Vecka 17

Ny vecka har det blivit och man kan väl hoppas att det fina vädret håller i sig ett bra tag till. "Sommarfeelingen" känns redan i mitten av våren och det bästa är ju att det inte är någon jävla pandemi. Den har varit borta länge nu och det känns bra. 
 
Jag har en vecka av 4 dagar med jobb. Det är ganska normala dagar och jag kommer hem tidigt varenda arbetsdag. Skönt också att man sen har en 3 dagars ledighet. Jag har lite grejer jag sak göra då och hänger ni med mig här på bloggen och i andra sociala medier så lär ni se vad jag sak göra. Jag har inte jättestora förväntningar på helgen, men det går säkert bra och blir roligt. 
 
Annars får man ju försöka sätta dom där 90 000 stegen som jag alltid har som mål att klara av varje vecka. Det kommer ju också in en hel del pengar denna veckan och dom ska jag ju fördela på någon klokt och vettigt sätt. Kul att det går bra med "cash" igen i alla fall.  "Flowet" är liksom tillbaka nu!! Jag har också kämpat väldigt hårt under denna månaden för att nå den punkten jag är på nu. 
 
(null)
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE