Vad har hänt och vad händer.

Det blir inte mörkt lika tidigt på kvällen nu. Våren är väl på väg, fast det är ganska kallt ute. Regn och snöblandat regn har också fallit dom senaste dagarna. Vädret och hur det ser ut på olika platser tänker jag ofta på. Jag har sett när jag går mina promenadrundor att snö och is ligger kvar på vissa platser i skogarna där jag kan ta en promenad ibland. På andra ställen kan snön försvinna väldigt snabbt efter att den har fallit. 
 
Jag har hittills haft en ganska lugn vecka. Jobbet har känts ovanligt lugnt idag är det torsdag och jag har bara en arbetsdag kvar. Morgondagens jobb borde också bli lugn med tanke på vad jag har för pass. Sen blir det skönt med en ledig helg. Jag kommer väl då att gå några promenadrundor. Stegräknartävlingen är det ca en vecka kvar på. (om jag nu minns rätt) Jag ligger i skrivandets stund 4:a, men jag har nog gett upp lite. Jag har tappat  motivationen att kämpa för ännu bättre placeringar. Jag är ändå nöjd med hur mycket jag har gått sen tidigare. Det var bra för jag fick bekräftat för mig själv att jag kan gå långt och mycket om jag bara vill. Nu har jag mer fallit tillbaka i det där att jag ska göra 90 000 steg i veckan. Det är ju alltid målet och det har jag haft som mål sen någon gång förra året. Långt innan stegräknartävlingen startade. Man får väl se vad jag får för placering. Jag bryr mig inte så mycket längre, men det är inte omöjligt att jag kör hårt dom sista dagarna. Det känns ju bättre efteråt om man har kämpat och försökt göra sitt bästa hela vägen.
 
Jag har fått min deklaration. Jag såg att det blir pengar tillbaka. Det blir man ju alltid glad för. Det var ganska bra. Är ni bra på att skatteplanera så ni tjänar pengar på eran deklaration? Eller är ni som jag. Jag får den i brevlådan, kollar lite snabbt och sen gör jag inte så mycket med den. 2 maj ska den vara inne. Det har jag i alla fall lärt mig. 
 
På jobbet fick jag ett presentkort på Koppargrillen för några dagar sen. Det har jag redan använt färdig. Det gick åt på två besök, men det är ju alltid gott med gratis mat :)
 
Jag ska ju till Stockholm i slutet av denna månaden. Biljetter och hotellet är bokat och klart nu. Allt är så klart som det kan bli fram till att det är dags. Det blir kul att träffa lite människor igen, som jag också ser upp till. 
 
Jag kommer nog att ta det ganska lugnt ett bra tag nu. Bara göra mina vardagliga saker och allt sånt som är ständigt återkommande i mitt liv. När jag har varit i Stockholm och landat lite från den upplevelsen så får jag se vad jag har för nya planer på saker som kanske inte hör till vanligheterna att jag gör. Jag behöver också spara mer pengar. Jag vill få ihop en hel del nu. Under hela detta året har det varit lite upp och ner för mig med sparandet. Jag har inte mycket mer nu än vad jag hade i slutet av förra året. Så jag vill bli bättre på att spara än vad jag har varit. Dom enda pengar jag egentligen har lyckats spara i år, är dom som jag har fått in på mitt konstprojekt, men det är så lite så det är samma som ingenting. Även om jag tycker att det är coolt att jag har kunnat tjäna pengar på min konst.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE