2012 05 01

Godmorgon !
Hoppas allt är bra med er. Jag försov mig idag. Inte till något viktigt direkt, mne jag hade tvättstugan nu på morgonen och det är ganska tidigt om man bokar den första tiden. Jag sov lite för länge och när jag kom på detta så blev det snabbt ner i tvättstugan och på med 3 maskiner och jag kommer väl att hinna, det tror jag.
Idag är det första maj och det är väl en sån där dag som folk går ut och demonstrerar på. Vad man demonstrerar omvet jag inte riktigt, men det är väl typ frågor som bättre villkor för anställda. Det är en dag där vi vanliga knegare kan gå ut och göra våran röst hörd.  Denna dag är väl arbetarrörelsen högtidsdag typ.

Själv är jag ganska ointresserad av sånt här. Det har jag alltid varit. Jag tycker det finns så mycket annat i livet som känns roligare än detta med att delta i demonstrationer. Det kanske är dumt, men jag är bara ointresserad och varför ska jag då bry mig?

Jag har nog alltid varit ointresserad av fackliga frågor, politik och sånt. Jag försökte ett tag att intressera mig för detta, men det är bara för tråkigt. Bättre vilkor i arbetslivet det är evighets frågor som man alltid kommer att diskutera och det måste man såklart göra. Men bara för att detta just är evighets frågor som alltid diskuteras så gör det att jag inte är intresserad. För det når aldrig en punkt där alla parter en dag säger att nu är vi alla nöjda.

Jag är kanske också en sån person som idag är ganska nöjd med det mesta. Jag har ju två saker till som jag vill åstakomma här i livet. Jag vill bli skuldfri och jag vill ha ett nyrenoverat hem. Efter detta kommer jag att vara helt nöjd med allt och även om jag inte lyckas med ett skit sen så har jag ändå kommit till den punkten att jag är nöjd med allt som jag har åstakommit. Det är mitt mål med mig själv. Jag ska bli nöjd med allt liksom.






StaBro
05 May, kl. 12:48 | Blogg;

Är det kollektivavtalet som gör att du har fått löneförhöjning eller är det en individuell prestation?

Singel-Helena
05 May, kl. 18:28 | Blogg;

Hej Daniel :)

Kan du inte lägga upp videoklippet när du sprutar skumpa igen?

Snusk-Märta
05 May, kl. 18:54 | Blogg;

Har du testat att sitta på tvättmaskinen någon gång? Sick skönt!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE