Bara VARA.

Allt är bra och jag hoppas det är de med er också. Jag sitter här och bloggar. Jag vet egentligen inte om vad. Men lite bara VARA funkar alltid.

Jag slappar och tar de lugnt bara (VARA). Fasen vad skönt det känns att man har ordning och reda, bra koll och inga bekymmer om nått. Man bara ser till att VARA och det kan jag verkligen unna mig. För mig är de mycket värt. Jag har liksom stunder där jag inte behöver bry mig om något annat än just en att ha mysig stund.  Man väljer hur stunderna ska vara. Jag kan ligga i badkaret eller sitta här och blogga. Jag kan se på tv när jag sitter i soffan eller i underbart sköna massgestolen. Man kan läsa en bok eller bara ligga i sängen och man behöver egentligen inte bry sig om någonting än att just se till att man mår bra av de man gör. Detta är väl saker som dom flesta kan göra så det är inget märkvärdigt. Men jag kan säga att jag sätter väldigt stort värde på dom där små sakerna där jag har möjlighet att bara  "VARA".




Dom här sakerna kan jag säkert göra i hela mitt liv. Det spelar liksom ingen roll hur mitt liv kommer att bli. Man kan alltid hitta tid till att bara VARA. Man kan bara VARA även om man lever ihop med en annan person. Man kan bara VARA oavsett ålder. Så länge man liksom har ett vanligt liv med ett jobb som man lämnar bakom sig när man har gjort sin 8-10 timmars arbetsdag så kan man alltid hitta den underbara BARA VARA tiden. Det är något som man verkligen ska vara glad över att man kan unna sig.

Sen kan man ju ha de där lilla extra bara VARA också.
Man kan bada badkar med någon man gillar och dricka skumpa.
Man kan mysa i soffan med någon man gillar och se på tv. 
Sängen ? Ja den fattar ni hur man kan göra den stunden extra mysig.


Ni kan säkert fler "BARA VARA" saker. Ta vara på dom stunderna. Det är du/ni väl värd/värda.










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE