Ordning och reda i allt.

Det har varit en bra lördag. Jag har tagit de lugnt som vanligt och gått här hemma och småplockat lite. Det känns så skönt att man har fått in en rutin på lite ordning och reda. När man ser att man behöver göra något så tar jag de direkt och effekten av de blir att det aldrig hinner bli så mycket. Ser man att de ligger lite kläder utspritt så plockar jag iordning de innan de blir ännu mer kläder i flera högar runt om i lägenheten. Samma sak när de gäller disk och de i köket. Ser jag något att diska då gör jag de med en gång innan det blir mer disk. På så sätt blir de aldrig mycket disk. Självklart allt detta såklart, men jag har haft ett bekymmer tidigare med för mycket röra och ingen ordning alls och det blir jobbigt och jävligt tråkigt när man då måste ta tag i de när det har hunnit bli mycket.


Nu är det snart dags att jobba igen. Jag har mycket jobb kvar denna helgen trots att de bara handlar om idag och imorgon. Det är bara att kämpa på, men jag gör de med glädje. När lönen sen kommer in nästa vecka så står jag där och bara inte kan fatta att de är sant. Då har jag med största säkerhet fixat mitt delmål som är att få loss 50 000 kronor till slutet av maj. Det kommer att vara mycket mer för jag fick igår  loss fler tusenlappar till så jag är nästan där redan nu, men de fattas lite så de blir till slutet av maj som jag når målet och mer där till.



Jag tror att jag då kommer att ha närmare 60 000 kronor som jag kan använda till renoveringen.  Sen kan jag börja titta på vad jag ska göra, hur, när och allt annat. Jag skulle väl kunna börja nu innan pengarna är inne, men jag gör som jag har sagt  från början. In med minst 50 000 först, sen kan kör vi !!! Det känns bäst så. Får gå runt och mysa sålänge. Jag får också nypa mig i armen lite och fundera på om detta är sant att allt går så bra. Ordning och reda i allt liksom...

Ha en fortsatt bra dag !!!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE