Ännu en helg är över.

Snart dags att sova igen. Jag har haft en lugn helg och det har varit skönt. Mycket grubblande har det varit, men samtidigt så mår jag bra. Det hade inte varit roligt om man hade grubblat hur mycket som helst och samtidigt känt oro över de som komma skall. Det finns mycket som är positivt nu!

Jag kommer att fixa dom 50 000 kronorna som jag har kämpat för i några månader nu. Varför skulle jag inte klara de när de nu bara är två veckor kvar till att jag ska ha dom? Har jag kämpat på så länge som jag har gjort så fixar jag ju såklart två veckor till. Allt har ju gått precis som jag har tänkt mig från början så det är klart att de går bra dom två veckorna som är kvar. 

Jag känner också att jag kommer att ha mer än dom 50 000 kronorna när det har blivit sommar (juni). Det känns såklart positivt. Det ska bli så kul att snart börja titta på vad jag ska göra med pengarna som jag har kämpat ihop under dessa ca fem månader som jag har hållit på. Jag känner mig ganska lugn  för om det nu är så att köket kostar tex 80 000 kronor så kommer jag snart att ha dom pengarna med. Min erfarenhet är att har man bara fåt ihop 50 000 så har man sanrt 100 000 också. Jag tror att köket kommer att kosta någonstans mellan 50 000 och 70 000. Det är inga problem i så fall. Jag har inte bestämt mig än och det ska jag göra för jag vill vara helt säker på vad jag vill. Hur de än blir så har jag  en rätt go känsla i kroppen just nu.Det känns spännade och man är full av förväntan. Det är inte roligt att spara pengar, men det är ett nödvändigt ont.  Jag får kämpa på ett tag till. Men jag kommer nog att fixa mitt delmål som är att få ihop 50 000 "cash" innan sommaren. De känns redan så klart de kan bli utan att det är de liksom. Jag är jätte nöjd såhär långt !


Jag får inte glömma att jag måste kämpa på ett tag till. Nästa vecka har jag väldigt mycket jobb. Det är bara att slita på med de som vanligt. Jag kommer att råka ut för bekymmer och nya problem som jag måste lösa efter bästa förmåga. Det kommer att kännas i kroppen när jag kommer hem på kvällarna, men det är bara att kämpa på och jobba tufft.

Kämpar man på, jobbar tufft, tänker positivt och tror på sig själv
så brukar de gå bra på slutet. Får se om jag kan finna de lyckliga slutet som jag hittade förra året när jag "sopa in" alla resor hur lätt som helst. Jag kommer inte att fixa en hel renoverad lägenhet detta året, men kan jag komma igång så skulle de kännas väldigt bra bara de.





Anonym
05 May, kl. 10:09 | Blogg;

Hej danne. jag tror ditt kök kommer kosta typ 25 tusen

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE