Svar till Majken.

Majken:


Jag funderar mest över VARFÖR du lägger upp bilder på dig när du står i duschen? Är det någon baktanke med det? Vad vinner du på det?


Du säger att du inte bryr dig om vad folk skriver till dig, men ändå skriver du en halv uppsats som svar på tal och försvarar dig hela tiden. Det går ju inte ihop.


Du undrar först VARFÖR jag lägger bilder i duschen, Jag gör det mest för att jag tycker att det är kul och det blir ju lite mer spontant liksom. Kan själv tycka att jag på vissa bilder ser ganska cool ut i duschen. Jag vill försöka bjussa lite på mig själv typ. Jag är ju egentligen inte killen som gör det så mycket, men försöker ibland iallafall. Dessutom är det ganska många bloggläsare som har sagt till mig att dom vill se mer bilder på mig i duschen. Så lite har det säkert med det att göra också.

När jag säger att jag inte bryr mig om vad folk skriver till mig så menar jag att jag tar inte åt mig dom elaka kommentarerna som jag ibland kan få. Jag vill mest visa alla bloggläsare vad folk skriver till mig. Jag har ju självklart åsikter om vad jag tycker om detta också. Ibland vill man ju såklart skriva ut de.  Att  totalt  ignorera dessa kommentarer så fort dom är elaka, tror jag inte alltid är rätt att göra? Ibland är det bättra att svara och visa alla vad man  tycker om detta.

Sen kan jag väl också säga de att det är väldigt många fler som skriver snälla, goa, uppmuntrade och gulliga kommentarer till mig. Jag har  tänkt att ta upp dom i ett långt inlägg också någon gång. Dom snälla människorna som skriver till mig är många fler än dom som skriver surt, bittert och elakt. Oavsett vad man tycker om mig så kommer jag att blogga på som vanligt. Det är väl mest det jag vill tala om med mitt långa inlägg som jag skrev innan detta.

Ha det bra Majken!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE