Städa är jag ju bra på.

Bob:

För att bli lika tidseffektiv som du är när du inte lagar mat, utan alltid hämtar borde du ju också anlita städ- och tvätthjälp. Vad tror du om det? Städa och tvätta är ju minst lika tråkigt som att diska och laga mat.



Städa och tvätta kommer jag nog alltid att göra själv. Om jag inte skaffar mig ett stort hus eller nått. Då kanske man vil ha lite hjälp med sånt för att det kanske blir för mycket annars.

Jag tycker att det är mycket roligare att städa och tvätta än att laga mat. Tvätta har blivit ganska kul nu när det finns en nyrenoverad tvättstuga nere i källaren här där jag bor. Det går snabbt och enkelt. Ska jag ha tvätthjälp så blir det nog bara krångligare för mig? Ska det komma folk hit och tvätta då ? Eller ska jag gå iväg med tvätten och lämna in den någonstans ? Känns bättre att tvätta själv liksom.

Städa är något som jag själv tycker att jag är bra på. Det kan jag ibland också tycka är ganska roligt  Jag vet att jag gör ett bättre jobb själv än vad vissa andra gör som jobbar med detta 8 timmar om dagen. Städa och putsa fönster, sånt kan jag och tycker inte att det är så tråkigt. Dessutom så vill jag inte ha in folk i mitt hem som går runt bland mina saker och städar och dammar och sånt. Jag tror faktiskt att jag hellre gör detta själv. Jag tror också att det faktiskt blir mer riktigt gjort när jag gör det själv. Städa är jag faktiskt riktigt bra på !! Bättre än många andra kan jag säga.





Bob
05 May, kl. 18:20 | Blogg;

Precis. Du är bra på att städa. Du vet att du kan bli bra på att laga mat också. Och vem vet, du kanske tycker det blir roligt om man har ett fint kök att göra det i? Precis som med tvättstugan du nämnde.

Daimyo Masato
05 May, kl. 10:29 | Blogg;

Men Danne, om du nu inte lagar mat i ditt kök, varför måste du då renovera det?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE