Jobbat färdigt för denna gången.

 Då var det slut på arbetet för denna gången.Vilken gång då. Denna dagen, denna veckan eller denna månaden. Ja, allt. Jag har slutat för dagen och jag är ledig i helgen vilket gör att jag har jobbat färdigt för denna veckan. Imorgon börjar en ny månad så jag har ju också jobbat färdigt för denna månaden.
 
Det ska bli skönt med en ledig helg. Nästa vecka ska man jobba igen, men det bli också någon riktigt rolig och ledig dag.
 
 
 


.

 
 
 
 


Vad handlar detta inlägget om?

 Ja, mycket kan man skriva om. Antingen så kan man skriva om något som man förstår och vet väldigt mycket om. Eller så skriver man om något som man tycker är intressant. Eller också kan man ju skriva om något som man inte rilktigt förstår, men ändå funderar på.
 
Jag skriver ofta om sånt som jag till en början inte förstår. Jag får en tanke där jag funderar varför något är som det är. Kanske är det så att jag i skrivandets stund börjar förstå. Eller så förstår jag efter att jag har skrivit klart. Kanske förstår jag när jag läser vad jag har skrivit, men det kan också vara så att jag efter att jag har skrivit en text inte förstår mer av vad jag har skrivit än vad jag förstod innan jag började skriva.
 
Dettta är inte enkelt. Att ha en tanke om något man inte förstår är svår att fundera på, om man inte kommer på något som gör det enklare att förstå. Lättare är det väl kanske att skriva om något som är ganska enkelt att förstå. I alla fall är det lättare för mig att förstå om jag fattar vad jag skriver om.
 
Jag känner inte att jag behöver förstå eller veta allt som jag typ ibland får en tanke om. Jag har säkert någon gång funderat på hur länge det har funnits människor på jorden. Det är något som jag aldrig kommer att fåveta. Hur mycket jag än skulle börja forska i den frågan, så kommer jag aldrig att få något svar. Jag lyssnar gärna på vad andra har att säga om den saken. Jag läser gärna en bok om det eller tittar på  ett TV-program den frågan. Hur länge det har funnits människor på jorden. Men all den information som jag kan tänskas få om detta försöker jag aldrig förstå. Jag kan lätt leva med att jag aldrig heller kommer att kunna veta just detta.
 
Jag frågade en gång ett litet barn som då var 4 år om hen visste hur länge det har funnits männskor på jorden. Jag fick då svaret att människor har det funnits så länge som det har funnits mammor och pappor. Det är ju faktsikt sant. Så länge det föds nya männsikor så måste det redan finnas människor som gör människor. Det lilla barnet som jag frågade föstod på ett sätt mer än jag, men någon gång tilbaka i tiden måste ju männsikan ha börjat, men när det var är inget som jag tänker försöka ta reda på. Jag kommer bara att landa i det svaret som jag fick av den 4 åring som jag frågade om detta.
 
 Vad har detta inlägget handlat om? Det förstår inte jag, men ett blogg inlägg blev det denna gången också. Det förstår jag.
 
 


Dagens promenad och tankar kring stress.

Upp och skutta och ta tag i enna dag. jag känfde att den där promenaden var viktig att ta nu på morgonen. Jag har suttit för stilla, för länge och för mycket i flera dagar nu. Det kändes bra att vara ute och jag hade gott om tid. Man hinner tänka. Just nu tänker jag mycket på hur jag ska försöka komma ur den stress jag lite för ofta har känt den senaste tiden. Kanske kom jag på nåt under morgonens promenad som kan funka, eller så vet jag inge vad jag ska göra.
 
 
Jag har rätt mycket att göra med allt möjligt just nu. Jag tänker ofta: Gör det, på den tiden och helst ska det var klart innan jag ens har börjat med det. Jag har mycket på gång nu och nästa vecka drar lite av sånt igång som jag länge bara har gått och väntat på. Jag har länge skrivit här på bloggen att jag har saker på gång. Nu ska man snart börja genomföra alla dessa saker som man länge nu har känt en evig längtan till.
 
Men när man grejar som jag gör, och har gjort de senaste månaderna så känner jag ju av den där sterssen som inte alltid är så trevlig att känna. Jag vill få massor med saker gjort nu. Jag gör vad jag kan för att sen få göra sånt som jag tycker är roligt. Jag tappar ibland lusten eftersom jag ibland måste greja med sånt som jag inte vill göra. dessutom ska man occkså hinna med att köra buss och sköta sitt jobb. Jobba har jag inte varit sugen på under de senaste två månaderna, men jag måste ju ändå fixa det också. Gör jag inte det så faller ju säkert mycket bort av allt roligt jag vill göra. I allat detta ska man då försöka att inte känna sig stressad. Vad försöker jag ha för stresshanteringsknep just nu?
 
* Jag försöker tänka på at ta frisk luft. Att bara gå ut och höra fåglar kvittra eller höra vad det är för väder istället för att se kan göra underverk för psyket.
 
* Om någon person säger något så svarar jag inte direkt. Jag tänker efter lite och att jag sen känner att jag  förmodligen ger ett mer genomtänkt svar tror jag  gör mig då lugnare.
 
* Det handlar mycket om tankar. Igen kan läsa mina tankar. Jag behöver inte säga så mycket. Jag måste sällan säga någonting. Bättre att tänka på någon som får mig att stressa ner. Tex: andas med magen istället för med bröstet.
 
* Jag säger nej till massor av saker. Om jag säger jag till varje grej som folk frågar mig om så kommer jag snart att bli söndersterssad. Jag säger ofta nej till saker, säkert mer än vad jag lovar att göra saker. Ibland svarar jag inte alls. Att säga nej gör att jag hinner göra sånt som jag vill göra. Gör jag sen bara rätt prioriteringar i allt jag vill göra, då tror jag att jag minskar min stress automatiskt.
 
* Jag måste ta hand om mig själv. Att bara chilla är inte stressigt. Om jag chillar så mycket så jag börjar få panik över att jag inte får något gjort, då kan ju rörlese och träning hjäkpa för att få ut stressen ur kroppen. En "powerwalk" i ett rasande tempo. Sen när man har gjort det så går man ju snart ner i varv igen. Och samtidgt tar man ju han  om sig själv på bästa sätt.
 
*  Jag behöver bara göra saker bra. Jag behöver inte göra allt perfekt. Har man mycket att göra så kan man inte göra allt perfekt. Då blir det för mycket och göra och man hinner inte med. Sånt blir man lätt stressad av. Att göra salker och ting "bra" räcker gott nog. Är det bra så är det bra liksom.
 
 * Jag försöker hela tiden att veta var jag har mina saker. Lägger jag nyklar, plånbok Iphone och kamera på samma ställe i hemmet så jag vet var jag har allt när jag ska gå ut, då blir man mindre sterssad. Alla har väl känt av paniken när man inte har tid att springa och leta efter något man måste ha med sig.
 
* Jag sover gott om natten. Jag sover minsta 8 timmar varje dygn. Ibaland sover jag ännu mer. Jag har sedan länge inte känt mig så jävla trött. Jag kan pga hur jag arbetar nu gå lägga mig klockan 2 på natten och ändå sen få sova ut ordentligt. Jag känne aldrig någon stress över att jag inte har kommit i säng i tid. Jag kan ju i stort sett varje dag sova till jag själv vaknar. Jag behöver liskom inte vakna til något jävla alarm som har ett ljud som man bara hatar att lyssna på en tidig morgon.
 
Allt detta och lite till försöker jag sträva efter just nu. En del sitter klockrent och andra punkter behöver jag jobba lite mer  på, men jag har i alla fall börjat att tagga ner lite och jag försöker ha min knep för att få mindre stressfria dagar. Jag vet inte än om jag llyckas så bra, men har man som nu börjat tänka på det så brukar man ju lyckas tillslut. Hoppas att jag inte har hunnit bli sönderstressad bara innan jag hinner med at hantera min kännbara stress på rätt sätt.
 
 
 


Har börjat fundera genom andras självbiografier.

Ny morgon har det blivit. Mer skrivande väntar. När jag går upp på morgonen nu så känner jag att jag måste bara sätta mig och skriva. Jag har 5 berättelser som jag har satt en "deadline" på. Jag har sagt till mig själv att dom ska vara klara på fredag, men jag tror att de mesta på dessa 5 berättelser kommer att vara klara redan under denna förmiddag Jag borde väl istället för att skriva så mycket som jag just nu gör  gå ut och röra på mig, men jag vill så gärna bli klar med mina 5 berättelser, som redan nu är klara inne i mitt huvud. Jag måste bara få ner berättelserna i text.
 
Jag har börjat att lyssna och titta på andras självbiografier. De finns ju ganska många. Man kan ju nämna hur många personer som helst som har släppt en berättelse om sitt liv, oftast som bok. Jag har inte så många böcker, men jag har några ljudböcker. Jag har också någon DVD om någon som berättar om sitt liv. Jag har börjat att titta och lyssna. Jag ska lyssna på några nu när jag börja känna att jag snart är klar med min berättelse. Tanken med detta är att jag kanske kommer på någon mer berättelse som jag känner att jagvill berätta. När man lyssnar på andras självbiogrfier så får man ju egna idêer på vad man kan skriva om själv. Jag tänker inte  kopiera något. Jag skriver min berättelse,  men jag vill studera hur andra formulerar sig och vad dom berättar om i sina självbiografier.
 
Nu börjar jag ändå närma mig slutet nu. Det känns väldigt bra. Nu har skrivandet lossnat ordentligt. Under den tid jag har skrivit så har det aldrig känts så lätt och bra med skrivandet som det gör nu. Det enda som kan gnaga mig lite det är att jag borde ha hunnit med mer med tanke på hur länge jag har hålllit på. Jag känner mig ändå på något sätt dålig detta med att skriva, även om jag tycker att mina berättelser är bra, genomtänkta och välskrivna.
 
 


Vill skriva mer.

Jag har skrivit mycket idag igen.
 
Jag sitter så mycket med mina texter nu så när jag känner att jag måste avbryta mitt skrivande för att jag måste köra buss istället så blir det så stressigt för mig med ombyte och ta mig till jobbet så jag nästan inte hinner i tid. Jag hinner, men det blir precis. Det känns lite tufft just det där med att jag inte ger mig själv gott om tid innan jobbet. Jag borde ju byta om i god tid innan och i lugn och ro, och sen traska lugnt och fint till jobbet. Men det blir stressigt för jag kan inte sluta skriva. Det går sjukt bra och hade jag bara orkat skriva när kom hem mitt i natten igår s¨å hade jag suttit uppe i natt. Men det finns ju en gräns även när jag känner att jag inte vill sluta skriva. Jag vill baa skriva skriva och skriva. Just det känns sjukt bra att jag känner så. WOW!!
 
Nu blir det busskörning resten av denna tisdag.
 
Ha en bra dag!
 


En resa genom Sverige är nog inte så svår att göra.

 Jag har länge funderat på att göra någon form av Sverigeresa. Jag vet inte hur och vilka platser jag ska upptäcka längst vägen. Jag vet var i Sverige jag vill börja och avsluta min resa, men sen blir det svårt och ogreppbart för mig.
 
Arkivbilder..
 
Jag tänker att jag börjar i Smygehuk. Det känns som att det är så långt söder ut man kan komma i Sverige. Sen vill jag då på något sätt ta mig från smygehuk till Treriksröset, som väl är så långt norr ut man kan komma. Jag vill uppleva och göra en hel del under min resa. Jag vet inte vad. Jag kommer inte att kunna göra allt och själva grejen är ju att jag på något sätt vill ta mg igenom hela Sverige. Det behöver inte vara så att jag göra hela resan under en enda period. Man kanske skulle kunna tänka sig att dela upp det på något sätt, hur vet jag inte. Man kanske kan bestämma några datum under ett års tid och sen betar man av den ena pltsen efter den andra. Åker hem igen, väntar in nästa förutbestämda datum och sen gör man nästa lilla tripp. Man hålller på tills man känner att man är jag nöjd. När jag är nöjd så har jag på något sätt tagit mig från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr, och därimellan har jag fått uppleva och se väldigt mycket saker. Jag vill någon dag kunna söäga att jag har varit i hela Sverige. Jag kommer förmodligen aldrig kunna säga att jag har varit i varenda stad eller varenda samhälle, by eller liknade. Jag kommer aldrig att kunna se allt, men ändå väldigt mycket.
 
Arkivbild..
Vad jag ska göra och hur jag ska genomföra en sådan resa? Jag vet egentligen inte de nu. Hur mycket ska man planera innan resan och hur mycket ska man bara ta som det kommer? (Jag känner nog att jag vill bli klar med den självbiogrfi jag skriver på först, innan jag ens kollar hur det ser ut i Smygehuk.)
 
Jag tror egentligen inte att det är så svårt att göra denna resa. Det klarar nog nästan vem som helst.  Det är bara svårt att bestämma sig för att göra resan. Att sätta igång med sin plan och förverkliga idêen liksom.
 
Arkivbild..
 


Sommartid och evig längtan till sommaren.

Varför har jag inte tagit semester nu. Mars och snart april. Jag kände redan i febriari at jag borde ha tagit semester då. Nu har den tanke om att jag borde ha tagit semester vuxit sig ännu starkare. Idag när jag var tvungen att avbryta mitt skrivande och skapande av nya berättelser så gillade jag inte att jag var tvungen att avbryta mitt grymma "flow" som jag har just nu. Jag visste att jag idag skulle ha det bästa passet som jag gillar bäst att köra, men ändå vill jag inte jobba nu. Jag skulle fan ha tagit semester för att kunna jobba med mitt "flow". På jobbet "rullar" det ju bara på som vanligt.
 
En grej på jobbet kändes ändå bra idag. Det kändes som arbetspasset gick väldigt fort. Klockan är ju framdragen sedan igår, men min "bilogiska" klocka är ju fortfarande inställd på vintertid. När jag nu slutade 23:45 ikväll så kändes det faktsikt som om jag slutade 22:45.
 
Fast sen kan man ju vända på det och säga att man fick börja en timme tidigare än normalt idag och då är ju allt som vanligt igen. Man jobbar ju sibn tid även om man lurar kroppen lite nu i början, men efter några dagar tänker man inte på att det har blivit sommartid. Man känner ju bara en evig längtan till sommaren.
 
 
 


Promenad igår - Promenad idag.

Det blev en kvällspromenad igår. Det man inte hinner på en förmiddag kan man ju på en ledig dag ta tag i under kvällen. Jag har inte tagit en kvällspromenad på länge, men det kändes bra det också.
 
 
Idag på morgonen gick jag ut igen. Det är bara att traska på liksom. Det blev några kilometer igen. Jag var ledsen över att inte solen sken och jag funderade på hur mycket framöver som kommer att kännas tufft för mig. Jag kommer att pendla mellan massor av olika känslor. Man ska försöka hantera allt eller bara skita i det. Jag har sällan ett "mittläge".
 
 
Jag tror jag vill röra mig mycket nu. Som sagt så kommer mycket att kännas tufft framöver.  Denna veckan är väl ändå ganska normal, men det är ju ändå jobb i fem dagar som man vill orka med på ett bra sätt. De händer ju säkert en del också som jag inte har räknat med innan, och kanske orkar jag med, eller så orkar jag inte. Antingen skiter jag i det eller så bryr jag mig, jag vet inte. Jag får en ledig helg denna veckan också.  Efter den... då kommer jag in i ett väldigt tuff period av arbeta och andra grejer. Jag tänker att om jag går många promenader denna veckan så kanske jag inte känner av den tuffa perioden som jag tror börjar på allvar nästa vecka. Det kanske inte känns så tufft när det liksom har fixat lite mer "fart i kroppen" med hjälp av en massa promenader och "powerwalks". Känner jag någonting så känns det som ajg har två val: Skita i eller bry mig.
 
Vi får se hur allt blir. Nu är det denna veckan som gäller. Och just nu är det nuet som gäller, och snart blir det mat.
 
 


Sunday Söndag

Glömde i morse att klockan skulle ställas fram. Blev lite dumt när jag hade tvättdag och startade en timme senare än vad jag hade tänkt. Hann ju inte riktigt med så idag fick man hänga lite tvätt på alla möjliga ställen iinne i lägenheten. Dessutom ville jag ju hänga på låset till "Kopparn" kl 12:00. Jag har genom åren känt att det just på söndagar är bättre att gå dit precis när dom öppnar upp dörren, och det är klockan 12:00.

Jag hann ju med tvätten och mat har jag också fått i mig idag. Någon promenad har det inte blivit idag, men då blir det mer igen nästa vecka. Jag tänker kötta på med min rundor. Jag behöver känna att jag håller igång det på riktigt.

Nu ska jag fortsätta dagen med något annat som jag också vil "kötta" på med. Det är mitt skrivande på min självbiogrfi. Igår gick det ju sjukt bra, så bra tror jag inte det går idag. Att jag ska få till en lika bra berättelse idag som jag fick igår det blir svårt. Kanske om jag kan det bli lika bra, men det är inte troligt det heller. "Kötta" på med skrivandet, det kan jag nog klara idag. Jag har ju tidigare idag "köttat" på när jag besökte "Kopparn", och då ska man väl kunna "kötta på med mycket annat också :)

 

BILDER DENNA SÖNDAG. HAPPY SUNDAY!

 


Bubbel och skrivande.

Jag sitter här hemma och skriver lite. Klockan är just nu lite strax efter nio på kvällen. Jag har tänkt att gå och lägga mig snart. Lite tidgt kanske för att vara en lördag kväll, men jag känner mig lite frusen och när man känner det så blir jag i alla fall automatiskt trött också.
 
Jag skrev en berättelse idag som handlade om massor av känslor. Alltså bokstavligt talat. Jag skrev om stunder då jag har varit arg, glad ledsen, uppgiven, svag, stark osv.. Jag skrev om hur dessa känslor som jag vid vissa tillfällen har känt har påverkat mitt liv.  Det blev en väldigt bra berättelse som gick väldigt lätt att skriva och som jag känner mig så jäkla nöjd med nu efteråt!! Hoppas att mitt återstående skrivande känns lika bra framöver också. 
Det kanske var dagens bubbel som gjorde at skrivandet gick så bra. Nja... kanske inte, men jag kan bara konstatera det blev lite bubbel och  riktigt bra skrivande ikväll i alla fall.
 
Nu vill jag bara sova och jag ska gå och göra det nu. Jag hoppas inte jag vaknar för tidigt imorgon nu. Ibland vaknar jag mitt i natten för att jag går och lägger mig för tidigt, Nu kryper jag ju i säng ganska tidigt, men jag hoppas ändå att jag sover i minst 12 timmar. Det är något jag vill och behöver.
 
 
 


När jag kommer ner för bron känns det bra.

Jag var lite svår att sitta still. Det har blivit en långpromenad idag. Trots att jag i förra inlägget skrev  att jag behövde vila så sitter jag inte still. Jag har varit ute på en 12 km lång runda. Jag vet inte hur många gånger jag har gått exakt den runda som jag gick idag. Jag vet heller inte varför jag ofta väljer denna  runda när jag vill gå en långpromenad. Kanske för att jag kan gå den utan att tänka på var jag är eller hur långt det bli när jag går den. Jag behöver liksom inte var aute och leta efter den runda som jag ska gå. Det blir jobbigt när man vil gå långt, men inte vet hur långt det kommer att bli om man väljer att gå åt det ena eller andra hållet. Denna runda som jag gick idag, känner jag mig trygg med och jag är gld över att jag sen länge kommer över den där spärren med att jag inte längre tycker att ca en mil är en för lång runda. Innan jag började promenera mycket så tänkte jag att det med att gå/springa en mil eller mer vill jag aldrig göra. Fy fan liksom. Nu vet jag inte hur många gånger jag har gjort det samanlagt under ca 10 års tid. Jag har tappat räkningen.
 När jag har varit ute på min runda. Jag har tre olika som jag brukar gå så passerar jag alltid Dalbobron. När jag är på väg hem och går nedför Dalbobron så känns det alltid så skönt när jag vet at jag snart har avslutat min runda och är på väg tillbaka in mot stan igen. Just då där på bron, på väg hem känner jag alltid mycket glädje över  jag  tog mig ut och promenerade.
 
 
Nu har jag lite texter att skriva. Jag har en berättelse i mitt huvud som ajg bara vill skriva ner NU. Det liksom bara brinner i kroppen. Det blir väl full fart med grejande idag med, fast bara med sånt som jag vill greja med.
 


Vila och tid att tänka

 Jag känner att jag vill ha tid att fundera. Jag satt och tänkte precis att jag behöver fixa en massa saker. Om jag gör så och så och sen gör jag det och då har jag fixat detta osv... Men sen kom jag på mig själv att jag kanske bara måste släppa allt för ett tag. Kanske bättre att istället gå ut  en promenad, slappa och ta det lugnt. Jag är ju ledig nu.
 Fast det där med promenader? Är det vila för mig eller är det bara ännu en av alla saker som jag känner att jag vill få gjort. Man kan väl inte säga heller att det är vila när man är ute och rör på sig, fast ska man jämföra det med vad jag tycker att träning är så är det ju promenader närmare vila och avkoppling än ren fysisk träning. Den dagliga "ut och röra på sig" som jag ibland kan känna stress över att jag inte hinner med, den är kanske bara ännu en grej som är en av alla dessa saker som jag ofta känner att jag måste fixa.
 
Jag har under denna veckan kanske varit lite övertaggad/övertänd på vissa saker. Jag har kommit till insikten med att jag den senaste tiden har grejat med saker som jag absolut inte vill hålla på med. Jag vill istället ha tid att göra saker som jag tycker är roligt. Att jag nu har känt mig tvungen att greja med sånt som inte alls är roligt det beror på att andra personer inte gör det jag anser att dom är skyldiga att göra. Jag måste genom mitt sätt att greja få dom att göra sitt så att jag kan greja vidare med sånt som jag tycker är roligt att greja med.
 
Tanken jag fick nu var att jag måste greja mer med sånt som jag egentligen inte vill göra. Det är bara det att "taggar" jag inte ner  från allt grejande med sånt som jag egentligen inte vill göra, då kommer jag ju att tappa motivationen på att sen göra sånt som jag tycker är roligt att hålla på med. "Taggar" jag inte ner så kan jag aldrig få kraft att "tagga" till igen när jag får möjligheten att göra sånt som jag tycker är roligt.
 
 
 


Promenad - Mysig lyssning - Jobb

 Idag fick det bli en ordentligt promenad. Jag ville bar ute igen när jag vaknade i morse. Jag var inte ute igår och då får jag lite abstinens dagen efter en "icke promenaddag" Det blev en runda på ca 5 km. Först tänkte jag att jag inte behöver dra på mig så mycket varma kläder. Det är ju ändå närmare 10 grader varmt ute, och när man är på väg hem igen så hinner det ju bli typ 15 grader varmt. Men det är lite för kallat i vinden och ett tag til får jag nog ta på mig ordentligt så jag inte fryser. Det går inte att bara ta på sig mjukisbyxor, t-shirt och och en vår jacka. Man får ha byxor över "mjukisbyxorna" och tröja över min t-shirt och under vårjackan.
 
 Jag vill ju alltid ha något i mina lurar att lyssna på. Jagvet bara inte riktigt vad jag ska lyssna på längre, men idag blev det i alla fall så att jag lyssnade på uppfinnaren och innovatören Håkan Lans sommarprat. Håkan Lans är en man som jag genom åren har sett upp till och imponerats av. Han verkar också vara en väldigt snäll man.  Dettta är ett ganska bra "sommarprat" med Håkan Lans som är lite mysigt att lyssna på. Det är inte sommar nu, men detta funkar ju att lyssna på året om.
 
 
Jobba ska man göra idag med och sen blir man lite ledig från busskörningen igen. Just nu känns det som att jag lägger minst tid på mitt jobb. Jag har mycket att göra med mycket annat. Mycket av allt jag tänker på innehåller problem som ajg inte har fått någon lösning på. Däremot har jag inga bekymmer alls på jobbet. Det känns just nu som att jag slappar när jag jobbar, och jobbar när borde slappa mer.
 
 
Ha en trevlig dag!
 


Fick sol -Fick extrapengar - Fick ledigt

Nu händer den ena bra grejen efter den andra. Det kan ju vara mycket som inte är bra, men två grejer har jag sett nu på morgonen som jag gillar skarp. Man kan ju också lägga till att det är grymt fint väder i Vänersborg nu, så har man hitta en grej till som är bra nu.
 
 Extrapengar:
Jag blev så nöjd idag av flera skäl. När jag kollade mitt bankkonto så fick jag se att jag hade fått in lite av de extrapengar som jag nu har vant mig vid att jag får in flera gånger om året. Det känns väldigt bra.
 
Under 2014 så jobbade jag ju väldigt mycket med min ekonomi. Jag hade någon slags dröm om att få en privatekonomi som jag kan känna mig nöjd med. Det jobbet jag gjorde under 2014 ser jag resultat av än idag. Det är ju sjukt. Jag slet som fan det året med att verkligen fixa den dröm som jag då hade. Nu på senare år när jag märker att jag får in alla dessa extrapengar (som faktiskt ger ett bra "klirr" i kassan) utan att egentligen behöva göra ett förbannad dugg så var det ju värt all den tid av grejande och kämpande med att göra min dröm till verklighet.
 
Ledigt:
Att vara ledig är något jag värderar högt. När det kommer in extrrapengar också då kan man ju göra något meningsfulll av sin ledighet. Jag sökte några dagar ledigt igår. Jag kollade några datum då jag redan hade några dagar mer sk ordinarie ledighet. Sen söker jag ledigt i ansllutning till den ordinarie, och då kan man ju bara så där bli ledigt flera dagar på raken, genom att bara försöka få ledigt en och två arbetsdagar. Jag sökte igår kväll och fick JA direkt nu på morgonen. Nu finns det andra saker som löser sig av sig själv bara föra att jag får någon extra ledig dag. Extrapengar och mer ledigt. Det är ju så bra det kan bli :)
 
 
 


Det löser sig nog och blir bra.

 Vaknar och går upp tidigt gör jag. Jag vaknade med både magont och känning i ryggen. Lite jobbigt att ha ont på både ställena samtidigt. Att jag har lite ont i magen kanske beror på att jag har ätit något olämpligt, eller så kanske det har med att göra att jag har varit lite stressad arg och upprörd de senaste dagarna. Oavsett vad det beror på så börjar det ändå nu att bli bättre. De jag har varit arg över börjar lösa sig och magen känns väl trots allt redan nu bättre. Att jag har känning i ryggen beror säkert på att jag under gårdagen satt för mycket framåtlutad när jag satt här hemma och skrev självbiogrfi. Jag måste väl dra stolen närmare skrivbordet och sitta mer upprätt liksom. Jag har ju en sån liten dator och så det blir lätt så att man lutar sig framåt och likosm stirar in i skärmen. 
 
Mitt agerande på saker som jag har varit arg över de senaste dagarna har i alla fall nu resulterat i att jag kan se att sånt jag trodde var kört kanske får en bra lösning i alla fall. Häromdagen skickade jag i väg ett ganska välskrivet mail där jag sa precis vad jag tyckte och tänkte om att jag aldrig kan få några besked. Med tanke på hur lite som krävs av vissa personer så tycker jag bara det är dåligt att dom inte kan ta tag i det jag vill ha besked om. Efter att jag hade skickat i väg det mailet så började det hända saker. Jag är glad att jag har en bra "käft" när jag måste ha det. Jag fick lite mer besked direkt efter att jag hade rytit i lite, fast ingenting är helt klart än. Jag väntar fortfarande på samma besked som jag har väntat på att få länge nu.
 
Det som nu då ändå känns bra är att jag är ganska säker på att allt löser sig på ett bra sätt för mig. Grejen jag tänker på kommer inte att bli riktigt så som jag trodde från början att den skulle bli, men den blir inte sämre för mig när välk allt är bestämt och då kan jag ganska lätt skita i att jag har varit arg och upprörd över att denna grej har tagit så lång tid att fixa klart så att jag bara kan vänta in ett datum.
 
 


Onsdag (2017 03 22)

Hej!
 
Jag sitter här och bloggar lite på en av mina två raster som jhag har idag. Jag har så lång rast så jag kände att det var värt att gå hem idag. Jag har en gansska lång arbetsdag. Då är det skönt att man ändå kan komma hem och slappa lite. Då känns inte arebtsdagen lika lång som den annars kan göra när man typ är på jobbet hela tiden, även under de långa rasterna.
Min gula kamera har jag hittat nu. Den var ju försvunnen igår och jag leta och leta, men kunde inte fatta var jag hade lagt den. Det visade sig att den hade trillat ur fickan när jag låg i en av jobbets sköna soffor. Nu har jag fått illbaka den i alla fall. Wiii!!!
 
 
Under förmiddagen idag blev det en promenad. Det blev ca 5 km ochh det var säkert bra för mitt hjärta idag. Jag var nämligen lite upprörd. mendet kan vi ta mer om i ett annat blogginlägg. Under promenaden var jag bara glad :)
 
Jag hämtade mat på Koppargrillen idag också. Jag har kvar pengar på presentkortet så jag kn äta gratis i några dagar till :)
 
Nu ska jag snart fortsätta jobba med busskörningen.
 
Ha en trevlig dag/kväll!!
 
 
 


Zara Larsson - Only You

 
 


Promenad och en ledig tisdag.

Skönt med en ledig dag igen. Jag hade tänkt att ta en långpromenad idag, emn det blev inte så. Jag gick ut, men det blev betydligt kortare för att ens kalls för en lite längre promenad. Det blev en kort, men rask promenad.
 
Naturligtvis var det något som skulle irritera mig idag också och få denna dagen att börja lite dåligt. En av mina kameror är borta. Min lilla gula handlar det om. Den är bara borta och jag kan inte hitta den.
 
Ledsen för detta är jag. Man vill ju inte bara att den ska vara borta liksom. Sen har man ju en systemkamera och jag har en kamera i telefonen så det är väl ingen katastrof så. Men irriterande är det ju ändå. Jag hade den igår. Jag har bestämt för mig att jag såg den ligga på mitt skrivbord när jag var hemma en stund under min första av totalt två raster som jag under gårdagens arbetspass hade. Fan va störande!! Har någon stulit den eller kommer jag att hitta den i ett skåp på jobbet, eller var kan den vara??? Detta fick mig ändå att inte vilja gå den där långpromenaden. Det blev ju nu istället en kort promenad.
 
Det andra jag irriterade mig över idag var ju det besked, och det andra beskedet som jag typ får, men ändå inte på något sätt. Öhhh...
 


Nya besked, men ...

Under morgonen nu så fick jag nya besked. Hela grejen som jag väntar besked kommer nu inte att bli på det sättet som det var sagt från början. Jag har fått nya besked, men jag har fortfarnade inte fått ett besked om datum och tid, som jag vill ha.
 
Det jag nu har blivit lovad är att den personen som ska ge mig besked ska höra av sig IDAG. Eftersom förutsättningarna litegrann har ändrats nu så har jag blivit erbjuden att 1, genoföra upplevelsen, trots att ändringar har skett. 2, Strunta i allt och få pengarna tillbaka. Jag har nu sagt att jag absolut vill och jag gör det, trots att själva upplevelsen inte är utformad så som det var sagt från början, men samtidigt har jag också sagt att om det snart inte blir bestämt ett datum för själva grejen som jag ska göra, då vill jag ha tillbaka pengarna som detta har kostat mig. Kort sagt kan man säga att grejen jag ska göra var kanske lite för bra för att vara sann och nu kan hen som har lovat inte leverera allt de som hen har lovade mig från början.
 
Läget är nu att jag känner att om jag inte kan få något bestämt under dagen då skiter jag i detta och begär mina pengar tillbaka. Det kommer jag att få eftersom jag upplever att alla vill att detta ska lösa sig på ett bra sätt. Man får se vad som händer under dagen helt enkelt.
 


Beskedet lär väl dröja, men ...

Jag har ju under ganska lång tid väntat på ett besked. Ett besked om ett datum och en tid så att jag sen kan göra vad jag måste göra för att förbereda mig inför detta datum och den tiden. Dessutom vill jag ha besked för att jag ska kunna planera in helt andra saker som inte har med etta beskedet som ajg just nu väntar mest på. Men jag vill ju att mycket som gäller helt andra saker inte ska kricka med det datum och den tid som jag just nu inte vet nånting om. Beskedet lär väl dröja, men läget är i alla fall just nu så att hon  som hjälper mig med att fixa det beskedet som jag har väntat på ett tag, hon logger på typ varje dag tills den personen som jag ska få besked av hör av sig till mig, och lämnar besked. Jag ska sen höra av mig till hon som hjälper mig, när jag har fått beskdet för då kan ju hon som hjälper mkg sluta tjata på den här personen. Jag har också fått en skriftlig ursäkt idag på mail. Man ber om ursäkt för att jag inte har fått det besked jag har väntat på länge nu. Själv tänker jag så här:
 
Om jag bara får de beskedet som jag har väntat på, och som jag just nu tänker på så kommer inte att bry mig om att detat tog så lång tid. Får jag bara besked om vilket datum som gäller och sn genomför den upplevelsen, då har jag ju fått som jag har velat i slutändan. Får jag bara som jag vill tillslut, då behöver man ju inte ta upp detta med att allt har tagit så lång tid. Men så länge tiden går utan besked så är det bara bra om någon tar upp detta typ varje dag.  Jag känner mig ändå ganska lugn, för jag har svårt att tro att detta inte löser sig på exakt det sätt som jag vill ha det.
 
 


En lång måndag.

En lång måndag är nu avslutad. Först tänkte jag starta denna dagen i tvättstugan, men jag ändrade tiden redan igår kväll. Jag kände inte för att vräka mig upp och börja greja med tvätt sjukt tidigt på måndagmorgonen. Jag har ju jobbat hela helgen och mer jobb skulle det ju bli idag. 

 
Jag kom på en grej idag som jag säkert borde ha fattat för länge sen. När man får sådana där reklammail som jag hatar att få så kan man ju om man tittar noga på det hitta en lite länk där man lätt kan klicka sig vidare för att sen få dom jäkla utskicken stoppade. Jag har inte tänkt på det tidigare att man allt som oftast kan gör så med alla dom mail som man får allt för ofta efter att man har köpt något på nätet av något företag. Skönt att jag lärde mig detta för jag hatar att få en massa reklam om grejer hela tiden typ.
 
 
 
 
Jag var och klippte mig idag också. Skönt att bli lite extra fin i håret igen.
 
 
 
Jag hämtade också mat på "Kopparn" Jag får ju passa på nu när jag typ får den gratis i flera dagar denna veckan. Jag fick ju ett presentkort av jobbet i fredags och då är det väl bara att använda detta nu.
 
Jobbat har jag också gjort idag. Jag hade en lång arbetsdag och för att fixa den på bästa sätt så är det bara att ta det lugnt och vara maximalt avspänd. Klara man det så flyter arbetsdagen på hur lätt som helst. 
 
 
 Nu får jag en ledig dag imorgon. Det ska bli skönt.
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 


V 12

Ny vecka har det blivit och det handlar väl bara om att jag får ta nya tag med allt. Eller så är det så att jag får fortsätta med sånt som jag redan har hållit på med ett bra tag nu.
 
Beskedet som jag väntar på?
Det är ju så här att jag har lite grejer på gång. Mycket av allt jag tänker på att jag vil göra är redan klart sen länge att jag ska få göra. Mycket är också redan betalt och kvitto på allt har jag också. Jag vet också när jag ska få göra vad och vad jag mer behöver göra, och när jag behöver fixa de sista för varje grej som jag ska få uppleva under detta året. Däremot finns det fortfarande ett besked som jag nu har väntat på länge nu. Detta besked som jag först försökte få genom att maila och kontakta en viss person hjälpte ju inte. Då frågade jag en annan person om hon kunde hjälpa mig för jag ansåg dels att jag inte behövde vara den som jagade rätt på beskedet, och dessutom har den person jag frågade lättare för att faktsikt se til så att jag få det beskedet som jag väntar på, och har väntat på i flera månder nu. Jag vill bara ha ett datum för en upplevelse som redan är klar att jag ska få göra, men det har jag inte fått på flera månader nu. Under denna veckan sa den personen som hjälper mig att hör jag inget denna veckan så ska jag höra av mig till henne på måndag. Vad hon sen ska göra vet jag inte, men besked måste jag ju någon gång få. Jag vill inte jobba själv med att jaga rätt på det utan jag har satt någon annan att göra det åt mig, men jag är i samma läge nu som jag var i januri i år. Han som jag skulle få besked ifrån hörde då av sig min mail och där hade han skrivit att han tittar på ett datum som passar alla, och han ber att få återkomma snarast. Frågorna jag ställer mig är: När är snarast, vilket/vilka datum kommer han att förslå och vilket datum kommer vi att bestämma oss för???
 
Självbiografi?
Jag har ju haft en lite paus från självbiogrfiskrivande ett tag nu. Jag kände att jag vill samla lite ny kraft och kanske också fundera ordentligt på de sista berättelserna som jag har att skriva. Många av de berätelser som jag hittills har skrivit har handlat om saker, grejer och händelser som jag har tänkt på väldigt länge. Vissa händelser har jag nog funderat på så länge jag kan minnas. Allt kanske inte är så jätteroligt, men nu när jag har skrivit ner dom så har jag lyckats släppa vissa jobbiga hänelser ur tanken. Det känns bra för min egen skull att detta med skrivnadet liksom har funkat för att jag ska sluta älta vissa tankar som ändå är helt omöjliga att vinna över. Det spelar ingen roll ur mycket man vänder och vrider, man måste släppa och gå vidare liksom.
 
Nya saker på gång?
 Jag har även lite nya planer och ideêr på saker jag vill göra. Jag har vill inte vara nöjd nu. Blir jag för nöjd och inte har nya saker på gång då blir jag bara slö och i förägningen sitter jag tillslut bara hemma igen och har tråkigt eller är ledsen över att jag inte fixade saker jag ville göra när jag hade chansen. Allt de ny jag nu tänker på har jag nog i mångt och mycket kommit på när jag har varit ute på mina promenadrundor. När man är ute, är helt ledig och just njuter av promenaden, då tänker man ju också mycket. När jag promenerar runt och bara funderar fritt på min helt lediga tid då växer tankar fram om saker som man vill göra och hur man på bästa sätt ska fixa de man går runt på promenaden och drömmer om. Mycket av sånt jag redan nu har fixat och som redan nu är klart, är jag övertygad om att jag har hittat en lösning på inne i mitt huvud när jag har varit ute på en promenadrunda. Det låter kanske lite överromatiskt eller bara fel, men det är det inte. Det är när jag har tid att tänka som tankar om att göra något mer än det jag gör i min vanliga vardag uppkommer. Hur jag konkret ska göra också för att faktsikt kunna fixa något kommer jag också på när jag är ute och promenerar. Man kommer inte på något när man jobbar eller stressar runt med vardagligt "trökgöra" eller umgås med vänner. I dom lägena har man liksom inte tid att fundera kring något annat än det man för tillfället då gör. Det är när jag ger mig tid tiil att bara fundera som lite galna, och för mig ovanliga saker växer fram i tanken. Därför är mina promenader inte bara viktiga ur ett hälsomässigt perspektiv. Dom är också viktiga för att jag inte ska bli sittande hemma och inse att jag bara gör saker för att klara vardagen.
 
 
 


Sunday (2017 03 19)

Söndag har de blivit och jag har jobb som väntar i kväll igen. Jag jobbade i går och i natt. Det var lugnt. Jga kände mig maximalt avspänd. Det enda som är kite jobbigt nu är att jag under arbetspassen sitter och räknar ner tiden. Jag tittar mycket klockan och vill bara att arbetspasset ska vara slut så jag kan komma hem igen.  Man kommer ju in i sådana persioder ibland.
 
Idag har jag varit ute på en promenadrunda igen. Jag gick typ upp över dalbobron och ner under den för att sen gå tillbaka hem igen.
 
 
Nu tänkte jag sova någon timme eller två.
 
 


18 mars 2017

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er denna lördag. Med mig är det bra. Jag har under morgonen varit ute på en rask promenad. Det kändes bra och det var skönt att få komma ut igen. Ett problem har jag. Jag vet inte längre vad jag ska lyssna på i mina lurar när jag är ute och promenerar. Jag brukar ju lyssna på P3 Dokumentär. Jag tycker den podden är skitbra.  Jag har lyssnade på alla Dokumentärer som finns på P3 Dokumentärs hemsida. Det kommer ju upp någon ny, eller gammal dokumentär som man kan lyssna på. är den ny så har man ju inte hört den tidigare, men ibland kör dom repriser och då har jag ju hört dom. Jag tänker att jag ska lyssna på dom som jag tycker är bäst av alla P3 Dokumentärer, men det blir lite tjataigt och dom som jag gillar blir liksom inte riktigt lika bra när man lyssnar på dom igen. Nu vet jag inte vad jag ska lyssna på. Idag blev det bara musik i lurarna. Man går ju lite extra fort när man samtidigt lyssnar på bra musik. Det är ju bra, men jag vill hitta något att lyssna på som jag tycker är lika bra som P3 Dokumentär. Jag har inte hittat något än och det känner jag som ett litet problem. Jag vill liskom inte gå promenader i det tysta heller. Jag vill lyssna på nånting när jag är ute på mina rundor.

BILDER FRÅN DAGENS RUNDA.

 
Idag är det den 18 mars och enligt temadagar.se så är det bussförarens dag just idag. Hur ska man fira det? Jag kan ju inte börja festa med massa alkohol och så. Jag ska ju jobba idag. Men får väl unna sig något extra gott fika på rasten sen. Eller så skiter man i det. Det finns ju så många andra temadagar som man aldrig bryr sig om,eller ens vet att dom finns. Varför ska man bry sig om denna dagen?? För mig är det ju "bussförardag" under varje arbetspass. Det är ju detta jag jobbar med, får betalt för och försöker kämpa med så gott jag kan.
 
 
 
 


Vill ha sommarplåga nu.

 
Arkivbild..
 
Jag vill att sommaren ska komma nu. Kan den ointe bara komma fortare än man minst anar? Det känns ju som vintern inte kommer tillbaka för än typ tidigast i december, fast man ska ju aldrig säga aldrig. Våren är ju här ibland och när det känns som vår iblan dså kan det väl bara bli sommar nu. Jag vill ha värme och sol och jag känner en evig längtan till sommaren nu.
 


Är på jobbet.

Just nu!!Känner mig ganska nöjd nu.

Jag tog mig ut på en proemnad nu under förmiddagen. Det var skönt att bara få promenera runt lite. Det blev mer av en "POWERWALK". Jag känner mig ju ganska nöjd med väldigt mycket nu. När man känner sig nöjd med mycket så får man väl en lite extra kick i allt man gör på dagarna. Det gäler ju även när man är ute på en sk motionsrunda i blåsiga, men fina Vänersborg.

 
Att jag har fått lite saker och ting fixade de senaste dagarna börjar också betala sig. Jag kan sitta ganska lugnt nu och se hur den ena efter den andra "pusselbiten" faller på plats. Jag har länge haft mycket på gång, men nu börjar alla dessa grejer också fixa sig och det innebär att jag bara kan sitta lugnt och vänta in datumet för själva upplevelserna. Det blir liksom EN känsla av "SKYROCKING". Grymt ju.
 
Ha en nice Fredag!!
 
 
 


De två senaste dagarna-👍👍

De två senaste dagarna är jag riktigt nöjd med. Jag har både under onsdagen och torsdagen fått väldigt mycket gjort. Jag har jobbat på otroligt effektivt. Jag har varit driftig och jag har haft ett bra "flow" i allt jag har gjort. Under onsdagen var det mycket vardagliga saker. Jag hann med precis allt som jag ville hinna med den dagen, och detsamma kände jag igår.

Igår var jag ledig och då ville jag hinna skriva lite texter. Allt som jag tänkte att jag vill hinna iform av skrivande hann jag med igår. Jag skulle också gå igenom mycket bloggbilder så jag kunde se ett slut på det där skitjobbet. Jag körde stenhårt med det igår och jag blev helt färdig. Jag har inga fler bilder att gå igenom. Jag gnatade på igår och nu känner jag mig helt klar med detta. Jag kommer att ta lite paus från självbiogrfiskrivandet ett tag till, men sen ska jag försöka sätta de sista berättelserna som jag känner att jag har kvar att skriva.

Man ska väl också lägga till att jag körde några livesändningar på "Insta" igår. Kul att folk verkar gilla dom. Jag är bara förvånad att någon vill kolla, men jag kostaterar att många vill kolla, och då kör jag liksom. Kul att alla som kollar är så snälla mot mig också.

Idag ska man jobba igen. Idag kan man väl säga att jobbhelgen drar igång för min del. Jag har jobb i fyra dagar på raken innan jag får ledig igen. Idag tar jag det bara lugnt och jag tycker att jag ska göra det för att jag just har mycket jobb under några dagar nu. Dessutom har jag varit så sjukt bra på att få saker gjorda under de två senaste dagarna, så jag unnar mig att bara slappa och skita de mesta idag, förutom busskörningen då. Så jäkla nöjd är jag nu!!!

 


Skriver texter och går igenom bilder.

Skönt att man har haft en ledig dag. Jag ringde ändå min chef idag för jag hade fått något papper från Transporstyrelsen som gäller min behörighet för tung trafik och förnyade av mitt körkort, typ. Jag ringde min chef och frågade vad jag skulle göra och vad dom gör liksom. Jag fick känslan att det jag har fått brev om från Transportstyrelsen var något som företaget i princip ska fixa åt mig. Jag behöver ite göra speciellt mycket.
 
Idag har jag skrivit lite texter. När jag vaknade i morse så kände jag bara att jag har lite blogginlägg och anndra typer av texter som jag vill få klart idag. Jag har skrivit ganska mycket idag och jag känner att jag har ett bra "flow". När jag känner bra "flow" då vill jag helst bara sitta och skriva och inte avbryta skrivandet för att göra massa annat. Man vill ju liksom skriva när man känner "flow", för man tappar annars "flowet" så lätt. Jag vill hålla uppe tempot så jag blir färdig med sånt som jag intalar mig själv att jag ska bli färdig med.
 
Jag också gått igenopm en del bloggbilder som jag sparar ner för att sedan kanske använda en del av dom till min självbiografi. Jag vill snart bli klar med detta. Jag har hunnit att gå igenom lite mer än halva bloggen. Detta är det tråkigaste jag har grejat med hittills när det kommer till sånt som har med min självbiogrfi att göra. Målet är i alla fall att jag ska ha gått igenom alla bloggbilder innan jag kommer till den där perioden där jag har massor av jobb och inplanerade resor till Stockholm. Under den perioden vill jag inte ha kvar detta skitjobbet med biilderna. Jag vill heller inte fortsätta med det efter den där perioden. Jag känner att jag i alla fall måste ha kommit igång med nya berättelser till självbiografin till i början på april igen. Fast jag kan nog vara klar med genomgången av mina bilder redan till imorgon om jag verkligen skulle göra ett försök och bara "kötta" med det, typ nu några timmar framåt. Det är ju bara det att det är så tråkigt att gå igenom så man orkar ju bara ta lite i taget, och sen gör man något annat liksom.
 
Nu ska jag fortsätta greja med texter och bilder. Jag kommer väl också under kvällen att till och från köra lite live på INSTAGRAM. Kolla gärna då. "dannebloggen" heter jag även på "Instagram.
 
 
 


Jag gör vad jag ser.

 Snart ska man ta sig till jobbet igen. Jobb, jobb och jobb. Så är det denna veckan. Men imorgon är jag ledig i alla fall.
 
Idag har jag fått ganska mycket gjort. Idag har det varit så där att jag gör vad jag ser, och jag gör vad jag kommer på att jag ska göra, direkt. Ser jag att jag behöver diska så gör jag det. Kommer jag på att jag behöver byta en duk på bordet då gör jag det. Toaltten behöver städas, jag har gjort det idag osv.. Jag tänker inte att jag ska göra nåt sen. Jag tar tag i det NU liskom. På så sätt har jag fått gjort väldigt mycket, på kort tid och in en rasande far. Det har varit en bra förmiddag. Nu har jag ett fint och fräscht hemma igen som jag trivs i. HOME SWEET HOME liksom..
 
 
 
 


Tre bilder från dagens Snap👻👻

Skriv inläggstext Tisdag (2017 03 14)

Jag tog mig ut på en promenadrunda i morse. Det var första riktigt ordentliga promenaden på ett bra tag. Jag kände bara när jag vaknade til liv idag att jag var tvungen att prioritera promenaden. Jag hinner ju med mycket annat idag ändå.

Jag köpte ytterliggare tågbiljetter till Stockholm eftersom jag igår fick klart med en olig grej till där i huvudstaden. Det har sen länge varit klart med en grej, nu är det klart med en grej till som jag bara kan vänta in tiden på. Jag behöver liksom inte fixa mycket mer än en flaska bubbel när det närmar sig den första turen för i år till Stockholm.

Det jag märkte idag var att det blir en ganska tuff period där mellan mina två Stockolmturer. Den veckan jag åker första gången för i år till Stockholm då jobbar jag också med busskörningen, 6 dagar den veckan. På min lediga dag åker jag fram och tillbaka till Stockholm. När sen nästa vecka (efter första Stockholmresan) börjar så jobbar jag en dag för att sen dra till Stockholm på ännu en av mina lediga dagar. Efter den andra resan så jobbar jag sen 3 dagar till innan jag (som det ser ut nu) har en helt ledig helg, Det blir liksom: Jobba 3 dagar  - Stockholm 1 dag - Jobba 1 dag - Stockholm 1 dag - Jobba 3 dagar - Ledig helg. (2 dagar)

 

Idag har jag också shoppat lite kläder. Skönt att få lite nytt igen. Jag har också beställt en grymt cool tröja som jag bara måste få visa er sen. Jag har inte fått den än så jag kan inte visa er nu, men ag vill, vill, vill ...ha den nu!!

Ha en trevlig dag!

 

 

BILDER FRÅN IDAGDet ena ger det andra och det tredje osv...

Det blev ett kickstart igår. Jag fick några besked som jag väntat på och det känns också som vissa fler skaer som jag inte har fått besked om än kommer att lösa sig som jag vill inom en vecka eller kanske 10 dagar typ. Någon person var på semester och han måste ju komme hem först liksom. Han kommer hem imorgon och då har jag blivit lovad av en annan person att den här semsterfiraren ska höra av sig. Ungefär så.
 
Nu känner jag mig ganska pigg igår. Eftersom så mycket löste sig igår som kändes bra så fick jag väl en liten extra kick av det Jag fick mycket gjort igår och det var ju et framsteg för förra veckan var jag ju bara mest förbannad och irriterad. Det kändes som jag bara satt fast och jag orkade heller inte ta tag i något. Jag var bara totalblockerad för att jag inte fick svar på vad jag ville veta, fast jag hade blivit lovad mm.  Igår blev jag bara  glad över att några av de besked jag har väntat på kom igår. Dessutom har jag ju fått en annan person att lösa mina önskningar om fler besked om datum och tider. Jag behöver inte hålla på med den skitjobbet att jaga besked, för det har jag fått någon annan att göra åt mig, och det är egentligen så det skulle ha varit från början. Strunt samma om hur det har varit. Nu är det bättre.  Man känner liksom bara att: YES!! Nu löste det sig och snart löser sig mer grejer. Då har jag fått som jag ville från början
 
Det som är coolt också är att jag känner att när den ena saken löser sig så löser sig många andra saker av bara farten sen. Det ena ger det andra och det tredje osv...
 


Starten på veckan

Nu har man fått en flygande start på denna veckans första dag. I morse fick jag röja lite i tvättstugan och sen när det var klart så vek jag bara ihop tvätten och bädda nya lakan i sängen. Sen hade man ingen smutstvätt nånstans. Så skönt bara det.
 
 
Till lunch gjorde jag fiskburagre idag. Jag hade rätt många hamburgerbröd kvar från igår och därför fick det bli fiskburgare idag. Bäst att passa på när man har lite fisk hemma och när brödet fortfarande är ganska färskt. Detta blev så himla gott!!!
 
 
Jag mailade ju med en person i morse som heter Maria  som jag ville skulle hjälpa mig lite med att jaga dessa besked som jag nu ett tag har försökt jaga rätt på själv. Jag vill med olika personer betsämma några olika datum för lite roliga saker som jag frömöver ska göra, men jag orkar nte hålla på att jaga alla själv. Jag behöver ha hjälp från någon som av olika anledningar kan göra detta bättre än jag. Hon (Maria) jag mailade med lovade ju att hjälpa mig och sen fick jag under denna dagen till svar att hon hade varit i kontakt med en person som hade hänvisat till en annan person som jag själv redan i januari hade varit i kontakt med. Den här  personen var nu på semster och återkommer på onsdag. Jag fick också reda på att om jag inte hör någon under denna veckan så ska jag på måndag nästa vecka höra av mig til Maria igen. Så nu är läget som så att jag får vänta och se under denna veckan på en grej som jag vill ha ett besked om, men det som också hände idag var att jag fick ett besked om ett datum som jag parrarellt med det andra också har jagat i några månader. Jag fick ett datum och imorgon ska jag boka en tågbiljett till. Jag har redan sen tidigare gjort klart med en resa till Stockholm, och den blir av i april. Imorgon kan jag boka en till för idag fick jag ett datum till. Nu är två resor till Stockholm klara med tanke på att jag vet datumet för en grej till. Nu väntar jag bara på ett besked till och det är ju ett framsteg som är närmare det jag vill än vad jag har varit på flera månader.
 
 
Jag har haft bra "flow" idag på några texter som jag har suttit och skrivit på idag. De är olika blogginlägg som jag ska publicera i framtiden som tidigare har känts liet sega, men eftersom jag närmar mig ett datum då jag vill publicera dom så kändes det bra nu att jag kände lite "flow" i dagens "bloggskapande"
 
Jobbat har jag också gjort idag. Skönt att jag fick klart med ett datunm till innan jobbet. Annars hade det ju varit lätt att mycket tankar hade gått åt till att tänka på att jag aldrig får något besked. Nu kändes det bara bra idag och det kändes betydligt bättre att köra idag än någon annan dag förra veckan.
 
Starten på denna veckan har väl trots allt varit bra nu då.
 


Nu händer det något i alla fall.

Jag har nu fått en annan person att försöka jaga datum och tid åt mig för lite olika grejer som jag vill göra i år. Denna person (som heter Maria) tog kontakt med mig idag på mailen och då svarade jag typ att jag har försökt få vissa besked, men inte lyckats. Maria lovade nu att ta tag i detta och försöka styra upp detta åt mig. Jag har ju liksom all rätt i världen att få besked. Sen kanske det är så att jag får vänta några månader på alla grejer jag vill göra och uppleva, men det tycker jag är ok. Nu vill jag bara ha ett datum liksom, sen är det  lugnt. Just nu började det ju hända något i alla fall så kanske kan dom där beskeden komma nu då som jag typ har väntat på, och blivit lovad att få under flera månader nu.
 
 
Att jag vill ha vissa besked nu beror dels på att jag inte vill gå runt i något ovetskap om vissa saker. Jag ska ju också planera andra saker som inte med varann att göra, men som inte får kriocka med sånt som jag väntar att få besked. Jag måste veta för att kunna fatta och räkna ut hur mycket pengar jag behöver till saker jag vill göra. Jag måste veta för att jag ska kunna göra vad som krävs innan varje grej ska bli av. Jag vill kunna göra ett optimal planering, och jag vill vara säker på att jag kan genoföra allt. Jag vill heller inte att vissa grejer faller på att jag inte har missat saker i min planering. Därför jagar jag vissa besked just nu.
 
När jag väl får de besked jag vill ha, och något är bestämt då kommer jag sen inte att bry mig om att detta tog några månader att få fixat. Då är det fixat och då är jag nöjd liksom. Då är det inget som jag kommer att vara irriterad över sen.  Då har jag ju fått som jag velat från början. Då kan man bara släppa det som har varit och planera vidare. Jag har massor med grejer på gång, och det känns sjukt kul!!
 


Hoppas på en bättre (Vecka 11)

 Får hoppas att denna veckan blir en betydligt bättre vecka än den förra. Förra veckan var det inte roligt att jobba. Så kan det ju kännas ibland. Jag hade också mycket anat än jobb förra veckan som jag vill få klart innan denna måndag, men det känns som jag står kvar och stampar på samma plats idag som jag gjorde för exakt en vecka sedan.
 
Att jag sen inte får gjort så mycket som jag vill har gjort att jag har blivit ganska trött psykist och fysiskt. Det tar på krafterna när det känns som jag tar ett steg fram och två bak, och aldrig får klart något så jag känner att jag kan gå vidare.
 
Tanken är under denna veckan att mycket av de jag vile få klart förra veckan SKA BLI KLART DENNA VECKAN. En del av de helt meningslösa grejande som jag ägnade tid åt förra veckan ska jag denna veckan försöka få någon annan att göra åt mig. Får sen se om den taktiken funkar.
 
Veckan har nu börjat i alla fall. Jag har en del att ta tag i och jag har redan börjat. Jag har massor av busskörning också. Jag jobbar 6 dagar och det kan ju vara tufft, men jag hoppas ändå att denna arbetsveckan känns betydligt bättre än den förra. Jag hoppas också att jag denna veckan kan hitta en lösning på alla de problem som jag har kämpat med ett tag att få en lösning på. Det gäller att orka med allt, och det är väl mest att orka som jag kämpar med just nu.
 
 


Zara Larsson ❤💙

 


Söndag (2017 03 12)

I morse vakna jag 04:30 och kände att det klia som fan i hårbotten på mig. Jag kunde inte stå ut med det så jag gick upp tog en dusch, och sen kröp jag ner i sängen. Jag sov några timmar till och sen funderar man på om man ska gå upp eller bara ligga kvar och strunta i allt denna söndag.
 
Man tar sig upp i alla fall, men jag fick nog ändå inte mycket gjort. Hela denna  helgen så har jag känt mig seg och jag har bara inte orkat bry mig om nånting. Jag har väl mest varit förbannad över att jag inte kan få vissa besked om sakersom ajg ska göra framöver. Detta har sen tagit mycket av min kraft och energi. jag har inte ens varit sugen på att gå ut och rötra på mig, fast jag vet att det alltid känns bra bara jag komer ut, och bara jag får det gjort. Men jag orkar inte ens bry mig om detta.
 
Jag gjorde några burgare idag i alla fall. Det fick bli dagens lunch.
 
Jag har kört lite live på "INSTA" idag. Många vill att jag ska göra det ofta, men när jag väl gör det så är det inte så många som tittar. Livesändingar  på "INSTA" är ju ofta ganska innehållslösa. Jag kör livesändning när jag inte har så mycket annat att göra. Man vet lite vad man ska säga, sen styrs man lite av vad man säger när följare frågar lite. Men om inte många tittar när man sänder då blir ju en sändning inte bara innehållslös, den blir också totalt meningslös.
 
Fast jag kommer nog inte att sluta sända live på "INSTA". Ibland är det ganska många som kollar. Då kan det bli roliga diskussioner om alla möjliga samtalsämnen.
 
 Nu har jag lite texter att skriva. Framtida blogginlägg och sånt. Hoppas jag blir klar med allt  som ajg tänker just nu att jag vill bli klar med ikväll.
 
 


Nittaku Pongcast - Februari 2017

 


Har blivit rikigt trött.

Skön att man är ledig igen. Igår kom jag ju också hem lite tidigare än vad jag normalt brukar göra från jobbet. Jag tror den fredagen igår är den dag då jag slutar tidigast. Men jag börjar också lite tidigare än vad jag brukar göra så det är varken längre eller kortare arbetsdag, men skönt var det att komma hem lite tidigare på en fredag ju.
 
 
Jag hade lite beslutsångest igår. Jag tänkte att jag skulle gå ut på lite party och träffa lite roligt folk. Min skalle ville det, emn kroppen ville nog något annat. När klockan närmade sig midnatt så var jag bara så trött och jag kände att någon utgång blir det inte denna fredag i alla fall. Huvudet vill väl många gånger mer än vad min kropp orkar med. Sen är det lite så nu också att jag har nog egentligen inte råd att gå ut så mycket och festa och så. Jag behöver spara en del pengar för jag har ju ganska mycket grej på gång som kommer att kosta lite. Jag vill liksom inte att något av allt roligt som jag tänker att jag vill göra ska falla på att jag inte har pengar till det.
 
Jag har ju tex tre grejer på gång där jag vid varje tillfälle ska åka till Stockholm. En del av de jag ska göra där är redan betalt och klart, annat ska köpa och fxa innan jag åker och sen ska man har pengar när är i Stockholm. Jag ska vid alla tillfällena köpa kläder som pass för just varje enskilt tillfälle. Jag ska, och har bokat resa och hotell. Jag ska köpa lite småsaker som jag behöver ha inför dessa upplevelser i Stockholm.
Daniel Johanssons foto.
Arkivbild...
Jag har räknat lite på bara dessa tre upplevelser som jag ska få vara med om i Stockholm under detta året. När jag under året har gjort dessa tre besök som jag nu vet att jag har framför mig så kommer det lite lätt räknat ha kostat mig ungefär 60 000 kronor.
 
Sen har jag ju andra grejer på gång och det kostar ju sina tusenlappar de också. Jag vill ju tex åka på en utlandsresa under årets sommarsemster. Slarva jag för mycket nu så bilr det inget med det. Vad man än har på gång så måste man ju ha pengar till det. Jag har det och jag har inga problem att få loss pengarna heller. Men jag måste vara noga, räkna och spara en slant. Annars blir det ingenting med nåt, typ.
 
När det sen kommer till de besked som jag väntar på som gäller några datum som vissa inte ge mig när dom lovar det så kommer jag efter denna helg att maila en person som sen kan ställa lite högre krav än vad jag kan på dessa personer som ska ge mig besked. Jag kommer att fråga denna person om inte hon kan försöka styra upp och fixa ett besked på ett datum åt mig. Som det hitttills har varit så har bara denna person skrivit till dom personerna som ska ge mig besked att dom ska höra av sig till mig, och då ge besked. Men det händer liksom. Nu ska jag försöka få någon annan att styra upp det åt mig och så kanske jag kan få ett besked om ett datum sen då. Jag kan inte komma på något bättre att göra för min del just nu. Dessutom orkar jag inte hålla på att försöka få tag i folk som aldrig svara. Jag är ganska trött nu, både rent psykiskt och fysiskt.
 
Sen är det också i mycket av detta som jag vill ha besked om. Dom som ska ge mig besked har i princip hela detta året på sig att bestämma något med mig. Om dom väljer att vänta så har dom rätt att göra det. Men jag kan samtidigt tycka att när jag ändå har betalat en del pengar för mycket av sånt somjag försöker styra upp nu, så kan jag tycka att det är ganska respektlöst mot mig att bara skriva att man hör av sig då och då, och sen inte gör det. Man köper sig bara mer tid hela tiden, och jag får bara vänta och vänta.
 
Jag är ändå inte orolig. Mycket av allt jag har på gång i år kommer att göra och få göra. Det vet jag redan nu. Men man vill ju ändå kunna fixa allt som man kan fixa inför alla grejer som man har på gång i år. Jag vill få det så klart som det bara kan bli och et tycker jag också att jag har rätt att kräva.
 
 


Friyay!!

Skönt att snön är på väg att försvinna igen. Skönt om man bara kan få slippa det liksom. Nu är det nästan 10 grader varmt och man bryr sig inte så mycket om den lilla snö som nu ligger kvar. Hoppas det går hur fort som helst för den att försvinna och sen vill ajg inte ha mer snö i år.
 
 
Idag är det fredag!! Skönt att när man vet att det är sista arbetsdagen för denna veckan. Under hela denna veckan har jag inte känt mig speciellt sugen på att jobba. Det har bara känts tråkigt liksom. Så är det ju ibland. Därför känns det skönt nu att jag slutar ganska tidigt ikväll, och sen är det ledig helg som gäller.
 
 
Jag börjar bli trött på en annan sak också. Jag blev ju i förrgår lovad (skriftligt) att jag skulle få lnågra av de besked som ajg sen länge har gått och väntat på. De gäller egentligen bara några datum som jag vill få bekräftade, men det händer ingenting. Jag försöker på alla sätt att bara få någon att göra nånting så att jag kan få några datum klara. Får jag bara det så kan jag boka och fixa allt jag behöver fixa för dessa datum. Men det händer som sagt ingenting. Folk jag har kontakt med bara lovar och sen visar det sig att dom ljuger, eller bara skiter i det. Man blir lite irriterad på sånt.
 
Jag kanske skulle kunna strunta i det och bara sitta lugnt och vänta på de besked jag vill ha. Dom kommer ju när dom kommer liksom, men det känns nu som jag har varit med om detta lite för många gånger nu. Folk lovar och säger att dom ska fixa det och det, och sen skiter vissa bara i det. Vissa saker har jag ju också betalat för så jag tycker jag har all rätt i världen att fråga och få svar.
 
Jag försöker tagga ner lite för jag vill inte hamna i bråk och tjafs med något när det gäller dessa grejer som jag bara vill ha datum på. essutom är det så att när jag bara får de där datumen då kommer jag inte att bry mig sen att allt tog så lång tid att få en bekräftelse på. Får jag bara det resultat som ajg har väntat mig så skiter jag i vad som har hänt innan det. Fast nu händer det ingenting och det verkar inte spela någon roll vad jag gör för att det ska hända nånting. Det där med att vänta på att andra sak göra sitt, för att jag sen ska kunna fortsätta med det jag vil göra, just det HATAR JAG ATT BEHÖVA GREJA MED. Det är inte roligt nu. Dessutom blev jag ju lovad att jag skulle få veta något mer igår, men sen håller folk inte vad dom lovar i alla fall. Detta är inet roligt nu.
 
När jag nu ska gå vidare och försöka "jaga" dessa besked om olika datum så kan jag ju påpeka för alla som jag kontaktar vad dom tidigare har lovat. Men undra om det kommer att hjälpa? Jag har inte börjat ta telefonen än och ringa runt, men snart kanske det är läge att gör det istället. Detta med att maila folk fram och tillbaka och sen förklara mer och mer vad folk inte gör, trots att dom lovar känns ganska meningslöst. Jag får ju ändå inte mycket till svar mailar. Fårjag svar så visar det sig ju att det inte stämer i alla fall.
 
Ja, det löser sig väl snart hoppas jag.
 
Ha en bra fredag!!
 
Daniel Johanssons foto.
 


Torsdag (2017 03 09)

Idag fick det bli en preomenad. Jag har inte varit ute på flera dagar. Jag kände bara i morse att jag måste prioritera att röra på mig okså även om jag har massor att göra nu. Det blev en promenad och det var baraskönt att komma ut på en runda igen.

 
Idag har jag annars suttit och gått igenom lite bilder. Bilder, bilder och bilder. Jag har ju tagit en paus i skrivandet på självbiogrfin. När jag sen har kommit igenom alla bloggbilder så ska jag skriva klart de berättelser som anser vara kvar att skiva. Jag tror inet att det är så mycket kvar, fast är det något jag har lärt mig när under den tid jag har jobbat med självbiogrfin så är det att jag aldrig vet hur mycket jobb det är med olika berättelser. När jag tror att det ska ta tid så går det fort. När jag tror att det ska gå fort så tar det lång tid. När jag tänker att jag bara har tre berättelser kvar, så visar det sig sen att jag kommer på några berättelser till att skriva, som jag bara kommer på under skrivandets gång. Jag vet egentligen aldrig någonting om vad jag har att göra när det kommer till skrivandet av självbiografin.
 
Nu ska man snart "tagga" och jobba igen.
 
Ha en trevlig dag!
 


Imorgon har man lovat att ge besked.

 Jag har tagit det ganska lugnt idag. Kände bara att jag behövde det. Jag har stressat runt lite väl mycket under denna veckan. Idag ska jag bara ta det lugnt. Både hem och på jobbet sen.
 
Jag väntar ju på lite olika svar från folk. Jag vill ha svar på vilket datum jag ska göra si eller så. Idag fick jag ett svar på mail att jag får ett datum imorgon till en grej som jag har på gång att göra. Att jag ska få reda på något imorgon gör ju att jag vet mer redan nu. Om den som mailar bestämmer ett datumm med mig imorgon så kan jag ju fixa allt jag behöver fixa för den upplevelsen som detta gäller. Då får jag klart med en grej till, och sen har jag ännu mer grejer på gång, som då är så klara dom kan bli. Jag behöver sen bara vänta in tiden för själva upplevelsen.
 
 
 


Vill inte greja med de jag grejar med just nu.

Hade en jobbiga arbetsdag igår. Det var mycket som strula och de fanns väl en del grejer som jag helst att villa slippa att behöva greja med eller anpassa mig till. Så kan det vara ibland. Hoppas denna arbetsdagen blir något bättre, men känslan jag har är att samtiliga arbetsdagar denna veckan kommer att kännas lite sega att jobba på med. nön bidrar väl en del till att man inte känner sig så taggad att jobba nu, men man får ju gör det ändå.
 
Jag har under de senaste dagarna gått igenom lite lite bilder på min blogg. Tansken är att jag ska lägga in några av dom i min självbiografi. Det känns väl inte så motiverande heller att sitta och skumma igenom år eftter år och månad efter månad på min blogg. Jag vet ju dessutom att en stor del av alla bilder som jag väljer att spara ner och tänker att jag kanske kan använda, dom kommer jag inte att använda. En bråkdel av alla bilder som jag nu jobbar mig igenom kommer jag att använda. Därför känner jag mig inte jätte taggad när jag går igenom bilderna, men jag känner ändå att jag vill göra det. Jag vill ju lägga in bilder i min självbiografi och skriver jag tex en berättelse som handlar om något som hände 2012 så är det ju bra om jag lägger in bilder från just 2012. Typ så tänker jag. När jag skummar igenom min blogg så hittar man ju lite duschbilder, bubbelbilder, kalsongbilder och en annan selfie...
 
 
 
Arkivbilder
 
En annan sak som jag också grejar med just nu är ju att jag försöker fixa lite roliga upplevelser. Under 2017 har jag massor med saker på gång och det jag nu bara vill få bestämt med vissa personer är datum och månad för de jag vill göra. Jag har ju mailat och haft kontakt med vissa, men sen har jag liksom inte hört nånting. Jag mailar igen och får inget svar. I helgen började jag maila andra personer än dom jag under en tid har försökt att nå. I morse när jag vakna så såg jag att jag hade fått lite svar på dessa mail. Sen "trilla" det in något mail till från en av de personerna som jag under en tid har försökt att få kontakt med. Jag har också fått lite andra kontaktuppgifter nu, som jag inte har haft tillgång till tidigare. Om jag nu inte skulle få dom svar jag vill ha under denna veckan så kan jag ju börja ringa till folk också. Nu har jag ju fått andra kontaktuppgifter än mailadresser. Målet är att innan denna veckan är slut så ska jag ha fått klart med datium och tid för minst två av de upplevelser som jag vill vara med om under 2017.
 
Jag står liksom kvar där jag har stått ett bra tag nu. Jag vet vad jag ska göra och jag vet vad jag vill, emn jag vet inte tid och datum. Vet jag bara det så kan jag ju sen börja göra de jag behöver göra föra att jag sen bara ska kunna vänta in tiden. När jag inte vet datum och tid så kan jag inte göra så mycket, men det är ju just detta jag försöker ta reda på nu.
 
Detta och de andra jag håller på med just nu är inget roligt grejande att fixa med. Jag vill ha tid att göra annat. Jag vill göra det jag vill, men sen är det ju så att vissa saker måste man ju göra, även om man inte vill hålla på med de för annars når man typ inte de resultat som man vill nå. Man kan ju inte få ett nystädat hem om man inte tar tag i själva städningen. Ska jag få göra allt de jag helst vill så måste jag väl också göra saker som jag helst skulle vilja slippa göra, annars får jag inte som jag vill i slutändan.
 
 


Gör vad jag ser att jag har.

Då var det måndag igen. Jag har nu under morgonen fått gjort ganska mycket av vardagliga saker. Jag har städat lite och varit handlat. Jag får pulsa lite i snö när jag går ut  nu, men jag hoppas att den försvinner snart igen. Kallt som fan är det också, men man får väl hoppas att det snart blir varnare. Då får gärna bli skitvarmt när snön ligger för då försvinner den kanske ännu snabbare.
 
 
Under kvällen igår fick jag också mycket gjort. Jag hade mycket texter att skriva och det fick jag gjort. Jag hade mcket tvätt, men det gick ju bra med det också. Jag hade ju stopp i hanfatet, men det skitjobbet tog jag tag i så nu är det inget problem heller. Jag bädade med nya lakan i min säng så jag har sovit extra gott under natten. Jag komer inte ens ihåg några mardrömmar.  Med morgonens grejande, plus kvällen igår så har jag nu ordning och reda och ett fint hem som luktar gott. Då trivs man ganska bra. Jag gör vad jag ser att jag har att göra, och jag tar tag i det nu och inte sen. Då går det fort och man får gjort mycket på kort tid.
 
Under veckan ska jag fan få klart med en del saker nu som jag har väntat på ganska länge att jag just ska bli klar med. Målet är att när denna veckan är över är att allt de jag har sagt att jag har på gång som gäller upplevelser och roliga saker jag vill göra ska vara så klart som det bara kan bli. Jag vill efter denna veckan bara sitta lugnt och vänta in tiden för dessa saker som jag nu tänker att jag vill göra  under 2017.
 
 
Ha en bra dag!
 
 


Söndagen - Snapchat👻
Allt jag vill fixa, men inte får fixat.

Jag har mycket på gång nu och det känns roligt och spännade. Jag har fixat många saker som jag ska få göra unde detta året. Mycket är klart och jag kan bara vänta in månad, datum och tid. Sen är det dags. Massor med sådana grejer väntar jag på just nu.
 
Men sen finns det saker som jag vill göra under detta året som inte är klart. Det finns två grejer som jag tänker på där liksom bollen ligger hos någon annan. Det jag vill är att jag får den där månaden och det där datumet, så jag vet liskom. Jag väntar på att få besked av andra. Det hänger liksom inte på mig. Jag vill ha besked nu. Jag måste ju också planera. Jag måste planera lika mycket som dom måste göra som jag vill ha besked ifrån. För det är nämligen ofta det vissa skyller på. Vi ska planera in detta och det är inte så lätt att hitta ett tillfälle som passa alla. Ok, jag accepterar det under en viss tid, men inte hur länge som helst.
 
Nu har jag börjat försöka ta kontakt med folk och det enda jag säger är att jag vill att man betsämmer ett datum och en tid med mig. Detta gäller framförallt tvågrejer som jag vet att jag ska göra i år, men jag vet just nu inte när, och det vill jag veta.
 
Jag börajde idag med att skicka ett mail til en person. Då fick jag ett sk automatiskt svar tillbaka. Tydligen kan man ställa in det så. Där stod det att i det mailet att den personen som jagville ha tag i inte använder den mailen längre. Hon jobbar inte ens med det ärendet som jag mailade om. Jag läser vidare i mailet och då står då finns det en annan mailadress som gäller för mitt ärende.
 
Jag mailer sen den mailadressen och då kommer nästa automatiska mail där det då står att den jag mailar är ledig och är tillbaka den 7 mars. Ok tänker jag. Nu väntar jag på svar till den 7:e mars och sen får jag försöka få kontakt igen. Det fanns även ii mailet andra kontaktuppgifter som jag skulle maila eller ringa om något var akut, men mitt ärende är inte akut, så jag kan väl vänta. Jag börjar ju bli van vid det nu.
 
Detta med dessa två saker är ett ganska tråkigt grejande. Jag vill inte hålla på med sådana här saker. Jag vill bara ha besked. Ge mig ett datum och sen fixar jag så att det jag vill göra blir möjligt. Nu går jag bara runt och får inte veta någonting. Jag mailar och får inget svar. Bara för det så får jag maila någon annan, och jag vet ju inte om jag får svar där heller. Får jag inte det så får jag väl ringa, fast jag är trött på att hålla på att jaga besked.
 
En grej som ändå känns bra när jag håller på att jagar besked  är att jag sparat ner och arkiverar väldigt mycket: telefonnummer, mailadresser och andra uppgifter. Jag gör alltid det när från början när jag vill förbereda och fixa något. Vad jag än gör, och var jag än hittar uppgifter på info som jag behöver ha så sparar jag ner det på något sätt. Det kan vara i bilder eller så kopierar jag bara texter. Jag arkiverar liksom allt för att jag ska kunna plocka fram det, om jag skulle behöva det. Skriver jag ett mail till någon så tar jag inte bort det. Får jag ett mail så tar jag inte heller bort det. Skulle jag få problem och behöver veta vad jag tidigare har skrivit eller vad jag tiodigare har fått för mail så kan jag ju bara plocka fram det.  Det är ju inte roligt om man efteråt kommer på att man skulle ha sparat något som man istället har slängt. Man kan säga att det är som att spara ett kvitto på något man har köpt. Just nu när jag tex inte får vissa besked så har jag nytta av allt som jag tidigare har sparat.
 
 
 
 


Vilken kille!!

Anton Källberg Vinner SM-GULDET i både U-20 och Herrsingel. Anton är en av Sveriges absolut största talanger och mest lovande pingisspelare som Sverige har haft på år och dagar. Vilken grym kille.
 


Söndag (2017 03 05)

Våren tycks inte vara här riktigt än. Känns lite tråkigt. Det var ju så fint igår. När jag vaknade upp efter alla mardrömmar i natt och tittade ut genom fönstret så såg man bara snö, och jag gillar inte snön. Jag vill bara ha vår nu. Blir det bara vår så går ju tiden fort mot somamren också. Nu är det bara skitväder liksom.
Jag har varit ute på en promenad idag också, men det blåste ju snöstorm så det blev ingen längre runda idag. Man kan inte hänga in vintrejackan än.
 
När jag var ute på min runda så lyssnade jag samtidigt på en Dokumentär som handlade om innovatören Håkan Lans, och hans kamp för sina uppfinningar.
 
 
Nu ska jag jobba på med lite skrivande. Jag vill bli färdig med en del texter idag och jag vill snart få klart med saker som jag har tänkt att göra längre fram i år.
 
 Ha en bra dag!
 
 
 


Lördag (2017 03 04)

Mår lite illa idag och känner mig snurrig i huvudet. Jag var ute på en långpromenad under förmiddagen. Jag gick samma runda som igår

Jag försökte gå igenom min blogg när jag var ute på min runda. Leta efter bilder som jag ska använda i min självbiografi.
Jag lyssnade även på några dokumentärer.
 
 
Svårt att fokusera på flera grejer samtidigt. Jag blev väl lite extra snurrig i huvudet och jag hade svårt för fokusera och njuta av min promenad, men jag tog mig runt i alla fall. Idag blev det alltså 12 km promenad igen.
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, men man är ju ledig och jag lär ju nu greja hela kvällen i alla fall. Kolla "Mellon" kommer ajg inte att göra. Något annat kommer jag att göra. Man kan ju alltid bubbla lite...
 Ha en trevlig kväll!
 


Skön tröja - mobilskal - Johan Falk

Denna veckan har jag shoppat lite sånt som man behöver ha liksom.   En skön tröja tex:
 Det kanske inte är den finaste av alla tröjor som finns, men den blir skön att ha på sig när man tex är ute och promenerar, eller så kan man ha den på sig när man bara vill mysa ner sig i soffan här hemma.
 
 
Jag har också köpt ett ordentligt och bra skal till min telefon.
Om jag tappar telefonen så kommer förmodligen inte telefonen att gå sönder efersom skalet skyddar så bra. Sen är det inte lika lätt att tappa telefonen i marken för skalet gör så att inte telefonen glider så lätt ur handen. Dessutom lite coolt att ha detta skal som ett extra skydd för telefonen.  Bra grej jag köpte, och jag tycker också att det blev snyggt. Lite coolare selfies kommer man att ta nu.
 
 
I veckan  köpte även en DVD-box med tre filmer. tre filmer med Johan Falk.
. Jag hade dessa tre DVD-filmer, men dom jag hade hackar och gick nästan inte att titta på så jag köpte tre nya istället. Dom kostar ju inte mer än någon hundralapp samanlagt, och jag vill gärna ha dessa filmer i min samling. Men det finns ju ingen mening med att äga dessa filmer om man inte kan titta på dom ibland.
 


Fredag - Långpromenad.

Jag har varit ute på en långpomenad nu under förmiddagen. Det blev en runda på ca 12 km. Jag vet inte hur  många gånger jag under de senaste 10 åren har gått just detta varv som jag gick idag, men det har blivit ganska många gånger i alla fall.
 
När man är ute och promenerar så långt så hinner man ju lyssna igenom ganska många dokumetärer.
 
Mycket mer hinner man inte idag innan det är dags att jobba. Men det är fredag! Jag är ledig helgen så ikväll kan det ju bli lite fredagsbubbel.
 


Vet inte riktigt hur jag ska jobba vidare.

Jag har börjat gå igenom bloggen för att på något sätt kunna ta migvidare i mitt skrivande. Jag har ca 10 år kvar av mitt liv att skriva om. Jag vet egentligen inte riktigt hur jag ska jobba vidare med självbiogrfin.
 
När jag nu har gått tillbaka lite och "skummat" igenom lite inlägg med text och bilder från tex 2009 så känner jag att det där med att försöka "hitta" nya berättelser genom att läsa gamla inlägg på min blogg, det kommer liksom iinte riktigt att funka. I bloggen skriver jag ju mest om vad jag gör i min vardag. Sen finns de massor av saker som jag liksom inte bloggar om jag dom är en del  min vardag.
 
Det som jag känner skulle kunan funka när jag nu skummar igenom min blogg det är att använda en hel del av dom bilder som finns på bloggen. Jag behöver ju inte bara använda mig av nytagna bilder om jag skriver en berättelse som handlar om något från tex 2009. Då kan det ju många gånger vara bra att jag har bilder som jag fotograferade 2009.
 
 3 BILDER FRÅN 2009
 
 
 
Men jag slutade ganska omgående med att läsa mina gamla inlägg. Jag tittar inte heller på några gamla youtubeklipp. De finns inte så mycket på min blogg som jag kommer att använda i min självbiogrfi. Det skulle ju ta ganska lång tid at läsa igenom allt man har skrivit sen december 2008 och fram till idag. När jag sen inte kommer att använda så mycket texter, eller ens hitta inspiration till nya texter, så blir ju en mer noggrann läsning helt meningslös. Dessutom bloggar jag ju inte så mycket om något annat än vad jag gör i min vardag. I självbiogrfin skriver jag ju mer om sånt som jag normalt aldrig bloggar om. Mycket är ju sånt som inte många vet. Jag känner också att även om det finns något på bloggen som jag skulle kunna skriva om, så har jag ju redan skrivit om det på bloggen. Jag har ju då på ett sätt bearbetat det klart. Jag behöver ju inte ta upp det en gång till och vända och vrida på det i mn självbiografi.
 
Tanken är nu att jag fortsätter att skumma igenom min blogg. Sen kan jag använda mig av en hel del gamla bilder, men jag skapar nya berättelser som jag helt enkelt kommer ihåg dom inte i mitt huvud. Jag vill inte "researcha" fram berättelser på min blogg. Jag minns tillbaka  och skriver fritt liksom. Det har ju funkat hittills, så det ska väl kunna funka att jobba så med självbiogrfin  framöver också?
 


Kort arbetsvecka.

Nu har man börjat jobba igen. Sex dagar av ledighet går fort. Har man sex dagar av jobb så känns det som att tiden går långsammare. Varför känns det ofta så?
 
Fast igår kände jag nog tvärtom. Jag hade lång dag av arbete, men tiden gick rätt fort. Jag kände mig pigg, fräsch och utvilad. Man får väl lite ny energi när man inte har suttit i bussen på ett tag också.
 
Idag, imorgon och även på måndag ska jag köra Vänersnäs. Jag är ledig helgen så denna veckan kommer att kännas helt ok när jag avslutar arbetsveckan redan imorgon. Arbetsveckan har ju knapp börjat innan den slutar. När jag sen börjar på måndag igen, då har jag bra körning, precis som jag nu ska ha i två dagar.
 
 


Känns som jag får börja om lite nu.

Jag fick klart mina berättelser som jag hade satt en deadline på. Jag blev inte klar i går, men i natt. Lite misslyckande, men det lev ju en extra berättelse att skriva för att jag skulle kunna sy ihop allt på ett bra sätt.
 
'Nu känns det lite som jag måste börja om med mina berättelser till självbiografin. Ja, jag behöver ju skriva om det som är skrivet och klart, men jag komer noga att jobba med självbiogrfin på ett annat sätt framöver. Det konstiga är att det känns som jag bättre kommer ihåg händelser som hända för över 10 år sen, men sånt som har hänt under dom senaste 10 åren minns verkar det som jag minns mindre ifrån. Kan det vara så att jag har levt ett ganska bra liv under de senaste 10 åren, men före dessa år så kanske mycket har hänt som jag sen har tänkt på och haft svårt för  att släppa? Jag vet inte om det är så heller, men just nu är jag tom på berättelser till självbiogrfin. Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men jag har ca 10 år kvar att skriva om. Sen kan det ju bl så att jag kommer på något mer under mitt fortsatta skrivande på självbiogrfin.
 
Jag ska nu börja med att skumma igenom bloggen. Det lär väl ta lite tid, men  sen lär man väl komma på mer att skrva om. Men samtidigt tänker jag att i mitt bloggande kanske inte hjälper mig så mycket när det gäller att skapa berättelser till min självbiografi. Jag vet inte just nu hur jag ska fortsätta med självbiogrfin, men jag är inte klar än så jag måste ju fortsätta. En annan typ av jobbande med självbiogrfin kommer det att bli nu. Sen är jag färdig och jag är det för jag har helt enkelt inte levt ett längre liv och så det finns inte mycket mer att berätta liksom.
 
Jag får landa lite nu. Jag har jobbat mycket med min självbiogrfi de senaste dagarna. Det har varit värt det, emn nu blir det bara att skumma igenom min blogg under några dagar. Jag har ju skrivit några inlägg sen december 2008.
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE