Vissa hittar alltid något att gnälla över.

Jag har ju tidigare bloggat lite om den kritik som jag har fått från olika människor här på bloggen.


Jag har ju (som jag har berättat tidigare) Jag har fått kritik för att jag sprutar champagne, kör planking, visar mina fötter, tar kort på mina pengar osv... Det känns nästan  som vad det än är så får jag hård kritk och ibland också ganska elaka  kommentarer  för dom ganska oskyldiga sakerna som jag  gör inlägg om på min blogg.






I många fall är det väl så att dom som är riktigt elaka och ger mig hård kritik har säkert redan innan dom går in på min blogg  bestämt sig för att "vräka ur sig en massa "skit" och då spelar det ingen roll vad jag skriver eller tar för bilder och lägger upp. Jag får veta att jag inte är "vatten värd" oavsett vad jag än visar här.  Min åsikt om detta är att en del människor slösar allt väldigt mycket tid på meningslöst "babbel".

Jag ska nu visa ex på kommentarer som jag har fått genom alla år som jag har bloggat. Jag har gått igenom min blogg på kommentarer från starten 2008 fram till nu. Jag tar ut några stycken kommentarer som jag aldrig tidigare har publicerat på min blogg. Jag vill nu bara visa hur mycket meningslöst "skitsnack" vissa  ägnar sig åt. Jag går inte ut med namn eller någon länk till någon person, blogg eller nått.  Detta inlägg ska bara visa vad det är som har skrivits till mig och jag ska idag ha en åsikt om detta. Tänk på när ni läser att kommentarerna är typ 1-2 år gamla, men jag svarar och har åsikter om detta idag. Det blir ganska komiskt när man "klumpar" ihop de på detta sättet :)


Bussförare..
Sluta med nakenbilder i duschen. Tänk på att respekten som busschaufför försvinner. Vi måste hålla lite stil. Du är en del av Västtrafik för många på nätet också! Visa respekt mot medarbetare och resenärer.
Från en person som påstår sig vara bussförare..
Sluta med nakenbilder i duschen. Tänk på att respekten som busschaufför försvinner. Vi måste hålla lite stil. Du är en del av Västtrafik för många på nätet också! Visa respekt mot medarbetare och resenärer.

Eftersom jag själv är bussförare så fattar jag direkt att den här personen som har skrivit till mig inte är bussförare. Det är små detaljer i hans/hennes sätt att formulera sig som gör att jag vet de. Personen ljuger när han/hon påstår sig vara bussförare! Det kan jag se direkt.

Ta bilder i duschen och sen lägga upp dom på min blogg är ingenting som jag inte får göra. Bloggen är min och vill jag ta bilder på mig själv i duschen så har jag rätt att göra de även om en person som  agerar moralens "fanbärare" och ljuger om att han/hon är bussförare  tycker att detta är fel. Men man kan väl ändå inte kalla denna typen av bilder för nakenbilder? Jag visar ju bara bilder från bröstkorgen och uppåt.  Nu är det 2012 och då är sånt här ok. Vi lever ju liksom inte på 50-talet.




Från en person som jag inte tror skulle skänka 50 000 kronor till välgörenhet om han hade haft dom pengarna själv.
Skänk 50 Laxar till svältkatastrofen på Afrikas horn istället din dumma jävla idiot !

Denna kommentaren fick jag förra året. Det var mycket snack i media då om Afrkas horn och svälten där. Jag hade fått ihop 50 000 kronor som jag skulle "bränna" i USA och detta skrev jag på min blogg. Då tyckte den här personen att jag skulle skänka alla pengar till välgörenhet istället. Jag tror inte att den här personen själv skulle skänka 50 000 kronor till välgörenhet om han  hade jobbat, slitit och sparat ihop detta för att sen förverkliga en dröm. Men detta är ett typiskt exempel på en person som väldigt gärna talar om för andra vad dom ska göra, men själv lever han inte efter det han tycker. Om man lyckas få ihop 50 000 kronor som man sen kan göra vad man vill med så fattar jag inte hur man kan vara en dum jävla idiot som den här personen påstår att jag är? Det krävs väl ändå lite innanför "pannbenet" om man klarar att jobba, slita och spara ihop så mycket pengar och sen "tagga" til USA?  Är jag en dum jävla idiot när jag klarar av att spara ihop 50 000 kronor till en resa på ganska kort tid? Om det är så då vill jag gärna vara ännu dummare  för då kanske jag kan klara av att spara ihop ännu mer pengar på mycket kortare tid?

Dessutom kan jag också säga att jag skänker ganska mycket pengar till välgörenhet, och har gjort så i många år. Om jag tror att jag  skänker nog mer pengar till vägörenhet än den person som i en kommentar kallade mig  för en dum jävla idiot. Som sagt: Det är lätt att säga till andra vad dom ska göra, men det man själv gör det kan vara precis tvärtom.






Det är mycket jag är, och inte kan enligt denna personen som skriver här. Men jag kunde förverkliga min dröm.

Vill att du ska veta att vi är en hel del personer som verkligen avskyr dig. Du är så vansinigt EGO. Dessutom verkar du vara snål och du är begränsad förståndsmässigt. Hoppas resan skiter sig. Vanligtvis hoppas jag alltid att folk lyckas nå sina mål. Men dig avskyr vi.
Denna kommentar fick jag också i samband med min resa till USA förra året. Jag skulle förverkliga min dröm år 2011. Stormen "Irene" drog fram över USA och helgen innan jag skulle iväg så var alla plan iställda dit jag skulle åka. Jag skrev då att jag inte visste om jag skulle komma iväg och direkt så satt det en människa och ville berätta ett och annat för mig. Det roliga med detta var ju att jag kom iväg precis som planerat. Min resa "skiter" sig alltså inte utan jag "taggar" till USA och sen blir det en resa till Amsterdam bara en vecka efter att jag kommer hem från USA.
Bild från underbara Amsterdam.
Om allt som denna person tycker om mig så kan jag väl säga såhär: Om jag är begränsad förståndsmässigt och snål  så var det ju bra gjort av mig att komma iväg till USA och "bränna" 50 000 "cash" där. Det var ju något som jag klarade av iallafall. När man skriver en sån kommentar till mig  och jag sen visar att jag lyckas med allt och lite till så har ju denna person på något sätt  "stampat sig själv på foten".




Den sista kommenteran som jag tar med för denna gången fick jag i samband med att det förra året (i somras) var mycket i media  om alla världens pengar och problem. USA hade stora ekonomiska problem, Grekland var nära konkurs, finanskris var det i Sverige och i andra länder. Det diskuterades i media rätt flitigt om detta. Allt handlade om pengar och ekonomiska problem och jag skrev då ett inlägg på detta sättet:



Hemma hos Danne är det inga problem med ekonomin för jag sparar ju hur mycket pengar som helst!!!. Jag borde bli politiker för då hade jag löst alla världens problem på nolltid. Jag fick då bla denna kommentaren från en person som var väldigt arg på mig.

Såhär skriver han till mig
Problemet är att du tror du är någonting du inte är. Det irriterar sig folk på. Var lite mer lågmäld och konstatera att du är precis lika vanlig som vem som helst annars. En busschaufför som sprutar champagne och tar kort på sina egna pengar som om han vore dollarmiljonär, nej skärp dig.

Tänk på oss arbetare på SAAB som går i ovisshet gällande framtiden. Jag kan garantera att jag på ett treskift tjänar mer än vad du som busschaufför på Västtrafik gör, det är pengar som kommer saknas. Nu är det ovisst och då känns det bara löjligt att komma in här och se vilka barnsligheter du håller på med. Nej, få in någon annan i livet som du bryr dig om och lägg ner bloggen. Större egoist får man leta efter. Vet du vad det innebär att tycka om någon annan än sig själv?

Fortsätter de här barnsligheterna får jag ta kontakt med någon högre upp inom Västtrafik, tror inte de uppskattar att någon leker planka som du gör. Kommer själv söka mig till Västtrafik om det nu blir så att jag får gå från SAAB. Sitter redan på D-kort så det ska inte vara några problem.
Jag tror inte alls att jag är något som jag egentligen inte är. Jag tycker att jag är ganska lågmäld för det mesta. Det finns ju hur mycket folk som helst ute på nätet som "bjussar" på sig själva, mycket mer än vad jag gör.  Jag är busschaufför, men jag kan väl spruta "skumpa" och ta kort på mina pengar iallafall? Jag tror inte att jag är dollarmiljonär för de. Jag har ju bara kul liksom. Det är något jag får ha med mina pengar och min "skumpa". Om man tycker att det är löjligt att jag håller på med massa barnsligheter på MIN blogg  så behöver man ju inte gå in här och titta? Detta med att blogga är mitt intresse och jag tycker detta är roligt att driva lite med mig själv. Detta är mitt sätt att krydda min varadag. Tycker man inte att detta är något att se så väljer man ju själv om man vill titta in här eller ej.

Denna person påpekar också de som en del andra gör att han tjänar minsann mer än vad jag gör. Det finns ju miljoner männskor runt om i hela världen som tjänar mycket mer än vad jag gör, det vet jag liksom. Vad ska jag göra med den informationen om att någon person berättar för mig att han/hon tjänar mer än vad jag gör? Säga GRATTIS eller ?? Det finns ju inget som jag så mycket skiter  i än information om att en annan människa tjänar mer än vad jag gör !!!!

Det finns också en och annan som hotar att gå vidare med min blogg precis som denna personen gjorde. Jag vet inte varför man HOTAR mig med detta och jag bryr mig inte omde heller för allt jag gör får jag ju göra? Det är ju bara att sluta gå in och läsa om man inte gillar mig, min blogg och mina barnsligheter.  Det är ganska oskyldigt det jag gör och jag får defentivt göra detta på MIN blogg.  Tycker man att jag är barnslig så kan ju jag själv säga att jag tycker det är minst lika barnsligt att det finns folk som går in på min blogg när man bara tycker att det är löjligt att få se mina barnsligheter på min Danneblogg.


Jag slutar aldrig att förvånas över hur mycket tid människor orkar lägga ner på meningslöst "babbel" om vad jag inte får göra för att bla bla bla. En del verkar nästan ha det som sin uppgift här i livet att leta fel på andra människor. Man kritisrerar minsta lilla detalj som man tycker sig se. Vissa hittar alltid något att  gnälla över. Jag tycker att det är roligt att blogga! Sålänge jag tycker att det är roligt att blogga och har kul så tänker jag såklart fortsätta  oavsett vad folk tycker om mig och min blogg.

Dom som inte gillar mig och min blogg kan ju själva välja att inte gå in här  på min blogg och titta. Man behöver ju inte heller skriva en massa gnälliga kommentarer till mig där man bara pratar en massa skit.  Jag kommer ju aldrig ändå att bry mig om några sura och bittra människor som verkar ägna en stor del av livet åt massa meningslöst "skitprat".





Majken
05 May, kl. 14:45 | Blogg;

Jag funderar mest över VARFÖR du lägger upp bilder på dig när du står i duschen? Är det någon baktanke med det? Vad vinner du på det?



Du säger att du inte bryr dig om vad folk skriver till dig, men ändå skriver du en halv uppsats som svar på tal och försvarar dig hela tiden. Det går ju inte ihop.

Peter
05 May, kl. 18:37 | Blogg;

Tack för en bra blogg Danne.Bry dig inte om alla sura och bittra personer.Själva är dem säkert perfekta..

Kör på i samma stil.Jag tackar för en trevlig busstur med dig för ett tag sen.Du kör mycket bra.Lycka till med renoveringen.

Sunken
05 May, kl. 20:49 | Blogg;

Jäklar, att folk orkar lägga ned så mycket energi på att gnälla. De måste verkligen ha en trist tillvaro!

Kalle
05 May, kl. 21:38 | Blogg;

Go Danne! Jag är i vart fall en som gillar din blogg och alla dina olika typer av inlägg, keep up the spirit!

Jonte
05 May, kl. 14:11 | Blogg;

Sjukt bra blogg!

L
06 June, kl. 18:00 | Blogg;

Angående den sista kommentaren du la upp. ärligt talat.. varför stör sig folk på att andra inte är "vanliga människor". så fort någon får mer uppmärksamhet och gör saker som inte hör till det "normala" så ska detta tystas ner av andra "vanliga människor" och man ska smälta in i mängden som alla andra och vara tråkig.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE