Vecka 15

Vad händer i mitt liv under denna veckan. Det känns som jag mest har jobb att ta tag i. Jag ska inte klaga allt för mycket. Jag har ganska bra pass hela veckan och jag kommer hem tidigt nästan varje arbetsdag. Sen känns det ändå tufft för jag har väldigt mycket jobb nästa vecka också. Denna veckan har jag 6 dagar av jobb. Nästa vecka har jag bara 4 dagar, men 3 av dom är väldigt långa. Hur jag än vänder och vrider på det så kommer jag att få jobba tufft. 
 
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det känns som jag slappar en hel del på fritiden. Jag väntar mest på saker som ska hända längre fram och sen funderar jag kring vad jag ska göra mer, utöver sånt som inte redan är bokat och färdigplanerat. 
 
Sen kan jag ju alltid jobba mot visionen och fortsätta med min konst. Promenadrundor kör jag på med och denna veckan som typ alla andra så är det minst 90 000 steg, på 7 dagar som gäller. Det ska jag se till att fixa även om jag har mycket jobb denna veckan. '
 
Jag kan känna att jag borde ta tag i mer grejer. Tänker jag efter så finns många saker som jag borde försöka fixa, men jag vill inte hamna i ett läge där allt bara blir för mycket för mig. Jag vill inte ha för mycket att göra för då kommer jag ju också att känna mig väldigt stressad. Det kommer i sin tur göra att jag inte mår bra. 
 
Ha en bra vecka....och glad påsk:)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE