkt lika tidigt på kvällen nu. Våren är väl på väg, fast det är ganska kallt ute. Regn och snöblandat regn har också fallit dom senaste dagarna. Vädret och hur det ser ut på olika platser tänker jag ofta på. Jag har sett när jag går mina promenadrundor att snö och is ligger kvar på vissa platser i skogarna där jag kan ta en promenad ibland. På andra ställen kan snön försvinna väldigt snabbt efter att den har fallit. 
 
Jag har hittills haft en ganska lugn vecka. Jobbet har känts ovanligt lugnt idag är det torsdag och jag har bara en arbetsdag kvar. Morgondagens jobb borde också bli lugn med tanke på vad jag har för pass. Sen blir det skönt med en ledig helg. Jag kommer väl då att gå några promenadrundor. Stegräknartävlingen är det ca en vecka kvar på. (om jag nu minns rätt) Jag ligger i skrivandets stund 4:a, men jag har nog gett upp lite. Jag har tappat  motivationen att kämpa för ännu bättre placeringar. Jag är ändå nöjd med hur mycket jag har gått sen tidigare. Det var bra för jag fick bekräftat för mig själv att jag kan gå långt och mycket om jag bara vill. Nu har jag mer fallit tillbaka i det där att jag ska göra 90 000 steg i veckan. Det är ju alltid målet och det har jag haft som mål sen någon gång förra året. Långt innan stegräknartävlingen startade. Man får väl se vad jag får för placering. Jag bryr mig inte så mycket längre, men det är inte omöjligt att jag kör hårt dom sista dagarna. Det känns ju bättre efteråt om man har kämpat och försökt göra sitt bästa hela vägen.
 
Jag har fått min deklaration. Jag såg att det blir pengar tillbaka. Det blir man ju alltid glad för. Det var ganska bra. Är ni bra på att skatteplanera så ni tjänar pengar på eran deklaration? Eller är ni som jag. Jag får den i brevlådan, kollar lite snabbt och sen gör jag inte så mycket med den. 2 maj ska den vara inne. Det har jag i alla fall lärt mig. 
 
På jobbet fick jag ett presentkort på Koppargrillen för några dagar sen. Det har jag redan använt färdig. Det gick åt på två besök, men det är ju alltid gott med gratis mat :)
 
Jag ska ju till Stockholm i slutet av denna månaden. Biljetter och hotellet är bokat och klart nu. Allt är så klart som det kan bli fram till att det är dags. Det blir kul att träffa lite människor igen, som jag också ser upp till. 
 
Jag kommer nog att ta det ganska lugnt ett bra tag nu. Bara göra mina vardagliga saker och allt sånt som är ständigt återkommande i mitt liv. När jag har varit i Stockholm och landat lite från den upplevelsen så får jag se vad jag har för nya planer på saker som kanske inte hör till vanligheterna att jag gör. Jag behöver också spara mer pengar. Jag vill få ihop en hel del nu. Under hela detta året har det varit lite upp och ner för mig med sparandet. Jag har inte mycket mer nu än vad jag hade i slutet av förra året. Så jag vill bli bättre på att spara än vad jag har varit. Dom enda pengar jag egentligen har lyckats spara i år, är dom som jag har fått in på mitt konstprojekt, men det är så lite så det är samma som ingenting. Även om jag tycker att det är coolt att jag har kunnat tjäna pengar på min konst.
 


World Table Tennis Day 🏓🌎



Naturreservatet Nygårdsängen🌳

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)



Jag orkar inte med allt just nu.

Jag vet inte riktigt hur denna veckan kommer att kännas. Jag hoppas att jag kan få gjort allt som jag nu tänker att jag ska fixa, men jag är inte säker på att jag orkar. Jag ska upp tidigt och börja jobba och passen kommer att kännas. Det som ändå känns bra är att jag kommer hem tidigt varje dag och i skrivandets stund så har jag ju bara tre arbetsdagar kvar av denna veckan. 
 
Jag känner annars att jag inte orkar med allt just nu. Jag har massor med saker jag vill få gjort, men jag vill ta lite i taget och framförallt tror jag att det blir bäst att ta en en sak i taget. Jag känner att mycket kommer bara att bli påbörjat, men inte färdigt. Om något blir färdigt så tar det säkert ändå väldigt lång tid.
 
Jag ska till Stockholm igen i slutet av denna månaden och det ska jag naturligtvis inte ställa in. Förövrigt under hela april så kommer jag nog att försöka ta det extremt lugnt. Jag orkar inte med så mycket annat än att jobba just nu. 
 
Jag vill ju också få loss mer pengar innan jag börjar köra igång med saker. Drömmarna har jag kvar och jag har kollat på en hel del coola grejer som jag vill köpa. Visionen jag har försöker jag närma mig så gott jag kan och resorna jag vill göra inom Sverige kommer säkert att bli av senare i år. Konstprojektet får jag in pengar på hela tiden. Busskörningen är ju bara att köra på med. Många saker orkar jag med, men jag kommer nog inte att påbörja något nytt på ett tag. Jag orkar liksom med sånt också. 
 
Jag mår annars ganska bra. Jag vet att det kan vända från en dag till en annan, men just nu mår jag bra i alla fall. Jag känner mig fräsch och bra i kroppen. Jag sitter inte hemma och tycker synd om mig själv och jag just nu lätt för att hitta mycket egentid där jag får den lugn och ro som jag ofta vill känna jag har. 
 


Min röriga vecka.

Detta var verkligen en vecka där jag typ inte kunde förutse eller förbereda mig på nånting. Det hände så många saker som jag bara fick anpassa mig till i stund. Dessutom blev arbetstider kombinerat med den fritid s.k. rutinmässigt kaos för mig. Jag kan inte bli något annat än megasnurrig i huvudet, men samtidigt tycker jag att jag har hanterat mycket ganska bra ändå. Jag känner mig ju ganska pigg och fräsch nu och många insikter har jag fått bara under just denna veckan. Saker som jag har trott på länge som tex att man ska leva i nuet eller att man inte ska jaga människor utan bara göra sin egen grej. Allt detta blev jag väldigt övertygad om denna veckan att de är något jag verkligen ska leva efter. 
 
Det var bra att jag tog ledig en dag extra denna veckan. Det har gjort nu att att jag känner mig pigg och fräsch och bara längtar efter att få jobba på imorgon igen. Jag vet att hade jag inte tagit ledig under gårdagen så hade jag nu varit helt slut och genomsnurrig i huvudet och jag hade verkligen inte varit sugen på att dra igång en ny vecka av jobb. 
 
Nästa vecka blir nog mer av sånt som går på ren rutin för mig. Det kan ju knappast bli ännu mer rutinmässigt kaos än vad jag har haft denna veckan. Det kan inte vara möjligt. 
 
 
 


Laleh - Socker Och Vatten

 
 


Dapa Deep



Jobbig vecka för mitt huvud.

Detta blev en jobbig och snurrig vecka för mig. Den är ju heller inte slut än och jag ger mig fan på att alla möjliga problem som jag har haft kommer att fortsätta komma till mig. 
 
Jobbet har hittills gått bra, men jag tror ofta fel om saker och ting. När jag tänker att det blir lugnt under en viss period av körningen så tycker jag inte att det blir så. När jag sen tror att det kommer att bli tufft då känns det alltid som att det blir lugnare att jobba på. Jag vet att det ofta känns så, men jag vänjer mig aldrig vid det. 
 
Arbetstiderna är ju lite mer varierande med tiderna än vad dom är under de andra veckorna på mitt schema. Jag har kanske inför denna veckan inte tänkt på att jag inte kan behålla alla rutiner som jag normalt har under dom andra veckorna. 
 
Det konstiga var att jag orkade mer i måndags när jag kom hem från jobbet , trots att arbetsdagen var megalång. Sen när jag hade mer normala dagar så orkade jag inte lika mycket när jag kom hem. Kanske startade jag veckan för hårt. 
 
Jag är ganska nöjd med hur jag har gått mina promenadrundor och jag har varit försiktigt med att ha någon övertro på mig själv. Jag vet när jag tidigare har tänkt att jag ska gå jättemycket och göra en "rekordvecka" så kommer jag inte ens i närheten av det. Ibland tror jag för mycket på mig själv. Jag tror att jag måste tänka på vad jag realistiskt orkar med. Jag vill lätt för mycket. Nu är det ju inte mycket mer än två veckor kvar på den stegräknartävling som jag är med i på jobbet och jag tänker att jag vill göra som bäst ifrån mig nu. Jag vill ju inte rasa massor av placeringar nu när jag har hållit mig ganska högt under större delen av denna tävling. 
 
Egentligen vet jag inte vad jag ska tänka om denna veckan. Mycket har inte blivit som jag trodde, men inget har heller gått dåligt. Jag känner att jag brukar få gjort mer saker som jag vill få gjort, men samtidigt tycker jag att jag har fått gjort mycket när jag väl sätter fart och grejar med nånting. Kanske har jag lite svårt att fokusera. Jag kanske slappnar av för mycket. Jag är inte riktigt närvarande i det jag håller på med. Sen är det ändå rätt sköt att vara mer avspänd än vad jag brukar klara av att vara. 
 
Min slutsats av veckan så här lång är väl att jag är för snurrig i huvudet. Jag är glad över att jag har tagit ledig från jobbet imorgon. Det blir skönt att bara få ett "break2 i en arbetsperiod som annars är den tuffaste jag just nu har på det schemat som jag kör på. 
 
Ni får ha en trevlig helg!
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE