Övertrött

Jag är så jäkla trött på kvällarna och jag har känt så i flera dagar nu. Jag har ju mycket jobb denna veckan och påskhelgens jobb har ju bara börjat. Nu har jag ändå ganska "snälla" pass att köra. Dom är inte så långa och körningen blandat med vissa tider gör att det känns ganska lugnt att jobba på. Problemet är bara att jag vaknar på tok för tidigt på morgonen och sen kan jag inte somna om. Jag skulle vilja vakna när klockan ringer och inte 1,5 timme innan. Det har ju nu gjort att jag känner mig övertrött på kvällarna. Jag orkar ingenting, men det är ju heller inga problem med sömnen när jag väl har gått och lagt mig. Varje gång jag får känslan av att jag är övertrött så tar det inte många minuter för mig att somna, efter att jag har krupit ner under täcket.
 
Långfredag
Idag har jag som sagt jobbat. Sen blev det en promenad på ca 7 km. Det är ju sista dagen på stegräknartävlingen och jag vet väl redan nu vad jag hamnar på för placering. Om inte någon som ligger efter mig nu gör ett en riktigt "megarunda" ikväll.  Det blir första gången som jag är med i stegräknartävling som jag inte lyckas vinna. Det får man acceptera och jag tar det väl ärligt talat inte så hårt. Vissa andra har varit supergrymma så skulle jag haft mot dom så hade jag fått överträffa mig själv både en och två gånger. 
 
Jag har idag också grejat lite med konstprojektet . Ni som undrar om detta kommer inte att få några svar. Jag vill bara köra på detta. Jag tjänar ju pengar på det och skulle jag berätta så finns det massor med människor sen som kommer att vilja förstöra denna grejen för mig. När ingen vet så kan jag jobba på med det i lugn och ro. När det sen är klart (om jag nu någonsin blir klar) så kan ingen ta det ifrån mig. Då har gjort det och samtidigt dragit in en massa cash på min konst. Det är så jag vill jobba. Jag gör det jag gör och när jag sen lyckas, då berättar jag och sen är jag raskt inne i nästa grej. 
 
Nu ska jag sova. Jag är verkligen övertrött ikväll också. God natt...och Glad Påsk!🐣
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE