Inget nytt.

 Jag grejar på med samma saker som jag gjort under ganska lång tid nu. Kör buss gör jag ju 4 -6 gånger i veckan, 11 månader per år. Konstprojektet drog jag in mer pengar på igår och så har det varit under snart ett år nu. Jag går mina promenader och målet är alltid 90 000 steg. Jag äter gott, kollar film, läser böcker och sen publicerar jag ju lite inlägg på alla möjliga s.k. sociala medier. 
 
Mycket annat gör jag inte och inget nytt händer heller. Jag har några få saker på gång, men jag orkar inte bry mig om att sätta igång med något helt nytt. Jag har försökt att tex kolla på någon resa jag vill göra. Eller kanske bara köpa något som jag typ har funderat på under lång tid att jag ska slå till på. Ibland kanske man tänker på att man bara ska bestämma sig för att försöka få till något som kanske förändrar livet på något sätt, men ärligt talat så orkar jag inte bry mig om något nytt just nu. Allt snurrar bara på som vanligt. Kanske känns det lite tråkigt, men jag vet samtidigt att startar jag upp något nytt nu så är risken ganska stor att jag inte avslutar det. Dessutom vill jag så mycket och jag har ju inte pengar till allt. Jag måste ju välja vad jag ska prioritera och just nu vill jag spara en hel del. Jag vill komma igång med det igen för i år har jag egentligen enbart lyckats spara dom pengar som jag har tjänat på min konst. Det vill jag i alla fall ändra på. 
 
Det kanske också är så att jag behöver ha mer hjälp för att kunna få klart saker och ting. Jag är väl lite dåligt på att fråga andra om hjälp och även om jag skulle fråga så tänker jag alltid innan att det inte är någon mening med att fråga för svaret blir nog ändå nej. 
 
Jag mår ändå ganska bra. Det är skönt att inte ha för mycket att göra. Jag blir ju mindre stressad och jag sätter mindre press på mig själv. Kroppen känns bra och jag har kontroll på allt de jag faktiskt grejar med.. 
 
(null)
          
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE