WWC 🏓🏓

 
(null)
 


Jag väljer det som känns rätt.

 Jag sitter här och är ganska nöjd med dom senaste dagarna. Bokmässan var ju kul och det var roligt att göra något annat som bryter av den vanliga vardagen. 
 
Jag hade en tanke på att göra mer saker i helgen, men så känner jag att jag fortfarande befinner mig i det där med att försöka rätta till alla fel som jag tycker att jag tidigare har gjort. Jag vet ju att det lätt kan bli för mycket och jag kände väl att det fick räcka med Bokmässan. Jag blev ju mer än nöjd med den liksom. När jag tänkte tanken att jag skulle blåsa på med mer grejer i helgen så kom ju samtidigt den där tanken upp att det inte känns rätt att göra så. Det känns bra att jag oftare nu än tidigare har lärt mig att stanna upp och tänka efter när det kommer till vad som känns mest rätt för mig att göra. Jag vill ju inte mna i tankar som handlar om att jag ångrar mig sen. 
 
Det känns som att en viktig detalj för mig under hela detta året det är just att jag bara ska göra sånt som känns rätt för mig att göra. Tvekar jag eller börjar känna att jag kommer att ångra något som jag känner mig ganska säker på att jag kommer att ångra efteråt, då väljer jag att köra på det alternativet som känns mest rätt, även om det för stunden kanske inte är det jag helst vill. 
 
Fast man kan vända på det. Det som jag för stunden helst vill är ju egentligen att göra det som känns mest rätt för mig. En sak som känns mest rätt för mig att göra är att inte göra sånt som jag sen är rätt säker på att jag ångrar efteråt. Ett exempel kan ju vara att man känner en kväll att man vill gå ut och festa. Man vill detta för att det kan bli kul och trevligt. Samtidigt känner man att man knaske inte ha råd, man vill spara pengarna till något annat som man mycket hellre vill lägga pengar på. Alltså, väljer jag att ta den där utekvällen som jag kanske känner att jag för stunden vill, men förmodlige kommer att ångra sen, då är det ju bättra att strunta i det. Bättre att stanna upp och tänka: Vad vill jag egentligen? Detta gör jag hela tiden nu och har gjort under en längre tid. Det kan gälla precis vad som helst. Man står ju ofta inför en situtaion där man ska göra ett val. Man har flera alternativ och man funderar om man ska göra si eller så. Jag försöker välja det alternativet som innerst inne känns mest rätt. Jag kan tycka att jag ibland vet vad som är mest rätt och ibland vet jag inte alls, men när jag inte vet då försöker jag bara stanna upp och fundera på vad min inre känsla är. Vad är mest rätt för den situtaionen jag befinner mig i? Vilka val ska jag göra så att risken minskar att jag ångrar mig efteråt. Om det senare sen visar sig att jag själv tycker att jag gjorde fel, då kan jag ändå känna att jag gjorde så gott jag kunde när jag var i en situation att kunna välja. 
 
När jag känner att jag nog gör det som känns mest rätt för mig, då blir jag automatikst lugnare och jag grämer mig inte så mycket om att jag har gjort så många fel eller borde ha gjort saker  annorlunda. Jag kan ju lätt känna en stor inre frid i tankar som att jag har gjort så gott jag kan och jag har gjort vad jag har kunnat utifrån mina förutsättningar. Kommer jag på sen att det ändå var fel, trots att jag har stannat upp och funderat på vad som är rätt och fel, ja då är det så bara. Jag behöver inte ens då fundera mer på det. Ibland är det ju bara så att man inte kan veta förrän efteråt vad som var rätt eller fel, och så få det vara ibland. Jag kommer ju ändå aldrig att kunna veta allt. Jag har ju inte alla svar innan liksom.
 
 
 


.

(null)
 
 
 
 
 


Jag stannade kvar💜💜

(null)
Bokmässan är för min del avslutad för i år. Det är ju en dag imorgon också, men jag känner att det räcker för min del. Idag fick jag ut ganska mycket av mässan. Till skillnad från igår så kände jag  hann med att lyssna på dom föreläsarna eller författarna som jag ville se och lyssna på. Jag fick springa lite mellan olika platserna inne på mässan, men inom ramen av en och eller två timmar så hade jag hunnit med Leif GW Persson, Patrik Sjöberg och Silvana Imam.
 
Jag lyssnade även på andra personer som jag igår hade missat p.g.a att jag inte orkade, eller inte hann med. Skönt att man kunde ta igen det idag. Jag var ju också på plats direkt när Bokmässan öppnade klockan 09:00. Det gjorde ju att jag inte behövde knö så mycket med hur mycket annat folk som helst de första timmarna. Sen välde det ju in massor med folk, men då hade jag ju redan hunnit med mycket av sånt jag ville få gjort på mässan idag.
 
 
Jag stannade även kvar en stund längre, fast jag kunde känna att jag kanske skulle börja dra mig hemmåt. Det var bra att jag ändå var kvar lite till. Då fick jag ju liksom ut mer av mässan.  Jag snubblade liksom in på någon föreläsning som jag bara av ren slump råkade lägga märke till. När detta hände så visade det sig att det var riktigt bra, och jag kände ju i slutändan att jag blev 100% nöjd med denna dagen. Det har varit lite si och så det dom andra dagarna.
 
 Jag köpte även lite böcker och jag passade på att få dom signerade. Jag kunde heller inte hålla mig att ta en bild tillsammans med självaste Ingemar Stenmark.
(null)
(null)
Bodström var intressant att lyssna på. Han pratade om sin senaste bok som handlar om fallet med den sk "arbogakvinnan", Johanna Möller.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
Jag köpte Patrik Sjöberg's senaste bok, som jag också fick signerad av honom.
 
(null)
(null)
(null)
(null)
Man får ju inte missa Leif GW på Bokmässan.
 
(null)
 
(null)
(null)
Silvana Imam's bok var den klart snyggaste av alla böcker som jag såg på mässan. Den är så fin att man bara kan ha den som prydnad hemma.
Många coola bilder var det i den också. Extra kul att få den signerad och att det står: Till Daniel.... Lite personligt ju. Denna boken ska jag vara rädd om:)
 
 
(null)
Bokmässan 2018 är som sagt över nu för min del. Jag känner mig nöjd. Som jag tycker så fick jag i slutändan ut max av det. Jag vill tillbaka nästa år igen. Jag kännerf att jag trivs bra på Bokmässan, i alla fall under dom tiderna då det inte är så jäkla mycket folk inne på Svenska Mässan i Göteborg.
 
 


Det blev lite Bokmässa idag också!

 Jag gjorde ett besök på Bokmässan i Göteborg idag också. Jag fick inte riktigt till besöket som jag ville. Jag hann liksom inte med att lyssna på alla föreläsare som jag innan hade tänkt mig. Jag kunde också känna att det blev för lång väntetid mellan vissa föreläsningar. Man tröttnar kanske lite när man ser att man få vänta i timmar på någon person som sen typ baa ska prata i en kvart.
 
Men sen var de många som jag hann med att lyssna på också. Jag gillade Frida Boisen bäst av alla som jag hann med att lyssna på idag. Hon var glad och hade bra energi på scen! Henne hade jag kunnat lyssna på hela dagen om det hade varit så.
 
Jag är nöjd med dagens besök, men jag vet inte om jag bryr mig mer om Bokmässan. Det känns lite som det räcker för mig med dessa två dagar, men samtidigt är det lite mysigt att vara på plats också. Jag trivs ändå bra på Bokmässan. 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
 


Bokmässan 2018 💜💜

Jag har varit nere på Bokmässan i Göteborg idag. Det blev några timmar och jag fick väl höra och se de mesta av sånt som jag var intresserad av att ta del av under denna första dag av Bokmässan. 
 
Jag får se vilka dagar i denna veckan som det blir mer. Jag tror inte jag åker ner varje dag denna veckan. Men minst en dag till får det allt bli.
(null)
Liza Marklund var en av alla författare som jag lyssnade på idag.
 
(null)
 
(null)
(null)
Befinner man soig på Bokmässan så vill man inte missa Jan Guillou.
 
(null)
(null)
(null)
Jag köpte Huillou's senaste bok och jag fick den även signerad av "The man himself".
 
 
 
 
(null)
 


Idag startar Bokmässan.

Idag startar Bokmässan i Göteborg och jag har tänkt att ta mig ner och kolla in den. Jag åker i alla fall ner idag. Det blir säkert trevligt. Bokmässan håller på i 4 dagar. Jag får se hur många dagar det blir för min del, men jag har seminariekort för alla 4 dagarna i alla fall. 
 
BILDER FRÅN 2017 ÅRS BOKMÄSSA
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 


Ibland är det bara ren tur.

 Mycket känns bra nu. Den ena grejen efter den andra faller på plats. Detta gör ju att jag nu är ganska säker på att jag fixar allt som jag vill få fixat under detta året. Att vissa saker löser sig, gör det för att jag jobbar hårt. Andra saker löser sig för att jag har mycket tålamod. Att jag vet vad jag verkligen vill åstakomma hjälper mig också att fixa saker och ting. Sen är det ju också så att vissa saker som jag lyckas med är ren tur. Jag kanske har turen på min sida p.g.a att jag vågar köra på med allt de jag vill få fixat.  
 
Jag känner också hur saker och ting närmar sig. Det finns liksom inget "sen" längre. Det är nu som jag måste göra allt som jag vill få fixat. Det handlar mest om pengar. Jag har lite roliga saker på gång, men när mycket nu närmar sig så kommer tankar på om jag verkligen gör rätt som unnar mig saker för en hel del av dom pengar som får in för att jag vill rätta till många av dom fel som jag tycker att jag gorde förra året.
 
Samtidigt så tror jag att jag att jag inte skulle klara av att greja och ägna mig åt att få loss de alla dom pengar som vill få loss om jag aldrig unnar mig någonting. Jag skulle tappa tålamodet och energin. Många av dom roliga saker som jag gör och har gjort handlar ju om att jag ska koppla av släppa den vanliga vardagen lite. När jag sen kommer tillbaka till det vardagliga grejandet så känner jag att jag har mer energi, och jag är mer taggad över att faktsikt slutföra alla saker som jag vill få fixat. Jag vill få mycket fixat för att jag sen ska kunna ha fler roliga saker på gång, som jag sen också ska kunna genomföra fullt ut. De kan vara roliga upplevelser som sen blir minnen för livet. Jag mår bra och jag har inga större bekymmer med någonting jsut nu. Jag löser ju de mesta, även om vissa saker fixas på att jag har ren tur. 
 
 
 


🏓🏓Tänkt att någon vill köpa dom.

För några veckor sen så sålde jag en LP-skiva med Iron Maiden. Nu har jag fått sålt två till med Iron Maiden.  Tänk att det finns folk som vill köpa dessa skivor. Det känns ändå lite tråkigt att sälja dom, fast musiken kan man ju lyssna på när man vill och skivorna ligger ju bara och skräpar. Bättre att få slant för dom. Dom säljs ju också till någon som vill ha dom liksom.
(null)
(null)
 
(null)
 Tisdag (2018 09 25)

Hösten är ju här nu. Det känns, fast under några timmar mitt på dagen idag (och även andra dagar den senaste tiden) har det varit mellan 18 och 20 grader varmt. Fast det blirsnabbt kallare igen. Både på morgonen och kvällen kan det bli riktigt kallt. Så jag har slutat med kortbyxor nu, även om jag så sent som i söndags hade kortbyxor på mig ute. Från och med nästa vecka på jobbet så får jag inte ha kortbyxor på mig längre. Då är det långbyxor och slipsen på som gäller.
 
Det har känt bra energi idag. Jag har ju längtat till denna tisdagkväll. Nu när dagens arbete i bussen är avslutad så är jag ledig resten av veckan och jag ska inte köra buss förrän nästa tisdag. På måndag nästa vecka är jag satt på utbildning. Detta känns bra. Nu kan jag bara strunta i jobbet under resten av veckan, och resten av september. 
 
Jag har massor att göra ändå, men nu har jag ju tid att greja mycket eftersom jag inte behöver tänka på att jag ska gå till jobbet och köra buss. Därför änns det riktigt bra nu!
 
 
 


Lite snurrig i huvudet.

 


Inte så mycket jobb - Bokmässan

 V 39
Ny vecka och normalt sett hade jag skrivit att jag har mycket jobb och hel del att annat att kämpa med. Men den veckan är det inte riktigt så. Jag har inte mycke jobb. Jag har mer ledighet. Jag har inte så mycket att kämpa med när det kommer till vilka mål jag vill nå. Allt som jag ville få fixat under september månad har jag ju varit klar med sen länge. Oktober börjar ju inte förrän nästa vecka, så än så länge kan jag inte göra så mycket. 
 
Det är ju också Bokmässan i Göteborg denna veckan och under minst en dag ska jag befinna mig på plats. Jag gillade det förra året och när jag tittar lite i årets seminarieprogram så ser det ut att bli ännu bättre i år. 
 
 Det ska annars bli skönt med mycket ledighet denna veckan. Det känns som jag har jobbat massor som själva fan i några veckor nu. Kul också att det händer lite annat som bryter av den vanliga vardagen. Jag tycker ändå att man kan säga det när jag ska besöka Bokmässan i Göteborrg.  
 
Det blir en skön och avspänd vecka. Lite jobb, mycket ledigt och massor av upplevelser som jag är tacksam över att jag får uppleva. 
 
 
 


EM -2018Lördag - Söndag

Lördag:
 
Hade en skön ledig dag. Jag kollade mycket på EM i pingis. Det blev en promenad ute i de fina vädret. Mycket slappa blev det också. Under kvällen hade jag besök av en kompis och det var också avspänd och lugnt. Jag tog vara på ledigheten liksom.  
 
Söndag: 
Idag har det också varit mycket slappa. Jag gick även den där promenaden. Jag vill inte srunta i att röra på mig under dom dagarna som jag är helt ledig. Jag skiter ju lätt i det där när jag har arbetsdagar. Då vill jag ju inte strunta i det när jag är ledig.
 
Idag har det också blivit en hel del tittande på EM i pingis. Det gick ju bra för Kristian Karlsson. Kul!! Det är ju inte slut än. Det kan ju bli ett EM-GULD i dubbel med Mattias Falck. Det är ju redan nu klart att Kristian tar EM-BRONSET i singel. Två medaljer är ju bra, oavsett vad det blir för valör.
 
Jag ska snart ta mig ner till tvättstugan, man får väl annars bara njuta av kvällen och ta det lugnt. Vad annat kan man göra? 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 


Marcos Freitas vs Kristian Karlsson - EM 2018Inte lika mycket jobb nu.

Nu har är den lediga helgen här igen. Jag har haft en period av ganska mycket jobb, men nu är jag ledig och nästa vecka jobbar jag bara måndag och tisdag, sen är jag ledig resten av hela nästa vecka. Det ska bli skönt. När tisdagens jobb är avklarat i nästa vecka (V 39) då behöver jag inte köra buss förrän tisdag vecka 40 igen. Efter att ha haft en ganska lång period nu av mycket jobbande och mycket att göra hela tiden så blir det naturligtvis extra skönt att inte behöva köra så mycket buss på ett tag. 
 
Ledig helg nu som sagt. Jag har lite jag vill få gjort, men jag slappar mest och tar det lugnt. Nu funderar jag lite på hur jag ska fixa alla målsättningar jag har för oktober månad. Jag har en del blogginlägg som jag tänker att jag vill få skrivna och publicerade. Jag har så många olika tankar i mitt huvud som jag bara vill få ner i skrift. När man är ledig har man ju gott om tid för tänkade och bloggande. Nu vill jag använda tiden jag har till mycket skapande av blogginlägg. Får se hur mycket jag orkar greja på. Ni som läser min blogg regelbundet lär ju märka om jag jobbar på bra med bloggen eller inte. 
 
 
 


Flaskpost!

(null)
Jag känner att jag gärna skulle vilja skriva ett brev och lägga i en flaska. Sen slänger jag bara flaskan i tex Vänern och sen f¨år man se om jag någon gång framtiden får reda på om någon hittar flaskan med mitt brev i. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kanske kan skriva: Utan snus...
 

 


Klipp och färg!

Jag var och klippte mig idag. Det blev ju färg också. Jag trivs bra med det där blonda och jag vill sällan ha något annat när jag besöker frissan. När jag har gjort annorlunda några gånger tidigare så har jag varit mindre nöjd. Men när jag har mitt hår som jag har det nu så är jag nöjd. När håret sen växer ut mer och mer så kommer jag också att känna mig nöjd. Jag kommer att vara nöjd tills att den dagen kommer som jag klipper och färgar igen.  Det spelar heller ingen roll för mig vad andra tycker. Att jag själv är nöjd är ju det viktigaste.
 
 


.

(null)
 
 
 
 
 


EM -2018Jag är ofta nära mina känslor.

Tänkk att man fortfarande kan gå i kortbyxor och känna av sommar och värme. Trots att vi är i mitten på september så var det 16 grader varmt när jag gick till jobbet i morse. Mitt på dagen och under eftermiddagen har det varit runt 20 grader varmt. Jag gillar detta även om jag kan vara lite orolig för att värmen nog beror på den globala uppvärmningen som känns lite obehaglig. Det värsta tycker jag är att man inte kan veta vad som snart kan hända, pga klimatförändringarna. Denna generationen människor som nu finns på jorden är väl dom första som verkligen får känna av klimatförändringarna på riktigt. Samtidigt känns det som att vi är den sista generationen människor som kan göra något åt saken. Jag kan ärligt säga att jag kan känna oro, men samtidigt gillar jag ju att det fortfaranden är sommar. Fast.....
 
 Jag lever ofta nära mina känslor. När jag är arg då är jag ofta riktigt arg. När jag är glad då syns det verkligen på mig att jag är glad. Är jag ledsen så har jag lätt för att gråta osv.. Jag har dom senaste dagarna varit förbannad över några saker. Jag har varit så arg så jag har kokat innombords. Jag känner att jag skulle vilja göra något åt saken, om man säger så. Jag tänker att jag verkligen ska gå med full kraft framåt för att få till dom färändringar som jag vill åstakomma. Jag har lite tappat mitt tålamod nä rdet gäller vissa saker och människor som man ska behöva stå ut med ibland. Någonstans vill man ju bara sätta ner "foten" markera och göra det jäligt tydligt att nu räcker det. 
 
Sen är det ju så att det finns ju massor av saker som kan gör mig förbannad, men allt kan man ju inte bry sig om. Problemet med mig kan väl vara att när jag blir riktigt förbannad så lever jag nära den känslan så när jag grejar och försöker få till en förbättring så går jag på ren ilska. Det är inte alltid det bästa sättet. Ibland skulle jag vilja vara bättre på att backa lite i min ilska över något. Samtidigt är det ju så att att jag inte blivit rasande över det jag vill få en förädring på, då hade jag nog inte brytt mig överhuvudtaget. Jg lever ju ocks¨å nära mina känslor så oavsett och det vilja göra. Jag skulle bara bli jäkligt slö och otroligt dålig på att vara kreativ i det jag sysslar med. Jag tror ju också att lite stress och lite ilska är bra för själva prestationsförmågan. Det har jag i alla fall fått bevisat för mig själv många gånger när jag höll på med pingisen. Ibland räckte det med att man bara blev lite förbannad och sen lossnade allt från ett skitdåligt spel till ett väldigt bra spel utifrån min kapasitet och förmåga.  
 
Nu är det ändå så att jag mår bra och jag är ju nära den känslan också. Jag har många roliga saker på gång som jag ser fram emot. Jag får mycket gjort, vilket får mig att känna mig nöjd med mig själv. Det kommer in bar med pengar hela tiden och detta göra ju att jag löser helt sjuka ekonomiska målsättningar som inte ens hade varit värt att tänka på om jag inte hade fått in så bra med pengar som jag faktsikt får. 
Mitt liv är bra på många sätt och jag tror att jag tror att jag jag någonstans mår som allra bäst när jag lever nära mina känslor och är 100% ärlig med vad jag faktsikt känner. 
 
 


AVA MAX - SWEET BUT PSYCHO

 


Tankar om sånt som får mig att må bra just nu.

Jag sitter här och funderar lite. Jag tänker på att jag är väldigt glad över mycket just nu. Jag har ju många saker i år som jag ser fram emot. Det bästa är ju att det bara är ca 3,5 månad kvar av detta året. Eftersom jag känner att jag har ganska många roliga saker på gång så finns det ju inget av alla saker som jag får vänta speciellt länge på. Det göra ju också att jag känner mig mer motiverad att bara fixa allt som jag tycker att jag behöver göra för att jag ska nå alla mina målsättningar. När man är så nära med att få klart allt så känner man ju bättre energi och är mer positiv till att faktsikt ta tag i saker. Jag kan ju erkänna att det kanske inte var jätteroligt att i januari i år göra saker som jag visste inte skulle ge resultat förrän i december. Men nu är det ju inte många månader kvar till december och då känns det ju i alla fall mer motiverande att greja på med allt. 
 
Jag är också glad över att jag bara mår väldigt bra just nu. Jag är bra på att bara vara glad för de lilla jag har och jag bryr mg inte om sånt som jag inte har eller kan göra något åt. Jag bryr mig heller inte om vad andra har. Jag är så långt ifrån det där tankesättet: Bara för att någon annan har det där, så måste jag också skaffa det. Livet är ju liksom ingen tävling. De finns också ganska mycket som jag just nu är glad för att jag slipper. Jag känner ju att de finns många saker jag faktiskt kan göra, för att jag kanske inte har sånt som många andra har. 
 
Mitt liv är inte perfekt på något sätt, men jag känner mig för det mesta nöjd och glad. Jag tänker ofta när någon berättar för mig om vilka bekymmer  hen kan ha, att jag är glad att jag slipper just dom typerna av problem. Vissa saker kan jag inte få problem med, för jag har ju inte sakerna som är orsaken till problemen. 
 
 


ITTF Nittaku pongcast - August 2018Saker jag ser fram emot 2018.

Jag grejat ganska mycket hela helgen. Jag har ändå tagit det lugnt. Jag har inte kört för hårt med allt grejande. Jag har ju haft en arbetsvecka som har känts ganska tuff. Ska man orka med så får man ta det lugnt när man är ledig. 
 
Allt känns ganska bra nu. Många saker som jag ser fram emot kommer ju snart. 27:e september börjar Bokmässan och håller på i 4 dagar. Jag är ledig under alla dagar och kan besöka mässan hur mycket jag vill. Den 12:e till 14 oktober ska jag göra ett besök i Stockholm. Det kommer säkert att bli jätteroligt och jag hoppas att den helgen blir lika bra som jag nu bara förväntar mig att den kunna bli. Samtidigt vill jag inte ha för stora förväntningar för då blir man ju lätt besviken sen. Men den helgen ska jag i alla fall träffa en person som jag länge har drömt om att få träffa. Jag har säkert funderat på det från och till i flera år nu. Klart att jag jag blir full av förväntan när jag ska få träffa en person som jag länge har velat träffa.
 
I november i år har jag en megacool affär på gång. Blir det exakt som jag vill och har tänkt mig så får jag in en ansenlig summa pengar. Det är ju alltid trevligt med bra "cashflow" ibland. 
 
I december, närmare bestämt under vecka 50 så är det ju Musikhjälpen. Jag skulle vilja åka ner till Lund där Musikhjälpen-buren kommer att stå i år, men man får väl se hur det egentligen blir med den saken. Andra år som jag har tänkt att åka och vara på plats, så har det inte blivit av. Det är ju ändå rätt mysigt att sitta hemma under en filt och kolla Musikhjälpen på TV.
 
 
 
 


Äntligen ledig.

 
Då var denna jobbvecka avklarad. Stundtals har det varit en ganska jobbig arbetsvecka. Jag kom liksom fel in allt redan i början av denna veckan. Sen hade jag svårt vända den lite dåliga trend som jag kände att jag befann mig i.
 
Därför blir det extra skönt nu att få en ledig helg. På måndag får man ta nya tag med jobbet igen, men det skiter jag i nu.
 
 


Peg Parnevik - Break UpLiu Shiwen🏓🏓Avspänd kväll.

(null)
 
 


Torsdag (2018 09 13)

Idag får det bli lugnt. Som vanligt är jag hemma på rasten och jag typ tvingar mig själv att bara slappa. Det enda jag har gjort som kräver lite "huvudkli" är att jag försöker hitta ett datum som passar för min tänkta resa till Stockholm. Det är inte bara att åka för det ska ju passa för den eller dom personerna som jag ska träffa också. 
 
Lite lunch har det blivit idag också. Jag höll mig till soppa och pannkakor. Det är ganska lagom mycket mat. 
 
Nu får det bli att bara slappa några timmar till och sen är det dags för mera arbete i den blå bussen.
 


Ska jobba på igen.

Jag fick lite kläder och annat av jobbet igår. Skönt att få lite nya fräscha grejer. Jag har väl egentligen för mycket arbetskläder nu, om jag räknar med allt jag har fått tidiagare också. Men det är ju bättre att ha för mycket än för lite. 
Jag ska snart "tagga" till jobbet igen. Jag har fortfarande lite ont i magen och ryggen känns inte riktigt bra. Jag hoppas i alla fall att dagens arbete känns bättre för mig än vad det gjorde igår. Igår var jag ju riktigt dålig, men så ska det inte kännas idag.Det har jag bestämt. :)
Ha en trevlig dag!
 
 


Inte min bästa dag.

 


Har besökt mammas grav.

Jag har varit i Uddevalla nu på förmiddagen. Jag tyckte att det var dags att ta mig upp till mammas grav. Jag sagt till mig själv att jag minst 4 gånger per år ska ta mig till mammas grav för att liksom kolla läget. Man vill ju att det ska se fint ut liksom. 
 
Det såg fint ut också. De är ju andra personer än jag som besöker mammas grav regelbundet. Dessutom har det ju växt upp gräs överallt. Annars har det ju mest varit en jordhög efter att mamma begravdes. Nu har gräset kommit upp och då ser det ju betydligt trevligare ut. 
Nu väntar jag väl till början på november innan jag besöker graven igen. Det kan ju bli tidigare också, om jag känner för det. Men när det blir lite kallare och närmar sig vinter då vill jag ju lägga någon krans eller liknade där. Jag vill ju vara säker på att det ser fint ut på mammas grav, året runt.
 
(null)
 
(null)
 


V 37

Då var det måndag och ny veckan igen. Hoppas att jag kan komma ner ganska mycket i varv denna veckan. Under större delen av förra veckan så lyckades jag ju ta det ganska lugnt. Under helgen V 35 hade jag ju så jävla mycket att göra så jag kände att jag bara var tvungen att komma ner i varv och greja mindre för annars pallar jag inte med att göra nånting bra av allt grejande. Under V 36 tog jag det också som sagt ganska lugnt, men nu helgen small det liskom till igen. Jag fick helt plötsligt massor att göra och jag pratade eller hade kontakt med massor av personer, om alla möjliga olika saker. Dessutom hade jag ju ganska mycket jobb också. Lördagen var ju tex ganska tuff att arbeta sig igenom. 
 
Denna veckan har jag i alla fall inte så mycket planerat. Det hade jag inte förra veckan heller, men när allt helt plötsligt blev till massor att göra så ville jag fixa allt direkt. Blir det så denna veckan att jag helt plötsligt känner att jag behöver fixa massor av saker så gör jag nog bäst i att dela upp allt lite mer. Jag får väl försöka prioritera lite bättre. Vad exakt känner jag att jag vill fixa nu. Villka saker kan jag lätt vänta med utan att det spelar någon roll. Bra är väl också om man stannar upp och tänker efter lite mer, innan man bara blåser på med alla möjliga saker. 
 
Hoppas det nu blir en väldigt lugn vecka. Jag orkar liksom inte med mer saker som sen får allt att snurra i 2000 varv per sekund. Veckan kommer ju att bli vad jag gör den till själv. Jag får bara se till att "tagga" ner lite så blir det nog lugnt och bra.
 
 
 


Söndag (2018 09 09)

(null)  
(null)     
(null)     
(null)
(null)
(null)
(null)
 
(null)
 
 


IRON MAIDEN

(null)
Jag har nu sålt en LP-skiva. IRON MAIDEN, FEAR OF THE DARK. Det känns lite tråkigt att behöva lämna den ifrån mig, men jag tänker att jag kan inte spara på allt. Låta grejer ligga skräpa är ju helt meningsllöst. Musiken på skivan kan man ju hitta överallt ändå. Jag fick ju dessutom 570 kr för denna skiva. Jag får väl behålla ca 400 kr när frakt och provitionsavgift är betald. Det är ganska bra tycker jag. 
 
Det har gått ganska bra med försäljningen denna veckan på den auktionssidan som jag lägger upp grejer på. Sen förra helgen och fram till ikväll så har jag ju fått sålt grejer för över 1000 kr. Sen får jag ju som sagt inte behålla allt, men man får vara nöjd med det man får ändå. Det är ju som sagt bara grejer som typ ligger och skräpar och aldrig används. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
 
 Ingen bil - Inget garage

 


Lördag (2018 09 08)

Hej!
 
Jag haft en arbetsdag. Den var riktigt tuff och ska jag vara ärlig så är nog just det lördagspasset som jag hade idag det tuffaste jag kör på det sexveckors shema som jag jobbar efter.
Sen är det väl ändå så att det är ganska lugnt på morgonen och några timmar framåt...men sen "smäller" det bara till och sen har man mer att göra under några få timmar än vad man har under en hel arbetsvecka. Öhh.. 
Imorgon däremot så har jag nog det lugnaste och kanske också det bästa passet som jag har på mitt schema. 
 
 
Mycket går annars bra nu. Jag är rätt säker på att jag når alla mina målsättningar som jag har för september. I början av ´denna månaden tänkte jag tanken att allt jag vill få färdigt fixar jag inte, men jag vet nu att jag nästa vecka får jag in lite pengar som jag tidigare inte har kunnat vara säker på om jag ska få in. Eftersom jag nu vet att jag får in mer pengar så vet jag också att jag fixar alla målsättningar som jag har satt upp för september. Jag är ju så noga med att hålla mig till mina mål och jag gör sånt som känns mest rätt för mig hela tiden. Därför är vet jag att har jag bara tillräckligt med pengar så fixar jag mina mål. Så det känns bra när man får in lite extra pengar som man kan göra exakt vad man vill med.
 
Nu är det också ganska klart att jag ska "tagga" till Stockholm. Förmodligen blir det någon gång under hösten. Om det blir en, två eller tre dagar vet jag inte än, och exakt när vet jag inte heller. Men det blir nog en liten tur snart i alla fall. Detta känns ju också bra och dessutom är det ju roligt att ha en liten tripp att se fram emot.
 
Röstat har jag ju gjort och jag ångrar inte att jag röstade på Kristdemokraterna. Jag har snarare blivit ännu mera säker sen igår att jag valde rätt. De finns bara mycket med Kristdemokraterna som jag gillar, och sen är det ju inte fel att Ebba ser så jäkla bra ut också :)
 
 
 
 


Kristdemokraterna

Nu har jag förtidsröstat. Jag jobbar ju på söndag och jag kommer säkert att vara jävligt trött när jag kommer hem efter jobbet. Orkar liksom inte "tagga" till vallokalen också Dessutom har jag ju jobb hela denna helgen. Det blir mycket äta jobba sova under några dagar nu. Något annat orkar jag liksom inte bry mig om.
 
Jag röstade på Kristdemokraterna. Även om jag egentligen lika gärna kunde ha röstat på Centerpartiet så blev det KD. Jag känner efter allt vändande och vridande i min hjärna att jag står närmast vad KD tycker i många olika frågor. Sen verkar det ändå inte finnas något parti som tycker exakt som Danne.
(null)
 
(null)
 


Fullt upp hela förmiddagen.

Hej!
 
Skönt med en ledig dag igen. Jag har haft fullt upp med grejande. Vanliga vardaglliga saker. Jag vill få gjort så mycket och jag får alltid mest gjort under förmiddagen. 
 
Annars är det så nu att jag går i väntans tider. Jag har en grej som jag inte kan ta ta tag i förrän till helgen. En annan sak kan jag ta tag i om 14 dagar. En tredje om 3 veckor osv... Detta är väldigt tålamodsprövande. Man måste vänta och vänta. Jag tänker ju också hela tiden på att jag vill göra sånt som känns mest rätt att göra. Allt som känns mest rätt att göra är ju inte alltid det jag helst vill göra. Men mycket av sånt som jag helst skulle vilja göra nu för stunden, det handlar ju om sånt som jag vet att jag kommer att ångra att jag en gång gjorde. Under hela detta året har jag varit bra på att bara göra de som känns mest rätt för mig att göra. Jag tänker fortsätta så. Jag vill inte komma på under 2019 att jag gjorde massor av fel under 2018. 
 
 
 


Tomokazu HarimotoSwedish League 2018/2019En promenad funkar alltid.

Hej på er.
 
Jag grejar på med allt möjligt. Jag fick in en hel del pengar idag. Jag hade inte riktigt räknat med detta. Det känns lite obehagligt, även om jag aldrig kan vara missnöjd över att man tjänar pengar. Grejen är ju bara att jag innan trodde att större delen av dessa pengar komma  in i november. Inte nu i september. Detta gör nu att jag blir extra snurrig i huvudet och jag känner att jag inte riktigt har kontroll på vad som händer just nu och framöver.
Det blev bara för mycket pengar på en och samma gång och det gick för snabbt. Nu tror jag ändå att det räcker med att ta det lugnt och göra allt de som jag från början har sagt att jag ska göra. Jag håller mig till "planen". Även om det känns lite läskigt nu att jag inte har mer kontroll på allt, så är det ju i slutändan ändå alltid bättre att jag får in oväntade pengar än att jag har stora oväntade utgifter. Så får man väl välja och se på det.
 
Jag blir lite extra snurrig i huvudet av sånt här. Kombinationen med att jag har massor som jag vill få gjort och att jag inte riktgt vet vad jag gör eller varför vissa saker blir som dom blir känns lite jobbigt för mig. Jag tänker för mycket. Dessutom har jag en jävla respekt för pengar. Det är inte bara att köpa precis allt man vill ha. Det är jobbigt om man kommer till en punkt där man ångrar vad man gjorde för pengar som man en gång hade, men inte har kvar. Man kan drabbas av mycket skit pga dom där jävla pengarna som man ibland allt för ofta har tankar kring. Ibland kanske det hade varit bättre att inga ha. 
 
En grej som är bra när man känner att det blir lite för mycket av allting är ju att bara ta den där promenaden som rensar skallen lite. Jag tycker detta funkar för det mesta. Det känns alltid lite bättre att ta sig ut och komma undan lite från allt. Dessutom kommer man ofta på vad som kan vara bästa att göra. När man tex går en promenad så har man ju skapat sig själv lite tid till att tänka. Den tiden finns ju inte när man jobbar, grejar, stressar runt och känner att man vill hinna så mycket som möjligt på kortast möjliga tid.
 
När man går en promenad så stannar man liksom upp mer och tänker efter, fast samtidigt kommer man ju också framåt,istället för att man står kvar och stampar på samma ställe. Jag har nog löst många av mina problem med hjälp av promenadrundor. Idag vet jag inte om jag löste något, men jag känner mig lugnare över det faktum att jag fick in oväntat mycket pengar idag. 
 
 


Dagens fynd!

(null)

(null)Ledig, wiiiii!

Har gjort min arbetsdag. Mycket lugnare idag och man jämför med hur hela min dag var igår.
 
Nu är jag ledig igen. Wiii! Två dagar och sen har jag massor med jobb den kommande helgen. Men nu blir det skönt att bara få vara helt ledig från den blå bussen. 
 
 


Fin höstmorgon.

Är det höst eller sommar nu? I morse kändes det som höst. Jag körde då bl.a en tur till Vänersnäs. Denna årstiden är fin när man ser att solen är på väg upp. 
 
 
 


Måndag (2018 09 03)

Vilken jäkla dag man har haft! Den började ju med att jag var jäkligt trött i morse. Jag hade sovit dåligt under natten. Under helgen hade jag tempot varit högt och hjärnan gick på högvarv all min vakna tid. 
 
När jag sen gick till jobbet i morse så fick jag skynda mig. Jag var sen, men jag kom i tid. För att komma i tid så fick jag stressa som f*n. Inte roligt på morgonen. Väl ute i bussen så började det krångla direkt och sen höll krånglet i sig i typ 2 timmar. Sen funkade allt, men då hade ganska tuff körning. Mycket folk och annat liksom. 
 
Sen hade jag ju min långa rast. Då var jag fortfarande ganska mycket uppe varv. Jag hade svårt att koppla av. Jag fick mycket gjort, men jag borde väl ha vilat mer. Taggat ner lite liksom...men det gjorde jag inte. 
 
Tillbaka på jobbet och den ganska tuffa körningen fortsatte även under eftermiddagen. Mycket olk och det vanliga "surret" liksom.
 
Nu känner man sig riktigt mörbultad i hela kroppen. Skallen håller väl på att snurra ner i varv, men man känner snurret efter "surret". Hoppas det blir lugnare för mig under resten av denna  veckan.
 
 
 
 


V 36 - Tur att inte alla tänker som jag.

 
 
 
 
 


Söndag (2018 09 02)

Hej!
 
Jag har fått gjort massor i helgen. Känns på ett sätt bra, men man blir ganska snurrig i huvudet av allt grejande. Problemet är lite att jag börjar på flera saker samtidigt och sen bli nästan ingenting färdigt och då blir det att man grejar med allt möjligt, samtidigt och fram och tillbaka. Det blir lätt lite snurrigt för mig då. 
 
Idag fick det därför bli en timmes promenad nu på morgonen. Jag kände att jag måste rensa huvuudet lite på alla möjliga tankar. Skönt att sommaren inte riktigt är över än. Jag gillar att jag fortfarande kan gå ut i korbyxor och kortärmad tröja, trots att det har blivit september. 
Känns bra att man har börjat dagen med en bra promenad. Nu får man se hur dagen fortsätter. Jag känner mig nöjd och glad. Fint väder är det ju också.
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE