Jobbig vecka för mitt huvud.

Detta blev en jobbig och snurrig vecka för mig. Den är ju heller inte slut än och jag ger mig fan på att alla möjliga problem som jag har haft kommer att fortsätta komma till mig. 
 
Jobbet har hittills gått bra, men jag tror ofta fel om saker och ting. När jag tänker att det blir lugnt under en viss period av körningen så tycker jag inte att det blir så. När jag sen tror att det kommer att bli tufft då känns det alltid som att det blir lugnare att jobba på. Jag vet att det ofta känns så, men jag vänjer mig aldrig vid det. 
 
Arbetstiderna är ju lite mer varierande med tiderna än vad dom är under de andra veckorna på mitt schema. Jag har kanske inför denna veckan inte tänkt på att jag inte kan behålla alla rutiner som jag normalt har under dom andra veckorna. 
 
Det konstiga var att jag orkade mer i måndags när jag kom hem från jobbet , trots att arbetsdagen var megalång. Sen när jag hade mer normala dagar så orkade jag inte lika mycket när jag kom hem. Kanske startade jag veckan för hårt. 
 
Jag är ganska nöjd med hur jag har gått mina promenadrundor och jag har varit försiktigt med att ha någon övertro på mig själv. Jag vet när jag tidigare har tänkt att jag ska gå jättemycket och göra en "rekordvecka" så kommer jag inte ens i närheten av det. Ibland tror jag för mycket på mig själv. Jag tror att jag måste tänka på vad jag realistiskt orkar med. Jag vill lätt för mycket. Nu är det ju inte mycket mer än två veckor kvar på den stegräknartävling som jag är med i på jobbet och jag tänker att jag vill göra som bäst ifrån mig nu. Jag vill ju inte rasa massor av placeringar nu när jag har hållit mig ganska högt under större delen av denna tävling. 
 
Egentligen vet jag inte vad jag ska tänka om denna veckan. Mycket har inte blivit som jag trodde, men inget har heller gått dåligt. Jag känner att jag brukar få gjort mer saker som jag vill få gjort, men samtidigt tycker jag att jag har fått gjort mycket när jag väl sätter fart och grejar med nånting. Kanske har jag lite svårt att fokusera. Jag kanske slappnar av för mycket. Jag är inte riktigt närvarande i det jag håller på med. Sen är det ändå rätt sköt att vara mer avspänd än vad jag brukar klara av att vara. 
 
Min slutsats av veckan så här lång är väl att jag är för snurrig i huvudet. Jag är glad över att jag har tagit ledig från jobbet imorgon. Det blir skönt att bara få ett "break2 i en arbetsperiod som annars är den tuffaste jag just nu har på det schemat som jag kör på. 
 
Ni får ha en trevlig helg!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE