Update av mina köksplaner !

Nu har han varit här. Killen som ritar, mäter och kommer med alla möjliga förslag på vad man kan göra med mitt kök. Jag fick svar på ganska mycket frågor under den timmen som han var här. Jag visade honom vilken typ av olika luckor jag kan tänka mig. Han frågade lite om skåp och hur jag vill ha dom. Han frågade lite om vad jag har tänkt att ha för typ av fläkt. Han plockade även ner hyllan över fläkten och kolla lite hur de såg ut idag.
Han undrade också lite var jag vill ha micro och ugnen. Vi kom fram till att här blir nog bra.
Man tar bort skåpen längst till vänster på bilden sätter dit ugnen och micron.



De mesta kunde jag svara på och han skulle rita på detta sa han.


Här blir de lite mindre bänk än vad det är idag.


Här blir de ett större kyl och frys än vad jag har idag.






Under diskbänken kommer det att bli väldigt mycket lådor. Lådor i vitt och svart bänk. Det kommer att se rakt, stiligt och snyggt ut. I nya kök idag är de väldigt mycket lådor.

Jag frågade även lite om spis med induktionshäll och han sa då att man ska vara lite försiktig med att sätta in de med tanke på hur elen är dragen hos mig. Kör man spis med induktionshäll och man har flera plattor igång samtidigt plus ugnen så går proppen, men de funkar ju fast man får tänka lite mer hur man använder de. När han sa de så kände jag att jag nog vill ha en "vanlig" spis med häll.

Tycker allt gick bra med detta iallafall. Han kommer nu att rita på detta och jag kommer att på bild i dator få se hur förslaget ser ut. Det kommer att gå att gå in och ändra i detaljer så jag får de som jag vill ha de.

Sen är de ju då vad priset landar på. Jag frågade honom lite om de och jag berättade lite vad jag har för förutsättningar. Vad jag förstår så handlar de mycket om vad man vill ha för märke på tex vitvaror och typ av luckor. Kvalitet och sånt är inte sämre bara för att det är mindre okända märken (vad jag förstår) Men de är ju också så att detta kommer ju att ta ett tag innan jag behöver ha pengar. Tidigast så kommer man igång med mitt kök i september. Det kan även ta ännu längre tid. Så jag har ju tid på mig att fixa de som krävs och till september så tror jag att jag har typ 100 000 kronor. Skulle de krävas mer så kan man ju vända och vrida lite till och kolla på andra lösningar. Det känns allt som detta kommer att gå bra. Det är bara för mig att kämpa på. Jag tycker att jag efter dagens besök fick lite extra energi till att kämpa vidare. Mazn vill ju ha ett nytt kök liksom...





Anonym
05 May, kl. 17:21 | Blogg;

Hej Danne!

Varför ska du skaffa en större kyl och frys när du ändå aldrig lagar någon mat?

Anonym
05 May, kl. 19:00 | Blogg;

Varför större kyl och frys om du inte vill laga mat hemma?

Kim
05 May, kl. 08:25 | Blogg;

Kolla in Elgiganten och deras samarbetet med Epoq. Har själv ett kök därifrån och är väldigt nöjd både med pris och kvalitet. Du bör kunna få hela köket inkl vitvaror för runt 60´.

g. göransson
05 May, kl. 19:06 | Blogg;

Mycket informativt inlägg. Tycker bloggen har blivit rejält mycket bättre den senaste månaden (djupare resonemang et c)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE