Som den människa jag är så vandrar jag hem.

Nu har jag tagit mig hem från ännu en arbetsdag. Jag har vandrat som man även gjorde på stenåldern. Uppför backar och på vägar för att nå mitt mål. Målet är att komma  hem. Jag skulle kunna gå över berg och dalar också precis som man gjorde för typ miljoner årsen, men det blir bara en omväg om jag ska ta mig hem på de sättet här i Vänersborg.


Jag har idag jobbat och slitit för att få ihop tlll mat, räkningar och mina drömmars mål. Många okunniga säger att köra buss kan väl inte vara så jobbigt och det är väl inte slitsamt för man sitter ju bara där och kör. Sätt er själva där och bara kör då så lär ni sen ändra uppfattning. Det är mycket att tänka på när man kör jobbar som bussförare. Det är mycket så ibland glömmer man typ...




Att säga att man bara sitter där och kör är lika fel som om man skulle säga till en snickare att det bara är att snickra. Det skulle vara lika fel som att  säga till en kock att det är ju bara att laga mat eller säga till en brandman att det bara är att släcka eld. För att man ska kunna göra sitt jobb, nästan vad det än är så kan jag nog med största säkerhet säga att  det krävs att man vet vad man gör och att man kan de man sysslar med. Det är inte bara att vara på jobbet och bara ... Det krävs oftast mer än så.

Nöjd med min dag är jag. Dessa två veckor har varit mina bästa på länge och det kommer ju att bli ännu bättre om jag väntar någon vecka till. Jag har ju mycket att se fram emot. Tänk att jag snart ska göra upp planer för hur mitt hem ska se ut. Just nu vill jag inget hellre. jag har tänkt lite olika under hela året, men ju närmare det nu börjar bli  ju mer känner jag att  detta ska bli hur kul som helst.

Nu ska jag sova och jag kommer att sova gott. Jag är trött,, men jag somnar nöjd = kommer att sova gott.







Matilda
05 May, kl. 10:16 | Blogg;

Hur går det med gymmandet daniel?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE