Stoppa pressarna! Danne visar sig i kalsonger!





Jag har ju fått en del kritik
ett tag för att jag lägger upp bilder på mig själv där man ser mig i underkläder (kalsonger). Många som man kan kalla moralmänniskor tycker ett och annat och vill gärna tala om de för mig. Vissa hotar mig till och med.

Det finns ju ganska många som visar, och har visat sig själva i underkläder. Jag är ju inte den förste direkt som visar mig i underkläder.  Ni som ger mig kritik måste ju ha samma åsikter om tex HM och David Beckham när han visar upp sig i kalsonger. Eller är de skillnad där? Jag är ju såklart inte lika vältränad och snygg som David Beckham är och då kanske det är därför man egentligen kritiserar mig. Men båda är vi män i kalsonger och med tanke på vad vissa skriver till mig så borde ju dessa människor rimligtvis tycka likadant om alla som visar sig själva i underkläder. Känns ganska svår-jobbat om man ska gå in och kritisera allt som har med män som visar sig i underkläder att göra. Helt meningslöst också för den delen. För det lär ju alltid finnas män som visar sig i kalsonger.
Ibland undrar jag  vilket årtionde vissa människor lever i. Det är ju 2012 nu. Varför då ha åsikter som jag kan  tycka hör hemma på 50-talet? Folk får naturligtvis tycka vad dom vill och man har i viss mån rätt att skriva de till mig också bara man inte bryter mot svensk lag. Men hur orkar vissa lägga så mycket enregi på att bara ha massa negativa åsikter om mig och vad jag gör och visar på min blogg? Det är ganska oskyldigt. Jag driver lite med mig själv och har självironi och moralens fanbärare går i taket för att man får se mina kalsonger.  Det lär  väl vissa göra nu också efter detta inlägget, men vem bryr sig egentligen år 2012?





Matilda
05 May, kl. 12:21 | Blogg;

Hej Danne. Hur går det med gymmandet?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE