Bra att jag går ut.

Det är ett underbart väder ute. Jag har varit ute hela dagen idag. Helt underbart! Det är bra att man inte bara sitter här hemma och ruttnar typ... Sommaren är underbar på många sätt.



Jag fick reda på idag att när man ska göra en väsentlig förändring med en renovering och bor i bostadsrätt så ska man kolla detta med styrelsen först. Det är inga problem att få tillstånd till att renovera min egen lägenhet, men om renoveringen handlar om att man ska ta bort väggar och hålla på med vattenledningar typ så vill dom veta de innan. Det gäller att den förändring jag gör inte skadar fastigheten eller ger men för någon annan medlem i föreningen. Det vore ju inte bra om diskvatten hamnar i huvudet på en granne.  Men jag är ju inte där än och jag vet inte ens om en renovering av köket klassas som en väsentlig förändring. Vad räknas som vägg och inte, men det är ändå något jag måste kolla upp så jag inte bara "blåser" på utan att kolla de där.


Nu ska jag fortsätta njuta av de som är kvar av denna kvällen. Lite skräpmat får de bli. Jag har haft en underbar helg och jag har varit ute mycket. Hoppas ni också har haft de bra.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE