Jag orkar inte med allt just nu.

Jag vet inte riktigt hur denna veckan kommer att kännas. Jag hoppas att jag kan få gjort allt som jag nu tänker att jag ska fixa, men jag är inte säker på att jag orkar. Jag ska upp tidigt och börja jobba och passen kommer att kännas. Det som ändå känns bra är att jag kommer hem tidigt varje dag och i skrivandets stund så har jag ju bara tre arbetsdagar kvar av denna veckan. 
 
Jag känner annars att jag inte orkar med allt just nu. Jag har massor med saker jag vill få gjort, men jag vill ta lite i taget och framförallt tror jag att det blir bäst att ta en en sak i taget. Jag känner att mycket kommer bara att bli påbörjat, men inte färdigt. Om något blir färdigt så tar det säkert ändå väldigt lång tid.
 
Jag ska till Stockholm igen i slutet av denna månaden och det ska jag naturligtvis inte ställa in. Förövrigt under hela april så kommer jag nog att försöka ta det extremt lugnt. Jag orkar inte med så mycket annat än att jobba just nu. 
 
Jag vill ju också få loss mer pengar innan jag börjar köra igång med saker. Drömmarna har jag kvar och jag har kollat på en hel del coola grejer som jag vill köpa. Visionen jag har försöker jag närma mig så gott jag kan och resorna jag vill göra inom Sverige kommer säkert att bli av senare i år. Konstprojektet får jag in pengar på hela tiden. Busskörningen är ju bara att köra på med. Många saker orkar jag med, men jag kommer nog inte att påbörja något nytt på ett tag. Jag orkar liksom med sånt också. 
 
Jag mår annars ganska bra. Jag vet att det kan vända från en dag till en annan, men just nu mår jag bra i alla fall. Jag känner mig fräsch och bra i kroppen. Jag sitter inte hemma och tycker synd om mig själv och jag just nu lätt för att hitta mycket egentid där jag får den lugn och ro som jag ofta vill känna jag har. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE