Tankar just nu kring mitt kök.

Idag var tanken att jag skulle ha fått mycket info och fått svar på mycket frågor kring allt jag undrar om när de gäller renovering och allt annat som har med köket att göra. Det blev inte så för att butiken jag skulle till var stängd. Ingen fara för de är ju bara att ta sig tillbaka nästa vecka.

 
När jag ändå nu funderar vidare på detta så kan jag nog säga att de är detta som gäller för mig nu. Jag har tidigare sagt att dessa pengar som jag har fått ihop ska jag använda till någon form av renovering och de kanske inte blir köket. Nu kan jag säga att jag känner att jag måste fixa köket och de är  inget annat som jag ska tänka på. Igår bildade jag mig en uppfattning om  vitvaraor kostar och jag kunde konstatera att det var otroligt varierande priser på typ samma sorts spis, kyl, diskmaskin, micro osv.. Frågor som då kommer upp vad är egentligen skillnaden? Hur allting ligger till och vad som exakt krävs för att fixa allt med köket lär jag nog fatta ganska snart. Jag tror inte de är många veckor bort innan jag har koll på exakt vad som krävs för att jag ska få ett nytt kök här hemma.


När jag funderar mer på detta så måste jag väl ändå säga att jag är ju nöjd med att jag nu har fått undan nästan 60 000 kronor och de på ganska kort tid. Det går inte att vara missnöjd med de. Jag tror nu ändå inte att de räcker utan jag måste fortsätta att spara pengar. De som jag nu har fått loss var bara ett delmål till de stora målet. Jag får inte sluta kämpa nu och tro att allt löser sig för då går jag nog i fällan.


Jag känner också att om jag inte fixar köket nu utan renoverar något annat så kommer jag nog aldrig orka göra ett nytt försök mot en köksrenovering. När man renoverar köket så måste ju allt göras på en gång. Det går liksom inte att ha sparat ihop pengar till halva kostnaden och sen renovera halva köket och sen vänta med andra halvan. Allt måste man ta med en gång för att de inte ska vara en byggarbetsplats i köket under för lång tid. Att göra något annat för dom pengar jag nu har och sen i en framtid försöka en gång till att fixa köket med ett nytt sparande och allt annat de känns inte som jag mäktar med en gång till. Så för min egen skull så tror jag att jag har kommit till den punkten att det är köket som gäller. Det finns liksom inga andra alternativ längre. Nästa vecka vet jag så mycket mer och då får jag utgå från de och fortsätta kämpa på igen. Så är de bara och på något sätt så känns de ändå bra och de är jag glad för.





nyfiken
05 May, kl. 11:49 | Blogg;

kan du inte lägga upp lite bilder på vad för slags kök du har tänkt dig!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE