Fredag ❤️

Ont i benen idag, storstädat hem, fredag och sen är det helg som egentligen inte spelar någon roll för jag har ju semester i 10 dar till. Börjat bli lite mmärkligt väder såhär i slutet av juli. Ena sekunden skiner solen och det är värsta högsommaren och i nästa sekund blir det kallare samtidigt som regn faller i massor. Men såhär är det väl typ varje år? 
 
Nu får man fortsätta med fredagen. Jag har ätit lite gott och just nu kollar jag film. 
 
 
 
 
Det blir väl lite mer skrivande på självbiografin också. Det går bra nu och jag funderar inte längre på vad jag ska skriva när jag väl sitter här och skriver. Jag har redan tänkt igenom väldigt mycket och nu måste jag bara sätta mig ner och skriva. Det börjar bli bra nu, riktigt bra. 
 
Ha en trevlig dag!
 


.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Pigg och glad eller trött och sur?

 
Godmorgon alla pigga och glada! Och trötta och sura... Välj själva vad som passar in på er idag? Jag hade tänkt att sova länge, men jag hade som vanligt ingen ro i kroppen så jag var uppe och skutta före klockan 8 i morse.
 
  
 
En löprunda har jag hunnit med idag. Jag joggade några km i ett ganska lugnt tempo. 
 
 
 
 
 
Nu får det bli mat och sen ska jag fortsätta skriva på min självbiografi som nu börjar likna något som koommer att bli riktigt jävla bra.
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Blått, rött, lila och grönt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tankar kring min löpning.

 Jag har taggat ner löpningen lite. Det har blivit så. Sist jag löpte slog jag ju mitt personliga rekord och efter det så har jag inte hittat något som motiverar mig till att ta mig ut på en runda. Till och från har det ju varit sånt jävla skitväder också så man har väl inte haft någon lust pga av det. Fast hade jag inte tagit rekordet förra veckan så nog tagit mig ut i regn och rusk. Jakten på rekkordet var ju det som gällde liksom. 
 
Sen är det också så att jag trodde att löpningen skulle kännas bättre än vad den har gjort. Jag har kört mina 3-6 km, 4-5 gånger i veckan. Jag trodde det skulle kännas grymt bra, men jag har mest fått ont i benen. Det som känns bra med löpningen är ändå att jag tar tag i mer saker som jag tror att jag inte hade tagit tag i lika snabbt om jag inte hade tränat. De blir lite mer "sprätt" och fart på mig, vilket är bra. Men jag hade hoppats på att det skulle kännas ännu bättre än vad min träning i normala fall gör. Är man helt ledig och har semester så är ju det till fördel när man vill träna mycket. Man känner sig ju inte så trött och seg pga av jobb liksom och då borde man ju logikst sett orka, men den där orken extraoch  känslan av att man är i bra form har jag tyvärr inte känt. Det har mest varit jobbigt och jag har mest fått kämpa med det. Jag har ca 2 veckor kvar av min semester och några fler löppass ska jag se till att det blir. Men löpningen kommer nog inte att kännas mycket bättre dom kommande två veckorna. Jag kommer att få ont i mina ben och jag kommar att få kämpa med att ens orka ta mig ut på en runda. Det är ju i alla fall skönt att det känns bra efter man har genofört en runda. Och det är ju bra att jag rör på mig. 
 
 
 


Dolly Style - Cherry GumBildblogg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Korg och inkorgMåndag ❤️

 Nu känns det ganska bra igen. Hela helgen har ju annars varit ganska seg och jag har inte fått så mycket gjort som jag har velat. Men idag har jag varit kreativ och driftig under hela förmiddagen. Jag hade ju en lång jävla "lista" på saker att göra och idag har jag nästan bockat av allt som stod på den. Det kändes alltså direkt bättre, bara för att jag tog tag i sånt som jag länge har skjutit framför mig.  Nu har Danne varit duktig!! Jag säger det till mig själv eftersom ingen annan gör det.
 
 
Jag har fått hem en ny Johan Falk-film i brevlådan.
 
 
Jag tänker nu sätta mig i massagestolen och kolla denna filmen. Slappa, ta det lugnt och bara ha det bra liksom. 
 
Ha en trevlig dag!
 


Att ha semester är ju lyx i alla fall.

 Det känns inte stabilt och de finns inte mycket som flyter på liksom. Jag grejar mycket, men allt jag gör tar så förbannat lång tid. När jag gör något som tar flera timmar så funderar jag på om det inte borde gå att göra det på en kvart. Fast så är det ju naturligtvis inte. 
 
Jag skriver en del på min självbiografi. Idag skrev jag bla om min jakt tillsammans med Tomas von Brömmsen. Min självbiografi tar väldigt lång tid. Jag skriver, läser, ändrar, skriver mer, gör research och fortsätter skriva. Sen när man typ har skrivit några sidor så läser jag allt, från början. Jag ändrar igen och funderar vidare på nya berättelser. 10 rader kan verkligen ta 10 timmar göra helt klart. Men jag vill göra detta riktigt. Alltså väldigt ordentligt. Inte slarva med nånting. Detta ska bli sjukt bra och då måste man lägga ner mycket tid.
 
Snart kommer lönen in. Det känns helt ok att man bara har kört buss drygt en vecka denna månaden och nu får man betalt som om man har jobbat i 4 veckor. Att ha semster är verkligen lyx. Jag pratade med en egenföretagare i veckan. Han sa att han inte hade haft någon riktigt semester under de senste 8 åren. Det gick liksom inte att bara släppa allt och dra iväg, även om pengar finns. 
 
 
 
 


Om jag har ett batteri så är det slut

 
Jag känner mig ganska uttråkad. Ute har det varit dåligt väder hela dan. Just nu är det riktigt busväder med regn och storm. Jag har bara varit ute idag och köpt något att ta med mig hem och äta. Annars har jag bara ägnat mig åt inomhusaktiviteter, hemma själv. Jag kollar en hel del film, men det börjar bli lite tjatigt nu för jag kollar bara på sånt som jag vet är bra och de jag vet är bra har jag ju typ tittat på många gånger tidigare. Sen äter man ju något, städar lite i köket och funderar på om jag kommer att få renoverat min lägenhet till hösten.
 
Om jag har något batteri i min kropp så har det max varit på laddning idag. Kraften i ig har tagit slut och jag orkar inte ens läsa en bok, fast jag vill det som fan. Jag borde kanske gått ut idag. Lite party med bubbel och roliga människor är kanske behöver en kväll som denna, men jag träffade ju mycket folk igår och det är ju kanske därför mitt batteri är slut idag. Dessutom ska man ju akta sig för att vara ute på för mycket partyn. Man ångrar sig också så lätt dagen efter när man får en känsla av sunkighet och att man borde ha sovit istället eftersom batteriet egentligen var slut. Den känslan av att man borde ha varit hemma och sovit istället är inte trevlig, men det är ju värt det ibland.  Nu känns som  att det är tur att det snart är natten så jag bara kan gå och lägga mig.  Får se om batteriet är fullt imorgon.
 
 


Fredag ❤️

 
 
Hela denna fredag har jag mått ganska illa. Känt mig ganska snurrig i huvudet också. Vad ska jag göra, vad måste jag göra och vad vill jag göra? Jag har försökt hitta ett svar på dessa frågor, men jag har inte lyckats. 
 
Jag gick igenom mina räkningar. Man har inte lite denna månaden. Jag hade en hel korg full med papper som bara handlar om utgifter. Massa jävla tusenlappar ska jag ut med. Tur att man hela tiden har så bra "cashflow". 
 
 
Usch, jag får inte till mitt bloggande idag. Jag mår för illa. Jag hade egentligen ganska mycket att berätta om just denna dagen. Jag har lärt mig så mycket och fått många tankeställare. Jag har återigen insett hur bra jag har det, men just nu orkar jag bara inte tänka och därför bloggar jag ju så sjukt dåligt just nu. Det stör mig, men vad ska jag göra? De är bara för mycket från denna dagen som inte har sjunkit in än och när klockan snart slår midnatt så gör jag nog bäst i att bara gå och lägga mig för natten och inte sitta här och fundera.
 
 


Kvällens sallad!

 


World Championships Backhands

 
 
 
 
 


Gummi lim och kläder

 
Det blev lite nya grejer. Nya gummiplattor, fästlim och t-shirt's från Stiga och Yasaka.
 
 
Jag ska prova ett par gummiplattor som för mig är helt nya. Jag har i flera säsonger kört BOOST TC, men nu ska jag testa BOOST TS. Skillnaden ska vara att BOOST TS är ett mjukare gummi än vad BOOST TC är. Ett mjukare gummi gör att jag får ner farten en aning och det kan bli lättare att skruva bollen mer. Skillanden är marginell.  Det är inte ens säkert att jag märker någon större skillnad  egentligen. Det kan skilja hur mycket som som helst mellan två gummiplattor, fast dom är av samma märke. Hårdhet och friktion kan vara helt olika från platta till platta, trots samma märke. Men jag tänkte att jag provar ett för mig nytt gummi. Mitt problem vid pingisbordet är oftast inte att få fart på bollen. Spela med fart kan jag göra med nästan vilket gummi som helst. Jag har däremot svårare att få den där lilla extra skruven bollen. Köper jag ett BOOST TS istället för BOOST TC så tror jag inte att jag behöver ändra så mycket rent teknikmässigt. Jag kan spela som jag alltid har gjort, men jag får lite extra skruv på bollen. Fart på bollen har jag aldrig haft något problem med att få och det kommer jag inte att få nu heller när jag byter gummi. Det är jag helt säker på. 
 
Jag skulle naturligtvis kunna köpa ett gummi som har en väldigt hög friktion. Ett gummi som har en yta som är som klister. Jävlar vilken skruv man kan få av en sån gummiplatta. Men skulle jag välja att spela med ett sånt gummi så skulle jag samtidigt få ändra på väldigt mycket tekniska detaljer i mitt eget spel. Att behöva ändra för mycket detaljer i min teknik är inget jag vill göra när detaljerna är sådana saker som jag har tränat på sen jag var 7 år gammal. Det är inte så lätt att ändra på detaljer i teknik nu liskom. Man får försöka hitta material som jag tror jag gillar att spela med istället. Samtidigt är det också viktigt att man inte tänker för mycket på vad man ska ha för material. Det är väldigt lätt att fastna i en ond cirkel där man bara letar efter det "perfekta" materialet, som man typ aldrig kommer att hitta. Tillslut tycker man inte något är bra när man har letat och provat för mycket. Man ska ha ett rack som man tycker om att spela med och kläder som man tycker om att spela i, och man ska inte krångla till det onödan. Man ska inte underskatta materialet, men man ska heller inte fixera sig vid det och tro att materialet är avgöarnde. Tränar man på så hittar man sin grej med material också. Och den enkla sanningen är att det är aldrig materialets fel om du förlorar en pingismatch. Det är dig själv det hänger på liksom. 
 
 Lite nya kläder fick jag hem idag också. Sköna kläder från Stiga och Yasaka. Inget märkvärdigt bara sköna träningskläder liksom.
 
 
 
Limmet jag har fått verkar vara fullständigt livsfarligt. Någon häxblandning av något slag. Denna säsongen blir man riktigt farlig. Sköna kläder, grymma gummiplattor och häxblandat lim som jag ska fästa mina gummiplattor med. 
 
 
 Med alla grymma grejer som jag nu har fått hem så kan jag väl inte förlora en enda pingsimatch den här säsongen. 
 
 


Nu har jag fått mitt paket.

Nu har jag fått mitt paket med mina pingisgrejer.
 
 
 
 
Det känns alltid som det är extra roligt när något har med pingis att göra. Jag måste bara nu direkt få upp paketet så jag kan kontrollera, klämma och känna på grejerna. 
 
 


Torsdag ❤️

 
 
 
 
Denna dagen började bra! Jag gjorde somamrens snabbaste löppass. Det kändes inte så himla bra egentligen, men snabbt gick det tydligen ändå. Jag höll ungefär samma tempo under hela rundan och jag sprang hela tiden. 
 
Idag blir det mycket skriva på min sk självbiografi. Vill få upp farten lite på denna grejen. I veckan har jag nästan inte skrivoit något alls. Det är inte så lätt heller, men jag har massor av berättelser som jag har gått runt och tänkt på länge. Det borde inte vara så svårt att skriva ner dom. 
 
Idag ska jag också få hem ett paket. Det kommer att innehålla massor av nya pingisgrejer. Nya gummiplattor, kläder och andra prylar som man behöver ha när man är pingislirare. Säsongsstarten närmar sig och jag vill ju ha lite fräscha grejer när det blir dags att ställa sig vid bordet igen. Jag tror i alla fall att jag kommer att köra på en säsong till. Jag vet ite så mycket om vad min klubb har för planer, men själv vill jag i alla fall träna på så mycket som jag har möjlighet att göra. Löpningen lär jag ju inte hålla på med när hösten kommer och då är det ju bra att om jag är igång med något annat. 
 
 


Selfiepinne

Jag brukar typ vara sist med det senaste, men nu har också jag köpt mig en sån där selfiepinne. Jag försöker nu lära mig lite snabbt hur man ska använda den på bästa sätt.
 
 
 
 
 
Rolig grej  är det ju i alla fall och jag kommer säkert att leka väldigt mycket med min "pinne".
 
 
 
 


10 skäl att blogga

1. Det är väldigt roligt.
 
2. Man lär känna nya människor.
 
3. Skriver man om sånt man är intresserad av så lär man sig mer om det.
 
4. Man tjänar pengar.
 
5. Man får möjlighet att framföra sina åsikter.
 
6. Man få nya möjligheter i livet bara för att man har en blogg. 
 
7. När bloggen går bra så blir det extra kul att fortsätta blogga.
 
8. Man kan underhålla människor via sin blogg.
 
9. Det kan vara skönt att få skriva av sig.
 
10. Man kommer på saker om sig själv som man kanske inte har tänkt på förut.
 
 
 


Mysblogg

Slappar mest och sitter inne. Kollar på en hel del film. Vad ska man göra när det är skitväder? Nu tänker man att man borde ha dragit på någon resa till solen istället för att sitta hemma och glo.
 
 
 
Fast det är ju ganska mysigt det här med...
 
Jag knaprar på några kex och kollar fiilm och jag lär kolla mera film innan denna dagen är slut. Skönt med semester är det ju alltid även om jag bara är hemma  och sitter inne för att det är skitväder ute.
 
 


Jag skulle ha valt fisk istället

 
 
 
 
 
Idag fick det bli piroger. Tyvärr valde jag detta istället för fisk. Jag känner nu att jag borde ha fixat en fisk istället. Det hade varit godare denna gången. Men piroger är ju gott också.
 
 


Sommar och sol är bäst.

 
 Såhär fint väder har det varit hur mycket som helst av under min semester.
 
Idag är det något annat. Skitväder, typ.  Det enda som är bra med dagens väder är väl att man hör mindre av alla skrikiga måsar som annars hörs och finns överallt i denna stan. Men jag gillar sommar med sol, bättre än sommar och regn. Nej, hoppas det fina vädret snart kommer tillbaka igen.
 
 
 
 


Blöt löprunda

 Har varit ute på en väldigt blöt löprunda. Jag plaskade även en och annan djup vattenpöl när jag var ute på min förmiddagsrunda. Men, det är ju bara vatten.
 
 
 
 
 


Fyrtal i sommar

Har ni också checkat av fyra saker som är extra gott på sommaren.
 
Korv i solen!
 
 
 
Glass!
 
 
 
 
Färskpotatis och goda biffar!
 
 
 
 
Steket ute!
 
 
 
 


Jag vill inte bara sitta på rumpan

Alla ni som har möjlighet att morgonträna, göört! Det känns alltid bra efter man har fått gjort det! Det är inte bra att sitta på rumpan hela tiden. Hade jag inte tränat alls nu på min semester så hade jag väl bara suttit här vid bakom skärmen, eller bakom tv:n. Kanske hade jag tagit en promenad till affären som enda fysiska aktivitet om dagarna. Jag vet inte vad männsikan är skapt för att göra, men sitta på rumpan för mycket mår inte jag bra av i alla fall.  Jag tror inte någon annan gör det heller.   Idag: 3km löpning. Inget personligt rekord, men jag kämpade på bra hela varvet ändå.
 
Nu kommer maten att smaka bättre efter morgonens pass.
 
 
 Ha en trevlig dag!
 
 
 


Fräsch helg

Ahh vilken skön helg. Jag har kört lite löprundor, ätit gott och fått städat precis överallt. Nu känns allt sådär fräscht här hemma. Rent, fint och doftar fräscht gör det också.
 
Ny vecka nu och nya tag. Det får väl bli en löprunda nu som start på denna dagen. Förra veckan blev det över 2 mil totalt. Får försöka  + det personliga rekordet på 3 km. Jag var ju så nära i helgen att springa mitt snabbaste varv denna sommaren. Denna veckan borde  jag ju logiskt sätt klara sommarrekordet då. Jag provar nu så får vi se.
 
 
 
 Ha en trevlig dag!
 
 
 
 
 
 


6 medaljer till Sverige i UEM.

Kul att Sverige tog 6 medaljer totalt i årets Ungdoms-EM. Kul också att Anton Källberg blev europamästare för juniorer. 
 


Det är liksom lättare att inget säga att berätta.

Jag fortsätter naturligvis att skriva på min sk självbografi. Det börjar bli svårt nu. Jag vill ju skriva på ett sånt sätt så att vem som helst kan förstå vad jag berättar om. Känslan jag får är att om jag skulle visa de jag nu sitter och skriver för några utomstående som liksom inte känner mig, så skulle ingen tro mig. Skulle jag själv tro på de om jag nu leker med tanken att någon annan skriver just de jag har skrivit (min självbiografi), berättelsen handlar om någon annans liv och jag som utomstående får läsa detta. Skulle då jag tro på de jag då fick läsa? Jag tror det, fast samtidigt skulle jag kanske tro att personen överdriver. Grejen är bara att jag överdriver inte det minsta lilla. Jag har snarare taggad ner. Jag skulle kunna berätta ännu mer grejer, men någonstans måste man ju dra en gräns. Vissa saker skulle jag kunna ägna hela livet åt att bara sitta här och skriva om, men det vill jag ju såklart inte göra.
 
Känslan som jag har när jag sitter och skriver den är att ingen kommer att tro mig. Det har ju hänt att jag har berättat för folk om vissa saker som jag har varit med om i mitt liv. Både roliga och minder roliga grejer. Många gånger har jag då haft en känsla att personen/personerna inte tror på mig. När man känner så då fortsätter man ju inte att berätta utan man håller de man skulle vilja berätta inom sig istället. Sen när man har känt så några gånger till att man inte blir trodd, trots att man själv vet att vartenda ord är sant, då slutar man snart helt att berätta. Man håller allt inom sig hela tiden och berättar inte något  för någon.
 
När jag nu sitter och skriver så blir det ju att man tar upp mycket till ytan. Saker som man aldrig egentligen har pratat med någon om kommer ju ut när man sitter och skriver. Dessutom är det ju så att man kommer på mer saker i skrivandet stund. Saker som man aldrig har ens funderat över tidigare tar man också upp till ytan bara för att man har börjat på allvar att verkligen fundera över sånt som har varit. Mycket av de jag skriver känns som helt sjukt, orättvist, fullständigt fel och bara helt galet.
 
Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med min sk självboigrafi om jag nu blir färdig någon dag med den. Om jag väljer att bara skriva och aldrig visa materialet, ens för en person  så gissar jag att det kommer att bero på att jag inte blir kvitt den där känslan av att ingen kommer att tro mig. Jag har ju varit med om det så många gånger förut att jag har fått en känsla av att jag inte blir trodd. Då blir det ju lätt så att man istället håller allt för sig själv. Det är liksom lättare att inget säga än att berätta på något sätt. 
 
 


FloorSelfie

 


Lunchen

 Lite extra slö idag. Jag köpte mig lite mat i en låda. Allt ligger på plats i affären och jag tänkte även på att köpa något som jag inte ens behöver värma 3 minuter i mikronvågsugnen
 
 Rostbiff och potatissallad. Och lite frukt och grönt också.


Andra sidan jordklotet

Jag skulle gärna vilja åka hit igen.
 
 
 
 


Alla verkar sova

Jag känner muig pigg och fräsch i alla fall. Skönt att man kan känna så på en söndag. Jag var uppe klockan 8 och jag gjorde mig redo för en löprunda. När jag kom ute så verkade det som att det bara var jag som var vaken i hela stan. Det var ju liksom helt tomt överallt. Stan ligger öde på något sätt. Sen ser jag ett fåtal personer och någon enstaka bil under hela min runda. 
 
Om jag ska säga något om löpningen så kändes det ganska bra. Jag fick även idag den näst snabbaste tiden så jag var alltså snabbare än igår. Men inget personligt rekord idag heller. Just nu har jag inte marginalerna på min sida. Men det var skönt med en löprunda och springer jag på min näst snabbaste tid denna sommaren så så känns ju det ganska bra ändå.
 
 
 
 
 
 
En grej som inte känns så bra nu däremot och som jag säkert kommer att tänka på väldigt mycket idag det var att jag tänkte göra en sak direkt efter min löprunda, men jag vågade inte när det var dags att just gör det. Jag var i det där ögonblicket då jag skulle göra få gjort det, men jag vågade liksom inte. Exakt vad det är vill jag inte berätta. Det vågar jag väl inte heller, men det var inget farligt och det var inget olagligt. Det var egentligen ingeting, men jag tror att hade jag vågat så hade kanske en person blivit väldigt glad. 
 
Men jag hamnade i en sån där situtaion att jag bara inte vågade ta det där steget. Direkt efter löprundan så var jag fast besluten att jag skulle göra detta, men när jag var i ögonblicket då det skulle bli gjort så vågade jag inte. Tankar som: Vad ska denna personen tänka om mig, tycker personen att jag snokar, kränker jag personens integritet, vad ska personen tänka om mig? Förmodligen hade personen blivit glad om jag hade vågat, men alla dessa grubblerier som jag fastnade i där och då gjorde mig bara handlingsförlamad. Det blev inget med det jag tänkte göra utan jag bara gick hem.
 
Nu kommer jag förmodligen att tänka och vända och vrida på detta, minst hela denna dagen. Jag hade idag kunnat få en ny vän, eller bara en trevlig pratstund med en person som förmodligen hade blivit glad om jag bara hade vågat säga och göra det jag tänkte först att jag skulle göra. Va jobbigt detta blev nu! Dessa situtaioner har jag varit i så många gånger och jag vågar aldrig. Att jag aldrig lär mig. 
 
 


Nära personligt rekord

Kör bara ett löppass idag. Det var roligt och springa morse. Kroppen svarade utmärkt och helt smärtfritt. Rätt skön känsla är det när man bara känner att det går fort och att man trots det bara orkar hålla det tempo man har skruvat upp
 
När jag var färdig med rundan och hade fått hämta andan och spotta blod så kollade jag hur snabbt det hade gått. Jag fick se att det var den näst sanbbaste tiden i sommar. Hade jag under löpningen fattat hur nära rekordet jag låg så hade jag nog på ren vilja och envishet klarat att springa ännu snabbare. Fan va tufft det känns efteråt när man missar med skitliten marginal. På ett sätt hade det varit bättre om jag inte ens hade varit i närheten av mitt bästa löppass. Fast om jag gör mitt näst bästa löppass denna sommaren så är ju det bra gjort. 
 
 
 
 
 
Annars har jag mest slappat ute i solen idag - skönt.
 
 


I love amsterdam

Skulle så gärna vilja åka dit igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


God Morgon Juice

God morgon från mitt kök.  Det är fin morgon med sol som skiner utanför fönstret. Underbart med sommar ju!
 
Jag ska trax ta mig ut på dagens första löprunda.
 
Jag kunde inte hålla mig från att dricka ett glas apelsinjuice nu på morgonen. Ibland är det så gott.
 
 
 
1 Sätter jag mig på golvet så kanske jag kommer lite närmare juicen
2  Jag kan ju alltid slicka på mina tår. Dom smakar apelsin idag.
3 Jag kunde inte hålla mig från att dricka apelsinjuice och jag kunde inte heller hålla i glaset
4 Hade jag inte brytt mig om att fota så kanske jag inte hade behövt plaska med foten, eller fota foten. 
 
 
 


OMG WOW WOW!

 


Löpningen idag

Känner mig som slöast: När jag vill få något gjort, men inte lyckas med det.
 
Känner mig grym: När jag springer fort och håller uppe tempot. 
 
Ja, känslan att känna att man har ett bra löpsteg, klarar att hålla tempo  och känna att formen är på väg är rätt grym.
 
Idag blev det 6 km löpning totalt + lite styrka på en bänk under kvällens pass.
 
 
 
 
 


OMG WOW WOW!

 
 
 


Glass och hörlurar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Löpning - vänner - pingis

 Det kändes bra med löpningen nu på morgonen. Jag lyckas hålla ett ganska högt tempo hela vägen. Det när jag stannar til och börja löopa igen som tempot sjunker. Det är så för mig i alla fall. 
 
 
 
 
 
Jag träffade några vänner när jag var ute på min runda. Bla  en pingispolare som påminde mig om att vi snart drar igång pingisen igen. Tanken är väl att jag ska lira igen när säsongen drar igång, men det är ju inte förrän i slutet på augusti så jag har inte riktigt börjat at tänka på det än. Men man kan ju säga att jag håller på med försäsongsträningen just nu.
 
 
Ha en trevlig dag!
 
 


Ingen annan kommer att göra det åt mig

Ingen annan kommer att göra det åt dig. Idag tog jag tag i i mycket. Det känns skönt, fast jag känner samtidigt att vad jag än gör så tar det så lång tid innan jag blir färdig. Sen inser jag att allt måste få ta den tid det tar och vissa saker tar längre tid och de beror ibland  på en mängd omständigheter som jag inte kommer att kunna göra något åt. Bra är ju i alla fall att jag hela tiden tar tag i saker. För jag får inget gratis. Jag måste anstränga mig för att få något och som sagt. gör inte jag det så kommer ingen annan att göra det åt mig.

 
 
 
 
 

Idag läste jag igenom mycket av de jag har skrivit på min självbiografi. Det gjorde att jag kom på mer att skriva om. Genom att läsa igenom allt och kola vad jag faktsikt hade fått gjort så kommer jag nog att kunna skriva ett tag till utan att jag kör fast med detta. Det är annars det som har varit problemet ett tag. Jag vet vad jag ska skriva, men det har varit så svårt att veta hur jag ska skriva. genom att läsa lite av de jag redan har skrivit så blev det helt enkelt lättare att bara fortsätta. Nu har jag kommit loss igen och jag vill speeda på med detta. även om detta kommer att ta lång tid innan jag ens kan säga att jag snart är färdig så blir jag ju färdig någon dag. Bara jag skriver så blir det ju klart. Det är jag som måste skriva för ingen kommer nog att göra det åt mig. Det finns ju ingen som kan göra det åt mig just nu. De finns ju så mycket i de jag har skrivit som jag aldrig tidigare har berättat. Det tar långt tid, men jag kommer att bli färdig en dag. Ska jag bli färdig så måste jag ta tag i detta själv och det gör jag.

Nu ska jag läsa några mejl som jag har fått och sen ska jag sova. Imorgon får det bli nya tag med löpningen igen. Hoppas det är lika fint väder då som det har varit idag.

 

 

 
 


Druvor massagestol och film

 
 
 
 


Bra löpning men jag blev lurad

 
 
Bra löpning nu ikväll. Det gick bara lite för fort så det sista blev jag väldigt trött. Men bra fokus och löpsteget kändes bra. Det enda som stör mig är dom där jävla små lurarna som jag har i öronen. Dom trillar fan ur hela tiden. Jag tror jag ska skaffa mig ett par lurar som jag kan sätta med en båge på huvudet och som har två stora tefat som man sätter på öronen istället. Att ha något i öronen är ju fan värdelöst när det inte funkar som man tycker att det borde göra. Jag känner mig lurad, ha ha.
 
 
 
 


Skulle så gärna vilja åka dit igen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Liz Phair

 
 
 
 


Vegetarisk biff eller potatisbulle.

 
 
Kör en köttfri dag. Det blev en vegetarisk biff, eller så kanske man kan kalla det potatisbulle för det är mer exakt vad detta är. Men det var gott och det är ju bra att strunta i köttet ibland och välja något annat alernativ.
 
Denna mat kan man ju lätt slänga ihop på sånt som blir över från andra rätter. Har man lite ris och potatis över så kan man ju fixa denna goda lunch själv, lätt som en plätt. 
 
 


Man får köra på nu under sommaren.

Har varit ute på en löprunda nu på morgonen. Jag hade en vilodag igår så jagville inte vila för länge idag för då kanek man år för sig att man ska vila idag också. Det gäller att hålla igång detta så länge jag tycker att det är roligt. Dessutom har jag känslan av att jag kommer att sluta med detta när det blir lite mörkare och kallare ute. Till hösten och vintern tror jag inte att jag stickmer ut på några löprundor så man får köra hårt nu under sommaren. 
 
 
 
 
 
 
 


Semeterlunken går vidare

Jag var ute tidiagre idag för jag hade några ärenden. Jag var ute på stan i max 30 minuter, men under den tiden kom det säkert fram 10 personer som sa att dom läser min blogg och tycker att den är bra. Först var det ca 7 tjejer i grupp och sen kort därefter stötte jag på tre tjejer till. Vad ska man säga. Kul att det fortfarande finns folk som följer min blogg och gillar den dessutom.
 
 
 Semeterlunken rullar på. Det har varit fint väder idag. Svensk sommar när den är som bäst tycker jag. Inte så jävla varmt utan ganska lagom. Fast skulle det bli jävligt varmt så kommer jag ite klaga. jag gnäller ju på så mycket annat väder och jag vill ofta byta ut det där andra vädret till sommarvärme. Om jag då får det så ska jag fan inte gnälla. Det passar inte min stil i alla fall att gör det då.
 
Det är skönt att ha semster. jag tvättade lite arbetskäder idag, men jobbet känns väldigt långt borta ändå, och det är ju så det ska vara när man har semester. Jag kan ibland bry mig om jobb, trots att jag är ledig, men inte på semestern, nej. 
 
Det blev ingen löprunda idag. Det kändes mer rätt att tagga ner lite. Idag var det en bra dag att göra det på för jag hade en hel del att göra. Det som var kul med denna dagen var att jag träffade lite trogna bloggfans. Kul att dom gillar min Danneblogg!
 
 
 
 
 


Ölets dag

Höll ju på att glömma att man ska ta en bärs idag. Enligt temadagar.se så är det ju ölets dag, just idag. Fira med en bärs vettja.
 


Middagstips

 
Om ni inte vet vad ni ska ha till middag idag så testa Biff â la Lindström med färskpotatis. 
 
 


Allt är som jag har tänkt mig att de skulle bli.

 
Det blir nog ingen löprunda idag. I alla fall inte nu på morgonen. Kanske får man lite abstinens på det ikväll, men då blir det ett pass idag och inte två som jag har kört de två senaste dagarna. Det kännns ändå bra att ha kört totalt över en mil på  två dagar och det blir spännade att se hur långt jag kommer at springa innan denna veckan är slut. 
 
I morse trodde jag att jag hade tvätt-tid. Jag gick ner till tvättstugan, men där fick jag såklart se att jag har satt upp mig på en tid senare idag. Ibland hatar jag att bo i lägenhet. De mesta är bra och jag trivs här, menn jag hatar att jag inte kan tvätta när jag vill. Boka tid, komma ihåg tiden och tar man fel på tiden då får man vänta på att tiden ska gå. ÖHHH..
 
Jag har sen jag fick semester skrivit en hel del på min sk självbiografi, men just nu när jag sitter här så känner jag att jag har kört fast lite. Jag vet inte hur jag ska komma vidare. De senaste dagarna har jag skrivit mycket om hur mitt liv såg ut och vilka vuxna jag hade omkring mig när jag var riktigt liten. När jag var (0-7 år) mini Danne. Jag har valt att hålla mig där i min berättelse just nu. Men för att jag ska komma vidare så får jag nog stanna upp lite, läsa vad jag redan har skrivit och sen kommer jag säkert på mer grejer att skriva om. Fortsätter jag nu att skriva utan att stanna upp och reflektera så finns det ju risk att jag skriver om vissa berättelser en gång till.
 
Jag försöker vara ganska koncentrerad när jag sitter här skriver om mitt liv. Det lätt att man rör för mycket om allt möjligt. Jag fattar ju hela tiden vad jag själv skriver, men jag vill skriva så att andra fattar också. Denna grej är svår och det visste jag från första början, så egentligen är allt just nu precis så som jag hade tänkt mig att de skulle bli. 
 
 
 


Det blev 3 km ikväll också

Karin ringde mig i dag och frågade om vi inte skulle ta oss ut och springa tillsamans någon dag. Det där blev jag lite rädd för. Man blir ju inte rädd för Karin som person för hon är ju världens snällaste och ödmjukaste människa, men ska jag springa tillsammans med henne så får jag nog fan förbättra mig. Karin gör ju milen på ca 40 minuter och jag är inte ens i närheten den tiden. Jag är ju bara nöjd om jag klarar av att springa 1 mil utan att stanna för många gånger. Jag kommer ju ínte och kunna hänga med henne om vi ska ut tillsammans och köra en löprunda. Man får väl hoppas Karin håller igen lite och joggar mer om jag hon tar oss ut på en löprunda tillsammans någon dag. Eller så kanske jag kan få ett försprång på några kilometer om vi nu ska köra milen.
 
Jag har precis varit ute på en löprunda. Det blev 3 km och det är mitt andra pass för dagen. Det kändes bra och precis som i morse så gick runda ganska fort. Men jag får fan kämpa in 3 km. Jag löper inte lätt och fint fram så någon storform är jag inte i. men 4 pass på två dar får man vara nöjd med.
 
 
 
 
 


Jag skulle kunna göra barnprogram

 Hittade denna myrstacken ute i skogen för ett tag sedan.
 
 
 
"Fem myror är mer än en myrstack"!
 
 
 


Mumsigt med lunch

 
Piroger.
 
 


Formen är på väg

Har varit ute på ett löppass till. Nu kör man hårt. Tredje passet på 24 timmar. Det känns jobbigt och tungt och jag blir helt slut efter 3 km, men jag tror att formen är på väg. 
 
 


Dagens andra löppass

 
Körde ett löppass till. 3 km återigen. Det kändes tungt och jag hittade  inte löpsteget. Men nu har jag i alla fall kört 6 km löpning på en och samma dag. Dessutom tar ju inte löpträningen speciellt mycket av ens tid  och man kan göra ett dåligt pass, fast det är ändå väldigt bra träning för kroppen. 
 
I morgon kör vi igen. Då hoppas jag det blir bättre. Bättre fokus och fort som fan ska det gå också.
 
 


En liten j*vel

Actionfilm (tyst diplomati), massagestol och en liten j*vel.
 
 
 


Tar man sig bara ut så känns det bra.

 
Jag har varit ute på en runda. Det kändes bra. Jag gick kanke ut lite för hårt i början så mot slutet kändes det tufft och jag fick stanna en gång och hitta andan innan jag löpte vidare.  
 
Men det var ändå skönt att springa. Jag fickju upp ganska bra fart och nu när ag sitter här någon halvtmme senare och skriver så känns det ju bara skönt att jag tog mig ut. 
 
 
 
 
 
Kanske kör jag ett pass ikväll också. Jag vill verkligen köra på nu eftersom jag kan känna att det känns bra, bara jag tar mig ut och springer. Efter några fler löppass i kroppen så kommer det väl förhoppningsvis att kännas ännu bättre. Och bättre och bättre...
 
 
 
 
 


Nittaku ITTF Pongcast - June 2015Kollar finalen

Sitter här i massagestolen och kollar tennis🎾
 
 
 


Men jag hoppas

 Jag går runt här hemma och har planer för mitt hem. Mitt hem ska inte vara något jävla museum. Det ska vara fint och jag ska trivas här till 100%. Min dröm är att få det perfekt och till hösten så hoppas jag att jag får mina rum och hallen iordning precis så som jag alltid har velat ha dom. Jag vet vad jag vill när det gäller tapeter och el och målning. Med elen vet jag inte om det går att göra allt som jag önskar göra, men jag hoppas. 
 
 Det som känns svårt är hur jag ska inreda min lägenhet. Min dröm är att allt ska bli perfekt, men jag tycker det är svårt. Jag är verkligen jättedålig på heminredning. Jag vet nog vad jag vill. Men hur ska jag få det som jag vill? Jag går runt och funderar och nu vet nästan vad jag vill med varenda kvadratmeter här hemma. Jag kommer inte att få min dröm förverkligad i år. Men med ett nytt kök, ny ytterdörr och nytt och fint i hallen och rummen så har jag ju bara inredning och badrum kvar sedan att fixa till. Bara perfekt är bra nog liksom. Jag har börjat tveka kring om jag verkligen tror att jag någon dag kommer att få mitt hem precis så som jag vill ha det. Men jag hoppas i alla fall att jag inom någon snar framtid kan fixa min lilla dröm så man kan slå sig till ro och vara nöjd med allt någon j*vla gång.
 
 
 
 
 


Tack för maten.

 
Dagens lunch: Kebab med bröd. Och efteråt har jag lärt mig att man ska säga tack för maten.
 
 


Nu kör vi!

 
Jag har taggat ner löpningen lite under denna veckan. Jag tänkte att jag rivstartar igen när jag får semester och inte har så mycket annat att göra. Nu är det semester och jag har varit ute nu på morgonen och kör 4 km.
 
 
 
 
Bättre att ta sig ut direkt på morgonen. Kanske kör jag ett pass till redan ikväll, man vet aldrig. Nu är man igång igen och nu kör jag på, typ varje dag. Är jag bara hemma och har semester så kan jag ju inte skylla på att jag inte hinner. Det kan jag inte göra annars heller egentligen, men det gör jag ibland ändå. 
 
 


what's on my iphone?

 

 
 
 
 
 
    
 


Slappar och kollar på tennis

Sitter här i massagestolen och kollar lite tennis. Av spelet och dömma just nu så gissar jag att Serena Jameka Williams tar hem årets Wimbledon. Hon måste i alla fall spela mycket sämre än vad hon gör just nu om hon inte ska vinna i dag.
 
 
 


Får se hur mycket jag får gjort.

 Rätt skönt att komma hem i går och veta at att man inte behöver jobba på en månad. Jag har att göra ändå. Hela denna morronen har jag grejat mad vardagliga saker. Nu har man ju tid och kan få gjort hur mycket som helst och då blir det ju lite roligare att fixa och greja med allt möjligt. man vet att man hinner med. Blir det sen för tufft så kan jag ju bara gå och lägga mig och jag behöver inte bry mig om att kolla när det är dags att jag har någon buss som jag ska köra, för jag har ju semester.
 
Jag har mycket som jag vill göra under denna semestern. Får se hur mycket jag får gjort. Det är ju lätt att slöa till för att man har för mycket ledig tid, men det ska man ju inte klaga på. Jag hoppas i alla fall att jag skriver mycket på min sk självbiografi så jag känner att det finns någon mening med den grejen. En hel del löpning får det fan bli också. Det är ju exra skönt att träna när man inte har något jobb som man kan känna sig sliten av. 
 
Nu är det semester! Jag har egentligen inga planer, men jag planerar ändå att göra mycket. Får se hur mycket jag får gjort.
 
 
 
 
 


Semester!

 Skönt att få slippa jobba på ett tag.. Nu tar jag semester och jag ska njuta av varenda minut. Tänk att i en hel månad få ha massor med minuter där man inte behöver titta på en tidtabell. 
 
Hej då bussen! Vi ses i mitten på augusti!
 
 
 
 


Fredag ❤️

 


Korea Open 2015❤️❤️❤️

Riktigt god var denna sommarbullen, men mer jordgubbar så hade betyget blivit bättre Betyget blir 3 hjärtan av 5 möjliga.
 
 Sen att det är en onyttig sockerbomb och att Mouna (min doktor) kommer att bli arg på mig och säga att det inte är bra för hjärtat, de är en annan sak.
 
 


Fixar med maten.

 
 


Var finns min cykel?

Denna bilden är ju gullig. Jag som liten Danne. Bilden är tagen inomhus så jag cyklar alltså runt inne på en trehjuling. Man kan ju undra var denna cykeln finns i dag. Det kan jag berätta!!
 
Den står faktiskt i min källare och är av märket Winther. Jag googlade lite på det.
 
 
 
 
Lite coolt att den cykeln finns fortfarande för då har jag ju något att blogga om.
 
 
 
 


Vardagliga saker och längtan

 
Jag är uppe och skuttar gansak tidigt nu. Jag grejar bara med mina vardagliga saker. Man städar och handlar. Jag handlar typ varje dag. Då får man ju mer av det färska liksom. I dag köpte jag några sommarbulllar. Fina och nybakade. Säkert väldigt goda också. Efter lunchen får nu svaret.
 
 
 
Ikväll är det mera jobb som gäller. Jag biter ihop det sista nu och jag gör mitt jobb som jag ska göra, men samtidigt längtar man till semstern. Det kommer att bli skönt att snart få slippa bussar, tidtabellen och alla dessa broöppningar som bla släpper förbi segelbåtar med folk som har semester och  stoppar mig som har ett arbete att sköta.  
 
 
 


Ca 24 timmar av arbete kvar.

 Jag gör inte så mycket. Jag går mest och väntar å att denna veckan ska övergå i helg så att jag kan få börja min semester. När man vill att tiden ska gå fort då gör den fan inte det. 
 
Jag mår lite illa och jag missköter mig lite. Sitter för mycket rör mig för lite. Jag känner just nu att jag bara vill jobba och bli färdig med denna veckan. Jag känns lite jobbigt när man funderar över hur mycket jobb man har kvar. Jag ska avverka ca 24 timmar till av arbete innan jag går på skön ledighet. 24 timmar är ju inte mycket, men när man gå och längtar efter att få semster och vet att det är 3 dagar till av arbete inna det är dags. Då känns dessa 24 timmar som typ 100 timmar. Jag får bita ihop nu och försöka att bara tänka på att jag faktiskt snart får den där semstern. Man får ju vara glad också för att man har ett jobb, för annars hade man ju faktiskt inte haft något att ta semster ifrån.  
 
 
 


Funderingar om rökning.

Jag röker inte och har i princip aldrig gjort det. Jag har heller aldrig känt att jag måste pga att andra gör det. Jag skiter liksom i grupptrycket och tjatet om varför jag inte röker. Jag har aldrig brytt mig om det liksom.
Att röka är ju dyrt som fan, det är inte coolt och vad är meningen med att börja med att dra in rök i lungorna. Jag förstår mer än väl dom som röker och inte kan sluta pga ett beroende. Själv var jag ett tag beroende av läsken Coca Cola. I alla fall ville jag ha minst en om dagen annars kändes det som något fattades. Jag kom ur det där med drickandet av för mycket Coca Cola, men det var fan inte lätt och jag gissar att det kan kännas likdant eller ännu värre för någon som röker. 
 
Smygrökt har jag testat jag gjort. Jag vet inte hur gammal jag var, en jag och några kompisar fixade något paket och ställde oss bakom något plank så vi inte skulle riskera att bli konfronterade av någon som vi kände eller som kände våra föräldrar. Jag provade vid några tillfällen efter min första gång också. Jag vet egentligen inte varför, men man var väl i någon ålder där man var nyfiken på det mesta och då provar man att röka. Men jag insåg ganska snabbt att rökning inte var något för mig. 
 
LET'S TALK ABOUT RÖKNING!  FAST SJÄLV VILL INTE SNACKA SÅ MYCKET. JAG LÅTER NÅGON ANNAN GÖRA DET ISTÄLLET. 
 
 
 


10 fakta om mig

1. Min bästa vän heter Karin.
2. Ett år besökte jag kyrkan på julafton
3. Jag är inte intresserad av statistik och resultat
4. Jag tror inte på det övernaturliga
5. Varje dag köper jag någonting
6. En gång har jag fått frågan om jag vill vika ut mig mot betalning 
7. Jag älskar yogurt
8. Jag ångrar att jag inte har pluggat mer i mitt liv
9. En gång spenderade jag mer än 10 000 kr, fast mindre än 100 000 kr på en partynatt
10. Jag hatar känslan man får en morgon av att ha varit vaken en hel natt.
 
 
 


Charlotte Gullberg

 


Ask A Pro Anything: Yang HaeunTisdag ❤️

 Helt sjukt att man går upp så tidigt!  jag har varit uppe och skuttat sen sex i morse. Hur fan orkar man när man kommer hem tolv på natten och kommer i säng typ halv två, på natten? Jag har redan fått massor av saker gjorda. Det blir inga barn gjorda, men mycket annat.
 
Jag har gett Mimmi mat och gjort rent buren. Diskat har jag också gjort. När det gäller skrivandet om hela mitt liv så brände av en lång jäkla text nu på morgonkvisten om de katterna som jag växte upp med när jag var liten. Den berättelsen blev riktigt bra och jag nöjd över att jag redan nu har börjat skriva på en helt ny hisoria, fast allt handlar om mitt liv ändå.
 
Jag har också varit ute och kört lite soptunnor och sen tog jag en rask promenad på stan.
 
 
 
 Tänk att man kan få gjort massor, trots att man egentligen inte har vaknat än.
 
 
Nu får jag väl tagga ner lite. Jag har ju en arbetsdag av busskörning som jag ska blåsa på med också.
Jag kommer ju att känna mig döende ikväll om jag inte taggar ner lite nu. Men det var fett coolt att hinna med så mycket denna morgonen. Jag känner mig nöjd med hur denna tisdag har börjat.
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 


Zara Larsson - Lush LifeVarning för hundskit och igelkottar

Såg den här skylten ute i Nordkroken. Tur att jag fick se skylten så slapp jag trampa i hundskiten.
 
Denna skylten står uppe i Blåsut. Känns bra att någon tänker på våra igelkottar. Nu kan jag sova gott i natt när jag vet att denna skylten finns. 
 
Jag funderar på: Behöver man varna igelkotten för hundskit och behöver man vrana hunden för igelkottar??


OMG WOW WOW!

 
 
 


Göra något meningsfullt av det meningslösa

 Dom senaste åren har jag känt att jag hela tiden har haft något att göra. Alltså, jag har alltid något som jag håller på med som jag bara vill få färdigt. Jag blir färdig och känner mig färdig med mycket. Men jag blir aldrig så färdig så jag bara kan sätta mig ner och tänka: Vad ska jag göra nu? Jag har inte ens kommit till den punkten i mitt liv än där jag känner att jag är nöjd med allt oavsett vad jag hittar på mer. Den punkten vill jag verkligen komma till!! Jag vet vad som behöver hända mer för att jag ska bli klar med allt. Det är inte så mycket mer jag behöver göra egentligen, men det känns ändå som för mycket att göra i alla fall.
 
Jag är ändå nöjd med mycket. Jag vet däremot inte om jag kan känna någon glädje över det jag har gjort för mycket av sånt som jag har upplevt har ju inte alltid varit så roligt heller. Därför har jag kanske genom åren förträngt, sorterat bort, glömt och gott vidare. Jag har förträngt mycket av sånt som jag borde vara stolt och glad över att jag har åstakommit också. Lite synd att jag känner så kanske, fast varför ska jag tänka på sånt som har varit? Det kan jag ändå inte leva på i dag. Och jag kan inte skruva tillbaka tiden heller.
 
Egentligen är ju livet och allt man gör med sitt liv på ett sätt ganska meningslöst. Laga mat gjorde jag under ett halvår, men det har jag nu slutat med. Varför ska jag göra det. Jag ska ju ändå bara mosa sönder maten i min mun och få i mig det för att jag inte ska dö. Det känns skönt att jag inte fortsätter med det meningslösa att stå i köket och laga mat. Jag är nöjd och glad över att jag lagade mat under en period i mitt nya fina kök. Jag känna på om detta var något jag skulle hålla på med, men jag har nu kommit till insikten att det verkligen är mycket bättre att bara skita i matlagningen och gå ut och hämta ett man vill ha, varje dag. Att laga mat är ju meningslöst, precis som så mycket annat man gör i livet. Egentligen är ju livet också helt meningslöst, fast det gäller ju att försöka göra något meningsfullt av det meningslösa livet. 
 
Jag har ibland tänkt tanken: Tänk om jag inte hade funnits. Behöver jag finnas när jag ändå kan känna att livet är ganska meningslöst? Här kommer poängen och meningen med livet: Ett sämre alternativ till att finnas är ju att inte finnas. Det är alltså bra att man finns även om livet är meningslöst. För då kan man göra något meningsfullt av det meningslösa livet. Menngsfullt och meningslöst är egentligen samma sak. Jag gör, har gjort och försöker göra saker som är meningsfullt för mig. Mycket i de jag gör och har gjort har betydd jättemycket för mig. Jag har fått så mycket tillbaka som jag bara har mått så bra av. De viktigaste i livet tycker jag är att man mår bra och gör det man känner för. Känner man för att vara ute i solen, spruta skumpa, kolla in någon båt,  panta burkar eller bara blogga så har jag rätten att välja att göra de. Det är ju livet, meningslöst eller ej. Det kanske är det jag gillar med det meningslösa? Eftersom allt i livet på ett sätt är meningslöst så kan jag göra vad jag vill med mitt liv så att det känns meningsfullt. Och det är ett bättre alternativ att finnas än att inte finnas. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ma LongVlogg, blogg eller videoblogg???

 Korea Open 2015

 


Söndag ❤️

 Jag kände mig ganska nöjd när jag vaknade i morse. Jag var inte sunkig och kände mig inte så där tom som jag ibland kan göra. Tvärtom! Jag var full av energi och jag ville verkligen komma upp ur sängen i dag så jag kunde ta tag i denna söndagen. Skönt att man vaknar och känner sig pigg fräsch och utvilad.
 
Under morgonen har till och med vardagligt "trökgöra" känts meningsfull och roligt att greja med. Det kanske beror på att det är en söndag och ingen vardag. Att jag mår bra och inte känner mig sunkig beror förmodligen på att jag kröp ner  i min säng vid midnatt istället för att gå ut och hänga någonstans hela natten. Jag tänkte tanken, men jag valde att gå och lägga mig istället. I dag känns det naturligtvis som ett rätt beslut. Jag känner mig pigg, fräsch och är full av energi. 
 
 
Tanken  var annars att jag i går skulle ha gått ut, men inte för att supa. Bara gå ut och hänga liksom. Fast för mig är det så att även om jag inte dricker en droppe alkohol under en hel natt, men är vaken, så blir jag jävligt sunkig dagen efter. Oavsett vad jag gör så blir jag sunkig några timmar senare om jag inte har sovit under natten. Det spelar ingen roll om jag jobbar, sitter här hemma i massagestolen och kollar film eller bara sitter och bloggar. Jag blir lika sunkig och en natt utan sömn känns alltid morgonen efter som en bakfylla även om jag inte har gjort något av det som gör  verkligen kan göra att man mår illa och får värsta bakfyllan.
 
Om jag sa vara helt ärligt så tycker jag bättre om att greja en hel dag och kanske framåt kvällen sitta här hemma och kolla en bra film för att sen gå och lägga mig typ före klockan tolv på natten. Jag tycker det är rätt skönt. Jag tror att jag gillar det bättre än att vara ute och vaken en hel natt eftersom jag vet att jag blir så jävla sunkig dagen efter om jag inte får sova. Jag känner till känslan av sunkighet lite för bra och den känslan vill jag inte uppleva för många gånger. Ibland är det värt det, men inte jämt och när jag tänker den tanken på hur jag kommer att må dagen efter om jag väljer att gå ut så känns det väldigt skönt att krypa ner i sängen runt midnatt och sen veta att om 8 timmar så kommer jag att må så jävla bra istället för så jävla sunkigt. 
 
 
 
 


Vattenrännan i Vänersborg?

 
 
 
 
 
 


Hur har osten påverkat mitt liv?

När jag var liten var jag extremt kräsen. Jag åt verkligen inte vad som helst (och det gör jag inte nu heller), men jag har blivit bättre att äta av allt även om det finns väldigt mycket mat nu också som aldrig ens kommer att smaka på för detta ligger högt upp på min "äckellista". 
 
När jag var liten gillade jag tex inte ost. Jag tror det berodde på att mormor hade ofta prästost hemma. Jag var mycket hos mormor när jag var liten och jag smakade väl på den där skarpa prästosten och jag tyckte väl att den smakde blää... Därför blev det så att jag vägrade äta ost eftersom jag trodde att alla sorters ost smakde precis som den där vidriga prästosten gjorde. 
 
När jag som vuxen hade flyttat hemifrån så började jag smaka på ost igen. Jag lärde mig att hushållsost aldrig är skarp i smaken. Det smakar ju faktiskt ingenting. Ända fram till typ denna veckan så har jag antingen vägrat äta ost eller så har jag bara ätit hushåll. Men denna veckan har jag gjort en upptäckt som för mig var helt ny. Jag provade Herrgård. Det låter ju lite finare än hushåll. Herrgård smakade faktiskt också bättre. Inte för skarp, men ändå lite mer smak på den än på hushåll. Gott liksom...
 
 
 Det känns som att jag är den enda som inte har känt till att de finns ostar som inte är för skarpa i smaken trots att dom inte heter hushåll. Jag har missat något här, men jag tror att det beror på att jag har haft så vidriga smakupplevelser av ost när jag var liten och då har jag trott att nästan vilken ost man än köper så smakar det som skit liksom. Jag är nu glad att jag har upptäckt Herrgård. Bättre sent än aldrig.
 
 
 


OMG WOW WOW !

 
 
 
 


Korea Open 2015Varmt bad och kallt bubbel!

Man vill inte att att det ska vara för varmt och inte för kallt. Lagon är bäst sägs det ju. Därför har jag nu tagit ett varmt bad och druckit kallt bubbel. Mer bubbel inga trubbel. Varmt och kallt, och det slutar med perfekt!
 
 
 
 


Kollade in ostindienfararen

 
Har varit ute på en löprunda nu på morgonen. Skönt med en ledig helg. De känns också skönt att man bara har mindre än en vecka kvar av jobb, att man har bra körning och att det sen är semester. Lägg därtill att jag har en flaska bubbel i kylen som jag ska unna mig om en liten liten stund. 
 
Jag passade på när jag var ute nu att springa runt där som Ostindindienfararen står just nu. Den står väl där i morgon också innan det ger sig av igen. Rätt mäktigt skepp.
 
 
 
 
 
 


Så tvättar man en Ferrari

 
 


Fredag ❤️Torsdag ❤️

 


Korea Open 2015 - U21Onsdag ❤️

Jag kom precis på att jag redan nu när klockan är strax efter tolv har lyckats borsta tänderna och använda tandråd två gånger i dag. Detta bevisar ju att man är en vanevarelse. Jag har precis käkat lunch och eftersom lunchen brukar vara mitt första mål mat på dagen så blir det ju att jag väntar med att borsta tänderna till just efter lunchen. Men i morse åt jag faktiskt en banan och då blev det ju att jag borstade tänderna efter den lite halvruttna bananen som jag åt. Att jag sen utan att tänka efter  ställer mig och borstar tänderna igen visar ju bara att jag gör en del saker om dagarna på ren rutin och man gör det bara på autopiloten.
 
 
I dag fick det bli lasagne till lunch. Jag har inte lagat detta själv. Faktum är att jag inte har lagat så mycket egen mat på sista tiden. Jag har återigen börjat hämta mer mat ute. Jag tycker inte detta med matlagning är så roligt längre. Jag kan ju inte göra så många olika rätter och jag orkar inte lära mig så mycket nytt heller. Det blir lite tjatigt nu och detta med att laga egen mat har varit roligt en kort period. När jag fick upp det nya köket så blev det ju lite roligt att leka kock. Men nu har det gått ettt tag och allt jag har lagat här hemma under året finns ju faktiskt att köpa färdeigt ute. varför ska jag då ägna mig åt något så meningslöst som att laga egen mat när jag nu dessutom inte tycker att detta är roligt längre? Jag går hellre ut och hämtar speciellt nu under sommaren. Jag kan ju variera i melaln olika matställen här i stan, för är det något som vi har i denna staden så är det många olika matställen. jag känner inget vemod eller sorg över att jag inte lyckades tycka om detta med salt, cyra och gastronomi, trots att jag har ett fint och modernt kök. Köket står ju kvar, oavsett om jag lagar mat i det eller inte. Jag är nöjd med mitt kök och att jag fick det renoverat i början av året, men jag kommer inte att fortsätta med matlagning på samma sätt som jag började göra för några månader sen. Det är för tråkigt och tråkiga saker vill jag inte hålla på med om jag inte känner att jag måste.
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 


Silikonbröstens Dag

 I dag är det ju tydligen Silikonbröstens Dag. I alla fall enligt hemsidan  temadagar.se . Detta kan man ju välja att uppmärksamma och fira på olika sätt. Silikonbröst eller ej, dina bröst är ok.
 
 
 
 


Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE