Min röriga vecka.

Detta var verkligen en vecka där jag typ inte kunde förutse eller förbereda mig på nånting. Det hände så många saker som jag bara fick anpassa mig till i stund. Dessutom blev arbetstider kombinerat med den fritid s.k. rutinmässigt kaos för mig. Jag kan inte bli något annat än megasnurrig i huvudet, men samtidigt tycker jag att jag har hanterat mycket ganska bra ändå. Jag känner mig ju ganska pigg och fräsch nu och många insikter har jag fått bara under just denna veckan. Saker som jag har trott på länge som tex att man ska leva i nuet eller att man inte ska jaga människor utan bara göra sin egen grej. Allt detta blev jag väldigt övertygad om denna veckan att de är något jag verkligen ska leva efter. 
 
Det var bra att jag tog ledig en dag extra denna veckan. Det har gjort nu att att jag känner mig pigg och fräsch och bara längtar efter att få jobba på imorgon igen. Jag vet att hade jag inte tagit ledig under gårdagen så hade jag nu varit helt slut och genomsnurrig i huvudet och jag hade verkligen inte varit sugen på att dra igång en ny vecka av jobb. 
 
Nästa vecka blir nog mer av sånt som går på ren rutin för mig. Det kan ju knappast bli ännu mer rutinmässigt kaos än vad jag har haft denna veckan. Det kan inte vara möjligt. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE