.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Anton Källberg

 
 Jag satt nu under morgonen och kollade på TV-programmet "MADE BY SWEDEN". Det programserie där en tjej som heter  Frida Nordstrand är programledare och i programmet så träffar hon Svenska olympier som ska vara med i OS i Rio i sommar. Jag såg precis nu programmet som handlade om pingisspelaren Anton Källberg.
 
 
Anton Källberg är helt klart den mest lovande talangen som Sverige har just nu i pingisen. Han har redan vid 18 års ålder gjort väldigt bra resultat och han har sen ett år tillbaka varit proffs i Tyskland. Han satsar fullt ut på pingisen och tränar många timmar varje dag. Anton kan verkligen bli HUR BRA SOM HELST. Jag tror vi kommer att få se Anton i många stora mästerskap framöver. Anton satsar verkligen helhjärtat på pingisen. Han offrar allt för att han verkligen ska bli så bra som möjligt. Han flyttade hemifrån när han var 14 år. Han är idag 18 år har hoppat av gymnasiet för att han ska kunna koncentrera sig på pingisen fullt ut.
 
Anton är en väldigt snabb spelare över bordet. Han har bra servar och en väldigt fin backand. Han är också noga med placeringar och det ser ut som att han tänker mycket när han spelar. Jag hoppas verkligen att Anton en dag är så bra så att han är med och slåss bland de absolut bästa pingisspelarna i världen. Han verkar vara en så otroligt fin kille och han är beredd att göra vad som krävs för att bli den bäste i världen.
Anton kommer redan nu när han är 18 år gammal vara med i OS i Rio. Han är väl värd den platsen. Han blir en av 4 Svenska pingisspelare som är med i det laget. Han har gjort bra resultat och han tränar hela dagarna. Jag tror att Anton kommer att nå dom mål han har med pingisen. Det finns inget som talar emot det. Han verkar redan nu vara så mogen, fast han bara är 18 år. Anton verkar veta vad han måste göra och han är beredd att göra jobbet som krävs för att bli bäst i världen. Målet är ju att bli bäst i världen, och Anton från Sverige kan faktiskt bli det. Med tanke på vad han redan kan idag så finns alla möjligheter att han ska kunna bli den bäste spelaren i världen om några år. Heja Anton säger jag bara.
 
 
 
 
 


Marcus och Martinus.

Riktigt coola killar, och denna videon har över 19 miljoner visningar!!!
 


Ask A Pro Anything

 


Dagarna känns långa nu.

 Känner mig lite snurrig i huvudet nu. När jag vaknade i morse trodde jag att det var torsdag, men det är ju bara onsdag. Jag vill ju gärna få min semster snart och då ställer man lätt in sig för snabbt på att den dagen snart är här då semstern börjar. Jag hade en lång arbetsdag igår och den blir ju ännu längre när man väntar på en månad av ledighet. Dagarna känns långa nu och den fritid man har nu använder man mest till att vila och äta. När semstern kommer så ska det bli så skönt att inte behöva titta på klockan. Man behöver ju inte bry sig liksom.
 
Igår försökte jag ändå lura mig själv lite genom att gå hem på min rast. På så sätt kan en arbetsdag kännas som den är kortare än vad den egentligen är.
 
 
Det kändes ändå igår som dagen var väldigt lång och det kommer väl att vara så nu tills man får den där semstern. Det är väl bara och bita ihop, vara i nuet och bara köra liksom. Man får ju vara glad att man har ett arbete, annars kan man ju aldrig få någon semester. Det kan man ju tänka på nu när dagarna känns längre och längre ju närmare den där semstern man kommer.
 
 
 
 
 
Idag är det ju som sagt onsdag. Det har jag fattat nu. Jag har nu på morgonen fått in lite mer pengar så nu har jag nått ett ekonomiskt mål till på min lilla lista som jag har satt upp.
 
Jag har väl inga större bekymmer med denna dagen direkt. Det enda som jag har svårt att bestämma mig för nu är om jag ska äta kött eller fisk till lunch. Äter jag kött då går jag  ut och hämtar en maträtt på någon restaurang. Om jag bestämmer mig för fisk då kommer jag att laga den själv. Jag har fick hemma, men inte nåt som liknar kött direkt, i alla fall inte som jag kan äta.
 
Ett annat bekymmer och något som man nog kan kalla ett I-LANDSPROBLEM är att jag precis just nu tappade en rulle hushållspapper i vatten. Det blev som det blev med det pappret som fanns kvar på rullen.
 
 
Vi får väl se om jag löser mina bekymmer. Jag har väl någon mer rulle hushållspapper liggande nånstans och vilken maträtt det blir idag kommer jag säkert att snart kunna betsämma mig för.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Vad ska jag göra idag?

Vad ska jag göra idag? Det är typ den första tanken jag får när jag vaknar på morgonen. Det kan vara så att jag tänker på någon läskig mardröm som jag precis har vaknat upp ifrån, men för det mesta tänker jag på vad jag ta tag i under den dagen som jag vaknar upp till.
 
Idag var det verkligen så att jag direkt började fundera över vad jag ska göra, innan det är dags att ta tag i dagens busskörning.
 
* Jag gick upp och satte mig med min telefon. Kollade lite olika sk sociala medier. De finns ju några som man kollar typ varje dag, flera gånger om dan.
 
* Betalade lite räkningar.
 
* Diskade
 
* Funderade på om jag behöver hanlda hem någon mat idag. Känner inte att jag behöver det.
 
* Funderade på om jag skulle gå ut och hämta min lunch senare idag eller om jag ska laga min mat idag också. Det blir nog att kjag lagar min mat. Gör för det mesta det nu.
 
* Funderade på om jag skulle ta en löprunda eller vila från det idag. Jag springer några gånger i veckan, men inte varje dag. Idag blir det inte någon löpning.
 
* Jag gick ut lite nu på morgonen. Postade ett brev och körde lite gröna soptunnor. Det är min vecka nu. Var sjätte vecka har jag ju soptunnor att köra  fram och tillbaka.
 
 
 
* Blogga vill man ju också göra.
 
 
 En grej som jag har i bakhuvudet typ var och varannan dag är att jag ska dra iväg till lite olika platser och ta en hel del bilder som jag sen ska lägga in i min självbiografi. Det där är något som ajg tror tar typ 2 dagar att göra. Jag tänker att jag ska ta tag i det där någon helg typ, men det har inte blivit av än. Får se när det blir. Det ligger ganska högt på min "lista" över saker som jag vill få gjort, typ nu. Det gäller bara att jag tar tag i det liksom. Jag sjkuter det framför mig hela tiden för jag tänker att det inte är så bråttom med den grejen. Jag har ju fortfarande mycket kvar att skriva liksom. Men det där med bilderna ligger där och "gnager" i bakhuvudet på mig. Jag borde väl snart ta tag i det där  så att jag kan släppa det och njuta mer av solen istället.
 
 
 
 


Tiden och pengarna

 
 


Räknar och sparar.

 I natt fick jag in lite pengar igen och jag har under ganska lång tid nu räknat och tänkt att jag ska spara betydligt mer pengar under resten av detta året än vad vad jag har lyckats göra under första halvan av detta året. Jag har gjort en lite lista för mig själv. Jag har ett mål att jag ska nå en viss summa varje månad. Varje gång som jag har möjlighet att nå det där ekonomiska målet så stryker jag ett streck över den summan som jag har klarat av att nå på min lista.
 
Att jag inte har lyckats nå mina mål med sparandet redan under detta första halvår beror bara på att jag har varit slarvig och inte haft något respekt för pengar. Det har gjort mig rätt arg och förbannad. Jag har bränt massor av pengar under detta året och jag vet egentligen inte vad jag har spenderat pengar på. Att det har blivit så beror kanske på att jag ibörjan av året tjänade ganska mycket pengar på ett enekelt och ganska snabbt sätt. När pengar kommer in snabbt och enekelt då bränner man dom snabbt också. Easy come easy go, liksom.
 
Nu har jag sagt att jag ska skärpa till mig och vara noga som fan. Spara, låta pengarna vara, ha ett mål att nå en viss summa varje månad och beta av månad för månad. Jag får aldrig "nalla" från sparkontot eller tänka att jag tar lite pengar där nu och sen sätter jag tillbaka dom nästa månad. Nu kommer jag att vara stenhård mot mig själv framöver. Jag behöver inte bränna så mycket pengar varje månad som jag nu har gjort ett tag. Jag har det liksom bra i alla fall.  Jag har så jag kan betala räkningar och mat. Jag har råd att köpa sånt som jag behöver och jag kan gå ut och roa mig lite då och då när jag känner för det. Jag har massor av saker som jag vill göra inom en snar framtid och ska jag kunna göra dessa saker då kan jag inte slarva så som jag har gjort. Det har jag ju funnits pengar, men jag har varit slarvig liksom. Det stör mig som fan, men nu har jag väl fattat och då tar jag ju i alla fall tag i det direkt. I natt kom det in lite pengar och jag klarat av att nå mitt första sparmål. Jasg har nu den summa pengar som jag ville ha innan juni är slut och jag kan stryka just den sunmman på min lista och bara börja räkna pengar igen.
 
Jag har ett mål med ekonomin för detta året och det ska inte vara några problem alls att klara av att nå det målet. KAN JAG BRÄNNA FÖR MYCET PENGAR SÅ KAN JAG VÄL SPARA MYCKET PENGAR OCKSÅ. Det är ju bara att göra på samma sätt framöver, fast tvärtom liksom.
 
 


When you writing the story...

Under hela dan igår satt jag och skrev på min självbiografi. Jag reste mig ibland och gjorde lite annat också, men mest satt jag skrev. Det är verkligen jättesvårt detta. Jag känner hela tiden att jag måste skriva så mycket på varje enskild berättelse.
 
När jag väl har börjat skriva på en berättelse så blir det mer skrivande än vad jag hade tänkt från början. Så fort jag börjar skriva så kommer jag på ännu mer. Jag kommer inte på något när jag bara tänker på vad jag ska skriva. Funderar jag bara så kommer jag inte alls på lika mycket som jag gör när jag sitter ner och skriver. Jag tror också att jag måste skriva ner mycket om vissa saker för att någon annan männsika än jag själv ska kunna fatta vad jag faktiskt berättar om. När jag skriver utgår jag ju ifrån att andra än jag själv kommer att få läsa vad jag har skrivit, när jag är färdig med allt. Då känns det fel att inte skriva ner vissa händelser som jag kommer på under skrivandets gång. Därför skriver jag mer än vad jag har tänkt från början annars blir det ju bara min självbiografi full av berättelser som bara har lyfts ur ett sammanhang. Det går liksom inte att förtså om jag inte skriver mer än vad jag har tänkt från början. Man måste få hel historen berättad och inte bara en specifik händelse.
 
Jag visste ju innan jag började att det skullle bli mycket jobb med en självbiografi, men jag kommer aldrig att veta hur mycket jag faktsikt kommer att ha att göra innan min självbiografi blir helt färdig. Först måste jag bli färdig med allt skrivande. Det känns lite jobbigt att inte veta hur mycket man har kvar att göra. Jag kan liksom inte säga att om jag gör si eller så då blir jag färdigt då eller då. Om man tex sparar pengar varje månad då vet man ju hur mycket pengar man kommer att ha om man lyckas spara det man har tänkt sig att spara varje månad. Men när man skrive självbiografi så vet jag inte hur mycket jag kommer att ha kvar att göra, även om jag betsämmer mig innan för vad jag ska skriva och hur lång tid just det får ta. Jag skriver ju ändå alltid mer än vad jag vet att jag ska skriva från början. Därför blir det omöjligt och veta liksom. Jag kan ju liksom inte komma på något annat sätt att göra detta på, och även om jag gör det kommer jag inte att veta i alla fall.
 
Målet är ändå att jag ska bli klar i år me min självbiografi, men om jag kan fixa det kan jag inte vara säker på at jag gör. Och jag kommer nog aldrig att bbli säker eller ens veta förrän jag faktiskt är klar.
 


Funderade under dagen och skrev i natt

Jobbet igår var hur lugnt som helst. Folk var väl inte direkt ute och åkte buss i Vänersborg och Trollhättan under midsommarafton om man säger så. Folk är väl ute vid kusten eller hemma hos någon bekant, eller bara hemma liksom. Det kan ju finnas folk som jag också som jobbar och sliter.
 
Jag tänkte sen när jag hade avslutat mitt arbetspass att jag skulle gå hem och skriva mycket på min självbiografi. Jag har inte skrivit så mycket denna veckan, men igår tänkte jag att  i natt ska jag rycka tag i det ordentligt. Man går där genom en öde stad mitt i natten och funderar på vad man ska skriva när man kommer hem.
 
Jag har många berättelser kvar som jag ofta går runt och tänker på och som bara väntar på att bli nedskrivna. Tankar om vad jag ska skriva kommer upp extra mycket när jag tex som igår var ganska ensam. Man har liksom hur mycket tid som helst att tänka och fundera och är det något jag gör då så är det ju just det.
 
Det blev sen lite skrivande under natten. Jag orkade inte riktigt så mycket som jag hade tänkt mig, men jag har ändå skrivit mer i natt på min självbiografi än vad jag typ har gjort på hela veckan. Det är bra och jag ska fortsätta i helgen med skrivandet. Detta ska bara bli klart. Det vill verkligen att det ska bli så.
 
 
 


Tankspridd midsommar.

 
 
Blev det för mycket grejande igår? Förmodligen är det så för jag har varit så tankspridd och snurrig i huvudet idag. När jag gick och handla förut så tog jag med mig en ryggsäck, för att det skulle bli lättare satt bära hem den mat jag handlade. När jag stod där i kassan så köpte jag ändå en papperskasse, trots att jag hade en tom ryggsäck med mig. Öhhh..
 
 
Varför tog jag med mig ryggsäcken? Eller varför köpte jag en papperskasse till?
 
 
 
 
När jag sen gick hem med mina varor så fick jag för några sekunder lite panik. Jag kände efter min telefon som jag var helt säker på att jag inte hade glömt hemma. Lite panik fick jag som sagt när jag inte hade den på mig. Jag gick snabbt hem och som tur var så låg min telefon snyggt och fint på laddning bredvid sängen. Plånbok nycklar och telefon är inte roliga saker att sakna. Man får i alla fall panik light av att inte vet var dom finns. Sen har jag inte alltid med mig detta ut, men det är en annan sak.
 
 Jag tar det ganska lugnt idag. Jasg kan inte köra så hårt medalt grejande två dagar i rad. Då bryter jag mig själv sönder och samman. Jag har jobb i eftermiddag så något midsommarfirande blir det inte för min del. Jag klagar inte heller för jag gillar ju att jobba när dom flesta andra är lediga.
 
Jag har käkat lite och nu slappar jag bara tills det är dags att tag tag i dagens arbete.
 
 
 
 
 
 
Glad midsommar!!

 


Vad är det för puckon som skrämmer hästar?

Jag blev så ledsen och förbannad när jag  läste DETTA.
 
Fattar inte folk år 2016 att det är fullständigt  livsfarligt att skrämma hästar. När dessutom det verkar finnas puckon som skrämmmer hästar för att dom tycker det är roligt så undrar man ju hur sjuka i huvudet folk kan vara. Här har tydligen några mopedister varit i närheten av Brätte Haga stall och på rent jävelskap har dom kört upp framför två tjejer som är ute och rider. Mopedisterna ställer sig framför tjejerna och hästarna och gasar och tutar och när dom ser att hästarna blir rädda så tycker dom att det är roligt och då gasar dom och tutar ännu mer. En av hästarna blir så rädd att den stegrar och hamnar sen ute i vägbanan. Vad hade kunnat hända om det tex hade kommit en lastbil där när hästen var ute i vägen. Hur farligt som helst ju!!!
 
Hoppas polisen gör något som leder till att dom där mopedisterna åker fast för det gjorde. Någon kanske vet om någon eller några personer skryter om att dom har gjort detta. Kontakta polisen då så att dom som gjorde detta kanske åker fast.
 
Jag kör förbi Brätte Haga stall flera gånger i veckan när jag kör buss. Högsta tillåtna hastighet på vägen förbi där är 50 km/h men jag kör alltid i max 30 km/h pga att det just finns hästar där. Ser jag dessutom någon eller några som är ute och rider på cykelbanan som går bredvid vägen så släpper jag bara gasen och rullar sakta förbi. Detta är fullständigt självklart för mig. Jag vill verkligen inte skrämma några hästar.  Jag skulle ju heller aldrig kunna vara så jävla dum huvudet så att jag medvetet skrämmer en häst och samtidigt tycker att det är roligt att göra det.  Usch va arg ledsen jag blir när jag läser om  sånt här.


Denna dagen har jag varit en maskin.

 
 
Shit va jag har grejat mycket och länge idag!!! I morse var jag uppe och skuttade redan klockan 07:00. Jag gjorde allt av sånt där vardagligt. Jag städade allt, tvättade allt och bytte precis alla sängkläder, handukar, badlakan osv. Mer ordning och fräschare lägenhet kan jag inte få just nu. Bara så skönt och körde verkligen stenhårt hela morgonen, och bra blev det också.
 
Sen skulle jag ju jobba eftermiddagen, men innan det ville jag hinna äta också. Samtidigt som jag fixade med maten så ringde jag och maila lite. Jag har kanske en grej på gång som det kan bli ett lite roligt äventyr av. Om jag nu fixar denna grej vill säga. Man vet ju aldrig om det blir något av allt mitt grejande. Men som jag skrev för några dagar sedan att  med mig kan det ju vara så att jag kan ha 10 grejer som jag försöker fixa, men sen i slutändan så kanske jag bara lyckas med 3 av dom 10 sakerna fullt ut. Att jag ringde och mailade där  vid lunchtid idag ( samtidigt som jag typ skulle laga mat, hinna äta och fixa mig för jobbet ) gjorde att jag började känna mig väldigt stressad. Jag visste ju också att om jag inte får iväg mitt mail där vid lunchtid så är det försent. Jag var tvungen att ringa det där samtalet annars skulle jag inte veta vad jag skulle skicka i mailet. Bara att köra stenhårt och hålla uppe tempot liksom.  Jag fick tillslut skynda mig väldigt mycket för att jag inte skulle komma försent till dagens arbete. Jag kom till jobbet typ 2 minuter innan jag skulle börja och sen var det bara att sätta sig i bussen och jobba på. Jag visste att jag hade en lång dag framför mig. Det var någon timme där innan jobbet som jag verkligen fick sätta fart och hålla upp tempot. Väl på jobbet sen så var det lugnt igen och jag kunde dra ner på tempot igen. Känns skönt att kunna säga att man kan dra ner på tempot när man väl ska börja jobba med det arbetet som amn lever på.
 
 
 
Klockan 14:10 började arbetsdagen och den skulle hålla på till 23:46. Detta vet jag samtidigt som jag tänker att jag har varit igång sen 07:00 på morgonen. Men det är bara att bita ihop, försöka vara glad och köra på.
 
 
Jag hade en rast i början av kvällen som var ganska lång. Läge att bara vila då kanske. Det gör jag inte utan jag passar naturligvis på att göra lite ärenden som jag inte lyckades hinna med under förmiddagen. Jag kunde inte heller ta tag i dom under eftermiddagen för då jobbade jag ju. Det blev alltså mer grejande  under min rast på kvällen och sen hade jag ca 5 timmar kvar av mer jobb efter den sk tänkta rasten.
 
 
 
Jag körde på sen under kvällen. Lugnt var det ju och inga problem med nånting.  När jag sen gick hem där sent på kvällen så funderade jag på om jag är en människa. Idag har jag mer varit som en maskin som bara jobbar och grejar utan att gå sönder eller stängas av. Det var länge sen som jag fick gjort så sjukt mycket under en och samma dag som jag just fick idag. Man märker att man kan hinna mer än man tror, fast samtidigt ska man ju tänka på att kanke tagga ner en aning också. Fast idag kände jag bara att jag ville få gjort väldigt mycket  innan helgen. Jag fick bli som en maskin liksom. Nu känns det rätt coolt att jag orkade med denna dagen så bra som jag faktikst gjorde. Dessutom kommer det att bli svårare nästa vecka och tid framöver att få tag på folk. Det ju semstertider nu. Man hör folk säga typ:Jag kommer inte att göra si eller så nu för snart har jag semester. Det säger jag med så jag ska inte säga att det är fel att säga så.
 
 
 
 


Har fått gjort massor idag

 


Det var bättre förr.

 Det var bättre förr. Jag avskyr att säga den meningen och inga många fall tycker jag inte att det är att det var bättre förr. Jag är glad över mycket som finns nu som inte fanns förr och därför försöker att aldrig säga att det var bättre förr, men ibland tänker man den tanken ändå.
 
 Under den senaste tiden så har det ju varit så att många har snackat fotboll. Jag är inte så intresserad, men är det en VM eller som nu ett EM som spelas så blir man på något sätt nyfiken på hur det går och hur det ser ut. Vilka lag är bra och vilka lag har spelare som verkar vara i bra form osv...Man dras med i det när typ så många runtomkring snackar fotboll.
 
Man hör ju också massor av sk experter som tex kommenterar hur Sverige har spelat under detta EM. Man har hört mycket om det där med att Sverige inte har haft så många skott på mål. Dom två första matcherna hade man typ ingenting. Idag vet jag inte, emn skitsamma.  Även om jag inte kan fotboll så kan jag ju i alla fall räkna ut att har man inte några skott på mål då är det inte så bra.  Själv har jag hela tiden försökt vara positiv och tro på att det ska gå bra för Sverige i detta EM.  Men nu med facit i hand och när jag har hört vad alla andra säger om Sveriges insats så kan man väl inte säga att detta inte blev så bra som man kanske hade hoppats på. Innerst inne hade jag kanske inte heller trott att Sverige skulle ta sig vidare från gruppen. Det känns lite som det är så att Sverige har redan gjort det bra genom att dom bara är med i EM, fast vad vet jag om det? Ingenting egentligen, men jag säger ändå att det var bättre förr, fast jag hatar den meningen. Men resultatmässigt så var det väl bättre för??
 
1958 tog sig Sverige till VM-final. Tittar man på det resultatet så kan man ju inte säga att Sverige var bättre i detta EM. År 2002 så spelade Sverige en match mot England i VM. Den slutade 1-1 och Sverige spelade väl inte så bra den första halvtimmen, men sen spelade man sjukt bra resten av matchen. Så har det inte varit för Sveriges del i årets EM och då måste man ju säga återigen att det var bättre förr. En grej som jag gillar med klippet under är när Tobias Linderoth drar iväg ett skott (3:10 i Youtubeklippet) som är så jävla hårt så jag trodde knappt min ögon när jag såg det där. Tyvärr gick den bollen med råge över mål, men herrejävlar vilken träff han får. Såg man någon i Sverige göra något liknade i detta EM? Gjorde man inte det så var det ju bättre förr.
 
 
Sen kan jag ju inte låta bli och säga att 1994 blev Sverige 3:a när VM spelades i USA. Det var bättre förr liksom.. Svårt att säga nåt annat efter Sveriges resultat i VM 1994 och samtidit jämföra med vad Sverige presterade i detta årets EM.
 
 
Nu ska jag väl i ärlighetens namn säga att jag inte bryr mig speciellt mycket om fotboll och EM och andra stora mästerskap som Sverige är med, eller icke är med i. Men man kan ju ändå lätt konstatera att tittar man bara på resultatet så kan man väl lugnt säga att Svenska landslaget i fotboll har gjort betydligt bättre resultat under andra stora mästerskap än vad man har lyckades med i årets EM. Även om jag hatar att säga det så måste man ju säga att: DET VAR BÄTTRE FÖRR!!! Den där meningen "suger", men det är ju så det är med Sverige och fotbollslandslaget just nu. Om man bara kollar resultatet vill säga. Sen ska väl inte jag uttala mig egentligen för jag vet ju ingenting om fotboll så. Jag lyssnar mest på vad andra sk experter säger och sen drar jag mina egena slutsatser och lägger till den där meningen som jag hatar så mycket: "DET VAR BÄTTRE FÖRR".
 


Funderar, skriver och grejar.

 Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Jag var ledig igår och det var så skönt. Efter allt jobbande under helgen och även i måndags så var det skönt med en helt ledig dag. Jag gjorde inget speciellt igår så. Jag gjorde bara de jag just nu oftast gör: Funderar, skriver självbiografi och tittar på roliga saker som jag kan göra i framtiden. Det snurrar rätt mycket i huvudet nu.Jag funderar mycket och på allt möjligt och jag blir extra snurrig i huvudet av det. Ska jag göra si eller så eller ska jag bara strunta i det och prioritera det istället, eller kan jag göra både och osv...
 
När det kommer till skrivandet på självbiografin så har jag varit inne i ett ganska bra "flow" ett tag. Det känns bra. Någon dag har jag också tänkt att jag ska åka iväg till dom platser där några av mina berättelser i självbiografin äger rum. Jag vill ta lite bilder, lägga in dom i min självbiografi och vara där på just de platser där vissa av de händelser jag skriver om har hänt.
 
Annars då?
 
Jag mår ganska bra nu igen. Jag kollar på många saker som skulle vara så kul att göra. Det är roligt att just nu bara sitta och titta och planera. En del saker kommer nog bara att stanna i att jag har funderat på dom. Andra grejer fixar jag säkert. Jag hoppas i alla fall att jag snart lyckas göra något som är lite utöver de gamla vanliga som jag typ gör varje dag. Man får fortsätta att greja och fundera vidare så blir det säkert bra i slutändan.
 
 
 
 


Kollar film.

Tänkte avsluta den tisdag med att kolla filmen "SISTA DAGEN
 
 
 
 


Vile nästan börja röka.

När jag fick se den askkoppen så fick jag den där dumma tanken på att jag kanske skulle börja röka. Jättecool askkopp ju och jag kan tycka att den  tyvärr på något sätt uppmuntrar till att man ska röka.
 
Men har jag inte börjat än så tänker jag inte börja nu. Alla dessa saker som inte är bra med rökning har allt fastnat i mitt medvetande så att jag skulle ta en cigg för att jag råkar se en cool asklåda händer liksom inte.
 


En ny vecka har börjat.

 
 Nu har man gjort denna arbetsdagen också. Lugnt och bra har det varit. Jag har nu jobbat hela helgen och denna måndagen också. Nu är det ju sommarschema som gäller och det känns jättebra. Jag är ledig imorgon, sen har jag kollat lite på vad jag kör på onsdag och det ser ut att vara ett lugnt och bra pass då också. Sommarschemat är som sagt riktigt bra. Allt känns bra med jobbet och snart är det semester. Så visst kan man säga bra bra bra...
 
 
 
Jag mår bättre och bättre nu för varje dag som går. Det känns som det har vänt lite. Jag grejar mycket med allt möjligt och har många saker på gång framöver. Sen är det väl oftast så i mitt liv att jag kan ha 10 saker på gång sen är det typ bara 3 som blir nånting med och 2 av dom kanske inte blir så bra. Men om det blir en grej kvar så blir ju den oftast helt sjukt bra och nånting som efteråt känns hur värt som helst att ha fått gjort. Då är det värt varenda timme av grejande och fixande för att få göra allt de som är lite utöver allt de vanliga som man typ annrs  gör varje dag.
 
När jag håller på och grejar som jag gör nu så mår jag väldigt bra av det. Det är roligt och kolla på coola och roliga saker som man kan göra i framtiden. Det är bra för mig att jag tittar på lite allt möjligt. Jag vänder och vrider, räknar och prioriterar vad jag ska göra om det blir si eller så. Det är roligt och kul och det ger mig mer energi när jag tittar på massor av roliga saker som jag skulle kunna göra. Jag kan inte fixa allt, men om jag inte gör nånting så blir det ju heller ingenting med nåt.
 
Har man som sagt 10 grejer på gång så ska det väl kunna bli något med nånting.  Just nu är det bara att fixa och greja och kan man inte göra nåt just nu så kan man ju alltid lägga upp en bild på bloggen där man försöker se lite cool ut. Ett up close photo tex.
 
 


Jobbhelg och radion är på.

 
Jag har haft en väldigt lugn jobbhelg. Den blev mycket lugnare än jag från början trodde att den skulle bli. Är det lugnt så är jag nöjd liksom. Mina raster är ju också lite längre nu under helgen än vad jag brukar ha på vardagarna.
 
Jag har ju missat en del fotboll på TV, men jag kan ju i alla fall lyssna på radion. Sen är jag ju ändå inte så intresserad av fotboll så om jag missar lite matcher på TV så är det inget som jag bryr mig om så. Det blir rätt mycket fotboll ändå liksom. Jag har ju snart semester också och när min semester börjar så kommer ju EM inte att vara slut än. Då blir det nog för mycket fotboll för min del.
 
Idag var det annars så att jag lyssnade rätt mycket på P3 och struntade helt i fotboll. På söndagar just så går två av mina "favvoprogram" efter varandra. Kl 18:00 är det P3 DOKUMENTÄR, och direkt efter (kl 20:00 tror jag) sänds VERKLIGHETEN i P3 där man just på söndagar  får höra program som har sänds tidigare samma vecka.
 
 

 
 
 


3 saker som jag vill fixa.
Japan Open 2016

 
 


Nattpass och mera jobb

Körde kvällen igår och i natt. En grej som kändes konstigt var när jag gick hem. Det var betydligt ljusare ute när jag gick hem från jobbet kl 03:00 än var det var då jag körde tex kl 23:30. Vi närmar oss midsommar och det är väl vad jag har lärt mig årets ljusaste dag.
 
Kvälls och nattpasset var lugnt. Jag träffade många blogg-fans. Alla är så snälla mot mig. Tack tack tack. Jag har mera jobb senare idag. Imorgon jobbar jag också och det är tidtabellsskifte och jag börjar då att köra på  sommarschemat. Ska jag säga nåt om det så tycker jag att sommarschemat är bra. Jag brukar vara lite missnöjd med schemat varje sommar, men den gången tycker jag det ser bra ut. Det är bra körning och det ser ganska lugnt ut liksom. Allt är nästan samma, men dom förändringar som blir under sommaren för min del tycker jag är till det bättre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 
 


Fredag

 Har väl fått lite energi tillbaka, men det är nog just väldigt lite för jag orkar inte göra så mycket. Jag har grejat lite med allt möjligt vardagligt "trökgöra" men jag blir fort väldigt trött. Jag får tillbaka en dek energi, men jag tappar den fort, och så är det jiust nu liksom.
 
Men jag har ändå idag lyckats med att få gjort en  hel del under förmiddagen. Så¨det är bättre fart på mig idag än vad det har varit på länge. Jag har också varit ute på en löprunda. Innan den tänkte jag strunta i det för jag tänkte mest att jag inte orkar. Men sen tänkte jag att jag komer ju bara vara ute i 40 minuter och allt känns ju alltid bättre efter att man har varit ute på en runda. Jag kan tycka att 40 minuter några gånger i veckan måste jag kunna fixa. Det räcker ju för att man i alla fall ska kännas sig lite piggare och må bättre. Det blev tillslut att jag tog mig ut och även om det inte var den bästa löprundan jag någonsin har gjort så var jag jäkligt nöjd med mig själ efteråt, och nu känne det bra att jag har varit ute.
 
 
 
 
 Just nu sitter jag och kollar på fotboll och ikväll har jag arbete. Jag har sen jobba hela helgen så jag vet vad jag har att göra unde resten av denna veckan.
 
 
Ha en bra dag!
 
 


Ljust på kvällen

När jag hade slutat jobbet igår och skulle gå hem så tänkte jag på vad ljust det var trots att det nästan var mitt i natten. Lite sjukt att det kan vara så. Det känns som det är en tidig kväll man går hem, fast klockan är typ 23:00.  Nästa vecka är det midsommar och då är det väl årets ljusaste dag. Tiden går fort. Om ca 2 veckor så börjar min semester och det ska inte bli något annat än väldigt skönt. Jag räknar ner varje dag och bara längtar till massor av skön ledighet. Jag är nöjd över att jag inte gör som jag gjort många andra år, jobba på hela sommaren och ta lite ledigt för eller efter, eller knappt nånting alls.
 
Kl 22:30
 
Kl 23:00
:
 
Jag är så trött när jag kommer hem från jobbet nu. Igår somnade jag typ 5 minuter etter att jag hade gått och lagt mig. Det känns som man snart behöver sin semester. Förövrigt gick det väl bra och jobba igår. Väldigt  lugnt och inga problem med nånting. Jag sökte ledigt eftersom jag har en grej som jag ju kanske vill göra till hösten. Det var inga problem att få ledigt och jag fick ju ett snabbt svar också. Jag hade inte räknat med nåt annat heller.
 
Idag har jag mera arbete och jag börjar redan klockan 12:00. Jobba på får man göra ett tag till.
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Tisdag

 
 


Måndag

Vaknade i morse och hade kramp i baksidan av låret. Man får lite panik för det gör ont och vart man än flyttar benet så gör det lika ont i alla fall.
 
Annars snurrar det mest i huvudet just nu. Ny vecka är det och tänker jag på hur mycket jobb jag har den veckan så blir jag trött bara jag tänker på busskörning. Jag försöker istället tänk en dag i taget, eller att jag snart har semester.
 
 
Jag har skrivit mycket på min självbiografi i helgen och då¨snurrar det i huvudet för det också. Jag skriver mer och oftare nu än vad jag har gjort tidigare. "Flowet" i skrivandet är liksom bättre än nånsin. Kommer jag bara igång och börjar skriva  på en berättelse då vet jag vad jag ska skriva sen. När jag väl bli klar med en berättelse då är det sen ganska lätt att börja på en ny. Så man håller liksom uppe "flowet" nu vilket känns bra. Däremot är det svårare att komma på vad man ska skriva när jag har en berättelse som liksom ligger längre fram i tiden än dom år som jag sitter och skriver om nu. Om jag har 100 saker som ska göras i ordning med min självbiografi och jag nu är på sak 40, då är det svårt att gå från sak 40 till 58, och hoppa över de som är mellan 40 och 58. Det lkänns lättare när jag tar allt i ordning för då vet jag direkt vad jag ska skriva hela tiden. Hoppar jag för mycket fram och tillbaka då vet jag inte riktigt vad jag ska skriva och vad jag har skrivit och inte skrivit.
 
Får se vad man gör denna veckan förutom att jobba med busskörningen. Veckan är igån och nu får man se hur man mår och vad man lyckas och misslyckas med.
 
 
 
 
Ha en bra dag!
 
 


Söndag

Jag satt uppe lite i natt och skrev på min självbiografi. Jag trodde inte att jag skulle hamna där att jag skriver som mest mitt i natten. Men nu har det blivit så. Det är på något sätt lättast att komma framåt med detta mitt i natten. Att sitta här under dagen eller på kvällen och skriva är svårare. Dessutom vill jag ju gärna inte sitta inne när det är så fint väder ute. Telefonen kanske ringer eller så känner man att man vil göra något annat som man normalt sett inte gör mitt i natten, dammsuga tex. Det är på något sätt bara lättare att sitta här och skriva självbiografi mitt i natten. Man avbryter sällan skrivandet för att man ska göra något annat när man sitter och skriver mitt i natten. Jag har ett ganska bra "flow" i mitt skrivande igen och jag kan känna att jag kommer att klara av att slutföra och bli helt färdigt med min självbiografi under detta året.
 
Idag har jag varit ute på en löprunda. Först hade jag ingen lust, men det var ju ett perfekt väder och nu ångrar jag inte att jag har varit ute på några km. Det gick inte fort och lite tungt kändes det, men nu efteråt känns det som vanligt väldigt bra och jag är nöjd med att jag tog mig ut denna söndag.
 
 
 
 
Nu ska jag fixa lite mat. Jag har faktiskt inte ätit så mycket ute på flera veckor. Någon gång när jag har haft rast på jobbet har jag köpt något i korvkiosken, men annars har jag mest lagat min egen mat varje dag. Jag tycker också att det är roligt att laga mat och jag kan ibland känna att tex mina egna köttbullar är betydligt godare än dom man köper i en korvkiosk eller på en restaurang. Dessutom är det ju extra kul att laga mat hemma när jag har ett så fint kök som jag faktikst har.
 
 
Idag och många dagar framöver kommer man väl att kolla en hel del fotboll också. Jag kolade lite igår när jag satt i massagestolen och fick min dagliga behandling av rygg och ben. Jag kan inte säga att jag är så intresserad fotboll så, men jag gillar ju att det är ett stort mästerskap som spelas nu. Har man inte direkt något att göra så kan jag mycket väl tänka mig och sitta och kolla lite fotboll. Jag kan även ha på TV:n på och gå runt här hema och göra något annat samtidigt som jag på ett öga tittar eller på ett öra bara lyssnar på TV:n och fotbollen.
 
Ha en trevlig dag!
 


Har jag maximal otur eller kan jag ha tur?

Jag kände igår att jag började må lite bättre. Den senaste tiden har ju varit ganska jobbig. Jag brottats med många olika tankar, men igår kände jag som sagt att jag började må bättre, fast idag vet jag inte om det egentligen är så. Nu känns det bara som jag har maximal otur. 
 
Idag hade jag tänkt att fixa en grej. Jag vill inte säga exakt vad det var för jag vill inte sitta här och skriva att jag ska göra en massa saker som sen kanske inte blir av. Jag skriver och berättar om vad jag gör när jag gör det, eller när allt är klart liksom. Det jag skulle fixa idag kan man kalla för ett biljettpaket. Hela veckan har jag  väntat på att kunna fixa det "paketet". Det är en rolig grej som händer om några månader i Stockholm. Hotellet har jag redan bokat och nu idag var det meningen att jag skulle fixa lite mer för att sen få ha något riktigt kul att se framemot.
 
Problemet är bara att mitt bankkort är spärrat och typiskt nog så är det enda betalningssättet som accepteras på den hemsidan där jag bäst och säkrast kan komma åt "biljettpaketet".
 
Igår fick jag ett brev från banken där det bla står:
 
 
Ett nytt bankkort får jag alltså nästa vecka och risken finns ju då¨att jag inte kan fixa det jag vill fixa för att det då kan vara försent. Det känns lite tråkigt även om jag tycker att det är bra att banken har spärrat mitt kort om man nu misstänker att det finns skäl att göra det. Bättre att man gör det en gång för mycket än en gång för lite.
 
Allt detta känns lite tråkigt. Jag har typ spärrat mitt betalkort en eller två gånger i hela mitt liv. Banken har aldrig utan att jag har bett om det tidigare spärrat mitt kort. Jag brukar kunna hitta ett annat sätt att betala än betalkort när jag handlar på internet, men nu finns det inte något annat sätt som är säkert. Jag provade även att gå till ett ställe här stan som brukar ha biljetter och likande till typ allt möjligt, men det gick inte där heller. Jag skulle ju kunna be någon annan fixa "biljettpaketet" åt mig och bara ge dom pengar, men det är så mycket som kan bli fel. När jag sitter och tittar på hur man beställer så känns det som att det man beställer är personligt och trycker annan person in sina uppgifter då kanske "biljettpaketet" blir helt värdelöst för mig eftersom någon annan har köpt det åt mig.  Det känns som maximal otur att jag just nu när jag behöver mitt betalkort inte kan använda det, och inget annat betalsätt finns det heller.
Det som också känns lite tråkigt det är att om jag nu nästa vecka inte kan fixa denna grejen som jag har sett framemot så mycket då misslyckas jag ju inte pga att jag inte har pengar. Pengar har jag ju till detta. Hade man inte haft pengar då kan det ju på ett sätt vara lätttare att acceptera det. Men nu sitter jag här och jag kanske inte kan fixa detta, trots att jag har pengar till att fixa detta hundra gånger om.
 
Det jag ändå nu hoppas på är att jag lätt kan fixa detta när jag får mitt nya kort. Jag har inte gett upp och det är ju också så att jag är ute i väldigt god tid även när jag försöker fixa detta nästa vecka. Jag har ju framförhållning, med råge och då är ju chansen i alla fall större att jag löser detta ändå. Dessutom kan jag tänka att det är ju inte så att jag detta betyder allt för mig. Det är ju en nöjesgrej och en rolig grej, men det är ju ingen katastrof om jag inte kan fixa detta.
 
Fast jag kommer ändå inte ifrån att det känns så typiskt att detta också drabbar mig nu. Det känns som jag får vänja mig vid att jag drabbas av saker som blir jobbiga, trots att felet inte är mitt. Detta som jag nu hade sett framemot att fixa idag kunde jag inte fixa pga något som typ aldrig händer mig annars. Kanske har jag tur och kan fixa detta nästa vecka, och då spelar det ju ingen roll att det inte gick att fixa detta idag.
 
 


Fredag

 
Jag satt uppe i natt och skrev ganska mycket på min självbiografi. Jag kom i säng ca 03:30 i morse. Sen jobbade jag ju också till mitt i natten. När man sen vakna till 6 timmar senare så kände jag bara att jag inte ville gå upp idag, men det måste man ju. Jag har en arbetsdag, innan den ville jag hinna med en löprunda. Jag behövde också handla lite mat. Jag hade verkligen ingenting i kylen och jag vill inte att det ska vad tomt där inför helgen som kommer nu.
 
När jag var ute på min löprunda nu på morgonen så möter man ju ett annat studentflak. Grattis alla studenter!!!
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 


Kanske - Kanske inte


Semester - Hösten - Vintern.

Igår började jag äntligen att sätta mig ner lite och faktiskt planera och titta på lite roliga saker som jag vill göra under det närmaste halvåret. Jag har under lång tid nu varit ganska dålig på att göra sånt som jag gillar och är intresserad av. Man jobbar, blir ledig och gör typ ingenting mer än det vardagliga. Pengar har jag ju till att göra mer saker än vad jag nu gör. Pengar kommer in och det rullar väl ut en hel del också, men jag vet egentligen inte vad jag spenderar pengar på. Allt detta blir lite tråkigt och när jag har avslutat en "vanlig" dag så kommer tankar fram där jag funderar på vad jag egentligen gör.
 
 
Nu är det ju så att jag mår ganska dåligt och inte har så mycket energi över till att göra så mycket, men jag kände igår när jag började sätta mig ner titta på lite grejer som jag vill göra under den närmaste framtiden att jag fick lite energi av att faktiskt ha lite roliga framtidsplaner. De finns så mycket som man skulle kunna göra om man bara vill. Mycket av sånt som jag går och tänker på handlar om nöjen. Jag vill ha någon rolig grej att se framemot, men återigen sätter min brist på energi stopp för att faktiskt göra något utöver det gamla vanliga som jag typ gör varje dag.
 
 
 Jag försöker ändå planera in lite roliga saker som jag vill vara med om under de närmaste halvåret. Jag har kanske inga större planer för min kommande semester som börjar om ca en månad. Jag är nog iställd på att ta det lugnt och göra det gamla vanliga. Men till hösten och vintern finns de lite roliga saker som jag skulle vilja vara med om. Jag har redan bokat hotell för en grej som jag kanske ska göra i höst. Allt är inte klart än och jag kanske ändrar mig, men en hotellbokning kan man ju alltid avboka om det inte skulle bli något. Bättre att ha det klart redan nu då.
 
 Sen kan jag väl ändå erkänna att jag mår fortfarande inte så bra och det gör lätt att lusten att vilja göra något utöver det "vanliga" försvinner. Jag är liksom inte jättetaggad för nånting. Jag är för känslig och skör nu och blir jag tveksam om jag vill göra allt de jag planerar att göra  så blir det lätt att man ändå tillslut tar till den enklaste lösningen som kan vara att inte bry sig. Eftersom jag inte mår bra och inte har energin så orkar jag inte bry mig heller. Det spelar liksom ingen roll om jag skulle kunna fixa något hur lätt som helst. Energin måste ju finnas där, eller så måste man i alla fall hitta den senare. Jag kanske får mycket energi om jag bara gör de jag jag funderar och planerar att jag vill göra framöver. Men det känns just nu enklare att inte bry sig alls. 
HMMM...
 
Jag hoppas nu, oavsett vad jag väljer att göra framöver att jag mår bättre snart. Alla dessa tankar som jag nu har brottats med en tid börjar bli väldigt jobbiga för mig. Hur jag ska koma ur detta vet jag inte, men jag hopas att jag gör det snart.
 
 


Nittaku pongcast- Maj 2016

 


Tisdag

Ny fin solig dag. Jag mår som jag nu har sagt 100 gånger inte så bra, men allt får gå vidare ändå. Jag har snart en ny arbetsdag att ta tag i. Jag håller just nu på nere i tvättstugan och jag har under morgonen varit ute på en löprunda.
 
 
Jag tjänade 3 kr också när jag var ute på min runda! Panta mera liksom.
 
 
Ha en trevlig dag!
 


Bra helg - Känner mig tom

Den långlediga helgen är snart över och imorgon börjar jag på en ny arbetsvecka bakom ratten. Jag har haft en bra helg på många sätt. Jag har firat brorsan som har tagit sin examen och jag har varit ganska mycket ute på Aqua Blå.  Detta har varit mysigt och riktigt fint väder har det ju också varit hela helgen. En och annan löprunda har det ju också blivit.
 
 
 
 
 Även om jag vet att jag har haft en bra helg så har jag ändå svårt att ta in att helgen har varit bra. Jag känner mig, och har känt mig så ledsen hela helgen så även om jag har gjort mycket av sånt som jag tycker är mysigt och tycker är roligt så tar ändå allt de som jag tycker är jobbigt just nu över. Jag känner mig tom. Jag brottas hela dagarna med tankar som jag vet är helt omöjliga att vinna över.
 
Man börjar också se på bilder som jag tar nu att något inte riktigt är som det ska. Denna bilden här under är från igår och man ser ju att jag ganska tom ut.
 
 
När jag tar bilden är det egentligen inte meningen att jag ska se så tom ut. Men jag har som jag tidigare har sagt ingen energi. Att jag tar en bild gör jag bara av gammal vana. Jag tar ju mycket selfies och när jag tex tar denna bilden i spegeln så gör jag det bara utan att tänka. Att ta bilder  har blivit för mig som att gå på toa. Man gör det ofta utan att man tänker på det. Jag gör det för jag vill ha bilder på min blogg. Men som sagt, jag går runt mest i tomhet just nu och man börjar se det även på mina bilder just nu.
 
Det känns såklart väldigt jobbigt. Jag har tex haft en bra helg, men alla tankar som jag brottas med och mår dåligt över just nu tar över. Jag har haft en bra helg och jag borde ju kunna glädjas åt den. Men jag känner att jag har varit ganska frånvarande. Jag har i princip bara hållit mig vaken och ibland har jag stått på mina ben också, men mycket mer har det inte varit med mig. Alla mina bekymmer och problem blir så jävla uppenbara för mig när jag nu mår som jag mår. Tyvärr har jag också börjat jämföra mig med andra människor. Oftare än någonsin, tex nu under helgen har jag känt mig sämre och dåligare än hur många andra människor som helst. Jag vet egentligen att jag inte behöver känna så, men jag kan ändå inte sluta att tänka att jag känner mig sämre än andra just nu.
 
 Jag vet egentligen inte vad jag ska göra för att jag ska må bra igen. Det enda som jag kan se som en möjlighet till att må bra igen och få min energi tillbaka är att bara låta dagarna och veckorna gå. Någon dag mår jag väl kanske bättre utan att jag egentligen gör något speciellt för att jag ska må bättre. Helt plötsligt vänder det väl, fast just nu kan jag inte se att det finns nånting som kommer att göra att jag mår riktigt bra igen.
 
 
 


Ett steg fram och två steg bak.

 
 
Hade en ganska bra dag igår med mysigt häng, fast jag mår ju även ganska dåligt och jag har väldigt svårt att koppla bort det. Jag mår ju naturligtvis bra av en sådan dag som jag hade igår när man hänger med lite folk och har det bra liksom, men samtidigt är det ju mycket tankar som snurrar i huvudet på mig nu. De finns massor av saker just nu som jag mår dåligt över så även om jag ibland gör saker som jag mår bra av så känns det som om jag tar ett steg framåt och sen två tillbaka. Jag mår liksom bra en kort stund, men sen är det ändå nånting som ligger och gnager i bakhuvudet som inte känns bra. Det är som jag tidigare har sagt. Jag har mina bekymmer och problem som göra att jag hamnar i situtaioner som får mig att må dåligt. Man känner sig dålig och även om jag försöker göra saker som jag mår bra av så kommer jag inte över sånt som jag mår dåligt av.
 
Jag gick ut och kollade lite på Aqua Blå igår också. Fast det kändes lite som man befann sig på fel ställe. Det hade varit mer nice om man hade befunnit sig i Göteborg och kollat på Håkan Hellström. Sen får man väl ändå säga att det är trevligt att det händer något i den stan också.
 
När jag promenerade runt lite där på festivalområdet igår så räknade jag nog till ett tjugotal personer som kom fram till mig och sa typ: Tja Danne, grym blogg, jag läser Dannebloggen, får jag ge dig en kram osv.. Lite sjukt att det kan vara så fortfarande. När folk kom fram till mig och sa allt det där så svarade jag och den som ville ha den där kramen fick detta. Men mycket mer än så blev det liksom inte från min sida. Jag har inte energi till nånting. Att jag mår dåligt nu och att jag inser att det beror på dom bekymmer och problem som jag har med mig själv tar liksom över i mitt liv nu. Det spelar liksom ingen roll om folk säger till mig att dom uppskattar vad jag gör. Jag är inte motaglig just nu. Jag är bara för känslig och på min vakt hela tiden. Jobbigt kan man lugnt säga att detta är.

 
 


Löpning - Aqua Blå

Känns skönt att vara ledig, och att man också kommer att få vara ledig på måndag känns ju inte heller fel. Det är så fina sommardagar nu och det är ju lite festival och sånt här där jag bor för en gång skull. Kul att det händer lite i denna stan också.
 
Jag har varit ute på en löprunda nu på morgonen och jag kollade då samtidigt in festivalområdet. Jag var där en stund igår på kvällen också. Slappa och hängde liksom. Ikväll blir det säkert så att man går dit igen. Brorsan har tagit sin examen så jag och syrran och säkert många fler ska fira honom ikväll. Det är väl ganska troligt att man hamnar på Aqua Blå senare ikväll.
 
Bilder från löprundan och festivalområdet nu på morgonen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ha en trevlig dag!
 
 


Jakob Karlberg - Trädgårn

 


Jobb och självbiografi

 Man jobbar på och nu har jag kollat in hur mitt sommarshema ser ut. Det är inga större förändringar under de veckorna som jag kör på sommaren. Jag känner mig nöjd med det. Jag vet at jag andra år har muttrat lite över att just mina sommarscheman ite altid har varit så bra, men detta året har jag ingenting at gnälla över.  Sen är det ju också så att jag börjar min semester om ganska exakt en månad. Det är verkligen något jag vill ha nu. Även om jag inte har några direkta planer så blir det ju skönt att inte behöva jobba på en hel månad.
 
 
 
Att jag känner mig nöjd över de som komma skall på jobbet gjorde kanske att jag idag fick tillbaka lite av den energi som jag inte har känt att jag har haft så mycket av de senaste veckorna. Problemet är väl bara att även om jag får energi av något så kan jag lätt tappa den igen. De är verkligen inte mycket nu som behöver hända för att jag helt ska tappa orken. Det blir lite att man står och stampar. Man får lite energi, och sen i nästa sekund försvinner den för att jag känner mig skör och känslig för så mycket just nu. De som är jobbigt tar liksom över även om jag känner att jag börjar må mycket bättre.
 
 
 
 
Självbiografin??
 
Jag har under några dagar skrivit lite varje dag. Jag tänker ibland när jag promenerar hem från jobbet på kvällarna att jag ska sätta mig ner och skriva mycket när jag kommer hem. Jag tänker att jag ska sitta uppe minst halva natten och bara skriv och skriva, men det blir liksom aldrig riktigt så. När man väl känner att kroppen inte riktigt orkar sitta uppe då är det lättare att bara strunta i det och gå och lägga sig. Det händer väl något natt ibland att man sitter uppe och skriver. Men det är inte så lätt att ta tag i skrivandet på beställning. Det är lätt att innan säga till sig själv att man ska skriva mycket en natt, en ledig dag eller under en semesterperiod. Men det är svårare att faktiskt se till att det blir så som man innan har sagt.
 
Nu är det ju ändå så att jag skriver på min självbiografi lite varje dag. Jag sitter också upp någon natt ibland och jag tror att det kommer att bli mycket skrivande under min semester, oavsett vad jag säger nu. Jag jobbar med denna grej ganska mycket ändå (även om det inte är så mycket som jag innan säger det ska bli) och jag är rätt säker på att jag blir färdig med detta inom några månader.
 
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE