Gott Nytt År !

Gott nytt år !

Nu är de snart nyår  8 7 6 5 4 3 2 1 OKEJ NU KÖR VI  ! 2010 nu kommer vi och samtidigt gör vi historia av 2009 !!!!!Gott nytt år... de första halvåret 2010 är välplanerat


De går fort ! Tänk detta året är snart över.... ? Snart är vi inne i 2010 och de ska bli så kul ! Mitt första halvår är väldigt välplanerat. Jag har massa saker på gång och jag vill bara vara inne i 2010 nu. Jag vill gå vidare på livets slingrande väg. Jag vill leva i nuet varje dag och verkligen känna att jag inte har brist på stunder av lycka och glädje.Man kan säga att de har gått två år. Två år som har varit helt olika rent känslomässigt för mig. 2008 var ett år som jag hade de väldigt tufft. Jag mådde dåligt, hade en otrolig ångest, jag grät timmar i streck och trodde aldrig att jag skulle få måbra igen. Jag hoppas verkligen att jag aldrig får ett sånt år igen som jag hade 2008. Ibland mådde jag bra även då, men känslorna var mycket upp och ner.
 
Men jag kom ur de där och 2009 har jag kämpat på med att försöka komma så nära den optimala "måbra" känslan som möjligt. Jag har funderat på de mycket och jag skapade även en kategori här på bloggen som nu heter : Tips som får mig att må bra

Jag började året med att bestämma mig för att träna mycket och faktiskt också äta nyttigt. De där mad att äta supernyttigt insåg jag väl ganska snart att de kommer jag nog inte att klara, men träningen var inga problem. Jag körde på bra och jag tror de var bra att jag gjorde de. Samtidigt så tänkte jag på mina "måbra" tips och de var nog en lyckad kombination.Jag ändrade min design på bloggen och vips så var de många som tyckte att de blev väldigt fint. I takt med att jag skrev mycket positiva saker i mina inlägg som att jag mår jättebra, känner mig pigg och fräsch och att jag käkade mat på min favvoresturang varje dag så ökade läsar antalet. De hade jag väl väntat mig att de skulle göra för jag gjorde ganska mycket reklam för min blogg och var inte rädd föra att visa mig. Men de jag inte hade väntat mig var att jag skulle få så mycket snälla och goa kommentarer av så många av er läsare. Ni skrev bla att jag var en förebild, att jag var söt, verkade vara en trevlig kille, att jag var grym, duktig, ja de bara fortsatte och fortsatte !!!! Detta stärkta naturligtvis mitt självförtroende oerhört och fick mig bara att må ännu bättre !

De var inte mycket jag gjorde under 2009. Jag mådde bra ofta och mycket. Jag tränade på med allt möjligt, skötte mitt arbete och var med mina vänner. 2009 blev precis som jag vill ha de och de enda jag egentligen ångrar att jag inte gjorde var att resa utan för Sveriges gräns. Den längsta resa jag gjorde var till Falkenberg och hälsa på bror min.

Men i alla fall 2010 är ett välplanerat år och det är full fart redan i morgon. Jag ska jobba från klockan 11:00 - 23:00.
De är en lång dag, men de är bara att "bita i gräset". Jag hoppas att 2010 blir ett händelserikt och spännade år med mycket sköna upplevelser. De vore naivt att tro att man alltid kommer att må hur bra som helst. De kommer alltid ups and downs i livet. Men jag tror att jag kommer att kunna hantera mina små svackor på ett bra sätt i alla fall när livet drabbar mig som de ibland gör och de händer alla.  För att må så bra som möjligt så   kommer jag att träna på, äta gott, resa till solen, fortsätta tänka på hur man når "måbra - känslan" och verkligen tala om för mina vänner hur mycket jag tycker om dom.Jag har ett späckat program framför mig. Mycket kommer att hända och de kommer säkert att gå bra. Jag kommer aldrig att glömma säga till mig själv: JAG UNDERBAR OCH HUR HÄRLIG SOM HELST  och de är många av er som läser min blogg också. GLÖM ALDRIG DE !

EN STOR KRAM TILL ER OCH ETT GOTT NYTT ÅR FRÅN ERAN DANNE !


Happy new year !Detta har man pratat mycket om 2009 här i Vänersborg

De senaste jag såg om denna omtalade Arena Vänersborg är att den nu är uppe i en kostnad på över 265 miljoner kronor. De är mycket pengar de. Undra vad räkningen egentligen slutar på ????
Debatten lär fortsätta även år 2010. Men jag hoppas att den slutar under året. De är ju ingen ide att gnälla mer över den. Alla vet ju att den har kostat för mycket, men den kommer ju att stå där oavsett vad notan slutar på. Så de är väl bara att gilla läget och konstatera att arena bygget blev dyr affär.......

Detta stog i ttela igår


Happy new year !10 MINUSGRADER


Usch ! Nästan 10 minusgrader ute.Happy new year !Happy new year !Nyårslöften ?

Jag ska göra de jag kan för att orka träna lika bra 2010 som jag har gjort 2009, gärna bättre 2010 !

Jag ska se till att ha de fantastiskt jäkla bra i Thailand !

Jag ska göra vad jag kan för att få vara glad och lycklig !

Jag kommer att fortsätta blogga 2010 !2009 12 30

Godmorgon !

Jag har varit och handlat lite. Oj vad folk de var på stan och i mataffären. De har blivit en snabb lunch för jag ska ju snart stå på jobbet igen. Jag har även fått ett paket. Kul att få de även efter Jul. Jag får se vad de är i det när jag kommer hem. Nu är de snart dags att tagga till "the work"

Ha en bra dag alla !

Kram !29 saker om året 20091. Höll du några av dina nyårslöften ? Ja jag tror de, men de kanske inte blev riktigt som jag hade tänkt mig.
2. Vad de något du inte gjorde 2009 som du vill och ska göra 2010 ? Ja, jag reste inte de ska jag göra.
3. Vad spenderade du mest pengar på 2009 ? De måste väl vara mat ! Många besök på "favvoresturangen" ju.
4. Vem av alla som jobbar där (på favvoresturangen) tycker du bäst om ? Carro ! Hon är alltid snäll och trevlig.
5. Blev någon av dina vänner föräldrar i år ? Ja 3 st faktiskt.
6. Vad är ditt största misstag 2009 ? Kanske att jag har tagit lite för många saker för givet.
7. Vem har varit den bästa arbetskamraten 2009 ? Oj ! De finns många där i den kategorin. Jag väljer att inte namnge någon, men de finns säkert 10 , kanske 20 som jag gillar extra  mycket.
8. De sämsta köpet i år ? Måste vara min bärbara dator. Jag borde ha lagt på några tusenlappar och köpt en bättre.
9. Vad de något som gjorde dig riktigt glad ? Kristians uttagning till stora EM i pingis + hans Junior EM guld. Mina bästa vänner gör mig ofta glad.
10. Bästa köpet ? Tatueringen på vänster arm tror jag.
11. Vad önskar du att du hade gjort mer av 2009 ? Rest och att jag hade vågat göra dom där sakerna som jag så gärna ville, men inte vågade. Fast de kan man ju kanske ändra på till 2010.
12. Vilka låtar kommer du att minnas från 2009 ?13. Har du mått bättre i år jämfört med tidigare år ? Ja de kan man nog säga. Jag mår i alla fall just nu väldigt bra !
14. "Favvoprogram" på TV ? Talang
15. Blev de någon "dejting" i år ? Ja
16. Har du varit singel hela detta året ? Ja
17. Slog du stegräknarrekord i antal steg på en och samma dag ? Ja i alla fall mitt egna personliga rekord. De är på 46 197 steg på en och samma dag.
18. Funderade du på att boka en tid för ett tandemhopp ? Ja, vi får väl se hur jag gör ???!!!
19. Bästa filmen år 2009 ? Män som hatar kvinnor.
20. Vad gjorde dig förvånad detta året ? Att Katrin Zytomierska blev med barn och att hon väljer att ha kvar de.
21. Vad är de roliga med Jan - Ove Waldner detta året. Att han fortfarande kan spela så bra pingis och på den nivån.
22. Du har bloggat hela detta året. Kommer du att blogga även nästa år ? Nej !!!!!!!
23. Vilka kommentarer här på bloggen har gjort dig extra glad ?  Alla snälla och gulliga och uppmuntrande såklart. Frågor om allt mellan himmel och jord är också roligt att få !!!
24. Kommer du verkligen lägga ner bloggen efter år 2009 ? Nej då, jag kommer att fortsätta även år 2010
25. Dog någon som stog dig nära ? Nej
26. Har de varit ett lugnt år ? Ja
27. Har du gjort någon glad i år ? Ja om man får tro vad vissa säger.
28. Har du gjort någon ledsen i år ? Ja de vet jag att jag har gjort..
29 Hur vill du avlsuta ? De har varit ett bra år för jag har varit lycklig och glad. Jag hoppas att de fortsätter så år 2010.

GOTT NYTT ÅR !2009 - lista

9 saker som hände 2009.1. Fick nej till en laseroperation av ögonen.
2. Tränade pingis men slutade.
3. Bokade en resa till Thailand som jag ska åka på nästa år.
4. Fixade biljetter, resa och hotell till KISS på Stockholm Stadion 12 juni 2010
5. Tittade en dag på pingis i över sex timmar.
6. Trände på bra på gymmet och bättre ska de bli 2010.
7. Gick varvet Stan, Onsjö, Brätte, Öxnered, Blåsut och Dalbobron ett flertal gånger.
8. Vann stegräknar - tävlingen på jobbet.
9. Bröt kontakten med en person.Music

Hej !

Sitter här och jag är jättetrött, men jag kan inte sova för de. När detta händer så sitter jag ofta här. Jag lyssnar ofta på musik när jag sitter här. En del musik väcker gamla minnen till liv. En del annat lyssnar jag bara på för att de är bra och en del musik hör jag för första gången och bedömmer sen om jag tycker det är bra. Jag blir nästan stressad av att det finns så mycket MUSIC som jag aldrig kommer att få höra. De finns band som  jag aldrig kommer att få veta att dom finns eller har funnits överhuudtaget.


här kommer en liten videoblogg från Ica - Ulf

Var precis inne på muffinsmartin.blogg.se

Han hade lagt upp den här videon. Den nya Ica reklamen. Jag tycker faktiskt också den är ganska roliga.
Shaio shaio !!!!2009 12 29

Godmorgon !
Jag har precis vaknat. Eller jag har vaknat och somnat om hela förmiddagen. Jag har haft jättemånga läskiga mardrömmar. De har varit människor som har jagat mig med både kniv och yxa. De kanske inte är så bra att sova bort hela förmiddagen och sen bara göra gå upp och göra sig iordning för en ny arbetsdag. Får väl försöka ändra på dessa rutiner, men jag väntar nog med de till 2010. Dessutom kan de nog vara bra att ha sovit länge nu för jag ska ju köra linje 65 hela eftermiddagen. De betyder : Köra folk till Överby köpcenter som vill göra fynd under mellandags rean.

Själv är jag inte mycket för de där med mellandags rea. Man kan säkert göra många fynd. Men man bränner ju ganska mycket pengar på många gånger en massa skräp som man inte annars hade köpt om de inte var så billigt.

Hoppas ni alla får en trevlig dag. Nu får jag börja att göra mig iordning för en ny arbetsdag. Dags att hålla igång Sverige lite.

Kram !


Godnatt

Nu är de dags att sova. jag har haft en lång dag med mycket jobb. Ska bli skönt att krypa ner under täcket nu.

Kram och godnatt !Tummen upp för nattmackan

Jag måste få göra tummen upp för en sak. Jag vet att dom flesta sk experter säger att man inte ska äta sent på kvällen och defenetivt inte på natten. Men de bryr jag mig inte om när de gäller att ta sig en nattmacka ! Hela proceduren mad nattmackan är en underbar känsla.
Man står länge och tittar in i kylskåpet och ser vad man har. Sen tar man fram dom pålägg man vill ha och så gör man sig en riktigt god nattmacka som man sen äter upp så man blir mätt och belåten. I natt var de ost och julskinka som gällde, och jag tog även den sista biten av en kyckling som jag hade kvar. Så gott !

Tummen upp för nattmackan !

Riktigt goda tuggummiTänkte bara tipsa om några riktigt goda tuggummi från Extra. Strawberry Flavored .


Nu är de kallt också, men de känns inte så


De har verkligen blivit vinter ute nu, Först kom de massa snö, men de var inte så kallt. Nu har de blivit de också. de var -7 när jag gick hem från jobbet nu i kväll. Fast trots att de är -7 så känns de inte så kallt utan friskt och härligt. De beror kanske på att de är vindstilla. Jag älskar att gå i snö och de spelar ingen roll om de är minus grader för de är ju då de knastrar sådär högt när man går och Man kan gå upp över världens största snöhög utan att vara rädd för att sjunka ner alldeles för långt.

Jag såg på TV tidigare att många runt om i landet inte har någon ström. Tänk va jag minns  när jag själv hade dom problemen varje år när  jag var litet barn och bodde uppe i Dalsland. De var ju så fort de kom lite snö så gick strömmen. De hände även så fort åskan gick. Men vi var alltid bra förberedda i vår stuga uppe i Dalslands djupa skogar. Vi hade ju kakelugn, varma filtar, fotogenkök och jag tror även vi hade något som hette fotogenkamin. Dessutom lärde jag mig att själv alltid ha batterier min radio så att jag i alla fall kunde lyssna på den när strömmen gick.

Men jag lider ändå med dom som har dettta problemet för de känns lite som att leva på 1800- talet.


2009 12 28

Godmorgon !

Hoppas ni har sovit gott ! De har jag gjort i alla fall.
Idag börjar de igen. Efter några dagars ledighet är de nu tillbaka på jobbet som gäller. 
Jag ska bara fixa något att äta och sen är de "time" för jobb.

Hoppas ni alla får en bra dag !

Kram !Rena sängkläder

Nu ska jag sova. Jag har nytvättade, rena sängkläder och de är så skönt att krypa ner i sängen och känna doften av rent och frächt. I morgon ska jag börja jobba igen efter några dagars ledighet. Skönt att jag kör eftermiddag så att jag får sova ut.

Kram ...Dagens JunkfoodResturangen som jag brukar hämta mat på har ju stängt mellan jul och nyår. Då blir de tyvärr mycket JUNKFOOD !

Men de var gott !


Var ute lite förut.

Jag var ute lite under kvällen för jag kände att jag behövde lite mat från korvkiosken. Jag passade på att ta några bilder en vinter kväll i Vänersborg.Ni läsare är så snälla

När jag summerar mitt blogg år 2009 så kan jag bara säga att ni läsare är otroligt snälla som ger mig så mycket peppande och snälla kommentarer. De gör att jag fortsätter att blogga för de hade ju inte varit roligt att blogga om ingen hade brytt sig. Jag går ofta in på min blogg bara för att läsa gamla arkiverade kommentarer. Jag blir jätteglad för ALLA snälla, gulliga och positiva meningar och ord jag får. Tack Tack Tack !Vad kommer jag att minnas av pingisåret 2009

De har varit mycket kul i pingisen år 2009.* Jag tycker att de har varit roligt att se svensk elitseriepingis på TV4 sport under hösten och vintern. En omgång varje vecka. De roligaste för mig är såklart att ha fått se Kristian spela, men även många av dom andra riktigt duktiga pingislirarna som Sverige faktiskt har.

* Sveriges Juniorer gjorde bra ifrån sig i somras på ungdoms -EM vilket lovar gott inför framtiden. Kristian tog ju bla GULD i dubbel tillsammans med Mattias Översjö.

* Stora EM : Sveriges herrar visade att man defentivt tillhör ett topplag i europa trots att kanske våran bästa spelare (Jens Lundqvist var sjuk). EM debutanten Fabian Åkerström gick in och spelade mycket bra under EM trots sin ganska ringa erfarenhet. Per Gerell gör ett mycket bra EM rakt igenom. Han går bla till kvartsfinal ( dom 8 bästa) i singel.

* 2010 : Jag hoppas på ett roligt och spännade pingis år 2010. De kommer att spelas ett lag VM i Moskva. SM kommer att spelas i Halmstad och jag är ganska säker på att jag kommer att åka dit den helgen de spelas. Sen hoppas jag att J-O Waldner kommer hem från Tyskland  och börjar spela i den Svenska elitserien. De vore kul !
Jag önskar er alla ett GOTT NYTT "pingis" ÅR. Nästa år skrivs de ny grym pingishistoria !

Jag tror inte att jag gör fler

De blev en tatuering på vänster överarm 2009. Jag blev såklart jättenöjd med denna. Jag tror inte de blir fler. Fast man ska aldrig säga aldrig.STAN ONSJÖ BRÄTTE ÖXNERED BLÅSUT DALBOBRON 2009

Jag vet inte hur många gånger jag har gått varvet STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, ÖXNERED, BLÅSUT och över DALBOBRON. Jag har säkert promenerat de varvet nu i tre år, IBLAND FLERA GÅNGER I VECKAN Detta året (2009) Har de väl inte blivit lika mycket som tidigare år, men under sommar och vinter med mycket snö då får jag extra lust att promenera så då blir de mycket.
Dessutom lyckades jag vinna stegräknartävlingen på jobbet för andra gången. En dag lyckades jag med att gå 46 197 steg på en och samma dag. Jag gick då de vanliga varvet Stan, Onsjö, ja ni vet vilket jag menar. Sen gick jag STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, BÅBERG, TRESTAD CENTER, ÖXNERED, BLÅSUT och över DALBOBRON. Efter dom två dunder promenaderna så blev de en avslutning runt SKRÄCKLAND. När jag den dagen gick och la mig så stog stegräknaren på just 46 197 steg.Jag försökte slå de rekordet i sommras, men jag avbröt min promenad efter att ha promenerat från VÄNERSBORG till TROLLHÄTTAN.

Jag vet inte hur mycket jag kommer att vara ute och promenera under 2010. Men jag hoppas att de blir en hel del och jag tror aldrig jag tröttnar på varvet. STAN, ONSJÖ, BRÄTTE, ÖXNERED, BLÅSUT, DALBOBRON.
Lite julklappar

Fick ett önskemål i en kommentar om ett inlägg om vad jag fick i julklapp.

 Här är lite bilder på några av dom.Vita handukar och svarta badlakan

ChokladPengar vill man ju alltid ha lite extra av.Mattermos


Lång frukost

Godmorgon på er. Jag har börjat dagen med en lång frukost. Idag är de Söndag och jag har väl inte så mycket att göra fast jag vill göra massa saker. Handla lite, äta gott, blogga, fixa lite här hemma och gå ut i vinterlandet.

Hoppas ni alla får en trevlig dag !

Kram !Rätt proffsiga hantverkareUndra om han mäter lika bra ?


AJ ! Tänk om något skule gå fel här ...


Träningsåret 2009

Jag kan bara säga att jag är helt nöjd med detta året närde gäller att träna och röra på mig. Jag har kört på regelbundet med gym, löpning och cykel. (Tills någon stal min cykel för mig). Jag spelade även pingis ett tag tills jag tröttnade på de igen. varför osv kan ni läsa HÄR. Vad de gäller min egen pingis nästa år så tror jag inte de blir så mycket med träning och sånt, men jag har snackat lite med Robbin och har man väl börjat göra de då kan de nog snart bli några pass med honom i alla fall. De skulle vara kul om de blev så !
Vad de gäller gym och den typen av träning så kommer jag såklart att köra på 2010 också. Jag ska försöka öka antalet timmar i veckan men inte dagar. Tränar jag på som jag har gjort 2009 så kommer jag ändå att vara nöjd. Gott Nytt tränings År.


Dags att börja summera

Jag har tänkt börja summera året som har varit (2009). De har varit ett lugnt år och anledningen till de är att jag bestämde de inför 2009 att jag ville ha de så. 2008 var på många sätt ett jobbigt år. Med mycket gammal skit som jag bara ville lägga bakom mig. När vi nu snart gör historia av 2009 så kan jag konstatera 2 saker.
 
1 Jag bestämde mig för att börja träna mer än vad jag har gjort tidigare. Detta gjorde jag också. När det nu snart är 2010 så har jag bestämt mig (kallade ett nyårslöfte om ni vill ) att träna ännu mer än vad jag har gjort i år. Jag kommer i alla fall att försöka lägga lite mer tid på de när jag väl tränar.

2 Jag har prioriterat mina vänner mer i år än vad jag har gjort tidigare och de ska jag naturligtvis fortsätta med.

3 De har varit ett bra år för jag har mått bättre än någonsin tidigare !!!!

År 2009 har också varit ett år där jag ofta har bestämt mig för något och sen bara gjort de. Jag tänker tex när jag bestämde mig för att ändra mina kostvanor. Jag drog ner på skräpmaten rätt ordentligt bara genom att bestämma mig för att göra de och jag lyckades med de utan några problem. Jag bestämde mig efter att ha skrivit detta inlägg i Januari förra året.

Mycket träning- och tänka på vad jag äter de  har varit 2 viktiga prioriteringar 2009. Plus att umgås med vänner så mycket som möjligt. 

Jag ska fortsätta skriva fler inlägg om 2009 och även vad jag förväntar mig av 2010. 

Kram så länge !


WinterDagens lunchIdag fick de bli en lite kyckling och så unnade jag mig lite glass också.Hollywood Hills - Markus KrunegårdDen låten tycker jag är riktigt bra. Skön låt liksom......


Snö snö snö

Jag gick upp ganska tidigt idag för jag ville ut i skogen så fort som möjligt. Mycket snö var de både på marken och uppe i träden. Så fint att titta på. Rent vitt. Allt täckt av snö. De var ganska anträngande för jag fick ta några rejäla kliv i den djupa snön.  De kändes som värsta träningspasset !


Kram !Godnatt

Tjena !

Klockan är mycket och jag ska gå och sova. Det har snöat och varit oväder så i morgon ska jag ta och dra ut på en morgonpromenad igen. De har kommit jättemycket snö och då vill jag ut i skogen och pulsa i snön och  titta på alla träd som är täckta av just snö. När jag får vara ute i naturen då blir jag lycklig. Att gå ut på morgonen är de bästa som finns. De räddar resten av dagen.Mycket snö har de kommit och jag hoppas på mer i natt då blir de jag som går ut och får snö ända upp till knäna.


Jag har precis ätit lite och nu ska jag gå och sova.  Jag längtar redan till i morgon då jag ska få leka i snön. Jag går och lägger mig nu så är morgonen snart här.

Kram !Kräm och knäckebrödJag har ätit lite. Jag klämde ur paketet så nu är krämen slut.I love knäckebröd !TittutTvätt i stuganHåller på lite nere i tvättstugan. Ska bli skönt när jag är färdig med de också. Jag har hela juldagen gått här hemma och städat och gjort de fint. Nu är de bara tvätten klar och jag är såglad att de finn något som heter tvättmaskin så man slipper använda tvättbräda och tvätta för hand.Bra korvfarbror

Jag har varit ute i snöyran och fixat en Hamburgare. Gott gott var de ! Jag gillade "korvkiosk - farbrorn" som jobbade där idag. Han var glad, snäll och trevlig. Han hjälpte en gammal "snålgubbe" att ringa en taxi från sin telefon. Sen sa han till "snålgubben" att han ville ha betalt för de samtalet. Först vägra "snålgubben" sen sa han att han inte hade pengar och då sa korvfarbrorn att då ringer jag igen och avbeställer din taxi om du inte har pengar för då kan du ju inte åka. Då plockade "snålgubben" upp pengar och betalade. Bra "korv - farbror" att du inte gav  dig. Man ska inte låta sig utnyttjas. Julafton 2009 har passerat

Hej på er !

De var denna Julen de. Jag har haft de bra. Fast jag har svårt att inte tänka på att de faktiskt finns människor i detta land, Sverige som inte har haft de lika bra denna Julafton. De finns tex massor med hemlösa som just i detta nu tillbringar sin Jul på allmänna toaletter,kanske ute på en bänk eller under en viadukt, ute i kylan på mer en ett sätt. De är inget annat än sorgligt att de ska behöva vara så nu när de snart är år 2010.

En annan sak som är hemskt och som får mig att må illa är ju alla dessa barn som har fart illa idag. Jag hörde lite snabbt på radion, jag tror de var igår. Där sa dom att de har gjorts en undersökning och den visar att var fjärde barn far illa på jul pga att vuxna dricker på Jul. Kanske borde man tänka på att inte göra de ????
Julen är barnens högtid. Dom ska inte behöva fara illa på Jul. Jag tycker fan att de är alla barns rättighet att få ha en trevlig och bra Jul att minnas tillbaka på. Usch, tänk va många barn de finns just nu som kanske ligger och gråter sig till sömns för att tex pappa har blivit för full och kanske då har skrikigt eller rent av  slagit mamma.

Jag hoppas att alla ni som sitter här och läser min blogg har haft en riktigt God Jul. Nu får man börja tänka på att de snart är ett nytt år. Då har man ju sina nyårslöften och allt de där ni vet. Själv har jag mycket att se framemot under 2010. Thailand är naturligtvis höjdpunkten ! De ska bli så kul ! 
Gott Nytt År !

Kram Önskar DANNE

Amy Diamond - Tänd ett ljus


Amy Diamond- Have your self a merry little christmasAmy Diamond - Jul Jul strålande Jul

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is YouLast Christmas - Wham!Nu får ni väl ge er

Fy skäms på er som är med i dessa grupper !

 De finns en grupp på Facebook med över 18 000 medlemmar som handlar om Idol- Eriks flickvän. Man är arg för att hon står på scenen med sin pojkvän i några minuter. Visst jag tycker också att de var fel och att de inte såg bra ut. Men att skapa grupper på facebook där man i princip skriver att man hatar henne de är väl ändå att ta i. Folk gör saker ibland som andra inte gillar, men man har ingen rätt att mobba henne mer nu. Ge henne lite andrum för fan ! Så hemskt var inte detta.  Man gör fel ibland. De gör alla. Det är mänskligt. Men detta var inte så farligt så man inte samma kväll som detta hände inte kunde släppa de.


Kände mig lite frusen

Jag kände mig lite frusen såhär på Julafton så jag tog och hoppade ner i badkaret.Massa skum och ljus. MYSIGT VÄRRE......Die - HardDie - Hard filmerna (i alla fall ettan och tvåan) de en av alla saker som jag förknippar med Julen. Jag älskar slutet på Die -  Hard 1 där "The Limmodriver" säger till John Mclane (Bruce Willis) Om de är är såhär du firar Jul då vill jag vara med på Nyår !
Mera promenad bilder

Jag brukar ta ganska mycket bilder när jag är ute och promenerar. Fast jag brukar inte publicera alla. Men idag är de Jul så då bjuder jag på fler bilder från långpromenaden tidigare idag.Broken IceDo They Know It's Christmas TimeVar ute och gick i snön

Hej och God Jul får man väl säga !

Jag gick upp tidigt idag för jag ville ta mig ute på en liten morgonpromenad. Det var lite mörkt när jag började gå, men ut på en morgonpromenad de ville jag. Speciellt när de är så tyst ute i skogen och de enda man hör är mina egna skor som knastrar när jag går i snön.De var inte kallt , så detta kändes bara helt fantastiskt att va ute i naturen. Jag gick bara runt och tittade mig omkring. Idag är naturen som vackrast och ändå ser jag den inte för den är täckt av ett tjockt lager snö .

Jag var ute i 2,5 timme ! Då hinner man gå långt och se mycket.

Ha de bra !

God Jul och kram på er !Godnatt och God Jul

Nu ska jag sova. De ska bli skönt. Vi hörs i morgon.

Kram och God Jul....

God Jul Kristian !

Jag sitter här och tittar på lite klipp från årets Pingisliga. Jag tittar mest på matcher där min nära vän Kristian Karlsson är med. Han är så  himla bra på att spela pingis och de så roligt att de går bra för honom. För han tränar och kämpar många timmar om året med sin pingis. Dessutom är han en mycket fin kamrat och nära vän.

Jag önskar dig en
   GOD JUL
       OCH
GOTT NYTT "PINGIS" ÅR


  
Värt att tänka påSavie ! Kan han spela ett OS till ?

Saive har rasat på världsrankingen men jag var precis inne på PINGIS - ANGER MANGEMENT'S sida. Där står de att ryktas om att han siktar på OS 2012 för att bli historisk. Om jag inte är helt fel ute så innebär de att om han spelar OS 2012 då har han spelat 7 OS turneringar. Undra om de finns någon   idrottsman överhuvudtaget som har deltagit i 7 OS i någon idrott. Får se om han grejar en plats 2012 ? Oavsett vilket så håller han fortfarande stundtals hög klass. Kolla bara in detta klipp där han möter Oh Sang Eun i Champions League. En hel del hyfsade poäng gör han.
De blir nog Halmstad 5 - 7 Mars

http://www.pingissm.se/

Den 5-7 mars  2010 går pingis SM i Halmstad. SM kommer att spelas i nybyggda Halmstad Arena.
De kommer att bli kul att se alla Sveriges absolut bästa Spelare. Jens Lundqvist, Per Gerell och såklart min före detta klubbkamrat Robert Svensson. Min nära vän Kristian kommer naturligtvis också att vara med.

Får se hur jag löser boendet där,  Bror min bor ju  i Falkenberg. De ligger ju inte så långt ifrån Halmstad om jag frågar snällt kanske jag kan sova där .. Ha ha...En arbetskamrat sa ...Idag på jobbet sa en arbetskamrat till mig att nu skulle man vara på andra sidan jordklotet. De är svårt att inte hålla med när man jämför dessa  bilder och videoklipp. Fast jag tror jag vill ha snö på Jul i alla fall.
Men de är ju faktiskt inte så långt kvar nu till jag sitter på andra sidan jorklotet och tänker fan va livet är gott att leva när man solar badar och dricker parasolldrinkar.

Sverige, snö och Jul också bra just nu. Och de känns skönt att vara hemma under julen.
Men sen vill man ju till värmen med mycket sol, bad och lyx.

 
Åhh !!! Tänk att jag ska få bo på detta hotell och vara här i 3 veckor...... UNDERBART !


23 December

Hej på er !

Massa snö och 23 December. De är dan före julafton och jag tror knappt att de är sant. Oj vad de känns som detta året har gått fort ! Nu är de snart jul och då ska man äta massa mat, ge och få julklappar och kanske titta på Kalle Anka. Eller i år har ju Kalle konkurens av en annan anka nämligen Anna. De kanske man ska titta på istället. Undra vad som händer med henne nu när Paul vill skiljas. Jag läste precis Det HÄR  !

Ingenting kan rädda äktenskapet säger Paul Anka. Detta måste väl vara sant. Dom ska väl skiljas ? För de kan väl inte vara så att detta är ett PR -  trick för att på något sätt tjäna ännu mer pengar ? Är de så vilket jag inte tror, så händer de bara i Amerika.Tack !

Sara

 Jag röstar på Danne Johansson!

Danne- Tack Sara för att du röstade på mig  igår inne på Emmelist bloggFick en kommentar i natt som jag inte kommer att publicera - Detta har han eller hon tydligen inte läst !

Till vänster finns en text under kategorin : ATT TÄNKA PÅ INNAN DU KOMMENTERAR MIN BLOGG !

 Läs den innan du kommenterar !!!!!! Det är bara ett tips för din egen skull...


Din IP - adress sparas .  Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära raderas. Även spamkommentarer tas bort. Alla kommentarer granskas av mig och jag ensam bestämmer om jag publicerar en kommentar. Kommentarer som innehåller hot eller kräkning publiceras inte. Din kommentar kan komma att anmälas

OjOj vad snö det har kommit i natt .

Kör försiktigt....


Snart 22:00Oj ! Snön bara faller ner. De kommer jätte mycket just nu och den blir säkert liggande. Vad mysigt såhär lagom till Jul. Men jag kom just på en sak som kan bli mindre mysigt. Jag ska ju jobba i morgon. Köra buss. Kanske gör bäst i att vara jävligt försiktig i detta väglag. Och en sak till.......

Kör även du försiktigt i morgon om du måste ut i Jultrafiken. Bli inte förvånad om du har dåligt fäste under däckena. Tänk på att de är bättre att komma fram sent en att inte komma fram överhuvudtaget. Kör försiktigt !
 
Kram !


Kvällen börjar lida mot sitt slutMin kväll börjar lida mot sitt slut. Jag ska avsluta den med en film under en filt och massagestol. Sen blir de sängen för jag ska ju upp tidigt en dag till denna veckan. (i morgon) Sen får jag vara ledig resten av denna vecka och de ska inte bli något annat än riktigt skönt.

Kram !


Tack !

Thomas L

Jag röstar på nr: 4 Danne-bloggen!

Tack Thomas L för att du röstade på mig inne på Emmelist blogg.Klicka på bilderna eller HÄR om ni vill lägga en röst på mig inne på Emmelist bloggTack !

Niklas "Noppe" Darefelt
Röstar på nummer 4, danne!!!!!! DANNE!!!!!!! DANNE!!!!! dannne johansson

Tack  Niklas för att du la en röst på mig inne på emmelist blogg !

 De går att rösta fram till Klockan 22:00 i kväll !
Gör gärna de ! Rösta på mig så är ni jätte snälla !
Klicka på bilden eller HÄR OM DU VILL RÖSTA PÅ MIG
Tittar tillbaka lite
Hej !

Jag sitter här och tittar tillbaka lite på vad jag skrev i December 2008 här på bloggen. Det finns ett inlägg där jag tror att några ord och meningar måste upprepas även i år. kanske ger jag någon vuxen med barn där ute en tankeställare.....
  
Jag såg idag många vuxna på stan  som hade handlat enorma mängder alkohol. Jag får "faan" ont magen när jag tänker på alla stackars ensamma barn som är rädda och får stå ut med att se dom vuxna supa sig fulla på jul.
Julen är barnens högtid, men tänk va många barn  där ute i vårt avlånga land som inte varken får klappar eller kanske inte ens julmat. Hoppas ändå att  det inte är så många som jag tror. Hursomhelst så sänder jag en tanke till alla er barn som inte får fira jul på de sätt som borde vara varje barns rättighet.

Idag är de den 22 december och nu är snart julen här. Hoppas ni alla får en riktigt God Jul !

Kram !


En tidig morgon

Jag var väldigt trött imorse. Jag har inte gått till jobbet klockan 04:30 på säkert tre veckor. Jag har ju sovit dessa dagar till minst klockan tio. Så jag tror ni fattar att de kändes tufft att ta sig hur sängen idag. jag ska jobba i morgon också, men sen är jag ledig hela veckan så då kan jag sova länge igen.Gå gärna in och rösta på mig
Jag är en av åtta utvalda till dagens blogg  på EMELIST.blogg.se. Gå gärna in och rösta på mig. Du har fram till Klockan 22:00 på dig. Lägg en röst på mig så är ni jätte snälla. Jag kommer att tacka alla personligen sen när omröstningen är över och vinner jag så  kommer några ut av er som har röstat på mig att vinna fina priser.

Du lägger bara din röst på mig genom att skriva  en kommentar i blogginlägget om finalisterna! Detta gör du på EMMELIST blogg.

* Om ni röstar på mig : Tackar jag er personligen .
* Om jag vinner - Då lottar jag ut fina priser till några av er.

Rösta gärnet på mig så är ni jättesnälla !!!!

http://emmelist.blogg.se/2009/december/finalisterna-i-dagens-blogg-1.html#commentKlockan börjar närma sig halv sju

Hej alla !  

Jag sitter här och kikar lite på andra bloggar. De är mycket om att Brittany Murphy är död. De är såklart tråkigt. Det är ännu en av alla sjärnor som går ur tiden och är alldeles för ung. Det är bara att konstartera att bara för att du är känd så betyder inte de att du mår bra. Många av alla dessa unga sjärnor som finns (döda eller levande) har många gånger ett liv  som många av oss drömmer om.  Många gånger avgudar vi dom kända, berömda och rika, men frågan är om dom mår så mycket bättre egentligen ? Media kan ibland ge oss den bilden, men de finns många exempel kändisar  som tappar fotfästet.
Dom når oanade höjder, efterföljt av ett hårt fall.  Brittany Murphy överlevde inte ens sitt hårda fall.

De gäller att måbra i sig själv. Mår du dåligt spelar de ingen roll hur om du är berömd, rik eller känd. Kanske är du allt de där och de finns människor som mår bra av de, jag menar inget annat.....
Fast tänk efter :  De finns många rika, berömda och kända människor som man är så glad över att man inte är.

Kram !

Ett filmtips tillJag köpte även denna DVD film när jag shoppade i Trollättan idag.

Mike Tyson ser själv tillbaka på sitt liv. Filmen är en blandning av orginalinterljuver, arkivklipp och fotografier.

 


Två filmtips

Jag tänkte ge er två filmtips som har kommit ut på DVD lagom till jul.

Den nya wallanderfilmen "Skytten"TERMINATOR
SALVATION
Yes !

Nu är de klart ! Vi tar en favvo i repris. 12 juni står Danne på Stockholmstadion och rockar häcken av sig igen till KISS. Nu har jag fixat:  biljetter, hotell och resa ..... Sonic Boom European Tour 2010 !2010 - Tänk på dig själv nästa år

Har du redan börjat fundera på något nyårslöfte till nästa år. Är de de vanliga ? Börja träna, äta nyttigare och kanske sluta röka. Vad du än har för löften inför de nya året 2010 så tycker jag att du ska skaffa dig en skön massagefåtölj. Risken att drabbas av ryggproblem är stor. Den risken minskar du med lite massage. Den är riktigt skön att sitta i när man tex har suttit en hel dag på jobbet, varit och tränat eller om man bara vill slappna av för en stund. Lova dig själv att just tänka på dig själv. Din rygg är en viktigt kroppsdel var rädd om den. Unna dig en massagefotölj. Jag har inte ångrat att jag köpte min.

http://www.importfabriken.se/Index.php?Page=Websidor/Massage/Massagestolar.htm
Shopping i Trollhättan

Jag åkte en tur till Trollhättan och shoppa lite. Jag köpte bla lite fågelmat och några DVD - filmer. De blev även några julklappar. Nu har jag bara två kvar att köpa sen har jag julhandlat färdigt för i år. De känns skönt att jag inte känner någon stress. Jag känner mig lugn även inför julen och jag tror inte att jag skulle hinna mer för att jag stressar. Då blir de nog lätt så att man glömmer något istället.Natti natti

Nu ska jag snart lägga mig, men jag gör en liten nattlig update först.  De har varit mycket jobb i helgen, men i morgon är jag "superledig" och de ska bli skönt. Jag har inga planer för i morgon, bara ta de lugnt. Jag vill ta mig upp ganska tidigt för dom två dagarna jag jobbar nästa vecka (eller denna veckan blir de ju ) Så måste jag ta mig upp vid 03:30 på morgonen. Får se hur de går när jag dom senaste tre veckorna inte har gått upp före lunch.....

Ja ja....
Hur de går de får vi se jag brukar ju klara av de hur trött jag än är. Det är ju bara två dagar de handlar om sen börjar julen på allvar för mig. De ska i alla fall bli skönt att få vara  mycket ledig i mellandagarna. Vad jag gör de får vi se.  Nu ska jag i alla fall sova.

Vi hörs i morgon.

Kram !Kommer SAAB att räddas ?

Jag läste precis detta. Finns de fortfarande hopp för SAAB ?Fläskfilé och dessert

Jag har varit på min favvoresturang och käkat lite fläskfilé med pommes. De blev även lite glass efteråt.Videoblogg 20 December2009 12 19

Tjena !

 Nu är de snart dags att dra till jobbet. Jag har kvällen och natten framför mig. Idag är de den 19 December, bara 5 dagar kvar till julafton och jag har inte fixat en enda julklapp än. Jag har inte riktigt hittat den där "julfeelingen" inom mig, men de kommer. Jag vet vad jag ska köpa och till hur många så de är bara att gå ut och göra de någon dag.

Själv önskar jag mig jättemycket och några av dom önskningar jag har kommer  att bli uppfyllda om de inte inträffar något oväntat.  Dock inte under jul utan de sker längre fram. Thailand blir de snart och de verkar också som de kommer att bli en tur till Stockholm i 12 juni. Ingenting är klart vad de gäller Stockholm, men de känns bra just nu så jag tror att den 12 Juni står jag åter igen på Stockholmstadion och sjunger med tusentals andra människor till Rockbandet KISS. Detta är några saker som jag ser fram emot. Sen håller jag på redan nu att tittar på nya semesterplaner och kanske lite mer åka bort en helg och göra lite kul saker så att man kommer bort från den så många gånger grå vardagen. 

Jag vet inte riktigt hur jag firar jul i år, men jag blir hemma i alla fall. Jag vet att jag är ganska mycket ledig under jul och nyår och de ska bli skönt. Jag jobbar nu i helgen sen är jag ledig Måndag, jobbar Tisdag, Onsdag och sen är jag ledig hela nästa vecka.

De har inte kommit så mycket snö än, men jag hoppas att de kan komma mycket till Julafton  i alla fall. De vore kul ! Sen får den gärna försvinna fast de spelar ingen roll om den ligger kvar heller för jag flyr snart till andra sidan jordklotet  och kommer hem lagom till de blir vår.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll ! Själv ska jag jobba och nu är de snart "time".

Ha de bra.....

Kram !Avatar

Denna filmen tror jag faktiskt kan vara en riktigt bra film. Full med coola scener och den verkar vara ganska spännande också...Kallt

De var kallt att vara ute och promenera, men de var skönt att röra på sig lite. Här kommer lite bilder..Lite lunchHej !

Jag har precis fått i mig lite mat. De blev schnitzel med svampsås. Nu får de bli en lite promenad runt skräckland. De ska bli skönt för de är perfekt väder för en rask promenad. Ska även gå förbi affären och köpa lite mat för i kväll. 

Nu får de bli ett litet varv. See you !

Kram !


Tack Tack Tack !

Jag tackar alla er som har skickat julkort till mig med posten... Tack !


Nix telefonTelefonsäljare blir man trött på ganska snabbt. Dom ringer och ringer och försöker att köpa eller skänka pengar. De kan också vara så att dom vill att du ska vara med i en marknadsundersökning säger du ja till detta en gång. Då ringer dom igen och vill att du ska skänka eller ge bort ännu mer pengar. Jag har till och med hört talas om att om man svarar i telefonen och säger att man tex inte vill köpa de dom vill sälja, så händer de att dom skickar de man just sa att man inte ville ha i alla fall. Med en faktura såklart och betalas inte den då blir de påminnelse inkasso och tillslut kronofogden. Där vill man ju inte hamna.

Jag är så emot detta med att någon ringer upp dig i försäljnings- , marknadsförings- eller insamlingssyfte så jag har sen många år tillbaka gått med i NIXTELEFON. Ett samtal till nix och du gör kännt att du inte vill få telefnsamtal som rör försäljning, marknadsföring eller insamling.

De finns dom som struntar i att man är registrerad, men dom flesta slutade ringa när jag registrerade mig i Nix registret.


http://www.nix.nu/sp%c3%a4rra-privata-telefonnummer.aspx


Riktigt grymHelt otroligt bra. Hur säker som helst.....


Varför kallar vi detta mat

Ibland smakar jag på lite nya saker i matväg. Men jag är nog jäkligt kräsen av mig. De jag gillade som barn de tycker jag om fortfarande och allt som jag tyckte smaka "äckelpäckel" som barn de gillar jag inte nu heller. Jag äter nästan alltid de som jag åt som barn de känns tryggast och smakar godast. 

Hur kan folk äta :

Lever -  smakar disktrasa och de kan väl ingen tänka sig att äta..
Sill - Smakar som otvättad, nerbajsad gubbe luktar...

Dessutom kräks jag upp om jag äter gröna ärter, spenat och kål.
Surströmming
är ju något som verkligen smakar som de låter SUR .... bläää.Omg ! Mera paket innan jul

Det är alltid roligt att få paket. Nu har jag fått ett igen. Jag börjar vänja mig nu och de får gärna komma många fler före, på och efter julen !

Donkey Boy - AmbitionsDenna låten gillade jag direkt när jag hörde den .....2009 12 15

Jag vaknade klockan 9 i idag. Som vanligt vaknade jag utav att en av mina grannar gjorde något. Dom är morgonpigga i detta huset. Jag har redan varit på jobbet nu under förmiddagen och nu ska jag snart dit igen. Jag kör samma turer idag som jag gjorde igår så de blir nog ganska lugnt. De var de igår i alla fall....

Allt känns bra för nu har de ju blivit lite fart på mig igen. De blir nog lätt så för den veckan jag var sjuk så gjorde jag ju inte nånting och nu bara de "smäller" till och jag har jättemycket att göra och jag vill och har så mycket lust man bara kan ha för att göra och fixa med saker.


De har blivit ganska kallt ute och de har till och med kommit lite snö... Kanske kan de komma lite över Jul i alla fall, men sen får gärna allt försvinna igen.

Om nu snön skulle falla och bli liggande så tänk på en sak om du är en sån som gillar att ÄTA snö.

ÄT INTE SNÖ SOM BLIVIT GUL !!!!!!

Dagens lunchIdag fick de bli fisk....


Usch...Usch va äckligt det är med paprika i salladen........


Nattlig uppdatering

Klockan är snart två och jag är fortfarande vaken. Jag sitter här med en filt över mig och tittar på filmen "Flickan som lekte med elden". Jag strö tittar lite, har ju sett den förut. De är lite kallt här i rummet och de beror på att det är något "knas" med mitt element. Jag sitter här och mår väldigt bra. Jag har lite planer på gång. Ja ni vet ju nu, för jag tjatar ju om de med jämna mellanrum. Thailand på semester, Kiss på stadion i juni. Jag har dessutom börjat planera och titta på en resa till längre fram, men jag undersöker bara vad som krävs för att kunna genomföra den. Jag är lite såhär de kan vara fel för jag vill ju leva i nuet. Fast jag vill ha mycket drömmar så jag tittar hela tiden på nya saker. Jag vill göra verklighet av mina drömmar för då får jag ju plats för nya. Jag trivs verkligen med livet just nu. Jag mår sjukt bra. När jag skriver ner vad jag har varit bra på idag så måste en sak bli.

Idag har jag varit bra på att drömma ...

TVÅ ANDRA SAKER ÄR:

Idag har jag varit bra på att samla information

Idag har jag varit
bra på att vara avspänd och hur härlig som helst.

Allt är såklart inte toppen ! Detta elementet som inte funkar gör mig irriterad, men jag kan inte göra något åt de nu så jag går och lägger mig, i mitt varma sköna sovrum. Imorgon har jag en del att fixa b l a på jobbet.

Kram på er och godnatti........12/6 2010

2010 06 12 då kanske jag drar till Stockholm igen. Jag vill så gärna va med om de jag gjorde Sommaren 2008.


Jag på Stockholm Stadion ca 4 timmar innan Kiss kommer in på scen !
Från rummet på Scandic park

Denna sommar minns jag. Jag var där med min kompis Madde och efteråt minns jag att vi var hur glada som helst för att vi fick uppleva denna grymma show ! Detta kommer jag att göra allt för att få uppleva igen. Jag kan tänka mig att åka upp själv om jag inte får med mig någon. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag bara struntar i detta.http://www.kissonline.com/


Fick ett paket idag

De är alltid roligt med paket. De känns bra att få redan nu innan jul. Sen hoppas jag ju på många till jul också.
Dags att jobba lite

Då var de dags att dra och jobba lite. Jag har precis ätit lite pasta och nu blir de jobb då för första gången på över en vecka. Skönt att allt känns bra och att det är som vanligt igen ......

Hoppas ni får en bra dag !

Kram ! 

I helgen har bloggarna och media snackat om ...


Under och efter denna helg är Idol - Eriks flickvän inte speciellt populär. Många tycker att de är pinsamt de som hände. Jag är beredd att hålla med. Hon borde nog inte ha klivit upp på scenen utan låtit han vara i rampljuset så länge han står där och sjunger i alla fall. 


  

The Pinks

Jag sitter här och lyssnar på The Pinks. Det är väl ett Bert karlssons många talangfynd genom åren.
Jag tycker faktiskt detta är riktigt bra.. När jag var liten fick jag ett kassett band av min morbror. Det var just The Pinks. Jag visste inte då vilka dom var, men när jag hade lyssnat igenom bandet så gillade jag dom och jag lyssnade om och om igen. Fast jag erkände aldrig de för min morbror när han frågade om jag gillade bandet som han köpt. Jag sa nej de var inget för mig, men innerst inne så gillade jag detta och gör så än idag...

Kanske lite varning på detta att jag gillar rosa, men jag kan ju inte hjälpa vad jag känner och man ska väl vara ärlig på sin blogg. Hur pinsamt de än kan vara.... Lite för mycket sommar musik också för att vara i December, men vem bryr sig.......


Helgen

De blev en bra avsluning på en helt sjuk vecka i alla fall.

 Hela helgen har jag varit med Linda och Karin som absolut några av mina bästa vänner. Dom låter mig alltid vara den Danne jag är och vi har alltid kul tillsammans även om vi inte träffas så ofta. I Fredags kväll åkte jag till Karin och vi tittade på Idol finalen. Sen åkte jag hem sent som tusan på Fredag kvällen och sen upp igen och i väg dagen efter till Karin igen och då var Linda där också. Idag  har jag varit en liten stund hemma hos Linda. Full fart hela helgen fram och tillbaka mellan hemmet vänner. Men de va faan värt det, för jag har haft trevligt!

 De mesta har visserligen inte varit bra denna veckan, men jag får i alla fall en bra avslutning på den. Jag har ju varit så sjuk och de blir ju så jobbigt när man är de, för man orkar ju inte göra någonting. Feber, ont i halsen, huvudvärk och ständig trötthet de är inte roligt. När man tänker på alla bekymmer det medför när man är sjuk så är de lätt att ge upp. Tur att man har så goa vänner som bryr sig även när jag är helt utslagen och inte orkar nånting. För är de någon som har brytt sig hela veckan, denna sjuka vecka om hur jag mår så är de Karin. Hon har ringt hela veckan och frågat om jag inte mår bättre så att vi kan hitta på något i helgen. Hon är så snäll så de blev inte svårt att tänka positivt efter en vecka av mycket ont här och där kombinerat med feber ...


Hoppas nu att de tar lång tid innan jag blir sjuk på riktigt igen. Nu vill jag bara kämpa på ett tag med jobb, träning och allt annat för att sen känna att jag behöver semester och då blir de Thailand. Nu vill jag inte vara sjuk och deppig igen. Snälla låt mig nu slippa bli sjuk och deppig. Man orkar ju fan ingenting när detta händer. Jag har tagit mig igenom denna veckan och nu känns allt  bara toppen !

Jag har kommit igenom denna period nu. De handlar mycket om att bara låta de ta sin tid för du orkar inte mycket göra när du är riktigt sjuk.

Jag kan erkänna att jag egentligen bara ville ta de lugnt i helgen också. Jag var lite rädd för att träffa någon överhuvudtaget för har man varit sjuk så kanske jag lätt blir en tråkig jävel när man träffar någon och kanske  som bara pratar om hur illa jag har mått hela veckan. Fast när de gäller Linda och Karin så är ju dom två personer som jag kan och vill berätta allt för. Jag har aldrig kännt mig obekväm, tråkig eller som en som inte passar in  med dom i min närhet.

Kram ...
Förstår att de är lätt att bli besattJag börjar förstå dom som sitter timme efter timme och bara spelar spel. De tar bara några minuter innan man är helt inne i de och de finns verkligen inget annat som är viktigare än att nå "The Next Level" !!!!!!!!Detta är aldrig braDet blir nog inte bättre om man kastar den i väggen ? Tänk va många människor de finns som tror att om man ger sig på en "död" sak så löser sig allt. BAD IDEA !


Ibland blir man argUndra om denna mannen var chef för ekonomi - avdelningen ? För hur förklarar han annars för chefen att hans dator är sönder och att han behöver en ny ???


Fel årstid för dykningDet är inte smart att ägna sig åt dykning när man vinterbadar. De kan gå riktigt illa !


Man får inte spela för mycketMan ska akta sig för att spela för mycket. Om man har flickvän vill säga. Denna killen kanske borde ha sökt ett jobb istället.Ett ganska roligt och gratis racing spelGanska roligt spel att fördriva tiden med. Klicka bara på bilden och sen är de bara att köra i gång. Ha de så kul !Telefonsamtal till MartinDet är svårt att hålla sig för skratt åt detta. Jag har ett svagt minne av att jag har sett detta på Tv när de sändes. Jag skrattade minst lika mycket som Martin och jag kan skratta åt detta än idag.... En riktig klassiker.


VideobloggSjuk sjuk och inget annat

Jag har har varit sjuk sen i helgen. I morgon är de Fredag och sen är de helg igen. Usch vad jobbigt detta ska vara. Nu känns de lite bättre i alla fall och på Måndag i nästa vecka så bör jag vara frisk. eller jag hoppas de.  Huvudet värker fortfarande och förkyld de är jag. Jag orkar så lite när jag är sjuk så jag hoppas nu att jag blir frisk så snart som möjligt.  Nu börjar jag i alla fall känna att de går åt rätt håll.


Då var de Torsdag igen

Torsdag igen och då är roliga Katrin med i vakna med the voice

Jag får önska mig en diktafon i julklappNär man går här hemma och är instängd som en akvariefisk så får jag massor med ideer. När man sitter i sin ensamhet och funderar så skapas hur många blogginlägg som helst. Fast när jag sätter mig ner och ska skriva så får jag inte till de. De är väl inget jag egentligen bryr mig om, De är bara så det är. Jag får väl önska mig en diktafon i julklapp. En diktafon är en bra grej att ha för att komma ihåg blogginlägg.http://www.pixmania.se/se/se/3059256/art/olympus/diktafon-ws-450.html


Pingisligan såhär långt

Det har varit mycket nytt under hösten i pingisen. De har varit kul att se svensk elitpingis varje Lördag på tv4 sport. Nytt spelsystem, kortare matcher och lagen får poäng för varje match man vinner i lagmatchen.
Många nya grejer och jag tycker att förändringarna har varit både nödvändiga och bra. Tjusningen med pingis är spänningsmomentet och de får man när det är korta matcher och varje vinst match räknas som en poäng till laget.

Jag tycker ju såklart att de är kul att se Kristian spela. Jag tycker att den bästa matchen såhär långt va den mellan BTK Rekord och Eslöv AI. Bra spel , hög klass och framförallt underhållande för alla oss som satt och tittade på.Videoblogg 9 DecemberGlass kanske är bra mot feber


Jag sitter här och unnar mig lite av de så goda , men kanske inte världens nyttigaste. Fast jag tror att glass kan vara bra när man har feber.

Jag hoppas ofta på något annat

* Jag hoppas alltid att någon annan har alla svar.

* Om jag befann mig på annan plats så tror jag ofta att de hade varit bättre.

* Och en annan dag kommer allt att ordna sig.

Fast såhär är de väl egentligen ?

Ingen har alla svar, just nu är här den bästa platsen att vara på och allt har redan ordnat sig.

GODNATTJulklappstips till dig som vill ge en julklapp till en bloggare

KameraEn digitalkamera är något som alla bloggare behöver. Jag har 3 olika en av dom har jag inte lärt mig än. Jag gillar denna av nmina 3. Det är en av märket olympus. En rolig detalj med denna är att den är vattentät. Jag tänker bara : Tänk vilka roliga bilder jag kan få från swimmingpoolen i Thailand...

MinneskortKöp några rejäla minneskort som kan spara en hel del bilder.

En liten smidig minidatorGillar man att blogga så vill man ju kunna göra de var man än befinner sig. Hemma eller på resande fot ska ju inte spela någon roll. En liten minidator kan man få med sig vart man än går.

Mobilt internet


När man bloggar vill man kunna göra detta var man än befinner sig. Detta klarar man om man har en liten smidig dator och mobilt internet som man kan koppla upp när man är på resande fot.

VisitkortKlassiska visitkort med namn och webbadress.

Andra saker som en bloggare vill ha kan vara:

DATAVÄSKA OCH
PORTALA STRÖMADAPTRAR

net on net är en riktigt bra sida att titta på för mera julklappstips.

2009 12 08

Jag känner mg helt slut. Att vara sjuk de tar på krafterna de också. Jag har sovit länge idag, men jag känner mig helt slut ändå. Jag är inte ens nära att bli frisk och de är störande. Tänk om man bara kunde få försvinna en stund och sen komma tillbaka och då vara helt frisk.

Men jag får väl försöka gilla läget lite mer och sluta gnälla. Det är som det är nu och jag gör ju vad jag kan för att jag ska bli bättre. Detta kommer ju att gå över. Frågan är bara när...? Jag får ha lite tålamod och de är viktigt tror jag att jag inte stressar utan bara tar de lugnt. Jag tror de löser många små bekymmer.

Ha de bra alla ....

Kram


Nattblogg

Jag borde kanske gå och lägga mig. Jag har bara en sak i huvudet och de är att jag vill bli frisk nu. De känns som att de är de enda som är viktigt just nu så jag hoppas jag blir de snart. Fy vad hemskt de känns att vara såhär svag och de känns som jag inte kan göra nånting för att skynda på, kroppen behöver tid att bli frisk så jag måste ge den de för att bli de. Eller jag vet inte vad jag ska göra, men tar man de lugnt så ordnar sig väl allt. Men de är svårt att ta de lugnt också för även om man är sjuk så behöver ju vissa saker göras och de är ju också så att när jag är så här mycket ensam som jag är nu så formas ju tankar om att jag vill göra så mycket. Träna tex, men de vore ju ganska korkat  av mig att dra till gymmet när jag nu mår som jag mår.Inser att de är jobbigt att vara sjuk

Jag har nu suttit här hemma och varit riktigt sjuk och dålig i flera dagar. Jag har knappt träffat eller pratat med en människa dom senaste dagarna. jag har suttit här ensam full av tankar om tex : Vad jag ska göra när jag blir frisk eller undra hur han/hon mår osv.. De var längesen jag var såhär sjuk och dålig. Faktum är att jag har inte varit sjukskriven en enda dag sen jag började med busskörningen.

Man får mycket tankar i huvudet när man bara går här hemma och inte orkar göra något, men ändå så är de bara en tanke som jag tänker på extra mycket. Jag vill bara bli frisk så att man kan komma igång igen. Jag gillar verkligen inte att stänga in mig på detta sättet, men ska jag bli fullt frisk så har jag inte mycket att välja på.

Idag känns de lite bättre än vad de gjorde Fredag, Lördag och Söndag. Men ingenting har försvunnit helt. Jag har fortfarande ont i halsen, huvudet och lite i örat. Febern hänger fortfarande i och jag har haft svårt att sova under helgen och även natten mellan Söndag och Måndag. Jag fryser trots att jag säkert har 25 grader i lägenheten.
Jag inser att det kan vara riktigt jobbigt att vara sjuk.Dagens lunchPanbiff med kantarellsås


NattbloggHej !

Här ligger jag och kan inte somna. inte nog med att man är sjuk. Nu kan jag inte sova heller. Tur de finns internet så man har något att göra. Kanske kan jag lura min kropp lite ? Jag Kanske kan ligga här och surfa lite så kanske jag blir så trött att jag just somnar.

Kram2009 12 06

Hej !

Jag är fortfarnde sjuk och dålig. Feber har jag, huvudvärken släpper inte, ont i halsen har jag och jag är förkyld. Får se hur länge jag ska behöva gå med detta  Jag  ringde och sjukskrev mig så i morgon blir de inget jobb i alla fall. 


Har ni köpt en kalender för 2010

Har ni varit och köpt en kalender än så ni kan planera år 2010 ? Jag skulle vilja ha en kalender som typ ser ut såhär.

Men jag är ju bara en liten bloggare så det kommer att bli denna kalender som kommer att hänga uppe 2010.
Är jag snål ?

Nej, jag är inte snål. Dom gångerna jag har varit detta så tror jag nästan alltid ångrat de. Jag är av åsikten bättre att lägga på några extra slantar så de håller ett tag. Eller man får ju inget med sig när man dör i alla fall så varför vara snål. Jag letar tex aldrig extrapriser i mataffärer. Jag tittar inte på prislappen i mataffärer överhuvudtaget. Jag går aldrig till en frisör som är för billig för jag har så svårt att lita på att den människan kan klippa överhuvudtaget. En annan grej är ju de där som så många har haft en åsikt om. Jag hämtar ju mat ute varje dag.
jag kan säkert komma på fler saker, men dessa exempel får räcka för nu.

Är du snål Danne ????????

Nej ! Jag tycker inte jag är snål !Jag kurerar mig med Bert

Jag mår inte mycket bättre. Usch vad de är jobbigt att vara sjuk och så är jag ju kille också och då är de ju såklart tio gånger värre att vara sjuk.

Jag kurerar mig med Bert.Jag har suttit här och tittat på ETT HERRANS LIV med Filip och Fredrik som program ledare och gästen är Bert Karlsson. Ganska roligt och de får mig att tänka på lite annat än min huvudvärk och feber.Bert har ju varit makalös på att tjäna pengar. De är svårt att säga något annat. Han har till och med lurat  mig en gång .. "Ha ha skojar lite bara", men han besökte bokhandeln  här i Vänersborg för jag tror något årsen. Han satt där och signera böcker och jag köpte såklart en och fick hans autograf.
.
SlipsnisseJag roar mig lite med några av mina slipsar.

Hur gör man nu när man knyter ?
Vilken gillar jag bäst ?


Söt men fel..


Helt okej, men inte perfekt...


Denna är inte så tokig...


Jag tror jag gillar denna bäst..
                                            


De finns en nackdel med att jag har bokat en resa till ThailandNär jag är i Thailand så kommer jag att sakna min lilla Mimmi...


Lördag

Har precis ätit en macka och en apelsin. Sitter och känner mig lite skakig. Jag har fortfarande feber och gör jag något så orkar jag väl hålla på i högst en halvtimme. Bara inse att man är sjuk och att de är helt normalt att man blir de ibland. Skönt att man mår bra förövrigt. Inga psykiska problem och på privat ekonomin har jag full kontroll trots att jag har lite mycket utgifter just nu och en tid framöver. Frånsett att jag är sjuk så har jag ändå haft en skön och bra Lördag.

KramDagens lunchSchnitzel2009 12 05

Godmorgon ! Om man nu kan säga de när klockan snart är 13:30. Jag har sovit och sovit. Jag tror de kan vara bra nu när jag är sjuk. De känns lite bättre idag även om jag fortfarande har huvudvärk och feber. Idag blir en riktig slapar dag. Jag ska strax tagga ut och hämta lite mat. Sen blir de någon film. Jag tror de är bäst att ta bara slappa och ta de lugnt för jag vill bli frisk så fort som möjligt.Sov gott

Jag klarar inet att hålla mig vaken längre. Mitt huvud värker och jag har feber. Hoppas de känns bättre i morgon.

Sov gott

KRAMAtt tänka på innan du vill kommentera ett inlägg på min blogg

TÄNK PÅ ATT:Din IP - adress sparas .  Kommentarer som jag anser vara kränkande kan jag komma att anmäla.VideobloggJag glömde ju detta igår !Godnatt

Flickan som lekte med eldenHar sett filmen nu. Jag tror att jag gillade filmen Män som hatar kvinnor bättre, men denna filmen var inte dålig heller. Slutet av filmen är riktigt grym ! Helt klart en film  värd att se !


Vad var de i mitt paket ?

Filmen:  Flickan som lekte med elden...

4 DecemberNu har klockan passerat tolv och det innebär att det är den 4 December. För precis ett årsen startade jag denna blogg. DanneJohansson. blogg. se GRATTIS på ettårsdagen...PaketDet är tydligen redan julafton. Lite snö idag och ett paket. Undra vad detta kan vara ?


Kom lite snöblandat

Hej !

Då var man hemma från jobbet igen. De kom lite snöblandat regn när jag gick hem. Jag har haft en bra dag hoppas ni har haft de också.

Kram !Dagens lunchDet blev revbensspjäll idag.


Vad ska jag äta ?Svar på en fråga från Johanna

Johanna: Vilken busslinje tycker du bäst om att köra? Jag tycker 66 verkar väldigt bra. Inte för mycket folk, ganska långa stunder bussen bara står still i väntan på folk t.ex. i fyrkanten, ute på stallbacka. Kan du in te göra en lista på de fem turer du helst kör och varför. Mvh johanna


Svar till "undrande" om mina matvanor

Undrande :
lagar du aldrig din egna mat istället för att värma hela tiden?
svara gärna i ett inlägg eller vide inlägg :Har fått en ny slipsJag har fått en ny slips till uniformen som jag bär på jobbet. De där med att knyta slipsar de får jag ofta hålla på länge med innan jag blir riktigt nöjd. Jag få aldrig knuten som jag vill ha den på första försöket. Den blir alltid för lång, för kort eller så blir de bara en ful knut och något av allt detta händer alltid innan jag får till en knut som jag blir nöjd med. Denna knuten som jag har nu får duga ....Frågor i tvättstuganHåller på i tvättstuganGodmorgon !

Har ni sovit gott ? De har i alla fall jag gjort. Fast jag tycker klockan ringde alldeles för tidigt idag. Får se hur de går att tvätta. Jag har ju inte så mycket så jag ska väl hinna med jag har tvättid farm till 12:00. Jag ska snart gå ut och hämta lite mat. Får se om de blir revben eller fisk ? Sen ska jag snart vara på jobbet igen. Väntar även på ett paket som jag tror kommer idag till Danne...

Kram !Frost

De är kallt, is på gatan och frost. De är bara ytterliggare ett tecken på att vi är inne i December och att de närmar sig JUL !

FinJag tycker denna bollen är så fin som lyser i en av alla rondeller som finns i Vänersborg


Nattblogg
Hej

Jag har precis kommit hem från jobbet. De känns i kroppen att de har varit en lång dag. Jag ser att jag har fått lite frågor här på bloggen om busskörning och mina matvanor. Jag tänkte att jag svarar på detta i morgon för just nu behöver jag sova. Jag är jättetrött och jag ska upp tidigt för jag har bokat tid i tvättstugan igen. De var inte längesen jag tvätta, men förra gången var de ju så jäkla mycket.

Men jag lovar att jag ska svara på era frågor i morgon.

Om de är någon som fortfarande sitter uppe så vill jag bara säga godnatt så hörs vi i morgon.

Kram
Helt vanlig dag


Hej !

Idag är de som vanligt. Jag kliver upp efter att ha sovit för länge. Jag går ut och hämtar lite mat och nu ska jag snart dra  och jobba lite. Det är ganska kallt ute. Folk springer omkring och stressar och jag känner mig ändå lugn och avspänd i hela kroppen. Jag är lite förkyld, men annars mår jag bara toppen !

Hoppas ni får en bra dag .

Kram !


Dagens LunchJag kan bara inte

Detta är lite pinsamt att erkänna. Jag har försökt så många gånger, men de går inte. Jag har provat mitt på ljusa dagen och jag har försökt krypa ner under en filt så att jag snabbt kan dra den över huvudet och jag inte kan.

De slutar alltid med att jag spolar fram elle stänger av. Vad pratar jag om nu ?

Jo ! Filmen "NÄR MÖRKRET FALLER" Jag har aldrig lyckats sitta och se hela filmen från början till slut. Den är för hemsk och så trovärdig. Jag vet att de bara är film och att skådespelarna bra är just skådespelare, men de går inte i alla fall. Den är bara för hemsk, mycket realistisk och trovärdig.
Det är en mycket bra film, men jag klöarar bara inte att se den från början till slut. Lite pinsamt att erkänna, men det är så de är ......
På väg hem från jobbet

Jag älskar katter ! Därför blev jag bara så glad när jag fick se en katt som kom i full fart mot mig när jag var på väg hem från jobbet !

Mysteriet fortsätter

Mysteriet med min äkta citron flaska fortsätter.
Fick denna frågan av anonym:


Vem drack då upp det som fanns i innan de blev vatten?:)

Danne- Jag köpte den flaskan för några årsen på överby. Dom säljer väl ingen sprit där och på Systembolaget har jag aldrig sett att flaskorna ser ut så. Denna flaskan var TOM när jag köpte den ! Sen har jag fyllt den med vatten och haft den som prydnad.December och man märker att snart är de jul

Vi är nu inne i December månad och man märker på många sätt att de börjar närma sig jul. Folk har stressar runt mer än vanligt. Många säger att dom inte kommer att köpa så mycket julklappar i år, men ändå gör så många just de. Jul musik spelas på radion, sjärnor och ljus lyser mångas fönster och de finns även ett och annat hus som lyser lite extra såhär i juletid.De finns redan personer som har börjat fråga mig vad jag önskar mig i julklapp och jag vet verkligen inte. Kanske WORLD WIDE PEACE eller så önskar jag att den GLOBALA UPPVÄRMNINGS FRÅGAN blir löst lagom till jul.

De är verkligen inte lätt att veta vad man egentligen önskar sig. Så jag kommer nog inte att kunna svara dig som undrar, men en stor säck med pengar vore väl inte fel.
Kram ..1 December

Godmorgon på er.

Klockan är mycket och jag ska snart iväg och jobba, men de var så skönt att sova ut. Det är de verkligen alltid. De är kallt ute, men solen skiner. De hade varit perfekt med en powerwalk nu, men jag kommer inte att hinna för jag ska snart vara på arbetet. Så är de. Bara att acceptera livets hårda skola.

Jag har i alla fall hunnit få i mig lite mat. Idag blev de frikadeller med ris och curry.
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE