Danne - Augusti

(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)  
(null)
 (null)
 
 
 


Onsdag (2023 08 30)


(null)
Dagarna går och sommaren utan fint väder under större delen av den är snart över. Jag tycker att hösten börjar 1 september. Jag gillar hösten bättre. Den är på något sätt mysigare än sommaren. Dessutom har väl årets sommar mest regnat bort?
(null)

Denna veckan har jag hittills mest jobbat och spelat pingis. Jag har inte fått gjort så mycket annat för man är ju ganska trött när man kommer hem efter pingispassen på kvällarna. Fast jag ska ändå säga att det är en känsla av skön trötthet. Man känner ju att man har gett kroppen en riktig genomkörare och jag vet ju att pingisträningen ger mig en bra hälsa i slutändan. 

Pingisspelandet däremot känns just nu katastrof. Jag hittar inte träffen och distansen till bordet. Jag jobbar dåligt med fötterna och jag stressar för mycket när jag spelar.  Under denna veckan har jag varit så arg på mig själv när jag har spelat. Jag tänker att jag bara vill kasta racket åt helvete och slå sönder nätet eller något liknande. Men jag håller ilskan jag känner inom mig och agerar inte utåt i pingishallen. Man ska ha ett fint uppträdande när man spelar och visa god moral och kämpa vid pingisbordet. Det är ju inte så konstigt att jag inte hänger med när jag möter spelare som håller ganska bra klass. Jag har idag kört mitt sjätte pass på tre veckor, efter ett uppehåll på flera år. Det klart att det inte går så bra som man helst skulle vilja redan nu. Jag får ge mig själv lite tid att hitta bästa pingislirande. Hur frustrerande det än känns.
(null)
(null)
(null)Vill att det ska kännas bättre.

Jag mår väl ganska bra nu, men ändå finns det saker som känns obehagliga. Jag har räknat lite fel när det kommer till ekonomin. Det känns obehagligt eftersom jag bollar med så mycket mer pengar nu än vad jag någonsin har gjort tidigare. Jag vet inte varför jag inte kan må mer bra för det där. Jag borde ju vara glad över att jag har det bra ekonomiskt och jag har ju kämpat i flera år för att komma dit jag är idag, men när jag väl är där jag vill vara, då känns det skitjobbigt. Jag hatar den känslan. Dessutom har jag ju som sagt räknat lite fel och när man bollar med mycket pengar så kan ju några felräkningar göra att man förlorar ganska mycket pengar. Jag har nog koll på allt och det är säkert lugnt, men jag känner mig ändå osäker på om jag orkar få allt som jag vill i slutändan. Det känns jobbigt. Min självkänsla är väl som vanligt ganska låg också. Det gör ju säkert också att jag känner mig mer osäker på ekonomin än vad jag annars hade gjort. 
 
 
Det som gäller nu är att jag håller mig till vad jag har planerat sen länge. Det är nog det bästa jag kan göra. Det är liten risk och jag känner att jag vet vad jag håller på med om jag bara placerar pengarna rätt under den sista veckan, varje månad, under resten av året. Det svåra är att jag har fått lite mersmak på att göra saker som kostar en hel del pengar. Jag har ju dom senaste veckorna unnat mig mer och bränt mer pengar än vad jag har gjort på väldigt länge. Det är svårt att sluta med det när det finns mer pengar att ha roligt för, men jag har ju i alla fall en vilja att nå mina ekonomiska mål. Det kan betyda mycket i slutändan. 

Jag hr spelat pingis idag. Det gick ganska bra. Jag tycker att jag spelade mitt bästa pass sen jag började för några veckor sen. Sen är det ju så att jag gör bara detta för min hälsa och det ska jag verkligen tänka på i alla lägen. Det spelar ingen roll om jag spelar bra eller dåligt. Det är bra för min hälsa oavsett. 
 
Idag var det också roligt att två FD storspelare nere i hallen och körde. Birgitta Rådberg och Birgitta Olsson. Båda har spelat i Svenska landslaget under framförallt 70-talet. Birgitta Rådberg har ju också varit i kvartsfinal på VM. Dessutom har hon vunnit Swedish Open Championship (SOC) som på den tiden klassades som en av dom kanske 5 största pingistävlingarna i världen. 
 S.A.T.U.R.D.A.Y.

Det är bara skönt att vara ledig när man blir det. Jag vet att det kommer tuffare arbetsveckor framöver.  Det är ju från och med 1 oktober som allt det nya träder i kraft och då är det mycket nytt att lära sig. Bara att lära sig hur alla nya bussar fungerar känns ju spännande. Jag redan hört lite saker som verkar lite märkliga om dom stämmer, men jag får se hur det blir. Jag ska ju jobba på ett tag till innan det är dags för det nya. Nästa vecka ska jag ju jobba 6 dagar och sen drar jag till Stockholm och efter det jobbar jag på några dagar till innan jag får en ny ledig helg. I slutet av september är det ju Bokmässan som gäller och då blir jag ju ledig några dagar innan jag som sagt ska börja på ett nytt schema och försöka få grepp om allt möjligt nytt som sker då. 
 
Jag har några saker som redan nu är ganska bestämda. Bokat och klart liksom. Sen planerar jag för andra saker, men jag vet inte om jag kan göra så mycket mer under detta året än sånt som jag typ redan har bestämt mig för. Det svårt att göra mer och sen är det ändå så att oavsett hur resten av detta året blir för min del så är jag ändå nöjd. 
 
Det blir mycket jobb och sen har jag några ekonomimål som jag vill klara. Jag är långt ifrån säker på att jag sätter dom där mål i år. Det känns som att jag kommer att klara det precis, om jag klarar av få loss så mycket pengar till den sista december. Sen är det så att mitt stora slutgiltiga mål vill jag nå till sommaren 2024. Är det så att jag ändå känner i mitten av 2024 kan få loss en hel del pengar för att komma vidare mot den vision jag har i livet, så spelar det ju inte någon roll var jag landar med ekonomin under detta året. 
 
Pingisen vill jag ju kämpa på med också. Jag hoppas att jag kommer att ta mig till träningshallen regelbundet. Det är målet med pingisen för denna säsongen och det hoppas jag verkligen att jag klarar av. Jag känner ju redan efter tre tränade pass att jag mår väldigt bra av spelandet. Jag har pingisen att tacka för väldigt mycket i mitt liv. Ingen tvekan om det.  
 
 
Konstprojektet har jag också ett ekonomimål för, men jag är noga med att inte blanda ihop dom pengarna med andra pengar som får in på andra saker. Konstprojektet kör jag vid sidan om allt annat och jag sparar alla pengar som jag får in på min konst. 
 
Om jag klarar det målet jag har  med konsten för i år så blir det nog precis. När jag räknar på hur jag ligger till nu och  funderar över vad jag kan tjäna mellan september och december, så känner jag måste ligga på och leverera konst ganska regelbundet. Någon period under detta året kanske jag också måste jobba lite extra hårt under två veckors tid. Då kan jag klara av det. Får jag lite flyt i detta och bryr mig om det lite mer än vad jag har gjort under dom senaste veckorna. Då tror jag att jag får det resultatet jag vill nå. Men det blir precis att jag lyckas, om jag gör det. 


Dapa Deep

 


Pingisen känns bättre och sämre.

Jag har spelat en del pingis denna veckan. I måndags körde jag mitt andra pass för denna säsongen. Jag kände direkt att massor med saker fungerade bättre än vad det gjorde under mitt första pingispass som jag körde för ca två veckor sedan.  Jag har ju också analyserat och tänkt en del på vad jag gjorde för fel under första passet. I måndags tyckte jag själv att jag stod i bättre balans när ajg skulle slå slagen. Jag rörde mig bättre. Min backhand satt ganska bra och mina servereturer var 10 gånger bättre än under det första passet jag körde. Dessutom försvarade mig bra när jag fick attacker på mig. Får jag igång min backhand och samtidigt får mer kontroll på mina servereturer, då kommer mitt spel att funka ganska bra. Man sa till mig att om jag bara tränar på bra några pass till så platsar jag i TBTK:s Div 4 - lag. Jag är lite tveksam, men pingisen kändes bättre under det andra passet för denna säsongen. 
(null)


Igår körde jag också ett pass och då gick det sämre igen. Det kändes nästan pinsamt att jag spelade så dåligt, men jag kämpade i alla fall.  Men jag slarvar bort för många poäng och jag har svårt att koncentrera mig. 

Jag förstår ju också att jag har svårt att spela bra när jag precis har börjat med pingisen,  efter flera år av uppehåll. 

Det är ju bara att kämpa vidare. Jag tänker inte sluta för att jag spelar dåligt och jag har ju spelat tillräckligt mycket pingis i mitt liv för att veta att spelandet känns bra ena passet för att sen kännas skit nästa pass. Sen spelar man ju aldrig bättre än vad motståndet tillåter. Dom jag möter i Trollhättan är ju bra och dom är för bra för mig i dagsläget.  Det är bara att acceptera även om det för min del kan kännas pinsamt att jag blir så utspelad som jag faktiskt blev. 

Sen känns det ändå bra att jag mest vill spela pingis för det är bra träning för mig och det gör ju gott för min hälsa. Oavsett om jag spelar pinsamt dåligt eller ruskigt bra, så mår ju min kropp bra rent fysiskt av detta. Det får jag inte glömma nu. Jag vill inte ge upp nu när jag ändå känner att jag kommer att ha tid för pingisen framöver. Nu kör vi liksom! Jag kan ju bara skita i resultatet av alla matcher jag spelar. Sen är det ju alltid roligare att vinna än att förlora. Det är ju självklart, men …. Det är ju bara 🏓. Man behöver ju inte ta nånting så allvarligt. Spela och må bra. Det räcker. 
(null)

(null)

(null)
(null)


 
 


JUNG - Something BeautifulVecka 34

Denna veckan är det upp och tidigt på morgonen som gäller. Jag har ju inte behövt bry mig så mycket om det under dom senaste 5 veckorna, men den jobbveckan så börjar jag typ mellan klockan 05:00 och 06:00. Nytt schema kör ju på också och detta ska jag jobba på med till den 1:a oktober. Sen byts det igen och då är väldigt mycket annat också nytt när det handlar om busskörningen. Det enda som alltid är det samma det är att man får jobba som fan och längta till den dagen man går på semester. Är det inte så?
 
Annars hoppas jag att jag kan spela lite pingis denna veckan. Förra veckan hade jag ingen möjlighet till det. Lite synd för jag hade ju veckan innan kört ett pass och det hade varit kul att följa upp det med ett eller flera pass förra veckan. Jag har också tänkt att för varje pingispass jag kör så sänker jag kraven jag har på antal steg per vecka. Målet är ju 100 000 steg i veckan, men jag har sagt till mig själv att om jag skulle köra tre pingispass under en och samma vecka, då bryr jag mig nog inte så mycket om promenader. Om jag nu inte är sugen på att gå ut och ta en runda. Men i princip så känner jag att för varje pingispass jag kör så kan jag sänka målet med 20 000 steg. Jag tror att det blir för mycket för mig och jag ska träna pingis och sen ställa kravet på mig själv att jag också ska klara 100 000 steg per vecka. Det känns inte rimligt och risken är ju att jag tröttnar på allt om jag ställer ett sånt krav på mig själv. På sättet jag tränar pingis så ger det mig tillräckligt med träning för att jag ska må bra i kroppen av det. Det vet jag av den erfarenheten jag har sen tidigare.
 
Däremot kommer jag inte att slarva med promenadrundor. Om jag någon vecka inte tränar pingis alls, då är det 100 000 steg som gäller. Det kommer jag att vara noga med. Jag kommer heller inte strunta i promenader om jag tex bara kör ett pingispass på en hel vecka. Då behövs det ju en och annan bra promenadrunda för att det ska kännas som jag har rört mig tillräckligt. Jag vill inte bli för bekväm, men jag ska inte överdriva heller.
 
Jag tror att jag kommer att hitta en bra balans i allt detta. Jag hoppas också att jag kan komma igång ordentligt med pingis redan denna veckan. Det vore kul och framförallt bra för min hälsa. 
 
Förövrigt är det mycket ekonomi denna vecka. Jag har lite svårt att bestämma mig för hur jag ska göra med allt. Det bästa som jag känner just nu att jag kan göra det är att vänta med att betala allt som jag har fakturor på. Jag väntar till sista betalningsdag. Då ger jag mig ju själv maximalt med tid att fundera på vad jag tror är den bästa lösningen för denna månaden. Grejen är ju att jag vill se vad det finns för möjligheter att göra mer av roliga saker. Typ: Resor, shopping, utekvällar eller bara andra coola grejer som gör att man får ett mer levande liv. Denna veckan är det många saker i min ekonomi som jag kommer att få grepp om det gör att jag kommer att veta mer om vad som blir möjligt att göra framöver. 
 
Det som är skönt att veta är ju att jag lätt löser alla utgifter jag har. Det är lugnt. Jag behöver inte trixa där. Det som känns klurigt och som jag har svårt att få grepp om det är vad jag kan göra utöver sånt som man har att fixa med i sin vanliga vardag. Vad ska jag boka upp mig på, hur mycket tålamod har jag och när kan jag göra vad?
 
 
 
 
 Söndag (2023 08 20)

Jag haft haft en kort ledig helg. Ganska trött har jag varit så jag har mest slappat och gjort dom nödvändigaste sakerna. Jag började ju jobba denna veckan och jag tycker det var en lugn första arbetsvecka och det var skönt att det kändes så efter semestern.
 
Konstprojektet har börjat gå bättre igen. Direkt när jag började jobba så fick jag in mer pengar både på konsten och annat. Det kanske automatiskt blir bättre när man får tillbaka mer rutiner än vad man har under en semester. 
 
Jag har nu bokat hotell och köpt en tågbiljett till Stockholm och jag ska upp dit i början av september. Besöket kommer inte riktigt att bli så som jag först ville, men syftet med denna resa är att jag bara ska komma till Stockholm. Jag har ju gjort det lite till en tradition att besöka Stockholm minst en gång per år och jag hittade två dagar i september som jag tycker funkar. Då kör jag på det så att inte riskerar att hela 2023 går förbi utan att jag har besökt Stockholm. Det skulle kännas som att detta året blir lite misslyckat, trots allt annat som jag har fått gjort. Även om jag inte fick till allt med resan som jag ville ha det så tror jag ändå att jag kommer att trivas bra i Stockholm när jag nu snart kommer dit.  
 
 Nästa vecka är det mycket ekonomi som gäller. Jag har väldigt mycket utgifter, men jag har ju sen länge haft en plan med allt och i slutändan är ju tanken att jag ska göra pengar, fortsätta leva gott i nuet och samtidigt skapa möjligheter för framtida drömmar som jag har. Denna månaden är lite klurig och jag vet inte exakt vad jag kommer att kunna göra när räkningar ska ut. Jag väntar framförallt på två fakturor som jag kan välja att betala på lite olika sätt och jag ska försöka tänka och tro nånting om vad som är bäst för mig att göra. Det känns lite obehagligt när allt hela tiden nu handlar om ganska mycket pengar. Samtidigt tycker jag att det är kul att jag kan "bolla" med pengar på det sättet som jag gör. Nästa vecka får jag ju också mer klart för mig vad jag kan göra under resten av året. Jag vill ganska mycket och även om jag kanske inte kan göra allt, så känns det spännande att ändå försöka, och se vilka saker som går att faktiskt göra verklighet inom dom närmaste månaderna. Något mer än sånt som redan nu är planerat ska jag väl kunna fixa innan 2024. Det tror jag på och oavsett hur det blir så tycker jag ändå att jag hittills har haft ett bra 2023. Jag är nöjd redan nu, men ser jag möjligheter att göra mer saker som jag vill göra så är det väl bara att fortsätta. Det viktigaste är ju bara att jag mår bra. Annars spelar ju inget annat någon roll. Det tycker inte jag i alla fall. 
 
 


Dapa Deep

 
 


Jag vill klara allt utan att sabba nåt.

Jag vill ju åka till Stockholm vid något tillfälle under detta året. Jag hittade två dagar i början av september som skulle kunna funka. Jag har ju lärt mig nu att jag ska vara noga med att planera resor och boka upp saker som jag vill göra. Då brukar man bli nöjd med den resa jag gör. I Stockholm vill ju gärna ha möjlighet att bränna på med cash. Allt blir ju 10 X roligare då. 
 
 
Samtidigt vill jag inte sabba målet som jag har med ekonomin för i år. Jag vet att jag kan lösa en resa till Stockholm, men jag kanske inte göra allt jag vill få gjort redan i början på september. Jag vill ju klara allt som jag har tänkt att fixa i år och just augusti nu är en lite klurig ekonomisk månad. 
 
Det är ganska  mycket pengar som ska ut, men en hel del tror jag att jag får in också. Jag vet inte exakt hur mycket jag kommer att ha att "bolla" med i september. Jag väntar på att få betala lite grejer och jag måste nästa få alla dessa räkningar först innan kan få en bra bild på vad som faktiskt är möjligt att göra med alla planer och idêer som jag har för resten av året. 
 
Fast jag har ju jobb att kämpa med också. Dessutom körde jag ju igång med pingisen förra veckan och även om jag inte har haft möjlighet att träna nånting denna veckan, så tror jag att det kommer att funka bättre med pingisträningar, från och med nästa vecka och framåt. Jag vill komma igång bra nu i början av säsongen och jag vill heller inte göra för mycket andra saker på min fritid som krockar med dagar som jag har möjlighet att träna pingis på.  Dessutom är ju dom som jag kommer att träna med i Trollhättan ganska bra, bättre än mig i alla fall. Bättre träning kan jag ju inte få just nu, och då vill jag köra på så mycket jag bara kan. Jag vill som sagt inte sabba möjligheterna med pingisen för att jag bokar upp mig för mycket på annat. 
 
Så vi får se när det blir Stockholm och andra roliga saker. Jag har ju ett jobb som jag  måste sköta och anpassa saker och ting efter också, men jag är positiv och tror att jag kan fixa allt som jag vill göra under detta året. 
 
Augusti - December:
 
* Busskörning
* Ekonomimål
* Konstprojekt
* Pingis
* Bokmässan i Göteborg
* Stockholm 
* Utekvällar Göteborg
* Gärna Prag
* Träffa mina syskon och deras familjer.
 
 
 
Jag ska kämpa för att bibehålla lugnet i allt detta. Det viktigaste är ju alltid att jag mår bra. Jag vill klara av allt, även om jag kanske inte prioriterar Göteborg eller Prag. Utekvällar i GBG eller utlandsresor till tex Prag ligger mer i min planering för nästa år. Jag tänker inte göra nånting förrän jag har en bra plan. Det gäller i alla lägen framöver. 
 


PG ROXETTE - THE CRAZIEST THINGNattaduschen 🚿🌛

(null)

(null)Jobbelijobb 💙💚

(null)
(null)Fisk🐡

(null)
(null)
Spätta.
(null)
(null)
(null)Nattpromenad (2023 08 17)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
(null)Resten av 2023?

Nu är vi ju inne på andra halva av 2023 och jag funderar lite på vad jag ska göra för saker fram till december. Jag har väl tankar om nästa år också, men många av dom sakerna fundera jag inte så mycket på nu. 
 
Semestern är ju över och jag började jobba igår. Det kändes ganska lugnt och man kommer ju snart in i allt. Det är ju skönt att man har en vecka av sovmorgon efter semestern. Jag har nattbuss på fredag  också. Så det blir en kort ledig helg sen. Jag börjar ju tidigt på måndag nästa vecka. 
 
I oktober sen får jag ett nytt jobbschema och allt och lite till som har med buss att göra blir väldigt annorlunda mot hur jag har det idag. Det blir att jobba på och lära sig nya saker och anpassa sig till allt nytt som händer. Lite läskigt känns det, men kul är det väl också att det händer lite annat än vad man är van vid. Hoppas man kan få löneförhöjning också. 
 
Precis innan schemabytet så ska jag vara ledig några dagar. 28 september - 1 oktober är det nämligen Bokmässan i Göteborg. 
 Jag har redan nu börjat smygtitta lite på vilka seminarier som jag vill titta. Jag tror att det kommer att bli roligt. Tidigare år har jag ibland varit lite tveksam till om jag ska bry mig om Bokmässan. Jag har ju varit där i några år nu. Det har blivit lite tradition. Jag tvekar lite före, men varje år som jag har varit där så har jag hittills känt att det har varit jätteroligt. Efteråt fattar jag inte hur jag kunde vara tveksam. 
 
Under detta året kan det bli fler utekvällar som  kräver lite "cashflow".
 
 Man får unna sig av livets goda saker ibland. Annars blir man lätt som en blomma som inte får vatten. Man vissnar liksom. 
 
 
 Stockholm vill jag ju också åka till. Minst en gång, helst två  innan detta året är slut. Jag ska vara försiktig med att säga att det blir två gånger, men jag har ju haft som tradition i många år nu att jag kommer dit minst en gång per år. Det är väl en av dom få traditioner som jag vill vara noga med att hålla på. När jag åker upp spelar inte så stor roll. Bara det blir innan 2024. 
 
 
 
Jag har ju ett sparmål med ekonomin för i år. Jag under detta året fått tänka om lite när det kommer till hur jag får loss extrapengar och hur mycket jag ska spara, men jag har sen länge haft en plan som jag håller i ganska bra. Jag har ju mer drömmar jag vill förverkliga och en vision om hur jag någon gång i en snar framtid vill ha det i livet. Det känns fortfarande möjligt och jag har absolut inte gett upp,  mitt typ största projekt någonsin. 
 
När det gäller konstprojektet så är det bara att köra på. Jag börjar bli lite tveksam om jag klarar ekonomiska mål som jag har med det för i år. Jag kanske klarar det, men missar jag målet så kommer jag nog ändå att vara nära att klara av det. Oavsett hur det går så kör jag nog på med detta även nästa år. Sen vet jag inte om jag orkar mer, men jag hoppas jag kan hålla motivationen uppe och nå det slutgiltiga ekonomiska målet som jag har med konstprojektet. Fast det är väldigt tufft. Når jag årets mål så är det bra, men då har jag ändå bara typ 15% av dom pengarna som jag vill tjäna på min konst. Öhh..
 
 
🏓🏓🏓 
Nu drar ju pingissäsongen igång på allvar. Jag har ju inte tränat på några år, men jag har pratat med lite folk i Trollhättans BTK och jag har fått träningstider och vad som gäller inom den närmaste framtiden om jag vill vara med där och lira lite. Jag har bestämt mig för att i alla fall börja spela och sen får jag se hur det känns. Jag körde ju det första passet förra veckan. Motivationen är ju viktig. Man måste tycka att det är kul. Dessutom vill jag hålla mig skadefri. Känner man att man har väldigt ont någonstans eller har något form av skada, då är det tufft att träna på och komma in i det på ett bra sätt. Samma blir det ju om man inte tycker att det är kul att spela. Det kommer bara att kännas tungt och det kommer inte att vara värt att kämpa med det då. Motivation och hålla sig skadefri. Det tror jag är viktiga saker för mig om jag ska få ut det jag vill med pingisen. Jag tycker ju att det är roligt kolla på pingis fortfarande. Jag har nog aldrig varit mer intresserad av vad som händer runt om i världen än jag är just nu. Jag kan även kolla mycket gamla matcher som tex spelades för över 20 år sedan. 
(null)
Jag kan titta hur mycket som helst på pingis och jag tror att jag kan vara hela dagar i en pingishall om möjligheten finns.  Jag älskar pingis liksom.
 
Det är ju en bra början när jag nu har tänkt att börja träna själv igen, efter att jag inte har hållit i ett pingisrack på typ 6 år. Det också ganska bra fart på klubben i Trollhättan nu för tiden, så jag kan känna att det ska bli kul att få vara med där. Sen ska jag nog tänka på att ta det jävligt lugnt med detta. Nu börjar jag lugnt och fint. Känner på det och sen får jag se hur det funkar helt enkelt. Jag har inga stora förväntningar eller planer inför mitt pingisspelande. Jag ska tycka att detta är roligt när jag väl är igång och kör. Dessutom ska kroppen "hålla". Annars är det nog bara att sluta spela igen. 
(null)
 
🏓🏓🏓 
 
Jag tänker också på lite resor som jag vill göra i europa. Jag vet inte om det funkar för mig att ge  mig ut redan i år. Jag kanske inte prioriterar det före Stockholm, men känner jag att det funkar så drar jag nog redan i höst eller i vinter. Jag skulle gärna vilja åka tillbaka till Prag igen. Där var jag ju 2018 och jag vet att jag sa till mig själv redan då att jag gärna vill åka tillbaka. 
 
 
Jag har också funderingar på Bryssel, men jag får se vad det finns för möjlighter längre fram i år. Det blir nog inga resor utanför Sverige förrän nästa år. Men jag kan ju i alla fall ha lite tankar nu på denna typen av resor. Jag har även en tanke att åka till Thailand, men blir det av så blir det tidigast nästa år. Där har jag ju förövrigt varit två gånger tidigare. Varför inte köra en tredje gång. Möjligheten finns ju, men inte innan 2024. Jag är inte så säker på att jag bryr mig överhuvudtaget. Jag vill ju mycket annat, men man vet aldrig. Så som jag tänker nu kanske jag inte tänker om några månader. Då kanske man sitter på ett plan till Thailand igen. Även om jag inte planerar för en sådan resa just nu. 
 
 
 Men jag känner mig ju ganska färdigt med Sverige. Jag vill utanför mitt hemlands gränser och jag kan väl börja med europa och sen kör vi asien, om det finns möjlighet. Sen som sagt så kanske jag tänker annorlunda i framtiden. Det kanske blir fler resor i Sverige framöver också. Om jag kommer igång bra  med pingisen nu så vet man ju aldrig vad det kan bli för resor. Fast jag ska vara försiktig när det kommer till pingis och hur mycket jag väljer att hålla på med det. Nu i början ska jag bara ta det jävligt lugnt.🏓
 
Jag kan fixa allt som jag vill göra inom en rimlig framtid. Det tror jag på.  Det viktiga tror jag är att jag har en plan, innan jag väljer att göra någonting. Då brukar saker och ting ordna sig och bli riktigt bra när man väl väljer att göra nånting. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vecka 33.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter en semester på över 4 veckor.  Dags att få tillbaka lite rutiner och mer leva efter klockan igen. 

Jag ska väl erkänna att jag inte tycker att det ska bli jätteroligt att behöva börja jobba igen, men jag måste ju börja någon dag. Annars kan man ju inte få någon semester om man aldrig jobbar. Nu får jag snart börja längta till nästa semester. 
(null)
 Jag jobbar eftermiddag och kväll denna veckan. 4 dagar och sen är det ledig helg. Men jag har ju inte börjat jobba än. Idag ska jag njuta av livet så mycket som det är möjligt för mig att göra. Det är ju imorgon jag börjar jobba,  men det kan jag lätt skita i just nu.
 
 
Jag har fått gjort nästan allt som jag ville hinna med under denna semester. Det känns bra för det är lätt att tänka innan en semester att man ska få gjort så mycket och sen slöar man till och så får man mindre gjort än normalt. Så har det inte blivit denna gången. Jag har slappat mycket, men jag är nöjd med att jag också har fått många saker fixade och dessutom har jag planerat mycket av sånt som jag vill göra under resten av året. Planen för denna veckan är väl att jag ska gå mina promenadrundor. Kämpa med konstprojektet. På fredag vet jag att jag ska klippa mig. Jag har ju också lite kvar att fixa av sånt som jag lyckades påbörja under semestern. Kan va skönt att komma till avslut så fort som möjligt med alla dessa saker. Jag får se om det blir någon pingisträning denna veckan. 

Jag tar en sak i taget, köra på och jag får inte glömma att be om hjälp när jag känner att jag vill behöver det. 
 
 
Annars hoppas jag att det snart kan bli lite fint väder. Jag tycker det har regnat och varit den typen av väder under nästan hela sommaren. Lite mer sol och värme kan vi väl få innan sommaren är över och hösten tar vid. 
(null) 
(null)
 WTT Rio De Janeiro -2023🏓

 
 Släppa och tänka på annat.

Jag har dom senast dagarna känt mig väldigt glad och nöjd över att denna semester blev väldigt lyckad. Jag har fått gjort väldigt mycket och framförallt så är jag nöjd över att jag lyckades med min lilla dröm om att resa över hela Sverige. Dessutom gick ju allt så bra.
(null)
 
(null)

 
 När jag nu har klarat av det jag ville uppnå så är det en känsla som är svår att beskriva, men det är ju något som jag mår bra av i alla fall. Jag kan ju släppa detta nu och tänka på annat som jag i framtiden vill göra. Tidigare har jag lätt låst mig vid tanken på Sverigeresor och på något sätt har jag blockat andra saker som jag också har velat göra. Nu släpper dom spärrarna också.  Jag inser också att planering och förberedelser är viktiga för mig. Det är något jag tänker köra på i framtiden. Jag vet att jag aldrig hade klarat av dessa resor på det sättet jag gjorde om jag inte hade kollat upp väldigt många saker innan och dessutom hade jag också alternativa lösningar. Typ: Om en sak inte funkar, då gör jag på ett annat sätt istället. Dom alternativa sakerna var också välplanerade och jag tror att jag hade nytta av allting när jag var ute och genomförde resor, förra året och nu under detta årets semester. 
(null)
Jag är också glad över att jag valde att åka lite mer i s.k. mellandagar. Det jag menar med det är att jag lyckades mer eller mindre undvika veckor och dagar där det kanske är någon festival eller andra typer av arrangemang som samlar väldigt mycket folk. Det var skönt att slippa för jag kan tänka mig att det tex hade varit svårt att få tag på en parkering i Östersund om jag hade varit där under Storsjöyran. Jag ville ju heller inte vara i Visby under Almedalsveckan eller medeltidsveckan. Jag var ju där efter Almedalen och före "medeltiden". Jag trivs ju bättre när allt är lite lugnare. På samma sätt tänkte jag när jag var ute och festade i Göteborg förra veckan. Jag valde en dag där jag kände på mig att det blir ganska lugnt. Så blev det ju och jag var nöjd med den kvällen. Man kan säga att jag var ute och firade att jag hade förverkligat min dröm om att få resa runt i Sverige. 
 
Jag är i alla fall som sagt väldigt nöjd att jag lyckades förverkliga min dröm om att: Nå en plats i varje landskap i hela Sverige. Jag har tänkt länge att jag bara ska klara det och den inställning tror jag man måste ha. Sen är ju inte detta något märkvärdigt så. Jag känner ju folk som har varit ute och rest jorden runt ett par varv och kanske tagit en roadtrip genom i europa eller korsat massor av delstater i USA. Folk gör galna och häftiga grejer som är fan så mycket större än sånt som jag väljer att göra, men jag jämför mig inte med andra. Jag "tävlar" bara mot mig själv och jag vill göra mycket av sånt som jag drömmer om och tycker är kul. Detta var en av mina drömmar och jag gjorde det på ett sådant sätt så att jag blev nöjd. Jag mår bra av det och inget annat spelar ju någon roll om man inte skulle må bra. 
(null)
 
 Jag tycker att årets resor i Norrland och resan till Visby var roligare att göra än dom resorna som jag gjorde förra året. 2022 åkte jag buss till Åmål och Uddevalla, körde Vättern runt med bil och tog en bilresa runt i södra Sverige. Jag besökte brorsan i Falkenberg. Det blev några utekvällar i Göteborg. Dessutom besökte jag Karlstad för en utekväll. Det blev en alkoholfri sådan eftersom jag även då körde bil. 
(null)
 
(null) 
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Jag var ju också i Stockholm vid 3 olika tillfällen under 2022.  Det är ju en stad som jag trivs väldigt bra i och jag har det lite som tradition att åka dit minst en gång per år. 
(null)
 
(null)
Biopremiär för filmen: SÅ JÄVLA EASY GOING. Februari 2022. Nikki Hanseblad & Melina Paukkonen. 
 
(null)
Sofia Dalén. Våren 2022.
 
(null)
December 2022. 
 
I år har det inte blivit något besök i huvudstaden än, men tanken är att jag ska åka minst en gång mellan månaderna, oktober till december. Jag vill i alla fall göra minst ett besök innan 2024. 
 
Jag är nu en man som har varit över hela Sverige. Sen kan man ju alltid hitta fel i det där och säga att: I Närke stannade jag  bara för att tanka och Småland var jag bara inne i och vände och Lappland körde jag ju mest igenom utan att egentligen uppleva nånting. Jag har ju "bara"varit i Visby och inte på hela Gotland. Jag vet personer som brukar påpeka sådana saker för mig när jag har gjort nånting som jag är stolt över.  Jag skiter väl egentligen i vad dessa ständigt återkommande kommentarer från ungefär samma människor. Jag bestämmer ju själv vad min dröm är och jag genomförde den på det sätt som jag trodde mest på. Jag tycker att jag har varit över hela Sverige och jag har varit i samtliga landskap. Då är det det som gäller. Andra får säga vad dom vill. Vem fan bryr sig?
 
2022📸
 
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
 
2023 📸
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
(null)
 
Nu känns det bra att kunna släppa och sikta in sig på nya mål och drömmar som jag har i livet. Resorna i Sverige och på det sätt som jag ville genomföra  dom är jag färdig med nu. Jag är nöjd och jag förverkligade min dröm. 
 
 
 
 

Vågade be om hjälp.

Jag försöker få saker gjort, men jag varken vill eller orkar göra något själv. Jag frågar andra istället och jag är glad för att jag vågar ta telefonen och ringa folk som jag tror kan hjälpa mig. Jag kan ju inte fixa allt SJÄLV som jag ändå känner att jag behöver få gjort. Jag har insett som fan under denna semester att jag måste våga (mer än tidigare) be andra om hjälp.
 
Under denna veckan har jag i alla fall ringt tre personer i tre helt olika ärenden och 2 av 3 saker som jag har frågat om tror jag löser sig redan denna veckan. Det tredje grejen löser  sig på måndag.  Inget hade ens varit nära att lösa sig om jag inte hade vågat be om hjälp. Helt själv i allt hade inte funkat. Det som känns bra är att alla dessa tre saker är bokade och bedstämda nu. Jag behöver inte göra ett skit mer än typ betala för hjälpen jag får. 
 
(null) 
(null)        (null) 
(null)
 
Jag fick svartmögel i taket i badrummet. Det var en kille här igårfrån en saneringsfirma och tvättade bort möglet och han målade också. 

Han kommer idag också och ska måla ett lager till på taket. Sen är allt som det ska igen. Jag hade aldrig klarat, eller ens orkat att fixa detta själv. Det är heller inget jag ska göra själv. Det är ju bättre anlita något företag som kan. Så resonerar jag i alla fall.  Det blir ju väldigt fint också när det är färdigt. 
(null)
Före..
(null)
Efter.. 

Igår åkte jag till Trollhättan för att spela pingis. Det är mitt första pass på flera år. 
(null)

(null)
Jag behöver träna några pass till för att spelandet ska kännas bra. Däremot är ju mitt pingisspelande bra för min hälsa. Hälsomässigt är det ju bra, oavsett om jag spelar bra eller mindre bra. Det är bra att jag spelar, även om  vill vara bättre än jag är just nu. Samtidigt kan jag ju begära av mig själv att jag ska spela så bra när jag inte har hållit i racket på flera år. Dessutom är dom jag tränar med ganska bra. Man spelar ju inte bättre än vad motståndet tillåter. 

Annars har jag tagit det ganska lugnt denna veckan. Jag har smygtittat lite på framtida saker som jag vill göra, men jag är fortfarande försiktig med att boka upp och bestämma mig för nånting. Jag har en lite klurig ekonomisk månad nu och jag vill känna att jag har kontroll på vart alla pengar tar vägen mot slutet av augusti. Jag vet att jag kommer att få in bra med pengar, men jag vet också att jag ska ut med en hel del. Sen tänker jag då att jag någonstans kommer att tjäna på det eftersom jag ser många utgifter som investeringar också. Men en grej som jag ofta tycker är lite jobbig det är att när jag ska tjäna extra pengar och jobbar på att göra det så får jag ofta ligga ute med pengar. Jag tycker sen att det tar en jävla tid innan jag får tillbaka och börjar tjäna på min eventuella investering. Det känns ofta lite surt och man tröttnar stundtals på att bry sig.  
(null)

 
(null)
 

Jag vill inte vara en blomma som vissnar.

Om jag inte får göra mycket av sånt som jag tycker är kul så skulle jag vissna som en blomma som inte får vatten. 
 
Jag vill följa mina drömmar och mitt samvete. Jag vill ju vara noga med att avgöra vad som är rätt och fel och leva efter det. Sen gör jag inte alltid rätt, men jag kommer aldrig att känna att jag gör något fel om jag försöker förverkliga dom drömmar jag har. Följa mina drömmar och mitt samvete. Dom sakerna är viktiga för mig och kommer alltid att vara. När jag också läser och skriver mycket, då är det nog alla dessa saker som får mig att må bra. 
 
 
Jag gör och säger saker ibland som man kanske inte borde. Jag gör fel som alla andra och ingen är perfekt. Sånt är livet liksom. Samtidigt känner jag att jag inte behöver bry mig. Jag får ofta höra av andra att jag borde göra annorlunda, men i slutändan blir det ju ändå upp till mig själv. Jag lyssnar gärna på personer som jag litar på. Vad är rätt vad är fel? Vem vet egentligen det? Jag är rätt säker på att vissa gör och säger elaka saker till mig för att dom själva inte mår så bra. Jag skiter ju i det. Då mår jag ju också bra. Jag vill förverkliga mina drömmar och göra mycket av sånt som får mig (och även andra) att må bra, men ofta när jag gör allt detta så dyker alltid vissa människor upp som inte gillar mig eller är avundsjuka. Det enda jag tror att dom vill är att jag ska må dåligt, för att dom själva inte mår så bra.
(null)
 
(null)
Undra hur många som kommer att hata på mig för detta publicerade inlägg? Många, några få eller förhoppningsvis inga alls? Bubbel och kvinnonaglar har vissa känt sig kränka av förr och dessa personer känner då ett behov att tala om det för mig. Samtidigt vet jag att många gillar att jag visar sånt här också. Dom tycker väl som jag. Man ska unna sig av livets goda. Det klart att man gillar god champagne och snygga roliga kvinnor. 
 
Detta var en sådan natt där jag och andra mådde bra. Detta var en sådan natt då jag följde mina drömmar. Detta var en sådan natt där jag följde mitt samvete. Det ska ju vara gott och häftigt att leva. Jag vill leva här och nu. Jag tänker inte vänta en minut till, oavsett vad andra människor tycker och säger till mig.
 
 


Sista semesterveckan.

(null)
 
Nu är man inne på sista semesterveckan. Det går för fort, men om jag ska tänka positivt så börjar jag ju inte jobba förrän nästa tisdag. Sen får man kämpa på med det och det är väl ungefär som vanligt fram till 1:a oktober. Sen sker det massor av förändringar. Typ allt och lite till blir helt annorlunda och det enda jag vet är att jag kommer att behöva jobb som fan. 
 
Men jag ska inte tänka så mycket på jobbet redan nu och jag har ju varit bra påunder denna semester att inte bry mig överhuvudtaget. Jag har haft fullt upp med annat och dessa veckor som jag nu har haft är dom bästa jag har haft på flera år. De mesta som jag har velat fixa har jag ju lyckats med och mer grejer har jag på gång. 
 
Jag har grejer jag vill få fixat i mitt hem och under denna veckan lär jag väl kämpa med sånt. Det har gått ganska fort att få lite bättre ordning sen jag fick upp min nyinköpta bokhylla. Jag  liksom blivit mer motiverad att få ordning på fler saker nu. Eller jag har alla fall mer än tidigare börjat  fråga andra om hjälp. Kan jag bara betala så borde det väl inte vara några problem, fast med vissa har det varit lite svårt ändå. Jag får kämpa med det och fortsätta planera och greja. Jag har också packat upp efter resan i Visby och jag känner väl spontant att nu är det nog bra om jag är på hemmaplan ett tag och kryper tillbaka lite i "myllan". 
 
Jag ska vara noga med mina promenadrundor denna  så att jag får ihop 100 000 steg tills på söndag. Förra veckan höll jag på att misslyckas igen. Det var ju för två veckor sedan som för första gången på flera år misslyckades med mina "stegmål" Det var inte så konstig för jag satt ju mycket stilla och rullade runt i en bil, i typ halva Sverige. Då accepterade jag ett misslyckande med steg och promenader, men förra veckan hade inte gått att förklara bort på något sätt. Ändå var jag väldigt nära att skita i det., Jag var trött efter min Visbyresa. Dessutom var jag ute och festa lite efter att jag hade kommit hem från Visby. Men jag tog mig i kragen och i lördags avverkade jag 13 000 steg och igår blev det över 20 000 steg. Det gjorde att jag i alla fall nådde mitt mål som sen länge nu har varit 100 000 steg på en och samma vecka. Bra Danne. 
 
Lite sjukt galet kanske det är att jag går ut och festar efter att har kommit hem i från Visby. men jag ville fira lite att jag ändå hade klarat av att förverkliga en dröm som jag länge har haft. Jag var sugen där och då. Då kör jag liksom.  Jag har ju kommit till en punkt i livet där jag tycker att jag kan säga att jag har varit i hela Sverige. Även om det inte är så märkvärdigt eller något att skryta om, så är det ändå stort för mig och då kan jag tycka att det kan vara roligt att fira att jag har nått en "milstolpe" i livet. Alla resor gick ju så bra också. 

Det var en ganska lugn natt för min  del. Jag chillande och mådde bra. Jag träffade roligt folk som jag gillar att hänga med och jag kom hem runt 06:00 i lördags. Jag käkade lite frukost, borstade tänder och kröp i säng för att sova ca 07:00 på morgonen. I den stunden hade jag väl knapp sovit nånting på över 24 timmar. Öhh...
 
Jag har haft en bra semester hittills och det är bara att fortsätta att ha det bra. Det ska ju vara gott att leva, på alla sätt man kan tänka sig, och så mycket det bara går. 
 
(null)
(null)
(null)

Mer från Visby.

 
  
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
  (null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
  (null)

(null)

(null)

(null)
(null)

 
 
 Danne with class 💫

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
Visby

2023 08 02
 
Åkte till Visby i onsdags och jag gick upp tidigt. Jag skulle ju flyga till Visby och man vil ju checka in i god tid så att man inte behöver stressa eller riskera att inte komma med planet. Det går ju liksom inte tat komma 5 minuter innan man ska åka. 
 
Dom är noga med säkerhtekontrollerna. Det är ju bra det. Min väska kollade dom om två gånger. Jag hade lite ladningkaplar och någon kamera i mitt handbagage och tydligen var det då svårt att se allt tydligt när väskan kördes i röntgen. Jag borde ha lärt mig nu efter alla flygturer som jag ändå har gjort genom åren. I fortsättning ska jag typ lägga allt i en resväska och inte ha något handbagage. Har man sen bara mjukiskläder på sig när man passerar säkerhetskontrollen så är det ju bara att gå rakt igenom. Samtidigt tycker jag det är bra att dom är noga med kontrollerna. Säkerheten går ju alltid först liksom. 
 
Efter incheckningen så hade jag gått om tid i alla fall. Ingen stress inna planet skulle lyfta från Landvetter och ta mig til Visby.
(null)
 
(null)
 
 
Väl framme i Visby så tog jag en taxi till Hotellet. Jag skulle bo på Visby Börs som låg mitt i centrum och då hade jag ju nära till väldigt mcyket som är värt att se i Visby. 
 
 
Sen gick jag en liten runda i Visby. Jag kollade lite på Ringmuren och sne var jag inne på Gotlands Museum och Gotlands konstmuseum. Jag spanade även in den fina domkyrkan. 
 
Sen blev det lite vila på Hotellet. Det hade ju redan blivit en lång dag. På kvällen fortsatte jag att vandra rumt lite i Visby Centrum. Jag besökte restaurangen Italienaren. Helt ok mat. Varken bättre eller sämre än vad man kan förvänta sig. Det var som vanligt Bra ställe, men kanske inget mer speciellt så.Jag käkade en Carbonara. God pasta med starkrik smak. Smakade som det skulle.
 
Efter maten ville jag ha en glass och jag ville prova Glassmagasinet och jag provade det stället som låg nere vid hamnen. Det sägs att det är europas största glassbar. Jag tog två kulor i en bägare ch smakerna var GREEN APPLE och WILD FRUITS. Det var sjukt gott. Det var löjligt jätte jätte gott!!!
 
Sen hände en helt sjuk grej. Även om jag ite blev jätteförvånad så hade jag inte väntat mig att någon enda människa skule känna igen mig när jag promenerar runt i Visby. När jag promenerade runt hamnen så var det en kille från en av båtarna som låg förtöjd där som ropade Danne och jag reagerade naturligvis på det. Sen sa han: Är du på Gotland Dannebloggen. Vill du komma ombord och ta en öl. Jag tvekade inte ens. Jag klev ombord och jag fick den där ölen och killen berätta att han hette Johan och sa att han hade följt mig sen jag typ startade min blogg. Han var från Stockholm var på Visby med sin lilla dotter som jag tror var fyra år. Hon låg och sov just när ajg satt där. Vi prata lite och drog en god bärs i solen. Det blev väl 10 -15 min och sen gick jag vidare. Trevlig kille och det var ju snällt att han bjöd in mig i båten att man också fick en bärs. 
Lite mer om detta finns på min Instagram. Lite sjuk händelse på något sätt, fast det är inte mycket som förvånar mig längre. Jag kan stöta på följare precis var som helst. Det har jag lärt mig nu. dannebloggen heter jag på Instagram om ni inte skulle veta det.
 
2023 08 03
Dag två i Visby och jag var uppe ganska tidigt. Frukost på hotellet och sen ut i Visby för en promenadrunda. Min tanke med denna dagen var att avverka så många steg som möjligt och kanske sätta målet på dom 100 000 steg som jag normalt sett vill göra på en hel vecka. Jag ville redan i torsdags få som många steg som möjligt för att sen slippa bry mig när jag kommer hem. Oavsett hur det sen blir så kände jag under Visby resan att denna veckan är nog körd, om jag nu inte går mycket i Visby. Jag Visste att ajg kommer att inte att orka bry mig när jag kommer hem. Dessutom är det ju semester och det är ju inget fel på att ta semester från allt. Skit i steg och promenader liksom. Chilla mer och njut av skön semester. 
Under förmiddagen gick jag som sagt runt och kollade lite i Visby. Herregud vad man upplever ringmuren stor och mäktig.Tänk att människor har kunnat bygga en sådan "borg". >Det är ju helt sjukt. 
 
Jag hade tänkt att ta en pizza på ett ställe som heter Millelire, men jag skulle ju också denna dag äta middag på Kitchen & Table. Jag kände att en pizza samma dag blir för mycket. Jag hoppade över pizzan denna dag. Jag kan ju inte prova allt. Dessutom var ju inte syfte med denna resa att prova och så mcyket som möjligt i Visby. Det enda jag ville med denna resa var ju att avverka Gotland. Det målet hade jag ju fixat när jag landade med flyget på Visby flygplats i onsdags. Så det kändes lugnt att skita i den pizzerian som jag hade kollat på innan och som jag trots allt tyckte såg ganska trevlig ut. Men man kan som sagt inte prova allt. Någon måtta får det ju vara. 
 
 Kitchen & Table låg i samma hus som Clarion Hotel Wisby och mitt hotell Visby Börs låg bara ett stenkast därifrån. 
(null)
Jag hade bokat bord till Klockan 18:00.  
 
(null)
Jag beställde oxfilé och det var huuuur gott som helst! Åker jag till Visby någon mer gång så vet jag ju var jag vill äta igen. Detta var grymt go mat och allt annat med service osv var också perfekt. 💫👍
(null)
 
För att få lite efterrätt så gick jag återigen till Glassmagasinet. Det var lika gott som när jag var där första gången. Alltså jävligt gott!💛🍦Jag beställde två kulor i en bägare och smakerna denna gången var mango och vanilj. 🍦🥭
(null)

 
(null)
Jag avslutade torsdagen med att sitta nere vid hamnen och titta på solnedgången. Jag mådde bara så bra och jag tänkte att jag ångrar inte en sekund att jag reste till Gotland och Visby. Det var så lätt att njuta av livet här. 
 
2023 08 04
(null)
(null)
Sista dagen på Gotland och Visby. Jag hade mest fokus på hemresan. Jag gick upp ganska tidigt. Jag hade ju ganska gott om tid på mig och jag behövde ju inte lämna rummet förrän klockan 11:00. 
(null)

Dessutom lyfte ju planet 15:10, men man vill ju vara i god tid vid flygplatsen så man kan checka in i god tid utan att behöva känna den minsta stress.  
(null)


 
Sammanfattning
 
Jag är nöjd med min resa. Från början hade jag ju tänkt att strunta i det, men nu är jag glad att jag inte gjorde det. Jag hade också en tanke att jag bara skulle flyga till Visby och sen bara vara på flygplatsen för att sen åka hem samma dag. Jag är nu glad för att jag inte gjorde så. 

Detta blev en bra resa. Jag har haft roligt och även om jag inte gjorde alla saker som jag hade tänkt mig så fick jag uppleva mycket ändå. Visby är en fin stad och det finns väldigt mycket man kan göra om man bara vill. 

Jag var väldigt välplanerad och då har jag ju lärt mig nu att jag brukar bli nöjd. I framtiden ska jag definitivt tänka på att planera resor noga. Då blir det lättare att slappna under själva resan och få fler roliga minnen att se tillbaka på. 

Nu känns det ju också coolt att jag har lyckats med målet att besöka minst en plats i varje landskap. Nu har jag äntligen lyckats med min dröm och jag tycker att jag nu kan säga att jag har varit i hela Sverige. 
(null)
(null)

(null)
Jag bara fortsätter att inte bry mig.

Jag har säkert skrivit detta blogginlägg tidigare som jag nu har tänkt att skriva igen. Jag gör det för att jag påminna mig själv om att jag aldrig ska bry mig om vissa saker och denna gången handlar om det om vad andra ibland erbjuder mig. Jag är förmodligen inte intresserad och jag fortsätter att inte bry mig. Undra när allt detta tar slut? Kan det ens ta slut om jag inte slutar med sociala medier? Jag tänker också på alla dom som har typ 50 000 följare eller mer på sina olika sociala medier. Dom måste ju ständigt få mycket av den skiten som vissa vill försöka få in mig. 
  (null)

Jag har bara den senaste veckan fått ett flertal olika frågor om jag inte vill ställa upp och göra vissa saker och när jag ens svarar så blir folk förbannade och skriver arga DM:s där man tycker att jag måste svara. Att det kan vara så svårt att fatta? Om jag inte svarar så är jag ju förmodligen inte intresserad. Dessutom har alla som har hört av sig med "skit" denna erbjudit betalning som inte ens skulle kunna få mig att kliva upp ur sängen för. Att jag inte svarar eller är intresserad beror på att jag inte tänker sälja mig billigt. Ska jag göra något för andra så ska jag ha bra betalt för det. Speciellt när det handlar om extrajobb som inte har med mitt jobb som bussförare att göra. Dom flesta som genom åren har hört av sig erbjuder oftast skitpengar och för mig hade många av förslagen varit en ren förlustaffär för mig. Varför ska jag ens bry mig det minsta lilla. Det har hänt att jag har svarat vissa när dom har frågat vad jag kan tänkas vilja ha i pengar för att jag ska ställa upp. Då har jag sagt ungefär detta: Jag tar 12 000 det första dygnet. Är det sen så att jag behöver vara längre tid än ett dygn, på ett annat ställe än i mitt hem, efter det första dygnet, då tar jag minst 1000 kr i timmen. Betalning sker innan jag börjar jobba eller resa någonstans och är det så att jag någon gång känner mig otrygg med nånting som har dom som anlitar mig att göra så avbryter jag direkt och behåller dom pengar som jag har fått i förskott. Jag skriver inte på några avtal om nånting. 
 
Dom flesta som får veta av mig att det är detta som gäller, dom backar direkt. Jag är bara glad för att jag slipper om det nu inte är så att jag får det jag har begärt, och helt enligt mina villkor. Jag begär ju oftast detta för att folk ska sluta tjata. Vill man inte betala, gör inte det då, men jag ställer inte upp billigare. Sen är det ju så att just vad jag vill ha i pengar och vad som gäller det svarar jag ju bara med om jag skulle vara lite intresserad. Samtidigt är jag ju inte intresserad om jag inte får bra betalt, men vill man betala så kan det ju vara värt det. Är jag däremot inte intresserad, även om jag skulle få bra betalt, då lägger jag ju ingen tid på att ens svara. Då skiter jag ju bara i det. 
 
Jag grejar ju med mina saker och jag tjänar pengar. Jag är ganska nöjd med hur allt rullar. Jag kan göra som jag vill och varför skulle jag tex ta ledig från jobbet för att tex vara med på en svensexa där jag inte känner en enda käft, samtidigt som jag skulle gå med back rent ekonomiskt om jag gick med på det som vissa erbjuder mig för sån skit. Det är klart att jag inte är intresserad och då bryr jag mig ju inte ens om att svara dom som erbjuder mig. Jag är inte otrevlig för det. Jag lägger bara inte min tid på att bry mig eftersom jag vill bry mig om sånt som jag vill göra och tycker känns viktigare för mig. 
 
Samma sak är det med alla som skriver till mig och säger att dom kan hjälpa mig att växa i sociala medier. Folk har kommit med alla möjliga förslag på hur dom vill hjälpa mig och dom får det att låta så fantastiskt bra. Jag kan bara säga att jag är inte intresserad. Jag grejar med mina sociala medier på mitt sätt och jag skiter fullständigt i om nånting av allt jag gör ger mig likes eller mer följare. Jag håller bara på med: Blogg, Instagram, TikTok, Facebook, för att jag tycker att det är kul och för att jag mår bra av att skapa och publicera på dessa "plattformar". Allt annat med detta skiter jag i och jag tycker många av er som skriver till mig borde göra detsamma. Ni slösar bara eran tid och sen blir ju många av er arga för att jag inte bryr mig, och ärligt talat så skiter jag i det också. Kom med något som är intressant för mig och betala bra med cash, i förskott, så lovar jag att jag ska ställa upp och göra ett så bra jobb jag bara kan. Jag är ju Danne liksom!
 
 
1 AUGUSTI 🌞🌻🍀

(null)
 
Ny månad och för mig är augusti den sista sommarmånaden. I september börjar hösten och det är nog en årstid som jag gillar minst lika bra som sommaren. 
 
Jag har två veckor kvar av min semester och jag har mycket kvar som jag vill uppleva och göra. Jag vill också förbereda mycket inför Hösten och vintern. Ärligt talat så har det här året fram till att jag gick på semester varit ganska tråkigt. Jag har mest kämpat med allt. Konstprojekt och sparande av pengar. Sådana saker står mig typ upp i halsen nu.  Det har varit skönt att under den senaste tiden släppa lite på allt kämpande. Jag kommer att fortsätta med det under resten av året. Möjligheten finns, även om jag fortfarande kommer att försöka nå alla målsättningar jag har med pengar och annat. 
 
När det gäller konstprojektet så måste jag få in lite mer pengar på dessa månader som är kvar av året, än vad jag har fått in under januari - juli i år. Det kanske inte går, men jag ska verkligen försöka. Även om jag "misslyckas" så kommer jag inte att missa med många hundralappar. Jag ligger precis och det känns ofta som det är lite typiskt mig. 
 
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra med promenadrundor under resten av året. Jag jagar ju steg varje vecka, men det kändes ganska skönt att bara skita i det under den veckan som jag var ute och reste i norra Sverige. Sen har jag ju en tanke på att jag vill börja spela pingis igen, även om det fortfarande är en tanke som jag lite grann smyger med och kanske bara vill vänja mig vid. Jag känner att jag vill ta det jävligt lugnt med att fatta några beslut när det kommer till pingis. Jag har ju lagt ner så mycket tid av mitt liv på det och jag vet hur lätt man kan tröttna om man bara kastar sig in i det utan att veta vad man vill och vad man önskar få ut av det. Det ska ju också funka i med hur jag jobbar och så. Jag har märkt sen jag började köra buss att är det något som är svårt med det jobbet det är att få ihop ett liv där man håller på med så mycket pingis som jag ändå tror att jag  vill göra. Vi får se hur det blir, men det känns som jag snart måste bestämma mig för säsongen drar ju igång på allvar snart och jag vet i alla fall att jag vill vara med från början. Annars tror jag att det lätt  kan bli för tufft för mig. 
 
Jag kommer ofta på mig själv med att vilja för mycket, men samtidigt känner jag att om jag bara får lite saker gjorda av allt jag vill, så blir det lättare att ta tag i mer saker sen som jag vill göra. Jag brukar ändå känna att jag i slutet av december är ganska nöjd med hur mitt år blev. Även om jag kan tycka att jag har misslyckats med många saker dom senaste åren så tror jag att jag innerst inne lätt kan acceptera det, för jag gör ju ändå saker som jag tycker är roligt och mår bra av. Dessutom har jag lärt mig nu att om jag är väl förberedd och inte gör nånting förrän jag har en plan, då brukar det oftast gå bra. Det fick jag i alla fall bekräftat för mig själv när jag var ute på min resa för ca 2 veckor sedan. Så det är nog något som jag ska tänka på framöver när jag vill förverkliga andra drömmar som jag har. 
 
(null)
 Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE