Inget speciellt - Tidsinställt inlägg

Åsa:

Vad är det du håller på och sliter så med denna veckan? Jag blir ju ruskigt nyfiken på vad det är för projekt du håller på med! Håll oss inte på halster, utan berätta nu snälla


Förresten, ett litet tips... när du gör tidsinställda inlägg som skall se ut som att du skrivit dem på morgonen syns det på klockslagen att de är just tidsinställda ;)


Det är inget specielt jag håller på med. Det är bara de att jag tar tag i allt mellan i himmel och jord typ. Det är mycket sånna där vardagliga saker. Sen räknar jag och försöker få loss mer pengar. Jag vill ju ha 50 000 kronor eller mer i slutet på maj. Jag får ju liksom kämpa på in i de sista. Jag tar tag i de man har att göra som städ, tvätt och annat. Men jag gör mycket på en gång och skjuter inget på framtiden. Det är bara de liksom.

Jag vet att jag tidinställer inlägg och det gör inget om de syns. Jag skriver dom på morgonen när jag går upp och sen lägger jag innlägget några minuter framåt bara för att jag har tidigare haft bekymmer med att mina inlägg publiceras under gamla inlägg. Ett morgoninlägg kan ibland hamna under ett kvällsinlägg som jag har skrivit dagen innan. Därför tidinställer jag mina inlägg. Men dom flesta morgoninlägg skriver jag på morgonen när jag kliver upp för det blir ju svårt att berätta om hur man har sovit under natten om jag skriver om min nattsömn innan jag går och lägger mig. Däremot kanske jag lägger dom bilder jag ska använda i ett morgoninlägg kvällen innan. Men det är mest för jag spara  tid. För på morgonen kan man ju känna sig lite stressad. Men det blir ju inget fel på inlägget bara för att man bestämmer sig för vilka bilder man ska ha, så detta förbereder jag innan i nästan alla inlägg jag skriver oavsett tidsinställning eller ej.

Jag tidinställer detta inlägg också. Skrev  färdigt detta klockan 19:28. Det publiceras 19:30 !






Åsa
05 May, kl. 17:59 | Blogg;

Bra, då vet jag! Tack för svaret =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE