Jag tror detta är bättre än på länge.

Det börjar bli kvällen och jag går in i den med lite blandade känslor.  Jag kanske borde kolla upp om jag har ADHD eller nåt likande. Ibland kan jag nästan tro det. 
 
Känslorna är många just nu. Jag är lite förbannad på vissa personer, samtidigt som jag är väldigt nöjd och glad över flera saker som går bra i mitt liv just nu. Jag är också full av förväntan inför sånt som jag ska göra senare i veckan, men jag vill inte ha för stora förväntningar för då blir man lätt besviken. Jag kan ibland känna mig rädd över att jag har missat nånting i dom saker som går riktigt bra just nu. Samtidigt kommer jag inte på vad det skulle vara. Jag har förmodligen inte missat nåt, ändå oroar jag mig. Jag hatar den känslan. 
 
Jag sa ju att jag var lite förbannad på vissa personer, samtidigt är det inget som tar över och får mig att må dåligt. Dessutom kom det fram några s.k. fans till mig igår och ville ge mig varsin kram. Jag fick 7 kramar på mindre en 1 minut. Om jag är förbannad så kan man ju tex tänka på alla dom igår som jag fick en kram av. Då är det lätt att skita i dom personerna som har gjort mig förbannad någon timma tidigare. Sen är det ju så man allt som oftast inte  ska bry sig om människor som inte verkar ha en enda hjärncell i huvudet. Samtidigt vill jag bli förbannad när någon/några jävlas med mig på något sätt. Blir jag riktigt arg då får jag ju ut allt negativt som jag känner inom mig i den stunden.  Det är nog bättre än att hålla mycket av den skiten inom sig. I längden kommer jag mentalt att må bättre.  Det är jag säker på. 
 
En sak som jag är riktigt nöjd över det är att jag nog idag har fått ett bättre ekonomiskt läge än vad jag har haft på mycket länge. Jag har tjänat väldigt mycket mer pengar under april än vad jag har gjort tidigare under detta året. Dessutom vet jag inte om jag tjänade mer någon månad förra året, än vad jag nu har gjort denna månaden. Det kan vara någon månad som var bättre förra året, men jag tror inte det. Dessutom jobbade jag ju mycket förra året med att komma över vissa ekonomiska spärrar. Det gjorde ju att jag fick vara mer noga med sparande och hålla igen lite med saker som jag kunde se som investeringar. Nu har jag mer pengar att bolla med och jag kan därför riskera lite mer och då ökar ju också möjligheten att det kan gå riktigt bra. Nu kommer jag att ha mycket pengar att röra mig med i maj och jag kan ändå spara en hel del. Det känns sjukt bra! 
 
Jag vill ändå "tagga" ner detta lite. Det har varit en bra månad och just nu ska jag vara riktigt nöjd med det. Men jag får inte "vaggas" in  i någon tro om att det i framtiden bara går av sig själv. Jag måste ju fortsätta greja och kämpa mot mina ekonomiska mål. Jag är långt ifrån det målet jag vill nå detta året. Men jag tror ju stenhårt på att det är möjligt att uppnå. Så allt med det ekonomiska känns ju bra som fan nu. Jag gör min grej, är ödmjuk inför allt som jag ska ta tag i framöver och sen går det säkert bra. Det hoppas jag i alla fall. 
 
 När det gäller mitt konstprojekt så känner jag att allt går lättare nu än tidigare. Jag är liksom mer inarbetad i det. Jag tjänar inte mer pengar än tidigare. Det ligger ungefär på samma summa varje vecka. Men allt jag gör går snabbare och det blir ändå lika bra som tidigare. Jag har "slängarna" i mig nu på ett sätt som känns. Det känns som att jag utför mitt jobbande med konsten på effektivare sätt än tidigare. Även om jag inte tjänar mer och mer pengar på min konst, så är jag nöjd att jag i alla fall får in det som jag från början ville tjäna på detta. Det går så bra som jag har tänkt mig och det är ju häftigt att jag kan tjäna pengar på min konst. 
 
Nu fortsätter vi denna näst intill perfekta veckan. Jag har bara en arbetsdag kvar nu och sen blir det en 3 dagars ledighet. Då händer det mycket coola och förhoppningsvis roliga saker. Det är ju planen i alla fall. 
Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE