Man hinner ändra sig

Igår (fredag) vet jag inte om jag fick till kvällen som jag hade planerat. Jag tydligen väldigt trött. Det jag hade tänkt var att sitta uppe till ganska sent och kolla lite film, men istället blev jag liggande i sängen med en bok. Sen har jag förmodligen bara somnat. 
 
Det är skönt att vara ledig denna helgen i alla fall. Jag får njuta extra mycket av denna helgen för mot slutet av nästa vecka har jag jobb så gott som hela påskhelgen. Jag har väl ganska bra pass, men jag jobbar 6 dagar av 7 och jag vet att minst ett pass kommer att bli riktigt tufft att jobba på med. Hade det varit en "vanlig" vecka och inte påsk, så hade jag varit ledig den dagen som jag nu har fått ett sjukt långt pass på istället. Jag är ju ledig en annan dagen före istället, men hade jag fått välja hade jag nog hellre haft det som vanligt. 
 
Idag har jag gått en promenadrunda. Jag har inte riktigt nått 90 000 steg än så det får bli en runda på minst 5 km imorgon så jag inte misslyckas med min målsättning. Jag har grejat lite med konstprojektet och försökt förbereda lite saker som jag har planer på att göra i sommar eller till hösten. Det är ändå inte så mycket jag kan göra. Mycket är så gott som klart och då behöver jag ju inte hålla på att överarbeta det. Däremot har en tanke slagit mig och den handlar om att jag tidigare år har haft mycket planer för saker och ting, men väldigt mycket av allt som jag då tänkte på har bara inte blivit av. Det är väl inte så konstigt för man vill ju så mycket hela tiden och man tänker och vänder och vrider på allt. Man ser mer eller mindre möjligheter. Antingen så vågar man göra ett försök, eller så stannar det vid att man bara har tänkt på något som man vill ha eller uppleva. Dessutom kan det ju vara så att det jag ville göra för några år sen kanske inte känns lika motiverande och inspirerande idag. Man kan ju ändra sig och har man dessutom kollat upp saker så kan man ju komma till insikt med att det inte är något för mig. Man förändras ju som människa, förhoppningsvis till det bättre.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE