.


 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bakom filmen och soppa

 


Efter en arbetsdag är detta inte fel

 Slappa i massagestolen alltså. 
 
 
 
 
 


Väldigt mycket är väldigt bra just nu

 
 
Jag känner mig väldigt pigg och det är liksom bra fart i kroppen på mig just nu.
 
Jag jobbar ju inte så långa dagar längre och den senaste tiden har jag ju säkert sovit minst 10 timmar per dygn.  Klart man blir pigg. Dessutom har jag ju taggat ner allt grejande med allt möjligt. Jag slappar ju en hel del och jag är inte så noga med att jag måste hinna med att göra så mycket. Skön feeling har jag alltså i kroppen just nu. 
 
* Jag är inte för trött
* Jag jobbar inte för mycket 
* Jag mår bra 
* Jag känner mig pigg
* Jag sover gott
* Jag har mycket fritid
* Jag har funnit ro
* Jag lever i nuet
 
Väldigt mycket är väldigt bra just nu. 
 
 


Man kan ju inte spela pingis själv.

 
Jag skulle träna pingis ikväll tänkte jag. Jag var intsälld på att köra ett riktigt bra pass. Jag har ju känt den senaste tiden att jag har varit i bra form. 
 
Tyvärr så var det ingen annan av mina träningskompisar som hade tänkt att träna idag. Pingis är ju en sådan sport som du behöver ha någon att träna med, annars kan du ju liksom inte träna. Det är väl en nackdel med pingisen. Du kan inte alltid bestämma själv när du ska träna. Du måste anpassa din pingis lite till när andra kan träna med dig.
 
Jag kom ner till pingishallen, men ingen var där. Det var däremot en massa små knattar som var där och tränade. Under alla år som jag har spelat pingis så har jag naturligtvis varit med om att det bara är jag som kommer till pingishallen för att träna. Det har hänt ibland. Hade detta hänt när jag höll på som mest med pingisen för några år sen då hade jag antagligen tagit fram en säck med 300 bollar och ställt mig och tränat servar vid något av alla bord som finns i pingishallen. Servar kan man ju träna på helt ensam. Man kan ju också ta sig till gymmet och köra övningar som är bra att köra när man är pingisspelare. Man kan ju även ta en löprunda så är man en hårt satsande pingisspelare så kan man inte alltid skylla ifrån sig på att inga andra tränar och därför blir det ingen träning alls. En hel del kan man ju göra på egen hand, men spela pingis är svårt att spela själv.
 
 
Idag satsar jag väl inte så mycket på min pingis. Jag tar liksom inte fram säcken och står och tränar servar med 300 bollar eftersom jag idag vet att jag måste plocka upp alla själv efteråt :) Men istället för att bara gå hem idag utan att göra någon nytta så  ställde mig istället och lira lite med några av småknattarna. Det ger kanske inte mig så mycket, men det är ju värt mycket för en nybörjare. Jag ger dom något råd och dom får känna lite hur det känns att returnera hårt skruvade bollar. Dom kan ju också fråga lite. Jag sitter ju inne med en hel del kunskap om pingis som jag har samlat på mig under alla år. Är någon intresserad så lär jag gärna ut vad jag kan eller bara finns där för spelare som tex vill bolla lite tankar som dom har om pingis. 
 
Som sagt: Istället för att bara gå hem så kan jag ju ge lite av den tiden som jag hade tänkt att träna själv till någon annan. Jag märkte att det uppskattades hos dom små knattarna. 
 
 
 


ITTF 2015 Legends Tour

 
 
Halmstad 4 mars


Mitt enda liv är bättre nu.

Nu börjar allt bli lite bättre mot hur det har varit. 
 
Allt känns inte så rörigt längre. Jag har liksom bestämt mig för vad jag vill och något annat än de jag  vill göra funderar jag inte kring. Jag har landat lite igen. Ibland har jag en tendens att ha lite för höga ambitioner och det är lätt att glömma vad som ibland faktsikt krävs när man ska få vissa saker gjorda. Jag vill fortfarnde göra väldigt mycket, men jag kan inte göra allt på en gång. Jag måste landa, få ordning och ta en sak i taget. Varje sak tar sin tid. Har man bara en bra plan och vet vad man vill så löser det sig tillslut ändå. Så har det ju blivit med massor av saker som jag har lyckats med tidigare. Och det finns inget som talar för att jag inte inom en rimlig framtid kommer att fixa allt de som jag vill få fixat i mitt liv, mitt enda liv.
 
 
Jag mår också betydligt bättre nu. Jag har ju haft en "downperiod" för inte så länge sen. Jag har tagit mig ur den, trots att det kändes helt hopplöst när jag var mitt i en ganska djup depression. Jag får i alla fall bekräftat ännu en gång att livet drabbar mig ibland, och man kan inte alltid påverka det som händer, men man kan alltid pverka hur man hanterar det man drabbas av. Jag vet att jag mår dåligt ibland och får mina "downperioder". Jag tror också att jag vet vad det beror på. Men även om jag inte alltid mår hur mbra som helst så vet jag att jag för det mesta mår bra. Det känns bra nu igen helt enkelt. 
 
 
 
 


En video som typ bara handlar om mig.

 


Lite humor på jobbet :)

Så kan det kännas vissa dagar... kanske.
 
 
 
 


Safir Open 2015

 
Jens Lundqvist - Tomokazu Harimoto.


Tankar efter gårdagens pingisträning.

 Jag tränade pingis igår. Det känns idag. Det känns bra! jag har en skön känsla av att det inte var länge sedan som jag genomförd ett bra träningspass. En timme pingis räcker gott för ett man sen ska få en skön känsla i kroppen under ganska många dagar framöver.
 
Jag fick lite kritik igår av en annan pingisspelare att jag "bara" tränade i en timme. Emn timme ger väl inget menade han. Jag är av en helt annan åsikt. 
 
Jag vill spela pingis med kvalitet. Jag kör hellre en timme med kvalitet än två timmar där första timmen kanske är med kvalitet och andra timmen inte. Naturligtvis kan man köra två timmar pingis bra med jävligt hög kvalitet under helaträningen. Men igår valde jag att bryta efter en timme eftersom jag hade maxat under en timme utan någon vila överhuvudtaget.  Dessutom har jag spelat pingis i typ"hundra år" och jag vet att jag inte får ut så mycket mer av att köra två timmar pingis istället för en. Jag har helt enkelt spelat så mycket pingis i mina dar så jag känner nog att jag vet vad jag ska göra för att pingisen ska kännas perfekt för mig.
 
Jag spelade bra igår under den timmen som jag körde på och det är den känslan jag vill ha med mig när jag går hem från träningen. Jag var aggresiv och jag hade bra egna servar som jag följde upp med attacker gång på gång. Jag rörde mig bra och jag är stark rent mentalt mot slutet av de matcher som jag spelade igår. Jag vann alla matcher jag spelade och utan några större problem. Rätt skön "feeling" i kroppen fick man efter gårdagens pass! Och det känns som jag vet vad jag gör liksom... Om så mycket funkar så bra som det gjorde igår då ska man nog inte ändra för mycket på allt de som faktiskt funkar bra.
 
 
 
 
 
 


Blev lite kär i Nour

Jag sitter är och kollar på Arga Snickaren VIP. Eftersom jag jobbar som jag gör så missar jag ju så mycket på tv. Tur att det finns typ kanal 5 play och likande så jag kan få se alla program som är "favvo" för mig.
 
I programmet från i onsdags så hjälper Anders Övergård komikern och kändisen Nour.  Riktigt rolig tjej som jag måste erkänna att jag blev lite kär i nu när jag ser henne i  detta programmet. OMG WOW WOW WOW..
NOUR EL REFAI
 
 


3 coola posters

 
 
 Nu äntligen har jag fått in mina 3 fina och coola posters som länge bara har legat och skräpat i ett hörn.
 Jag har inte haft ramar till alla och där jag brukar köpa mina ramar här i stan, där var det slutsålt. Några nya kom inte på säkert över en vecka. jag kollade i den affären och i flera andra också här i stan, men inget hitta jag. Jag ville inte åka för lång heller för att köpa två ramar. Dom är ju fan 50 x 70 cm och ramar i den storleken vill jag inte bära runt land och rike på.
 
 
Igår så såg jag genom skyltfönstret i den affären där jag brukar köpa ramar att en kille höll på och packa upp helt flong nya 50 x 70 ramar. jag bara sprang in och nöp 2 direkt. Yes, tänket jag. Nu kan jag äntligen få upp lite fina tavlor på väggen. 
 
 
 
 
 
 
 En av dom har lite text med lite goda råd som defentivt är värda att fundera kring typ varje dag. 
 
 
 
 
 
 


Två tankar som jag alltid tänker på morgonen.

Tjena!
 
Hoppas allt är bra med er denna fredag. När jag vaknade i morse så kände jag väl att jag mådde bra, men jag hade liksom ingen ro i kroppen. 
 
Alltid när jag vaknar till efter en nattsömn så tänker jag nästan alltid på två saker direkt. Två saker, alltid samma två och varken mer eller mindre. 
 
1. Vad är klockan
2. Vad har jag som jag vill få gjort idag.
 
Efter detta är det alltid svårt att koppla av igen. Har klockan blivit mycket så tänker man ju på att man måste kliva up för nu har jag tex sovit bort större delen av förmiddagen och då kanske jag inte hinner få gjort nåt. Det kan kännas lite jobbigt, men samtidigt är det väl bra at man vill ta sig upp och göra saker. 
 
Man har lite svårt att få 100% ro i kroppen när man så fort man vaknar börjar tänka på vad dagens grejande ska bestå av. Sådan har jag alltid varit även om jag dom senaste åren har blivit betydligt bättre på att inte greja från tidig morgon till mitt i natten. Eller ännu värre: Tidig morgon, hela dagen, hela kvällen och hela natten. 
 
Idag har jag tagit det ganska lugnt. Jag håller på nere i tvättstugan, jag har kört lite soptunnor och betalat någon räkning. Nu sitter man här och bloggar lite och det kommer fler blogginlägg under dagen. Jag får väl fixa lite med min mat också. Det är fortfarande roligt att laga mat. Jag ska ha en avspänd och lugn dag. Koppla av mycket och greja lite. Något vill man ju göra, men man ska ju samtidigt se till att må bra och finna mer ro i kroppen.
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


För mycket och för rörigt just nu.

Nu har jag bestämt mig. Jag måste medvetet släppa alla tankar jag har på mer renovering. Jag är ite redo alls och köket var en stor grej för mig.
 
Jag hade ju någon tanke på att jag bara skulle fortsätta med mera renovering när jag nu ändå har fixat köket, men jag inser att jag inte orkar just nu. Jag släpper det och sen grubblar jag väl över en massa annat istället. Det kommer nog en tid där jag känner mig mer redo att ta tag i min dröm som ju är att få ett hem som jag verkligen vill ha det. Men just nu orkar jag bara inte bry mig om detta. Jag ger mig i mina funderingar ett tag. Jag laddar batterierna och sen får vi se när jag känner mig mer redo någon gång i framtiden. Det är nog lite så svårt att fixa detta egentligen. Men för mig just nu känns detta med mera renovering  bara för mycket och för rörigt. Tagga ner och sluta fundera över det är nog det bästa jag just nu kan göra. Annars går nog allt åt helvete.
 
 
 
 


Jag kan ha rätt även när jag har fel.

 
 
 
 
 
 


Ändrar mig hela tiden.

Nu sitter man här framför bakom dataskärmen och bloggar igen. Söndagen har passerat och måndag har det blivit. Har sovit mest under söndagen. Har vänt på dygent liksom.  Det beror på att jag var ute lite under natten mellan lördag och söndag. Lite party som var ganska lugnt, men det blev många vakna timmar innan jag kom i säng på söndag morgon.
 
Jag har grubblar just nu över det gamla vanliga. Vad är nästa grej efter att jag nu har fått ordning på köket? De finns några olika grejer som jag funderar på. Allt de vill jag fixa. Jag tror också att de är möjligt att fixa, men jag kan naturligtvis inte fixa allt på en och samma gång. Jag vet inte vad jag vill egentligen. 
 
Jag måste först få klart för mig vad jag vill. Nu kan jag grubbla över en sak, betsämmer mig för vad jag vill, men så ändrar jag mig "femtioelva" gånger och då stannar ju allt vid att jag bara tänker och inget mer. Jag tar liksom inte ett beslut och kör vidare.
 
Man behöver ju inte göra så mycket heller. Jag kan ju bara vara ett tag. Det är inget fel med det. Men eftersom jag tänker så mycket på tex mer renoveringen, prylar att köpa eller bara få göra något som ger mig en upplevelse ett coolt minne för livet så bör jag nog ta något beslut och bestämma mig för vad jag vill och sen bara köra på det. 
 


Kaos med mina tankar.

 De finns mycket som snurrar runt i huvudet på mig nu. Efter att renoveringen av köket var klart så har jag tänkt väldigt mycket på vad jag ska göra efter det. Vad är nästa grej liksom? Jag vill göra mer här hemma. Renoveringen har ju bara börjat. Men det finns mycket annat ocskå som jag vill göra. Jag tänker på allt som jag vill och det skapar rätt mycket kaos i mina tankar. 
 
Det jobbiga är väl att jag vill för mycket. Jag vill väl mer än vad jag egentligen orkar med just nu. Jag har svårt att hålla fokus på en sak i taget. Jag tänker på allt och då blir inget gjort. 
 
Mycket av de jag tänker på har jag säkert tänkt på i flera år, men aldrig fått gjort. Ska jag tex ta tag i mera renovering här  då blir det en jäkla massa möbler som jag måste flytta runt här hemma. Jag orkar inte befinna mig i sådan röra just nu. Ok, jag kan ju prata med en hanverkare nu och boka in något längre fram, men jag vet ju inte vad jag orkar med längre fram heller. Jag ställer mig också frågan om detta med att fixa mer i mitt hem är så viktigt egentligen? Men sen börjar jag om i tanken och hur jag än vänder och vrider så kan jag aldrig släppa tanken på min dröm, som ju är att få mitt hem precis så perfekt som jag bara vill ha det. 
 
Mycket annat grubblar jag över också. Jag kan inte få grepp om något. Det blir bara kaos. Jag kan inte sluta tänka och jag orkar inte börja göra något. Vad gör man då? 
 
Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig❤❤❤❤ ALLA❤❤❤❤ HJÄRTANS❤❤❤❤ DAG.❤❤❤❤. 
Själv har jag haft en bra dag och jag ska fortsätta att ha en bra kväll.
 
 
 


Lukta gott?

Sonja Abrahamsson är alltid rolig.  
 
 
 


Happy valentine's day!

 
 


Kuwait Open 2015

 


Praktiskt eller bara snyggt?

 
 
 
Ända sedan köket blev klart så har jag funderat på vad nästa grej är. Jag vill ju fixa hela lägenheten och jag vet vad jag vill göra, fast jag ändrar mig hela tiden. Jag vet vad jag vill den ena sekunden, men sen ändrar jag mig och vill något annat den andra sekunden.  
 
Ibland vill jag köpa något för att det är jävligt snyggt. Det där kommer att passa fint i mitt hem tänker jag. Men sen funderar jag på om det är så praktikskt och då slår jag inte till på det som är snyggt.  Exempel:  Jag har en jättebra byrå i hallen. Den är praktikst eftersom man kan förvara mycket saker i den. Den är inte snygg. Kanske beror det på att den är typ 100 år gammal eller nåt. För ett tag sedan hittade jag ett jättefint bord som jag kände direkt att jag ville ha. Snyggt var det, och det skulle passa hur bra som helst i min hall (när jag får den renoverad och så). Men sen funderar man på det praktiska. Min byrå är bättre för i den kan jag förvara mer saker. Därför känns det fel att slänga byrån för att jag har hittat en snyggt bord, men jag vill gärna ha bordet. Vad ska man välja? Snyggt eller praktiskt. 
 
Sådär funderar jag med allt. Jag har hittat en snygg säng, men va fan. Jag har ju en säng som är skitbra, men inte snygg. Ska jag bli 100% nöjd med mitt hem som är min dröm så tror jag att jag måste slänga ut min nuvarnde säng och köpa den skitsnygga som jag har hittat. Jag tror att jag vill ha den, men jag är inte säker. Dessutom känns det onödigt att slänga ut min nuvarande säng. Det var inte länge sedan jag köpte den och det enda felet är ju att jag har hittat en säng som ser snyggare ut. Ska jag skruva ner den, åka till tipppen och slänga den eller sälja den bara för att allt ska vara så perfekt i min dröm typ??? Jag vet inte nåt och jag orkar heller inte bry mig just nu. Jag får vända och vrida ett tag på allt. Praktiskt eller bara snygg? Båda delarna helst Jag tänker så det snurrar som vanligt. Öhhh... någon dag får jag väl ordning så jag blir 100% nöjd.
 
 


Nittaku ITTF Pongcast - January 2015Det är bara att köra loss ordentligt

Helgen är snart över och jag hoppas ni har haft en bra helg. Själv har jag bara tagit det väldigt lugnt. Jag har kollat mycket på film. Kanske kollar jag på någon mer film ikväll innan jag går och lägger mig.
 
Jag har också lagat mycket god mat. De har bla blivit både blivit fiskburgare och piroger helgen.
 
 
Känns lite märkligt att jag som inte för så länge sedan sa att jag inte kommer att laga mat här hemma nu gör det nästan mer än någonsin tidigare. Denna veckan har jag nog lagat mer mat själv än vad jag har hämtat ute.
 
Det som gör att jag tycker detta är roligt just nu beror naturligtvis på att jag har ett väldigt nytt kök. Allt jag lagar går så väldigt snabbt. Jag kan nog säga att det går snabbare att laga egen mat hemma än att hämta något ute som man bär hemma färdigt i en låda. När jag lagara min mat så tror jag knappt att det är sant. Kan man verkligen laga mat så snabbt och smatidigt få det att smaka gott också? Nu har jag gjort detta så många gånger så jag vet att det går. Med detta i tankarana när jag går och handlar så blir det också roligt att handla hem alla ingredienser som man behöver till en viss maträtt. Jag fattar egentligen ingenting. Vad har fått mig att ändra mig så från att ha varit helt emot allt vad matlagning heter? Roligt är det just nu i alla fall. 
 
 
 
 
 
Annars tänker jag mycket på nya renoveringsprojekt. Jag kan inte sluta fundera över hur jag vill ha resten av min lägenhet. Hur ska jag fixa min dröm om att få mitt hem på det sätt som jag alltid har velat ha det? Jag planerar och tänker mycket på det just nu. 
 
Just nu känns allt för stort. Denna känslan av att något är för stort för mig har jag ju känt förr. För ganska exakt ett år sedan så kände jag ju att detta med att fixa köket var för stort för mig. Nu sitter jag ändå här och har i stort sett fixat allt som har med köket att göra. Jag har två fakturor kvar att betala. Att jag inte har betalat dom beror bara på att jag inte har fått dom, men nästa vecka lär jag få dom. Då är det bara att betala dom och sen är verkligen allt klart. Detta med köket var inte för stort. Jag fixade ju detta tillslut och jag hoppas att de jag nu går och fnderar på bara just nu känns för stort med kanske om ett år eller nåt så har jag fixat mera renovering och andra gerjer som jag vill fixa för att jag ska bli nöjd. 
 
Det är bara att fortsätta nu. Det är bara att köra loss ordentligt. Det finns många sätt att förverkliga sina drömmar på. Det gäller bara att hitta ett sätt som funkar liksom. 
 
 
 
 


Pratar lite om köket.

 
 


Insiktsutbildning

Jag skulle ha jobbat idag, men chefen ellr vem det nu är hade satt mig på 8 timmars utbildning. Insiktsutbildning kallades detta. Jag var tvungen att gå upp tidigt på morgonen, hemskt kändes bara det. Jag skulle börja min dag på bussgarget i Trollhättan tillsammans med 8 andra bussföre redan klockan 08:00 på morgonen. Öhh..
 
Jag brukar inte vara så förtjust i utbilningsdagar. Man kanske matas med mycket info, statetsik och siffror. Man vallas lite hit och dit och man ska delas in i grupper och göra både det ena och det andra. Jag kan lätt säga att jag hellre jobbar med busskörningen, men de positva med utbildningar är ju att man alltid "snappar" upp något som man har nytta av i sitt arbete, samt att man får betalt för att egentligen inte behöva göra något. De räcker att man är på plats liksom.
 
 
 
 
Under denna dagen så har vi gått igenom lite siffror och statestik på lite olika saker. Vi fick också övningsköra lite med bussen uppe vid Trafikverket på Trestad center. Ni vet, det står lite koner och och andra typer av grejer som man ska köra över eller komma så nära som möjligt utan att köra på. Man backar och snurrar runt lite och ska försöka kontrollera bussen på bästa sätt. Syftet är väl att man ska bli mera medveten om vilka risker som finns ute i trafiken. 
 
Efter lite övningar med bussen så blev vi bjudna på lunch och sen blev vi körda till Uddevalla där vi själva skulle vara resenärer. Syftet med detta var väl att vi bussförare ska få förståelse för hur det är att vara en resenär där hen kanske vet var dom ska åka, men inte riktigt vet hur dom ska ta sig dit. Vi blev uppdelade två och två och fick tider, linjer och platser. Sen vara det bara att ta sig till rätt hållplats och hoppa på rätt buss. Jag en kollega hamnde ute på Torp köpcentrum och sen ställde vi oss vid fel hållplats när vi skulle åka vidare till någon plats som i alla fall  jag aldrig hade hört talas om. Jag och min kollega fick hitta en bra lösning genom att kolla någon tidtabell och sen fick vi ju inte glömma att vi skulle tillbaka till Uddevalla där vi blev avsläppta. Sen tillbaka till Trollhättan igen. Där refelkterade vi lite över denna utbildningsdagen och sen var det slut.
 
 
 
 
 
Det är nog bra att vara på utbildning ibland, men jag föredrar nog att köra buss. Utbilningsdagar tycker jag allt som oftast är lite för tråkiga. Dessutom känner jag mig själv så onyttig och ineffektiv på nåt sätt. Jag står inte ut med det liksom.  
 
Men man får väl lära sig att gilla läget lite. Jag får ju betalt för att egentligen inte göra nåt. Man lär sig alltid något av utbildningsdagar, och visst är det någonstans bra att företaget vill "trimma" upp mig.
 
 


Legends Tour Documentary

 
 
 
 


Kristian blåser Karlavagnen - Del 2

 
Jag skrattde gott åt Del 1 av Därför blåser "Kristian" Karlavagnen. Här kommer del 2:
 
 
Kristian är just nu med i programmet  Karlavagnen som sig själv. 
 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3117&artikel=6085762
 


Kvällens pingis.

Jag har tränat lite pingis idag. Jag spelade bra ikväll. Bra träff på bollen och mina servar och första attacker stämmer bra. Dom jag möter gör några riktigt bra bolldueller, men jag lyckas svara upp väldigt bra. Det blir en sjukt skön känsla när man känner att alla bollar är möjliga att nå och det spelar nästan ingen roll vad motståndaren gör. Jag sätter liksom allt ändå!
 
Kul att det lossna lite ikväll. Vid ett flertal pass den senate tiden har man ju känt sig lite dålig, men inte ikväll. Riktigt bra träningspass på alla sätt!!!
 
 
 


God mat och städat och fint.

Nu har jag ordning och reda igen. Det har tagit något vecka att komma iordning efter köksrenoveringen.
 
Köket är jag helt nöjd med. Nytt och fint är det och jag har fått det precis som jag vill ha det. Det är lätt att hålla rent och maten jag lagar går ganska snabbt att fixa till. Jag misslyckas en del med min matlagning också. Jag glömmer ibland att jag steker på Induktionshäll. Det blir varmt fort, för varmt ibland och ibland är jag inte tillräckligt snabb med stekspaden så det händer att jag bränner maten. Då är det ju bara att kasta skiten och börja om. Ibland får jag ge mig på en helt annan maträtt än den jag tänkte laga från början. Ifall jag tex bara har en köttbit och bränner den dåkan jag ju av naturliga skäl inte steka en ny. Då får det bli fisk eller nåt annat. Jag lyckas alltid tillslut att få till min mat, men jag har nog misslyckats lika många gånger som jag har lyckats med min lagade mat. Det är jobbigt att misslyckas, men det väl bara att bita ihop och ta nya tag. När jag väl får till det så smakar det ändå alltid riktigt bra. Det kanske är bra att misslyckas i köket ibland. Man kan ju inte lyckas jämt när man samtidigt vill prova sig fram i köket. 
 
 

 
 
 
Nu har jag mest börjat fundera på hur jag ska göra med resten av lägenheten. Jag vill ju renovera mer och köpa mera nytt, slänga en del och få min bostad så perfekt som jag alltid har drömt om. Fast jag har lärt mig en grej dom senaste veckorna som jag bara inte kan strunta i: Jag kan inte bara blåsa på med de jag vill få gjort hela tiden.
 
Jag är ju en sådan person ofta tar tag i saker direkt om jag känner att jag vill få något gjort. Det är ju inte alltid fel, men man måste ju stanna upp ibland också och det glömmer jag lätt. Jag bara blåser på när vet vad jag vill få gjort.  Förutsättningen är ju såklart att jag kan fixa det själv, annars händer det kanske inte så mycket. Men efter att hanverkarna hade blivit klara och det var dags för mig typ städa och inreda så körde jag så hårt med komma iordning och jag tror jag var nära att bryta ihop. Jag hade först under själva renoveringen gått upp klockan halv sju på morgonen i två veckors tid. Dagarna blev så långa eftersom jag skulle iväg och köra buss under eftermiddagen och kvällen. Upp tidigt på morgonen och inte sova förrän sent på natten, för att sen gå upp tidigt igen. Man är rätt mörbultad redan efter detta och att jag då inte "taggar" ner utan bara fortsätter så efter att köksrenoveringen är klar är ju något jag idag vet att jag egentligen inte riktigt pallar med. Jag vet detta, men ibland bryr man sig inte om det liksom.
 
Nu är jag i alla fall helt i ordning. Sen jag fick den där känslan av att jag körde lite för hårt med städ och inredning så började jag ta det väldigt lugnt. Jag kanske bara dammde lite och sen gjorde jag inte ett skit med förrän nästa dag. Sen gick det någon dag så dammsuger man typ alla golv osv... Nu är allt klart och jag känner inte att jag ångrar att jag tog en hel vecka på mig innan jag liksom hade städat upp och fixat till allt efter hanverkarna. 
 
 
 
 
 


Blåser Karlavagnen

 Jag skrattade ganska mycket när jag hörde detta. 
 
 
 
Jag lyssnar ganska ofta på Karlavagnen. Undra om jag kommer att fatta när denna bluffaren ringer in igen. Nu kommer väl massor av fler människor försöka göra samma sak som Kristian säger att han gör. 
 


Energis Masters 2015

 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE