Snart ska jag lägga mig.

(null)
Jag har egentligen inte så mycket att berätta. Eller så känner jag bara så för att det inte händer så mycket nytt just nu. Jag gör sånt som jag har gjort sen länge. Alla vardagliga saker är ju ständigt återkommande. Allt går runt i en cirkel. När man tycker att man har fått gjort alla vardagliga saker så känner i alla fall jag ofta att jag får ta tag i den vardagliga saken som jag började med. Sen kör jag ju på med mina sociala medier. Konstprojektet tjänar jag precis så mycket pengar på som jag från början har räknat på. Jag går promenadrundor och jag är nöjd med att nå 90 000 steg per vecka. 
 
Allt känns ganska lugnt, men också lite tråkigt. Jag vill göra mer och jag önskar ibland att jag kunde samla lite mod till mig och börja göra något som kanske i slutändan förändrar livet ganska ordentligt. Jag har ju en vision och kämpar med att komma närmare den, men det behöver nog snart hända mer där för att jag inte ska tappa motivationen att fortsätta kämpa på med det. Jag tänker mycket på vad jag vill, men jag vågar inte göra så mycket av allt som jag tror krävs. 
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det upp klockan 04:00 som gäller. "Jobbelijobb" och sen är det skön ledig helg som gäller. 
  (null)

 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE