Blir lite avensjuk på vissa folk.

Tjena !

Avensjuka ska man inte slösa tid på. Men jag gör de just nu i alla fall. Men jag är inte avensjuk på i någon negativ bemärkelse. Jag missunnar ingen något gott, bra eller typ en fantastisk upplevelse.

Jag pratade ju med en kollega på jobbet och snackade mycket renovering. Jag är avensjuk på honom för han håller just nu på att helrenovera och då går han just nu runt och väljer tex tapeter, kakel. Färger och sorter. Nytt kök och badrum och massa annat. Jag vill också göra detta !! Jag vill helrenovera min lägehet, men de känns så lång borta, fast inte omöjligt

Jag kan också vara avensjuk på folk som besöker vissa resmål. De finn ställen som jag också skulle vilja åka till nu. men jag har ju valt  Thailand, Holland, och Usa. De är inte dåligt och jag borde kanske skämmas som kan med att säga att jag kan vara abvensjuk på andra som reser. men så är de ju. Man vill bara mer och mer ..

Som jag sa så missunnnar jag inte någon som har möjligehet att göra något som jag just nu inte själv kan göra, men väldigt gärna skulle vilja.  Jag blir alltid väldigt imponerad över att människor gör saker som verkar kosta en hel del pengar. För de gör de ju att renovera mycket och göra häftiga resor. Resor ska jag också göra så där ska jag väl inte säga något egentligen.... 

De som jag inte är så avensjuk på, men fortfarande kan jag vara imponerad över att folk klarar av de. 
Det är tex människor som har stora hus , bil, 2 bilar och barn. De är mycket jobb och man får kämpa eller så har man kämpat på ett eller annat sätt för att klara av att fixa de där. Jag blir imponerad över dom som klarar av att få hela livet att gå runt när man tex allt de där.    

Inte avensjuk- Bara imponerad..

Avensjuk - Samtidigt imponerad..







Erika Vedlund
06 June, kl. 23:36 | Blogg; http://jade.se

Hej! vad trevlig dina poster verkar. lär med all säkerhet läsa din blogg lite mer. :) Hoppas du har en trevlig dag =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE